Αποστολέας Θέμα: 15χρονος νεκρός απο το Αφγανιστάν !  (Αναγνώστηκε 13710 φορές)

Αποσυνδεδεμένος el_antifasist

• Full Member
    • Προφίλ
Απ: 15χρονος νεκρός απο το Αφγανιστάν !
« Απάντηση #50 στις: Πεμ 15 Απρ 2010 12:44 »
λοιπον

μετα απο καιρο αποχης απο το φορουμ να γραψω και εγω την αποψη μου γιαυτο το θεμα , γιατι για τα του ΠΑΣ ακομα δεν εχω να πω τιποτα απο το καλοκαιρι την ειχα ψηλιαστει την κατασταση αλλα ειμαι αισιοδοξος ανθρωπος και ηλπιζα μεχρη και τον τελη αλλα.......

καταρχας φιλε θοδορη η γενικοτητες τους στυλ ο φασισμος ερχετε απο παντου ηχουν ωραια στα αυτια μας , αλλα δεν βγαζουν πουθενα , καποια στιγμη πρεπει ο καθενας μας να αναλογιστει απο που πραγματικα προερχετε ο φασισμος και για ποιο λογο και να σταματησουμε να καιμε τα χλωρα με τα ξερα.

τι σχεση η χρυση αυγη το λαος και οι λοιπες νεοναζιστικες οργανωσεις με τους αριστεριστες τους αναρχικους τους  πυρινες της φωτιας και τις λοιπες επαναστατικες οραγνωσεις ????

καμια

αφηνω επιτιδες εκτος σεχτες και το συμβαν με τον 15χρονο που απο οτι φαινετε ειναι παρακρατικα προβοκατσια προς τερψην των θεατων

ο φασισμος δεν προερχετε απο παντου , αλλα διακινιτε απο συγκεκριμενα ατομα και μεσα για συγκεκριμενους λογους .

δεν θα κατσω να αναλυσω αλλο τα παραπανω με εχει καλυψει μια χαρα ο τυμπανιστης , παγουρα83 κατσε διαβασε προσεκτικα αυτα που λει γιατι αυτα που απαντας ειναι τουλαχιστον εκτος θεματος και εκνευριστικα, απο οταν αλλαξες το λογκο σου ξαφνικα εγινες και πιο "ελληναρας" δν χρειαζετε να συμφωνεις μαζει μας αλλα οχι και ετσι....

Παράθεση
Άσε μας ρε  timpanistis toreros που θα μας πεις και εραστές αίματος.Δεν ντρέπεσαι ρε #$### να λες τέτοιους χαρακτηρισμούς?Τόσο σου κόβει τόσο λες. Επικαλείσε την ελευθεροτυπία και το indymedia λες και είναι σοβαροτερα μέσα ενημέρωσεις από  την εσπρεσσό!
Εσύ είσαι ο φασίστας που όταν σκοτώνεται κάποιος αστυνομικός ή στρατιωτικός ή κ.τ.λ είναι στα πλαίσια της ένοπλης αντιπαράθεσης με το κρατος από κοινωνικούς αγωνιστες ενώ άμα σκοτώνετε κανένας αναρχικός ή  κανα σας αλλοδαπός σκοτώνετε από φασιστες και ακροδεξιούς!Εσυ είσαι ο φασίστας (και τζάμπα τα έχεις τα αντιφασιστικά σου σύμβολα στο προφίλ)γιατί κάνεις διαχωρισμό της ζωής!Για εμένα η ζωή είτε αστυνομικού είτε αλλοδαπού την ίδια αξία έχει, για εσένα όμως όχι.Αυτός που σκοτώνει άτομο της κρατικής δύναμης(είτε πολιτικό είτε αστυνομικό )είναι δολοφόνος, όπως και αυτός που ανήκει στην κρατική δύναμη αν σκοτώσει κάποιον και αυτός δολοφόνος είναι.Κατάλαβες φασιστάκι?Ε φασιστάκι!
Εγω δεν θα πάω στον χίτλέρ γιατί ήταν σφαγέας και δεν μπορώ ούτε καν να διαβάσω τις δηλώσεις του!θα σε πάω στον ΙΣΟΚΡΑΤΗ για διάβασε λίγο φασιστάκι τι έλεγε πριν 2000 χρόνια  : Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.ΧTo κατάλαβες αυτό ή το απόλυτο κενό?Tα λόγια αυτά περιγράφουν την σημερινή κατάσταση  και την νοοτροπία της κοινωνίας μας

πραγματικα δεν πιστευα ποτε οτι θα συμφωνουσαμε αλλα εδω εδειξες το χειροτερο προσωπο του καθε "ελληναρα" που δεν σεβετε την αντιθετη αποψη και καταφευγει στις κατηγοριες και στους χαρακτηρισμους .

δεν θα γραψω τιποτε αλλο για το θεμα θα παραθεσω ενα κοματι απο μια αναληψη ευθυνης των ατακτων πυρηνων

Παράθεση
Το δημοκρατικό προσωπείο εχεί βγει. Το καθεστώς προβάρει την αγαπημένη του αστυνομική στολή ,ποζάρει στους τηλεοπτικούς φακούς των λακέδων και βρωμερών καθαρμάτων ,υπαλληλίσκων του που αυτοαποκαλούνται δημοσιογράφοι ,στήνωντας ένα χιλιοπαιγμένο γκεμπελίστικο θίασο.
     Οι θεατές θα έπρεπε τουλάχιστον να ντρέπονται...

Την ώρα λοιπόν που οι ένστολοι φονιάδες του παρελαύνουν με το χέρι στη σκανδάλη ,που χαφιέδες και ρουφιάνοι έχουν βγει στη φόρα ,τώρα που το καθεστώς με μέτωπο στέκεται απέναντι δηλώνουμε ξεκάθαρα και αποφασιστικά ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ

επισης θα σας παραπεμψω στο προφιτικο εργο του νταριο φο "ο τυχαιος θανατος ενος αναρχικου" αλιθινη ιστορια που συνεβει πριν μερικα χρονια στην ιταλια , γιατι κανεις δεν εχει γινει πιονι θοδωρη οι κυβερνησεις (και η ελλινικη μαζει )  παντα χρησιμοποιουσαν τετοιου ειδους κολπα για να ενοχοποιισουν  συγκεκριμενες ομαδες ανθρωπων προοδευτικων που δεν θελαν αλλο αυτο το καθεστως καποτε ηταν αριστεροι τωρα ειναι οι αναρχικοι-αριστεριστες και λοιποι .

δεν υπαρχει καμμια ψευτικη συνομωσια τα πραγματα μιλαν απο μονα τους τον μαζιωτη τον παρακολουθουσαν τοσ χρονια , αρα δυο ειναι τα πραγματα ειτε ειναι τοσο βλακες που ο τζες τους ξεφευγε καθε τοσο και εβαζε βομβες ειτε ο τζες ειναι ο αποδομπιαιος τραγος  για να παρουμε τα μαρουλια απο το ΔΝΤ....

τελος παραθετω και ενα "προφητικο" γραμμα του μαζιωτη το καλοκαιρι του 2007

Παράθεση
Από τον Αύγουστο του 2001 που αποφυλακίστηκα μετά από 3,5 χρόνια φυλάκισης για την τοποθέτηση του εκρηκτικού μηχανισμού στο υπουργείο Ανάπτυξης, βρισκόμουν κάτω από καθεστώς διακριτικής παρακολούθησης από τις αρχές ασφαλείας ως ύποπτος.

Μετά την επίθεση εναντίον της αμερικανικής πρεσβείας τον περασμένο Γενάρη η παρακολούθηση έγινε αδιάκριτη και ασφυκτική, κατάσταση που εξακολουθεί μέχρι σήμερα.

Τους τρεισήμισι μήνες που βρισκόμουν στα Κύθηρα την περασμένη άνοιξη, όπου εργαζόμουν ως οικοδόμος, είχε εγκατασταθεί μόνιμα στη Νεάπολη Λακωνίας κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής για να ελέγχει το λιμάνι, ενώ παρακολουθείτο σύμφωνα με γείτονές μου και το σπίτι μου στην Αθήνα.

Εκείνο το διάστημα επιχειρήθηκε να με συνδέσουν με τη σύλληψη εκεί δύο ιδιοκτητών λατομείων για παράνομη αποθήκευση εκρηκτικών, ουσιαστικά να με συνδέσουν με τυχόν διοχέτευση εκρηκτικών για «τρομοκρατικές» ενέργειες.

Οταν γύρισα στην Αθήνα, πολυπληθές κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής με συνόδεψε από το αεροδρόμιο μέχρι μέσα στο νοσοκομείο «Σωτηρία» που είχα πάει για ιατρικές εξετάσεις, ενώ σε πρόσφατο ταξίδι μου στη Θεσ/νίκη και ενώ ακολουθούσαν γνωστά ασφαλίτικα αυτοκίνητα, με σταμάτησαν για έρευνα στο αυτοκίνητο αστυνομικοί που παρουσιάστηκαν ως Δίωξη Ναρκωτικών. Ομως σε επίμονες ερωτήσεις για το είδος του ελέγχου, μου ομολόγησαν ότι ερευνούσαν για όπλα και πυρομαχικά.

Ολα αυτά αποδεικνύουν ότι τα «σαΐνια» των υπηρεσιών ασφαλείας προσπαθούν να τραβήξουν μια κατάσταση «από τα μαλλιά», ψάχνοντας εναγωνίως να «κατασκευάσουν» στοιχεία εις βάρος μου από το πουθενά.

Ταυτόχρονα, με διάφορες διαρροές προς τον Τύπο, προσπαθούν να με καταστήσουν ύποπτο.

Το κείμενο αυτό έχει τη χρησιμότητα να υπάρξει ως παρακαταθήκη η δική μου απάντηση σ' όλες αυτές τις διαρροές, αλλά και προληπτικά στην περίπτωση που τελικά οι υπηρεσίες ασφαλείας προχωρήσουν στο στήσιμο μιας σκευωρίας εναντίον μου. Αλλωστε όπως έχει αποδειχτεί πολλές φορές στο παρελθόν αλλά και πρόσφατα σε δίκες και υποθέσεις αγωνιστών, δεν πολυνοιάζει ούτε την αστυνομία ούτε τους δικαστές η ύπαρξη αξιόπιστων αποδεικτικών στοιχείων για να στείλουν κάποιον στη φυλακή. Πρωτίστως τους ενδιαφέρουν οι πολιτικές σκοπιμότητες και τα πολιτικά κριτήρια.

Οσον αφορά την αδιάκριτη παρακολούθηση, δεν πρόκειται ποτέ να αποδεχτώ αυτήν την ιδιότυπη κατάσταση «φυλάκισης» και επιτήρησης, μια κατάσταση ημιελεύθερης διαβίωσης.

Και επειδή δεν βρίσκομαι έξω από τη φυλακή υπό περιοριστικούς όρους, δεν υποχρεούμαι να «δηλώνω» παρουσία στην αστυνομία. Αλλωστε, όπως έχει δημοσιευτεί τον περασμένο Γενάρη, με αφορμή την επίθεση στην αμερικανική πρεσβεία, ενώ αρχικά δηλωνόμουν ως «εξαφανισμένος», σε επόμενο δημοσίευμα διαπιστωνόταν ότι τελικά ήμουν «ταξίδι αναψυχής» στην Πελοπόννησο.

Ετσι λοιπόν είτε είμαι επιτηρούμενος είτε όχι, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Παραμένω ύποπτος για ό,τι κι αν γίνεται, ακόμα κι αν η αστυνομία ξέρει πού βρίσκομαι.

Και για όσους πονηρούς ισχυριστούν ότι όποιος δεν έχει να κρύψει κάτι, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από την αστυνομία, απαντώ ότι αυτή η λογική ταιριάζει σε σκλάβους και σε φυλακισμένους και όχι σε ελεύθερους ανθρώπους.

Τέλος, επειδή αυτή η παρακολούθηση είναι αρκετά προκλητική και έχουν απειληθεί και επεισόδια και λαμβάνοντας υπ' όψιν ότι το Γενάρη του 2004 ασφαλίτης με μηχανή μεγάλου κυβισμού με έριξε εν κινήσει από τη μοτοσικλέτα, είναι απολύτως υπεύθυνοι για τυχόν μελλοντικά επεισόδια.

Νίκος Μαζιώτης

πρωην pasta_italiana
PAS ANTINAZI FANS URBINO
    "TORRI INCAZZATI"

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Πεμ 15 Απρ 2010 13:59 »
Παράθεση
καταρχας φιλε θοδορη η γενικοτητες τους στυλ ο φασισμος ερχετε απο παντου ηχουν ωραια στα αυτια μας , αλλα δεν βγαζουν πουθενα , καποια στιγμη πρεπει ο καθενας μας να αναλογιστει απο που πραγματικα προερχετε ο φασισμος και για ποιο λογο και να σταματησουμε να καιμε τα χλωρα με τα ξερα.

τι σχεση η χρυση αυγη το λαος και οι λοιπες νεοναζιστικες οργανωσεις με τους αριστεριστες τους αναρχικους τους  πυρινες της φωτιας και τις λοιπες επαναστατικες οραγνωσεις ????

καμια

αφηνω επιτιδες εκτος σεχτες και το συμβαν με τον 15χρονο που απο οτι φαινετε ειναι παρακρατικα προβοκατσια προς τερψην των θεατων

ο φασισμος δεν προερχετε απο παντου , αλλα διακινιτε απο συγκεκριμενα ατομα και μεσα για συγκεκριμενους λογους .

οχι αδερφε μου.....δεν συμφωνω καθολου με αυτα που παραθεσες

αν εσυ θεωρεις φασισμο μονο την ιδεολογια...και οχι την πραξη ...τοτε λυπαμε μιλαμε σε διαφορετικα μηκοι κυματος........

αν εσυ στη βια μου παραθετεις βια και καψιμο...και χαφιεδισμο στο χαφιεδισμο δεν μπορω να ακολουθησω.............

αν παραθετεις συνομωσια απεναντι στη συνομωσια δεν θα συμφωνησω..........

μισος βια καψιματα και σπασιματα....και επιλεκτικη αγαπουλα ...................εχει χορτασει ο κοσμος.................η μηπως δεν χορτασε???

την αποστασιοποιηση δεν τη βλεπεις???
η μηπως θεωρεις πως μονο η αποχαυνωση εχει παιξει το ρολο της???

το ξαναλεω για τελευταια φορα...και τελευταια φορα ασχολουμε με το θεμα..........

αφηστε τις συνομοσιες...τους πυρηνες ...και τα λοιπα σχεδια εξυπηρετησης των κεντρων αποφασεων και ξυπνατε

τελος αφου διαβασεις οπως λες στον παραπανω τι εγραψε ο μαζιωτης....κανε και τον κοπο και διαβασε τι λεει και ο κουνταρδας................

εκτος κι αν διαβαζουμε οτι μας αρεσει...και βαφτιζουμε και ξεβαφτιζουμε κατα το δοκουν τη βια ποτε σαν επαναστατικη ενεργεια και ποτε σαν προβοκατσια οταν κανουμε τη μαλακιουλα μας

Αποσυνδεδεμένος mfbrinkmann

• Hero Member
  • ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Πεμ 15 Απρ 2010 14:23 »
Φασισμός υπάρχει και "δεξιός" και "αριστερός"...  όποιος δεν το βλέπει ή δεν το ξέρει αυτό ας ανοίξει και κανένα βιβλίο ιστορίας...
Της Πίνδου το μεγαλείο - του Πύρρου η αθάνατη γή...

ΜΚΚΕΓ ΣΛΚ

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Πεμ 15 Απρ 2010 14:50 »
και ελεγα ρε θοδορι που τα ειχα ξανακουσει αυτα που ελεγες ,μολις μου ειπες για τον κουνταρδα θυμιθικα κατευθειαν

εισαι εσυ που ελεγες σε αλλο θεμα

Παράθεση
η ουσια της υποθεσης ειναι οτι υπαρχει σχεδιο για μπασταρδεμα ολων των λαων ωστε να μην υπαρχει συνοχη και ως αποτελεσμα αυτου να μην υπαρχει αντιδραση

δηλαδη συμφωνα με σενα  υπαρχει "σχεδιο" για μπασταρδεμα των λαων , αλλα ειναι γελοιο να θεωρουμε πως υπαρχει σχεδιο στοχοποιησης συγκεκριμενων ομαδων βλεπε μαριο ζ , "γιαφκα" χαλανδρι και τους 6.

αει σαπερα ρε θοδορα που βαφτιζουμε  την βια επιλεκτικα και τις φωτιες σαν επαναστατικη ενεργεια.....
δεν μας γαμαει ολους καθημερινα το κεφαλαιο , δεν μας γαμησαν και θα μας γαμαν για πολυ καιρο ακομα τα νεα μετρα , γουσταρεις που πληρωνεις τις μαλακιες των κυβερνησεων που σε γαμουσαν τοσα χρονια , για ποια βια μιλαμε για τις πολυ σωστα οργανομενες επιθεσεις των διαφορων οργανοσεων (ειπαμε εκτος σεχτες και λοιπα προβοκατσια) σε καθεστωτικους στοχους , δηλαδη τι θελετε ρε μαγγες ??

να τους πουμε οκ ρε , δεν πειραζει που μας φαγατε ολα τα λεφτα τοσα χρονια , δεν πειραζει που θα πληροσουμε παλι εμεις , δεν πειραζει που θα μπουμε στο καθεστως του ΔΝΤ,  δεν θα κανουμε τιποτα θα πεσουμε στα 4 και θα σας πουμε και ευχαριστω.....

εκτος βεβαια αν επωφελησε απο ολο αυτο το χαος που ονομαζεις δημοκρατια και δεν ισχυουν ολα τα παραπανω για σενα.....

αλλα μη μου μιλας για αποστασιοποιηση  φασισμο και λοιπες μπουρδες , οταν σε παραπλησιο θεμα για να αποδειξεις την ελληνικοτητα σου παρεθεσες ερευνα "για την γνησιοτητα του ΔΝΑ " , μας εχεις δειξει τι εισαι....

πσ αμαν με τον κουνταρδα ενας γελοιος ειναι τι μας τον παραθετεις συνεχεια , αν θες διαβασε κανενα σοβαρο αναρχικο η αριστερο και πες μα τι λει , αλλα απο ενα ανθρωπο που ισχυριζετε οτι τον κυνηγαει η cia και οτι τον εσωσε ο θεος  τι θες να διαβασουμε ακριβως , ο τζες τρελαθηκε καταλαβετο και τελειωνε με αυτη την καραμελα .

πσ 2 ποτε επειτελους οι εληναραδες του φορουμ θα μας παραθεσετε κατι σχετικο με το θεμα σας εχουμε αναλυσει το θεμα απο 15 διαφορετικες πλευρες και εσεις το μονο που εχετε να πειτε ειναι ο φασιμος προερχετε και απο την δεξια και απο την αριστερα η οτι εμεις ειμαστε φασιστες γιατι θεωρουμε την  βια του κρατους ως πρωταρχικη και δεν δινουμε σημασια σε 10 σπασμενα τζαμια και αυτοκινητα , ολα γυριζουν σε αυτο που ειπα πιο πριν οτι ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΩΦΕΛΕΙΣΤΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΠΙΣΤΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΡΟΥΦΟΜΜΕ.

πσ 3 ειπαμε για να μην ξανα αναφερομαστε στα ιδια και στα ιδια ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ 15ΧΡΟΝΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ  6 ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ .

πσ4 παγουρα βγαλε επιτελους απο το λογκο σου το ονομα ισοκρατης , ο ισοκρατης ποτε δεν ειπε κατι τετοιο, αν θες αλλαξε το με το δικο σου γιατι εσυ το εχεις αναφερει σιγουρα περισοτερες φορες απο εκεινον .
πρωην pasta_italiana
PAS ANTINAZI FANS URBINO
    "TORRI INCAZZATI"

• Hero Member
  • ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Πεμ 15 Απρ 2010 15:00 »
Παράθεση
πσ 2 ποτε επειτελους οι εληναραδες του φορουμ θα μας παραθεσετε κατι σχετικο με το θεμα σας εχουμε αναλυσει το θεμα απο 15 διαφορετικες πλευρες και εσεις το μονο που εχετε να πειτε ειναι ο φασιμος προερχετε και απο την δεξια και απο την αριστερα η οτι εμεις ειμαστε φασιστες γιατι θεωρουμε την  βια του κρατους ως πρωταρχικη και δεν δινουμε σημασια σε 10 σπασμενα τζαμια και αυτοκινητα , ολα γυριζουν σε αυτο που ειπα πιο πριν οτι ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΩΦΕΛΕΙΣΤΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΠΙΣΤΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΡΟΥΦΟΜΜΕ.

"Ελληνάρας του φόρουμ, ακολουθώ πιστά τις εντολές του καθεστώτος και των ρουφοΜΜΕ..."
Οι χαρακτηρισμοί σου επιστέφονται, καθώς σχολιάζεις το δικό μου post...
Προφανώς έχεις ακούσει για αριστερό φασισμό, αλλά το άκουσμα και μόνο σε κάνει να βγάζεις σπυράκια, έ?
Δεν πειράζει, δεν αξίζει τον κόπο άλλωστε...
Σου το είπα και σε άλλη διένεξή μας, μέσω του φόρουμ δεν μπορείς να λύσεις μεγάλα θέματα και διαφορές, θα γράφουμε μέχρι του Άη @ούτσου...  καλύτερα να βρεθούμε κάπου έξω για καφέ και να τα πούμε με την ησυχία μας.

ΜΚΚΕΓ ΣΛΚ

Αποσυνδεδεμένος punkpagour

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Πεμ 15 Απρ 2010 15:27 »
Παράθεση
πσ αμαν με τον κουνταρδα ενας γελοιος ειναι τι μας τον παραθετεις συνεχεια , αν θες διαβασε κανενα σοβαρο αναρχικο η αριστερο και πες μα τι λει , αλλα απο ενα ανθρωπο που ισχυριζετε οτι τον κυνηγαει η cia και οτι τον εσωσε ο θεος  τι θες να διαβασουμε ακριβως , ο τζες τρελαθηκε καταλαβετο και τελειωνε με αυτη την καραμελα .
Ναι όμως ποιά είναι η δική μας θέση,μήπως και εμείς δεν είμασταν τόσο δίπλα του όταν το χρειαζότανε?
¨Αλλωστςε ξέρουμε που μπορεί να σε οδηγήσει ο εγκλεισμός,η βία σωματική και ψυχολογική ,και οι απειλές. ;)
- τι άλλο φοβάσαι, πες μου, και θα γίνω.

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Πεμ 15 Απρ 2010 15:58 »
Δε ξέρω αν ήταν γελοίος ο Κουνταρδάς κ ούτε είχα καμιά σχέση μαζί του,όμως πριν να το "χάσει" ,έκανε Γελοίο κάποιον "άρειο" μέσα στη φυλακή....Οι "εληναραδεςαρειοικαθαροαιμοι",ρωτήστε να μάθετε.....
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Πεμ 15 Απρ 2010 16:02 »
Παράθεση

τρελος ε???ρε τι μου θυμιζει...τι μου θυμιζει.... ποιος αλλος χρησιμοποιει τετοιες δικαιολογιες???

φυσικα και υπαρχει σχεδιο αδερφε μου...ειπα εγω οχι???
μονο που λαθος σχεδιο διαβαζεις.............
το θκομ το σχεδιο λεει πως οταν θελουμε για δικους μας λογους ξεπαστρευουμε 5-10 ιδεολογους...και μετα στρατολογουμε τους επομενους...η μαλλον ...τα επομενα θυματα

Παράθεση
πσ 2 ποτε επειτελους οι εληναραδες του φορουμ θα μας παραθεσετε κατι σχετικο με το θεμα σας εχουμε αναλυσει το θεμα απο 15 διαφορετικες πλευρες και εσεις το μονο που εχετε να πειτε ειναι ο φασιμος προερχετε και απο την δεξια και απο την αριστερα η οτι εμεις ειμαστε φασιστες γιατι θεωρουμε την  βια του κρατους ως πρωταρχικη και δεν δινουμε σημασια σε 10 σπασμενα τζαμια και αυτοκινητα , ολα γυριζουν σε αυτο που ειπα πιο πριν οτι ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΩΦΕΛΕΙΣΤΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΠΙΣΤΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΡΟΥΦΟΜΜΕ

μαλιστα....αβαπτιστην "εχθρος" λοιπον........ρε τι μου θυμιζει...τι μου θυμιζει.........αδελφε...μια χαρη....σταματα να διαβαζεις αυτα που διαβαζεις...και αρχισε να διαβαζεις τα "απαντα του χιτλερ"...."ο αγων μου"...καθως και γκαιμπελς...............θα τρομαξεις με τις ομοιοτητες στη συμπεριφορα σας

θα ακολουθησω δε τη el-antifasist  προτροπη σου....αει σιαπερα λοιπον που τολμησα να αμφισβητησω το σεναριο που μας βολευει
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 15 Απρ 2010 16:06 από thodoris »

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Πεμ 15 Απρ 2010 16:06 »
Δεν σου ειπα οτι σε πληρωνει το κομμα!!

Αλλα αφου εχεις αυτη την ευφραδεια λογου για ολα τα πολιτικα πεπραγμενα, περιμενω να μας πεις την αποψη σου και τα συγγενωνουντα δοχεια ΛΑ.Ο.Σ. - Χρυση Αυγη - Χουντικοι - Εκκλησια  κλπ.

Η διαφορα εγκειται στο εξης: οτι παρα το οτι ολοι οι πολιτικοι ειναι μαλακες, οι μεν παπανδρεου, σαμαρας, παπαρηγα, τσιπρας κατατασονται στο ανθρωπινο ειδος, ο καρατζαφερης και τα "εξαπτερυγα" του δεν κατατασονται....Ανθρωπος που μισει τους αλλους ανθρωπους, επειδη εχουνε γεννηθει σε διαφορετικους τοπους απο τον ιδιο....δεν αξιζει να λεγεται ανθρωπος!!!

Υ.Γ. Οσο για τον Χριστοδουλο ακομα σε περιμενω να κατεβασεις ενα topic αν τα γνωστα που με μεγαλη ευκολια εσυ και να μας λες για ολα αυτα που εχει κανει τα τελευταια χρονια στην ομαδα!

Που εκανες copy - paste απο το b.v. forum και εβγαζες ειδησεις, κανε και τωρα copy - paste να αναπαραγεις και να μεταδιδεις αυτα που γραφουνε τωρα....
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Πεμ 15 Απρ 2010 16:11 »
απορω τελος...πως η στοχοποιηση συνταυρων ενθεν και ενθεν (ειτε αριστερων που ειν αριστεροι ειτε ακροδεξιων που ειν ακροδεξιοι....ειτε αλλων που τους βαφτιζουμε οπως θελουμε για να κανουμε ακαταμαχητα τα επιχειρηματα μας)....εξηπηρετει τη σκοπο αυτου του φορουμ....................

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Πεμ 15 Απρ 2010 16:51 »
Παράθεση
μαλιστα....αβαπτιστην "εχθρος" λοιπον........ρε τι μου θυμιζει...τι μου θυμιζει.........αδελφε...μια χαρη....σταματα να διαβαζεις αυτα που διαβαζεις...και αρχισε να διαβαζεις τα "απαντα του χιτλερ"...."ο αγων μου"...καθως και γκαιμπελς...............θα τρομαξεις με τις ομοιοτητες στη συμπεριφορα σας

τι μου θυμιζει , τι μου θυμιζει ???????

αααααααααααα αυτο

Παράθεση
τι λες ρε υπαρχει τετοιο σχεδιο...... ποπο να κανουμε κατι ορε παιδια μην το αφηνουμε ετσι να παρουμε της καραμπινες να πιασουμε 2 - 3 μαγισες και να της καψουμε .

συγνωμη για την ειρωνεια αλλα τετοιες αποψεις για σχεδια περι παγκοσμιοποιησης και μπασταρδεμα ολων των λαων μονο ο χιτλερ της ελεγε (αν θες και εδω εχω να σου προτεινω βιβλιο ο αγων μου του χιτλερ σε διαβεβεωνω οτι το λει και αυτος) και θελω να πιστευω οτι καπου χαθηκες στην πορεια και δεν συμβαδιζεις με αυτες τις αποψεις.
,
μονο που οταν στο εγρψα εγω ειχε καποια σχεση , γιατι απο οτι φαινεται δεν εχεις διαβασει ακομα τα βιβλια που προτεινεις

πσ θοδορα αυτα που σου λεμε παρα τεταρτο μη μας τα  λες ακριβως .... ;)

πσ2 συγνωμη αν το καναμε τσατ

πρωην pasta_italiana
PAS ANTINAZI FANS URBINO
    "TORRI INCAZZATI"

• Hero Member
  • ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Πεμ 15 Απρ 2010 20:06 »
Παράθεση

"Ελληνάρας του φόρουμ, ακολουθώ πιστά τις εντολές του καθεστώτος και των ρουφοΜΜΕ..."
Οι χαρακτηρισμοί σου επιστέφονται, καθώς σχολιάζεις το δικό μου post...
Προφανώς έχεις ακούσει για αριστερό φασισμό, αλλά το άκουσμα και μόνο σε κάνει να βγάζεις σπυράκια, έ?
Δεν πειράζει, δεν αξίζει τον κόπο άλλωστε...
Σου το είπα και σε άλλη διένεξή μας, μέσω του φόρουμ δεν μπορείς να λύσεις μεγάλα θέματα και διαφορές, θα γράφουμε μέχρι του Άη @ούτσου...  καλύτερα να βρεθούμε κάπου έξω για καφέ και να τα πούμε με την ησυχία μας.

Λόγω μη δυνατότητας τροποποίησης του εν λόγω πόστ, αναφέρω πώς το αποσύρω καθώς είχαμε ανταλλαγή Pm με τον el_antifasist όπου ξεκαθαρίσανε ορισμένα πράγματα.

ΜΚΚΕΓ ΣΛΚ