Στην απορριπτική απόφαση για μας (
ΚΛΙΚ), αναφέρεται ένα κάρο φορές, ότι τα χρέη προς το δημόσιο τακτοποιήθηκαν 2 σχεδόν μήνες μετά την καταληκτική ημερομηνία. Επίσης αναφέρεται (για να απορρίψουν τους ισχυρισμούς μας, ότι φταίει το κράτος) ότι δεν υπήρχε καν επίσημο έγγραφο που να αναφέρει ότι βρισκόμαστε στη διαδικασία της ρύθμισης, που θα γίνει αργότερα.
Συν ότι δεν αναγνώρισαν την ΜΗ ύπαρξη ιδιωτικών συμφωνητικών κλπ οπότε τον πούλο.
Περιληπτικά τα λέω διαβάστε το ΚΛΙΚ για αναλυτικά.
Δεν ξέρω αν το "2 μήνες μετά" υποννοεί, ότι ρε φίλε αν τόκανες μερικές μέρες μετά ducks κάτι θα κάναμαν (κι εκεί μπορεί να βασιστεί ο αιώνιος), ή ότι δε συζητάμε τπτ μετά την 31/3
Δεν ξέρω κατά πόσο θα δεχτεί η Ουέφα τα μηδενικά συμβόλαια του πουσταρά, που είναι φως φανάρι ότι κρύβουν ιδιωτικά από πίσω.
Ούτε αν θα δεχτεί το "νόμιμο" της εκπροσώπησης ενός κάρου αγνώστου τύχης ποδοσφαιριστών.
Ούτε αν θα κάνει τα στραβά μάτια περί ισολογισμού, ανύπαρκτων φακέλλων τα προηγούμενα χρόνια κλπ.
Το ζητούμενο είναι να ΕΛΕΓΞΕΙ τον φάκελλό τους, αν το κάνει δεν έχουν τύχη.
Τώρα το τι γράφεται στα φόρουμς της ουέφα, όχι επίσημα ...στα πελέ μ.
Πηγαίνετε τους στην Ελβετία και θα σχολάσουν.
Τα συγχαρητήρια για την παρουσία του νιόνιου φέτος στο πρωτάθλημα, προσωπικά επιμένω να τα δίνω και δεν έχουν να κάνουν με το αν έπαιξε όμορφο ή όχι ποδόσφαιρο. Όμορφο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα παίζει μόνον η ομάδα μου, ακόμη κι αν σέρνεται στο γήπεδο.
Έχουν να κάνουν με το μη ξεπούλημα αγώνων, όταν δέσαν την παραμονή, πράγμα που όλοι περιμέναμε ότι θα κάνει. Σε αντίθεση συνέχισε στο ίδιο τέμπο και τερμάτισε ψηλά.