Αποστολέας Θέμα: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016  (Αναγνώστηκε 390680 φορές)

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #375 στις: Δευ 04 Απρ 2016 22:35 »
Παράθεση
Δευτέρα 4 Απριλίου 2016 - 18:41
Σίγουροι για την άδεια στον Πανιώνιο

Ο Χρήστος Δάρας τόνισε ότι η διοίκηση έχει κλείσει τις εκκρεμότητες και έχει έναν πληρέστατο φάκελο * Η συμφωνία με Ουζουνίδη και η… σπόντα του προπονητή των Νεοσμυρνιωτών

Αισιοδοξία ότι θα εξασφαλιστεί η αδειοδότηση επικρατεί στον Πανιώνιο.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Χρήστος Δάρας μίλησε τη Δευτέρα (4/4) στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και την εκπομπή «Μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούνε» και τους Μπάμπη Παπάζογλου, Μιχάλη Λαδόπουλο, τονίζοντας αρχικά:

«Χθες έκλεισε ο φάκελος κι εμείς έχουμε κάνει το χρέος μας. Είμαστε πανέτοιμοι, χωρίς καμία εκκρεμότητα. Κρατάμε χαμηλούς τόνους, όπως και στο πρωτάθλημα, αλλά είμαστε υπέρ σίγουροι ότι θα πάρουμε την άδεια. Είναι ένας φάκελος με 44 βαθμούς στη βαθμολογία και γεμάτος απ’ όλες τις απόψεις. Σαν διοίκηση έχουμε εκπληρώσει όλες τις υποχρεώσεις και έχουμε έναν πληρέστατο φάκελο. Από εκεί και πέρα, επειδή τα πάντα στη ζωή αλλάζουν, εμείς κάναμε ότι ήταν ενδεδειγμένο να γίνει. Ο φάκελος κατατίθεται και περιμένουμε το αποτέλεσμα. Εκτός κάποιων… εξωκοινοβουλευτικών, να το πω έτσι, παραγόντων, δεν φοβόμαστε τίποτε. Σαν διοίκηση είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, πολύ αισιόδοξοι και πολύ σίγουροι».

- Για το αν υπήρξαν και εκκρεμότητες με παίκτη από τη Σοσό πριν από αρκετά χρόνια: «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε καμιά δεκαριά Σοσό, παλιές αμαρτίες. Αλλά είτε λεγόταν Σοσό είτε Κοκό, η διοίκησή μας τακτοποίησε όλες τις Σοσόδες και τις Κοκόδες. Και κλείσαμε το φάκελο».
http://www.a-sports.gr/articles-107784/sigouroi-gia-thn-adeia-ston-paniwnio.htm#.VwKQjJyLTIU
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #376 στις: Τρι 05 Απρ 2016 00:12 »
Για την ώρα 2 είναι οι ομάδες που δεν αδειοδοτούνται:
1. Πανιώνιος
2. Λεβαδειακός
 
Πολύ πιθανόν να υπάρχει και μια από τις "μεγάλες" του ΠΟΚ, με κώλυμα  τις "συνοπτικές" διαδικασίες που συγκρότησαν τον Φάκέλο της, σχετικά με τα "παλιά" τερτίπια της...
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #377 στις: Τετ 06 Απρ 2016 23:41 »
gazzetta.gr
Παράθεση
Τετάρτη, 06 Απριλίου 2016 - 23:28 από Θοδωρής Βασίλης

Κρίσιμη Πέμπτη για Πανιώνιο, ΠΑΣ, Ηρακλή

Κρίσιμη ημέρα είναι η Πέμπτη (7/4) για Πανιώνιο, ΠΑΣ Γιάννινα και Ηρακλή, καθώς θα βγει η απόφαση για το αν θα λάβουν ή όχι άδεια για τη νέα σεζόν.

Σε... αναμμένα κάρβουνα κάθονται σε Πανιώνιο, ΠΑΣ Γιάννινα και Ηρακλή, καθώς η Πέμπτη (7/4) είναι κρίσιμη ημέρα για τις τρεις ομάδες. Αυτό διότι αύριο το πρωί θα περάσουν από ακρόαση και οι Ηπειρώτες και στις 22:30 το βράδυ θα βγει η απόφαση για το αν οι προαναφερθέντες σύλλογοι θα αδειοδοτηθούν ή όχι από την αρμόδια επιτροπή ενόψει της νέας σεζόν, γεγονός απ' το οποίο θα εξαρτηθεί ο σχεδιασμός τους.

Και οι τρεις ομάδες έχουν δώσει φέτος η καθεμία τον δικό της αγώνα για να πάρουν την άδεια και αναμένουν με αγωνία την απόφαση. Πάντως, κανένας από τους προαναφερθέντες συλλόγους δεν έχει εύκολο έργο, με δεδομένο ότι ο διευθυντής του τμήματος αδειοδότησης θεωρείται άκαμπτος και σοβαρός.

Αισιόδοξος ο Χριστοβασίλης, αναμονή στον Πανιώνιο

Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Χριστοβασίλης κρατάει χαμηλούς τόνους, αλλά εμφανίζεται αισιόδοξος ότι ο «Άγιαξ» θα πάρει την πολυπόθητη άδεια, ενώ δεν υπάρχει κάποια θέση από πλευράς «κυανέρυθρων», που απλά περιμένουν να μάθουν την απόφαση, με την ελπίδα ότι αυτή τη φορά θα επιτευχθεί ο στόχος της αδειοδότησης.

athlitiko.gr
Παράθεση
Την Πέμπτη "κληρώνει" για την αδειοδότηση
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 06 Απριλίου 2016 21:07

Την Πέμπτη αναμένονται τα σπουδαία για τον Πλατανιά, καθώς η Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ αναμένεται να εξετάσει το φάκελο της χανιώτικης ομάδας για την αδειοδότηση εν όψει της νέας χρονιάς. Μαζί, και των υπολοίπων ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ.

Με την ευκαιρία, αξίζει να σημειωθεί η αισιοδοξία που εκφράζεται από πλευράς Πλατανιά, με τους ανθρώπους της ομάδας να μην κρύβουν την ελπίδα τους ότι όλα θα μπορούσαν να κυλήσουν ομαλά και η ΠΑΕ να λάβει αδειοδότηση.

Από εκεί και πέρα, η Επιτροπή αυτή καθαυτή της ΕΠΟ είναι άμεσα αρμόδια προκειμένου να αποφανθεί, οπότε το ενδιαφέρον στρέφεται εκεί. Μάλιστα, το σημαντικό στοιχείο είναι ότι μέσα στη μέρα θ' ανακοινωθεί η απόφαση, με την ΠΑΕ Πλατανιάς ν’ αναμένεται είτε να λάβει αδειοδότηση είτε η διαδικασία θα οδηγηθεί σε δεύτερο βαθμό, δηλαδή σε έφεση.
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 06 Απρ 2016 23:48 από PAS-o-media »
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #378 στις: Πεμ 07 Απρ 2016 00:30 »
Αύριο λοιπόν...
Παρασκευή θα βγει και η απόφαση της έφεσης του παοκ για τους μείον(αεκ-ατρόμητος αγνοώ) και θα ξέρουν και οι ομάδες πριν γίνει η αγωνιστική τι θέλουν και τι δεν θέλουν..
Καλά, αυτός ο Πλατανιάς πάντως, έχει καιρό που ξύνεται να μη πάρει άδεια και το λεν με μισόλογα.
Μία με τις αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου που δεν έκαναν έγκαιρα, μία με το χαρτί παραχώρησης του γηπέδου που δεν πήραν έγκαιρα γιατί τους "ξάφνιασε" λέει η επο που θα κρίνει τώρα το φάκελο..

Χτεσινό:

Και ξαφνικά, η ΕΠΟ θέλει μέσα σε δύο ημέρες να κλείσει το φάκελο των αδειοδοτήσεων, με αποτέλεσμα να τρέχουν και να μη φτάνουν οι ΠΑΕ.

Στον πλήρη φάκελο του Πλατανιά έλειπε το παραχωρητήριο χρήσης του γηπέδου των Περιβολίων από το Δήμο Χανίων και έτσι ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Μανώλης Μαθιουλάκης ζήτησε από το δημοτικό συμβούλιο Χανίων να εγκρίνει με απόφασή του σήμερα την παραχώρηση.

«Ευχαριστώ για την καλή διάθεση του Δ.Σ. Χανίων. Ήρθα την τελευταία στιγμή γιατί μας ξάφνιασε η ΕΠΟ με το να γίνουν οι κρίσεις της αδειοδότησης μέχρι την Παρασκευή, κάτι που σημαίνει ότι πρέπει αύριο τα απαραίτητα έγγραφα να είναι στην Αθήνα», είπε για το ζήτημα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πλατανιάς, Μανώλης Μαθιουλάκης.

Απαντώντας στο δημοτικό σύμβουλο Νίκο Παπαντωνάκη για το θέμα χρήσης εγκαταστάσεων από ερασιτεχνικές ομάδες, ο κ. Μαθιουλάκης τόνισε πως «η ΠΑΕ Πλατανιάς έχει δώσει το γήπεδο του Μάλεμε και λειτουργεί για τις επαγγελματικές κατηγορίες του νομού, όπου παίζει ο Κισσαμικός, ενώ ο Α.Ο. Χανιά, όταν δε μπορεί να παίξει στα Περιβόλια, παίζει στο Μάλεμε».

Σχολιάζοντας τα τεκταινόμενα στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, με αφορμή την εισήγηση του δημοτικού συμβούλου Σεραφείμ Ρίζου, σημείωσε πως «σίγουρα, δεν είμαστε υπερήφανοι για όσα συμβαίνουν στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, αλλά κανείς δεν έχει να πει τίποτα για τον Πλατανιά».

Το θέμα πέρασε, με το Σεραφείμ Ρίζο να απέχει.

http://parapolitiko.gr/2016/04/06/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%87%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%AE%CE%BC%CE%BF-%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80/


Τα έλεγαν και οι Καρπετοπανούτσοι για αυτόν προχτές ότι έχει θεματάκια. Και για μας είπαν βέβαια, ο ένας ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πάρουμε άδεια και ο άλλος ότι αυτό πιστεύει κι αυτός, εκτός κι αν γίνει κάτι δραματικό τώρα στο φινάλε.

Πάντως αν ξεχωρίζαμε τις ομάδες που συνεχίζουμε Α' με βάση τι έχουμε ακούσει και διαβάσει, μπορούμε να τις ξεχωρίσουμε πάνω κάτω ως εξής

Ηρακλής, ανησυχία-αβεβαιότητα
ΠΑΣ, Πλατανιάς, ανησυχία-αισιοδοξία
Βέροια, Πανιώνιος, αισιοδοξία-σιγουριά
Αεκ, Παοκ, Παναιτωλικός μη ανησυχία-βεβαιότητα
Ξάνθη, Γαύρος, Βάζελος, Τρίπολη, Ατρόμητος, Λεβαδειακός, μη ενασχόληση

Απ αυτούς πέρυσι δεν είχαμε πάρει άδεια σε πρώτο βαθμό ΠΑΣ, Πλατανιάς, Βέροια, Λεβαδειακός(η σουπιά) κι ο Ηρακλής από Β' για Α' και στο τέλος ξεμείναμε μόνο εμείς κι ο νιόνιος. Αϊ να δούμε τώρα. Θάχουμε ..δικαιώσεις και πανηγύρια αύριο ή πάλι θα μας φταιν οι άλλοι και θα τρέχουμε ως δικομανείς στα δικαστήρια.

Υ.Γ: Απεργούν και τα δημοσιογράφα αύριο γιατί τώρα μάλλον δεν θέλουν να Μείνουμε Ευρώπη και θα μαθαίνουμε σούξου-μούξου απ τη διαδικασία με δυσκολία.
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος drakos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 908
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #379 στις: Πεμ 07 Απρ 2016 08:31 »

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #380 στις: Πεμ 07 Απρ 2016 11:35 »
sport24.gr
Παράθεση
Η ώρα των αδειοδοτήσεων
Δημοσίευση: 07 Απρ. 2016 11:06

Ποιες ομάδες έχουν... ραντεβού σήμερα με το πρωτοβάθμιο όργανο της ΕΠΟ. Τι ισχύει από φέτος για τις ΠΑΕ που δεν θα πάρουν άδεια.

Οκτώ ομάδες Πέμπτη (7/4) και άλλες τόσες την Παρασκευή (8/4) έχουν ραντεβού με το πρωτοβάθμιο όργανο αδειοδότησης της ΕΠΟ. Συγκεκριμένα, θα εξεταστούν οι φάκελοι των Πανιωνίου, Aτρόμητου, ΠAΣ Γιάνννινα, Hρακλή, Πανθρακικού, Kαλλονής, Bέροιας, Πλατανιά και την Παρασκευή (8/4) οι φάκελοι AEK, Oλυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΠAOK, Ξάνθης, Λεβαδειακού, Aστέρα Tρίπολης, Παναιτωλικού.

Οι ποινές για τις ομάδες που δεν θα πάρουν άδεια έχουν αλλάξει: Συγκεκριμένα μπορούν να κάνουν:

- Απεριόριστες μεταγραφές ποδοσφαιριστών γεννημένων μετά τις 1/1/1993,

- Να αποκτήσουν μόνο έναν ποδοσφαιριστή χωρίς όριο ηλικίας ανεξαρτήτως εθνικότητας την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, από τον Ιούλιο μέχρι τον Αύγουστο του 2016 δηλαδή (μεταγραφή, ανανέωση ή δανεισμό)

- Έναν Έλληνα χωρίς όριο ηλικίας τον Γενάρη του 2017.

- Επίσης, μπορούν να γίνουν μόνο δύο ανανεώσεις ή επεκτάσεις άνω των 23 ετών (μετά την 1/1/1993), ανεξαρτήτως εθνικότητας.

Οι ποινές έχουν αυστηροποιηθεί καθώς μέχρι πέρσι οι ομάδες χωρίς άδεια είχαν το δικαίωμα για τρεις μεταγραφές και δύο ανανεώσεις ανεξαρτήτου εθνικότητας, άνω των 24 ετών.

Να σημειωθεί τέλος, ότι οι ομάδες που δεν θα πάρουν άδεια, δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα play off. Οι άδειες λοιπόν, πρέπει να έχουν τελεσιδικήσει μέχρι τα τέλη Απριλίου (τα play off αρχίζουν στις 4/5). Από φέτος υπάρχει και τρίτος βαθμός εκδίκασης για τις ΠΑΕ που δεν θα πάρουν άδεια, το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος mike71

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.943
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #381 στις: Πεμ 07 Απρ 2016 12:44 »
Τα καλά παιδιά την Παρασκευή... τα κακά παιδιά την Πέμπτη.
Σίγουρα οι της Πέμπτης θα πάνε με τον κηδεμόνα τους στον Διευθυντή, γιατί θα δώσει αποβολές :P

Αποσυνδεδεμένος Serpents on paradise

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 613
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #382 στις: Πεμ 07 Απρ 2016 13:00 »
Καλα αυτοί στον Ηρακλή εκει γύρω στον Γενάρη δεν θέλαν κ αυτοί ευρώπες και πλειοφ?
Α ξέχασα,εχουν απεργία οι δικηγόροι ναι.
Οταν εισαι πέμπτος ομως και δεν σου κάνουν δεκτα τόσα χαρτιά απο τον φάκελο παίρνεις
αδειοδότηση?

Σταματάω γιατι γράφω σαν τον περίεργο που λεει κ ο λόκος και θα αυτομαστιγωθώ  :P
2 στα 2 και 6 βαθμοί απο δω και πέρα.


Αποσυνδεδεμένος thodoris

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.725
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #383 στις: Πεμ 07 Απρ 2016 13:05 »

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #384 στις: Πεμ 07 Απρ 2016 13:22 »
Ελα να μαζευόμαστε σιγά σιγά να μπορεί να βρει κι ο λόκος δικαιολογία αν πάρει άδεια ο Πης να ρίξει το φόρουμ..
Γιατί διαπίστωνα αχαριστία... Ο τζες μας πήγε σήμερα 5η φορά τελικό κι εμείς ... 0 τα εισιτήρια - 0 το ενδιαφέρον!

 8)


Κατα τα λοιπά, πέρασα πριν λίγο μια βόλτα απ την πλατεία. Ο Σάϊκ ΔΕΝ τον είναι εκεί με τη ντουντούκα να πανηγυρίζει..
Αυτό μόνο ένα πράμα μπορεί να σημαίνει.- Οτι ο Δημητρίου δεν έκανε θετική εισήγηση γιατί... δεν μας εξέτασε ακόμη!

 :P
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος my8os

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.408
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #385 στις: Πεμ 07 Απρ 2016 13:25 »
Δηλαδή η ΑΕΚ είναι από τα καλά παιδιά; Άρα η 3ετία γίνεται γαργάρα μάλλον.

Αποσυνδεδεμένος Serpents on paradise

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 613
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #386 στις: Πεμ 07 Απρ 2016 13:38 »
Ρε σας το χω πει εδώ και ώρα,2 στα 2 θέλουμε,εχει λήξει το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #387 στις: Πεμ 07 Απρ 2016 13:40 »
Πως πάει το πράγμα;

Αποσυνδεδεμένος thodoris

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.725
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #388 στις: Πεμ 07 Απρ 2016 13:56 »
ειπαν βγηκε για κατουρημα ο δημητριου αλλα λειπει 1 ωρα....μαλλον κοψιμο ηταν......το κανονικο ρε....οχι κοψιμο του φακελου........

ΑΙΝΤΕ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΟΥ....ΝΑ ΜΟΥΓΚΑΘΟΥΝΕ ΟΛΟΙ....ΑΙΝΤΕ ΡΕ ΠΑΡΤΗΝ..........




« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 07 Απρ 2016 14:26 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #389 στις: Πεμ 07 Απρ 2016 14:29 »
Το σκεπτικό Δημητρίου 2015 στα υπόψη του για το 2016...

Προϋπολογισμοί ελλειμματικοί... πάπαλα.
Προϋπολογισμοί με τάση βελτίωσης, αποδεκτοί
Οι προϋπολογισμοί  να αποδεικνύουν ότι ικανοποιούν βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις
Εγγυητική επιστολή και ξεκάθαρες διατυπώσεις ΑΜΚ και ίδίου Κεφαλαίου και ΠΑΣ σχετικό με θυγατρικές της μητρικής
Αποδεδειγμένες πληρωμές, συνεργατών υπαλλήλων και παικτών ανά 3/μηνο και με ότι συνεπάγεται ασφαλιστικά κ.ά., ...
 
... δεν γράφω άλλα, γιατί αν είναι να πάρει Άδεια ο Νιώνιος (προφανώς αδύνατον), θα τους πάρει όλους η μπάλα... (το CUT για μετά...)


Υ.Γ.: Ψιλογουστάρει ο κόσμος Άδεια


« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 07 Απρ 2016 14:33 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #390 στις: Πεμ 07 Απρ 2016 14:56 »
Παράθεση από: iraklis1908.gr
Αναβολή της εξέτασης του φακέλου της αδειοδότησης

7 ΑΠΡΙΛΊΟΥ, 2016 2:29 ΜΜ

Αύριο ( Παρασκευή 8/4) θα εξεταστεί ο φάκελος του Ηρακλή για την αδειοδοτηση της ομάδας. Έτσι οι ανακοινώσεις θα υπάρξουν πιθανόν το Σάββατο ή από την Δευτέρα
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #391 στις: Πεμ 07 Απρ 2016 16:40 »
athlitiko.gr
Παράθεση
Πήρε την άδεια!
Πέμπτη, 07 Απριλίου 2016 15:45

Θετική ήταν η εισήγηση της Επιτροπής Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ αναφορικά με τη χορήγηση άδειας στην ΠΑΕ Πλατανιάς ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του athlitiko.gr, μετά τη σημερινή ακρόαση του Πλατανιά ενώπιον της επιτροπής αδειοδότησης της ΕΠΟ, υπήρξε θετική εισήγηση από το αρμόδιο τμήμα της Ομοσπονδίας προκειμένου οι ερυθρόλευκοι να πάρουν άδεια συμμετοχής για το πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν, όπως επίσης και για την συμμετοχή τους στα φετινά πλέι-οφ της Σούπερ Λιγκ, εφόσον φυσικά εξασφαλίσουν εισιτήριο για την πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος.

Ο φάκελος του Πλατανιά βρέθηκε πλήρης γι’ αυτό και απέσπασε τη θετική εισήγηση και πλέον το μόνο που έχει απομείνει είναι η επίσημη ανακοίνωση
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #392 στις: Πεμ 07 Απρ 2016 17:02 »
Σε εμάς τίποτα;Πάλι από ξένους ότι μάθουμε;Τα δικά μας δεν;

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #393 στις: Πεμ 07 Απρ 2016 20:20 »
Δημητρίου: «Μου προκαλούν εντύπωση οι διάφορες τοποθετήσεις στο Διαδίκτυο και η σιγουριά κάποιων πως δεν έχουν πρόβλημα, ενώ ακόμη εμείς δεν έχουν ελέγξει τα στοιχεία που μας έχουν στείλει».
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 973
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #394 στις: Πεμ 07 Απρ 2016 20:23 »
Εγώ πάντως είμαι απαισιόδοξος...
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #395 στις: Πεμ 07 Απρ 2016 21:18 »
Ηξερα ότι τελετάρχης και παρουσιαστής είχαν οριστεί από βδομάδα οι Σαϊκόδουλας-Μπαλονάκιας, ότι το live το είχαν δώσει στον Σουπερκλεφτάκη, πως οι προσκλήσεις στους πολιτικούς είχαν φτάσει στα χέρια τους έγκαιρα, ότι το αεροπλάνο θα έρχονταν στις 22:00, 22:30 πομπή για το κέντρο με παράλληλη προβολή φακέλου, 23:00 χαιρετισμοί αρμοδίων κι επισήμων, 23:30 άφιξη πομπής κι ομιλία ΑΜΠη εν μέσω αποθέωσης και 00:00 θα γίνονταν η νύχτα μέρα!
Αλλά πέρασα μιά βόλτα πριν λίγο από πλατεία κι εργάτες να στήνουν εξέδρα, μεγαφωνική, βίντεο γουόλ και να ετοιμάζουν πυροτεχνήματα δεν είδα, ούτε κόσμο είδα. Ξέρει κανένας τι γίνεται; Μήπως λόγω απεργίας δεν μπορεί ναρθεί ο πρόεδρος με αεροπλάνο απ την Αθήνα και η εκδήλωση γίνει αύριο;

  ::)
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #396 στις: Πεμ 07 Απρ 2016 21:22 »
Τα τοπικά πάντως έγραψαν για τον Σπάθα αλλά και για την ώρα αδειοδότησης και τα περί προπόνησης.Μετά έπεσε μούγκα γενική.

Αποσυνδεδεμένος thodoris

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.725
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #397 στις: Πεμ 07 Απρ 2016 21:37 »



ΓΙΟΥΡΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 4.158
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #398 στις: Πεμ 07 Απρ 2016 21:37 »
Το σημαντικό είναι που πήρε άδεια ο Πλατανιάς. Δε θα έρθουν αδιάφοροι την Κυριακή και θα τους γαμήσουμε.
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.398
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #399 στις: Πεμ 07 Απρ 2016 21:44 »
Ρε τους μαλάκες...

Θα βγει επιτέλους το πόρισμα?

Αντε ρε γμ το κ@λ@ τους

Μας έχουν στην πρίζα να περιμένουμε

Και μετά σου λέει φταίει ο όχλος που επαναστατεί και τα κάνει όλα μπ@#$λο

Αι στα διαλα...
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"