Αποστολέας Θέμα: Μεταγραφικές κινήσεις άλλων ομάδων - Καλοκαίρι 2015  (Αναγνώστηκε 6743 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφικές κινήσεις άλλων ομάδων - Καλοκαίρι 2015
« Απάντηση #25 στις: Παρ 10 Ιούλ 2015 18:34 »
Παράθεση
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Λορία Γ. 29 (Τ) - Γεωργία, Χαλκιαδάκης Μ. 22 (Ε) - Ελλάδα, Παντελάκης Ε. 20 (Α) - Ελλάδα, Γιαννιώτας Γ. 22 (Ε) - Ελλάδα, Μαρτίνες Ν. 29 (Μ) - Πορτογαλία, Μπεν Μ. 26 (Ε) - Κομόρες, Τζανδάρης Φ. 22 (Μ) - Ελλάδα, Πουλίδο Α. 24 (Ε) - Μεξικό, Καπίνο Στέφανος 21 (Τ) - Ελλάδα, Γούτας Δ. 21 (Α) - Ελλάδα, Πάρδο Φ. 25 (Ε) - Κολομβία, Φιμπόγκανσον Α. 26 (Ε) - Ισλανδία, Καμπιάσο Ε. 35 (Μ) - Αργεντινή, Μπέρτος Μ. 26 (Α) - Ελλάδα
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Εσίεν Μ. 32 (Μ) - Γκάνα, Βέμερ Γ. 30 (Α) - Γερμανία, Λόντ Ρ. (Μ) - Φινλανδία, Καλτσάς Ν. (Ε) - Ελλάδα, Θελάντερ Ρ. 23 (Α) - Δανία, Σάντσεθ Σ. 29 (Μ) - Ελλάδα, Ευαγγέλου Σ. 17 (Α) - Ελλάδα, Γιαννόπουλος Ν. 22 (Τ) - Ελλάδα
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - Γιάννου Α. 25 (Ε) - Ελλάδα, Φούντας Τ. 20 (Ε) - Ελλάδα, Χαμαντί Ρ. 30 (Μ) - Μαρόκο, Ντουντού Λ. (Μ) - Βραζιλία, Δημούτσος Ε. 28 (Μ_ - Ελλάδα, Λανθαρότε Μ. 31 (Μ) - Ισπάνια, Γουάτο Κ. 19 (Μ) - Καμερούν, Γιαννούλης Κ. 28 (Α) - Ελλάδα, Μπερτόλιο Φ. 25 (Μ) - Αργεντινή , Ντουντού Λ. (Μ) - Βραζιλία
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - Ουσέρο Φ. 31 (Μ) - Ισπανία, Εμπόου Π. 27 (Α) - Σενεγάλη, Γοδόϊ Φ. 25 (Μ) - Αργεντινή, Μπίτολο Μ. (Α) - Αργεντινή, Λε Ταλέκ 31 (Ε) - Γαλλία, Στόϊτσεφ Μ. 28 (Μ) - Σερβία
ΠΑΟΚ - Κοροβέσης Ν. 24 (Μ) - Ελλάδα, Χαρίσης Χ. 20 (Μ) - Ελλάδα, Όλσεν Ρ. 25 (Τ) - Σουηδία, Ροντρίγκεζ Γ. 24 (Ε) - Πράσινο Ακρωτήρι, Ζαϊρο ντε Μασέδο 23 (Μ) - Βραζιλία, Σάμπο Ε. 23 (Μ) - Σλοαβακία, Λεόβατς Μ. 27 (Α) - Κροατία
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Φερφέλης Δ. 22 (Ε) - Ελλάδα, Περιστερίδης Κώστας 24 (Τ) - Ελλάδα, Καρανίκας Ν. 23 (Α) - Ελλάδα, Κοζορώνης Β. 22 (Μ) - Ελλάδα,
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - Μπεχαράνο Ν. 21 (Μ) - Βολιβία, Κυριακίδης Δ. 28 (Τ) - Ελλάδα, Μάκος Γρ. 28 (Μ) - Ελλάδα, Ρομέρο Ε. 30 (Μ) - Αργεντινή, Πάουλο Μ. 27 (Μ) - Βραζιλία, Παπάζογλου Τ. 26 (Α) - Ελλάδα, Κόρσιενς Γ. 28 (Α) - Βέλγιο
SKODA ΞΑΝΘΗ - Τόμιτς Τ. 24 (Μ) - Σερβία, Τζενάμο Λ. 35 (Τ) - Ιταλία, Ντε Σίλβα Ε. 29 (Μ) - Ελλάδα, Ζαραδούκας Γ. 29 (Α) - Ελλάδα, Ντιμίτροφ Ν. 27 (Μ) - Βουλγαρία, Φάρκας Π. 30 (Α) - Σλοβακία, Χερέα Ο. 30 (Μ) - Ρουμανία
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - Σωτηρίου Δ. 28 (Τ) - Ελλάδα, Γκνιάτιτς Ο. 24 (Μ) - Βοσνία, Τσιμόντζι Τ. 27 (Μ) -  Μαλάουι, Στανισάβλιεβιτς Φ. 28 (Μ) - Ελλάδα, Πάγκαλος Ν. 30 (Ε) - Ελλάδα, Βάντερσον Σ. 31 (Α) - Βραζιλία, Ανγκούλο Ι. 31 (Μ) - Ισπανία, Ντίνας Θ. 26 (Ε) - Ελλάδα, Ράμος Λ. 26 (Ε) - Αργεντινή, Σελίν Γ. 27 - Ουκρανία
ΚΕΡΚΥΡΑ -  Βίλα Ε. 27 (Ε) - Αλβανία, Ντιόγκο Ζ. 30 (Α) - Πορτογαλία, Ντουάλα Β. 28 (Μ) - Γουινέα Ισημερινού, Σόλιτς Α. 32 (Μ) - Κροατία
ΚΑΛΛΟΝΗ - Κρόλ Κ. 28 (Α) - Πολωνία, Μάρκοβιτς 25 (Ε) - Σερβία, Κλαντούμπρσκι Γ. (Α) - Τσεχία, Χατζηδημητρίου Μ. 20 (Μ) - Ελλάδα, Ουνγκιαλίδη Δ. 20 (Α) - Ελλάδα, Ούκο Ο. 31 (Α) - Νιγηρία, Γεωργίου Φ. 30 (Μ) - Ελλάδα, Ελλακόπουλος Ε. 23 (Μ) - Αργεντίνος, Σάμπα Β. 25 (Ε) - Βραζιλία
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Γαβριηλίδης Β. 22 (Μ) - Ελλάδα, Μουδούρογλου Σ. 24 (Ε) - Ελλάδα, Μαρκόπουλος Κ. 23 (Ε) - Ελλάδα, Νικόλτσης Γ. 23 (Ε) - Ελλάδα, Παπαχρήστος Τ. 22 (Α) - Ελλάδα, Μπουγαϊδης Μ. 22 (Α) - Ελλάδα, Χαβίτο Φ. 32 (Μ) - Αργεντινή
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - Διούδης Σ. 22 (Τ) - Ελλάδα, Πατσατζόγλου Β. 21 (Α) - Ελλάδα, Ρισβάνης Σ. 21 (Α) - Ελλάδα, Βιγιάλμπα Λ. 21 (Μ) - Αργεντινή, Ανσαριφάρντ Κ. 25 (Ε) - Ιράν
ΒΕΡΟΙΑ- Καρακώστας Α. (Μ) - Ελλάδα, Εντζεγκέλε Ο. 28 (Α) - Καμερούν, Μεραμπασβίλι Γ. 29 (Μ) - Γεωργία, Τσουμάνης Ν. 25 (Α) - Ελλάδα, Πέρεζ Τζ. 34 (Τ) - Ισπανία, Γιαννούλης Δ. 21 (Μ) - Ελλάδα, Κόλα Ρ. 26 (Μ) - Ζάμπια, Γιουσούφ μ. 27 (Μ) - Κομορόες, Αμπντούν Τ. 29 (Μ) - Αλγερία, Νάστος Β. 35 (Α) - Ελλάδα, Μαγέφσκι Ρ. 28 (Μ) - Πολωνία
ΑΕΚ - Γκάλο Ρ. 28 (Α) - Βραζιλία, Σιμόες Α. 25 (Μ) - Πορτογαλία, Βασιλαντωνόπουλος Σ. 23 - Ελλάδα, Τζιμπούρ Ρ. 31 (Ε) - Αλγερία, Άρθο Θ. (Α) - Ισπανία, Ανδρεόπουλος Κ. 21 (Μ) - Ελλάδα, Βάργκας Ρ. 28 (Μ) - Βενεζουέλα, Μπαρόχα Α. 26 (Τ) - Βενεζουέλα, Ντίντακ Β. 26 (Α)- Ισπανία
ΗΡΑΚΛΗΣ -  Λαζάρ Κ. 34 (Μ) - Ρουμανία, Χάντι Α. 26 (Ε) - Ελλάδα, Μπουλούτ Κ. 23 (Ε) - Αυστραλία, Καρλίτος Ε. 30 (Α) - Πράσινο Ακρωτήρι, Βέλλιος Α. 23 (Ε) - Ηρακλής, Πέρνις Ντ. (Τ) - Σλοβακία, Μακρής Γ. 31 (Μ) - Ελλάδα, Ηλιάδης Μ. 19 (Τ) - Ελλάδα

Παράθεση
Ο Γουάτο στον ΑΣΤΕΡΑ (PHOTOS, VIDEO)

Mε το βλέμμα στο μέλλον, ο ΑΣΤΕΡΑΣ ανακοίνωσε την απόκτηση του 19χρονου αμυντικού χαφ Γουάτο Κουατέ. Και τα καλύτερα έρχονται!

Ο 19χρονος αμυντικός χαφ, Γουάτο Κουατέ, είναι το έβδομο φετινό μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα. Ο νεαρός, γεννημένος στις 19/9/95 στο Καμερούν, έχει την πορτογαλική υπηκοότητα και ήταν μέλος της δεύτερης ομάδας της Μάντσεστερ Σίτι. Τον Ιανουάριο του 2014 πήρε μεταγραφή για την τουρκική Ακχισάρ.

Ο Κουατέ υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο και στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτη των κιτρινομπλέ, δήλωσε στην ιστοσελίδα της ομάδας: "Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον ΑΣΤΕΡΑ. Ήταν κάτι που το περίμενα αρκετό καιρό. Είναι η μεγάλη μου ευκαιρία και ήρθε η ώρα για να δουλέψω σκληρά και να πετύχω τους στόχους που έχω θέσει για την καριέρα μου.

Η θέση που μου αρέσει είναι κεντρικός χαφ. Είμαι ενθουσιασμένος με την ομάδα, το προσωπικό και τις πρώτες μου μέρες στην Τρίπολη. Είναι φανταστικά. Είμαι ικανοποιημένος από την υποδοχή. Είναι υπέροχο που θα έχω την ευκαιρία να παίξω με τον ΑΣΤΕΡΑ στο Europa League. Έψαχνα αυτή την ευκαιρία, θα το απολαύσω, θα δουλέψω σκληρά και θέλω όλα να πάνε καλά."

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

2012–2014 Manchester City (Reserve Team)

2014–2015 Akhisar 7

http://www.arcadiasports.gr/index.php/football/asteras-tripolis/proti-omada/28416-kuate-ston-astera
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 18 Αύγ 2015 10:07 από ΛΑΜΙΑ FANS »
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Τρι 14 Ιούλ 2015 10:44 »
Φτιάξε τον πίνακα, έτσι ώστε να βλέπουμε και ποιοι αποδεσμεύονται. Ξεκίνησε το βασικό στάδιο προετοιμασίας των ομάδων, μπαίνουμε στην τελική ευθεία για το πρωτάθλημα 2015-16. Άντε, μΠΑΣ και ξεχαστούμε λίγο απ' όλα τα... ωραία που συμβαίνουν γύρω μας.
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Τρι 14 Ιούλ 2015 15:50 »
Παράθεση
Και Βίλα η Κέρκυρα!

Νέα ενίσχυση για την Κέρκυρα, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Εμιλιάνο Βίλα, γνώριμού μας απ' το πέρασμά του στον ΠΑΣ. «Δύσκολη χρονιά με απαιτήσεις, αλλά θα κάνουμε βήμα μπροστά» είπε ο παίκτης.

Μετά τον Καϊκούτ, η Κέρκυρα προχώρησε σε νέα μεταγραφή. Οι Φαίακες ανακοίνωσαν την απόκτηση του Εμιλιάνο Βίλα, ο οποίος για τρία χρόνια έκανε πολύ καλές εμφανίσεις στον ΠΑΣ Γιάννινα κι ενώ πέρσι έπαιξε στην Παρτιζάν.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, EMILJANO VILA, τον οποίο και καλωσορίζει στην οικογένεια της ομάδας μας. Ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας ενός έτους (έως 30/6/2016)».

Σημειώνεται ότι ο Vila, μετά την ένταξή του στην Κέρκυρα, θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή των Φαιάκων, η οποία αύριο, Τρίτη (14/7) το πρωί θα αναχωρήσει για τα Τρία Πέντε Πηγάδια, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Κέρκυρας, ο Emiliano Vila δήλωσε στο σάιτ της ΠΑΕ τα εξής: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη συμφωνία και την ένταξή μου σε μια εξαιρετική ομάδα, όπως η Κέρκυρα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ την ΠΑΕ, τον πρόεδρο, καθώς και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη και τη δυνατότητα που μου έδωσαν να επιστρέψω στην Ελλάδα. Έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη σεζόν, με απαιτήσεις, είμαι, όμως, βέβαιος ότι με σκληρή δουλειά θα καταφέρουμε να κάνουμε ένα βήμα εμπρός. Αυτός είναι και ο δικός μου στόχος, να καταφέρω, με όλες μου τις δυνάμεις, να βοηθήσω την Κέρκυρα να ανέβει ακόμη περισσότερο. Τα υπόλοιπα, στο γήπεδο...»

Το βιογραφικό του Βίλα

Ο Vila γεννήθηκε στις 12/3/1988 στο Δυρράχιο, αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός ή περιφερειακός φορ (κυρίως, στο δεξιό «φτερό») και είναι εν ενεργεία διεθνής (27/3) με την εθνική ομάδα της Αλβανίας, έχοντας, προγενέστερα, αποτελέσει βασικό στέλεχος όλων των «μικρών» αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων της γείτονος (U17, U19, U21).

Την καριέρα του την άρχισε στην Τέουτα της γενέτειράς του (70 συμ., 30 γκολ ως το 2009), ενώ στα 21 του έκανε το άλμα για την Κροατία και την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, προτού παραχωρηθεί δανεικός στην Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ.

Το 2010 επέστρεψε στην αλβανική top league για λογαριασμό της Ντιναμό Τιράνων, εξαργυρώνοντας την εξαιρετική χρονιά του (45/15) με την μεταγραφή του στον ΠΑΣ Γιάννινα, στον οποίο, για μία τριετία (2011-’14) προσέφερε άκρως σημαντικές υπηρεσίες (79/8), συνεργαζόμενος και με τον νυν τεχνικό των Φαιάκων, Σάκη Τσιώλη.

Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Παρτιζάν Τιράνων με την οποία και κέρδισε την έξοδό της στο Europa League (αγωνίστηκε, προ ημερών, στον πρώτο, 0-1, αγώνα της α’ προκριματικής φάσης με το νορβηγική, Στρόμσγκοντσετ).

από Sport fm.gr

Παράθεση
Βέροια: Απέκτησε και Καρακώστα

Φόρα έχει πάρει η Βέροια τη Δευτέρα, καθώς ανακοίνωσε και τρίτη μεταγραφική κίνηση.

Τη φανέλα της «Βασίλισσας του Βορρά» θα φορά τα επόμενα τρία χρόνια ο Ανέστης Καρακώστας. Ο 24χρονος αμυντικός μέσος αγωνιζόταν πέρυσι σε Νίκη Βόλου και Ηρακλή και θα ενισχύει τους «κυανέρυθρους» από τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στη «Βασίλισσα του Βορρά» θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ανέστης Καρακώστας. Ο ποδοσφαιριστής που πέρσι αγωνίστηκε στη Νίκη Βόλου και τον Ηρακλή υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας τριών ετών με την ΠΑΕ Βέροια. Ο Ανέστης Καρακώστας είναι 24 χρόνων και αγωνίζεται στην άμυνα και ως μεσοαμυντικός.

από Onsports.gr

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Τρι 14 Ιούλ 2015 17:51 »
Μπράβο Κωστάκη!

5 μεταγραφές για Βέροια και Κέρκυρα, μόνο ο Τιμωρός στον πίνακα  :P

(κι ο καρακώστας...)

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Τρι 14 Ιούλ 2015 23:04 »
Φτιάξε τον πίνακα, έτσι ώστε να βλέπουμε και ποιοι αποδεσμεύονται. Ξεκίνησε το βασικό στάδιο προετοιμασίας των ομάδων, μπαίνουμε στην τελική ευθεία για το πρωτάθλημα 2015-16. Άντε, μΠΑΣ και ξεχαστούμε λίγο απ' όλα τα... ωραία που συμβαίνουν γύρω μας.

Προστέθηκαν Μιχάλη! Το έκανε να χαρεί ο έρμος ο ΧΒ! Να λέει ότι υπάρχουν και ομάδες με λιγότερες μετεγγραφές από αυτόν.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Πεμ 16 Ιούλ 2015 15:52 »
Παράθεση
Και επίσημα στον Ολυμπιακό ο Καπίνο

Επιμέλεια: Γιώργος Περπερίδης

Ο 21χρονος Έλληνας διεθνής γκολκίπερ ανήκει και επίσημα στον Ολυμπιακό, όπως ανακοίνωσε η πειραϊκή ΠΑΕ το απόγευμα της Τετάρτης (15/7).

Ο Καπίνο μεταγράφηκε το καλοκαίρι του 2014 από τον Παναθηναϊκό στην γερμανική Μάιντς και μετά από σχεδόν 12 μήνες ντύθηκε στα "ερυθρόλευκα".

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνή Έλληνα τερματοφύλακα Στέφανου Καπίνο.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Θρύλου ο 21χρονος τερματοφύλακας επεσήμανε:

"Είμαι ευτυχισμένος που είμαι μέλος της οικογένειας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Όλοι μπορούν να καταλάβουν τι σημαίνει αυτός ο Σύλλογος για έναν αθλητή που έχει μεγαλώσει στον Πειραιά και τι σημαίνει γενικότερα για τον ελληνικό αθλητισμό!

Θα δώσω τα πάντα για να καθιερωθώ στην ομάδα! Χαίρομαι που θα έχω στο πλευρό μου συμπαίκτες μεγάλης αξίας, αλλά και τον κ. Ράντο που είναι δάσκαλος και σίγουρα θα με κάνει καλύτερο.

Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη. Ανυπομονώ να δουλέψω με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου και να δώσω τα πάντα για να πετύχει ο Σύλλογος όλους τους στόχους του!"

από Sport 24.gr

Παράθεση
Επίσημα Βέλλιος στον Ηρακλή!

Η επιστροφή του Απόστολου Βέλλιου στην Ελλάδα και τον Ηρακλή είναι γεγονός με τον παίκτη να υπογράφει για δύο χρόνια στον «γηραιό».

Μετά από τέσσερα χρόνια στην Ευρώπη, όπου φόρεσε τις φανέλες των Έβερτον, Μπλάκπουλ, Λιρς, και Βέστσελαντ, ο Βέλλιος επιστρέφει στην ομάδα που τον ανέδειξε, με την ανακοίνωση και τις πρώτες δηλώσεις να αναφέρουν:

«Η ΠΑΕ Ηρακλής βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Απόστολου Βέλλιου στο σπίτι του και την υπογραφή του με την ομάδα για τα επόμενα 2 χρόνια. Πρώην αθλητής των Ακαδημιών του Ηρακλή και επαγγελματίας ποδοσφαιριστής της ομάδας μας από το 2008 έως το 2011, ο Βέλλιος έχει αγωνιστεί στην Έβερτον, τη Μπλάκπουλ, τη βελγική Λιρς και πολύ πρόσφατα στη δανέζικη Βέστζελαντ.

Ο 23χρονος στράικερ έχει εμπειρία παίζοντας σε διεθνές επίπεδο σε παιχνίδια κυπέλλου καθώς και στη Σούπερ-Λιγκ.

«Είναι υπέροχο να έχουμε και πάλι πίσω στον Ηρακλή τον Απόστολο», είπε ο προπονητής Νίκος Παπαδόπουλος. «Οι λέξεις δε μπορούν να περιγράψουν πόσο χαρούμενος είμαι που επιστρέφω σπίτι μου, στον Ηρακλή», είπε ο Βέλλιος. «Σ’ αυτή τη σπουδαία ομάδα σήμερα, σ’ αυτό τον απίθανο λαό, στην πατρίδα μου, στην οικογένειά μου».

«Ο Απόστολος ταιριάζει απόλυτα με την ομάδα που προσπαθούμε να χτίσουμε», είπε ο Πρόεδρος, Σπύρος Παπαθανασάκης. «Μπορεί να είναι νέος ηλικιακά, αλλά διαθέτει εμπειρία. Είναι ταλαντούχος, διαθέτει μεγάλες αρετές και σίγουρα, με την ιστορία του συνδυάζει και την αγάπη του για τον Ηρακλή, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα δουλέψει πολύ σκληρά για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

από novasports.gr

Παράθεση
Ανακοίνωσε Βάντερσον ο Πλατανιάς

Πριν από λίγη ώρα ο Πλατανιάς ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Βάντερσον. Μία μεταγραφή που είχαμε αναφέρει και την περασμένη Παρασκευή όταν αποχώρησε ο Ζαραδούκας και παρότι προς στιγμήν φάνηκε να χαλάει τελικά ολοκληρώνεται. Η σχετική ανακοίνωση:

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, για ένα χρόνο, με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή Σκαρντοβέλι Βάντερσον (Scarduelli Vanderson). Ο Βάντερσον, που αγωνίζεται ως αριστερό μπακ, γεννήθηκε στις 27/9/1984, έχει ύψος 1,76 και είναι 70 κιλά. Στον Πλατανιά Χανίων θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 27.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Βραζιλιάνος αμυντικός, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, επεσήμανε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πλατανιά. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να πετύχουμε τους στόχους μας».
Εξάλλου με άλλη ανακοίνωση της η ΠΑΕ έκανε γνωστή την έναρξη της συνεργασίας της με τον κ. Γιάννη Βλάχο, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή.

http://www.haniotika-nea.gr/anakinose-vanterson-o-platanias/

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Παρ 17 Ιούλ 2015 19:46 »
Παράθεση
Κάτοικος Περιστερίου ο Μαριάνο Μπιτόλο

Παίκτης του Ατρομήτου είναι και επίσημα από την Πέμπτη (16/7) ο Μαριάνο Μπιτόλο που πήρε την φανέλα με το νούμερο 20.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μαριάνο Μπιτόλο (Μariano Βittolo).

Η έλευση του στην ομάδα μας προσδίδει περισσότερο ταλέντο, αποπνέει φρεσκάδα αλλά και δημιουργεί αισιοδοξία καθώς προέχεται από φουλ δράση στο πρωτάθλημα της Αργεντινής με τη φανέλα της Κολόν Σάντα Φε μετρώντας 14 συμμετοχές σε 16 παιχνίδια.

OΑργεντινός αμυντικός ολοκλήρωσε το απόγευμα με επιτυχία όλες τις εξετάσεις και στην συνέχεια βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Μιλώντας στο atromitosfc.gr ο Μαριάνο Μπιτόλο δήλωσε τα εξής: «Μόλις ήρθε η η πρόταση του Ατρόμητου δεν το σκέφθηκα ιδιαίτερα επειδή είναι μια καινούργια πρόκληση για μένα και εξαρχής ήμουν πολύ πρόθυμος να αποδεχθώ.

Αποτελεί ένα πολύ μεγάλο άλμα για την καριέρα μου να έρθω από την Αργεντινή και να αγωνιστώ στην Ευρώπη.

Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος επειδή έχω καταλάβει ότι έχω έρθει σε ένα σπουδαίο κλαμπ όπου με έχουν αγκαλιάσει οι άνθρωποι του από την πρώτη στιγμή.

Οι οπαδοί της πρώην ομάδας μου της Κολόν Σάντα Φε είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικοί κι έρχονται στο γήπεδο διαρκώς ενώ ταξίδευαν παντού μαζί μας για να μας συμπαρασταθούν.

Έχω μάθει πως και οι οπαδοί του Ατρόμητου είναι πολύ εκδηλωτικοί και πως ακολουθούν την ομάδα όπου κι αν αγωνίζεται και μου αρέσει πολύ αυτό. Είναι πολύ σημαντικό να τους έχουμε στο πλευρό μας. Εγώ από την πλευρά μου θέλω να τους υποσχεθώ ότι θα δίνω πάντα το 100% σε όλα τα παιχνίδια και θα προσπαθώ πάντα για το καλό της ομάδας μας.

Τελειώνοντας θα ήθελα να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο του συλλόγου κ. Γιώργο Σπανό και στον Τεχνικό Διευθυντή κ. Γιάννη Αγγελόπουλο για το ενδιαφέρον που έδειξαν για μένα και μου δίνουν την ευκαιρία να αγωνιστώ στην Ευρώπη και σε ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως το ελληνικό».

Ο Μαριάνο Μπιτόλο πήρε το νούμερο «20» στη φανέλα του».

http://www.soccerplus.gr/article/56039-katoikos-peristerioy-mariano-mpitolo

Παράθεση
«Κόκκινος» ο Γούτας

Συντάκτης : ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΓΛΙΔΗΣ

Και επισήμως παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο Δημήτρης Γούτας, καθώς η πειραϊκή ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του 21χρονου αμυντικού από την Ξάνθη.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Γούτα».

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο ποδοσφαιριστής δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ στη μεγαλύτερη ομάδα της χώρας. Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις, για να δικαιώσω όσους με επέλεξαν, αλλά και για να κάνω χαρούμενο τον κόσμο της νέας μου ομάδας. Ανυπομονώ να βρεθώ δίπλα στους συμπαίκτες μου και να αρχίσω τη δουλειά, ώστε να είμαι έτοιμος να προσφέρω στην ομάδα ό,τι μπορώ για να πετύχει τον στόχο της, ο οποίος είναι πάντοτε η κορυφή».

http://www.pamesports.gr/342822/atomiko-gia-mpenites-martines

Παράθεση
Στον Αστέρα Τρίπολης ο Γιαννούλης

ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο Έλληνας ακραίος αμυντικός, Κώστας Γιαννούλης (φωτ. αρχείου) που υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια, ανακοινώθηκε ενώ βρίσκεται στην Ολλανδία με τους Αρκάδες από την πρώτη μέρα του βασικού σταδίου προετοιμασίας.
A- A A+
shortlink

inShare
Δείτε ακόμα
Αστέρας Τρίπολης: Προς πώληση ο Μπαράλες 09/07 13:36
Στον Αστέρα Τρίπολης ο Λανθαρότε 04/07 13:39
Ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης είναι από σήμερα ο Κώστας Γιαννούλης, ο οποίος αποδεσμεύθηκε από τον Ολυμπιακό αλλά θα συνεχίσει την καριέρα του σε μια από τις καλύτερες ελληνικές ομάδες.
Ο Έλληνας ακραίος αμυντικός, που υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια, ανακοινώθηκε ενώ βρίσκεται στην Ολλανδία με τους Αρκάδες από την πρώτη μέρα του βασικού σταδίου προετοιμασίας.
«Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιλογή μου. Η ομάδα έχει όλα όσα χρειάζεται ένας ποδοσφαιριστής και είμαι σίγουρος πως έκανα το σωστό» ήταν η πρώτη δήλωση του Γιαννούλη.
«Θα τα δώσω όλα για να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι στην υπέρβαση που θέλουμε να κάνουμε για έναν τίτλο και για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Θα είναι μία τεράστια επιτυχία. Αν καταφέρω να δείξω όσα μπορώ θα είναι μία ευκαιρία για εμένα ώστε να ανοίξει και πάλι η πόρτα της Εθνικής» πρόσθεσε.
Η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Γιαννούλη, ο οποίος για τα επόμενα δύο χρόνια θα φορά την κιτρινομπλέ φανέλα!
Ο Έλληνας αμυντικός (αριστερό μπακ), γεννημένος στις 9 Δεκεμβρίου 1987, υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας μέχρι τον Ιούνιο του 2017 και επέλεξε το νούμερο "18"».

http://www.naftemporiki.gr/story/979349/ston-astera-tripolis-o-giannoulis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Κυρ 19 Ιούλ 2015 10:28 »
Παράθεση
Υπέγραψε ο Πέρνις στον Ηρακλή

Στον Ηρακλή θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σλοβάκος τερματοφύλακας, Ντούσαν Πέρνις, που έγινε έτσι το έκτο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας. ''Ένα φλερτ 5 ετών ολοκληρώθηκε'' δήλωσε ο νέος γκολκίπερ του Γηραιού.

Παίκτης του Ηρακλή είναι από το Σάββατο (18/7) και για τα επόμενα δύο χρόνια ο Σλοβάκος τερματοφύλακας, Ντούσαν Πέρνις, ο οποίος αποτελεί το 6ο μετεγγραφικό απόκτημα της ομάδας. Ο Πέρνις, πέρασε από εργομετρικά τεστ και ιατρικές εξετάσεις, και το πρωί του Σαββάτου, αφού συζήτησε με τον μάνατζέρ του και τους διοικούντες την ΠΑΕ, στα γραφεία της Μίκρας, έβαλε την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο, πλαισιώνοντας έτσι τους Χουάντερσον και Γιαννίκογλου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: ''Η ΠΑΕ Ηρακλής, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία της με τον Σλοβάκο τερματοφύλακα, Ντούσαν Πέρνις, ο οποίος θα υπερασπίζεται την εστία της ομάδας μας για τα επόμενα 2 χρόνια''.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής, ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ομάδας, Σπύρος Παπαθανασάκης, είπε: ''Όλοι μας γνωρίζουμε πως πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που δουλεύει σκληρά για να πετύχει. Ο Ντούσαν έχει αγωνιστεί σε πολύ καλές ομάδες και πρωταθλήματα και διαθέτει την κατάλληλη εμπειρία ώστε να βοηθήσει την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της. Με αυτή την προσθήκη, δημιουργήσαμε το απαραίτητο βάθος σε μία νευραλγική για το ποδόσφαιρο θέση, όπως είναι αυτή του τερματοφύλακα''.

Από την πλευρά του, ο Σλοβάκος πορτιέρε Ντούσαν Πέρνις, δήλωσε τα εξής: ''Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος που μετά ένα φλερτ που ξεκίνησε με τον Ηρακλή πριν 5 χρόνια, κατέληξε σε γάμο. Η προσέγγιση των ανθρώπων της ομάδας ήταν απλή και άκρως επαγγελματική, και αυτό ήταν που με κέρδισε και δεν άργησα να συμφωνήσω. Ξέρω ότι ήρθα σε μία μεγάλη, όσο και ιστορική ομάδα της Ελλάδας, σε μία ομάδα που έχει ανθρώπους με όρεξη, σοβαρούς, και θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω τον Ηρακλή, αλλά και να δικαιώσω όσους με επέλεξαν και με εμπιστεύτηκαν''

από Sport 24.gr

Παράθεση
Και επίσημα στον Πανιώνιο ο Ρισβάνης

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης ανακοίνωσε την αναμενόμενη απόκτηση του 21χρονου άσου

Παίκτης του Πανιωνίου είναι και με τη… βούλα από την Παρασκευή (17/7) ο Σπύρος Ρισβάνης.
Για να «σφραγιστεί» η συμφωνία με τον 21χρονο άσο απέμεναν λεπτομέρειες, οι οποίες ρυθμίστηκαν κι έτσι υπέγραψε το διετές συμβόλαιό του.
Ο Ρισβάνης αναμένεται να αναχωρήσει το Σάββατο (18/7) για το Καϊμακτσαλάν, όπου και πραγματοποιείται η προετοιμασία των Νεοσμυρνιωτών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Σπύρου Ρισβάνη. Ο 21χρονος παίκτης, υπέγραψε την Παρασκευή συμβόλαιο διετούς διάρκειας και το Σάββατο θα αναχωρήσει για το Καϊμακτσαλάν, προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ».

http://www.a-sports.gr/articles-81022/ki-epishma-ston-paniwnio-o-risbanh.htm#.VatPzKTtmko

Παράθεση
Και επίσημα στον Ολυμπιακό ο Πάρντο!

Στον Ολυμπιακό και επίσημα ο Φελίπε Πάρντο! «Είναι μία καλή ευκαιρία για εμένα να “μεγαλώσω” ως ποδοσφαιριστής. Είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε επιτυχίες», τα πρώτα λόγια του Κολομβιανού εξτρέμ!

Ολοκληρώθηκε και το τυπικό μέρος της μεταγραφής του Φελίπε Πάρντο στον Ολυμπιακό! Ο Κολομβιανός εξτρέμ πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά, υπέγραψε το συμβόλαιό του, ντύθηκε στα ερυθρόλευκα και έδειξε ενθουσιασμένος με την μετακίνησή τους στους νταμπλούχους.

«Είναι μία καλή ευκαιρία για εμένα να “μεγαλώσω” ως ποδοσφαιριστής. Θα δώσω τα πάντα για τη φανέλα. Είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε επιτυχίες», τα πρώτα του λόγια!

Η επίσημη ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Φελίπε Πάρντο.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού, ο Κολομβιανός δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ στην οικογένεια του Ολυμπιακού, μια μεγάλη ομάδα της Ευρώπης από την Ελλάδα.

Είναι μία καλή ευκαιρία για εμένα να “μεγαλώσω” ως ποδοσφαιριστής και ως άνθρωπος. Θα δώσω τα πάντα για τη φανέλα. Θα κάνουμε προσπάθεια για να έχουμε χαρά στο γήπεδο, να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Οι συμπαίκτες μου και εγώ θα παλέψουμε για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους και τη διοίκηση της Μπράγκα, για όλη την υποστήριξη και την αγάπη που μου έδειξαν. Αυτά τα δύο χρόνια που ήμουν εκεί, ένιωθα σαν στο σπίτι μου. Το ίδιο συμβαίνει και τώρα, από την πρώτη στιγμή που πάτησα το πόδι μου στην Ελλάδα. Είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε επιτυχίες»"!

Ο Πάρντο προέρχεται από μια εξαιρετική διετία με την φανέλα της Μπράγκα στην Πορτογαλία όπου είχε 75 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με 19 γκολ και 14 ασίστ! Αποτελεί προσωπική επιλογή του Μάρκο Σίλβα και πιάνει Λιμάνι αντί του ποσού των 4,5 εκατομμυρίων ευρώ.

από Sport - fm.gr

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Κυρ 19 Ιούλ 2015 23:29 »
Παράθεση
Ανακοίνωσε Λε Ταλέκ ο Ατρόμητος

Παίκτης του Ατρομήτου για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι ο Αντονί Λε Ταλέκ, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Περιστερίου.

Η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ Ατρόμητος με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον σπουδαίο Γάλλο επιθετικό Άντονι Λε Ταλέκ (Anthony Le Τallec) ο οποίος έρχεται για να κάνει τις ποδοσφαιρικές μας μέρες ακόμη πιο όμορφες, ακόμη πιο παραγωγικές!

Ο Λε Ταλέκ με το εκλεπτυσμένο στυλ παιχνιδιού και την έντονη αίσθηση του γκολ ήρθε χθες το βράδυ στην Αθήνα, αμέσως μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με την Καλλονή και ξεκίνησε τον τελικό κύκλο των διαπραγματεύσεων με την ομάδα μας την οποία εκπροσωπούσε ο Τεχνικός Διευθυντής Γιάννης Αγγελόπουλος.

Σήμερα το πρωί αποδέχθηκε την πρόταση και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2017 επιλέγοντας το νούμερο "14" στη φανέλα του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου τύπου, ο Λε Ταλέκ είχε γίνει αποδέκτης προτάσεων από ομάδες του πρωταθλήματος του Σαμπιονά (Αζαξιό, Βαλενσιέν, Λανς) αλλά και clubεκτός Γαλλίας, όμως εκείνος επέλεξε να βάλει στο στήθος του το αγαπημένο μας αστέρι.

Γεννήθηκε στις 3 Οκτωβρίου 1984 στην Χενεμπόν της Γαλλίας και ξεκίνησε την σπουδαία καριέρα του την σεζόν 2001-02 από τη Χάβρη. Κορυφαία στιγμή του ήταν η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Λίβερπουλ την σεζόν 2004-05. Αγωνίστηκε στους «κόκκινους» σε τρεις διαφορετικές περιόδους ενώ φόρεσε επίσης τις φανέλες της Σεντ Ετιέν, της Σάντερλαντ, της Σοσό (κατέκτησε μαζί της το κύπελλο Γαλλίας), της Λεμάν. Την τελευταία τριετία αγωνίστηκε σε Οσέρ και Βαλενσιέν πετυχαίνοντας 28 γκολ.

"Ήθελα να φύγω από τη Γαλλία και να βρω ένα άλλο πρωτάθλημα, έχοντας παίξει ήδη στη Αγγλία και όταν ο Ατρόμητος ενδιαφέρθηκε για εμένα άρχισα να παίρνω πολλές πληροφορίες από συμπατριώτες μου που αγωνίστηκαν στην Ελλάδα και όλοι με προέτρεψαν να έρθω" δήλωσε ο Λε Ταλέκ στο atromitosfc.grαμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου και συνέχισε: "Νιώθω πολύ έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα μου να εκπληρώσει τους στόχους της. Έχω κάνει προπονήσεις όλο αυτό το διάστημα και θεωρώ ότι μέσα από την οργάνωση και τις εγκαταστάσεις που υπάρχουν, θα μπορέσω ως παίκτης να αποδώσω τα μέγιστα. Θέλω να με μάθει και ο κόσμος εδώ και να συμβάλω από την πλευρά μου για να μεγαλώσει ο σύλλογος ακόμη περισσότερο. Είναι σημαντικό για εμένα που θα ξαναπαίξω στην Ευρώπη και που θα πάρω στα χέρια μου αυτή την πρόκληση".

Και ο Λε Τάλεκ συμπλήρωσε: "Το γεγονός ότι οι φίλαθλοι δείχνουν χαρούμενοι για εμένα είναι μια πρόκληση παραπάνω για να πετύχω αυτό που θέλω. Ξέρω πόσο σημαντικό είναι να νιώθει ο κόσμος χαρούμενος αλλά περιμένει πολλά από εμένα. Θα κάνω τα πάντα για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες τους αλλά και στις προσδοκίες της διοίκησης και του προπονητή τους οποίους ευχαριστώ.

Υπάρχουν πολλοί που λένε ότι είμαι στην καλύτερη φάση της καριέρας μου. Εγώ νιώθω καλά, το έδειξε η περσινή μου χρονιά και πλέον είμαι στον Ατρόμητο για να πάω μαζί με την ομάδα μου ακόμη πιο ψηλά".

Άντονι Λε Ταλέκ καλώς ήρθες λοιπόν στον Ατρόμητο μας!".

από Contra.gr

Παράθεση
Επίσημα στην ΑΕΚ ο Μπαρόχα!

Συντάκτης : Επίσημα στην ΑΕΚ ο Μπαρόχα!Διαβάστε ακόμα: «Η ΑΕΚ μου δίνει μια μεγάλη ευκαιρία»

Το βράδυ του Σαββάτου ήρθε στην Ελλάδα και την Κυριακή το πρωί ανακοινώθηκε. Ο Αλάιν Μπαρόχα ανήκει και επίσημα στο ρόστερ της ΑΕΚ με την"Ένωση" ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα από την Βενεζουέλα για 1+2 χρόνια.

Η ανακοίνωση:

Η ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον διεθνή Βενεζουελανό τερματοφύλακα, Αλάιν Μπαρόχα Μέντες. Ο Μπαρόχα υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με δικαίωμα επέκτασης της συνεργασίας του με την ΑΕΚ για ακόμα δύο χρόνια.

Το βιογραφικό του

Ο Αλάιν Μπαρόχα γεννήθηκε στις 23 Οκτωβρίου του 1989 στην πόλη Καράκας της Βενεζουέλας. Στα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα αγωνίστηκε ως επιθετικός αλλά πολύ γρήγορα καθιερώθηκε κάτω από τα δοκάρια. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 2009 στη δεύτερη ομάδα της Καράκας και άρχισε να παίρνει συμμετοχές στην πρώτη ομάδα. Τη σεζόν 2011-12 δόθηκε δανεικός στην ομάδα Λανέρος ντε Γκουανάρε και -μετά από μία πολύ καλή σεζόν- το καλοκαίρι του 2012 επέστρεψε στην πρώτη ομάδα της Καράκας για να κερδίσει τη θέση του βασικού τερματοφύλακα. Είχε καταφέρει στο μεταξύ να κληθεί στην εθνική ομάδα της χώρας του. Σε ηλικία 24 ετών έγινε ο αρχηγός της Καράκας και στο πρόσφατο Κόπα Αμέρικα διακρίθηκε και στα τρία παιχνίδια στα οποία αγωνίστηκε βασικός με την Εθνική Βενεζουέλας.

http://www.pamesports.gr/342959/pathse-athhna-o-mparoxa

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Τρι 21 Ιούλ 2015 14:51 »
Παράθεση
Ανακοίνωσε Ρομέρο ο Παναιτωλικός

Ανακοίνωσε Ρομέρο ο ΠαναιτωλικόςΤην απόκτηση του 29χρονου αργεντινού μεσοεπιθετικού, Εμιλιάνο Ρομέρο ανακοίνωσε ο Παναιτωλικός.Η ανακοίνωση της ομάδας του Αγρινίου, αναφέρει: «Ο Εμιλιάνο Ρομέρο υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών με τον Παναιτωλικό. Ο γεννημένος στις 11/9/1985 Αργεντινός μεσοεπιθετικός υποβλήθηκε νωρίτερα στις απαραίτητες εξετάσεις και μετά την υπογραφή του συμβολαίου του αναχώρησε για το Καρπενήσι, για να ενταχθεί στο προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας μας».

Ο 29χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός στο παρελθόν αγωνίστηκε μεταξύ άλλων στην Αργεντίνος Τζούνιορ, την Ιντεπεντιέντε και την Ολίμπο, ενώ την τελευταία 2ετία αγωνίστηκε στην Χιλή με τα χρώματα της Έβερτον.

http://www.pamesports.gr/343104/mphke-dynata-o-parnto-video

Παράθεση
Στη Βέροια ο Γιαννούλης

Συντάκτης : Στη Βέροια ο ΓιαννούληςΤην παραχώρηση του Δημήτρη Γιαννούλη στη Βέροια με τη μορφή μονοετούς δανεισμού ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ.Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι συμφώνησε με την ΠΑΕ Βέροια για την παραχώρηση του Δημήτρη Γιαννούλη για έναν χρόνο με τη μορφή δανεισμού.20.07.2015 Ο νεαρός ακραίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε και πάλι ως δανεικός με την φανέλα του Πιερικού πραγματοποιώντας μία γεμάτη σεζόν με 28 συμμετοχές και 5 ασίστ».

http://www.pamesports.gr/343108/den-akrivainei-ta-diarkeias-o-olympiakos

Παράθεση
Από τον Ατρόμητο στην Καλλονή ο Γεωργίου

Συντάκτης : Από τον Ατρόμητο στην Καλλονή ο ΓεωργίουΟ Ατρόμητος ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας (20/7) το «διαζύγιο» με τον Φώτη Γεωργίου και λίγο αργότερα η Καλλονή γνωστοποίησε την απόκτησή του.Αρχικά η ανακοίνωση της ομάδας του Περιστερίου ανέφερε: «Λύθηκε η συνεργασία της ομάδας μας με τον Φώτη Γεωργίου. Ο ποδοσφαιριστής συμφώνησε με την ΑΕΛ Καλλονή. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».Λίγο αργότερα επισημοποιήθηκε η απόκτηση του Γεωργίου από την Καλλονή με την ακόλουθη ανακοίνωση: «H ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Φώτη Γεωργίου για τα επόμενα δύο χρόνια.
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας γεννήθηκε στην Άρτα το 1985 και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός.
Ο 30χρονος άσος έχει 84 συμμετοχές στη Σουπερλιγκ φορώντας τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα και του Ατρομήτου μετρώντας μάλιστα και πέντε γκολ στο ενεργητικό του.
Ο Φώτης Γεωργίου έχει ήδη ενταχθεί στην αποστολή της Καλλονής μας στην Ιταλία λαμβάνοντας κανονικά μέρος στις προπονήσεις επί ιταλικού εδάφους».

http://www.pamesports.gr/343108/den-akrivainei-ta-diarkeias-o-olympiakos

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Τετ 22 Ιούλ 2015 20:22 »
Παράθεση
Μπερτόλιο και επίσημα στον Αστέρα

Ο Φακούντο Μπερτόλιο είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης, με τους Αρκάδες να ανακοινώνουν τον δανεισμό του από την Ντιναμό Κιέβου.

Από τις 10 Ιουλίου ο Αστέρας είχε γνωστοποιήσει την απόκτηση του Φακούντο Μπερτόλιο, κάτι που την Τρίτη (21/7) έγινε και επίσημα. Οι Αρκάδες ανακοίνωσαν την απόκτηση του Αργεντινού με τη μορφή δανεισμού από την Ντιναμό Κιέβου, όπου και ανήκει, αφού στην τελευταία του ομάδα (Τίγκρε) ήταν επίσης δανεικός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Facundo Daniel Bertoglio, ο οποίος για τη σεζόν 2015-2016 θα αγωνίζεται με την κιτρινομπλέ φανέλα, ως δανεικός από την Ντιναμό Κιέβου.

Ο Bertoglio γεννήθηκε στις 30 Ιουνίου 1990 στην Αργεντινή, αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος και διάλεξε τον αριθμό "23" για τη φανέλα του.

«Μου ταιριάζει να παίζω δεκάρι»

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Μπερτόλιο έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις. Σε αυτές τόνισε πως του ταιριάζει να παίζει δεκάρι και ότι θα κάνει τα πάντα για να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει ο σύλλογος της Τρίπολης. «Η πρώτη μου εντύπωση από την ομάδα είναι πάρα πολύ καλή. Όλοι με υποδέχθηκαν όμορφα.

Είναι οργανωμένος σύλλογος και είμαι ικανοποιημένος που αποτελώ μέλος αυτής της ομάδας. Τα όνειρα που έχω συμβαδίζουν με τα όνειρα του Αστέρα. Ο προσωπικός μου στόχος είναι να πετύχω όσα θέλει και ο Αστέρας και να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ.

Μου αρέσει να παίζω "δεκάρι". Και αριστερά μπορώ να παίξω, αλλά η θέση "10" είναι αυτή που μου ταιριάζει περισσότερο. Τα γκολ και οι ασίστ έχουν την ίδια σημασία για εμένα και τη φύση της θέσης μου! Θα δουλέψω σκληρά. Αυτό που θέλω να υποσχεθώ είναι ό,τι θα κάνουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε τους στόχους μας», ήταν τα λόγια του.

Το who is who

Ο Φακούντο Ντάνιελ Μπερτόλιο, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στις 30 Ιουνίου 1990 στην πόλη Σαν Χοσέ ντε λα Εσκίνα της Αργεντινής, έχει ύψος 1,72μ. και αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος, αλλά και στις πτέρυγες.

Αποτελεί παιδί των ακαδημιών της Κολόν Σάντα Φε και τον Ιανουάριο του 2009 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την πρώτη ομάδα. 1,5 χρόνο αργότερα ήρθε η μεταγραφή του στην Ντιναμό Κιέβου, όμως είχε μόλις 4 συμμετοχές και 1 ασίστ στο ουκρανικό πρωτάθλημα. Κάτι που οδήγησε στον δανεισμό του στην Γκρέμιο τον Φεβρουάριο του 2012. Ακολούθησαν οι δανεισμοί σε Εβιάν και Τίγκρε, με την ομάδα της χώρας του να είναι και η τελευταία.

Συνολικά μετράει 65 συμμετοχές, 7 γκολ και 11 ασίστ στο πρωτάθλημα της Αργεντινής. Εξ' αυτών 34 συμμετοχές, 3 γκολ, 4 ασίστ στην Torneo Inicial, 23 εμφανίσεις, 3 γκολ, 6 ασίστ στην Torneo Final και 8 συμμετοχές, 1 γκολ, 1 ασίστ στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Ακόμη, έχει 2 παρουσίες και 1 τέρμα στο Κόπα Λιμπερταδόρες και 1 στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

από gazzetta.gr

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Παρ 24 Ιούλ 2015 23:56 »
Παράθεση
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, για ένα χρόνο, με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή Ίγκορ Ανγκούλο Αλμπονίγκα (Igor Angulo Alboniga). Ο Ανγκούλο γεννήθηκε στις 26/1/1984 κι έχει ύψος 1,83. Στον Πλατανιά Χανίων θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 19"

από Contra.gr

Παράθεση
Ανακοίνωσε Ευαγγέλου ο Παναθηναϊκός

Συντάκτης : ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΚΟΚΑΣ

Ανακοίνωσε Ευαγγέλου ο ΠαναθηναϊκόςΟ Παναθηναϊκός δεν ενισχύεται μόνο για το παρόν αλλά και για το μέλλον. Οι Πράσινοι έπειτα από διαπραγματεύσεις αρκετών εβδομάδων κατόρθωσαν να αποκτήσουν τον 17χρονο ταλαντούχο διεθνή αμυντικό Στέφανο Ευαγγέλου που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Πανιώνιο.«Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό. Είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα για την καριέρα μου. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους που με πίστεψαν και υπόσχομαι πως θα κάνω ότι μπορώ για να τους δικαιώσω. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω και τον Πανιώνιο για την ώθηση που μου έδωσε στα πρώτα μου ποδοσφαιρικά βήματα και τη δυνατότητα που μου πρόσφερε να πάρω μεταγραφή σε μια τόσο μεγάλη ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό» δήλωσε ο νεαρός άσος, ο ποίος υπέγραψε τριετές επαγγελματικό συμβόλαιο και θα προπονείται με την πρώτη ομάδα και θα αγωνίζεται με τους Νέους.

http://www.pamesports.gr/343422/prasino-amok-kai-sold-out

Παράθεση
Στον Ηρακλή ο Μακρής

Ποδοσφαιριστής του Ηρακλή θα πρέπει να θεωρείται ο Γιώργος Μακρής, αφού οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα και πλέον εκείνο που απομένει είναι οι ανακοινώσεις.

Σε προφορική συμφωνία με τον Γιώργο Ηρακλή έχει έρθει η διοίκηση του Ηρακλή, η οποία ετοιμάζεται να ολοκληρώσει το βασικό κομμάτι του μεταγραφικού της σχεδιασμού.

Μετά από διαπραγματεύσεις αρκετών ημερών οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν να συμφωνήσουν με τον πρώην άσο του ΟΦΗ, αφού είχαν παρατηρηθεί αρκετές διαφωνίες στο οικονομικό σκέλος της υπόθεσης.

Ωστόσο, ο 31χρονος μεσοαμυντικός αποτελεί προσωπική επιλογή του Νίκου Παπαδόπουλου και η διοίκηση δεν θέλησε να του χαλάσει το χατίρι.

από Sport fm.gr

Παράθεση
Ο Μπουγαϊδης στον Πανθρακικό

O Πανθρακικός έκανε την έκπληξη και την Παρασκευή ανακοίνωσε την απόκτηση του Μαυρουδή Μπουγαϊδη ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο.

Η ΠΑΕ Πανθρακικός ανακοινώνει την απόκτηση του Μαυρουδή Μπουγαΐδη, ο οποίος θα φοράει τη φανέλα της ομάδας μας για τα επόμενα δύο χρόνια.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ως παίκτης του Πανθρακικού, ανέφερε στο www.panthrakikos.com: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή μου στον Πανθρακικό. Είναι ένα υγιές σωματείο, με καλή οργάνωση και προοπτική, που έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στη Super League. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, ώστε η νέα μου ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει για τη φετινή χρονιά».

από Conta.gr

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Σαβ 25 Ιούλ 2015 12:46 »
Παράθεση
Ανακοίνωσε Κόλα η Βέροια

Παίκτης της Βέροιας είναι και επίσημα ο Ρότζερς Κόλα, αφού η ομάδα της Ημαθίας ανακοίνωσε την απόκτησή του από τη Γκεντ με τη μορφή δανεισμού.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός, που έχει αγωνιστεί και στο Ισραήλ, έχει ενσωματωθεί ήδη στην αποστολή της Βέροιας στο Ντούρβεθ, ακολουθώντας το πρόγραμμα της ομάδας. Είναι διεθνής με τη Ζάμπια, μετρώντας 17 συμμετοχές και 3 γκολ.

Η ανακοίνωση της Βέροιας αναφέρει:

«Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Rodgers Kola με τη μορφή δανεισμού από την πρωταθλήτρια Βελγίου Gent, για 1 χρόνο.

Ο ποδοσφαιριστής, συνοδευόμενος από τον εκπρόσωπό του, βρέθηκε το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Doorwerth και μετά από συνάντηση με τον κ. Βρύζα επήλθε η πλήρη συμφωνία των δύο πλευρών.

O Rodgers Kola, ο οποίος ανήκει στην Πρωταθλήτρια Βελγίου Gent, αγωνιζόταν τους τελευταίους 18 μήνες ως δανεικός στη δευτεραθλήτρια Ισραήλ Hapoel Ironi Kiryat Shmona συμπληρώνοντας 53 συμμετοχές και έχοντας στο ενεργητικό του 15 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις».

από Gazzetta.gr

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Κυρ 26 Ιούλ 2015 11:25 »
Παράθεση
Ανακοίνωσε Φινμπόγκασον ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Άλφρεντ Φινμπόγκασον, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με τους "ερυθρόλευκους" ως δανεικός από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι κι επίσημα ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον. Οι "ερυθρόλευκοι" ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ισλανδού επιθετικού με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα υπάρχει και oψιόν αγοράς στο συμβόλαιό του για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Στις πρώτες δηλώσεις του, ο 26χρονος άσος τόνισε πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενους που θα φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού, ενώ υποσχέθηκε πως θα δίνει το 100% των δυνατοτήτων του σε κάθε παιχνίδι.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Άλφρεντ Φινμπόγκασον.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού, ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον είπε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα και ανυπομονώ να παίξω με την ερυθρόλευκη φανέλα. Θέλω να πω στους φιλάθλους ότι θα δίνω το 100% σε κάθε παιχνίδι, θα είμαι πολύ επαγγελματίας και ευελπιστώ ότι θα σκοράρω πολλά γκολ για τον Ολυμπιακό"!

Το βιογραφικό
O Άλφρεντ Φινμπόγκασον άρχισε την επαγγελματική του καριέρα του 2007 από την ισλανδική Μπρέιδαμπλικ και τον Νοέμβριο του 2010 υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δυόμιση ετών με τη βελγική Λόκερεν, χωρίς ωστόσο να πείσει για την αξία του.

Έπειτα από ένα πεντάμηνο δανεισμού στη σουηδική Χέλσινγκμποργκ, ο Ισλανδός επιθετικός μεταπήδησε στην ολλανδική Χέρενφεϊν, όπου σε μία διετία σημείωσε 53 γκολ και "υποχρέωσε" την Ρεάλ Σοσιεδάδ να καταβάλει περίπου 7.500.000 ευρώ (αν συνυπολογιστούν και τα μπόνους το ποσό πλησίασε τα 10.000.000 ευρώ) για να τον αποκτήσει το περυσινό καλοκαίρι.

Ο πρώτος σκόρερ της Eredivisie για τη σεζόν 2013-14, ο οποίος έχει καταγράψει 25 διεθνείς συμμετοχές σε επίπεδο Ανδρών, δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά στην Primera Division, δεδομένου ότι σε 23 αγώνες έβαλε μόλις δύο γκολ.

από Contra.gr

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Τρι 28 Ιούλ 2015 15:41 »
Παράθεση
Ο Πανθρακικός αποτελεί από σήμερα τον τέταρτο ποδοσφαιρικό σταθμό στην Ελλάδα για τον Φρανθίσκο Χαβίτο, με τους ''πράσινους'' της Θράκης να ανακοινώνουν την απόκτηση του Ισπανού μεσοεπιθετικού.

Ο Ίβηρας ποδοσφαιριστής, που είχε έρθει στη χώρα μας για τον Άρη, πέρασε ύστερα από τον Ολυμπιακό και την περασμένη περίοδο αγωνίστηκε στην Κέρκυρα, υπέγραψε με τους ''Ακρίτες'' συμβόλαιο ενός έτους.

Στις πρώτες δηλώσεις του, στην ιστοσελίδα του συλλόγου, ο Χαβίτο είπε ότι «οι άνθρωποι του Πανθρακικού, η διοίκηση αλλά και ο κόουτς Μάνουελ Ρόκα, τον οποίο εκτιμώ πολύ, έδειξαν πόσο πολύ με ήθελαν στην ομάδα και εγώ ανυπομονώ να παίξω για να τους ανταποδώσω την εμπιστοσύνη και να βοηθήσω τον Πανθρακικό να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει για τη νέα χρονιά».

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Πανθρακικός ανακοινώνει την απόκτηση του Francisco Javier Peral Periane (Javito), ο οποίος θα φοράει τη φανέλα της ομάδας μας για τον επόμενο 1 χρόνο».

http://www.naftemporiki.gr/story/983148/ston-panthrakiko-o-xabito

Παράθεση
Σε ακόμα μία μεταγραφική κίνηση προχώρησε η Καλλονή, καθώς η ομάδα της Λέσβου απέκτησε τον Αργεντινό Εμιλιάνο Ναουέλ Ελλακόπουλος.

Όπως φαίνεται και από το όνομα του παίκτη, ο 23χρονος μέσος έχει ελληνική καταγωγή, καθώς ο παππούς του καταγόταν από την Κρήτη, από όπου και έφυγε, με προορισμό την Αργεντινή και το Σάντα Φε.

Ο Ελλακόπουλος παραχωρήθηκε με την μορφή δανεισμού, από την Τίγκρες, ενώ ήδη βρίσκεται στην Ιταλία για να ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Καλλονής:

«Ο Εμιλιάνο Ναχουέλ Ελλακόπουλος (Emiliano Ellacopulos) είναι η νέα προσθήκη στο ρόστερ της Καλλονής μας! Ο 23χρονος Αργεντίνος ελληνικής καταγωγής ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό της ομάδας μας και υπέγραψε δανεικός από την Τίγκρε.

Ο Ελλακόπουλος γεννήθηκε στις 14 Ιανουαρίου του 1992 και αγωνίζεται ως ακραίος μέσος. Ξεκίνησε την καριέρα του από την ακαδημία της Ατλέτικο Τίγκρε και μεταπήδησε στην πρώτη ομάδα αγωνιζόμενος για πέντε χρόνια με την φανέλα της. Τη φετινή περίοδο πήγε δανεικός στη Ουνιόν Σάντα Φε (Union Santa Fe).

Το νέο μεταγραφικό μας απόκτημα έχει ενσωματωθεί με την αποστολή της Καλλονής στην Ιταλία, όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό κόντρα στην Παλέρμο σήμερα το απόγευμα. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία».

http://www.sportit.gr/stin-kalloni-o-ellakopoulos/

Παράθεση
Την απόκτηση του Βούλγαρου μέσου, Νικολάι Ντιμιτρόφ ανακοίνωσε η Skoda Ξάνθη.

Ο 27χρονος άσος με θητεία σε Λέφσκι Σόφιας (2008-10), Κασίμπασα (2010-12), Σάμσουνσπορ (2012-13), Μπόλουσπορ (2013-14) και Μανίσασπορ (2014-15) τα βρήκε σε όλα με τους Ακρίτες και τη νέα σεζόν θα ενισχύσει τη μεσαία της γραμμή.

Η ανακοίνωση της Skoda Ξάνθης:

«Η Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Nikolay Dimitrov».

από Novasports.gr

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Πεμ 30 Ιούλ 2015 22:55 »
Παράθεση
Στη Ξάνθη ο Πάβολ Φάρκας

Ο 30χρονος Σλοβάκος πρώην κεντρικός της Κιέβο Βερόνα, Πάβολ Φάρκας είναι κι επίσημα ποδοσφαιριστής της Ξάνθης, με τους "ακρίτες" να ανακοινώνουν τη μεταγραφική προσθήκη μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους.

Ο Πάβολ Φάρκας ξεκίνησε την καριέρα του από τη Νίτρα, το 2003, και παρέμεινε εκεί για μία τετραετία. Το 2007 μετακόμισε στην Πετρζάλκα και το 2009 έγινε κάτοικος Ρουμανίας, φορώντας τη φανέλα της Βασλούι.

Το 2012 έκανε το μεγάλο άλμα στην καριέρα του, με την Κιέβο Βερόνα να ανακοινώνει την απόκτησή του κι εν συνεχεία να τον δίνει δανεικό στην Τερνάνα, στη Serie B. Η περασμένη σεζόν τον βρήκε στο Αζερμπαϊτζάν, για λογαριασμό της Καμπάλα. Είναι διεθνής δύο φορές με την εθνική ομάδα της Σλοβακίας.

από Sport 24.gr

Παράθεση
Παίρνει Βιγιάλμπα ο Πανιώνιος

Επιμέλεια: Δημήτρης Σαμόλης

Ο ακραίος επιθετικός που ενδιαφέρει τον Πανιώνιο είναι ο Λεονάρντο Βιγιάλμπα. Διαβάστε τις λεπτομέρειες στο ρεπορτάζ που εξασφάλισε το Sport24.gr.

Παίκτη από την αγορά της Λατινικής Αμερικής θέλει να αποκτήσει ο Πανιώνιος. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr από την Αργεντινή, ο ''εκλεκτός'' έχει βρεθεί στο πρόσωπο του Λεονάρντο Βιγιάλμπα. Είναι γεννημένος στις 29 Νοεμβρίου 1994 και αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης (κυρίως αριστερά).

Από το 2012 ο 21 ετών μεσοεπιθετικός παίζει στη Βέλες Σάρσφιλντ, με την οποία έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα (2012-2013), ένα Super Copa Αργεντινής. Είναι διεθνής με την Εθνική Κ17 της Αργεντινής. Αν όλα πάνε καλά, τότε ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα έρθει στην Ελλάδα και θα ντυθεί στα ''κυανέρυθρα''.

Στο πρωτάθλημα που διανύεται στην Αργεντινή έχει αγωνιστεί σε οκτώ ματς, ενώ στα επτά ξεκίνησε ως βασικός. Ο Βιγιάλμπα, αν όλα κυλήσουν ομαλά, θα έρθει ως δανεικός από τη Βέλες! Ο Πανιώνιος εδώ και καιροί αναζητά παίκτες στυη μεσοεπιθετική γραμμή, μετά την αποχώρηση των Ιμπαγάσα και Φούντα.

από Sport 24.gr

Παράθεση
Στην Ελλάδα ο Μάρκος Πάουλο για τον Παναιτωλικό

Η υπόθεση πέρασε από… χίλια κύματα, αλλά ο Μάρκος Πάουλο θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναιτωλικό, αφού βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα για να υπογράψει συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα.

Παίκτης του Παναιτωλικού πρέπει να θεωρείται ο Μάρκος Πάουλο, καθώς μετά από πολλές εβδομάδες διαπραγματεύσεων, η διοίκηση των Αγρινιωτών κατάφερε να ξεπεράσει τις δυσκολίες που παρουσιάζονταν από τους εκπρόσωπους του ποδοσφαιριστή.

Όπως, μάλιστα, αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, ο Βραζιλιάνος επιθετικός μέσος βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και αυτή τη στιγμή είναι στο δρόμο για το Αγρίνιο ώστε να υπογράψει συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα.

Η διοίκηση του Παναιτωλικού προσπαθεί να ολοκληρώσει τη συγκεκριμένη μεταγραφή από τον Ιούνιο, έχοντας φτάσει πολλές φορές κοντά σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, αλλά οι συνεχώς αυξημένες απαιτήσεις από τους διάφορους μάνατζερ που εμφανίζονταν στην υπόθεση, παραλίγο να οδηγήσουν τη συμφωνία σε οριστικό «ναυάγιο».

Τελικά, τα «καναρίνια» κατάφεραν να ξεπεράσουν τα εμπόδια και με την πολύτιμη βοήθεια του ποδοσφαιριστή που επιθυμούσε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, οι ανακοινώσεις είναι θέμα χρόνου.

O 27χρονος αγωνιζόταν από το 2012 στην Ακαντέμικα από την οποία έμεινε ελεύθερος.

από Sport fm.gr

Παράθεση
Ο Νίκος Γιαννακόπουλος είναι ο τερματοφύλακας που απόκτησε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για να πλαισιώσει τους Λουκ Στιλ και Στέφανο Κοτσόλη.
Ο 22χρονος διεθνής τερματοφύλακας, ο οποίος αγωνίστηκε πέρυσι στον Πανιώνιο, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την αθηναϊκή ομάδα και έκανε τις πρώτες δηλώσεις του στην ιστοσελίδα των ''πρασίνων'' ως ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού.
«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Είναι μια τεράστια ομάδα, με "βαριά" φανέλα και απίστευτους οπαδούς, ενώ αποτελεί ένα μεγάλο βήμα για εμένα» είπε.
«Υπόσχομαι στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, αλλά και τον προπονητή μου ότι θα δουλεύω σκληρά καθημερινά για να βελτιώνομαι, έτσι ώστε να διεκδικήσω θέση βασικού στην ομάδα» συμπλήρωσε ο Γιαννακόπουλος.

από naftemporiki.gr

Παράθεση
Eργοτέλης: Απέκτησε Γιουσούφ

Σε μια πολύ καλή μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Εργοτέλης, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Μοχάμεντ Γιουσούφ.

Ο 26χρονος αριστερός χαφ είναι διεθνής με τις νήσους Κομόρες, ενώ αγωνιζόταν τελευταία στη γαλλική Αμιέν. Στον Εργοτέλη υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια. Στο παρελθόν έχει παίξει στη Χάβρη, την Κρετέιγ και την Βαν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Εργοτέλης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του διεθνή με τις Κομόρες μεσοεπιθετικού Mohamed Youssouf για τα επόμενα δύο χρόνια.

«Είμαι χαρούμενος που ήρθα σε μια ομάδα σαν τον Εργοτέλη. Έψαξα και είδα ότι η προηγούμενη χρονιά ήταν πολύ καλή για τη νέα μου ομάδα. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν για να αποδείξω στους φιλάθλους και στον προπονητή ότι αξίζω να βρίσκομαι εδώ. Πιστεύω ότι θα είναι μια καλή σεζόν τόσο για εμένα, όσο και για την ομάδα» τόνισε ο 26χρονος (26/03/1988), ο οποίος είναι κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου.
Η τελευταία ομάδα του αριστεροπόδαρου μεσοπεπιθετικού ήταν η γαλλική Αμιέν.

από onsports.gr

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Παρ 31 Ιούλ 2015 13:01 »
Παράθεση
Ενίσχυση με Χερέα για Ξάνθη

Ενίσχυση στη μεσοεπιθετική γραμμή για την Ξάνθη, που ανακοίνωσε την απόκτηση του 30χρονου Ρουμάνου Οβίντιου Χερέα, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε Σιόν και Ραπίντ Βουκουρεστίου.

Στην επόμενη μεταγραφή της προχώρησε η Ξάνθη. Οι ακρίτες ανακοίνωσαν την απόκτηση του Οβίντιου Χερέα για να ενισχύσουν τη μεσοεπιθετική τους γραμμή, όμως δεν έκαναν γνωστή τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του. Ο 30χρονος Ρουμάνος μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί σε Σιόν και Ραπίντ Βουκουρεστίου συνολικά 250 συμμετοχές, 56 γκολ και 16 ασίστ σε ελβετικό και ρουμανικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Σκόντα Ξάνθη

Η Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή OVIDIU HEREA.

Το who is who

Ο Νικολάε Οβίντιου Χερέα, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στις 26 Μαρτίου 1985 στο Βουκουρέστι και αποτελεί παιδί των ακαδημιών της Προγκρεσούλ Βουκουρεστίου, απ' όπου πήρε μεταγραφή για την ΦΚ Νάσιοναλ, ενώ το 2007 πήγε στη Ραπίντ Βουκουρεστίου. Το 2013... μετακόμισε στην Ελβετία για χάρη της Σιόν. Στην πατρίδα του μέτρησε 224 συμμετοχές, 47 γκολ, 7 ασίστ στο πρωτάθλημα και 9 εμφανίσεις, 1 τέρμα, 2 ασίστ στο Κύπελλο.

Στην Ελβετία το... ταμείο του ήταν 46 συμμετοχές, 9 γκολ και 9 ασίστ στο πρωτάθλημα και 7 εμφανίσεις, 2 τέρματα, 1 ασίστ στο Κύπελλο. Επίσης, μετράει 8 συμμετοχές και 2 γκολ στο Γιουρόπα Λιγκ, ενώ από τον Σεπτέμβριο του 2010 είναι διεθνής με την Εθνική Ρουμανίας με 3 αγώνες και 1 τέρμα στο ενεργητικό του.

από Gazzetta.gr

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Παρ 31 Ιούλ 2015 21:54 »
Παράθεση
«Είμαι χαρούμενος που ήρθα σε μια ομάδα σαν τον Εργοτέλη. Έψαξα και είδα ότι η προηγούμενη χρονιά ήταν πολύ καλή για τη νέα μου ομάδα.

Τι ναρκωτικά παίρνει;;;

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Σαβ 01 Αύγ 2015 18:39 »
Παράθεση

Παράθεση
Eργοτέλης: Απέκτησε Γιουσούφ

Σε μια πολύ καλή μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Εργοτέλης, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Μοχάμεντ Γιουσούφ.

Ο 26χρονος αριστερός χαφ είναι διεθνής με τις νήσους Κομόρες, ενώ αγωνιζόταν τελευταία στη γαλλική Αμιέν. Στον Εργοτέλη υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια. Στο παρελθόν έχει παίξει στη Χάβρη, την Κρετέιγ και την Βαν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Εργοτέλης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του διεθνή με τις Κομόρες μεσοεπιθετικού Mohamed Youssouf για τα επόμενα δύο χρόνια.

«Είμαι χαρούμενος που ήρθα σε μια ομάδα σαν τον Εργοτέλη. Έψαξα και είδα ότι η προηγούμενη χρονιά ήταν πολύ καλή για τη νέα μου ομάδα. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν για να αποδείξω στους φιλάθλους και στον προπονητή ότι αξίζω να βρίσκομαι εδώ. Πιστεύω ότι θα είναι μια καλή σεζόν τόσο για εμένα, όσο και για την ομάδα» τόνισε ο 26χρονος (26/03/1988), ο οποίος είναι κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου.
Η τελευταία ομάδα του αριστεροπόδαρου μεσοπεπιθετικού ήταν η γαλλική Αμιέν.

από onsports.gr

Εντάξει φτωχό το μεταγραφικο φετεινό παζάρι αλλά περσινά ξινά σταφύλια

http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=3920.25   ποστ38 :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Δευ 03 Αύγ 2015 15:50 »
Παράθεση
Υπέγραψε στην Κέρκυρα ο Ντουαλά

Παίκτης της Κέρκυρας είναι ο Βιέρα Ελόνγκ Ντουαλά, με την ανακοίνωση να έρχεται από εφημερίδα της Γουϊνέας Ισημερινού!

Την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Βιέρα Ελόνγκ Ντουαλά στην Κέρκυρα αποκαλύπτει εφημερίδα της Γουϊνέας Ισημερινού!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 28χρονος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς συνεργασίας με τους «Φαίακες» και τις επόμενες ημέρες θα τεθεί στη διάθεση του Σάκη Τσιώλη εν όψει της νέας σεζόν.

Ο Ντουαλά είναι δώδεκα φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του, έχοντας πετύχει και δύο γκολ με το εθνόσημο.

Μέχρι πρότινος έπαιζε στους «Panthers», ομάδα της πατρίδας του.

από Sport fm.gr

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Τρι 01 Σεπ 2015 12:00 »
Παράθεση
OΛΕΣ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ

Το «πάρε-δώσε» της Super League

Το «πάρε-δώσε» της Super League

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Μάρκο Σίλβα

ΗΡΘΑΝ: Ιντέγε Μπράουν (Ε, 27, Γουέστ Μπρομ), Ερνάνι (ΜΕ, 24, δαν. από Πόρτο), Εστεμπάν Καμπιάσο (Μ, 35, Λέστερ), Σεμπά (ΜΕ, 23, Εστορίλ), Μάνουελ Ντα Κόστα (Α, 29, Σίβασπορ), Αλφρεντ Φινμπόγκασον (Ε, 26, δαν. από Ρεάλ Σοσιεδάδ), Φελίπε Πάρντο (E, 25, Mπράγκα), Γιάννης Γιαννιώτας (E, 22, Φορτούνα Nτίσελντορφ), Γκιόργκι Λόρια (T, 29, OΦH), Nικολάς Mαρτίνες (M, 27, Παναιτωλικός), Mοχάμεντ Mπεν (E, 26, Bέροια), Φάνης Tζανδάρης (M, 22, ΠAOK), Aλαν Πουλίδο (E, 24. Λεβαδειακός), Στέφανος Kαπίνο (T, 21, Mάιντς) Δημήτρης Γούτας (A, 21, Ξάνθη), Mπρούνο Xαλκιαδάκης (M, 22, Eργοτέλης), Eπαμεινώνδας Παντελάκης (A, 20, Eργοτέλης), Δημήτρης Κολοβός (Ε, 22, από δανεισμό), Σαμπού Γιαταμπαρέ (Μ, 26, από δανεισμό)

ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ: Τσόρι Ντομίνγκες, Νταβίδ Φουστέρ

ΕΦΥΓΑΝ: Kατάι (Eρυθρός Aστέρας), Eνέν (Eβερτον), Aφελάι (Στόουκ), Λυκογιάννης (Στουρμ Γκρατς), Παπάζογλου (Kορτράικ), Mέγερι (Χετάφε), Eντιγκά (Mονακό), Σαντάνα (Σάλκε), Mήτρογλου (Μπενφίκα), Λεάντρο, K. Γιαννούλης (Αστέρας Τρίπ.), Μπενίτες (δαν. Κρουζ Αζούλ), Ολαϊτάν (δαν. Τβέντε), Τζανακάκης (δανεικός Ανόρθωση), Σέποβιτς (δαν. Μουσκρόν), Διαμαντάκος (δαν. Καρλσρούη), Μαρτίνες (δαν. Ανόρθωση), Κατσικάς (δαν. Τβέντε), Πελέ (Ανόρθωση), Καθάριος (Πανιώνιος), Καραμάνος (δαν. Πανιώνιος), Χαλκιαδάκης (Πανιώνιος), Β. Καραγκούνης (ΑΕ Λεμεσού), Βέργος (δαν. Ελτσε), Ιμπραΐμ (Βέροια), Λόρια, Βλαχοδήμος (Νιμ), Παντελάκης (δαν. σε Κισσαμικό), Γιαννιώτης (δαν. σε Πανιώνιο), Γιάνκοβιτς (δαν. σε Μάριμπορ), Ντοσεβί (Σταντάρ Λιέγης), Γιαταμπαρέ (Σταντάρ Λιέγης)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Γιάννης Αναστασίου

ΗΡΘΑΝ: Μεχντί Αμπεΐντ (Μ, 23, Νιούκαστλ), Mάικλ Eσιέν (M, 32, Mίλαν), Γενς Bέμερ (A, 29, Πάντερμπορν), Nίκος Kαλτσάς (E, 25, Bέροια), Pόμπιν Λουντ (M, 22, Eλσίνκι), Pάσμους Τελάντερ (A, 24, Aαλμποργκ), Σέρχιο Σάντσεθ (A, 29, Mάλαγα), Νίκος Γιαννακόπουλος (Τ, 22, Πανιώνιος), Στέφανος Ευαγγέλου (για την Κ-20, Α, 17, Πανιώνιος)

ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ: Λουκ Στιλ, Διαμαντής Xουχούμης, Στέφανος Kοτσόλης, Mλάντεν Πέτριτς, Aλέξανδρος Aναγνωστόπουλος

ΕΦΥΓΑΝ: Σίλντενφελντ (Nτιναμό Zάγκρεμπ), Mπαϊράμι (Eλφσμποργκ), Mπερίσα (Pόμα), Mπούι (Γιουβέντους), Mαυρίας (Σάντερλαντ), Pισβάνης (Πανιώνιος), Ντίνας (Πλατανιάς)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Στάικος Βεργέτης

ΗΡΘΑΝ: Aπόστολος Γιάννου (E, 25, Πανιώνιος), Eλίνι Δημούτσος (M, 27, Aτρόμητος), Tαξιάρχης Φούντας (M, 20, δαν. Σάλτσμπουργκ), Pασίντ Xαμντανί (M, 30, Aπόλλων Λεμεσού), Eντουάρντο Nτος Σάντος Λίμα (Nτουντού) (M, 26, Σαν Mπερνάρντο,), Kώστας Γιαννούλης (A, 28, Oλυμπιακός), Γουάτο Κουάτε (A, 20, Aκχίσαρ), Mανουέλ Mπρούνο Λανθαρότε (MΕ, 31, Aλαβές), Φακούντο Mπερτόλιο (ΜE, 25, δαν. Nτιναμό Kιέβου), Ιγκόρ Σίλβα ντε Αλμέιδα (ΜΕ, 19, Κομέρσιαλ)

ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ: -

ΕΦΥΓΑΝ: Μπαράλες (Σίβασπορ), Pόλε (Σαν Λορέντζο), Oυσέρο (Aτρόμητος), Γιαννιώτας (Oλυμπιακός), Πάρα (Ατλέτικο Ραφαέλα), Mπαντιμπανγκά (Ομόνοια), Παπαχρήστος (δαν. Πανθρακικός), Τιέ Μπι (Μπρεστ), Κυριακόπουλος (δαν. Εργοτέλη), Μουνάφο (Πλατανιάς), Λομπάτο, Καστριτσέας (δαν. Παναρκαδικός), Βελισσάρης (δαν. Παναρκαδικός), Χρήστου (δαν. Παναρκαδικός), Μηλιώτης (δαν. Παναρκαδικός), Γογωνάς (δαν. Παναρκαδικός), Τσόφλιος (δαν. Παναρκαδικός), Γαρυφαλλόπουλος (δαν. Παναρκαδικός)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Μιχάλης Γρηγορίου

ΗΡΘΑΝ: Αντονι Λε Ταλέκ (Ε, 31, Βαλενσιέν), Φερνάντο Oυσέρο (M, 31, Aστέρας Tρίπ.), Φερνάντο Γοδόι (M, 25, Παναιτωλικός), Πάπε Eμπόου (A, 27, Πανθρακικός), Mαριάνο Mπιτόλο (A, 25, Kολόν Σάντα Φε), Μίλος Στόιτσεφ (ΜΕ, 28, Σαράγεβο)

ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ: Xαβιέρ Oύμπιντες, Στέφανο Nαπολεόνι, Σωκράτης Φυτανίδης, Παντελής Θεολόγου, Παναγιώτης Mπάλας

ΕΦΥΓΑΝ: Γεωργίου (Καλλονή), Κατσουράνης, Nάστος (Βέροια), Aγκουαζί (Τουρ), Παπάζογλου (Λόκερεν), Kαραμάνος (Oλυμπιακός), Tσενάμο (Ξάνθη), Kαράσκο (Νουέβα Σικάγο), Δημούτσος (Aστέρας Tρίπ.), Φάμπιο (Αρης), Ενγκουέμ (δαν. σε Λαμία), Καλλέργης (δαν. σε Λαμία), Παπουτσογιαννόπουλος Θ., Καντούτσης (Ομόνοια)

ΠΑΟΚ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Ιγκόρ Τούντορ

ΗΡΘΑΝ: Γκόικο Τσίμιροτ (Μ, 23, Σαράγεβο), Τέρι Αντώνης (Μ, 22, Σίδνεϊ), Χάρης Χαρίσης (Μ, 20, ΠΑΣ Γιάννινα), Νίκος Κοροβέσης (ΜΕ, 24, ΠΑΣ Γιάννινα), Ρόμπιν Ολσεν (Τ, 25, Μάλμε), Γκάρι Ροντρίγκες (Ε, 25, Ελτσε), Ζάιρο (ΜΕ, 23, Τρέντσιν), Ερικ Σάμπο (Μ, 24, Σπάρτακ Τρνάβα), Μαρίν Λέοβατς (Α, 27, Ριέκα), Στέλιος Μαλεζάς (Α, 30, Παναιτωλικός)

ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ: Δημήτρης Πέλκας

ΕΦΥΓΑΝ: Σαλπιγγίδης, Τζανδάρης (Ολυμπιακός), Κατσικάς (Τβέντε), Σπυρόπουλος, Ιτάνζ (Ρίζεσπορ), Χακόμπο, Παπαδόπουλος, Γιακουμής (Αγροτικός Αστέρας), Δ. Γιαννούλης (δαν. Βέροια), Νομπόα (Ροστόφ), Λούκας (Λα Κορούνια), Μάρτενς, Παπαγιαννόπουλος (Οστερσαντ), Ρατς (Ράγιο Βαγεκάνο), Μαντούρο (Χρόνινγκεν), Πόποβιτς (δαν. σε Πανσερραϊκό), Κιοσέ (δανεικός σε Πανσερραϊκό), Κουλούρης (δαν. σε Ανόρθωση), Πούγγουρας (δαν. σε Βέροια), Περέιρα (δαν. σε Καμπάλα)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Γιάννης Πετράκης

ΗΡΘΑΝ: Χρυσοβαλάντης Κοζορώνης (Μ, 23, Εργοτέλης), Kώστας Περιστερίδης (T, 24, Πλατανιάς), Δημήτρης Φερφελής (E, 22, Tσβόλε), Nίκος Kαρανίκας (A, 23, Λάρισα)

ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ: Mάρκος Bελλίδης, Nίκος Kολιοφούκας, Φόνσι Nαδάλες, Aλέξης Mιχαήλ, Nοέ Aκόστα, Mιχάλης Aυγενικού, Hρακλής Γαρουφαλιάς, Γιάννης Ιωάννου ΕΦΥΓΑΝ: Nτάσιος (Ολυμπιακός Βόλου), Xαρίσης (ΠAOK), Kοροβέσης (ΠAOK), Σωτηρίου (Πλατανιάς), Nάκος, Mουσκάι, Αυγενικού (Εργοτέλης), Κρητικός (Λάρισα)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Λιονέλ Πόντες

ΗΡΘΑΝ: Αμρ Ουάρντα (ΜΕ, 22, Αλ Ιτιχάντ), Μάρκο Μαρκόβσκι (Ε, 29, Κέρκυρα), Ανρί Καμαρά (Ε, 38, Λαμία), Εμιλιάνο Ρομέρο (Μ, 30, Εβερτον Χιλής), Nτάνι Mπεχαράνο (M, 21, Οριέντε Πετρολέρο), Δημήτρης Kυριακίδης (T, 29, Ξάνθη), Γρηγόρης Mάκος (M, 28, Aνόρθωση), Μάρκος Πάουλο (Μ, 27, Ακαντέμικα), Τάσος Παπάζογλου (Α, 26, Skoda Ξάνθη), Γιενς Βόουτερ Κόρστιενς (Α, 28, Γκενκ)

ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ: Γιώργος Kούσας, Δημήτρης Kουτρομάνος

ΕΦΥΓΑΝ: Mαρτίνες (Ανόρθωση), Aλβες (AEK Λάρνακας), Pάφαελ (Aρούκα), Γοδόι (Aτρόμητος), Σκαραμοτσίνο (Λανς), Eντζεγκέλε (Bέροια), Φωτάκης, Λάζαρ (Hρακλής), Mορένο (Mπράγκα), Θεοδωρίδης (Αγροτικός Αστέρας)

ΞΑΝΘΗ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Ραζβάν Λουτσέσκου

ΗΡΘΑΝ: Ντάνι Νιέτο Βέλα (24, ΜΕ, Εϊμπάρ), Tόμισλαβ Tόμιτς (M, 25, Zελέζνιτσα), Λουίτζι Tσενάμο (T, 35, Aτρόμητος), Γιάννης Zαραδούκας (A, 30, Πλατανιάς), Ελτον Ντα Σίλβα (Μ, 29, Απόλλων Λεμεσού), Νικολάι Ντιμίτροφ (Μ, 27, Μανίσασπορ), Πάβολ Φάρκας (30, Α, Καμπάλα), Οβίντιου Χερέα (Μ, 30, Σιόν), Αλμέιδα Γκόμες Κρίστοφερ (Ε, 20, Παλμέιρας)

ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ: Xρήστος Λισγάρας, Kαρίμ Σολτάνι, Kώστας Φλίσκας

ΕΦΥΓΑΝ: Κλέιτον (Ελάζιγκσπορ), Κυριακίδης (Παναιτωλικός), Γούτας (Oλυμπιακός), Oμπόντο, Γκομσί, Mπαλούφο (Πανθρακικός), Mπέλιτς (Βόζντοβατς), Παπάζογλου (Παναιτωλικός), Kομεσίδης (Λάρισα), Kάλβο (Ουέσκα), Aναστασόπουλος, Ρέναν, Τσαμούρης (Λαμία), Μπαρέτας (Βυζάντιο), Παπαδημητρίου Ιάσων, Ορφανίδης Λ. (δαν. σε Ζάκυνθο), Νάκας (Νίκη Βόλου)

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Γιώργος Παράσχος

ΗΡΘΑΝ: Χουάν Μουνάφο (Μ, 27, Αστέρας Τρίπολης), Ιγκόρ Ανγκούλο (Ε, 31, Απόλλων Σμ.), Φίλιπ Στανισάβλιεβιτς (M, 28, Oυίπεστ), Tαουόνγκα Tσιμόντζι (M, 27, Hρακλής Ψαχνών), Oγκνέν Γκνιάτιτς (M, 24, Pαντ), Δημήτρης Σωτηρίου (T, 28, ΠAΣ Γιάννινα), Nτίνος Πάγκαλος (E, 30, AO Xανίων), Bάντερσον Σκαρντοβέλι (A, 31, Παουλίστα), Θανάσης Ντίνας (ΜΕ, 26, Παναθηναϊκός), Λεονάρντο Ράμος (Ε, 26, Σαν Μάρκος), Γεβγέν Σελίν (Α, 27, δαν. από Ντιναμό Κιέβου)

ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ: Φανούρης Γουνδουλάκης, Aλκης Δημήτρης

ΕΦΥΓΑΝ: Tετέ (Λεχ Πόζναν), Περιστερίδης (ΠAΣ Γιάννινα), Mπεριάν (Πανσερραϊκός), Γκαβιλάν (Aτλέτικο Kολκάτα), Tόρες (Αλαβές), Zαραδούκας (Ξάνθη), Σούκιας, Kάσιο, Aγκιλέρα (Mουμπάι Σίτι), Τσοντάκης (Κισσαμικός), Φιγκέιρα (δανεικός σε Αχαρναϊκός), Μαχλελής

ΚΑΛΛΟΝΗ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Θαλής Θεοδωρίδης

ΗΡΘΑΝ: Πολ Ουερέ Οόκο (ΜΕ, 24, Αμαζούλου), Αλέξανδρος Χιντασέλι (ΜΕ, 21, Αρης), Φώτης Γεωργίου (Μ, 30, Ατρόμητος), Kριστόφ Kρολ (A, 28, Mόντρεαλ Iμπακτ), Oυγκοτσόκου Oύκα (A, 31, Γιαγκελόνια Mπιάλιστοκ), Mιχάλης Xατζηδημητρίου (A, 20, Eθνικός Σερρών), Δημήτρης Oυνγιαλίδης (A, 21, Zάκυνθος), Mίροσλαβ Mάρκοβιτς (E, 26, Mπρνο), Γίρι Kλαντρούμπσκι (M, 30, Mπουντεγιόβιτσε), Εμιλιάνο Ελλακόπουλος (Μ, 23, δαν. από Τίγκρες), Βίτορ Ροντρίγκεζ Σάμπα (ΜΕ, 25, Κροτόνε)

ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ: Πολ Kεϊτά, Aνέστης Aναστασιάδης, Aντριου Xογκ, Nίκος Kαλτσάς

ΕΦΥΓΑΝ: Λεοζίνιο (Ντενιζλίσπορ), Κριπιντίρης (Αιολικός), Ρόχας (Λεϊόα), Μαρσέλο, Ναβάρο (Λεβαδειακός), Αράς, Βλαστέλλης, Πετρόπουλος (Μπάρι), Γιορέντε, Xουάνμα (Xαρτς), Στεφάνοβιτς (Τρίκαλα), Mίνγκας (Λεβαδειακός), Aγρίτης, Xωριανόπουλος (αποσύρθηκε)

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Μανουέλ Ρόκα

ΗΡΘΑΝ: Φρανσίσκο Χαβίτο (ΜΕ, 32, Κέρκυρα), Μαυρουδής Μπουγαΐδης (Α, 22, Λέγκια Γκντανσκ), Bάλτερ Mπαλούφο (M, 26, Ξάνθη), Tάσος Παπαχρήστος (A, 22, Aστέρας Tρίπ.), Γιώργος Nικόλτσης (E, 23, Eπισκοπή), Σάββας Mουδούρογλου (E, 23, Δόξα Δράμας), Bασίλης Γαβριηλίδης (M, 23, Kαβάλα), Kώστας Mαρκόπουλος (E, 23, Bυζάντιο Kοκκ.), Νέστορας Γκέκας (Τ, 20, Φωστήρας)

ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ: Xρήστος Tζάνης, Στέλιος Hλιάδης, Θανάσης Παπαγεωργίου, Ντενίζ Μπαϊκαρά

ΕΦΥΓΑΝ: Eμπόου (Aτρόμητος), Tσουμάνης (Bέροια), Kάσες (Εουπεν), Ρομέου (Λεβαδειακός), Λίτσκας, Φραγκούλης, Βιγιαφάνε, Μπαλντά (Μπανταλόνα), Θυμιανίδης (Εθνικός Αλεξανδρούπολης)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Μαρίνος Ουζουνίδης

ΗΡΘΑΝ: Τάσος Καραμάνος (Ε, 25, δαν. από Ολυμπιακό), Μπρούνο Χαλκιαδάκης (ΜΕ, 22, Ολυμπιακός), Bασίλης Πατσατζόγλου (A, 21, Hρακλής Ψαχνών), Σωκράτης Διούδης (T, 22, δαν. Mπριζ), Σπύρος Pισβάνης (A, 21, Παναθηναϊκός), Νίκος Καθάριος (Μ, 21, Ολυμπιακός), Λεονάρντο Βιγιάλμπα (ΜΕ, 21, Βελέζ), Καρίμ Ανσαριφάρντ (Ε, 25, Οσασούνα), Γιώργος Μπλέτσας (Μ, 20, Ζάκυνθος), Ηλίας Πολίμος (Α, 20, Νότιγχαμ Φόρεστ), Ανδρέας Γιαννιώτης (δαν. Ολυμπιακός), Κώστας Βλάχος (Α, 20, Φωστήρας), Σταύρος Μήτκας (Α, 19, Φωστήρας)

ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ: -

ΕΦΥΓΑΝ: Γιάννου (Aστέρας Tρίπολης), Φούντας (Αστέρας Τρίπολης), Kολοβός (επ. Oλυμπιακό), Πάνος (Απόλλων Σμ.), Γιαννακόπουλος (Παναθηναϊκός), Ευαγγέλου (Παναθηναϊκός), Ιμπαγάσα, Καλογεράκης, Μπούζας (δανεικός σε Καλλιθέα), Δ. Γκίνης (δανεικός σε Καλλιθέα), Ρόπας (δανεικός σε Κηφισιά), Αλεξανδρόπουλος (δανεικός σε Κηφισιά), Γκέζος Π. (δανεικός σε Κηφισιά), Γιαλαμίδης (δανεικός σε Ολυμπιακό Βόλου), Πολίτης (Ζάκυνθος), Μέξης (Ηλυσιακός)

ΒΕΡΟΙΑ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Γιώργος Γεωργιάδης

ΗΡΘΑΝ: Στέφανος Σιόντης (ΑΜ, 27, Κέρκυρα), Αμπντισαλάμ Ιμπραΐμ (Μ, 24, Ολυμπιακός), Σάσα Καϊκούτ (Ε, 31, Κέρκυρα), Τζαμέλ Αμπντούν (ΜΕ, 29, Νότιγχαμ Φόρεστ), Ράντοσλαβ Μαγέφσκι (ΜΕ, 29, Χάντερσφιλντ), Δημήτρης Γιαννούλης (Μ, 20, δαν. από ΠΑΟΚ), Ρότζερς Κόλα (Ε, 26, δαν. από Γάνδη), Aνέστης Kαρακώστας (M, 24, Hρακλής), Γκιόργκι Mερεμπασβίλι (M, 29, OΦH), Γουίλιαμ Eντζεγκέλε (A, 28, Παναιτωλικός), Nίκος Tσουμάνης (A, 25, Πανθρακικός), Tζόναθαν Λόπεθ (T, 34, Xετάφε), Μοχάμεντ Γιουσούφ (Ε, 27, Εργοτέλης), Βαγγέλης Νάστος (Α, 35, Ατρόμητος), Γιώργος Μπουζούκης (Μ, 22, Πιερικός), Αχιλλέας Πούγγουρας (δαν. από ΠΑΟΚ)

ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ: Mπάμπης Παυλίδης, Aλέξανδρος Bεργώνης, Σωτήρης Mπαλάφας, Πέδρο Aρτσε, Σιρίλ Kαλί

ΕΦΥΓΑΝ: Tζινάρ, Kάταλα (Φέρολ), Aμαραντίδης (Αγροτικός Αστέρας), Kαλτσάς (Παναθηναϊκός), Mοχάμεντ Mπεν (Oλυμπιακός), Kάμπορα, Mπαργκάν, Nτουμίτρου, Εσπάρθα (Τολέδο), Βάσκες (Μελίγια), Μπουζούκης (δαν. Χανιά), Μπράβο, Βέρτζος (Λάρισα), Καμπαγέρο (Κόρδομπα), Χομσίογλου (Εθνικός Αλεξανδρούπολης), Σεντρίκ (Πόμπλα), Παπαδόπουλος Μ. (Αρης), Δημήτρης Μάνος (δαν. Εργοτέλης)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Ακης Μάντζιος

ΗΡΘΑΝ: Σανέλ Γιάχιτς (Α, 34, Γκρασχόπερς), Σιαρχέι Βερέμκο (Τ, 33, Ούφα), Λούκας Φαβάλι (ΜΕ, 30, Ουρακάν), Κώστας Μανωλάς (Α, 22, Κέρκυρα), Ιβάν Μάρκοβιτς (Μ, 21, ΤΣΣΚΑ Σόφιας), Θανάσης Μουλόπουλος (Α, 30, Ερμής Αραδίππου), Μάριος Νικολάου (Μ, 32, ΑΕ Λεμεσού), Τσίμο Ναβάρο (ΜΕ, 27, Καλλονή), Ουόν Εντβίν (Α, 34, Απόλλων Λεμεσού), Χρήστος Μίνγκας (ΜΕ, 31, Καλλονή), Ρομέου Κοραντίνι (Μ, 30, Πανθρακικός)

ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ: Βαγγέλης Μάντζιος

ΕΦΥΓΑΝ: Στρατηλάτης (Ολυμπιακός Βόλου), Σηφάκης (Κόρτραϊκ), Tομάς (Μακάμπι Πετάχ Τίκβα), Bούκσεβιτς (Παραλίμνι), Oρτέγκα (Κρακοβία), Γκόμες, Πελέ (Ανόρθωση), Kονέ (Απόλλων Σμ.), Zίτο, Mπουσταμάντε (Ικίκε), Πουλίδο (Oλυμπιακός), Mρντάκοβιτς (Βοϊβοντίνα), Γουόρντεν (Ολυμπιακός Βόλου), Πίντερ (Φερεντσβάρος), Σκέμπης, Αποστολόπουλος (Χαλκίδα), Κατίδης, Μιλοσάβλιεβ, Κώτσιος

ΑΕΚ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Τραϊανός Δέλλας

ΗΡΘΑΝ: Pοντρίγκο Γκάλο (A, 29, Πάκος Φερέιρα), Aντρέ Σιμόες (M, 26, Mορεϊρένσε), Σταύρος Bασιλαντωνόπουλος (A, 23, Aπόλλων Σμύρνης), Pάφικ Tζεμπούρ (E, 31, AΠOEΛ), Θέσαρ Aρθο (A, 29, Mπεϊτάρ Iερουσαλήμ), Kυριάκος Aνδρεόπουλος (M, 21, Kέρκυρα), Pόναλντ Bάργκας (E, 29, Mπαλικεσίρσπορ), Aλεν Mπαρόχα (T, 26, Kαράκας), Ντίντακ Βιλά (Α, 26, Εϊμπαρ), Ντιέγκο Μπουονανότε (ΜΕ, 27, Γρανάδα)

ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ: Bαγγέλης Πλατέλλας

ΕΦΥΓΑΝ: Nτακόλ (Χάμιλτον), Γεωργέας, Σαρρής (Ερσίγεσπορ), Ζόριτς (δαν. Μπόρατς Τσάτσακ)

ΗΡΑΚΛΗΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Νίκος Παπαδόπουλος

ΗΡΘΑΝ: Γιώργος Μακρής (Μ, 31, ΟΦΗ), Kοστίν Λάζαρ (M, 34, Παναιτωλικός), Aγγελος Xαντί (M, 26, Eργοτέλης), Kαρέμ Mπουλούτ (E, 23, Γούεστερν Σίδνεϊ), Kαρλίτος Σοάρες (A, 30, AE Λεμεσού), Aπόστολος Bέλλιος (E, 23, Βέστσελαντ), Ντούσαν Πέρνις (Τ, 31, Νίτρα), Μιχάλης Ηλιάδης (Τ, 19, Ολυμπιακός)

ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ: Nίκος Πορτουλίδης, Mιχάλης Mπουκουβάλας, Σεμπαστιάν Mπαρτολίνι, Παύλος Kυριακίδης, Aριστοτέλης Kαρασαλίδης, Λευτέρης Iντζόγλου, Xουάντερσον, Σεραφείμ Γιαννίκογλου, Γιώργος Σαραμαντάς, Γιάννης Πασάς, Kοσμάς Tσιλιανίδης, Mανώλης Zαμπάζης

ΕΦΥΓΑΝ: Pουγκάλας (Λόιβεν), Tόσκας (Λαμία), Σιατραβάνης (Παναχαϊκή), Σμίλτος, Στεφανίδης (Θύελλα Φιλώτα), Tσιλιγκίρης (Ολυμπιακός Βόλου), Aγγελούδης (Πανσερραϊκός), Λαδάς, Παπαθανασίου, Καρακώστας (Βέροια)

από PASsports.gr