Αποστολέας Θέμα: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016  (Αναγνώστηκε 390504 φορές)

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #525 στις: Παρ 08 Απρ 2016 23:58 »
pasgiannina.gr
Παράθεση
Η ομάδα μας ξεκίνησε πριν 4 χρόνια έναν υγιή, αναπτυξιακό και μακροπρόθεσμο σχεδιασμό, μια προσπάθεια εξυγίανσης της ΠΑΕ, με στόχο την ορθολογική λειτουργία της, βασιζόμενη στις υποδομές της και στοχεύοντας στην ανάδειξη ταλαντούχων ποδοσφαιριστών.

 

Η προσπάθεια μας αυτή αμφισβητήθηκε έντονα σε πολλές περιπτώσεις, αλλά εμείς είχαμε πίστη, υπομονή και αισιοδοξία πως θα τα καταφέρουμε. Κάναμε λάθη αλλά μάθαμε από αυτά. Δε χάσαμε ποτέ τον στόχο μας, και παρά τις δυσκολίες, σε μια περίοδο που όλοι περνάμε οικονομικές στενωπούς, καταφέραμε και να διορθώσουμε όλα τα κακώς κείμενα και να κρατήσουμε το ποδοσφαιρικό μας τμήμα σταθερά σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Ρυθμίσεις, εξοφλήσεις, συμμάζεμα των εξόδων μας από τη μία, ανταγωνιστικότητα, εντυπωσιακά αποτελέσματα,  οργάνωση των υποδομών μας, ανάδειξη νέων ποδοσφαιριστών, βραβεύσεις και καθολική αναγνώριση από την άλλη. Δεν ήταν εύκολο αλλά τα καταφέραμε.

Τα καταφέραμε γιατί το πιστέψαμε. Τα καταφέραμε γιατί οι φίλοι και συμπαραστάτες μας ήταν πιο πολλοί από αυτούς που μας πολέμησαν. Τα καταφέραμε και τώρα δρέπουμε τους καρπούς της προσπάθειάς μας. Τα καταφέραμε και τα πεντηκοστά μας γενέθλια θα αποτελέσουν πλέον ορόσημο για ακόμη καλύτερες μέρες.

Καλούμε σήμερα όλο τον φίλαθλο κόσμο των Ιωαννίνων και όλης της Ηπείρου να έρθει την Κυριακή στο γήπεδο. Να γιορτάσουμε μαζί. Να βοηθήσουμε τους ποδοσφαιριστές μας και να πάμε τον ΠΑΣ πιο ψηλά, όσο πιο ψηλά μπορούμε.

Μέσα από την καρδιά μας, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους στάθηκαν δίπλα μας αυτά τα χρόνια.

Και μια πρόσκληση σε όλους να έρθουν κοντά στην ομάδα μας.

Να γράψουμε κι άλλες χρυσές σελίδες στο βιβλίο της ιστορίας του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 4.158
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #526 στις: Σαβ 09 Απρ 2016 01:23 »
Το πιο ωραίο στην όλη φάση, εκτός από τα γέλια που κάναμε, είναι τα 100+ άτομα που είναι συνδεδεμένα τις 2 τελευταίες μέρες κι ως αργά τη νύχτα, διαβάζοντας και ποστάροντας. Νομίζω σε κανένα φετινό ματς δεν έγινε αυτό.

Ενδεικτικό οτι ο κόσμος της Ομάδας την πονάει ακόμα, ανεξάρτητα απ' το αν έρχεται γήπεδο ή όχι.

Νίκη την Κυριακή για να γουστάρουμε.


 :mono:
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος chilly

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.780
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #527 στις: Σαβ 09 Απρ 2016 01:25 »
2013
Παράθεση
Tα κομμάτια του καλείται να μαζέψει ο ΠΑΣ Γιάννινα και να συνεχίσει την πορεία του προς την οικονομική εξυγίανση, με το ευρωπαϊκό όνειρο, πάντως, να σβήνει στην παρούσα φάση. Δυστυχώς δεν μιλάμε για μια ομάδα που δεν βγήκε μια χρονιά, αλλά δεν πειράζει μιας που θα βγει την επόμενη. Μιλάμε για μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία που κανείς δεν ξέρει πότε θα ξαναφανεί στον ορίζοντα. Μακάρι άμεσα, γιατί θα είναι το μοναδικό βάλσαμο στις πληγές που άνοιξαν.

Η ευθύνη της μη συμμετοχής στο europa league μπορεί ενδεχομένως να επιμεριστεί σ' αυτούς που προκάλεσαν τον ενδελεχή έλεγχο της UEFA μόνο στους φακέλους του ΠΑΣ και του Παναθηναϊκού, αλλά δεν μπορεί να είναι έξω από την κύρια ευθύνη ο πρόεδρος που έπρεπε να είναι κρυστάλλινος και στην ώρα του, ώστε να μη δοθεί η παραμικρή αφορμή στον Δημητρίου ή την UEFA να σκεφτούν 2η και 3η φορά αν πρέπει να δοθεί η άδεια. Δυστυχώς οι λογιστικοί κανόνες του «παιχνιδιού» ήταν γνωστοί και όταν αποφασίσαμε να τρέξουμε ήταν πλέον πολύ αργά, όπως μαρτυρά η απόφαση της UEFA τουλάχιστον, αλλά και η ανακοίνωση του CAS, που κάνουν λόγο για πρόβλημα στο Financial Fair Play επικεντρώνοντας στη μη ύπαρξη φορολογικής ενημερότητας στις 31 Μαρτίου και στο μη βιώσιμο πλάνο βάσει των στοιχείων που κατατέθηκαν. Το γιατί δεν πληρώθηκε η εφορία στην ώρα της απαντήθηκε από τον πρόεδρο. Το γιατί δεν βγήκε βιώσιμο το πλάνο είναι κάτι που πρέπει να το μάθουμε.

2015
Παράθεση
Έχει τεράστιο ενδιαφέρον η συνέντευξη που παραχώρησε ο υπεύθυνος του τμήματος αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, Γιώργος Δημητρίου, στο sport24.gr, γιατί επιτέλους μεγεθύνονται κάποια πράγματα, τα οποία μπορούν να γίνουν κατανοητά χωρίς να μπαίνουν αστερίσκοι, διάφορα «αν» ή «ίσως». Ειδικά για την περίπτωση του ΠΑΣ Γιάννινα ελπίζουμε να έγινε απολύτως κατανοητό, ότι η καθυστέρηση εξόφλησης ή ρύθμισης συνεπάγεται αφαίρεση άδειας όπως επίσης ότι δεν προβλέπεται η προσκόμιση επιπλέον στοιχείων σε β' βαθμό.

Από του χρόνου ο φάκελος θα πρέπει να είναι τακτοποιημένος μέχρι και την τελευταία τελεία στις 31 Μαρτίου. Αν κάτι δεν έχει γίνει στην ώρα του, δεν χρειάζεται ποτέ ξανά να εκφραστεί καμία αισιοδοξία για την έκβαση σε β' βαθμό.

Αυτά όσον αφορά το δικό μας κομμάτι, από εκεί και πέρα όμως, ο κ. Δημητρίου εξευτέλισε ανοιχτά τη δευτεροβάθμια επιτροπή. Από την πρώτη κιόλας στιγμή ο ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM σας είχε μεταδώσει ότι και οι 5 ομάδες που πήγαν σε β' βαθμό είχαν αρνητικές εισηγήσεις, κάτι που επιβεβαίωσε ο υπεύθυνος αδειοδοτήσεων, κάνοντας και πολλά ακόμα βήματα παραπέρα, αφού δήλωσε ότι δεν προβλέπεται να προσκομιστεί στοιχείο που θα γίνει δεκτό, γιατί κάτι τέτοιο θα ήταν αντίθετο στον κανονισμό.

Με την παραδοχή αυτή του κ. Δημητρίου και δεδομένου ότι για να άλλαξε η απόφαση όλο και κάτι προσκομίστηκε, μπορεί να απαντήσει κανείς στην ΕΠΟ με ποιο σκανδαλώδη τρόπο αδειοδοτήθηκαν Βέροια, Πλατανιάς και Λεβαδειακός; Ας μην ανοίξουν ποτέ τους φακέλους τους, μπορούν όμως να μας πείσουν τι ήταν αυτό που άλλαξε την απόφασή τους;

Τα δύο μέτρα και τα δύο σταθμά είναι αυτά που έχουν μετατρέψει την όλη διαδικασία σε αφερέγγυα και έχει κάθε δίκιο μετά να φωνάζει ο ΠΑΣ Γιάννινα ότι στους άλλους δέχτηκαν τα επιπλέον στοιχεία, ενώ για το δικό του το φάκελο είναι σαν να μην κατατέθηκε τίποτα και ποτέ.

2016
Παράθεση
Χρειάστηκαν αρκετές προσπάθειες, αρκετές στεναχώριες και πίκρες μέχρι να φτάσει ο ΠΑΣ Γιάννινα στην επιτυχία της άδειας από την ΕΠΟ. Κάθε διαδικασία ήταν κι ένα μάθημα, αλλά η ουσία ήταν μία. Αν ο Χριστοβασίλης δεν παρουσίαζε ό,τι πιο αξιόπιστο υπήρχε σε όλα τα επίπεδα, δεν υπήρχε περίπτωση να χαρεί ούτε αυτός ούτε η ομάδα ούτε οι φίλαθλοι.

Το πιο δυσεπίλυτο πρόβλημα του ΠΑΣ Γιάννινα όλα αυτά τα χρόνια ήταν η εφορία. Κάνοντας παλιότερα την απλή ρύθμιση των 12 δόσεων για ένα χρέος άνω των 4 εκ. που μεγάλωνε συνεχώς με τα πρόστιμα και τις προσαυξήσεις, μπορεί να έπαιρνε για 1-2 μήνες τη φορολογική ενημερότητα, αλλά ήταν φανερό ότι δεν μπορούσε να εξυπηρετηθεί για πολύ μια τέτοια ρύθμιση, γι' αυτό και δεν έβγαινε ποτέ βιώσιμο το πλάνο.

Η αναμονή να τελεσιδικήσουν προσφυγές, χωρίς να πληρώνονται ληξιπρόθεσμες οφειλές, αποδείχτηκε μέγιστο λάθος.

Το να συντάσσονται ιδιωτικά συμφωνητικά και να μην πληρώνονται, με συνέπεια να γίνονται προσφυγές, ήταν καταστροφικό.

Το να προκηρύσσονται αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου, χωρίς να ολοκληρώνονται πριν τις 31 Μαρτίου, ήταν φανερό ότι εξυπηρετούσαν σκοπούς για να «ντριμπλάρουν» και όχι να λύσουν το πρόβλημα.

Τη φετινή αδειοδότηση η ΠΑΕ την πήρε πιο σοβαρά από ποτέ κι αυτό γιατί τη βάση έθεσαν η ρύθμιση των 100 δόσεων του περασμένου Απριλίου, σε συνδυασμό με δύο πολύ σημαντικές πωλήσεις παικτών, του Χαρίση και του Κοροβέση, που συμπληρώθηκαν τον περασμένο Ιανουάριο και από την πώληση του Βελλίδη.

Οι κινήσεις αυτές βοηθήθηκαν επίσης από το μεγάλο ξεκαθάρισμα που έγινε πέρυσι με τις προσφυγές. Άλλες εμπρόθεσμα και άλλες εκπρόθεσμα, πληρώθηκαν μέσα στο 2015 όλες σχεδόν οι παλιές «αμαρτίες» και προέκυψε από το παρελθόν για φέτος μία μόνο περίπτωση, η προσφυγή του Ζαϊρί που μπήκε όμως σε ρύθμιση, παρά τα όσα «διέδιδαν» αθηναϊκά ΜΜΕ ότι ο Ζαϊρί δεν έχει επαφή με κανέναν στον ΠΑΣ.

Σε ρύθμιση μπήκε -έστω και την τελευταία στιγμή- και το Στάδιο και υπάρχει σαφές πλάνο πληρωμών για τους επόμενους μήνες.

Η εικόνα του πόσα χρωστάει η ΠΑΕ, σε ποιον και πότε θα του τα πληρώσει, είχαν σαν συνέπεια να υπάρχει για πρώτη φορά τόσο μεγάλη τάξη στα οικονομικά στοιχεία, ενώ για πρώτη φορά υπήρχαν ικανά έσοδα να στηρίξουν το πλάνο βιωσιμότητας.

Και όταν χρησιμοποιήθηκαν όλα τα «όπλα» της αδειοδότησης, βγήκε και το... «μπαζούκας» για να διαλύσει κάθε σύννεφο σχετικά με την αξιοπιστία της ΠΑΕ για την επόμενη σεζόν. Όταν έρθει η ώρα θα το αποκαλύψουμε. Σημασία έχει ότι η πόλη είναι δίπλα στην ομάδα.

Ο Δημητρίου δεν έκανε καμιά χάρη στον ΠΑΣ Γιάννινα. Είδε μια κατάσταση που μπορεί να έχει μέλλον. Άλλωστε και όταν δεν το έβλεπε, η ομάδα πάλι στεκόταν όρθια, πόσο μάλλον τώρα. Έτσι η παρουσίαση του φακέλου ήταν σχεδόν τυπική υπόθεση. Οι άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννινα μπήκαν-βγήκαν, ούτε νεύρα, ούτε τσακωμοί, ούτε φωνές. Όλα ήρεμα και απλά.
Γιάννης Γιαννάκης-www.super-fm.gr ή αλλιώς ξέρουμε τα πάντα όταν μας συμφέρει.
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #528 στις: Σαβ 09 Απρ 2016 01:36 »
Πόσο πιο πολύ στο συμφωνώ....Πόσο....Κάτι στόματα που ανήγουνε εκ των υστέρων....Όπως και το περίφημο χαρτί από την εφορία...
Τελικά δεν έφταιγαν άλλοι τόσα χρόνια.Όυτε ο κακός Δημητρίου που έκοψε και τον Πανιώνιο.
Στο φετινό άρθρο μιλάει για μπαζούκας που δεν τα βγάζουμε ακόμα...

Αποσυνδεδεμένος Lago Gizona

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 73
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #529 στις: Σαβ 09 Απρ 2016 03:01 »

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 4.158
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #530 στις: Σαβ 09 Απρ 2016 09:35 »
Για Disneyland τον κόβω αλλά μ' αρέσει που θέλει Σέριφ ο ΜΕΡΑΚΛΗΣ  :P

 :mono:
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #531 στις: Σαβ 09 Απρ 2016 10:20 »
sdna.gr
Παράθεση
Θα προσφύγει στην UEFA για Πανιώνιο ο Αστέρας
9 Απριλίου 2016, 06:07

Σε περίπτωση που ο Πανιώνιος πάρει άδεια από τη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ, ο Αστέρας εμφανίζεται έτοιμος να προσφύγει στην UEFA για να διεκδικήσει τη θέση του στην Ευρώπη, εφόσον τερματίσει 6ος.

Ανάλογο σκηνικό με αυτό του 2013, όταν ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε αδειοδοτηθεί από την ΕΠΟ, όμως ο Παναθηναϊκός προσέφυγε στην UEFA (απ' όπου ούτε εκείνος πήρε άδεια και στην Ευρώπη βγήκε η 7η Ξάνθη) αναμένεται να στηθεί και τη φετινή σεζόν.

Μετά την αρνητική απόφαση της Επιτροπής Αδειοδοτήσεων, ο Πανιώνιος θα απευθυνθεί στη δευτεροβάθμια επιτροπή, ελπίζοντας ότι θα ανάψει από εκεί το «πράσινο» φως. Εφόσον ωστόσο πάρουν τελικά άδεια οι Νεοσμυρνιώτες, τότε ο Αστέρας Τρίπολης που κυνηγάει την 6η θέση, εμφανίζεται έτοιμος να προσφύγει στην UEFA όπως αναφέρει το «Goal», όπου και θα ζητήσει να εξεταστεί ο φάκελος του Ιστορικού.

Ακόμα πάντως και στην 7η θέση να τερματίσουν οι Αρκάδες, είναι διατεθειμένοι να κάνουν καταγγελία και για άλλη ΠΑΕ και συγκεκριμένα την ΑΕΚ, σύμφωνα με το δημοσίευμα.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #532 στις: Σαβ 09 Απρ 2016 10:58 »
Παίρνει άδεια ο Πλατανιάς... την πήρε ο Πλατανιάς... αισιοδοξεί ο Πανιώνιος, την εξασφάλισε ο Πανιώνιος και ξανά ο Πανιώνιος... όλα αυτά ο Κρυφελπίδας που έσκαγε "παραλλαγή" ως την τελευταία στιγμή μΠΑΣ και διαβάσει στην SDNA "Δεν πήραν άδεια Πανθρακικός και ΠΑΣ Γιάννινα!"

Τελικά το SDNA μετά από σχετική καθυστέρηση και μη μπορώντας να γράψει διαφορετικά, έγραψε στις 8 Απριλίου 2016, 23:31 "Δεν πήραν άδεια Ηρακλής και Πανιώνιος!"
... ξέχασε τον Πανθρακικό και την Καλλονή, γιατί το ζόρι ήταν αλλού χωμένο...

Αυτά Κε Κρυφελπίδα...



* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος davelis

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.470
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #533 στις: Σαβ 09 Απρ 2016 11:22 »
Τωρα μπορω να ειμαι σίγουρος οτι πηραμε την αδεια.  ;)
Γιατί με τοσα που ειχαν δει τα ματάκια μου....

Τελος πάντων.
Ελπίζω να κερδίσουμε στα δυο επόμενα ματς, αν και οποτε εχουμε τελικους η ομάδα κατι παθαίνει ... :(

Επίσης ελπίζω να προχωρήσει η διάδοχη κατασταση, αφου πια η ομάδα ειναι καθαρή. ;)

Αυτα απο μενα νίκη αυριο :mono: και καλο Σαββατοκυριακο


ΥΓ. Να επιβεβαιώσω κι εγω οτι αυτη την στιγμή η καλύτερη πάστα στην πολη ειναι η παστα μοκα στο Γκατώ (ή οπως γράφεται στα γαλλικά)  :pashat:

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.846
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #534 στις: Σαβ 09 Απρ 2016 12:03 »
Να σταθώ λίγο στην ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Αν δεν μ' απατά η μνήμη μου, είναι η πρώτη φορά που παραδέχεται ότι έγιναν λάθη από μεριά μας.
Όχι "μπορεί να", όχι "ίσως να", αλλά "έγιναν λάθη".
Επίσης δεν τα βάζει με εχθρούς, δαιμόνια τριζόλια (βλέπε Δημητρίου με ή χωρίς κ. μπροστά).
Κάναμε λάθη, προσπαθήσαμε, τα διορθώσαμε το κατά δυνατόν, κοιτάμε μπροστά.

Παράπονο για μη μεγαλύτερη στήριξη, κάλεσμα για ένα ξεκίνημα στα χνάρια της Ιστορίας μας.
Για μεγαλύτερη στήριξη, χρειάζονται πολλά βήματα ακόμη, Πάντως.

Ευλόγως δεν αναφέρται ότι η προσπάθεια εξυγίανσης ναι μεν ξεκίνησε πριν 4 χρόνια, αλλά ξεκίνησε όχι ακριβώς ιδία βουλήσει. Όπως και να έχει απέδωσε καρπούς κι ευτυχώς την κρίσιμη στιγμή, ήρθε και το χαρτί της άδειας, για να μη γκρεμιστεί σα χάρτινος πύργος όλο το στοίχημα ΠΑΣ.

Εκείνο που δεν υπάρχει για να είναι ολοκληρωμένη, είναι ένα "συγγνώμην" για την πίκρα που πήρε ο κόσμος της ομάδας. Μπορεί με την παραδοχή των λαθών να εννοείται, αλλά, αφού ήρθε η ώρα του απολογισμού, θα ήταν αντρίκιο να υπάρχει.

Τη βλέπω σαν μια προσπάθεια να μπει μια γραμμή στα μέχρι τώρα πραγμένα και κάλεσμα για ένα ΜΑΖΙ νέο ξεκίνημα.
Τι ανταπόκριση θα υπάρξει και πόσο ραγισμένο είναι το γυαλί ...θα δείξει.
Δείγμα θετικόν, όπως και να έχει.



Αυτό την παγουράδικη μαλακία, που κατάφερε να περάσει στο αίμα μας (ή κατάφεραν να μας την περάσουν), πότε θα αποφασίσουμε να την στείλουμε στα αζήτητα;

Κερδίζει ο ΠΑΣ κι υπάρχουν άτομα, που περισσότερο χαίρονται, γιατί θα θα την πουν σε κάποιους (διπλανούς τους εν πολλοίς στην κερκίδα), νομίζοντας ότι αυτοί στενοχωρέθηκαν, παρά για την ίδια τη νίκη.
Χάνει ο ΠΑΣ κι υπάρχουν άτομα, που βγάζουν την πίκρα τους, λέγοντάς την σε κάποιους (διπλανούς τους εν πολλοίς στην κερκίδα), νομίζοντας ότι αυτοί ψιλοχαίρονται για την χασούρα.

Τα ίδια και με την άδεια.
Την πήραμε, καιρός να την πούμε εμείς που "το λέγαμε", σ' αυτούς που οργίαζαν για το αντίθετο.
Αν δεν την παίρναμε θα την λέγαμε εμείς που είχαμε σίγουρη την αποτυχία, σε όσους έλπιζαν για το αντίθετο.

Κι αυτό όλο το πράγμα μπορούμε κάλιστα να το βαφτίσουμε και προσπάθεια να ξαναγεμίσουν οι άδειες (που έχουν να κάνουν και με τις μη άδειες  :) ) κερκίδες των Ζωσιμάδων.
Προσπάθεια για "ενότητα" my ass.
Αφού οι μισοί την πουν στους άλλους μισούς, οι άλλοι μισοί στους προηγούμενους, ο Aς στον Βα, ο Βς στον Γα, μετά ξύνουμε το κεφάλι μας ...μα που στα σκατά πήγε όλος αυτός ο κόσμος; Εγώ γεμάτες τις θέλω τις κερκίδες!
Ναι ε;

Φτάνει η μιζέρια που ασφυκτικά μας ζώνει όλο και περισσότερο στο καθεμέρα μας. Ας τη διώξουμε τουλάχιστον από τα του ΠΑΣ.
Δεν είναι κακό να χαιρόμαστε όλοι μαζί και να στεναχωριόμαστε μαζί πάλι. Λυτρωτικό ίσως είναι.

Υ.Γ.
Να επιβεβαιώσω με τη σειρά μου ότι η καλύτερη πάστα στην πόλη, είναι η μπυγάτσα με τυρί στο Select.

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #535 στις: Σαβ 09 Απρ 2016 12:12 »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #536 στις: Σαβ 09 Απρ 2016 12:34 »
Εκείνο που "χωριό που φαίνεται, κωλαούζο ..." ήταν ότι τα ως τούδε scripta manet (Πέμπτη) ήταν επιτηδείως ασαφή σχετικά με το αν κάποια παλικάρια επιθυμούσαν την Άδεια ή όχι... αυτό κάνει μπαμ και ασφαλώς δεν αφορά σε παλικάρια  :mono:

Παράθεση
Ψήφισα "Δεν θα παίρνουμε άδεια" για να δω τα ποσοστά
... ΤΟΥΣ!!!

1 το κρατούμενο και να τα αφήσουν στην μπάντα τα σορόπια...

Όσο για τον ΧΒ, ενδεχόμενα να μην αποδεικνύεται ότι έμαθε από τα λάθη του, στην περίπτωση που πιθανή διαδοχή να ανάγκασε τα πράματα (όπως έχω σημειώσει στον παρελθόν) σχετικά και το FFP... διαφορετικά, φαίνεται να έμαθε, πληρώνοντας. 
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 09 Απρ 2016 12:38 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος mike71

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.943
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #537 στις: Σαβ 09 Απρ 2016 13:08 »
Η αυτονόητη αδειοδότηση ήρθε.
Η πίκρα και η εξαπάτηση του κόσμου του ΠΑΣ, τα προηγούμενα χρόνια και ειδικά τη χρονιά Χριστόπουλου,
δεν έχουν σβηστεί και ούτε πρόκειται.

Είναι λάθος να πετάνε τώρα το μπαλάκι στον κόσμο του ΠΑΣ...Η επιστροφή του κόσμου δεν γίνεται μέσα σε μια νύκτα.
Οι νίκες στα ματς με  Πλατανιά και Ξάνθη είναι κατ' αρχάς μια από τις συγγνώμες προς τον κόσμο του ΠΑΣ.
Όχι των παικτών αλλά της διοίκησης που οφείλει σήμερα... άμεσα...τώρα... να δώσει επιπλέον κίνητρα
και να μη μείνει στην κατάκτηση του αυτονόητου.

Αν αυτό συμβεί και μπει η ομάδα στα play off,  τότε  και μόνο τότε,
θα υπάρξει ένα στοίχημα το οποίο ο καθένας χωριστά πρέπει να το κερδίσει.
Και αυτό θα κερδηθεί  με την προσπάθεια για ατομική παρουσία του καθ' ένα από μας  ξεχωριστά στα play off,
κάτι που θα δημιουργήσει ένα πρώτο κύμα "παλλινοστούντων ΠΑΣολέδων".

Δυστυχώς χάσαμε το δικαίωμα να κρατάμε την τύχη στα χέρια μας με τις πιθανότητές μας να είναι ελάχιστες.
Η ελπίδα όμως υπάρχει και οφείλουμε όλοι να τη διεκδικήσουμε με νύχια και με δόντια.
 :mono:







Αποσυνδεδεμένος vourbiani

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.277
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #538 στις: Σαβ 09 Απρ 2016 13:28 »
Το αρθρο του ΛΟΚΟ τα λεει ολα...
Παλιοσειρα στα του ΠΑΣ και εχει δει πολλα...
Μετα την κουβεντα του ξα με τον fon καταλαβα οτι ακομη και τελικο τσου λου να παιξουμε  με την  τσελσι και να το παρουμε  παλι καποιοι θα αρπαζονται με αλλους για το ποιος ηταν ο καλυτερος του ματς...
Ο ξα χρονια τωρα προσπαθει να πει περι ενοτητας στο οπαδικο κινημα... Ειναι η μονη του εννοια και με το δικιο του....Οσοι τον ξερουν μπορουν να καταλαβουν ποσο πολυ μοχθει και προσπαθει στα περι ενοτητας του οπαδικου κινηματος...Ασχετα που λογω καταστασεων και συγκυριων δε μπορει να ευδοκιμησει...Για εκει το ξεκινησε και τωρα...Ως μια νεα αρχη -υποθετω- μετα την αδεια να μαζευτει και να συσπειρωθει παλι ο λαος του ΠΑΣ. Απλα οταν πηγε το θεμα στον ηπιο χαθηκε η μπαλα...Και ο φον απο την μερια του και ολοι οι υπολοιποι αν εβλεπαν μια σοβαρη προσπαθεια συσπειρωσης του κοσμου θα βοηθουσε...Οπως ολοι εξαλλου.
Κανεις δε ειναι προεδρικος, κανεις δε ειναι αντιπροεδρικος...Τουλαχιστον σε αυτο εδω το σαιτ, πλην λιγων εξαιρεσεων που χασαν το δρομο τους στην πορεια ολοι τον ΠΑΣ μεγαλο και ενωμενο θελουν να δουν... Ειτε με  ηπιο ειτε χωρις αυτον.
Απλα καπου μεταξυ φιλοσοφιας και νοοτροπιας, καπου μεταξυ διαφορετικες προσεγγισης και οπτικης, καπου γιατι ο γραπτος λογος μπερδευει και χρειαζεται παντα επεξηγηση εγινε το μπερδεμα...
Αν τα πειτε κατι ιδιαν τρωγοντας την μπουγατσα στο σελεκτ ειμαι σιγουρος οτι θα καταλαβετε οτι συμφωνειτε πριν φατε την μπουγατσα...
Αντε καλη συνεχεια και μεγαλη νικη αυριο για την ομαδαρα...

Συνδεδεμένος Mpakoulieros

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.599
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #539 στις: Σαβ 09 Απρ 2016 13:41 »
Μιας και ηρέμησαν λίγο τα πράγματα και διαβάζοντας τα ποστ των "λογιστών' του φόρουμ και αυτά που έγραψε ο Λεμο για τις αδειοδοτήσεις... Νομίζω ότι παρανοήσαμε κάποια πράγματα.

Λοιπόν:

Έστω ότι ο Λέμο χρωστάει 1.000 ευρώ στη Τράπεζα. Αλλά δεν τακτοποίησε έγκαιρα τις δόσεις των 15 ευρώ το μήνα.
Ε τότε δεν παίρνει άδεια.

Έστω ότι ο Μπακουλιέρος χρωστάει 10.000.000 σε τράπεζες, παίχτες , εφορία, στάδιο κτλ κτλ. Τα έχει όμως όλα τακτοποιημένα σε δόσεις ή έχει παγώσει το χρέος του (και μάλλον και τις δόσεις) νόμιμα γιατί βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με το δανειστή ή/ και γιατί είναι στην κατηγορία too big to fail (για την τράπεζα ή το δημόσιο).
Ε αυτός παίρνει άδεια.

Τι προσπαθώ να πω;
Ο Δημητρίου και ο κάθε Δημητρίου δεν κοιτάει το μακροπρόθεσμο πλάνο βιωσιμότητας. Άλλο αν υποστηρίζει αυτό. Αν το έκανε αυτό ομάδες σαν το Λεβαδειακό, την Καλλονή κτλ δεν έπρεπε να είναι ποτέ στον πρωτάθλημα των μεγάλων και το πρωτάθλημα θα έπρεπε να παίζεται με 12 το πολύ ομάδες.

Ο Δημητρίου κοιτάει αν εσύ είσαι όπως πρέπει (νομικά και γραφειοκρατικά) μέχρι την τάδε ημερομηνία.
Πρέπει να φαίνεσαι εντάξει όχι να είσαι, όπως στο στρατό.

Νομίζω ότι αυτό είναι το πνεύμα των αδειοδοτήσεων και αυτή η βάση των διενέξεων των διαφορετικών οπτικών των μελών του φόρουμ.
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 09 Απρ 2016 13:45 από Mpakoulieros »
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #540 στις: Σαβ 09 Απρ 2016 14:20 »
(...)

Ο Δημητρίου κοιτάει αν εσύ είσαι όπως πρέπει (νομικά και γραφειοκρατικά) μέχρι την τάδε ημερομηνία.
Πρέπει να φαίνεσαι εντάξει όχι να είσαι, όπως στο στρατό.

Νομίζω ότι αυτό είναι το πνεύμα των αδειοδοτήσεων και αυτή η βάση των διενέξεων των διαφορετικών οπτικών των μελών του φόρουμ.

Εσύ έχεις εικόνα των Φακέλων και τσιπάκι στο κρανίο του Δημητρίου  %-| :P
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Συνδεδεμένος born_in_drakolimni

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.222
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #541 στις: Σαβ 09 Απρ 2016 14:38 »
Αμφιβαλλει κανενας οτι αμα γινει η στραβη και παιξουμε πλει-οφ και ευρωπη θα αρχισει να ζωντανευει ο κοσμος σιγα σιγα?
Ειναι η ενεση που χρειαζεται ο συλλογος
Η ακομα και αν αυτο δεν συμβει
Αν το καλοκαιρι υπαρξει σωστη ενισχυση στο ροστερ και παραμεινει ο προπονητης δεν θα το αναγνωρισει ο κοσμος?
Θα αυξηθει η προσελευση ξανα ειναι δεδομενο
Αλανθαστο το κριτηριο των φιλαθλων δεκαετιες τωρα αυτο ξερω εγω
Δεν μπορεις να τους κοροιδευεις και να νομιζεις οτι δεν σε καταλαβαινουν



 :pas: :joker: :pashat:

Αποσυνδεδεμένος midnight

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 635
  • Once in a BLUE moon
    • Προφίλ
«Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασεν η ώρα.
 Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασαν τα χρόνια.»

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.558
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #543 στις: Σαβ 09 Απρ 2016 16:15 »
Μας είχανε ζαλίσει τα @ρχίδια για τα χρέη του ΠΑΣ στην Εφορία Σταδίου και ότι εάν δεν τα ρύθμιζε ο ΧΒ (πράγμα που έγινε), δεν θα έπαιρνε την Άδεια...
Με το παρακάτω ξέρει κανείς τί συμβαίνει?
Παράθεση
  Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά την συνεδρίασή της, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:                                 
     
1. Κλήση σε ακρόαση ΠΑΕ ΑΕΚ σχετικά με οφειλή στο ΟΑΚΑ.
ΑΝΑΒΟΛΗ λόγω αποχής δικηγόρων.
 
https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.gazzetta.gr/football/article/900270/klisi-tis-aek-stin-eea-gia-ofeiles-sto-oaka&ved=0ahUKEwj_rP6az4HMAhXIGCwKHWmnDR8QFgg5MAg&usg=AFQjCNGDRJeQToHPldoc-gCOdmblXEa6tQ

Εννοώ, ξέρει κανείς εάν η κούλα το τακτοποίησε το θέμα?
Και εάν όχι, πώς διάολο πήρε την Άδεια?

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #544 στις: Σαβ 09 Απρ 2016 16:30 »
Και εάν όχι, πώς διάολο πήρε την Άδεια?

Η Αεκ όφειλε 1 εκατ., στο ΟΑΚΑ, αλλά παραγράφηκε με την διάλυση και σου έρχονται στον ΕΝΦΙΑ.
Το μοναδικό της πρόβλημα είναι η UEFA... και η πιθανή έφεση προβολής της απόφασης από τους 5.

Εδώ είναι για την ΚΑΕ μου φαίνεται...

1) Κλήση σε ακρόαση ΠΑΕ ΑΕΚ σχετικά με οφειλή στο ΟΑΚΑ. ΑΝΑΒΟΛΗ για την επόμενη συνεδρίαση 14.04.16.
2) Κλήση σε ακρόαση ΚΑΕ ΑΕΚ σχετικά με οφειλή στο ΟΑΚΑ. ΑΝΑΒΟΛΗ για την επόμενη συνεδρίαση 14.04.16.
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 09 Απρ 2016 16:39 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.558
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #545 στις: Σαβ 09 Απρ 2016 16:44 »
Ευχαριστώ New!

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #546 στις: Σαβ 09 Απρ 2016 16:46 »
Παράθεση
Η AEK κατέκτησε εύκολα την άνοδό της για τη Φούτμπολ Λιγκ, την περίοδο 2013-14, ενώ παράλληλα ξεκίνησαν τα σχέδια και οι αρχικές προσπάθειες για την έναρξη εργασιών στη Νέα Φιλαδέλφεια, ώστε να κατασκευαστεί το νέο της γήπεδο. Προς τα τέλη της περιόδου η ΠΑΕ ΑΕΚ τέθηκε υπό καθεστώς εκκαθάρισης και τελικά, στις 23 Μαϊου 2014 η «Αθλητική Ένωσις Κωνσταντινουπόλεως - ΑΕΚ Ποδοσφαιρική Ανώνυμος Εταιρεία» διαγράφηκε από το Γενικό Εμπορικό Μητρώο.[26] Στις 18 Ιουλίου 2014 ανακοινώθηκε η σύσταση της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «Αθλητική Ένωσις Κωνσταντινουπόλεως - ΑΕΚ Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία».
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91.%CE%95.%CE%9A._%28%CF%80%CE%BF%CE%B4%CF%8C%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF%29

Τώρα αν πρόλαβαν από το 14 να κάνουν νέα χρέη τι να πω.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #547 στις: Σαβ 09 Απρ 2016 21:45 »
contra.gr
Παράθεση
ΠΑΕ Πανιώνιος: "Ακόμα και στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης για την άδεια"
Τελ. ανανέωση : Απρίλιος 09 2016 19:46

Διατεθειμένη να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της προκειμένου να πάρει την άδεια και η ομάδα να αγωνιστεί κανονικά στα πλέι οφ της Super League είναι η ΠΑΕ Πανιώνιος.

Αναλυτικά η επίσημη θέση της ΠΑΕ:

"Παραλάβαμε την Παρασκευή το βράδυ, λες και είμαστε φαντάσματα, την απόφαση περί μη αδειοδότησης της ομάδας μας. Παρά το γεγονός ότι επί τρεις ώρες παρουσιάσαμε τον φάκελό μας, στην επιτροπή αδειοδότησης, φαίνεται πως απευθυνόμασταν εις ώτα μη ακουόντων.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, απέδειξε στην επιτροπή ότι το τελευταίο διάστημα, έχει καταβάλει συνολικά σε Δημόσιο, Εφορία, Ασφαλιστικά ταμεία, τρίτους, προπονητές και ποδοσφαιριστές περισσότερα από 3 εκατομμύρια ευρώ.

Παρ’ όλα αυτά όμως, η επιτροπή δεν μας έδωσε την άδεια, για λόγους που αν γίνουν γνωστοί θα προκαλέσουν την θυμηδία στο Πανελλήνιο.

Ο κόσμος του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ να είναι σίγουρος πως η διοίκηση της ομάδας θα κάνει ότι είναι δυνατόν για την τελική της δικαίωση. Ηδη την Δευτέρα θα καταθέσουμε την έφεσή μας στην Δευτεροβάθμια επιτροπή και ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ θα πάρει αυτό που αξίζει και κατέκτησε μέσα στο γήπεδο.

Οσο δε γι αυτούς που ονειρεύονται προσφυγή στην UEFA και στην FIFA, να ξέρουν ότι εμείς είμαστε διατεθειμένοι να πάμε ακόμα και στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης αν χρειαστεί".
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος Nikolaos

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 162
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #548 στις: Σαβ 09 Απρ 2016 21:57 »
contra.gr
Παράθεση
ΠΑΕ Πανιώνιος: "Ακόμα και στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης για την άδεια"
Τελ. ανανέωση : Απρίλιος 09 2016 19:46

Διατεθειμένη να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της προκειμένου να πάρει την άδεια και η ομάδα να αγωνιστεί κανονικά στα πλέι οφ της Super League είναι η ΠΑΕ Πανιώνιος.

Αναλυτικά η επίσημη θέση της ΠΑΕ:

"Παραλάβαμε την Παρασκευή το βράδυ, λες και είμαστε φαντάσματα, την απόφαση περί μη αδειοδότησης της ομάδας μας. Παρά το γεγονός ότι επί τρεις ώρες παρουσιάσαμε τον φάκελό μας, στην επιτροπή αδειοδότησης, φαίνεται πως απευθυνόμασταν εις ώτα μη ακουόντων.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, απέδειξε στην επιτροπή ότι το τελευταίο διάστημα, έχει καταβάλει συνολικά σε Δημόσιο, Εφορία, Ασφαλιστικά ταμεία, τρίτους, προπονητές και ποδοσφαιριστές περισσότερα από 3 εκατομμύρια ευρώ.

Παρ’ όλα αυτά όμως, η επιτροπή δεν μας έδωσε την άδεια, για λόγους που αν γίνουν γνωστοί θα προκαλέσουν την θυμηδία στο Πανελλήνιο.

Ο κόσμος του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ να είναι σίγουρος πως η διοίκηση της ομάδας θα κάνει ότι είναι δυνατόν για την τελική της δικαίωση. Ηδη την Δευτέρα θα καταθέσουμε την έφεσή μας στην Δευτεροβάθμια επιτροπή και ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ θα πάρει αυτό που αξίζει και κατέκτησε μέσα στο γήπεδο.

Οσο δε γι αυτούς που ονειρεύονται προσφυγή στην UEFA και στην FIFA, να ξέρουν ότι εμείς είμαστε διατεθειμένοι να πάμε ακόμα και στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης αν χρειαστεί".


Αποτανθείτε, καλού κακού, και στη Νυρεμβέργη...

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #549 στις: Σαβ 09 Απρ 2016 21:59 »
contra.gr ΠΑΕ Πανιώνιος: "Ακόμα και στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης για την άδεια"

Ακόμα παράγκες ονειρεύονται?  ... τα γκαγκάτσια.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς