Κι εσύ Κύριε Συνάδελφε αγνοείς κάτι άλλο βασικό: ότι το δικαιικό μας σύστημα, όπως όλου του δυτικού κόσμου, προβλέπει την προσφυγή στο δεύτερο βαθμό για έκδοση τελεσίδικης απόφασης, η οποία μπορεί να ανατρέψει την πρωτόδικη οριστική. οι πολλοί λοιπόν λογίζονται ανά βαθμό δικαιοδοσίας και όχι συνολικά σε όλους τους βαθμούς. Όσο για το ανορθόγραφο αντβοκατ, είναι σκόπιμο. Λογω συστήματος πήραμε την άδεια και όχι απλά δευτερου βαθμού δικαιοδοσίας στον οποίο πλειοψήφισαν; Έτσι δικαιολογείτε στους πελάτες σας τις χαμένες δίκες όταν τις χάνετε;
όσο για το γλέντι, εδω θα είστε κι εσείς εδώ θα είμαστε κι εμείς.
ΥΓ Δεν έχω ανάγκη σε κανέναν να αποδείξω αν είμαι δικηγόρος και αν είμαι μάλιστα και καλός δικηγόρος. το πρώτο φαίνετα πια νομίζω, τουλάχιστον κάποιος που είναι μπορεί να το καταλάβει. άλλοι μάλλον κάνουν φιγούρα αλλά καταπώς φαίνεται τα μουσκεύουν λίγο... το δεύτερο μπορεί να φανεί μόνο αν κάνει κανείς χρήση των υπηρεσιών μου
[/color]
Καλημέρες!
Το λοιπόν έχουμε και λέμε: όποιος συμμετέχει στη δημόσια συζήτηση σε ένα forum πρέπει να δείχνει σεβασμό σε δύο αναντίλεκτους κανόνες: α. να χρησιμοποιεί την κοινή λογική και β. να αναγνωρίσει ότι από όλες τις ομάδες παγκοσμίως πλην της Ντνίπρο, ο Πας Γιάννινα έχει την απόλυτη τεχνογνωσία στις αδειοδοτήσεις. Μας συνέβησαν όλα. Αποκλειστήκαμε από την Ευρώπη πέμπτοι. Πήραμε άδεια μόνο για την Ελλάδα. Πέσαμε κατηγορίες. Δεν πήραμε άδεια για τεχνικές λεπτομέρειες.
Άρα κύριε συνάδελφε καλό είναι να κρατήσεις επιφυλάξεις. Δέχομαι ότι λόγω αποχής αφιερώνεις το χρόνο σου σε αντιπαραθέσεις που εσύ δημιουργείς. Προφανώς οι συνήθειες της δικηγορίας σε ακολουθούν κι εδώ. Όμως πέραν των δικαιοδοτικών βαθμών θα πρέπει να χρησιμοποιείς και την κοινή λογική που λέει ότι αυτοί οι άνθρωποι εδώ στο forum και στην πόλη κάτι ξέρουν περισσότερο για τις αδειοδοτήσεις. Κι ότι κάτι ξέρουν από αδειοδοτήσεις και ο εισηγητής, η πρωτοβάθμια επιτροπή και ο μειοψηφήσας της δευτεροβάθμιας (άλλη τσιγκουνιά κι αυτή. αν κάνεις κάτι στη δευτεροβάθμια ως ομάδα κάνε το σωστά και μην αφήνεις μειοψηφίες).
Η κοινή λογική, που λέγαμε παραπάνω, λοιπόν λέει ότι ο φάκελος είχε προβλήματα που δεν τα γνωρίζουμε. Είναι ικανά αυτά όσο μικρά και τυπικά είναι να στερήσουν από τον Πανιώνιο την αδειοδότηση; ΝΑΙ, είναι η απάντηση έχει ξανασυμβεί. Σε εμάς. Μετά την έγερση αμφιβολιών στην uefa από τον Πας θεωρήθηκε ότι αξίζει περαιτέρω έρευνα του φακέλου; ΝΑΙ, είναι απάντηση λόγω των πολλών που είχαν αντίθετη γνώμη (Δημητρίου, αβάθμια κλπ) Δεν είπε κανείς στην uefa, ότι δεν υπάρχει έννομο συμφέρον, ή ότι είναι υπερβολή να στείλουμε την Delloitte Sports για έναν τόσο τέλειο φάκελο, ή ότι "συγγνώμη" ο δεύτερος βαθμός δικαιοδοσίας είναι εγγύηση αξιοπιστίας. Πιστεύω ότι από τη στιγμή που ήρθαν, όλα θα εξελιχθούν ευνοικά για τον ΠΑΣ. Αρκούσε αυτό.
Όσο για το αν υπάρχει σύστημα ή όχι κι ένα δεκάχρονο παιδί μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του από τις απομαγνητοφωνημένες νόμιμες ή παράνομες υποκλοπές των τελευταίων ετών. Και κεντρική θέση στο σύστημα έχει η ομάδα που σε τροφοδότησε με παίκτες για να τους ψήσετε και να μην παχύνουν. Ακόμα και πρόεδρο έχετε για να ψηθεί και να έχει κάτι να παίζει. Αλλά με τον ΠΑΣ δεν παίζουμε... Έχει μία πόλη από πίσω του για υποστήριξη.