Αποστολέας Θέμα: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016  (Αναγνώστηκε 390830 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.558
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #1350 στις: Δευ 09 Μάι 2016 20:32 »
Ας πάρει φόρα το φαβορί...

Όλοι την θέλουμε την Ευρώπη, nkats,
και θα τα καταφέρουμε!
Όλη η μανούρα γίνεται για να μη διαλυθεί η καριόλα της πλατείας.  ;)
Μεγάλη μαγκιά του πρόεδρα που τους ανακάτεψε.

Έχετε όλοι θετική σκέψη και ετοιμάστε τα απαραίτητα!
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 09 Μάι 2016 20:39 από Crimson Glory »

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #1351 στις: Τρι 10 Μάι 2016 16:33 »
Παράθεση
Τα πάνω – κάτω ήρθαν για την Βέροια με την επιτροπή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ να ανακαλεί την άδεια της «βασίλισσας» του Βορρά λόγω νέων οφειλών που προέκυψαν!

Περισσότερα σε λίγο...

http://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/198927/anakalesan-tin-adeia-tis-veroias
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #1352 στις: Τετ 11 Μάι 2016 03:31 »
Παράθεση
Ο Λυσσάνδρου στον ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM: «Σύντομα τα νέα από την UEFA»

 Τρίτη, 10 Μάιος 2016 23:41

Ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα κ. Μηνάς Λυσσάνδρου, μίλησε στην εκπομπή του Μιχάλη Μερτζιανίδη «Στη Λακούβα» για την καταγγελία του ΠΑΣ Γιάννινα στην UEFA για την άδεια του Πανιωνίου και σχετικά με τη φετινή διαδικασία αδειοδότησης του συλλόγου, μιας και είχε αναλάβει το κύριο βάρος κατά τη φετινή παρουσίαση του φακέλου.

Ο κ. Λυσσάνδρου πήρε τα πράγματα από την αρχή λέγοντας: «Oι ομάδες που έχουν κατακτήσει την δεύτερη έως την πέμπτη θέση αγωνίζονται στα playoffs  υπό την προϋπόθεση  ότι είναι αδειοδοτημένες, έχουν λάβει κανονικά άδεια για την Superleague όσο και για τις διοργανώσεις της UEFA για το 2016-17. Σύμφωνα με το ελληνικό σύστημα,  η άδεια είναι ενιαία , δηλαδή δεν υπάρχει άλλη άδεια για το ελληνικό πρωτάθλημα και άλλη για την Ευρώπη, άρα όποιος αδειοδοτείται, θεωρητικά μπορεί να συμμετάσχει  και στις ευρωπαϊκές  διοργανώσεις αλλά και στη Superleague. Εμείς έχουμε τερματίσει στην έκτη θέση, στην πέμπτη θέση έχει τερματίσει ο Πανιώνιος. Uεωρούμε -βάσιμα κατά την άποψή μας- ότι ο Πανιώνιος κακώς αδειοδοτήθηκε. Αυτό είναι μια εκτίμηση, αρκετά βάσιμη.  Σε αυτή την περίπτωση, με δεδομένο ότι οι διοργανώσεις της UEFA τελούν υπό την αιγίδα της και έχουν ένα ευρωπαϊκό ενδιαφέρον, δεν έχουν κανένα εθνικό ενδιαφέρον με την έννοια ότι η ΕΠΟ ή η Superleague  διοργανώνει το Europa League, ή το Champions League ή συμμετέχει στην διοργάνωση, εμείς αυτό που έπρεπε να κάνουμε είναι να ενημερώσουμε την UEFA ότι, μία εκ των ομάδων που θα αγωνιστεί στις δικές τις διοργανώσεις κακώς αδειοδοτήθηκε, κατά την δική μας άποψη. Αυτή ήταν και η καταγγελία μας.

Εδώ ξεκινάει μια άλλη συζήτηση για κατά πόσο αυτό προβλέπεται κάπου. Προβλέπεται έμμεσα, δηλαδή υπάρχει δυνατότητα να καταγγείλεις και να ανακληθεί μία άδεια, εφόσον έχεις έννομο συμφέρον. Εμείς αναλύσαμε  το νομικό πλαίσιο, αναλύσαμε τα στοιχεία που οδηγούν σε αμφιβολία της αδειοδότησης του Πανιωνίου και ζητήσαμε την εξέταση του φάκελου του Πανιωνίου και του δικού μας και κατ' επέκταση την αποδοχή της καταγγελίας μας και την ανάκληση της άδειας του Πανιωνίου. Εφόσον συμβεί αυτό, εμείς αντικαθιστούμε τον Πανιώνιο σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τη συμμετοχή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

Στο σημείο αυτό ο κ. Λυσσάνδρου εξήγησε κάποια πράγματα που αφορούν τον χρόνο γιατί όπως και ο ίδιος είπε η αγωνία του κόσμου ήταν και είναι μεγάλη και ότι πρέπει να καταλάβει ότι υπάρχει μία στρατηγική και μία σειρά στα πράγματα. « Το πρώτο στοιχείο που έπρεπε να σκεφτούμε ήταν το γεγονός πως θεωρητικά  μέχρι τον ημιτελικό ΑΕΚ-Ατρόμητος δεν υπήρχε αυτή η πλήρης ταύτιση ανάμεσα στις τέσσερις ομάδες που συμμετέχουν στα playoffs με τις συμμετέχουσες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις . Διότι αν θεωρητικά έπαιρνε το κύπελλο ο Ατρόμητος, ο τέταρτος των playoffs δεν πήγαινε Ευρώπη. Αυτό λοιπόν αποδυνάμωνε το έννομο συμφέρον μας. Επομένως εμείς, για να μην έχουμε κάποια απόρριψη για τυπικούς λόγους ή αναστολή της καταγγελίας μας, καταθέσαμε την καταγγελία μας αμέσως μετά τον αποκλεισμό του Ατρομήτου από την ΑΕΚ.  Αυτό προβλέπεται. Καταλαβαίνω την αγωνία, αλλά κάποια πράγματα πρέπει να γίνονται σωστά.

Αφού κατατέθηκε η καταγγελία με συγκεκριμένη ανάλυση δηλαδή, ότι πλέον και οι τέσσερις συμμετέχοντες στα playoffs είναι οι ομάδες οι οποίες  θα λάβουν μέρος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, δηλαδή  Europa League ή Champions League. Eκεί η καταγγελία μας αντιμετωπίστηκε πιο ισχυρά  και τελικά καταλήξαμε στην πρώτη απάντηση. Πράγματι η UEFA έχει λάβει την καταγγελία, την εξετάζει, την είχε εξετάσει σε πρώτο επίπεδο, και είμαστε σε μια αναμονή διότι πλέον έχει να κάνει με τους δικούς τους μηχανισμούς».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Η UEFA μπορεί να επέμβει τυπικά στο σημείο που μαθαίνει επίσημα ποιοι θα παίξουν Ευρώπη. Όταν της πει η ΕΠΟ πρωταθλητής είναι αυτός, δεύτερος είναι αυτός, τρίτος αυτός και τα λοιπά και έχει μια επίσημη ανακοίνωση και ενημέρωση των συμμετεχόντων, τότε μπορεί να πει αν αυτοί οι συμμετέχοντες πληρούν τις προϋποθέσεις που θέλω για να είναι μέρος των δικών μου διοργανώσεων. Αυτό χρονικά γίνεται στα τέλη Μαΐου, με την ολοκλήρωση όλων των διοργανώσεων, όλων των χωρών. Εμείς αυτό που παλεύουμε να κάνουμε είναι να επισπεύσουμε τον  χρόνο και να γίνει νωρίτερα. Η προσπάθεια αυτή είναι βάσιμη, έχει φέρει κάποια αποτελέσματα γι' αυτό  άλλωστε και η απόφαση της Superleague αναφορικά με το πρόγραμμα και τους συμμετέχοντες στα play-offs  εξεδόθη με αστερίσκους. Δηλαδή αν βγει μια απόφαση από την UEFA  για την ομάδα μας θα είναι σεβαστή, συνήθως αυτό λένε όλοι. Όμως δεν έγινε μόνο αυτό στην περίπτωσή μας, στην περίπτωσή μας, αλλά ελήφθησαν συγκεκριμένες αποφάσεις για το τι γίνεται  σε κάθε κρίσιμο χρονικό σημείο ξεχωριστά, ανάλογα με την αντιμετώπιση που θα λάβει η καταγγελία από την UEFA».

Σε ερώτηση που του έγινε ότι, ο ΠΑΣ Γιάννινα θα ενδιαφερόταν να παίξει αυτός στα playoff και για το αν υπάρχουν διαφυγόντα κέρδη, ο κ. Λυσσάνδρου απάντησε: « Θα ήθελα να κάνουμε μια συζήτηση με γυαλιά αντικειμενικών για να δούμε  την πραγματική εικόνα. Είμαστε έκτοι, δεν είμαστε πέμπτοι. Δεν ζητάμε να αντικαταστήσουμε κάποιον ως προς την βαθμολογική κατάταξη. Ζητάμε να αναγνωριστεί ένα δικαίωμα το οποίο έχουμε υπό την προϋπόθεση ότι ο άλλος κακώς απολαμβάνει αυτό το δικαίωμα. Με αυτό θέλω να πω, ότι πράγματι οι υποψίες μας είναι πως κακώς αδειοδοτήθηκε ο Πανιώνιος. Ομως αυτή την στιγμή υπάρχει μία τελεσίδικη απόφαση που -καλώς ή κακώς- χορηγεί άδεια στον Πανιώνιο, αυτό είναι μία πραγματικότητα. Εάν στο μέλλον αποδειχθεί ότι αυτό έγινε με λάθος τρόπο, με λάθος κριτήρια, τότε εκεί θα πάρουμε κάποιες αποφάσεις  για να κινηθούμε. Όμως προσωπικά σαν επαγγελματίας το δηλώνω, το έχω δηλώσει και στη ιδιοκτησία της ΠΑΕ και επιμένω σε αυτό, είναι στοιχείο αποπροσανατολισμού να τα βάλουμε όλα στο τραπέζι, ενώ δεν είναι η ώρα για αυτού του είδους τη συζήτηση. Είναι βάσιμο να πιστεύουμε ότι ο ενθουσιασμός του κόσμου θα μεταφερόταν στο γήπεδο και θα υπήρχαν έσοδα, αλλά θα τα δούμε αυτά στην ώρα τους».

Στην ερώτηση για το ότι στο πρόσφατο παρελθόν ο ΠΑΣ Γιάννινα, που σήμερα ζητάει το δίκιο του, έχει «τιμωρηθεί» στο παρελθόν από την UEFA και αν αυτό μπορεί ο ΠΑΣ Γιάννινα να το χρησιμοποιήσει, για να κάνει κάτι ανάλογο τώρα με τον Πανιώνιο η UEFA. «Το έχουμε ήδη χρησιμοποιήσει. Το τελευταίο μέρος της καταγγελίας μας είναι αφιερωμένο σε αυτό. Επί της ουσίας δεν είναι κρίσιμο για την συγκεκριμένη υπόθεση, ενδεχομένως κάποιος με μία τραβηγμένη σκέψη να το πήγαινε στην αρχή της ίσης μεταχείρισης, αλλά πάει πολύ. Εμείς όμως το έχουμε συμπεριλάβει, γιατί θεωρούμε ότι σε όλες τις προσπάθειες διεκδίκησης  και κατοχύρωσης ενός δικαιώματος πρέπει να υπάρχει και ένα κερασάκι στην τούρτα. Αυτό το κερασάκι είναι να έχεις και δίκιο και από ηθικής απόψεως. Επομένως θεωρούμε αρκετά κρίσιμο γι' αυτό  το έχουμε συμπεριλάβει, να αναφέρουμε και να επιμένουμε σε αυτό το γεγονός. Όχι μόνο επιδερμικά, αλλά σε επίπεδο ουσίας. Εμείς το πήγαμε και ένα βήμα πιο κάτω, ακόμη και αν θεωρήσουμε ότι δικαίως μας ανακλήθηκε το 2013 η άδεια, η προσπάθεια των επόμενων χρόνων ήταν προσανατολισμένη προς το να λάβουμε άδεια. Δηλαδή είμαστε μια ΠΑΕ που έχουμε υποφέρει, έχουμε τιμωρηθεί, εφαρμόσαμε αυτά που έπρεπε και σήμερα είμαστε υπερήφανοι που καταφέραμε να έχουμε άδεια. Εφαρμόζοντας αυτά που μας υπέδειξαν οι αρμόδιοι, είτε με το εθνικό τμήμα αδειοδότησης είτε το ευρωπαϊκό στην περίπτωση του 2013, γι' αυτό και σήμερα έχουμε λάβει άδεια. Η ομάδα η οποία καταγγελούμε είναι μία ομάδα που επί τρία χρόνια δεν είχε καταθέσει φάκελο. Άρα δεν είμαστε μόνο παθόντες, είμαστε και μία ΠΑΕ, η οποία έχουμε εξελιχθεί και έχουμε βελτιωθεί σε αντίθεση με την καταγγελλόμενη ΠΑΕ που δεν έχει κάποιο συγκεκριμένο στοιχείο και είπε απλώς "γεια σας κατέθεσα έναν φάκελο"».

Για το επιχείρημα που ακούγεται ότι ο Πανιώνιος είχε πάει το φάκελό του στην UEFA πριν τον καταθέσει στην Ελλάδα: "Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δω ποιος στην UEFA μιλάει και διαβάζει ελληνικά και μπόρεσε να του πει το ok. Δεν το θεωρώ κρίσιμο επιχείρημα αυτό".

Σε τελευταία ερώτηση που έγινε στον κ. Λυσσάνδρου για  την διακριτική ευχέρεια της UEFA και κατά πόσο διακριτική πραγματικά είναι, απάντησε: « Η διακριτική ευχέρεια και γενικά οι αόριστες νομικές έννοιες, όπως είναι το έννομο συμφέρον, είναι έννοιες οι οποίες -ανάλογα με την περίπτωση- προσαρμόζονται στις καταστάσεις. Αυτό που πρέπει να αποδείξει κάποιος είναι το βάσιμο της αμφιβολίας ως προς νόμιμο της χορήγησης της άδειας. Εμείς λέμε το εξής απλό, στηριζόμαστε σε γεγονότα τα οποία είναι αντικειμενικά, δεν είναι υποκειμενικά, δηλαδή δεν λέμε, ότι ο Πανιώνιος δεν είναι βιώσιμος ή ότι έχει τόσα χρέη πως μπορεί να είναι βιώσιμος, δεν είναι κάτι γενικό, ξεκινάμε από αντικειμενικά στοιχεία τα οποία είναι γνωστά σε όλους. Το πρώτο στάδιο είναι η εισήγηση του διευθυντή του τμήματος αδειοδότησης, του κ. Δημητρίου, που μπορεί να μην είναι ο πιο αγαπητός άνθρωπος στα Γιάννενα, αλλά δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που μπορεί να του προσάψει  κάτι σε επίπεδο μεροληψίας και οτιδήποτε. Εγώ προσωπικά τον θεωρώ ίσως τον πιο αξιόλογο και τον πιο καταρτισμένο επαγγελματία στον χώρο του ποδοσφαίρου. Άρα έχουμε μία θετική εισήγηση για τον ΠΑΣ Γιάννινα και μία αρνητική για τον Πανιώνιο. Έχουμε μία ομόφωνη πρωτοβάθμια απόφαση απορριπτική για τον Πανιώνιο, θετική για την δικιά μας ομάδα και το τρίτο είναι η αποδοχή της αίτησης του Πανιωνίου κατά πλειοψηφία. Εάν αυτό δεν γεννά βάσιμη αμφιβολία, τότε ποιό γεννά; Το επόμενο βήμα είναι να σου απορρίψουν και την έφεση. Αν ο Πανιώνιος ορθώς έλαβε άδεια ή όχι θα ήθελα να το ελέγξει η UEFA. Κατά την δική μας άποψη υπήρξε λανθασμένη κρίση, γιατί μην ξεχνάμε ότι άνθρωποι κρίνουν. Για εμάς ελπίζουμε να κερδίσουμε και να επικυρωθεί η αίτησή μας και να δικαιωθούμε για όλους και κυρίως για τους ποδοσφαιριστές που πρέπει να απολαύσουν το νέκταρ της επιτυχίας τους».

Τελειώνοντας ο κ. Λυσσάνδρου είπε ότι υπάρχουν ενδείξεις ότι έχει υπάρξει μία επιτυχία για να επισπευστούν οι διαδικασίες και ίσως μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα νέα
super-fm.gr
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 11 Μάι 2016 15:25 από ΛΟΚΟ »
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος FanaticPaS

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 898
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #1353 στις: Τετ 11 Μάι 2016 04:26 »
Επαγγελματιας και γνωστης φαινεται ο λυσσανδρου.

Απο τα λεγομενα του ειναι πολλες οι πιθανοτητες πλεον να ερθει η ουεφα.
Εγω ειμαι αισιοδοξος και πιστευω οτι ο νιωνιος δν γλιτωνει
Μεγαλωσα δν εβαλα μυαλο

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.846
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #1354 στις: Τετ 11 Μάι 2016 12:10 »
Πω πω ρε φίλε, αυτοί οι δικηγόροι!!!
Πιο αναλυτικά δεν γίνεται.
Το ζουμί (μια 18άδα):

1. Ο ΠΑΣ θεωρεί βάσιμα ό,τι ο Νέος κακώς αδειοδοτήθηκε.

2. Η καταγγελία έγινε στην UEFA και όχι στην ΕΠΟ, γιατί η πρώτη διοργανώνει το Europa League.

3. Όποια ομάδα έχει έννομο συμφέρον, μπορεί να προβεί σε τέτοιου είδους καταγγελία.

4. Ο ΠΑΣ ζήτησε να επανεξεταστούν από την UEFA οι φάκελλοι του Νέου και του ΠΑΣ.

5. Ο ΠΑΣ ζητάει ανάκληση της άδειας του Νέου.

6. Αν γίνει αποδεκτή η καταγγελία ο ΠΑΣ παίρνει την θέση του Νέου στο E.L.

7. Ο ΠΑΣ περίμενε να ολοκληρωθεί ο ημιτελικός του κυπέλλου, ώστε το έννομο συμφέρον του να καταστεί προφανές και να μην υπάρξει απόρριψη, ή καθυστέρηση στην αποδοχή της καταγγελίας από μεριάς UEFA.

8. Η καταγγελία, έχει εξεταστεί σε πρώτο επίπεδο, αναμένουμε την τελική κρίση, ο χρόνος εξαρτάται από τους μηχανισμούς της UEFA.

9. Ο χρόνος προσδιορίζεται στα τέλη Μαΐου.

10. Ο ΠΑΣ προσπαθεί να τον επισπεύσει.

11. Tην επέμβαση της UEFA, εμμέσως αποδέχτηκε και η SuperLeague, περιλαμβάνοντας στην επικύρωση της βαθμολογίας επιφυλάξεις για την άδεια ομάδων.

12. Δεν ζητάει ο ΠΑΣ, αλλαγή της βαθμολογίας, 6ος είναι, ζητάει να αφαιρεθεί το Ευρωπαϊκό εισιτήριο κάποιου που δεν το δικαιούται.

13. Είναι αποπρασανατολιστικό, να ασχοληθεί ο ΠΑΣ με διαφυγόντα κέρδη από τα play offs τώρα, πριν αποδειχθεί, ότι κακώς εδόθη η άδεια στο Νέο. Βασικό μας μέλημα είναι η ακύρωση της αδείας.

14. Αν και δεν είναι κρίσιμο, ο ΠΑΣ έχει αναφέρει στηνUEFA, την δική του παρόμοια περίπτωση του 2013, σαν κερασάκι στην τούρτα της καταγγελίας του.

15. Η "διακριτική ευχέρεια" και το "έννομο συμφέρον", μπορεί να είναι αόριστες νομικές έννοιες, αλλά αν η καταγγελία έχει βάσιμα στοιχεία πάυουν να θεωρούνται τέτοιες.

16. Οι αρνητικές εισηγήσεις του Δημητρίου και η κατά πλειοψηφεία αδειοδότηση του Νέου στη δευτεροβάθμια, γεννάν βάσιμες αμφιβολίες για το νόμιμο της αδείας του.

17.  Ο Δημητρίου, μπορεί να μην είναι ο πιο αγαπητός άνθρωπος στα Γιάννενα, αλλά δεν υπάρχει κάποιος που μπορεί να του προσάψει  κάτι σε επίπεδο μεροληψίας.

18. Την ερχόμενη βδομάδα, αναμένονται συγκεκριμένα νέα.

Τίποτε καινούργιο δεν μας είπε, αλλά τα είπε επίσημα, να φύγουν και οι όποιες απορίες έχουν μείνει.
Ένα ψιλονέο, είναι ότι δεν επικεντρώσαμε στη συμμετοχή του Νέου στα μπαράζ, γιατί είμαστε και μεγαλόψυχοι - ας παίξει αυτός, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι σίγουρα δεν θα βάλουμε αργότερα θέμα διαφυγόντων κερδών.

Όπως έχω ξαναγράψει, στα ίσια γίνεται ότι γίνεται από πλευράς ΠΑΣ, που έχει ανοίξει όλα τα χαρτιά του.
Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζει ο φίλαθλος δηλαδή, γιατί κάποιες λεπτομέρειες που θα αποδεικνύουν το "βάσιμο" και την ουσία της καταγγελίας, καταλαβαίνουμε όλοι ότι δεν γίνεται να δημοσιοπούνται.


Περί Λυσσάνδρου...

Στο μακρινό 2009 κάποιος ποδοσφαιριστής κρέμαγε τα παπούτσια του κι αποφάσιζε να ασχοληθεί μόνον με το δικηγοριλίκι, αύριο κλείνει 7 χρόνια από την απόφασή του αυτή:

sentragoal.gr

Παράθεση
Tον κέρδισε η δικηγορία



Είναι μόλις 29 ετών αλλά αποφάσισε να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Θυσιάζει τη μία αγάπη του για μία άλλη, τη δικηγορία. Ο Μηνάς Λυσάνδρου της Νέας Ιωνίας έκλεισε κόντρα στην Καλλονή την ποδοσφαιρική του καριέρα, αφού έχει σκοπό να αφοσιωθεί σε αυτό που σπούδασε και ασκεί σε πιο χαλαρούς ρυθμούς τα τελευταία τρία χρόνια. Αλλωστε, για τον ίδιο αυτό είναι το επάγγελμα που τον εκφράζει, αυτό είχε το μυαλό του όταν άρχιζε τις σπουδές στη νομική σχολή. Οταν μετακόμισε από την Κύπρο στην Αθήνα, αφήνοντας την Ανόρθωση στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά (έπαιξε και στην πρώτη ομάδα με τεχνικό τον Ντούσαν Μιτόσεβιτς) για τους Αγίους Αναργύρους αρχικά, το Χαϊδάρι στη συνέχεια.

«Την Κυριακή σταματάω»

Η σκέψη να αφήσει τα γήπεδα για τα δικηγορικά έδρανα άρχισε να τυραννά το μυαλό του τα Χριστούγεννα. Αφού το συζήτησε με τον πρόεδρο της ομάδας κ. Κουδούνα, αποφάσισε να συνεχίσει μέχρι τη λήξη της περίοδου. Την περασμένη εβδομάδα το ανήγγειλε σε συμπαίκτες και τεχνικό τιμ. «Κόουτς, την Κυριακή σταματάω» είπε στον Ντανιέλ Μπατίστα. Και έτσι έγινε. Πριν από την έναρξη του αγώνα με την Καλλονή οι συμπαίκτες του τον τίμησαν με πλακέτα (του την παρέδωσαν ο τερματοφύλακας Μάρκος Βαγγελάκος και ο παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας Βαγγέλης Αλεξόπουλος), ενώ χθες βρέθηκε τελευταία φορά στα αποδυτήρια για να μαζέψει τα πράγματά του.

«Δύσκολο, αλλά έπρεπε»

«Μη νομίζετε ότι είναι εύκολη απόφαση» τόνισε ο ίδιος στο «Goal» συνεχίζοντας: «Το ποδόσφαιρο είναι τρόπος ζωής. Είναι δύσκολο να πεις αντίο, αλλά έπρεπε. Για μένα πάνω απ' όλα είναι η δουλειά μου. Ως δικηγόρος έχω τεράστιες ευθύνες, αφού δεν είναι μικρό πράγμα να διαχειρίζεσαι ανθρώπινες ζωές. Μου απαλύνει τον πόνο η σκέψη πως θα περνάω περισσότερο χρόνο με τη γυναίκα μου και τα δυο μου παιδιά, πράγμα που δεν συγκρίνεται με καμία ώρα προπόνησης». Για την καλύτερή του στιγμή όσο αγωνιζόταν ο Λυσάνδρου είπε: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ την ημέρα που έμαθα πως πέρασα το τελευταίο μάθημα και πήρα το πτυχίο μου. Ημουν στο Χαϊδάρι και το ίδιο απόγευμα παίζαμε με την ΑΕΚ για το Κύπελλο. Νικήσαμε και περάσαμε στην επόμενη φάση. Ηταν μια ευτυχισμένη ημέρα». Οσον αφορά το μέλλον: «Θέλω να συνεχίσω στο ποδόσφαιρο από άλλο πόστο. Μπορεί και στη Νέα Ιωνία. Το ελπίζω δηλαδή...».

Αποσυνδεδεμένος pan3

  • OtherFans
  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 39
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #1355 στις: Τετ 11 Μάι 2016 13:25 »
"Για το επιχείρημα που ακούγεται ότι ο Πανιώνιος είχε πάει το φάκελό του στην UEFA πριν τον καταθέσει στην Ελλάδα: "Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δω ποιος στην UEFA μιλάει και διαβάζει ελληνικά και μπόρεσε να του πει το ok. Δεν το θεωρώ κρίσιμο επιχείρημα αυτό"

Αμα εσείς και ο δικηγορος σας θεωρείτε πως ο φακελος στην ΟΥΕΦΑ πηγε στα ελληνικα και αναρωτιεστε αν υπαρχει Ελληνομαθης εκει για να τον ελεγξει και το δηλωνετε κιολας και επισημα θεωρω πως ειστε σε σωστο δρομο....

απλα να θυμισω οτι απο την μια μιλαμε για ενα δικηγορο 7 χρονων εμπειριας και απο την αλλη εναν 30 χρονων εμπειριας με οτι αυτο συνεπαγεται. δυστυχως για εσας τον εχει τυλιξει σε μια κολλα χαρτι ο γκαγκατσης. ο λογος ειναι στο προηγουμενο μηνυμα


« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 11 Μάι 2016 13:39 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος thodoris

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.725
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #1356 στις: Τετ 11 Μάι 2016 14:39 »
ειναι επετειακος ο φακελος του πανιωνιου αδερφε....3 χρονια ειχε να βγει...φετος που εφτιαξε μεταφραστηκε σε 15 γλωσσες....μεταξυ αυτων και σε σουαχιλι...

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.558
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #1357 στις: Τετ 11 Μάι 2016 14:48 »
"Για το επιχείρημα που ακούγεται ότι ο Πανιώνιος είχε πάει το φάκελό του στην UEFA πριν τον καταθέσει στην Ελλάδα: "Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δω ποιος στην UEFA μιλάει και διαβάζει ελληνικά και μπόρεσε να του πει το ok. Δεν το θεωρώ κρίσιμο επιχείρημα αυτό"

Αμα εσείς και ο δικηγορος σας θεωρείτε πως ο φακελος στην ΟΥΕΦΑ πηγε στα ελληνικα και αναρωτιεστε αν υπαρχει Ελληνομαθης εκει για να τον ελεγξει και το δηλωνετε κιολας και επισημα θεωρω πως ειστε σε σωστο δρομο....

απλα να θυμισω οτι απο την μια μιλαμε για ενα δικηγορο 7 χρονων εμπειριας και απο την αλλη εναν 30 χρονων εμπειριας με οτι αυτο συνεπαγεται. δυστυχως για εσας τον εχει τυλιξει σε μια κολλα χαρτι ο γκαγκατσης. ο λογος ειναι στο προηγουμενο μηνυμα
Copy paste γκα-γκα-ζέτα ή ο ίδιος είσαι?
Πλάκα έχεις, συνέχισε...  ;)

Αποσυνδεδεμένος my8os

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.408
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #1358 στις: Τετ 11 Μάι 2016 14:49 »
"Για το επιχείρημα που ακούγεται ότι ο Πανιώνιος είχε πάει το φάκελό του στην UEFA πριν τον καταθέσει στην Ελλάδα: "Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δω ποιος στην UEFA μιλάει και διαβάζει ελληνικά και μπόρεσε να του πει το ok. Δεν το θεωρώ κρίσιμο επιχείρημα αυτό"

Αμα εσείς και ο δικηγορος σας θεωρείτε πως ο φακελος στην ΟΥΕΦΑ πηγε στα ελληνικα και αναρωτιεστε αν υπαρχει Ελληνομαθης εκει για να τον ελεγξει και το δηλωνετε κιολας και επισημα θεωρω πως ειστε σε σωστο δρομο....

απλα να θυμισω οτι απο την μια μιλαμε για ενα δικηγορο 7 χρονων εμπειριας και απο την αλλη εναν 30 χρονων εμπειριας με οτι αυτο συνεπαγεται. δυστυχως για εσας τον εχει τυλιξει σε μια κολλα χαρτι ο γκαγκατσης. ο λογος ειναι στο προηγουμενο μηνυμα

ναι copy paste από γκαζέτα! χαχαχα

Καλά, για το ότι υπάρχει κάποιος που μιλάει Ελληνικά εκεί, σίγουρα υπάρχει, όπως ας πούμε ο Θεοδωρίδης που είναι του μπαμπάκα σας του γαύρου ευνοούμενος.
Όμως πες ότι ο Πανιώνιος πήγε τον φάκελο στην ΟΥΕΦΑ πριν τον καταθέσει στην Ελλάδα. Μιλάμε για τον ίδιο φάκελο που ο Δημητρίου εισηγήθηκε αρνητικά και η πρωτοβάθμια ΟΜΟΦΩΝΑ απέρριψε; Αυτόν τον φάκελο ή τον άλλον με τις προσθήκες που πάλι ο Δημητρίου εισηγήθηκε αρνητικά αλλά πέρασε κατά 2-1 στην έφεση; Εκτός αν εννοείτε για κάποιον άλλο φάκελο τελείως, όπως φακελάκι. Πάντως θεωρώ πως ειστε σε σωστο δρομο...

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #1359 στις: Τετ 11 Μάι 2016 14:50 »
Δεν μας λες και τα ονόματα των υπόλοιπων δικηγόρων σας από τα πέρατα του κόσμου;;;Είναι καλύτεροι από τον Γκαγκάτση ή μπα;Αφού έχετε Γκαγκάτση τι τους θέλατε τους υπόλοιπους;;;

Αποσυνδεδεμένος REVENGE OF THE BULL

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 48
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #1360 στις: Τετ 11 Μάι 2016 14:52 »
Παράθεση
δυστυχως για εσας τον εχει τυλιξει σε μια κολλα χαρτι ο γκαγκατσης
Καμαρώνεις γι αυτό ε?

Αποσυνδεδεμένος my8os

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.408
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #1361 στις: Τετ 11 Μάι 2016 16:58 »
Αυτό το έκτρωμα που λέγεται gazzetta.gr δεν περνάει μηνύματά μου και φαντάζομαι και άλλων ΠΑΣολέδων σε άρθρο που αφορά τον δικηγόρο μας ενώ περνάει αυτά των Πανιωνίων.
Τι περιμένεις από ΠΟΚ...  :takataka:

Αποσυνδεδεμένος Dristatiumna

  • OtherFans
  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 44
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #1362 στις: Τετ 11 Μάι 2016 17:40 »
Αυτό το έκτρωμα που λέγεται gazzetta.gr δεν περνάει μηνύματά μου και φαντάζομαι και άλλων ΠΑΣολέδων σε άρθρο που αφορά τον δικηγόρο μας ενώ περνάει αυτά των Πανιωνίων.
Τι περιμένεις από ΠΟΚ...  :takataka:

Τους αλήτες....

Αποσυνδεδεμένος LOYZETSNOS

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 328
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #1363 στις: Τετ 11 Μάι 2016 17:49 »
Αυτό το έκτρωμα που λέγεται gazzetta.gr δεν περνάει μηνύματά μου και φαντάζομαι και άλλων ΠΑΣολέδων σε άρθρο που αφορά τον δικηγόρο μας ενώ περνάει αυτά των Πανιωνίων.
Τι περιμένεις από ΠΟΚ...  :takataka:

Δεν το ξερες... πρεπει να γραψεις μαλακια για να στο περασει... οι πανιωνιοι γραφουν πολλες...
παρομοιες με αυτες που γραφουν εδω μεσα οι 2-3 που μπαινουν...  :P

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.514
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #1364 στις: Τετ 11 Μάι 2016 18:06 »
Pantos to kalitero to eipe otan milise gia thn kataggelia pou anefere oti den tin ekane monow tou, alla doulepsan polloi. Ohi tipote allo na mi mas ti lene oi nionioi gia touw pollous anonumous nomikouw pou exoun.
Σόρρυ παιδιά για τα greeklish αλλά το έκανα προς τιμή του φακέλλου που πήγε ο νιόνιος στην uefa και του είπαν πως παίρνει άδεια.

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #1365 στις: Τετ 11 Μάι 2016 18:14 »
παν ούτε εσύ δεν βλέπεις την ομαδούλα σου.... 8)

Αποσυνδεδεμένος my8os

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.408
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #1366 στις: Τετ 11 Μάι 2016 18:33 »
Νομίζω στην 8η-10η προσπάθεια το έβαλαν.

Αποσυνδεδεμένος dk

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.978
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #1367 στις: Τετ 11 Μάι 2016 18:57 »
η διαφορά την οποία δεν έχεις τη δυνατότητα να αντιληφθείς είναι ότι οι φίλαθλοι του ΠΑΣ Γιάννενα προτιμούν να είναι η ομάδα τους άτιτλη όπως χλευαστικά αναφέρεις από το να είναι ξεπουλημένη ...

Πλάκα έχει - στα όρια του γελοίου- να μιλάτε για "σουρωτήρια" με ξένες π...λάτες και να μην αντιλαμβάνεστε ότι η εμπλοκή σας στη mafia του ελληνικού ποδοσφαίρου βρωμίζει και τις όποιες τίμιες (πολύ μακριά χρονικά) επιτυχίες σας   

Επίσης έχει ενδιαφέρον η "καταγγελία" σου ότι μπαίνεις σε forum κάφρων του οποίου το χαμηλό επίπεδο δεν έχεις ξανασυναντήσει το οποίο ίδιο... ανέχεται να βρίζεις και να προκαλείς τα μέλη του...
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 11 Μάι 2016 22:05 από dk »

Αποσυνδεδεμένος nkats_99

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 616
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #1368 στις: Τετ 11 Μάι 2016 19:40 »
Ειλικρινά ρε pan δεν μπορώ να σε καταλάβω! Μπαίνεις σε ένα φορουμ που δεν έχεις κανέναν λόγο! Πιο ηλίθιος πεθαίνεις!  Στα δικά μας τώρα! Απ'οτι βλέπω η συνέντευξη του Λυσσάνδου πείραξε! Και πείραξε πολύ! Αυτό μου δίνει αισιοδοξία!

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.483
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #1369 στις: Τετ 11 Μάι 2016 22:31 »
 ειλικρινα συνταυροι απορω με καποιους απο σας, που  πιανοντας κουβεντα με τον παρεισακτο,προσπαθειτε να τον πεισετε...να τον πεισετε για ποιο πραμα?


  εδω προκειται για δυο εντελως διαφορετικους κοσμους ...


  ο ενας εχει μαθει να επιβιωνει με την πουστια και τη λαμογια κι ο αλλος με το μοχθο και τη λεβεντια...


  ειναι τοσο πολυχρονη η ζυμωση τους με τη βρωμια που εχει μπει στο πετσι τους..αντι να ντρεπονται το περηφανευονται κιολας.τους εχει γινει τροπος ζωης...


  αυτο που μ εκνευριζει ειναι οτι προσπαθουν να το παιξουν  επαναστατες..ποιοι ?οι λουγκρες της πλατειας...
  ρε σεις γιατι κρυβεστε?ο νομος σας εχει αναγνωρισει τοσα δικαιωματα,μεχρι και συμφωνο συμβιωσης σας επιτρεπει η ελληνικη πολιτεια :P κι εσεις επιμενετε να το παιζετε αντρακια? :P :P :P


   τες πα ,δικαιωμα σας ,αλλα μη κρυβεστε κι απο μας...σας ξερουμε καλα...


  ...και κατι τελευταιο για ν αποδειχθει περιτρανα το ελαχιστο του μεγεθους που κρυβουν πισω απ το φτιασιδωμα κι οτι ειναι τα τσικο του ποκ.
  εβγαλαν Μαυρο,Αναστο,και Σαραβακο...παιχταραδες δε λεω...ομως ολοι  αυτοι ΕΓΙΝΑΝ ΣΗΜΑΙΕς ΣΤΙς ΟΜΑΔΕς ΠΟΥ ΜΕΤΑΠΗΔΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑς ΜΑ ΚΑΝΕΝΑς ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΙΩΝΑΚΙ,ΟΥΤΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΟΥΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥς ...ΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΘΟΛΟΥ,Η ΓΙΑ Ν ΑΚΡΙΒΟΛΟΓΟΥΜΕ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΠΡΟς ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥς ΚΑΙ ΤΙΠΟΤ ΑΛΛΟ,,,
... τι αλλο θελετε για να καταλαβετε οτι ειναι ο ΟΡΙΣΜΟς ΤΩΝ ΤΣΙΚΩ ΤΟΥ ΠΟΚ ΣΥΝΤΑΥΡΟΙ ?.. 8)


  τες πα η προσπαθεια του φιλου για να μας πεισει ειναι αξιεπαινη,ελπιζω μονο να πληρωθηκε υπερωριες για τις ωρες που αφιερωσε ακομη και μεσα στις αγιες μαρες του :flag: χα απ τ αφεντικο του...οχι το Δαρα ρε...τον αλλο με το μουσι...εξαλλου καμια δουλεια δεν ειναι ντροπη....

...γι αυτους...[ ;)


 :mono: :mono: :mono:
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 11 Μάι 2016 22:35 από paspaliars »
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος Dristatiumna

  • OtherFans
  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 44
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #1370 στις: Τετ 11 Μάι 2016 23:01 »
   ο ενας εχει μαθει να επιβιωνει με την πουστια και τη λαμογια κι ο αλλος με το μοχθο και τη λεβεντια...

Γειά σου λεβέντη μου...


 
    ...και κατι τελευταιο για ν αποδειχθει περιτρανα το ελαχιστο του μεγεθους που κρυβουν πισω απ το φτιασιδωμα κι οτι ειναι τα τσικο του ποκ.
  εβγαλαν Μαυρο,Αναστο,και Σαραβακο...παιχταραδες δε λεω...ομως ολοι  αυτοι ΕΓΙΝΑΝ ΣΗΜΑΙΕς ΣΤΙς ΟΜΑΔΕς ΠΟΥ ΜΕΤΑΠΗΔΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑς ΜΑ ΚΑΝΕΝΑς ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΙΩΝΑΚΙ,ΟΥΤΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΟΥΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥς ...ΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΘΟΛΟΥ,Η ΓΙΑ Ν ΑΚΡΙΒΟΛΟΓΟΥΜΕ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΠΡΟς ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥς ΚΑΙ ΤΙΠΟΤ ΑΛΛΟ,,,
... τι αλλο θελετε για να καταλαβετε οτι ειναι ο ΟΡΙΣΜΟς ΤΩΝ ΤΣΙΚΩ ΤΟΥ ΠΟΚ ΣΥΝΤΑΥΡΟΙ ?.. 8)

Μένω εμβρόντητος μπροστά στο απέραντο του συλλογισμού σου... Ειλικρινά, με διασκέδασες ελάχιστα λιγότερο από το γκολ που βάλαμε σήμερα...

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.558
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #1371 στις: Τετ 11 Μάι 2016 23:06 »
   ο ενας εχει μαθει να επιβιωνει με την πουστια και τη λαμογια κι ο αλλος με το μοχθο και τη λεβεντια...

Γειά σου λεβέντη μου...


 
    ...και κατι τελευταιο για ν αποδειχθει περιτρανα το ελαχιστο του μεγεθους που κρυβουν πισω απ το φτιασιδωμα κι οτι ειναι τα τσικο του ποκ.
  εβγαλαν Μαυρο,Αναστο,και Σαραβακο...παιχταραδες δε λεω...ομως ολοι  αυτοι ΕΓΙΝΑΝ ΣΗΜΑΙΕς ΣΤΙς ΟΜΑΔΕς ΠΟΥ ΜΕΤΑΠΗΔΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑς ΜΑ ΚΑΝΕΝΑς ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΙΩΝΑΚΙ,ΟΥΤΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΟΥΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥς ...ΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΘΟΛΟΥ,Η ΓΙΑ Ν ΑΚΡΙΒΟΛΟΓΟΥΜΕ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΠΡΟς ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥς ΚΑΙ ΤΙΠΟΤ ΑΛΛΟ,,,
... τι αλλο θελετε για να καταλαβετε οτι ειναι ο ΟΡΙΣΜΟς ΤΩΝ ΤΣΙΚΩ ΤΟΥ ΠΟΚ ΣΥΝΤΑΥΡΟΙ ?.. 8)

Μένω εμβρόντητος μπροστά στο απέραντο του συλλογισμού σου... Ειλικρινά, με διασκέδασες ελάχιστα λιγότερο από το γκολ που βάλαμε σήμερα...
ΛΥΣΣΑ(ΝΔΡΟΥ)ΞΑΤΕ...  8)

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #1372 στις: Τετ 11 Μάι 2016 23:11 »
Βαλε και τους Πανθηρες του Πανιωνιου που ειναι στην ιδια μοιρα με εμας. Συναντηθηκαν με τη ΠΑΕ της ειπαν σε τι διαφωνουν και τι θελουν απο αυτη και καλουν τον κοσμο σε συσπειρωση. Και παρε 50 ευρουλακια το διαρκειας στη θυρα 3 φετος.

Siatrovouni, επέτρεψέ μου να γελάσω με τους πάνθηρες.
Θα πάει ο πάνθηρας με 50 ευρώ στη Θ3 και ο συσπειρωμένος από τον  πάνθηρα με 150 στη Θ2 και με 250 Θ4-7 κ.ά. ... εσύ θα πήγαινες στις Θ4-7?

Αν τυχόν γίνουν όλοι Πάνθηρες θα την κάτσουν τη βάρκα Νιώνιος.

Τέλος πάντων ... πανθηροδουλειές.

Τι θέλω να πω?
Όχι βέβαια για τον σ. Siatrovouni. Ούτε λόγος.

Θέλω να πω ότι, έτσι (τώρα) εξηγούνται στο Σωματείο αυτό κάποια χουβαρδαλίκια… 
Γιατί εδώ και εν μία νυκτί εξυγιανσάρα!!..  δεν ήρθε μόνη της η θεία από Αμερική. 
Ήρθε κι ο θείος... ήρθε και ο..

Έτσι, μου εξηγούνται και τα 50αρικα…  και το παρακάτω  απόρ-ρητό.

Γιατί ένας Πανιώνιος ξέρει πάντα τα οικονομικά, προπονητικά και αγωνιστικά θέματα της ομάδας καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον ακόμη και Πανιώνιο.



Ψάχνοντας…

Ο Λυσάνδρου βρίσκεται στη Νιόν... Mpakoulieros, οι διαρροές κομμένες.

Μηδένα προ του τέλους ξε-μαρκάριζε...


Υ.Γ.: Ποιος pan (οπαδό είναι των 50 ευρώ)... αλλά, ένας Πανιώνιος που συχνάζει στο Pas.gr ξέρει πάντα τα οικονομικά, προπονητικά και αγωνιστικά θέματα της ομάδας καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον ακόμη και Πανιώνιο που συχνάζει στο Pas.gr.
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 11 Μάι 2016 23:17 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.483
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #1373 στις: Πεμ 12 Μάι 2016 00:09 »
   ο ενας εχει μαθει να επιβιωνει με την πουστια και τη λαμογια κι ο αλλος με το μοχθο και τη λεβεντια...

Γειά σου λεβέντη μου...


  στο ξαναπα...σαν συγχρονος ανθρωπος κι οπαδος ειμαΙ εξολοκληρου υπερ του συμβιωσης των gay..χθες με τον καπετανιο σημερα με το μουστατο πρεζεμπορα...
  κι αν ξημερωnoor1βραδιαζεστε μαζι του δικαιωμα σας ..εξαλλου εκει στι κλεινον μπουρδελοαστυ δεν αισθανεστε ολοκληρωμενοι αν δεν τον παιρνετε απο πισω( κατα δηλωση πολλων χαμουτζηδων)...ετσι ωριμαζουν οι αντρες ρε...
απο πισω κι απο μπρος ,
ας τον χωσει κι ο χοντρος... :P  

ουτε μ ενοχλει που προσπαθειτε ν αρπαξετε κατι τις απ τη λεια ... 
ουτε μ ενοχλει που αλλαζετε νταβατζη σαν τα πουκαμισα .. 
αυτο που μ ενοχλει ειναι ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΠΑΡΘΕΝΕς ...ΕΝΩ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΜΠ@#$ΤΣΟ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ  ΠΟΥΤΣ@Ρ@ΔΕς...
..
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 12 Μάι 2016 00:15 από paspaliars »
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος PTOLEMEOS11

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 783
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #1374 στις: Πεμ 12 Μάι 2016 09:19 »
Χριστος Ανεστη σε όλους

Υπομονή να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα μέχρι τα τέλη Μαίου. Αυτο θέλουμε όλοι σαν Ηπειρώτες και φιλαθλοι του ΠΑΣ ,, ξέκαθαρα πράγματα!!

ΥΓ:
(Υπερηφανεύονται που έχουν Γκαγκάτζη Δάρα και αλλα καλά παιδιά , αυτή είναι η κατάντια τους να καμαρώνουν για την σαπίλα ,
-και αυτή είναι η τεράστια διαφορά μας)