Αποστολέας Θέμα: Μεταγραφικές κινήσεις άλλων ομάδων - Καλοκαίρι 2015  (Αναγνώστηκε 6746 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Παράθεση
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Λορία Γ. 29 (Τ) - Γεωργία, Χαλκιαδάκης Μ. 22 (Ε) - Ελλάδα, Παντελάκης Ε. 20 (Α) - Ελλάδα, Γιαννιώτας Γ. 22 (Ε) - Ελλάδα, Μαρτίνες Ν. 29 (Μ) - Πορτογαλία, Μπεν Μ. 26 (Ε) - Κομόρες, Τζανδάρης Φ. 22 (Μ) - Ελλάδα, Πουλίδο Α. 24 (Ε) - Μεξικό
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Εσίεν Μ. 32 (Μ) - Γκάνα, Βέμερ Γ. 30 (Α) - Γερμανία, Λόντ Ρ. (Μ) - Φινλανδία, Καλτσάς Ν. (Ε) - Ελλάδα, Θελάντερ Ρ. 23 (Α) - Δανία
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - Γιάννου Α. 25 (Ε) - Ελλάδα, Φούντας Τ. 20 (Ε) - Ελλάδα, Χαμαντί Ρ. 30 (Μ) - Μαρόκο, Ντουντού Λ. (Μ) - Βραζιλία, Δημούτσος Ε. 28 (Μ_ - Ελλάδα, Λανθαρότε Μ. 31 (Μ) - Ισπάνια, Γουάτο Κ. 19 (Μ) - Καμερούν
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - Ουσέρο Φ. 31 (Μ) - Ισπανία, Εμπόου Π. 27 (Α) - Σενεγάλη, Γοδόϊ Φ. 25 (Μ) - Αργεντινή
ΠΑΟΚ - Κοροβέσης Ν. 24 (Μ) - Ελλάδα, Χαρίσης Χ. 20 (Μ) - Ελλάδα, Όλσεν Ρ. 25 (Τ) - Σουηδία
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Φερφέλης Δ. 22 (Ε) - Ελλάδα, Περιστερίδης Κώστας 24 (Τ) - Ελλάδα, Καρανίκας Ν. 23 (Α) - Ελλάδα
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - Μπεχαράνο Ν. 21 (Μ) - Βολιβία, Κυριακίδης Δ. 28 (Τ) - Ελλάδα, Μάκος Γρ. 28 (Μ) - Ελλάδα
SKODA ΞΑΝΘΗ - Τόμιτς Τ. 24 (Μ) - Σερβία, Τζενάμο Λ. 35 (Τ) - Ιταλία, Ντε Σίλβα Ε. 29 (Μ) - Ελλάδα
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - Σωτηρίου Δ. 28 (Τ) - Ελλάδα, Γκνιάτιτς Ο. 24 (Μ) - Βοσνία, Τσιμόντζι Τ. 27 (Μ) -  Μαλάουι, Στανισάβλιεβιτς Φ. 28 (Μ) - Ελλάδα,
ΚΕΡΚΥΡΑ
ΚΑΛΛΟΝΗ - Κρόλ Κ. 28 (Α) - Πολωνία, Μάρκοβιτς 25 (Ε) - Σερβία, Κλαντούμπρσκι Γ. (Α) - Τσεχία, Χατζηδημητρίου Μ. 20 (Μ) - Ελλάδα, Ουνγκιαλίδη Δ. 20 (Α) - Ελλάδα, Ούκο Ο. 31 (Α) - Νιγηρία
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Γαβριηλίδης Β. 22 (Μ) - Ελλάδα, Μουδούρογλου Σ. 24 (Ε) - Ελλάδα, Μαρκόπουλος Κ. 23 (Ε) - Ελλάδα, Νικόλτσης Γ. 23 (Ε) - Ελλάδα, Παπαχρήστος Τ. 22 (Α) - Ελλάδα
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - Διούδης Σ. 22 (Τ) - Ελλάδα, Πατσατζόγλου Β. 21 (Α) - Ελλάδα
ΒΕΡΟΙΑ-
ΑΕΚ - Γκάλο Ρ. 28 (Α) - Βραζιλία, Σιμόες Α. 25 (Μ) - Πορτογαλία, Βασιλαντωνόπουλος Σ. 23 - Ελλάδα, Τζιμπούρ Ρ. 31 (Ε) - Αλγερία, Άρθο Θ. (Α) - Ισπανία, Ανδρεόπουλος Κ. 21 (Μ) - Ελλάδα, Βάργκας Ρ. 28 (Μ) - Βενεζουέλα
ΗΡΑΚΛΗΣ -  Λαζάρ Κ. 34 (Μ) - Ρουμανία, Χάντι Α. 26 (Ε) - Ελλάδα, Μπουλούτ Κ. 23 (Ε) - Αυστραλία, Καρλίτος Ε. 30 (Α) - Πράσινο Ακρωτήρι
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 10 Ιούλ 2015 18:33 από ΛΑΜΙΑ FANS »
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφικές κινήσεις άλλων ομάδων - Καλοκαίρι 2015
« Απάντηση #1 στις: Τετ 10 Ιούν 2015 19:44 »
Για μια ακόμη μεταγραφική περίοδο το PAS.GR πιστό στο ραντεβού του μαζί σας, θα σας ενημερώνει για τις μεταγραφικές κινήσεις των αντίπαλων ομάδων. Ξεκίνησε ο πίνακας που θα ανανεώνεται σε κάθε μεταγραφή και θα μεταφέρεται σε κάθε αλλαγή σελίδα του τοπικ. Είναι μια πρώτη προσέγγιση από το σαϊτ που τις βρήκα, μπορεί να λείπουν κάποιες αλλά ζητώ την κατανόηση σας. Με το χρόνο, όλα θα διορθωθούν.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Πεμ 11 Ιούν 2015 11:58 »
Παράθεση
Ανακοίνωσε Τόμιτς η Ξάνθη

Ποδοσφαιριστής της Ξάνθης είναι κι επίσημα ο Τόμισλαβ Τόμιτς ο οποίος ανακοινώθηκε το πρωί της Τετάρτης (10/6)

Τη μεταγραφή είναι προαναγγείλει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής πριν λίγες ημέρες με δηλώσεις του σε ΜΜΕ της πατρίδας του, όταν κι έκανε λόγο για εξαιρετική επιλογή στην καριέρα του.

Την Τετάρτη, λοιπόν, ήρθε η ώρα της Ξάνθης να επισημοποιήσει το "γάμο" με τον 24άχρονο μέσο.

Ο Τόμιτς αγωνίζεται ως κεντρικός χαφ με βαρύτητα στο ανασταλτικό κομμάτι, αν και φέτος πέτυχε τρία γκολ με μία ασίστ σε 19 παιχνίδια.

Είναι αρκετά ψηλός (1,84), οπότε προωθείται συνήθως στις στημένες μπάλες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή TOMISLAV TOMIC".

από Sport24.gr

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Πεμ 11 Ιούν 2015 12:25 »
Προστέθηκαν  στη λίστα κάποιες μεταγραφές ακόμα.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Παρ 12 Ιούν 2015 15:40 »
Παράθεση
ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΕΩΣ ΤΟ 2017

«Δανείστηκε» τον Φούντα ο Αστέρας

Το φλερτ ήταν γνωστό εδώ και μέρες και τελικά έγινε και επίσημο... Ο Ταξιάρχης Φούντας θα φορά τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης για τα επόμενα δύο χρόνια, ερχόμενος δανεικός από την αυστριακή Σάλτσμπουργκ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ταξιάρχη Φούντα. Ο Έλληνας μέσος, γεννημένος στις 4 Σεπτεμβρίου 1995, υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας μέχρι τον Ιούνιο του 2017, ως δανεικός από την FC RED BULL Salzburg».

Ο20χρονος μέσος, που πέρυσι έπαιξε με το ίδιο καθεστώς στον Πανιώνιο (26 αγώνες πρωταθλήματος, 4 γκολ, 3 ασίστ), δήλωσε για τη νέα σελίδα στην καριέρα του: «Ο Αστέρας εδώ και δέκα χρόνια έχει φτιάξει ένα πολύ μεγάλο, σοβαρό club και έχει μια πολύ καλή ομάδα που θέτει διαρκώς μεγάλους στόχους. Είναι μεγάλη πρόκληση για μένα αυτή η νέα σελίδα στην καριέρα μου και απαιτεί σοβαρότητα, σκληρή δουλειά και πίστη.

Η ομάδα έχει καλούς παίκτες, παίζει σταθερά εδώ και τέσσερα χρόνια στην Ευρώπη και διακρίνεται σε όλες τις διοργανώσεις. Αυτό είναι πολύ μεγάλο κίνητρο για έναν ποδοσφαιριστή. Προσωπικά μου ταιριάζει και μου αρέσει πολύ η φιλοσοφία της ομάδας και γι' αυτό επέλεξα τον Αστέρα. Το αγωνιστικό στιλ που έχει η ομάδα ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που ήθελα να αγωνιστώ στον Αστέρα, καθώς μου αρέσουν πολύ η οργανωμένη επίθεση και άμυνα, η ταχύτητα μπροστά, οι αντεπιθέσεις της ομάδας και ο τρόπος που κυκλοφορεί την μπάλα.

Θέλω μέσα από τον Αστέρα να μπορέσω να πετύχω σημαντικά πράγματα και να είμαι σταθερά στην Εθνική ομάδα, κάτι πολύ σημαντικό για κάθε ποδοσφαιριστή. Θέλω να πω σε όλους τους φίλους του Αστέρα ότι θα δίνω το 1000% για την ομάδα, ώστε να τη βοηθήσω να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη!»

από Sentragoal.gr

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Παρ 12 Ιούν 2015 16:35 »
Φούντα

Μας σφύριξε 1 από τα πιο γρήγορα γκολ στο 01΄31 " ... για προϊστορίες.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Παρ 12 Ιούν 2015 21:16 »
Παράθεση
Για το θέμα Μανιά, πληροφορίες αθηναϊκών ΜΜΕ ανέφεραν ότι ο Μανιάς θα ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό, αλλά δικές μας πληροφορίες επιμένουν ότι δεν θα γίνει τώρα κάτι. Ακούγεται, πάντως, κι ένα «τραβηγμένο» σενάριο, ότι αν ο Ρομπέρτο φύγει από τον Ολυμπιακό, οι «ερυθρόλευκοι» θα ζητήσουν τον Βελλίδη αντί του Μανιά. Σε μια μεταγραφική περίοδο πολλά θα ακουστούν, γι' αυτό θα πρέπει να διατηρούμε και κάποιες επιφυλάξεις σε σενάρια.
http://www.super-fm.gr/articles/pas_giannina/dusepilutos_gripos_oi_epomenes_kineseis_ston_pas_giannina

Πληροφορίες αθηναϊκών ΜΜΕ... όπως μίστερ super-fm.gr ???
Ρίξε μια διεύθυνση... εκτός εκείνες 7/05.

Λοιπόν ακούστε...
Ο τρόπος που γράφετε και αυτό μάλλον γίνεται ακούσια, ούτε λίγο ούτε πολύ προβάλει 1 ΠΑΣ κοινό υποκατάστημα και ό,τι θέλεις αφεντικό... και Βελλίδης.

Άσε που αν κάποιος δεν γνωρίζει το 1 από τους 2 (Βελλίδη - Μανιά) θα νομίζει ότι πρόκειται για 2 τερματοφύλακες ή 2 επιθετικούς.
Νομίζω?

Ε, με αυτά και αυτά, ο "Τσοπάνης" δεν φεύγει... Tσέλιγκας γίνεται!  8)

« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 12 Ιούν 2015 21:40 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Παρ 12 Ιούν 2015 21:27 »
Εκτίμηση:

Ο γαύρος από εδώ και πέρα, θα παίρνει απ' τα Γιάννενα αυτό που θα έπρεπε να παίρνει πάντα.

ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ

Υ.Γ. Εξαιρείται ο Μανιάς, αν έχει υπογράψει από πέρυσι, όπως κυκλοφόρησε κάποια στιγμή.
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Κυρ 14 Ιούν 2015 14:20 »
Πληροφορίες αθηναϊκών ΜΜΕ... όπως μίστερ super-fm.gr ???
Ρίξε μια διεύθυνση... εκτός εκείνες 7/05.

Λοιπόν ακούστε...
Ο τρόπος που γράφετε και αυτό μάλλον γίνεται ακούσια, ούτε λίγο ούτε πολύ προβάλει 1 ΠΑΣ κοινό υποκατάστημα και ό,τι θέλεις αφεντικό... 

a. Facebook.

Dimitris Kalambokas: Δηλαδή επιβεβαιώνεται βάσει του άρθρου, το σενάριο ότι ο ΧΒ έχει ειπράξει χρήματα από τον Μαρινάκη, χωρίς όμως τα χρήματα αυτά να αποτελούν μεταγραφικό ποσό για συγκεκριμένο παίχτη...
Δηλαδή εισέπραξε ένα ποσό και λέει στον ύποπτο ως αρχηγό εγκληματικής οργάνωσης, διάλεξε παίχτη....
Αυτό μας λέτε...??? Και ακόμη κρατάμε τον ΧΒ...???? ...
1 · 12 Ιουνίου στις 12:05 π.μ.

b. Facebook.

Super Fm: Όπως γράφουμε και στο ρεπορτάζ, καλό είναι κάποια πράγματα να αντιμετωπίζονται με μεγάλη επιφύλαξη, γιατί αμέσως υπάρχει η τάση υιοθέτησης για οτιδήποτε ακούγεται. Προς ενημέρωση των φιλάθλων μπορούν να γράφονται κάποια πράγματα, αλλά δεν σημαίνει ότι τα υιοθετούμε κι εμείς από την πλευρά μας.
12 Ιουνίου στις 10:30 π.μ.

https://www.facebook.com/SuperFM.104.3?fref=nf
 8)
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 14 Ιούν 2015 14:23 από New Pas. Pas »

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Πεμ 18 Ιούν 2015 14:49 »
Μεγάλωσε αρκετά η λιστά των μεταγραφών των αντιπάλων μας.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Πεμ 18 Ιούν 2015 19:34 »
Παράθεση
ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Ανακοίνωσε Εμπόου ο Ατρόμητος

Μετά τον φερνάντο Ουσέρο, ο Ατρόμητος ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης την έναρξη της συνεργασίας του και με τον Πάπε Νταουντά Εμπόου!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Περιστεριώτες, «η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Pape Daouda MBOW.

Θωρακίζουμε την άμυνα μας προσθέτοντας δύναμη, αλτικότητα, ύψος και ταχύτητα, με έναν ποδοσφαιριστή που μας βλέπει από τα 1,91μ. και για τα επόμενα 2 χρόνια θα φορέσει το αστέρι στο στήθος.

Ο Πάπε Nταού Εμπόου που βρίσκεται στην πατρίδα του Σενεγάλη, απέστειλε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του και την επόμενη εβδομάδα θα έρθει στην Αθήνα για μόνιμη εγκατάσταση.

Μιλώντας στο atromitosfc.gr για τη μετεγγραφή του στην ομάδα μας ο Πάπε Νταού Εμπόου δήλωσε τα εξής: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Ατρόμητο.

Δεν σας κρύβω ότι είχα και άλλες προτάσεις όμως επέλεξα τον Ατρόμητο γιατί είναι μια ομάδα με δομή και οργάνωση που κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίζει κι επιπλέον γιατί συμμετέχει στο Γιουρόπα Λιγκ έχοντας μεγάλες φιλοδοξίες.

Ανυπομονώ να επιστρέψω στην Ελλάδα, να γνωρίσω τους ανθρώπους της νέας μου ομάδας και να ξεκινήσω δουλειά. Το μήνυμα που θέλω να στείλω στους φιλάθλους μας είναι ότι έρχομαι να αφοσιωθώ ολοκληρωτικά στον Ατρόμητο και να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου σε κάθε παιχνίδι».

Το νέο μας απόκτημα έχει γεννηθεί στις 22 Μαϊου 1988 στην πόλη Guédiawaye και το 2006 ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από τη Μαρσέιγ και μέχρι το 2013 που ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πανθρακικού αγωνίστηκε επίσης στη Γαλλία με τις Κάννες, Αζαξιό, Αμιέν και στο Βέλγιο με τη Μονς.

Στην ομάδα της Κομοτηνής έκανε δύο πολύ «γεμάτες» σεζόν με 63 συμμετοχές και 2 γκολ, ειδικά φέτος αγωνίστηκε σε 33 ενενηντάλεπτα!».

από Sentragoal.gr

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Παρ 19 Ιούν 2015 21:55 »
Παράθεση
Ανακοίνωσε Ντουντού ο Αστέρας Τρίπολης

Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντουντού Λίμα μέχρι το 2018.

Συνεχίζονται οι ανακοινώσεις στον Αστέρα Τρίπολης. Μετά τους Γιάννου, Φούντα και Χαμντανί έρχεται να προστεθεί στα νέα αποκτήματα κι ο Ντουντού.

Ο Βραζιλιάνος μέσος, ο οποίος πήρε μέρος και σε ορισμένες προπονήσεις της ομάδας αποκτήθηκε για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η ανακοίνωση της ομάδας της Αρκαδίας:

«O Dudu Lima υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2018, ενώ συμμετείχε στις τελευταίες προπονήσεις του ΑΣΤΕΡΑ για τη σεζόν 2014-2015, όπου και δόθηκε η ευκαιρία στο προπονητικό επιτελείο να αποκτήσει πλήρη εικόνα για τα ποδοσφαιρικά του στοιχεία.

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ
"Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι η μεγάλη ευκαιρία στην καριέρα μου. Είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να δικαιώσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύθηκαν και έκαναν όλα όσα έπρεπε για να έρθω στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Αυτό που ξέρω για τον ΑΣΤΕΡΑ είναι ότι εδώ και τέσσερα χρόνια παίζει στην Ευρώπη και στην Ελλάδα είναι μια από τις ομάδες που πρωταγωνιστούν."

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ Ντουντού
2011 RD Brasil - 11

2012 (Α) São Bernardo - 14

2012 (Β) → Chapecoense de Futebol (loan) - 7

2013 São Bernardo - 6

2014 São Bernardo - 11

2015 São Bernardo - 7».

από Gazzetta.gr

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Κυρ 21 Ιούν 2015 00:38 »
Παράθεση
Στον Αστέρα και επίσημα ο Δημούτσος

Και τυπικά παίκτης του Αστέρα ο Δημούτσος, με την διοίκηση του συλλόγου να ανακοινώνει την απόκτηση του ταλαντούχου μέσου.

Στον Αστέρα και επίσημα ο Δημούτσος (vid)Πλήρης οθόνη

Την απόκτηση του Ελίνι Δημούτσου ολοκλήρωσε η ομάδα του Αστέρα Τρίπολης, η οποία, όπως ανακοίνωσε, ήρθε σε συμφωνία με τον μέχρι πρότινος παίκτη του Ατρομήτου, για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η ανακοίνωση:

Ο Ελίνι Δημούτσος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ μέχρι τον Ιούνιο του 2018 και πάτησε στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" με την κιτρινομπλέ φανέλα!

Ο Δημούτσος γεννήθηκε στις 18 Ιουνίου 1988, αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή ενώ έχει φορέσει 23 φορές τη φανέλα της Εθνικής Ελπίδων (3 γκολ) και μία φορά αυτή της Εθνικής Ανδρών.

Οι πρώτες του δηλώσεις:

"Ο Αστέρας βρίσκεται μεταξύ των πρώτων ομάδων στην Ελλάδα και παρέχει τα πάντα σε έναν ποδοσφαιριστή έτσι ώστε να δουλέψει σωστά και να εξελιχθεί. Είναι πολύ σημαντικό για μένα το ότι παίζει ξανά στους ομίλους του Europa League. Γνωρίζω πολλά παιδιά που αγωνίζονται στην ομάδα, αλλά ο Matias Iglesias είναι φίλος μου καθώς παίζαμε μαζί στον Ατρόμητο. Μίλησα μαζί του πριν έρθω στον Αστέρας και μου είπε τα καλύτερα λόγια. Μπορώ να πω ότι ήταν μια εύκολη απόφαση για μένα.

Ένας μεγάλος στόχος είναι να κατακτήσουμε το Κύπελλο και από εκεί και πέρα να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε στην Ευρώπη. Στόχος επίσης είναι να παίζει η ομάδα κάθε χρόνο στα πλέι οφ και κατ' επέκταση στην Ευρώπη.

Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα δώσω τα πάντα, τον καλύτερο μου εαυτό και την ψυχή μου στο γήπεδο, είτε είμαι καλός είτε δεν είμαι."

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
2003-2004 Ηλυσιακός 2 -

2004-2005 Ηλυσιακός 9 (1)

2005-2006 Ηλυσιακός 8 -

2006-2007 Φωστήρας -

2007-2008 Παναθηναϊκός 25 -

2008-2009 ΟΦΗ  21 -

2009-2010 Παναθηναϊκός -

2009-2010 Παναιτωλικός 16 (1)

2010-2011 Παναθηναϊκός 7

2011-2012 Ατρόμητος 37

2012-2013 Ατρόμητος 35 (1)

2013-2014 Ατρόμητος 43 (2)

2014-2015 Ατρόμητος 36 (1)

από Gazzetta.gr

Παράθεση
Ανακοίνωσε Νικόλτση ο Πανθρακικός

Ακόμα μία μεταγραφή ολοκλήρωσε η ομάδα του Πανθρακικού, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Νικόλτση

Το μεταγραφικό του σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν, συνεχίζει ο Πανθρακικός, που ολοκλήρωσε ακόμα μία προσθήκη. Ο λόγος για τον Γιώργο Νικόλτση, ο οποίος έκανε πολύ καλή χρονιά με την Επισκοπή και από σήμερα, είναι επίσημα... κάτοικος Κομοτηνής.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Νικόλτση Γεώργιου. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας μας όπου υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο. Ο Γιώργος Νικόλτσης γεννήθηκε στις 06/04/1992 στην Νάουσα. Την περίοδο 2014-2015 αγωνίστηκε με την ομάδα της Επισκοπής Ρεθύμνου στην θέση του επιθετικού έχοντας μία γεμάτη χρονιά, όπου σε 30 επίσημους αγώνες σημείωσε 6 goal. Καλωσορίζουμε το νέο μέλος στην οικογένεια του Πανθρακικού.

από Gazzetta.gr

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Κυρ 21 Ιούν 2015 13:32 »
Αν μπορείτε, φτιάξτε το σχετικό πίνακα ψηλά στη σελίδα, με τα "Ήρθαν - Έφυγαν" ανά ομάδα.
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Τρι 23 Ιούν 2015 12:24 »
Παράθεση
Ανακοίνωσε και Τσιμόντζι ο Πλατανιάς

Και επίσημα παίκτης του Πλατανιά είναι από το βράδυ της Δευτέρας ο πρώην άσος του Ηρακλή Ψαχνών, Ταβόνγκα Τσιμόντζι.

Ο Πλατανιάς ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του, για δύο χρόνια, με τον ποδοσφαιριστή από το Μαλάουι, Ταβόνγκα Τσιμόντζι. Ο Τσιμόντζι, που αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή, γεννήθηκε στις 26 Ιουνίου 1988, έχει ύψος 1,85 μέτρα και είναι 74 κιλά. Στον Πλατανιά θα φοράει την φανέλα με το νούμερο 4. Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, παρουσία του Γενικού Αρχηγού της ομάδας, Δημήτρη Μαθιουλάκη, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, επισημαίνοντας τα εξής: «Είναι τιμή για εμένα να αγωνίζομαι με την ομάδα του Πλατανιά. Μετά από δύο χρόνια στην Football League έκανα ένα σημαντικό βήμα και ήρθα σε μία ομάδα της Super League. Ο Πλατανιάς είναι μια καλή ομάδα. Πιστεύω ότι μπορώ να προσφέρω και ανυπομονώ να δουλέψω μαζί με τους συμπαίκτες μου με στόχο να δημιουργήσουμε μία ομάδα που θα πετύχει τους στόχους της».

από Gazzetta.gr

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Πεμ 25 Ιούν 2015 22:05 »
Παράθεση
Γοδόι διετίας στον Ατρόμητο

Την απόκτηση του Γοδόι για τα επόμενα δύο χρόνια ανακοίνωσε ο Ατρόμητος, με τον Αργεντινό να στέλνει στα γραφεία της ΠΑΕ υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του.

Ένα σημαντικό... εργαλείο πρόσθεσε στο ρόστερ του ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες ανακοίνωσαν την απόκτηση του Φερνάντο Γοδόι για τα επόμενα δύο χρόνια, αφού ο Αργεντινός έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του στα γραφεία της ΠΑΕ.

Ο 25χρονος μέσος έμεινε ελεύθερος από τον Παναιτωλικό, όπου ήταν βασικός κι αναντικατάστατος και σε 63 συνολικά συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο έκανε πολλή δουλειά στη μεσαία γραμμή και μοίρασε 3 ασίστ. Έτσι, ο σύλλογος των δυτικών προαστίων προχώρησε στην τρίτη μεταγραφή του, καθώς έχουν αποκτηθεί και οι Φερνάντο Ουσέρο, Πάπε Εμπό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος

H ΠΑΕ Ατρόμητος με ιδιαίτερη χαρά καλοσωρίζει στην οικογένεια της ομάδας μας το «ποδοσφαιρικό μηχανάκι» Φερνάντο Γοδόι (Fernando Godoy).

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής με τα «ακατάπαυστα πνευμόνια» και το γεμάτο ένταση παιχνίδι του, που τον καθιστά πιεστικό για τον αντίπαλο αποτελεί μια ακόμη μετεγγραφική επιτυχία για το αστέρι μας καθώς υπήρξε στόχος και άλλων ομάδων!

Σήμερα απέστειλε στα γραφεία της ΠΑΕ υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του διάρκειας δύο ετών.

Μιλώντας στο atromitosfc.gr ο Φερνάντο Γοδόι δήλωσε τα εξής :«Είμαι πάρα πολύ ικανοποιοημένος γιατί έρχομαι σε μια ομάδα που μου δίνει τη δυνατότητα να αγωνιστώ στην Ευρώπη. Θα κάνω τα πάντα για να πετύχουμε τον στόχο μας και να μπούμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Θέλω να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου με τη φανέλα του Ατρόμητου και να δικαιώσω τους ανθρώπους του γιατί βοηθώντας την ομάδα θα βοηθηθώ κι εγώ. Ήθελα να κάνω το βήμα παραπάνω και ο Ατρόμητος μου δίνει την ευκαιρία να παίξω σε υψηλότερο επίπεδο εκπληρώνοντας και τους προσωπικούς μου στόχους. Γνωρίζω πολύ καλά τη νέα ομάδα μου, την είχα αντίπαλο δύο χρόνια, ξέρω τη δυναμική της και χαίρομαι που γίνομαι κι εγώ μέλος της».

Ο Φερνάντο Γοδόι (γεννήθηκε την 1η Μαϊου 1990) έχει κάνει καριέρα σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Αργεντινής, την Ιντεπεντιέντε και κατέκτησε μαζί της το Super Cup Aμερικής. Από το καλοκαίρι του 2013 αγωνιζόταν στον Παναιτωλικό και πραγματοποίησε συνολικά 59 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 4 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας.

Καλώς ήρθε στον Ατρόμητο μας!

από Gazzetta.gr

Παράθεση
Στον Ηρακλή ο Κοστίν Λάζαρ

Την απόκτηση του Κοστίν Λάζαρ ανακοίνωσε ο Ηρακλής. Ο Ρουμάνος μέσος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας στον «γηραιό» ο οποίος πραγματοποίησε την πρώτη του μεταγραφική κίνηση ενόψει της νέας περιόδου.

Στις δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Κοστίν Λαζάρ δήλωσε χαρούμενος που θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ηρακλή, ενώ επεσήμανε ότι στόχος του είναι η επιστροφή του στην εθνική ομάδα της χώρας του.

http://www.ert.gr/ston-irakli-o-kostin-lazar/

Παράθεση
Δανεικός στον Πανιώνιο ο Διούδης

Οι Βέλγοι γνωστοποίησαν την συμφωνία με τον Πανιώνιο. Η Μπριζ τόνισε στην ανακοίνωσή της πως εφόσον όλα πάνε καλά με τις εξετάσεις του Σωκράτη Διούδη θα υπογράψει τον ετήσιο δανεισμό του. Ο 22χρονος Έλληνας διεθνής γκολκίπερ -που έχει φορέσει την φανέλα του Άρη- έχει συμβόλαιο με την Μπριζ έως το 2016 και ενώ υπάρχει οψιόν για ανανέωση για άλλον έναν χρόνο.

από Gazzetta.gr

Παράθεση
Ανακοίνωσε Κοροβέση-Χαρίση

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Χάρη Χαρίση και του Νίκου Κοροβέση από τον ΠΑΣ Γιάννενα. Οι δυο ποδοσφαιριστές θα είναι τα νέα πρόσωπα στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας αύριο (26/6) στη Νέα Μεσημβρία. 

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, ανακοίνωσε, όπως αναμένονταν, τις δύο πρώτες μεταγραφές της. Πρόκειται για του Νίκο Κοροβέση και Χάρη Χαρίση που αμφότεροι ήρθαν από τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα. 
Ο Χάρης Χαρίσης είναι γεννημένος στις 12 Ιανουαρίου 1995 στα Γιάννενακαι αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ και είναι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο τεσσάρων ετών και δήλωσε στο paokfc.gr για τη μεταγραφή του:
"Αισθάνομαι υπερήφανος που αποτελώ μέλος του ΠΑΟΚ. Ήταν ένα όνειρο που πραγματοποιήθηκε και είναι η ώρα της ευθύνης για μένα, να αποδείξω ότι έχω τις ικανότητες και την ωριμότητα να καθιερωθώ σ' έναν μεγάλο Σύλλογο".

Ο Νίκος Κοροβέσης έχει γεννηθεί στις 10 Αυγούστου 1991 στη Χαλκίδα και αγωνίζεται στο αριστερό άκρο του κέντρου και της επίθεσης. Συνολικά έχει αγωνιστεί σε 87 ματς με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα, έχει σκοράρει 13 φορές κι έχει δώσει 8 ασίστ. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών και δήλωσε για τη μεταγραφή του: "Επιτέλους πέρασε το διάστημα της αναμονής και ξεκινάω με όνειρα καθιέρωσης την προσπάθειά μου στον ΠΑΟΚ. Δεν χρειάστηκε να σκεφτώ καθόλου για την επιλογή μου, όταν σε καλεί ο ΠΑΟΚ απλά δέχεσαι! Ελπίζω να αποδώσει η σκληρή δουλειά που ξεκινάει αύριο και να φανώ χρήσιμος στη νέα μου ομάδα".

από Gazzetta.gr

Παράθεση
Ανακοίνωσε και Στανισάβλιεβιτς ο Πλατανιάς

Η ομάδα του Πλατανιά συνέχισε την Πέμπτη τις ανακοινώσεις παικτών με τον Σέρβο μέσο, Φιλίπ Στανισάβλιεβιτς.

Οι Χανιώτες ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους, για ένα χρόνο, με τον Σέρβο ποδοσφαιριστή Φιλίπ Στανισάβλιεβιτς. Ο Στανισάβλιεβιτς, που αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή, γεννήθηκε στις 20/5/1987, έχει ύψος 1,82 και είναι 81 κιλά. Στον Πλατανιά θα φορά την φανέλα με το νούμερο 14. Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο 28χρονος Σέρβος μέσος, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή μου στον Πλατανιά. Από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκα για την πρόταση του Πλατανιά, με ενδιέφερε πάρα πολύ. Πιστεύω ότι είναι ένα σημαντικό βήμα για εμένα. Μίλησα με τον Λούκα (σ.σ. Μιλούνοβιτς), ο οποίος μου είπε πολύ καλά λόγια για την ομάδα και ότι συστήνει τον Πλατανιά σε κάθε ποδοσφαιριστή, γιατί είναι ένας σύλλογος πολύ καλά οργανωμένος, ο οποίος λειτουργεί επαγγελματικά. Πιστεύω ότι η ελληνική Λίγκα είναι αρκετά πιο δυνατή από την ουγγρική. Αυτό που μπορώ να πω για εμένα είναι ότι θα παλεύω μέχρι τέλους και θα δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου όταν θα αγωνίζομαι».

από Gazzetta.gr

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Παρ 26 Ιούν 2015 15:00 »
Παράθεση
Έκλεισε ο Άρθο στην ΑΕΚ

Παίκτης της ΑΕΚ είναι και επίσημα ο Θέσαρ Άρθο, ο οποίος βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε το συμβόλαιο που του προσέφεραν οι κιτρινόμαυροι.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε και επίσημα το πρωί της Παρασκευής (26/6) τη μεταγραφή του Θέσαρ Άρθο, με τον 29χρονο αμυντικό να υπογράφει διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ:

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την συμφωνία της με τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό Θέσαρ Αρθο Αμπόστα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών.

Ο Θέσαρ Αρθο γεννήθηκε στις 21 Ιανουαρίου του 1986 στην ισπανική πόλη Βιγιαρεάλ και ξεκίνησε την καριέρα του από την ομώνυμη ομάδα (2002-2008). Συνέχισε στις Ουέλβα (2006-07, 2008-09) Μούρθια (2007-08) Βαγιαδολίδ (2009-11) Γάνδη (2011-13) Σαραγόσα (2014) και τελευταίος σταθμός του τη σεζόν 2014-15 ήταν στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

Στο Ισραήλ αγωνίστηκε σε 30 επίσημους αγώνες (27 στο Πρωτάθλημα και 3 στο Κύπελλο) και αναδείχθηκε κορυφαίος αμυντικός του πρωταθλήματος στις ψηφοφορίες δημοσιογράφων και φιλάθλων.

Ο νέος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ έχει αγωνιστεί με τις Εθνικές Ομάδες της Παίδων, Νέων και Ελπίδων της Ισπανίας."

από Contra.gr

Παράθεση
Στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει στον Ηρακλή ο Χαντί!

Άμεσα θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή τρου Άγγελου Χαντί στον Ηρακλή, καθώς ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και θα υπογράψει εντός της ημέρας το συμβόλαιό του.

Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός, έπειτα από μια πενταετία στην Κρήτη και τον Εργοτέλη, συμφώνησε με τον «Γηραιό» που από τη νέα σεζόν επιστρέφει πλέον στην Σούπερ Λιγκ και θα φορέσει την «κυανόλευκη» φανέλα.

Το συμβόλαιο που έχουν ετοιμάσει οι διοικούντες τον Ηρακλή έχει διάρκεια δύο ετών και εντός της ημέρας θα έχει τελειώσει και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής.

από Gazzetta.gr

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Παρ 26 Ιούν 2015 20:03 »
Παράθεση
Ο ΣΕΡΒΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

Μάρκοβιτς διετίας στην Καλλονή

Την επιθετική της γραμμή ενίσχυσε η Καλλονή που προχώρησε στην απόκτηση του 25χρονου επιθετικού Μίροσλαβ Μάρκοβιτς. Ο Σέρβος που υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας, αγωνιζόταν στην Τσεχία με τα χρώματα της Μπρνο.

Η ανακοίνωση των νησιωτών αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον Σέρβο ποδοσφαιριστή Μίροσλαβ Μάρκοβιτς για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο υψηλόσωμος επιθετικός (1.84) γεννήθηκε στις 4 Νοεμβρίου του 1989 στην πόλη Αραντζέλοβατς της Σερβίας. Την επαγγελματική του καριέρα την ξεκίνησε από την Κρκα το 2007. Έχει περάσει από τις Μπάνικ Οστράβα, Ζενιτ Κασλάβ, Γκράφιν Βλάσιμ, Βικτόρι Ζισκοφ, Ντούκλα Πράγας, Ρουζεμπέροκ και Μπουντεγιόβιτσε. Τις δύο τελευταίες σεζόν αγωνίστηκε στην κορυφαία κατηγορία της Τσεχίας και στην Μπρνο.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή αρχή!».

από Sentragoal.gr

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Κυρ 28 Ιούν 2015 00:12 »
Παράθεση
Συμφώνησε με Κλαντρούμπσκι η Καλλονή

Παίκτης της Καλλονής για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι ο Γίρι Κλαντρούμπσκι. Ο Τσέχος αμυντικός αγωνιζόταν στην Μπουνεγιόβιτσε και αποτελεί το δεύτερο απόκτημα της ομάδας μετά τον Κρολ.

Στην Καλλονή θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τσέχος αμυντικός Γίρι Κλαντρούμπσκι. Ο υψηλόσωμος άσος (1,97) μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία τόσο ως κεντρικός αμυντικός αλλά και ως αμυντικό χαφ.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Τσέσκε Μπουντεγιόβιτσε και στη συνέχεια μετακόμισε στην Σπάρτα Πράγας στην οποία αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια και χρίστηκε και δύο φορές διεθνής.

Στη συνέχεια ακολούθησε η Σλόβαν Μπρατισλάβας και η επιστροφή στην Μπουντεγιόβιτσε από την οποία αποχώρησε το καλοκαίρι
.

από Gazzetta.gr

Παράθεση
Πήρε Παπαχρήστο ο Πανθρακικός

Τον 22χρονο αμυντικό, Τάσο Παπαχρήστο απέκτησε ο Πανθρακικός, ανακοινώνοντας την προσθήκη του στο ρόστερ για τα επόμενα δύο χρόνια. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανθρακικός:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Τάσου Παπαχρήστου.

Ο 22χρονος αμυντικός βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης στα γραφεία της ομάδας μας και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για δύο χρόνια.

Ο Τάσος Παπαχρήστος γεννήθηκε στις 5 Μαρτίου του 1993 στο Αίγιο και από τον Ιανουάριο του 2014 αγωνιζόταν στον Αστέρα Τρίπολης, που προηγουμένως τον είχε αποκτήσει από τον Παναιγιάλειο. Στο δεύτερο εξάμηνο της σεζόν 2014-2015 κατέγραψε 3 συμμετοχές στη Super League με τη φανέλα της ομάδας της Αρκαδίας, ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε σε 3 παιχνίδια πρωταθλήματος και 2 κυπέλλου.

Καλωσορίζουμε τον Τάσο στην οικογένεια του Πανθρακικού

από Gazzetta.gr

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Τετ 01 Ιούλ 2015 00:25 »
Παράθεση
ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ..ΟΥΝΓΙΑΛΙΔΗΣ..20ΧΡΟΝΟΙ...ΔΥΟ ΝΕΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ (;) ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΟΝΗ...

Δυο εικοσάχρονα ταλέντα χτυπάει γερά η Καλλονή και μάλιστα από διάφορες πηγές οι μεταγραφές αυτές θεωρούνται  "τελειωμένες", χωρίς όμως να υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ...

Ο πρώτος είναι  ο Μιχάλης Χατζηδημητρίου, ο οποίος από τα γήπεδα της Football League με τον Εθνικό Σερρών θέλει να έρθει στα σαλόνια της Superleague και στην Καλλονή...
Ο Μιχάλης Χατζηδημητρίου, αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή, είναι 2Ο χρονών και οι πληροφορίες λένε ότι υπέγραψε τρία χρόνια συμβόλαιο...

Ο δεύτερος είναι ο 20χρονος αριστερός μπακ, Δημήτρης Ουνγιαλίδης, και αυτός φέρεται  να ''έκλεισε'' στην Καλλονή, και βρίσκεται στη Λέσβο....
Ο Δημήτρης Ουνγιαλίδης την προηγούμενη σεζόν έπαιξε στη Ζάκυνθο και παλιότερα στη Βέροια...

http://lesvosvoice.blogspot.gr/2015/06/20.html

Παράθεση
Για τρία χρόνια στον Ηρακλή ο Μπουλούτ

Τριετές συμβόλαιο συνεργασίας υπέγραψε στον Ηρακλή ο Κερέμ Μπουλούτ που αποτελεί την τρίτη μεταγραφική κίνηση του «γηραιού» ενόψει της νέας περιόδου.

Ο 23χρονος Αυστραλός με τούρκικη καταγωγή γίνεται ο τρίτος παίχτης που θα φορά από τη νέα σεζόν τα κυανόλευκα μετά τους Κοστίν Λάζαρ, Άγγελο Χαντί.

«Θαυμάζω την ομάδα του Ηρακλή, την ιστορία της και αυτό που αντιπροσωπεύει σήμερα. Το ποδόσφαιρο έσωσε τη ζωή μου και είμαι ευγνώμων που κάνω αυτό που αγαπώ, ως μέλος μιας τέτοιας μεγάλης ομάδας. Δεσμεύομαι πλήρως να εργάζομαι σκληρά για να προχωρά ο Ηρακλής μπροστά», σχολίασε, με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ο ποδοσφαιριστής στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Από την πλευρά του ο προπονητής της ομάδας Νίκος Παπαδόπουλος δήλωσε: «Είμαι σίγουρος πως θα κάνει τα πάντα, ώστε να βοηθήσει για να φτάσουμε την ομάδα στο επίπεδο που όλοι επιθυμούμε». Ο διοικητικός επικεφαλής του Ηρακλή, Σπύρος Παπαθανασάκης, που στήριξε με θέρμη την απόκτηση του παίκτη, με τη σειρά του, είπε: «Έχουμε μεγάλη ενέργεια στην ομάδα, η οποία ενισχύεται με τον Κερέμ. Ξέρω πως θα επικεντρωθεί στο στόχο του, θα δουλεύει σκληρά και θα είναι έτοιμος να δώσει την… καρδιά του στον Ηρακλή».

Κορυφαίος σκόρερ στους Western Sydney Wanderers από τον Ιανουάριο του 2015 ο Μπουλούτ, με τους οποίους σε 9 συμμετοχές είχε 5 γκολ. Διεθνής, επίσης, με την U20 της Αυστραλίας, κέρδισε το 2010 το «Χρυσό Παπούτσι» στο AFC πρωτάθλημα, ενώ με 7 γκολ του σε 6 παιχνίδια οδήγησε το 2011 την Αυστραλία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U20 στην Κολομβία. Διοργάνωση στην οποία βραβεύτηκε για το καλύτερο γκολ του τουρνουά, για τέρμα που σημείωσε στον αγώνα εναντίον της Ισπανίας.

ΠΗΓΕΣ: ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημήτρης Γιαχανατζής

http://www.ert.gr/gia-tria-chronia-ston-irakli-o-boulout/

Παράθεση
Πρώτη με Πατσατζόγλου για τον Πανιώνιο του Ουζουνίδη!

Την πρώτη του προπόνηση εν όψει της νέας σαιζόν πραγματοποίησε η ομάδα του Πανιώνιού υπό τις οδηγίες του Εβρίτη προπονητή Μαρίνου Ουζουνίδη, ενώ το παρών έδωσε ακόμη ένας «Θρακιώτης» ο πρώην μέσος της Ξάνθης Βασίλης Πατσατζόγλου, ανηψιός και συμπαίκτης του Χρήστου φέτος στα Ψαχνά.

Οι «κυανέρυθροι» γυμνάστηκαν υπό τις οδηγίες του προπονητή Μαρίνου Ουζουνίδη, αλλά και του νέου γυμναστή Nίκου Γιάγκου. Τα νέα πρόσωπα ήταν οι Σωκράτης Διούδης και  Βασίλης Πατσατζόγλου, οι οποίοι αποτελούν τα δύο πρώτα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας και φόρεσαν για πρώτη φορά τα χρώματα του Πανιωνίου. Όλοι οι ποδοσφαιριστές του Ιστορικού βρέθηκαν κανονικά στη Νέα Σμύρνη, πλην του Ολιβιέ Μπουμάλ που επιστρέφει την Τρίτη (30/06) στην Ελλάδα από την χώρα του και του Χρήστου Τασουλή που έχει άδεια μέχρι την Πέμπτη (03/07) λόγω των υποχρεώσεων που είχε με την Εθνική. Από εκεί και πέρα, το πρωί της Δευτέρας (29/06) το πρώτο γκρουπ των ποδοσφαιριστών πέρασε από αιματολογικές εξετάσεις στο Ιατρικό Φαλήρου και την Τρίτη (30/06) θα ακολουθήσει το δεύτερο.

http://www.thrakisports.gr/2015/06/30/proti-me-patsatzoglou-gia-ton-panionio-tou-ouzounidi/
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 01 Ιούλ 2015 00:30 από ΛΑΜΙΑ FANS »

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Πεμ 02 Ιούλ 2015 13:32 »
Παράθεση
Συμφωνία με Τελάντερ ο Παναθηναϊκός
r
Ο Παναθηναϊκός είναι στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με τον Σέρχιο Σάντσεθ, όμως παράλληλα "έτρεχε" και το θέμα του δεύτερο κεντρικού αμυντικού. Έτσι, οι Πράσινοι έφθασαν στην συμφωνία με τον Δανό, Ράσμους Τελάντερ.

Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός ανήκει στην Άαλμποργκ από το καλοκαίρι του '12 και από την σεζόν 2013-14 είναι αναντικατάστατο στέλεχος για την ομάδα του, την οποία και βοήθησε να φθάσει στην κατάκτηση του νταμπλ εκείνη την σεζόν.

Παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του '16, ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει με τον σύλλογο της Δανίας για την απόκτηση του και ο υψηλόσωμος αμυντικός αναμένεται στην Αθήνα την Δευτέρα προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 16 συμμετοχές στο Πρωτάθλημα και 8 στο Europa League με την Άαλμποργκ, ενώ είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές της χώρας του.

από Gazzetta.gr

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Παρ 03 Ιούλ 2015 00:29 »
Παράθεση
Στην ΑΕΚ για τρία χρόνια ο Ανδρεόπουλος

Και επισήμως στο δυναμικό της ΑΕΚ ανήκει από την Πέμπτη (2/7) και για τα επόμενα τρία χρόνια ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος, ο οποίος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο στον Δικέφαλο. Τι αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ.

Έκανε το μεγάλο άλμα ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος, ο οποίος αποτελεί και επισήμως παίκτη της ΑΕΚ. Η ''Ένωση'' ανακοίνωσε την Πέμπτη (2/7) την απόκτηση του 21 ετών μεσοαμυντικού, ο οποίος από το δεύτρο μισό της σεζόν 2012-2013 έπαιζε στην Κέρκυρα.

Ξεκίνησε να αγωνίζεται στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και το 2012 πήγε στην Καλαμάτα, στη Γ' Εθνική. Από το δεύτερο μισό εκείνης της χρονιάς μέχρι και το πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε αγωνιζόταν στους Φαίακες, με τους οποίους πέρυσι κατέγραψε 29 συμμετοχές και ένα γκολ.

Η ανακοίνωση: ''Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Κυριάκου Ανδρεόπουλου. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών.

To βιογραφικό του

Ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 18 Ιανουαρίου του 1994. Αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος. Εκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών, συνέχισε στις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού, το καλοκαίρι του 2012 μετεγγράφηκε στην Καλαμάτα και από τον Ιανουάριο του 2013 ανήκε στην Κέρκυρα με την οποία στο εφετινό πρωτάθλημα της Super League έπαιξε σε 26 αγώνες σκοράροντας μία φορά. Είναι διεθνής με τις εθνικές ομάδες των Παίδων, των Νέων και των Ελπίδων''.

από Sport 24.gr

Παράθεση
Επίσημο: Στον ΠΑΟΚ ο Όλσεν

Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι για τα επόμενα τέσσερα χρόνια - κι επίσημα - ο 25χρονος Σουηδός τερματοφύλακας, Ρόμπιν Όλσεν.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ρόμπιν Όλσεν από τη Μάλμε. Ο Σουηδός τερματοφύλακας υπέγραψε σήμερα το συμβόλαιό του που έχει διάρκεια ως τις 30.06.2019.

Ο Όλσεν θα επιστρέψει σήμερα στη Σουηδία και την Κυριακή θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή στο Doorwerth της Ολλανδίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"H ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ρόμπιν Όλσεν από τη Μάλμε. Ο Σουηδός τερματοφύλακας υπέγραψε σήμερα το συμβόλαιό του που έχει διάρκεια ως τις 30.6.2019.

Ο Όλσεν θα επιστρέψει σήμερα στη Σουηδία και την Κυριακή θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή στο Doorwerth της Ολλανδίας. Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, δήλωσε στο paokfc.gr

"Είμαι πολύ χαρούμενος που έγινε η επιθυμία μου πραγματικότητα. Ήμουν 4 χρόνια στη Μάλμε και θεώρησα ότι ήταν η ιδανική στιγμή για το παραπάνω βήμα. Η πρόταση του ΠΑΟΚ, μιας ομάδας με συνεχείς παρουσίες στην Ευρώπη, ήταν αυτό ακριβώς που έψαχνα.  Ανυπομονώ να ξεκινήσω και να αποτελέσω μέλος της νέας ομάδας που έχω μάθει ότι δημιουργείται"

από Sport 24.gr

Παράθεση
Επιβεβαιώθηκε η φημολογία των τελευταίων μηνών που ήθελε τον Φάνη Τζανδάρη να μετακομίζει στον Πειραιά και τον Ολυμπιακό.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε για την απόκτηση του Φάνη Τζανδάρη, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος απ’ τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Φάνη Τζανδάρη».
Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στον Ολυμπιακό και ανυπομονώ να αρχίσει η σεζόν για να προσφέρω ό,τι περισσότερο μπορώ και να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν. Από την πλευρά μου υπόσχομαι σκληρή δουλειά ώστε να πετύχουμε όλους τους στόχους μας».

Πηγή: http://www.voria.gr/index.php/article/me-kathe-episimotita-pektis-tou-olimpiakou-o-tzandaris

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Κυρ 05 Ιούλ 2015 12:22 »
Παράθεση
Στον Αστέρα Τρίπολης ο Λανθαρότε

Με τον έμπειρο Ισπανό ακραίο επιθετικό Μάνου Λανθαρότε ενίσχυσε τη γραμμή κρούσης του ο Αστέρας Τρίπολης.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του το πέρασε παίζοντας σε συλλόγους της Segunda Division (Β΄ Εθνική), ενώ την περίοδο 2013-2015 αγωνίστηκε στην Εσπανιόλ κάνοντας 17 συμμετοχές και σημειώνοντας ένα γκολ.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα στον Αστέρα, νιώθω πολύ ικανοποιημένος και χαρούμενος για την επιλογή μου. Έχω μιλήσει με πολλά παιδιά που έπαιξαν στον Αστέρα και με παρότρυναν να υπογράψω. Είναι μια ευκαιρία να παίξω στο Γιουρόπα Λιγκ. Η ομάδα έχει βάλει πολύ μεγάλους στόχους και όλα αυτά με παρακίνησαν έτσι ώστε να έρθω στην Τρίπολη» δήλωσε ο Ίβηρας.

«Μου αρέσει να παίζω λίγο πιο μπροστά από το κέντρο, είτε αριστερά, είτε κυρίως δεξιά. Συνήθως επιλέγω το 12, αλλά δεν ήταν διαθέσιμο οπότε πήρα το νούμερο 10. Έχω έρθει με πρόθεση να δουλέψω πάρα πολύ και πιστεύω ότι θα είναι μια καλή σεζόν, τόσο για την ομάδα όσο και για μένα» συμπλήρωσε.

Η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Manuel "Manu" Lanzarote Bruno, ο οποίος για τα επόμενα δύο χρόνια θα φορά την κιτρινομπλέ φανέλα!
Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, γεννημένος στις 20 Ιανουαρίου 1984, υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας μέχρι τον Ιούνιο του 2017, επέλεξε το νούμερο "10" και έκανε την πρώτη του βόλτα στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης"».

από naftemporiki.gr

Παράθεση
Ανακοίνωσε Ούγκο Ούκα η Καλλονή!

Άλλη μία μεταγραφή ανακοίνωση η Καλλονή, η οποία προχώρησε στην απόκτηση του Ουγκοτσόκου «Ούγκο» Ούκα που έχει παίξει σε αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες.

Την απόκτηση του Ουγκοτσόκου «Ούγκο» Ούκα ανακοίνωσε η Καλλονή, πραγματοποιώντας ουσιαστικά άλλη μία μεταγραφή μέσα στο γενικό χαμό!

Ο 31χρονος Νιγηριανός στόπερ γεννήθηκε στην Ιταλία και έχε μια αξιοσημείωτη καριέρα και στη γειτονική χώρα, αλλά και στις Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς, Βίτσεφ Λοντζ, Γιαγκελόνια Μπιάλιστοκ, ενώ τελευταία έπαιζε στην σερβική Τσουκαρίκι.

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Ουγκοτσόκου «Ούγκο» Ούκα (Ugochukwu "Hugo" Ukah).

Ο υψηλόσωμος (1.86) Νιγηριανός κεντρικός αμυντικός γεννήθηκε στις 18 Ιανουαρίου του 1984 στην Πάρμα της Ιταλίας και στην ομώνυμη πόλη έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.

Στην Ιταλία έχει περάσει επίσης από τις Ρετζιάνα, Τρουεντίνα και Προ Βάστο. Το 2005 βρέθηκε στην Αγγλία για την Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς όπου έμεινε για ένα χρόνο. Το 2007 έκανε ένα πέρασμα και πάλι από την Ιταλία και την Τζιουλιανόβα. Ακολούθησε μία πενταετία (2007-2012) στην Πολωνία και την Βίτσεφ Λοντζ όπου σημείωσε 113 συμμετοχές. Από το 2012 έως το 2014 αγωνίστηκε στην ίδια χώρα για την Γιαγκελόνια Μπιάλιστοκ ενώ ο τελευταίος του σταθμός ήταν η Τσουκαρίκι, ομάδα της Σερβίας.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.

από Sport gm.gr

Παράθεση
Στον Ολυμπιακό ο Πουλίδο

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τη μεταγραφική του ενίσχυση και μετά τους Λορία, Τζανδάρη και Μαρτίνες πρόσθεσε στο ρόστερ και τον 24χρονο Μεξικανό επιθετικό, Άλαν Πουλίδο.

Ο 24χρονος Μεξικανός επιθετικός, Άλαν Πουλίδο, ανήκει κι επίσημα στον Ολυμπιακό. Ο Μεξικανός, που αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Λεβαδειακού, ανακοινώθηκε από την επίσημη ιστοσελίδα των "ερυθρολεύκων" και στις πρώτες του δηλώσεις υποσχέθηκε σκληρή δουλειά με τη νέα του ομάδα και... Vamos Olympiacos.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνή Μεξικανού ποδοσφαιριστή Άλαν Πουλίδο.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ως παίκτης του Θρύλου, ο Πουλίδο είπε: «Ο Ολυμπιακός είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Στην Αμερική γνωρίζουν όλοι αυτό τον μεγάλο σύλλογο και γι’ αυτό είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω εδώ.Ξέρω ότι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού είναι οι πιο πολλοί και οι πιο φανατικοί στη χώρα και ανυπομονώ να βάζω γκολ για εκείνους! Ξέρω ότι η Ελλάδα περνάει δύσκολες στιγμές, αλλά είμαι σίγουρος ότι οι Έλληνες θα τα καταφέρουν και θα κρατήσουν την πανέμορφη αυτή χώρα, την οποία γνώρισα τους τελευταίους μήνες και την αγάπησα, σε ευρωπαϊκή τροχιά.

Και ο Ολυμπιακός, ο οποίος εκπροσωπεί το ελληνικό ποδόσφαιρο σε όλο τον κόσμο, θα συνεχίσει να δοξάζεται στις διεθνείς διοργανώσεις! Υπόσχομαι σε όλους σκληρή δουλειά από μέρους μου και θα προσπαθήσω να μπω όσο πιο γρήγορα γίνεται στην καρδιά των φιλάθλων μας! Vamos Olympiacos»!"

Ο Άλαν Πουλίδο είναι ένας ποδοσφαιριστής που ενδιέφερε από πέρυσι τους "ερυθρόλευκους". Ωστόσο η δικαστική διαμάχη με την πρώην ομάδα του Μεξικανού επιθετικού, Τίγκρες, στάθηκε εμπόδιο. Ειδικά από τη στιγμή που η ομάδα από το Μοντερέι, αποφάσισε να τραβήξει στα άκρα αυτή τη δικαστική διαμάχη. Ο Άλαν Πουλίδο αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της περυσινής σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Λεβαδειακού, με προσωρινή άδεια από τη FIFA. Πλέον, μετά από αρκετά εμπόδιο, ο Μεξικανός έπιασε... λιμάνι. Συγκεκριμένα αυτό του Πειραιά, καθώς είναι κι επίσημα ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού.

από Sport 24.gr

Παράθεση
Στον Παναιτωλικό ο Μάκος

Παίκτης του Παναιτωλικού είναι και επίσημα ο Γρηγόρης Μάκος.

Ο 28χρονος ανακοινώθηκε από τη διοίκηση της ομάδας του Αγρινίου το απόγευμα της Παρασκευής (03/07), όταν και μετέβη ο παίκτης στα γραφεία όπου υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Ο Έλληνας μέσος επιστρέφει μετά από τρία χρόνια στη Σούπερ Λίγκα. Αυτό το διάστημα αγωνίστηκε για μία σεζόν στη Μόναχο 1860 όπου είχε δώδεκα συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις ενώ τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στην Κύπρο και την Ανόρθωση με την οποία είχε 51 συμμετοχές και ένα γκολ.

Ο Γρηγόρης Μάκος είναι το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα του Παναιτωλικού μετά τους Κυριακίδη και Ντάνι Μπεχαράνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο Γρηγόρης Μάκος εντάχθηκε σήμερα στο έμψυχο δυναμικό του Παναιτωλικού υπογράφοντας διετές συμβόλαιο. Έχει αγωνιστεί τον Πανιώνιο, την ΑΕΚ, το Μόναχο 1860 και τα δύο τελευταία χρόνια στην Ανόρθωση. Επίσης, έχει 13 συμμετοχές με την Εθνική μας ομάδα".

Στις δηλώσεις του μετά την υπογραφή του συμβολαίου του τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάμε όλοι, μαζί και το ποδόσφαιρο, βρήκα νέα ποδοσφαιρική στέγη στον Παναιτωλικό. Είναι μια ομάδα που έδειξε πόσο πολύ με ήθελε και δεν δίστασα να πω το ναι. Έχω παρακολουθήσει τα τελευταία χρόνια πόσο σοβαρή και καλά οργανωμένη ομάδα είναι, με όρεξη για επιτυχίες και διακρίσεις, που ταυτίζονται με τις δικές μου».

από Novasports.gr

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Τετ 08 Ιούλ 2015 15:47 »
Παράθεση
Μετά τους Τσέναμο και Τόμιτς, η Skoda Ξάνθη ανακοίνωσε την απόκτηση του Ελτον ντα Σίλβα.

Ο Βραζιλιάνος, είναι 29 ετών και αναμένεται να ενισχύσει τον χώρο του κέντρου.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

«Η Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Elton Charles Figueiredo da Silva».

Ο Ελτον ντε Σίλβα ξεκίνησε την καριέρα του στη Βιτόρια, μετά έπαιξε δανεικός σε Κομερσιάλ και Σάντα Κρουζ, ενώ μέσω τς Ντιναμό Βουκουρεστίου το 2013 ήρθε στην Ευρώπη.

Πριν την Ξάνθη, φορούσε τη φανέλα του Απόλλωνα Λεμεσού.

από Gazzetta.gr

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Τετ 08 Ιούλ 2015 19:52 »
Παράθεση
Καρλίτος: «Στο υψηλότερο επίπεδο με τον Ηρακλή»

Η ΠΑΕ Ηρακλής ανακοίνωσε την συνεργασία της με τον Καρλίτος για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο 30χρονος αμυντικός δήλωσε ενθουσιασμένος που θα αγωνιστεί με τα «κυανόλευκα» χρώματα.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Ο Ηρακλής βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την υπογραφή του Carlos Emanuel Soares Tavares στην ομάδα για δύο χρόνια. Γνωστός ως Carlitos, ο 30χρονος αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήριο διεθνής με την εθνική ομάδας της χώρας του έρχεται στον Ηρακλή από την ΑΕΛ Λεμεσού».
Ο έμπειρος αμυντικός με δηλώσεις του ανέφερε τα εξής: «Είμαι ενθουσιασμένος που γίνομαι μέλος του Ηρακλή. Μετά τη συνάντησή μου με τον προπονητή και τον πρόεδρο ανυπομονώ να συμβάλλω σε μια τέτοια μεγάλη ομάδα για να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο αυτή τη σεζόν».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Σπύρος Παπαθανασάκης με δηλώσεις του για την απόκτηση του Καρλίτος είπε: «Είμαι χαρούμενος που ο Καρλίτος έχει επιλέξει να έρθει μαζί μας και έχει αναγνωρίσει το μεγαλείο του Ηρακλή. Είναι γρήγορος, είναι δυνατός και θα είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα στην προσπάθεια που θα κάνουμε για το επόμενο επίπεδο. Ο Καρλίτος είναι ο τύπος του παίκτη που θέλεις να έχεις δίπλα σου όταν μάχεσαι στον αγωνιστικό χώρο και ξέρω ότι θα ενσωματωθεί καλά με την ομάδα, γιατί έχει πολλά κοινά με την ομάδα. Θα σκίσει!»

Ενώ ο Νίκος Παπαδόπουλος ανέφερε τα εξής: «Ένας εντυπωσιακός αμυντικός, ο Carlitos είναι σε θέση να δείξει το ταλέντο του σε πολλές θέσεις και να υποστηρίξει την ομάδα με πολλούς τρόπους. Έχει ενέργεια και πάθος για το παιχνίδι, φέρνει μαζί του την εμπειρία του Europa League και την προσωπικότητα του νικητή. Οι φίλαθλοι θα απολαύσουν το στυλ του παιχνιδιού του».

από Gazzetta.gr