Αποστολέας Θέμα: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016  (Αναγνώστηκε 390498 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 6.088
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #775 στις: Πεμ 21 Απρ 2016 17:29 »
Ειναι τριμελες η πενταμελες το δευτεροβαθμιο οργανο των αδειοδοτησεων και γιατι ητανε απων ο Δημητριου?



Αλλου διαβαζω οτι το αποτελεσμα της ψηφοφοριας ηταν 3-2 και αλλου 2-1!!!!Αρα σαν κατι να μην στεκει καλα σε ολην την φαση
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Συνδεδεμένος Mpakoulieros

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.599
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #776 στις: Πεμ 21 Απρ 2016 17:43 »
Το μαγείρεψαν τα λαμόγια που νέμονται τη χώρα τόσα χρόνια.
Ανένδοτος αγώνας μέχρι τη νίκη.
Και το αίμα μας αν χρειαστεί να δώσουμε. Ούτε βήμα πίσω!
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Συνδεδεμένος Mpakoulieros

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.599
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #777 στις: Πεμ 21 Απρ 2016 17:52 »
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ

ΠΑΣΟΛΕΔΙΚΟ ΤΖΙΧΑΝΤ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ

Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος PASas_

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 727
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #778 στις: Πεμ 21 Απρ 2016 17:55 »
Με δεδομένα 1) το προηγούμενο του 2013, 2) τις 2 αρνητικές εισηγήσεις του Δημητρίου, ο οποίος είναι ο μόνος που λαμβάνει υπόψιν η UEFA όταν έρχεται, και 3) την κατά πλειοψηφία και όχι ομόφωνη απόφαση της δευτεροβάθμιας, είμαι απόλυτα αισιόδοξος για την τελική έκβαση.
Στο ερώτημα "Μα καλά, και γιατί του δώσανε άδεια αν ξέρουν ότι θα καταπέσει στην UEFA;", η απάντηση είναι απλή. Ακόμα και στην περίπτωση που του απαγορεύσει η UEFA την Ευρωπαϊκη συμμετοχή, μετά την σημερινή απόφαση θα έχει σίγουρα την απαιτούμενη αδειοδότηση στην Ελλάδα για να κάνει απεριόριστες μεταγραφές (όπως συνέβη και με εμάς το 2013 παρότι χάσαμε την Ευρώπη). Χωρίς αυτή την άδεια, με την αυστηροποίηση του κανονισμού και με τον επερχόμενο περιορισμό των δανεισμών, ο Πανιώνιος θα έπεφτε πριν από τα Χριστούγεννα του χρόνου. Ελπίζω όμως να μας δοθεί η ευκαιρία να τον ρίξουμε εμείς τελευταία αγωνιστική στο Ζωσιμάδες.
Αυτά, κι ας με πείτε αιθεροβάμων και υπεραισιόδοξο!

Αποσυνδεδεμένος paslover

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 136
  • AJAX ΕΙΣΑΙ !!
    • Προφίλ
    • https://www.google.gr/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiH9-q_2bXSAhXJNhoKHe6XACwQjRwIBw&url=http%3A%2F%2Ftalentabout.gr%2F2016%2F10%2Fo-paiktis-pou-irthe-ston-pas-giannina-apo-tin-til
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #779 στις: Πεμ 21 Απρ 2016 17:55 »
Έχουμε και μεις κάτι ντόπιους δημοσιογράφους, τσακάλια.... Τους ρωτάμε πώς ήρθαν οι ψήφοι...;; Δεν ξέρουν να σου απαντήσουν, μούγγα.... Πάντως ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είναι ομόφωνη! Κάτι που σημαίνει ή 2-1 (σε σύνολο 3) ή 3-2 (σε σύνολο 5).
Δυστυχώς στο πίσω μέρος του μυαλού μας όλοι σκεφτόμασταν το Σκάνδαλο, δεν είναι η πρώτη φορά, εναντίον μας. Ο Τρόμος τους για μας και το Κόμπλεξ τους είναι αναμφισβήτητο!!
Πλέον αλάνια μου, πρέπει να οργανώσουμε μαεστρικά την καταγγελία μας στην UEFA ενωμένοι σαν μια γροθιά!! Πρέπει να την φέρουμε Ελλάδα με αποτελεσματικές κινήσεις και να κόψει τον φάκελο του άχρηστου!! Εμπιστεύομαι τον Λυσάνδρου και στηρίζομαι σε αυτόν!!
Ξέρουμε όλοι τη δυναμική μας και ότι μας φοβούνται!! Δε γίνονται όλα τα σκάνδαλά να είναι εναντίον μας και οι Νόμοι να εφαρμόζονται μόνο για μας, ενώ στα δικά τους τα παιδιά, επιείκεια...
Τώρα έστω και καθυστερημένα θα καταλάβουν αρκετοί ότι κακώς τα βάζαμε μόνο με τον πρόεδρο και αφήσαμε την ομάδα χωρίς κόσμο. ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΎΜΕ, ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΟΒΊΖΟΥΜΕ!! ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ!! ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΦΟΒΙΖΕΙ Η ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΛΑΡΙΣΑ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ
ΠΑΝΤΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΟΙ!!
 :pas:
ΘΑ ΒΑΡΕΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΣΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΑΣΤΕ!! ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΥΝΗΘΙΣΕΤΕ !!! ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΕΒΕΣΤΕ !!

Αποσυνδεδεμένος paslover

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 136
  • AJAX ΕΙΣΑΙ !!
    • Προφίλ
    • https://www.google.gr/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiH9-q_2bXSAhXJNhoKHe6XACwQjRwIBw&url=http%3A%2F%2Ftalentabout.gr%2F2016%2F10%2Fo-paiktis-pou-irthe-ston-pas-giannina-apo-tin-til
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #780 στις: Πεμ 21 Απρ 2016 18:01 »
Αιούτο ήταν απών, γιατί θεωρούσε την παρουσία του περιττή. Είχε ήδη εισηγηθεί αρνητικά, το ίδιο εισηγήθηκε και στον β' βαθμό. Πάλι αρνητικά. Η αδειοδότηση ήταν παράνομη. Ενώ σ' εμάς πέρυσι εφαρμόστηκε το γράμμα του νόμου με "φασιμό". Τώρα στο "παιδί" τους δώσανε άδεια.
(*αστεράκι στο παραπάνω ποστ, ή 4-1 ψήφοι σε σύνολο 5. Νομίζω όμως το πιθανότερο είναι 2-1 σε σύνολο 3).
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 21 Απρ 2016 18:08 από paslover »
ΘΑ ΒΑΡΕΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΣΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΑΣΤΕ!! ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΥΝΗΘΙΣΕΤΕ !!! ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΕΒΕΣΤΕ !!

Αποσυνδεδεμένος Sven

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 199
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #781 στις: Πεμ 21 Απρ 2016 18:04 »
http://www.epo.gr/media/files/ADEIODOTHSH/KANONISMOS_ADEIODOTHSHS_EDITION_2015.pdf
σελ. 9

Τα μέλη είναι 3 και σε πρωτοβάθμιο και σε δευτεροβάθμιο επίπεδο...Συνεπώς πρέπει να ήρθε 2-1

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #782 στις: Πεμ 21 Απρ 2016 18:08 »
Συμπέρασμα: Εκ των πραγμάτων, η εισήγηση Δημητρίου και η απόφαση Π.Ο.Α. θεωρήθηκαν λανθασμένες ή “μη σύννομες” από την Δ.Ο.Α. …  όπου και η υπογραφή του.

Δημητρίου: «Μην θεωρείτε δεδομένη την επέμβαση της UEFA για Πανιώνιο»

Μόνο βέβαιη δεν πρέπει να θεωρείται η επέμβαση της UEFA στο θέμα του Πανιωνίου, σύμφωνα με τον Γιώργο Δημητρίου. Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM είπε ότι παρά με τις φήμες δεν ξέρει για επίσκεψη της ομοσπονδίας
 
Τελευταία ενημέρωση 21/04/2016, 18:00
http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/dimitriou-min-thewreite-dedomeni-tin-epembasi-tis-UEFA-gia-paniwnio/3160580

Άγνοια για τις πληροφορίες που θέλουν την UEFA να επεμβαίνει στο θέμα του Πανιωνίου (κάτι στο οποίο εναποθέτει πλέον τις ελπίδες του ο ΠΑΣ) δήλωσε ο Γιώργος Δημητρίου.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Άρη Ασβεστά, ο διευθυντής αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ τόνισε ότι δεν γνωρίζει τα στοιχεία βάσει των οποίων έγινε δεκτή η έφεση των «κυανέρυθρων».

Σημείωσε ωστόσο ότι παρά τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί για επίσκεψη της διεθνούς ομοσπονδίας στην Ελλάδα ώστε να ελέγξει την υπόθεση, ο ίδιος (που θα το γνώριζε σε μια τέτοια περίπτωση) δεν έχει πληροφορηθεί κάτι σχετικό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημητρίου στην εκπομπή «Αποκάλυψη τώρα»

Για τους λόγους που έγινε δεκτή η έφεση του Πανιωνίου: «Πρέπει να ρωτήσετε την επιτροπή. Απείχα παντελώς από τη διαδικασία, δεν ήμουνα καν στην αίθουσα κατά την εκδίκαση. Και σε β’ βαθμό ήμουν αρνητικός. Τώρα, σε ποια στοιχεία βασίστηκε η επιτροπή για να βγάλει την απόφαση, ειλικρινά σας το λέω δεν το γνωρίζω.

Εγώ είμαι υπόλογος για όσα γράφω στις εισηγήσεις μου. Για τα πεπραγμένα άλλων δεν θα απολογηθώ εγώ. Η επιτροπή αποφάσισε ενάντια στη δική μου εισήγηση, καλά έκανε κι εγώ δεν θα το κρίνω».

Για την άτεγκτη στάση του σε όλες τις εισηγήσεις του για ομάδες: «Η ΕΠΟ είναι υπόλογη για όσα κάνει ο διευθυντής αδειοδότησης. Αν εγώ κάνω μια παράλειψη, θα μου ζητηθούν ευθύνες. Οπότε δεν έχω την πολυτέλεια για παραβλέψεις ή παρατυπίες. Τώρα το τι κάνουν άνθρωποι που βλέπουν έναν φάκελο για μια μέρα και έπειτα βγάζουν αποφάσεις δεν θα το κρίνω εγώ. Έξυπνοι άνθρωποι είμαστε, καταλαβαίνουμε.

Εγώ είμαι υποχρεωμένος να σχολιάσω με βάσει τον κανονισμό. Ο κανονισμός λέει λοιπόν ότι πρόσθετα στοιχεία δεν προβλέπονται. Δεν λέω ότι συνέβη στην περίπτωση του Πανιωνίου γιατί δεν το γνωρίζω. Αν όμως μια επιτροπή έχει πράξει κάτι τέτοιο, το έχει κάνει σε αντίθεση με τον κανονισμό».

Για το αν υπάρχει πιθανότητα επέμβασης της UEFA: «Σύμφωνα με τις διατάξεις του κανονισμού, είναι στη διακριτική ευχέρεια της UEFA να διεξάγει επιτόπιο έλεγχο για να αποσαφηνιστεί αν κάποιες ομάδες έλαβαν καλώς άδεια. Είναι στην κρίση της ομοσπονδίας. Αν θεωρεί ότι υπάρχει κάτι που αξίζει περαιτέρω διερεύνησης, θα το πράξει. Δεν πρέπει όμως να θεωρείται δεδομένο ότι θα επέμβει. Και παρεμπιπτόντως, επειδή ακούω για επίσκεψη της UEFA, να σας πω ότι εγώ δεν έχω τέτοια πληροφόρηση. Και να ξέρετε ότι αν υπήρχε περίπτωση να έρθει αύριο ή μεθαύριο η UEFA θα το γνώριζα».

Για το αν επιτρέπεται να κινηθεί δικαστικά ο ΠΑΣ: «Σίγουρα δεν απαγορεύεται. Οι ομάδες μπορούν να προβούν σε οποιαδήποτε πράξη για να προασπίσουν τα συμφέροντά τους. Μέχρι που μπορεί να φτάσει όμως η παρέμβαση μιας τρίτης ομάδας είναι νομικό θέμα και δεν μπορώ να το απαντήσω».

Για το γεγονός ότι παραμένει αμετακίνητος στις εισηγήσεις του: «Είναι αδιανόητο και θα ήταν τουλάχιστον αστείο να διαφοροποιήσω την εισήγησή μου σε δεύτερο βαθμό. Θα καταστρατηγούσα κατάφωρα τον κανονισμό. Εγώ δεν έχω προσωπικά ή αντιδικίες με οποιαδήποτε ΠΑΕ. Όπως έχω πει πολλάκις, δεν προσπαθώ εγώ να αποδείξω ότι μια ομάδα δεν πρέπει να πάρει άδεια. Η ομάδα έχει το βάρος της απόδειξης, εκείνη πρέπει να δικαιολογήσει ότι πρέπει να πάρει άδεια. Η εισήγησή μου και σε πρώτο και σε δεύτερο βαθμό, βασίζεται σε συγκεκριμένα κριτήρια. Εγώ το κάνω με έναν άλφα τρόπο, κάποιοι άλλοι το κάνουν με έναν άλλο».

Για την οικονομική κατάσταση των ομάδων: «Στα οικονομικά των ΠΑΕ δεν υπάρχει θεαματική βελτίωση, εξάλλου είναι και δύσκολη η συγκυρία. Πρέπει όμως να μάθουμε για το τι πράγμα είναι υπεύθυνος ο καθένας. Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μάθει ο κόσμος ότι ο δικός μου ρόλος είναι εισηγητικός. Δεν ελέγχω τις επιτροπές. Η επιτροπή εφέσεων έχει πολλάκις ανατρέψει δουλειά ενός ολόκληρου χρόνου από την πλευρά μου. Ε, δεν θα πάρω και το φταίξιμο γι’ αυτό».
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 21 Απρ 2016 18:12 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.483
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #783 στις: Πεμ 21 Απρ 2016 18:10 »
Ειναι τριμελες η πενταμελες το δευτεροβαθμιο οργανο των αδειοδοτησεων και γιατι ητανε απων ο Δημητριου?



Αλλου διαβαζω οτι το αποτελεσμα της ψηφοφοριας ηταν 3-2 και αλλου 2-1!!!!Αρα σαν κατι να μην στεκει καλα σε ολην την φαση
Eιναι τριμελης απο 5-6 ατομα ...αν δεν πιστευεις ρωτα το Βαμβακουλα... :P
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος nkats_99

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 616
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #784 στις: Πεμ 21 Απρ 2016 18:16 »
Παράθεση
«Η ΕΠΟ είναι υπόλογη για όσα κάνει ο διευθυντής αδειοδότησης. Αν εγώ κάνω μια παράλειψη, θα μου ζητηθούν ευθύνες. Οπότε δεν έχω την πολυτέλεια για παραβλέψεις ή παρατυπίες. Τώρα το τι κάνουν άνθρωποι που βλέπουν έναν φάκελο για μια μέρα και έπειτα βγάζουν αποφάσεις δεν θα το κρίνω εγώ. Έξυπνοι άνθρωποι είμαστε, καταλαβαίνουμε.

Εγώ είμαι υποχρεωμένος να σχολιάσω με βάσει τον κανονισμό. Ο κανονισμός λέει λοιπόν ότι πρόσθετα στοιχεία δεν προβλέπονται. Δεν λέω ότι συνέβη στην περίπτωση του Πανιωνίου γιατί δεν το γνωρίζω. Αν όμως μια επιτροπή έχει πράξει κάτι τέτοιο, το έχει κάνει σε αντίθεση με τον κανονισμό».

Σε έξι γραμμές τα λέει όλα!
ΝΙΟΝΙΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ????
ΟΤΙ ΑΔΕΙΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΑΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΉΡΑΤΕ!!! ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΛΕΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΗΡΑΤΕ!!!!

Αποσυνδεδεμένος paslover

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 136
  • AJAX ΕΙΣΑΙ !!
    • Προφίλ
    • https://www.google.gr/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiH9-q_2bXSAhXJNhoKHe6XACwQjRwIBw&url=http%3A%2F%2Ftalentabout.gr%2F2016%2F10%2Fo-paiktis-pou-irthe-ston-pas-giannina-apo-tin-til
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #785 στις: Πεμ 21 Απρ 2016 18:19 »
Έλεος, ακόμα να καταλάβουμε ότι ο φάκελός μας δεν πρόκειται να εξεταστεί από κανέναν; Πήραμε άδεια από πρώτο βαθμό. Η uefa θα ασχοληθεί μόνο με τον πανιώνιο. Αρκεί να κάνουμε το καθήκον μας.
ΘΑ ΒΑΡΕΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΣΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΑΣΤΕ!! ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΥΝΗΘΙΣΕΤΕ !!! ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΕΒΕΣΤΕ !!

Αποσυνδεδεμένος mike71

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.943
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #786 στις: Πεμ 21 Απρ 2016 18:22 »
3-0 ηταν η αποφαση συμφωνα με real fm & nova sports

Αποσυνδεδεμένος Sven

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 199
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #787 στις: Πεμ 21 Απρ 2016 18:27 »
3-0 ηταν η αποφαση συμφωνα με real fm & nova sports

Αν ήρθε 3-0, εκτός από λαμόγια, είναι και ηλίθιοι...Άκου "κατά πλειοψηφία"...

Αποσυνδεδεμένος nkats_99

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 616
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #788 στις: Πεμ 21 Απρ 2016 18:31 »
3-0

Ποιός κοροϊδεύει ποίον! Ή οι δικαστές είναι αγράμματοι και δεν ξέρουν τι σημαίνει ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΊΑ

Η τα κολοαθηναϊκα σαϊτ υποστηρίζουν ως συνήθως το σύστημα!!!

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #789 στις: Πεμ 21 Απρ 2016 18:35 »
Αξιοσ(ζ)ημείωτο...

Δημητρίου: Εγώ είμαι υπόλογος για όσα γράφω στις εισηγήσεις μου. 

... θα έχουμε εξελίξεις. Στην Δ.Ο.Α. δεν εισηγήθηκε αρνητικά από καπρίτσιο στον Νιώνιο...


Υ.Γ.: Σύνθεση Π.Ο.Α. - Δ.Ο.Α. 3/μελής - Ψηφοφορία Δ.Ο.Α. 3-0

« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 21 Απρ 2016 18:40 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος mike71

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.943
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #790 στις: Πεμ 21 Απρ 2016 18:37 »
3-0 ηταν η αποφαση συμφωνα με real fm & nova sports

Αν ήρθε 3-0, εκτός από λαμόγια, είναι και ηλίθιοι...Άκου "κατά πλειοψηφία"...
η πληροφορια ελεγχεται ως προς την ορθοτητα...απλα το ανεφερα αφου το ακουσα.
Αυτο που αποδεικνυει αυτη η αναβλητικοτητα η καθυστερηση η ελλειπη πληροφορηση
και η διαρροη αμφισημων πληροφοριων ειναι οτι επεσε ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ.

Αποσυνδεδεμένος PTOLEMEOS11

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 783
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #791 στις: Πεμ 21 Απρ 2016 18:40 »
To πραγμα ειναι πασιφανες οπως τα λεει ο Δημητρίου
, που όλοι νομίζαμε ότι ήταν αυτος στην επιτροπή!

μιλάμε για πολυ βρωμιά


Αποσυνδεδεμένος BlueCrazy-PaS

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 108
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #792 στις: Πεμ 21 Απρ 2016 18:45 »
Το μαχαίρι στο κόκαλο αδέλφια.
Μετά από αυτή την προσφυγή στην ΟΥΕΦΑ του χρόνου να είμαστε έτοιμοι για πολλές ομορφιές προς την ομάδα μας.
Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου.

Μεγάλο κέρδος θα έχουμε από αυτό.
Ίσως είμαι η μοναδική ευκαιρία του Χριστοβασιλη να συσπειρώσει τον ΚΟΣΜΟ και όχι τον κοσμο αυτής της τεράστιας ιδέας που λέγεται ΠΑΣ.
Ο ΚΟΣΜΟΣ του ΠΑΣ ξέρει πρώτα να κρίνει τα του οίκου του να μην χαϊδεύει αυτιά και μετά να κραζει τους άλλους.

Αυτό το γνωρίζει ο Χριστοβασιλης καλά.
Προ τριετίας δεν ειμασταν σωστοί έτσι έκριναν και φαγαμε όλη την πίκρα.
Ξαφνηκα οι δημοσιογράφοι που προ τριετίας χλευαζανε την ομάδα χριστοπουλου και μιλουσαν για νομους.Φέτος μίλησαν για ποδοσφαιρικό θαύμα κ αδικία προς τον αϊδιαστικο αιώνιo κ προϊστορικό.

Πάμε όλοι μαζί μέχρι το τέλος ενωμένοι και όπου βγει.
50 χρόνια έτσι μάθαμε και έτσι θα συνεχίσουμε.

Χριστοβασιλη το νου σου από εδώ και πέρα. Κράτα για οδηγό την συνταγή της άδειας κ την συσπείρωση του κόσμου.

Όσο για εσάς κύριε Δημητρίου που άλλες χρονιές κάνατε τον επικεφαλή.Σήμερα δηλωσατε εμμέσως σαν η τελευταία τρύπα της φλογέρας και πώς άλλοι κάνουν κουμάντο.
Όχι ότι δεν το ξέραμε αλλά ας το εμπεδώσει και ο τελευταίος καλοπροαίρετος.
Όσο για σένα προϊστορικέ εύχομαι να γίνεις προοδευτική.
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 21 Απρ 2016 18:52 από BlueCrazy-PaS »

Αποσυνδεδεμένος pasyrak

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 16
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #793 στις: Πεμ 21 Απρ 2016 18:52 »
3-0? Μήπως τα έχουν μαγειρέψει τόσο καλά που δεν φοβούνται πλεόν τίποτα?

Αποσυνδεδεμένος PAStoras

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 14
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #794 στις: Πεμ 21 Απρ 2016 18:54 »
ΚΡΑΤΑΤΕ ΓΕΡΑ, ΠΑΣΟΛΕΔΕΣ ΜΟΥ...και ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ!
Έπεται αγώνας!
https://www.youtube.com/watch?v=Y9eUhnOjPLI

 :mono: ρε μ@υνι@ :mono:

Αποσυνδεδεμένος davelis

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.470
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #795 στις: Πεμ 21 Απρ 2016 18:54 »
Η άποψή μου (ψάχνω να την βρω, αλλά δεν εχει σημασία πότε την έγραψα) ειναι οτι
πάνε να ξεχρεώσουν τον πουσταρά με την  μεθόδευση της απευθείας πρόκρισης του στους ομίλους του Europa leaque.
Δείτε πως μια ομαδα (ο ΠΑΣ) θα μπορούσε να έχει 1-5 εκ έσοδα παραπάνω από  το 2013, ξεχρεώνοντας την εφορία, και θέτοντας νέες βάσεις (μιλάμε παντα με το κριτήριο της εντιμότητας για τον πρόεδρο, με επιφυλαξη παντα ;))
Αυτο η ομαδα μας το στερήθηκε με αποτέλεσμα 2-3 χρονια  να υποφέρει.

Και τωρα με μια κινηση ο πουσταράς μεθοδευεται να ξεχρεώσει.
Αυτο ειναι το κρατος δικαιοσύνης στην χωρα της φαιδρας πορτοκαλέας.

ΥΓ1 Με συγκρατημένη αισιοδοξία λεω οτι θα πάμε Ευρώπη

ΥΓ2 Παρακαλείται ο κος Καρπετόπουλος να κόψει την πολυ "κολλητή " παρέα με τον κο Σιότροπο (http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/229217)
Του καταστρέφει την υποκειμενική ;)  άποψη που πρέπει να έχει ένας δημοσιογράφος . (Συγνώμη αντικειμενική εννοούσα  :P :P :P)

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.277
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #796 στις: Πεμ 21 Απρ 2016 18:54 »
"Να ενημερωθει ο κοσμος οτι θα φτασω μεχρι τελους την υποθεση....
Ακομη και αν του χρονου με κυνηγησουν με καθε τροπο για να εξαφανισουν την ομαδα...."


Αυτο τα λεει ολα....Μεχρι τελους λοιπον και ας πεσουμε κατηγορια.....

ΜΑΖΙ ΣΟΥ....ΟΛΟΙ.....

Αποσυνδεδεμένος FanaticPaS

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 898
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #797 στις: Πεμ 21 Απρ 2016 18:56 »
Δημητρίου:Δεν ήμουν παρών στην σημερινή διαδικασία, ήταν αρνητική και σήμερα η εισήγηση μου και δεν ξέρω με τι στοιχεία έγινε δεκτή η έφεση.
Μεγαλωσα δν εβαλα μυαλο

Αποσυνδεδεμένος Serpents on paradise

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 613
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #798 στις: Πεμ 21 Απρ 2016 18:59 »
Είτε μιλάμε για 2-1 είτε μιλάμε για 3-2 δεν γίνεται να μην εκπέσει με την
παρουσία της ουεφα μια απόφαση που στην πλάτη της εχει την αρνητική εισήγηση
του Διευθυντή αδειοδοτήσεων.Το 3-0 δεν προκύπτει απο ΠΟΥΘΕΝΑ διότι η μόνη
επίσημη ανακοίνωση ειναι αυτή της επο που μιλαει για πλειοψηφία.

Δασκαλεμένοι οι Νιώνιοι στο μαγείρεμα παίρνουν αμπάριζα τα ράδια και προτρέπουν
τον ΠΑΣ να καταφύγει στο διαιτητικό διότι γνωρίζουν πως εκει έχουν τις άκρες.
Δασκαλεμένος και ο δκος μας ο Λυσσανδρου παει straight ahead στην ουεφα και
πληρώνει 25.000 χωρίς να υπολογίζονται εισ διαμονές κτλ κτλ.

ΥΓ 1 το κλιμάκιο πρέπει να μπει μέσα στα γραφεία με συνοδεία κλαρίνου και ντεφιού στο αυτι.
ΥΓ 2 Στείλτε μηνύματα και βρίστε τους σε ολα τα μεγάλα ράδια σαιτ κτλ,οταν βαριέμαι
αυτο κάνω.Μ εχουν διαγράψει ηδη απο gazzeta και περιμένω αμεση διαγραφή και απο αλλού.



Συνδεδεμένος Mpakoulieros

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.599
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #799 στις: Πεμ 21 Απρ 2016 19:01 »
"Να ενημερωθει ο κοσμος οτι θα φτασω μεχρι τελους την υποθεση....
Ακομη και αν του χρονου με κυνηγησουν με καθε τροπο για να εξαφανισουν την ομαδα...."


Αυτο τα λεει ολα....Μεχρι τελους λοιπον και ας πεσουμε κατηγορια.....

ΜΑΖΙ ΣΟΥ....ΟΛΟΙ.....

Ποιος και πότε το είπε αυτό;
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!