Να διασκεδασουμε λιγο με τους πονεμενους Πανιωνιους..
Ενα site που προφανώς θέλει να περνάει τις θέσεις του ΠΑΣ δίνει την πληροφορία ότι ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ειναι εκτός Ευρώπης.
Φυσικά και δεν πιστεύουμε τίποτα απο ολα αυτα γιατι ολοι οι άνθρωποι του Ιστορικου ειναι πολυ αισιόδοξοι.
Το site αναφέρει τα εξής :
"Πληροφορίες μας από την ΕΠΟ αναφέρουν ότι ο Πανιώνιος τελικά δεν θα πάρει την αδειοδότηση της ΟΥΕΦΑ για να συμμετάσχει στο Γιουρόπα Λινγκ και αν συμβεί αυτό στη θέση του θα παίξει ο ΠΑΣ Γιάννινα.
Περισσότερα επ’ αυτού του θέματος όμως προσεχώς… "
Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος Τον ηπιαμε μαγκες
Μου αρέσει! · Απάντηση · 6 ώρες
Giannis Triantafyllou
Giannis Triantafyllou Mhn arxizoume apo twra. Tetoia dhmosieumata tha vgoun polla perimenoume thn epishmh apofash. Exw empystosynh sthn doihkhsh mhn apelpizesai
Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος
Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος Δικιο εχεις αλλα θα δουμε φιλε.να περιμενουμε αλλα ποσο πια
Dimitris Stefanoglou
Dimitris Stefanoglou δεν βρισκω λογο παντως να περναει θεσεις του πας.δεν εχει καμια σχεση αυτο το σαιτ με τον πας ! ιδωμεν
Giannis Triantafyllou
Giannis Triantafyllou To kanoun gia na au3hsoun thn episkepsimothta paidia deite to site den to 3erei oute h mana tou
Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος
Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος Δεν ξρ τι ισχύει για το σάιτ πολλα θα γράφονται τωρα αλλα νμζ οτι δεν θα έχουμε καλό τελος γνώμη μ
Μου αρέσει! · Απάντηση · 6 ώρε
Kostis Papadopoulos Εγω πιστευω αυτα τα site τα χει πληρωσει ο Χριστοβασιλης, τα λεφτα για να κανει την ενσταση ειναι πολυ περισσοτερα! Η Πανιωναρα ειναι ηδη Ευρωπη!
ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΡΗΣ τι παθατε μωρε;;κλαιτε απο τωρα..καθεστε και πιστευετε..η ουεφα προχθες ειχε ερθει στο γηπεδο να το θεωρησει..αυτο δε σας λεει τιποτα;;γιατι δε πηγε και στα γιαννενα;;οι παιχτες τη τεταρτη ξεκινανε προετοιμασια.δε θα χε βγει η τελικη αποφαση;;που εγω δ...Δείτε περισσότερα
Μου αρέσει! · Απάντηση · 2 · 6 ώρες
Άγγελος Δριβέλος
Άγγελος Δριβέλος Την αδεια την εχουμε παρει μαγκες.. αραξτε.. θα δικαιωθουμε ξανα!
ΥΓ: ΦΕΡΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΚΟΥΒΑ...
Μου αρέσει! · Απάντηση · 3 · 6 ώρες
Christos Balafoutis
Christos Balafoutis Τώρα εδώ που τα λέμε να έχει πληροφορίες απο την ΕΠΟ το σπορτ στο νότο και να μην έχει η ΠΑΕ μου φαίνεται λίγο κουφό.
Dimitrios Evrigenis
Dimitrios Evrigenis Μάγκες σιγή ασυρμάτου,τα πουσταρια επάνω παρακολουθούν τα παντα και μας βρίζουν,περιμένετε λιγάκι και μόλις τελειώσουμε με την απόφαση,ξαμοληθειτε.
Μου αρέσει! · Απάντηση · 1 · 5 ώρες
Pavlos Ermidis
Pavlos Ermidis Θα φανε δουλεμα τα παγουρια μετα στα σαιτ θα παει συννεφο, παραρτημα η ουεφα αν παρουμε την αδεια
1 απάντηση
Άγγελος Δριβέλος
Άγγελος Δριβέλος Οχι αν παρουμε.. εχουμε παρει ηδη.. πριν παμε στην επο εχουμε περασει απο την ουεφα.. ξεκολλατε..
3 απαντήσεις · 5 ώρες
Alexandros Prodromos
Alexandros Prodromos Στον Πας το 13 αφαιρεσαν την αδεια 2 μερες πριν την κληρωση του γιουροπα.Αναμονη για την επισημη ανακοινωση,και οχι απο το καθε σαιτ του κωλου.Και αρκετα με τους μλκς Γιαννιωτες,το ασανσερ του Ελλ.ποδοσφαιρου.Για αυτους μια εξοδο στην Ευρωπη στα χαρτια,δεν ειναι ουτε εμα βραδυ του ενος+ αιωνα ιστοριας μου.
Dimitris Stefanoglou
Dimitris Stefanoglou
http://www.joinsports.gr/%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%88%ce%b5.../Μου αρέσει! · Απάντηση · 5 ώρες
Kwstas Panthers
Kwstas Panthers Γαμιεται ο πας και ο κάθε παγουρας!!!