Αποστολέας Θέμα: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016  (Αναγνώστηκε 390540 φορές)

Αποσυνδεδεμένος αντι-ΟΦΗ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 642
  • saludar al comandante Fidel Castro
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #1900 στις: Παρ 17 Ιούν 2016 20:36 »
Οριστικά στην Ευρώπη ο ΠΑΣ


ΣΑΚΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.790
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #1901 στις: Παρ 17 Ιούν 2016 20:43 »
Οριστικά στην Ευρώπη ο ΠΑΣ

Μπα δεν νομίζω.....αφού ο Διόγος δεν ανησυχεί για το φάκελο του Πανιωνίου. Είναι σίγουρος ότι θα παίξουνε Ευρώπη!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.790
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #1902 στις: Σαβ 18 Ιούν 2016 15:56 »
Θα πονέσει η κοιλιά σας από το γέλιο!

ΠΑΜΕ!!!!

pan3 ο λαγουμιτζής,

Παράθεση
απλα να θυμισω οτι απο την μια μιλαμε για ενα δικηγορο 7 χρονων εμπειριας και απο την αλλη εναν 30 χρονων εμπειριας με οτι αυτο συνεπαγεται. δυστυχως για εσας τον εχει τυλιξει σε μια κολλα χαρτι ο γκαγκατσης. ο λογος ειναι στο προηγουμενο μηνυμα

Παράθεση
Παιδια μην εχετε ελπιδες τζαμπα. τα ξαναειπαμε καμια Uefa δεν θα ερθει. για καλο η για κακο παντως αυτο ειναι το θεμα και να ερθει η αποφαση εχει παρθει. το ειπε εμεσως και ο δημητριου. ειπε μην περιμενετε σιγουρα επεμβαση της ουεφα στο θεμα του πανιωνιου. τι αλλο να σας πει για να το καταλαβετε? να σας κλεισει το ματι?  ;) καλη πορεια του χρονου και να βγειτε αν μπορειτε 5αδα


Παράθεση
η ευρωπη ειναι σιγουρη φιλε μου. ο γκαγκατσης εχει παει ηδη και εχουν δεχτει. θα το δειτε συντομα. καλη συνεχεια στην ομαδα σου φιλε


Παράθεση
και αν δεν με πιστευετε παιδια αυτο ειναι αρθρο του contra.gr που τα λεει ολα. διαβαστε το. καλο πασχα


O φάκελος του Πανιωνίου έχει το πράσινο φως της UEFA!
O Πανιώνιος είχε φροντίσει να εξασφαλίσει το οκ της UEFA πριν καταθέσει το φάκελό του στην ΕΠΟ.
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν λέει η παροιμία. Στον Πανιώνιο, όπως αναφέρουν μάλιστα οι πληροφορίες, μαγείρεψαν πολύ πριν πεινάσουν και πήραν το οκ του πιο...απαιτητικού πελάτη.
Εξηγούμεθα. Η ΠΑΕ Πανιώνιος φρόντισε να στείλει το φάκελο με τα δικαιογητικά της αδειοδότησης στην UEFA πριν τα καταθέσει στην αρμόδια επιτροπή της EΠΟ.
Οι άνθρωποι του Ιστορικού θέλησαν μ' αυτόν τον τρόπο να σιγουρευτούν ότι έχουν κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις και έχουν εξασφαλίσει τα απαραίτητα έγγραφα για να πάρουν την πολυπόθητη άδεια.
Μόλις η UEFA άναψε το πράσινο φως, η ΠΑΕ προχώρησε όλες τις σχετικές διαδικασίες έχοντας πια τη σιγουριά ότι η άδεια δεν χανόταν με τίποτα.
Η παραπάνω εξέλιξη ίσως και να εξηγεί την άνεση την οποία δείχνει ο Πανιώνιος στην νομική κίνηση του ΠΑΣ να προσφύγει στην UEFA ζητώντας ουσιαστικά επανεξέταση του φακέλου του Ιστορικού.
(Contra)

Παράθεση
δυστυχως η ευτυχως η πραγματικοτητα ειναι αυτη που σας ειπα γιατι ειμαι πολυ κοντα στην δοιηκηση. ο φακελος ειναι πληρης η ουεφα τον εχει εγκρινει τελος. τωρα αν σας βολευει να κανετε θεωριες συνομοσιας για να κοιμαστε ησυχοι τα βραδια καντε το. εγω σαν επιστημονας εχω μαθει να δουλευω με αποδειξεις. οχι με θεωριες για αγριους. οταν αποδειχτει αυτο που λετε πρωτος θα πω ειχατε δικιο. αλλα μεχρι ποτε μην λετε ανυποστατα πραγματα. και το ληγω εδω γιατι ειναι και χρονιαρες μερες. λοκο περνα το γιατι ειναι το τελευταιο μηνυμα που στελνω. το θεμα με την αδεια εχει τελειωσει και σας το λεω εγω. μακαρι του χρονου η συμπαθητικη ομαδα σας να βγει ευρωπη και να εχει και καλη πορεια. οι σχεσεις μεταξυ μας ηταν ανεκαθεν καλες. εχω παει πολλες φορες ζωσιμαδες με φιλους του πας και εχουν ερθει νεα σμυρνη. λυπαμαι αν σας εχει αδικησει η ομαδα μου πραγματικα αλλα δυστυχως ετσι ειναι το ποδοσφαιρο και ειδικα στην ελλαδα. καλο πασχα να εχουμε ολοι καλη ανασταση. μην ξεχνατε φιλοι του πας ολοι ελληνες ειμαστε δεν ειμαστε εχθροι. μιλαμε για μπαλα και η καζουρα ειναι δεκτη αλλα οχι οι βρισιες ειδικα οι πολυ ασεμνες. νομιζω το καταλαβαινετε αυτο. για μια ακομα φορα να πω συγχαρητηρια στον πας και καλη πορεια. θα ερθω ζωσημαδες του χρονου και αν θελετε να τα πουμε και απο κοντα να πιουμε κανενα καφε πριν τον αγωνα. καλο υπολοιπο και ριξτε λιγο τους τονους. φιλικα παντα. τα ειπαμε!!

Παράθεση
πηραμε αδεια γιατι η παε προσελαβε 6 εξαιρετικα ικανους νομικους στο διεθνες αθλητικο δικαιο και εκ των οποιων και ενας ξενος ο οποιος σε συνεργασια με την ουεφα εφτιαξε τον φακελο. τα λεφτα προερχονται απο τις πωλησεις των παικτων που ειναι 2.5 εκατομμυρια τα τελευταια 3 χρονια. δεν τα γεννησαμε. α και καμια 500αρια χιλιαδες που εβαλε ο τσακιρης που ηταν παλια ιδιοκτητης και εχει ακομα μετοχες. την αδεια την προετοιμαζουμε 6 μηνες και σε συνεργασια με την ουεφα που τον εχει δεχτει ηδη. αυτα


Παράθεση
ευρωπη φετος δεν παιζεις αλλα αμα εχεις οτε Tv θα δεις τον πανιωνιο να παιζει!! αλλος θα κλαιει οχι εγω. και αυτο στο υπογραφει ο γκαγκατσης   ;)

Παράθεση
κοπηκαμε για κατι εντελως τυπικο που στην ουεφα θεωρησανε οτι δεν χριζει σημασιας. αλλα εδω στο ελλαντα κολαμε παντα στην γραφειοκρατια.

Παράθεση
απο οτι μου ειπανε απο εγκυρες πηγες δεν γινεται να ερθει η ουεφα γιατι δεν υπαρχει προσφυγη απο κανεναν πρωην παιχτη μας στην ουεφα. ετσι ξερω

Παράθεση
να σας πω και κατι αλλα μην στεναχωρηθειτε. επειδη εχω ακουσει πραγματα. ο φακελος περασε πρωτα απο την ουεφα που πηγε ο γκαγκατσης και τον εδειξε πριν την πρωτοβαθμια και τον βρηκανε ενταξει. ακομα και να ερθουν που το βρισκω πολυ δυσκολο η αποφαση εχει βγει. τον εχουν δεχτει ηδη

David Gilmour, (αυτός της Παλαιτσάκη)

Παράθεση
Οι πληροφορίες που λέει ο καθένας είναι ράδιο αρβύλα.Δεν υπάρχει διαρροή απο πουθενά.Η εταιρία Delloite ελέγξε αν υπάρχουν ρυθμίσμένα χρέη εφορία ίκα,παιχτες ,αν υπάρχει εγγυητική (τσακίρης).Στον Πανιώνιο δηλώνουν  ότι είναι όλα οκ,και ότι στη  πρωτοβάθμια ήταν τυπικά τα στοιχεία απόρριψης (έλειπε ένα γνήσιο υπογραφής)

Παράθεση
Έλεγχος θα γίνει από την ουεφα,αυτά είναι δεδομένα.Αλλά δεν έχει προκύψει κάτι καινούργιο απλά ανακυκλωνει το θέμα η livesport για να γράψει κάτι.
Υπάρχει το ανέκδοτο "το παιδί μας δεν πάει καλά στα μαθήματα,ειναι χαμηλής νοημοσύνης,τι θα μπορεί να κάνει στη ζωή του.Μην ανησυχεις αγάπη μου ,θα τον κάνουμε αθλητικό δημοσιογραφο."

Παράθεση
Για την αδειοδότηση τώρα πάλι οι φωστήρες της δημοσιογραφίας της livesport "σύμφωνα με δημοσιεύματα...και με πηγές και ο δημητρίου θα είναι με το στόμα κλειστό..στις τάξεις του πανιωνίου δεν ανησυχούν."να χουμε κάτι να γράψουμε .
Ουσιαστικά τίποτα καινούργιο.

Παράθεση
Πήραμε άδεια γιατί πληρωσαμε εφορία,ικα.είχαμε μηδενικά σχεδον συμβόλαια και διακανονισαμε οφειλές σε όλους τους παίχτες και πουλησαμε αρκετούς.

Dristatiumna o ΠΑΣΟΚΟΣ,

Παράθεση
3. Για νιοστή φορά, έλειπε γνήσιο της υπογραφής. Ο Δημητρίου κοιταξε το τυπικό, η 2βάθμια την ουσία. Σε λίγο θα μάθουμε η Ουέφα που θα σταθεί.

Παράθεση
Από την πρώτη στιγμή είχα πει και εδώ σε αυτό το forum, οτι μην παραμυθιάζεστε διότι ο φάκελος είναι πλήρης και ο Πανιώνιος θα δικαιωθεί και θα παίξει Ευρώπη ως δικαιούται.
Εσείς δυστυχώς επιλέξατε να πιστεύετε τις όποιες "φήμες" και να κάνετε σχόλια του στυλ "εύχομαι να πονέσουν πολύ οι Πανιώνιοι".
Σύντομα λοιπόν, και επίσημα, ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.

Παράθεση
Οπότε: Πήρες την άδεια λόγω Γκαγκα; Αν εννοείς  επειδή έφτιαξε τον φάκελο από το μηδέν και έβαλε σε τάξη όλες τις εκκρεμότητες ώστε να δικαιούμαστε την άδεια, τότε έτσι φαίνεται.

Παράθεση
Όχι φίλε μου, το δεδομένο είναι η απόφαση της δευτεροβάθμιας, και η ευχή σας να είναι παράτυπη η άδεια και να βγείτε στα χαρτιά Ευρώπη.

Αν, λοιπόν, γίνει ο έλεγχος της uefa και βγεί λάθος ο φάκελος, καλώς να πάιξετε, έστω και στα χαρτιά.
Αν βγει σωστός, θα υπάρξει έστω και ένας από εσάς που να παραδεχτεί πως έσφαλε??

Τ
Παράθεση
ι σχέση έχει το τι κάναμε πέρσυ και πρόπερσυ?
 Έναν χρόνο έτρεχε η διοίκηση να διευθετήσει όλες τις υποθέσεις που χρωστάγαμε και να φτιάξει έναν πλήρη φάκελο.
Τα κατάφερε, και πήραμε την άδεια.

Παράθεση
Φίλε Λαμία, είναι ωραίο μερικές φορές να ψάχνεις να βρεις εχθρούς, το καταλαβαίνω. Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως τα πράγματα είναι απλά. Βγήκαμε πέμπτοι, πήραμε την αδειοδότηση που δικαιούμασταν, και θα παίξουμε play off, και Ευρώπη για ενδέκατη φορά.

Παράθεση
Είπε κανείς οτί ο Δημητρίου τα έχει μαζί μας???????
Ο Δημητρίου έμεινε στο τυπικό του γνήσιου της υπογραφής, ενώ η Δευτεροβάθμια εξέτασε το ουσιαστικό του πράγματος και ενέκρινε τον φάκελο.

Παράθεση
Έτσι, ξέρουμε οτι ο φάκελος ήταν πολύ καλός, μετά από τεράστιο τρέξιμο από τη διοίκηση για εξόφληση και διακονονισμό εκεί που χρωστούσαμε/χρωστάμε.
Μην παραμυθιάζεστε ξαναλέω, ο φάκελος είναι πράγματι πλήρης, και η λογική λεέι πως και η ΟΥέφα να έρθει, αυτό θα πιστοποιήσει.

Παράθεση
Οπότε απλά να πω οτι, μην παραμυθιάζεστε, ναι ο φάκελος μας ήταν πλήρης εξ αρχής, και ναι, θα βγούμε Ευρώπη γιατί την αξίζουμε και ποδοσφαιρικά αλλά και "αδειοδοτικά"

advokat 1890 ο δικηγόρος;,

Παράθεση
Εννοείς τις διαρροές που θέλουν τους φακέλους του Πανιωνίου και του ΠΑΣ να έχουν ελεγχθεί και να είναι και οι δύο εντάξει;

Παράθεση
Όποιος δικαιωθεί, θα έχει δικαιωθεί καλώς. Κι όποιος δεν δικαιωθεί οφείλει να ζητήσει συγγνώμη από τον δικαιωμένο. Το να το εφαρμόζετε αυτό επιλεκτικά δείχνει ότι δεν έχετε αντικειμενικότητα και ότι δε σας ενδιαφέρει η αλήθεια.

Παράθεση
Κάνεις λάθος. Ο Δημητρίου ειπε σε συνέντευξη μια δυο μέρες μετά την απόφαση της δευτεροβάθμιας ότι τα τυπικά τα θεωρεί ουσιαστικά.

Παράθεση
Γιατί αν πει όχι ο Δημητρίου είναι όχι για την ΟΥΕΦΑ; Δική σου αυθαίρετη αναγωγή είναι αυτή. Αν ήταν έτσι, να μην υπήρχε η δευτεροβάθμια και να έλεγε η ΟΥΕΦΑ ό,τι είπε ο Δημητρίου. Και να τελείωνε η υπόθεση. Ρε πάτε καλά; Είναι λογικά αυτά που λέτε;

Παράθεση
ξέρεις εσύ και δεν ξέρει ο Καρπετ μύθε... φυσικά και κάνεις λάθος. αυτό που λες είναι μια δική σου φαντασιακή ερμηνεία. θα στα εξηγήσει και το γιατρουδάκι..

Παράθεση
Βαγγέλη δε θα το παίξω αστέρας αμπελοκήπων γιατί δεν το έπαιξα τίποτα ούτε εδώ. το μόνο που θα κάνω θα είναι να πω ότι κλιμάκιο της ΟΥΕΦΑ επιθεωρεί το γήπεδο του Πανιωνίου σήμερα για να δει αν πληροί τις προϋποθέσεις για ευρωπαϊκά παιχνίδια. εκτός κι αν το δήλωσε ως έδρα ο Χριστοβασίλης και σας χαλάω την έκπληξη. σόρρυ.

Παράθεση
ΣΠΟΡ FM Σπυρόπουλος πριν λίγο μίλησε για την απόφαση.
Όσο για το Δημητρίου, ρώτησα με μήνυμα τον Καρπετόπουλο στο live του ΣΠΟΡ FM αν εκπροσωπεί την ΟΥΕΦΑ και μαντέψτε τι μου είπε... ΟΧΙ

Παράθεση
Φίλε ξέρω πολύ καλά τι εστί Δημητρίου. Θέλω να μου πεις από που προκύπτει ότι εκπροσωπεί την ΟΥΕΦΑ. έχεις να απαντήσεις κάτι σε αυτό; Τα υπόλοιπα είναι φληναφήματα..

Παράθεση
Ειλικρινής απορία: πόθεν προκύπτει ότι ο Δημητρίου εκπροσωπεί την ΟΥΕΦΑ στην ΕΠΟ;
Επίσης, ο Δημητρίου έχει το αλάθητο; Αν η ΟΥΕΦΑ - η οποία θέτει τα κριτήρια - κρίνει ότι ο Δημητρίου έσφαλε, σημαίνει ότι δε θα κάνει σωστά τη δουλειά της;
Και όλα αυτά τα θεωρείς λογικά επιχειρήματα;
Εσύ γνωρίζεις ακριβώς για ποιο λόγο δεν έδωσε οκ ο Δημητρίου;
Ας μην υπάρχει η ρήτρα εμπιστευτικότητας, να δούμε πόσοι θα έπαιρναν άδεια. Αλλά το να υπογράφεις ρήτρα και μετά να αμφισβητείς αυτό που συλλογικά εξ αρχής έχεις συμφωνήσει είναι λίγο ανακόλουθο. Αυτό ισχύει για όλους, όχι μόνο για εσάς, απλά εσείς έτυχε να κάνετε τώρα την προσφυγή.

Παράθεση
9/6/2016 απόφαση.
μετά βάλτε τα με όποιον νομίζετε....
αν δεν πάνε τα πράγματα όπως σας τα παρουσιάζουν.
καληνύχτα, έχουμε σοβαρότερα προβλήματα όλοι μας

ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 4.158
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #1903 στις: Σαβ 18 Ιούν 2016 22:10 »
Παράθεση
διαβαστε το. καλο πασχα
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.790
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #1904 στις: Σαβ 18 Ιούν 2016 23:09 »
Ο Νιόνιος με ποιανού τα λεφτά θα πάει στο CAS; Χορηγία του Φαταουλ μαζί με τον Διούδη;
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος rusis

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 609
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #1905 στις: Σαβ 18 Ιούν 2016 23:53 »
Πικραμενος Νιονιος αφηγειται ..

Σιγά μωρε, δεν πειραζει!
Το όνειρο, τα πανηγύρια και η χαρα (και η ελπίδα ενός ήρεμου καλοκαιριού) έκανε φτερά. Το όνειρο και η προσπάθεια μιας χρονιάς χάθηκε. Ευρωπη "γιόκ" για φέτος.
Δεν πάω να μηδενίσω όλη την προσπάθεια των παιχτών, προπονητών και διοίκησης αλλα όταν βάζεις τον κοσμο στην διαδικασία ΕΥΡΩΠΗΣ και χαράς δεν μπορείς να την μηδενίζεις σε μια νύχτα.
Εγω αυτο που δεν καταλαβαίνω όμως ειναι πως μεσα σ'ενα 24ωρο που μάθαμε ότι είμαστε εκτός Ευρώπης, κάποιοι φίλοι ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ το γύρισαν και άρχισαν τα "δεν πειραζει".
Γιατι δεν πειραζει;
Πως πριν λίγες μερες κάναμε "φιέστες", βγάζαμε μπλουζάκια "UEFA Europa League" και ξαφνικά δεν πειράζει;
Εμένα προσωπικά με πειράζει και δεν ντρέπομαι να το πω.
Οταν ήρθε ο Γκαγκατσης στον ΙΣΤΟΡΙΚΟ, εγω προσωπικά (και πιστεύω πολλοί περήφανοι ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ σαν και εμένα) ξενέρωσα.
Ωραια, λέω, δέχτηκα τον Δαρρα και τον χώνεψα, αλλα τωρα και τον Γκαγκάτση;
Μάθαμε λοιπόν ότι αυτη η πλούσια κίνηση εγινε ώστε ένας άνθρωπος με εμπειρία να αναλάβει να φτιαξει, νόμιμα, τον φάκελο για ΕΥΡΩΠΗ.
Άντε λέω αν ειναι ετσι ας κατεβάσω και αυτο το ποτήρι.
Μετα μάθαμε ότι ο εν λόγο κύριος παίρνει στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ το 2016 το εξωφρενικό ποσο (με βάση τα οικονομικά μας πάντα) 5.000€!!!!
Ναι. 5.000€ τον μήνα.
Δεν τα λέω εγω. Λέω ότι γράφονταν εκείνη την εποχή στα ΜΜΕ.
Πάλι δεν με πείραξε τόσο για τον λόγο ότι στην συγκεκριμένη διοίκηση ειχα (και εχω) εμπιστοσύνη και λέω κατι θα ξέρουν καλύτερα.
Αλλα επειδή πάντα ολα και ολοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος, τωρα νομίζω μπορουμε να κρίνουμε ότι ηταν λάθος κίνηση.

Αποσυνδεδεμένος FanaticPaS

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 898
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #1906 στις: Κυρ 19 Ιούν 2016 01:19 »
Τωρα ο γκαγκατσης ειναι ταβλα

Πωπω καβλα πωπω καβλαααα
Μεγαλωσα δν εβαλα μυαλο

Αποσυνδεδεμένος dk

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.978
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #1907 στις: Κυρ 19 Ιούν 2016 17:28 »
Τωρα ο γκαγκατσης ειναι ταβλα
Πωπω καβλα πωπω καβλαααα

μπα  μην ξεχνάς ότι πληρώθηκε... τα παράσιτα επιζούν κυρίως επί πτωμάτων (ισχύει σε κάθε περίπτωση και καλό θα είναι να το θυμηθούμε τώρα που δίνεται μία νέα ευκαιρία και στη δική μας ομάδα)

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.790
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #1908 στις: Τετ 22 Ιούν 2016 13:42 »
Παράθεση
Θα προσφύγει στο CAS ο Πανιώνιος

Η ΠΑΕ Πανιώνιος είναι έτοιμη να προσφύγει στο CAS προκειμένου να δικαιωθεί και να αλλάξει η απόφαση, βγαίνοντας εκείνη στο Europa League και όχι ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Πανιώνιος αποκλείστηκε από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με την UEFA να ανάβει "κόκκινο φως" και να στέλνει τελικά τον ΠΑΣ Γιάννινα στην θέση των "κυανέρυθρων" στα προκριματικά του Europa League.

Παρ' όλα αυτά, οι άνθρωποι του Πανιωνίου δεν προτίθενται να μείνουν άπραγοι και θα παλέψουν μέχρι τέλους, προσφεύγοντας στο CAS για να εξαντλήσουν τις πιθανότητές τους, μήπως και καταφέρουν να δικαιωθούν.

Η ΠΑΕ θα φτάσει ως το Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο για να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα, περιμένοντας αυτή την στιγμή το σκεπτικό της απόφασης και θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι έχει αδικηθεί και ως εκ τούτου θα πρέπει να αλλάξει η απόφαση.

από Sport 24.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος my8os

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.408
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #1909 στις: Τετ 22 Ιούν 2016 13:52 »
Ποιος θα πληρώσει το CAS;  ;)

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.398
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #1910 στις: Τετ 22 Ιούν 2016 13:58 »
Παράθεση
Θα προσφύγει στο CAS ο Πανιώνιος

Η ΠΑΕ Πανιώνιος είναι έτοιμη να προσφύγει στο CAS προκειμένου να δικαιωθεί και να αλλάξει η απόφαση, βγαίνοντας εκείνη στο Europa League και όχι ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Πανιώνιος αποκλείστηκε από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με την UEFA να ανάβει "κόκκινο φως" και να στέλνει τελικά τον ΠΑΣ Γιάννινα στην θέση των "κυανέρυθρων" στα προκριματικά του Europa League.

Παρ' όλα αυτά, οι άνθρωποι του Πανιωνίου δεν προτίθενται να μείνουν άπραγοι και θα παλέψουν μέχρι τέλους, προσφεύγοντας στο CAS για να εξαντλήσουν τις πιθανότητές τους, μήπως και καταφέρουν να δικαιωθούν.

Η ΠΑΕ θα φτάσει ως το Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο για να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα, περιμένοντας αυτή την στιγμή το σκεπτικό της απόφασης και θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι έχει αδικηθεί και ως εκ τούτου θα πρέπει να αλλάξει η απόφαση.

από Sport 24.gr


μήπως θέλετε ρε π@π@ρες να περάσουμε και στον επόμενο γύρο για πάρτυ σας?...
αυτό να διεκδικήσετε...
όχι μισές δουλειές... :takataka: :takataka:

"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.790
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #1911 στις: Τετ 22 Ιούν 2016 13:58 »
Ενα τροφαντο αγόρι.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #1912 στις: Τετ 22 Ιούν 2016 14:02 »

Παράθεση
Θα προσφύγει στο CAS ο Πανιώνιος

από Sport 24.gr

Τυχεροί φέτος... όλο εκδρομές και με εκτός έδρας αποζημιώσεις.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #1913 στις: Τετ 22 Ιούν 2016 15:23 »
Παράθεση
Tου Αλέκου Καρύτσα: Έρχονται άλλες εποχές…
http://super-fm.gr/6740/tou-alekou-karytsa-erchonte-alles-epoches/

Ο «λαλίστατος»  γενικότερα,  κος Κοντονής στην προκειμένη περίπτωση μήπως δεν θα έπρεπε απλά …να σιωπά;

... στην προκειμένη περίπτωση μήπως θα έπρεπε απλά …να τον κάνεις παρέα?

Κε Καρύτσα τί εστί Ε.Π.Ο. για σας?
Επίτευγμα Κοντονή... ?


« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 22 Ιούν 2016 15:30 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Συνδεδεμένος Mpakoulieros

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.599
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #1914 στις: Τετ 22 Ιούν 2016 17:10 »
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος σε τι ακριβώς ελπίζει η αθλιοδεστάτη και τιποτένια διεφθαρμένη ομάδα του Πανιώγαυρου;

Τι νομίσουν ότι θα κερδίσουν;

Γιατί κάνουν αντράλα;
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος my8os

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.408
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #1915 στις: Τετ 22 Ιούν 2016 18:04 »
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος σε τι ακριβώς ελπίζει η αθλιοδεστάτη και τιποτένια διεφθαρμένη ομάδα του Πανιώγαυρου;

Τι νομίσουν ότι θα κερδίσουν;

Γιατί κάνουν αντράλα;

Καθαρά εσωτερική κατανάλωση.

Αποσυνδεδεμένος pastakis

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 4.908
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #1916 στις: Τετ 22 Ιούν 2016 18:23 »
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος σε τι ακριβώς ελπίζει η αθλιοδεστάτη και τιποτένια διεφθαρμένη ομάδα του Πανιώγαυρου;

Τι νομίσουν ότι θα κερδίσουν;

Γιατί κάνουν αντράλα;

Αυτα που θελουν να κερδισουν ειναι να σβηστει το προστιμο των 50000 που φαγανε απο την uefa,να μπορουν να κανουν μεταγραφες γιατι αυτη την στιγμη δεν μπορουν, εχουν ομως σιωπηρη ανοχη απο τις υπολοιπες ΠΑΕ και την ΕΠΟ.

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #1917 στις: Τετ 22 Ιούν 2016 18:27 »
Να είναι κανείς στην ΕΠΟ για να εκδόσει την απόφαση της ΟΥΕΦΑ για τον Πανιώνιο όπως θα έπρεπε να κάνει από την πρώτη στιγμή που ήρθε στα χέρια της.Μπας και είχαμε και τίποτα άλλα γλέντια από ΟΥΕΦΑ μεριά εκεί στην ΕΠΟ;

Συνδεδεμένος Mpakoulieros

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.599
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #1918 στις: Τετ 22 Ιούν 2016 18:34 »
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος σε τι ακριβώς ελπίζει η αθλιοδεστάτη και τιποτένια διεφθαρμένη ομάδα του Πανιώγαυρου;

Τι νομίσουν ότι θα κερδίσουν;

Γιατί κάνουν αντράλα;

Αυτα που θελουν να κερδισουν ειναι να σβηστει το προστιμο των 50000 που φαγανε απο την uefa,να μπορουν να κανουν μεταγραφες γιατι αυτη την στιγμη δεν μπορουν, εχουν ομως σιωπηρη ανοχη απο τις υπολοιπες ΠΑΕ και την ΕΠΟ.

Φάγανε πρόστιμο γιατί; Καινούργιο είναι αυτό;
Μεταγραφές στην Ελλάδα μπορούν να κάνουν ασχέτως Ουέφα, όπως εμείς το 2013. Εκτός και έχω χάσει τίποτα.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος pastakis

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 4.908
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #1919 στις: Τετ 22 Ιούν 2016 18:49 »
H αδεια ειναι μια για Ελλαδα και Εξωτερικο.Αν ο νιωνιος προχωρησει σε μεταγραφες και ανανεωσεις περισσοτερες απο αυτες που δικαιουται μια ομαδα μη αδειοδοτουμενη,οποιαδηποτε ΠΑΕ εχει δικαιωμα να κανει ενσταση.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.790
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #1920 στις: Πεμ 23 Ιούν 2016 00:01 »
Έχει παρατραβήξει η ιστορία με τον Νιονιό. Θα πάνε στο CAS με χορηγιά από τον Φαταούλ για να καταφέρουν τι; Ότι καταφέραμε και εμείς πριν 3 χρόνια.

Αφού τους πουλάνε παραμύθια οι Διόγοι και τα χάβουνε σαν χαϊβάνια οι Νιόνιοι καλά να πάθουνε.

Έλεγε ο κυρ Μάκης ότι ο φάκελος είναι πλήρης, ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την ένσταση του ΠΑΣ, ότι έχουν πάει το φάκελο από τον Οκτώβρη στην ΟΥΕΦΑ και είναι Ο.Κ., ότι είναι τυπικοί οι λόγοι που δεν τους άδεια η Πρωτοβάθμια, ότι φταιεί ο Δημητρίου, ότι ο Γκαγκάτσης ήρθε για να προσφέρει μόνο τις νομικές του γνώσεις.

Καλά να πάθουν αφού είναι πρόβατα και τρώνε σανό. Όσο υπάρχουν πρόβατα (οπαδοί) θα υπάρχουν και οι τσοπάνηδες (Διόγοι).

Αλήθεια κύριε Δίογο εσείς ως αριστερός* που είστε πως νιώθετε με την παρουσία του Γκαγκάτση στην ομάδα σας;

Αλήθεια κύριε Δίογο εσείς που είστε αντι - συστημικοί  :P :P :P :P :P και σας πολεμάει το σύμπαν πως εξηγείται την παρουσία του Γκαγκάτση στην ομάδα; Έτσι είναι οι ανεξάρτητοι και "καθαροί"; Σαν τα μούτρα σας;

* Όταν λέμε αριστερός, ενοούμε ΔΗΜΑΡ, δηλαδή Δημοκρατική Συμπαράταξη, δηλαδή ΠΑΣΟΚ.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #1921 στις: Πεμ 23 Ιούν 2016 00:07 »
Τον Γκαγκάτση μάλλον τον έφεραν για να αποφύγουν τα χειρότερα.Βλέπε τιμωρίες από ουέφα.Για αυτό μάλλον δεν ήθελαν να πάμε προς ουέφα.Εξού και ο Κάρπετ που έλεγε ότι θα γίνουμε ρεζίλι.Εξού και η προπαγάνδα για τον τέλειο φάκελο κτλ.Ο Γκαγκάτσης ίσως καθάριζε εντός.Πόνταραν ίσως στο ότι ο ΠΑΣ δεν θα κάνει κίνηση;Τελικά αφού έκανε κίνηση απλά μπήκαν στον χορό.Καλά να πάθουν.Τους αξίζει ότι παθαίνουν.Αυτή η κουτοπονηριά.Το περίεργο είναι που δεν βγαίνει η ανακοίνωση από την ΕΠΟ.Να την δούμε όλοι.Για να μην υπάρχουν σκιές.Όσο γίνεται με αυτήν την ΕΠΟ.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.790
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #1922 στις: Σαβ 25 Ιούν 2016 00:21 »
Έρμη Αδειοδότηση. Ούτε να σε χαρούμε δεν προλάβαμε!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #1923 στις: Σαβ 25 Ιούν 2016 12:18 »
Αδεια τέλος και για φέτος μεν, αλλά ο ΑΜΠης μένει. Οι φαν του να μείνουν ήσυχοι. Αδεια τέλος αλλά ο ΑΜΠης μένει.

Δεν "πληρώνεται το ρηθέν" σου (τα -ντα σου)...  ::)  εκτός αν, μετά εγίρας σου.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.790
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2016
« Απάντηση #1924 στις: Πεμ 30 Ιούν 2016 00:38 »
Ρε dreven δεν ξεκινάς και το θέμα "ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 2017" για να φέρεις πάλι γούρι;
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!