Τι να πιστέψουμε πλέον;
Τον Γιαννάκη
ή τα λαμόγια δημοσιογράφους της Αθήνας;
Θα απαντήσω εντελώς εμπειρικά: Μέχρι τώρα πάντοτε οι δεύτεροι δικαιώνονταν. Δυστυχώς.
Αν όμως ευσταθούν όσα γράφει η Live Sport ή όποια άλλη φυλλάδα της διαφθοράς και της ρεμούλας τότε μάγκες οι Πανιώγαυροι το έχουν δέσει πολύ καλό το σιρόπι.
Όπως έχω ξαναπεί πολλές φορές ΠΑΕ ΠΑνιώνιος δεν υφίσταται. Πρόκειται περί παραρτήματος της συμμορίας που λυμαίνεται τη χώρα και το ποδόσφαιρό της. Εν ολίγοις το παράδειγμα του Πανιώγαυρου συμπυκνώνει τις αιτίες της χρεωκοπίας της χώρας.
Τώρα στα δικά μας: Αν δεν έρθει η Ουέφα θα πρόκειται για σκάνδαλο μεγατόνων. Αν παίξει ο Πανιώγαυρος Ευρώπη θα πρόκειται περί ληστείας και κλοπής εις βάρος μας με ευρωπαϊκή συνενοχή. Οι άνθρωποι του Γαύρου στην Ουέφα κάνουν τη δουλειά τους. Και όλα αυτά εν αντιθέσει με ότι έγινε με εμάς το 2013. Σε πλήρη αντίθεση καλύτερα.
Αυτά τα λαμόγια δεν φοβούνται ούτε τη Θεσσαλονίκη ούτε τον Π.Α.Ο.Κ., που κακά τα ψέματα έχουν αρκετά μεγαλύτερη δύναμη από εμάς. Εμάς θα φοβηθούν ή το Χονδρό; Έχω την αίσθηση ότι όλο αυτό το θέατρο του παραλόγου με την αδειοδότηση του Πσνιώγαυρου είναι μόνο για να μας ρίξει στάχτη στα μάτια. Μας κοροϊδεύουν δηλαδή. Ξανά!
Σε αυτή την περίπτωση ή φεύγουμε μαζί με Ρώσο και όποιον άλλο το επιθυμεί ή πρέπει να ανασκευάσουμε πλήρως τα όσα λέμε περί ηθικής και κουλτούρας (τα οποία για εμένα είναι μαλακιούλες) και να τους δώσουμε το μόνο πράγμα που καταλαβαίνουν παιχτικά και οπαδικά: την τρομοκρατία και τη βία.
Με εκείνα και με τα άλλα καταλήξαμε να λέμε αυτά που λένε οι Παοκτζήδες.