Μπαίνω μετά από επαγγελματικό ταξίδι στην Ελβετία
, να διαβάσω τα νέα της ομάδας μου και βλέπω δύο πισωγλέντηδες Πανιώγαυρους να κάνουν άνω κάτω το φόρουμ και να τους απαντάνε όλοι.
Ρε παιδιά μην ασχολείστε με τους Πανιώγαυρους. Λίγες εκατοντάδες άτομα είναι στα αριστερά της Συγγρού κατεβαίνοντας για Πειραιά...
Λοιπόν και κάτι νέο τώρα...
Στην Ελβετία στο αεροδρόμιο της Zürich συνάντησα τον γκαγκά. Τι γίνεται ρε Μπίλυ του λέω θα την πάρετε την άδεια ή πελέ; Μάλλον πελέ μου απάντησε. Προσπαθεί ο περίεργος και ο έτσι όσο μπορούν αλλά δεν μας βλέπω...
Τώρα αλήθεια μου είπε ή μου έριχνε στάχτη στα μάτια; Ποιος να ξέρει...
Λοιπόν θαυμάστε προσωπικό μήνυμα από το pan3 που για ανεξήγητους λόγους συνεχίζει να γράφει εδώ μέσα και οι διαχειριστές τον αφήνουν:
del by fon7Λόκο αν δεν διώξεις αυτόν το σκουπίδι από εδώ θα φύγω εγώ.
Είναι η τρίτη φορά που με βρίζει η πουτάνα του ΠΟΚ.
Λόκο σε παρακαλώ. Απευθύνομαι σε εσένα προσωπικά. Να μας βρίζουν οι Πανιώγαυροι μέσα στο σπίτι μας πάει πολύ.
ΠΡΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ:
Είδατε τι εστί Πανιώγαυροι. Ψεύτες, χέστες και υβριστές μέσω διαδικτύου.
Ο Επιστήμονας που βρίζει σαν νταβάς εκμεταλλευόμενος τη ανωνυμία του διαδικτύου. Ο Τζές έχει ναβρει γκόμενα από το λύκειο και μας φορτώθηκε εδώ για να το παίξει άνδρας. Δεν έχει στύση και είπε να γαμήσει μέσω Γκαγκάτση...
Δεν βρίζει εμένα. Μας χλευάζει όλους. Βρίζει την ομαδάρα μας γιατί έχει αξιοπρέπεια και αυτός δεν έχει ούτε η ομάδα του έχει.
Κατά βάθος νιώθει ξεφτιλισμένος που είναι η πουτάνα του Ολυμπιακού. Γι΄αυτό μπαίνει εδώ για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Ο επιστήμονας μεταπτυχιακός ετών 15...