Επειδή την άκουσα τη συνέντευξη Δημητρίου...
Κι επειδή καμιά φορά και μια λέξη έχει το ρόλο της...
Δεν είπε
Αν εγώ κάνω μια παράλειψη, θα μου ζητηθούν ευθύνες
Είπε
Αν εγώ αύριο παραμερίσω κάτι, αν δεν δω κάτι, εκτιμήσω λανθασμένα κάτι, είναι 100% υπόλογη η ΕΠΟ.
Δεν είπε
δεν έχω την πολυτέλεια για παραβλέψεις ή παρατυπίες
Είπε
δεν έχω την πολυτέλεια να κάνω παραχωρήσεις, παραβλέψεις και τέτοιου είδους πράγματα.
Απάντησε
Δεν ξέρω τι λαμβάνει υπόψη της η επιτροπή κσι κάθε φορά που καλούμαι εγώ να σχολιάσω κάτι είμαι υποχρεωμένος να σχολιάσω με βάση τον κανονισμό.
στην ερώτηση:
Η επιτροπή λαμβάνει υπόψη της τις καλές προθέσεις, ή την προσπάθεια κι έτσι να χορηγεί την άδεια, αλλιώς δεν μπορώ να το εξηγήσω... Έτσι δεν είναι;
Δεν περιλαμβάνεται ερώτηση και η απαντηση "Ναι" που δόθηκε στο:
Εσείς βάσει κανονισμού θεωρήσατε ότι ο Πανιώνιος δεν τηρεί τις προϋποθέσεις, έχει ελείψεις τέλος πάντων.
Δεν απάντησε σε ερώτηση αν η αρνητική του εισήγηση έχει να κάνει με το γνήσιο της υπογραφής κάποιων ποδοσφαιριστών.
Δεν είπε
Είναι στη διακριτική ευχέρεια της UEFA να διεξάγει επιτόπιο έλεγχο για να αποσαφηνιστεί αν κάποιες ομάδες έλαβαν καλώς άδεια.
Είπε
Είναι στη διακριτική ευχέρεια της UEFA να διεξάγει επιτόπιο έλεγχο, εάν το επιθυμεί η ίδια και αν η η ίδια εκτιμεί ότι συντρέχουνε λόγοι, για να αποσαφηνιστεί αν κάποιες ομάδες έλαβαν καλώς άδεια.
Δεν αναφέρεται η ερώτηση, αν είναι ένας επιπλέον λόγος να έρθει η UEFA, το ότι η απόφαση της επιτροπής ήταν κατά πλειοψηφεία και όχι ομόφωνη, στην οποία απάντησε
Είναι στην κρίση της ομοσπονδίας. Αν κλπ
Δεν είπε
Μέχρι που μπορεί να φτάσει όμως η παρέμβαση μιας τρίτης ομάδας είναι νομικό θέμα και δεν μπορώ να το απαντήσω
Είπε
Ενδεχομένως και μία νομική προσέγγιση, για το ποιές θα ήταν οι ενδεδειγμένες ενέργειες, δεν εννοώ για το θέμα της καταγγελίας, αυτό είναι το εύκολο που μπορείς να κάνεις, αλλά μέχρι που μπορεί να φτάσει η παρέμβαση μια τρίτης ομάδας θα σας έλεγα ότι είναι αμιγώς νομικό θέμα και δεν μπορώ να απαντήσω.
Ανέφερε ότι και για τον Ηρακλή είναι πάλι αρνητική η εισήγηση γιατί σε άλλη περίπτωση είναι σα να καταστρατηγεί ο ίδιος τον κανονισμό.
Αναφέρθηκε και στον τσάτσο στον οποίο δόθηκε άδεια και σ' ένα χρόνο πτώχευσε.
Ανέφερε ότι τέτοιες αποφάσεις ανατρέπουν δουλειά ενός χρόνου δική του.
Ότι δεν έχει προσωπικά ούτε καμία αντιδικία με καμία ΠΑΕ. Αντιλαμβάνεται την αγωνία αυτή τη στιγμή της ΠΑΕ Πανιωνιος. Έχουν μια απόφαση που τους δικαιώνει, είναι πολύ ευχαριστημένοι μ αυτή, δεν έχω κάποιο πρόβλημα.
Δεν προσπαθώ εγώ να αποδείξω ότι μια ομάδα δεν αξίζει την άδεια. Η ομάδα έχει το βάρος της απόδειξης. Αυτή πρέπει να αποδείξει πέραν κάθε αμφιβολίας ότι δικαιούται την άδεια. Αν όλα τα χαρτιά ήταν εκεί να την πάρει. Αν όλα δεν ήταν σύννομα θα υπήρχε αρνητική εισήγηση. Η δική μου εισήγηση και σε πρώτο και σε δεύτερο βαθμό κρίνεται από κάποια όργανα. Ο καθένας εκτελεί τα καθήκοντά του μ' ένα τρόπο που θεωρεί βέλτιστο. Εγώ αντιλαμβανομαι μ' ένα τρόπο α, κάποιοι άλλοι κύριοι ή κυρίες με έναν β.