Έχετε τρελαθεί όλοι ε; ή ποιο σωστά το πάθος για την έξοδο στο ouefa και η αγάπη για την ομάδα δεν αφήνει κανένα να δει ρεαλιστικά την κατάσταση!
Δεν είναι δυνατόν να μην βλέπετε τι πρόκειται να γίνει!
Δυστυχώς για όλους μας άλλα δεν θα δούμε για άλλη μια φορά Ευρώπη...
Νομίζετε ότι όλα αυτά τα λαμόγια στην ΕΠΟ και γύρο από αυτήν, είναι τίποτα παιδάκια ή τους έχετε για ερασιτέχνες σε όποια λαμογιά σχεδιάζουν και στη συνέχεια εκτελούν; Τους έχετε για άσχετους; Πως δεν ξέρουν να κάνουν την δουλειά τους; Πως θα άφηναν την ''δουλειά'' ακάλυπτη με κίνδυνο να εκτεθούν, την στιγμή που ήξεραν πως υπάρχει η σοβαρή πιθανότητα να ελεγχθούν απο την ouefa;άλλωστε τους είχε προειδοποιήσει ο Χριστοβασίλης πριν την απόφαση!
Εγώ σας λέω -και μακάρι να πέσω έξω- οτι είναι οι καλύτεροι, οι ποιο οργανωμένοι (σε όσα μαγειρεύουν), οι ποιο ψυλλιασμένοι και αυτοί που έχουν περισσότερο από καθένα άλλο το ''how know'' έτσι ώστε να ''περάσει'' ο φάκελος του αιώνιου καθαρός απο την ouefa! Και θα είναι καθαρός!!! Είναι ήδη καθαρός!!! Όχι γιατί ήταν, αλλά γιατί τον έκαναν. Γιατί φρόντισαν να τον κάνουν. Γιατί απλά έκαναν ότι ''έπρεπε'' για να είναι νόμιμος και καθ όλα εντάξει!!! Έτσι θα είναι ο φάκελος όταν τον ελέγξουν (αν τον ελέγξουν) οι τις ouefa...
Τι είπαν οι πανιώνιοι μετά την αδειοδότηση; ''δεν προστέθηκαν νέα στοιχεία''
Αλήθεια (λέω εγώ τώρα), πόσο δύσκολο είναι να κρατηθεί ένας αριθμός πρωτοκόλλου;
Πόσο δύσκολο είναι να μπει μια θεώρηση του γνησίου της υπογραφής εκ τον υστέρων με παλιά όμως ημερομηνία ή και χωρίς ημερομηνία (νομίζω δεν είναι απαραίτητη στην θεώρηση η ημερομηνία, αλλά μικρή σημασία έχει αυτό.)
Ποιος λέει ότι ο αιώνιος είχε μπει σε διαδικασία πτώχευσης; Εμείς; ...οκ γιατί αυτοί με δημόσια δήλωση στα ΜΜΕ του προέδρου τους μετά από ερώτηση δημοσιογράφου λένε ότι ''πότε η ομάδα δεν έχει μπει σε διαδικασία πτώχευσης''...
Είναι προσωπικό στοίχημα της ΕΠΟ να ''περάσει'' ο φάκελος. Δική τους θα είναι η ζημιά, το κόστος, και η ξεφτίλα αν δεν ''περάσει'' απο την ouefa. Γιαυτό το λόγο φρόντισαν γιαυτό από πριν. Δεν θα βάζαν τον κώλο τους στον τορβά και την θεσούλα τους σε όποιο κίνδυνο αν δεν ήταν σίγουροι πως όλα φαίνονται νόμιμα, και τα αλλάξαν έτσι ώστε να είναι ΝΌΜΙΜΑ και κανένας να ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΑΠΟΔΕΊΞΕΙ ΤΊΠΟΤΑ...
Δεν είναι βλάκες ούτε τρελοί, έμπειρα λαμόγια είναι και αν δεν γινόταν να ''φτιάξουν'' νόμιμο τον φάκελο δεν θα έδιναν την αδειοδότηση...
Και έτσι όλοι θα βγουν λάδι και όλοι θα λένε (και θα λέμε) οτι τελικά χωρίς καμία αμφιβολία ήταν οκ ο φάκελος (και η ΕΠΟ), αφού τον έλεγξε και η ouefa...
Αφήστε λοιπόν τι είχε γίνει το 2013 γιατί τότε η ομάδα λεγόταν ΠΑΣ. Τώρα η ομάδα λέγετε έτσι όπως απεύχονται όλοι οι πατεράδες του κόσμου να λένε τον γιο τους...
*Υ.Γ.: Αν ο φάκελος δεν ''περνάει'' δεν θα περάσει και η ouefa για τον έλεγχο από την ΕΠΟ!
**Υ.Γ.: Θέλω όσο τίποτε άλλο να κάνω λάθος...