Αποστολέας Θέμα: Περιστερίδης Κώστας  (Αναγνώστηκε 19199 φορές)

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Περιστερίδης Κώστας
« Απάντηση #50 στις: Κυρ 07 Μάι 2017 13:07 »
Αν μπορουσαμε να αποκρυπτογραφησουμε τους "κωδικους" του φετινου budget στο μυαλο του ηπιου θα μπορουσαμε να πουμε τα παρακατω:
πωληση κουτρη= μεταγγραφες πανω απο το ραφι για φετος
πωληση πασχαλακη= το μεριδιο μου για να φτιαχτει το γηπεδο...
Εδω και καιρο εχει γινει σε ολους γνωστο οτι ο ηπιος δε πολυσπαει φραγκα απτην τσεπη του...
Οτι παρει απο μετραγγραφες, τηλεοπιτκα,χορηγιες κλπ ισοδυναμει με το budget.
Aπο ολα αυτα θα πρεπει να καλυψει την σεζον που ερχεται και οτι χρωσταει σε δοσεις.
Για να μην ξφυγω πολυ απο το θεμα
Ο Πασχαλακης θα πουληθει, απλα ο τραυματισμος του Περιστεριδη μας κανει μονοδρομο την επιστροφη Βελλιδη.
Μεχρι Δεκεμβρη λογικα θα παμε με δευτερο τον Κολιοφουκα (δε το κρινω λαθος επιλογη να παρει και καμια συμμετοχη στο κυπελλο) και σιγα σιγα που θα γυρισει ο Περιστεριδης θα διεκδικησει την θεση απο τον Βελλιδη.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Παρ 12 Μάι 2017 14:28 »
Παράθεση
Το... μήνυμα του Περιστερίδη

Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε σήμερα ο Κώστας Περιστερίδης.

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ ευχαρίστησε , σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, άπαντες για την στήριξή του ενώ τόνισε ότι θα επιστρέψει δυνατότερος.
sportsioannina.gr

Γερός και δυνατός να είναι από εδώ και πέρα!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Σαβ 27 Μάι 2017 23:49 »
Παράθεση
Το συγκινητικό μήνυμα του Περιστερίδη για Γλύκο (pic)

Ο Κώστας Περιστερίδης περνάει κι αυτός τον εφιάλτη των χιαστών κι έσπευσε να ευχηθεί ταχεία ανάρρωση στον Παναγιώτη Γλύκο.

Ο πορτιέρο του ΠΑΣ Γιάννινα στάθηκε άτυχος στις αρχές του μήνα όταν χτύπησε και υπέστη ρήξη χιαστών, ευρισκόμενος πλέον στο στάδιο της αποθεραπείας.

Ο Χανιώτης τερματοφύλακας έσπευσε να ευχηθεί περαστικά στον Γλύκο ο οποίος υπέστη τον ίδιο τραυματισμό στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, δίνοντας... ραντεβού στα γήπεδα με τον γκολκίπερ του Δικεφάλου.

«Βιώνοντας ο ίδιος παρόμοιο τραυματισμό, θα ήθελα να ευχηθώ και στον συνάδελφο Παναγιώτη Γλύκο, υπομονή, δύναμη και ταχεία ανάρρωση. Ραντεβού στα γήπεδα το συντομότερο και για τους δύο μας.», έγραψε ο Περιστερίδης στο facebook.

από Sdna.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος PASas_

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Τετ 09 Αύγ 2017 12:39 »
Είναι πολλές οι πληροφορίες που προσπαθώ να συγκρατώ από μνήμης και να μεταφέρω, δεν δικαιολογούμαι όμως που ξέχασα την σημαντικότερη και πιο ευχάριστη είδηση της προχθεσινής προπόνησης. Ο Περιστερίδης, για πρώτη φορά μετά την εγχείρηση που έκανε, βγήκε στο γήπεδο και έκανε τρέξιμο. Αυτό σημαίνει την έναρξη της αντίστροφης μέτρησης για την επιστροφή στις προπονήσεις και μετέπειτα στους αγώνες.
Όταν περνούσε μπροστά από την εστία που κάνανε προπόνηση οι τερματοφύλακες η αλήθεια είναι ότι κοντοστεκόταν να κάτσει για κανένα σουτ, αλλά τελικά κατάφερνε να αντισταθεί στον πειρασμό.

Συνέχισε δυνατά παιχταρά μου και από τον Οκτώβρη θα έχουμε μια ιδανική τριπλέτα τερματοφυλάκων, με παρόν και μέλλον.

Συνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Τετ 09 Αύγ 2017 13:21 »
απο τους πιο ατυχους παιχτες της ομαδας μας ... εχασε την ευρωπη περυσι, χανει την αρχη του φετινου πρωταθληματος φετος απο τραυματισμους ... θελει κουραγιο πολυ και δυναμη ... εχει ψυχη ομως ο ψηλος και αθορυβος γκολκιπερ μας και μπραβο του

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Τετ 09 Αύγ 2017 15:00 »
πρωι πρωί στη γειτονιά ο ψηλέας...

...τι γίνεται ρε γίγαντα ο τραυματισμός? του λέω...

...όλα καλά και όπως πρεπει....μου απαντάει...

ΥΓ. έρχεται σιγά σιγά πίσω δυνατός ο Πέρι....  ;)
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Δευ 02 Οκτ 2017 23:01 »
Παράθεση
Στα πλαίσια της 4ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού 2017, ο ποδοσφαιριστής Κώστας Περιστερίδης βρέθηκε στο 5ο Γυμνάσιο Ιωαννίνων για συζήτηση με τα παιδιά του σχολείου για το ποδόσφαιρο. Ευχαριστούμε το 5ο Γυμνάσιο για την πρόσκληση και την φιλοξενία τους..
PAS Giannina FC

Αποσυνδεδεμένος PizzAS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Παρ 11 Μάι 2018 13:51 »
Παράθεση
ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΔΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2020

Στο ρυθμό των ανανεώσεων και ο τερματοφύλακας μας Κώστας Περιστερίδης, ο οποίος υπέγραψε επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2020 με την ομάδα μας.

Ο Κώστας στις δηλώσεις του στο pasgiannina.gr είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω στην ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο και την οικογένεια του, τη διοίκηση της ομάδας, τον προπονητή μας κ.Πετράκη, τον Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ.Νιαρχάκο αλλά και τον προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας μας κ.Τσελιόπουλο για την καθοδήγηση, τη στήριξη τους και την εμπιστοσύνη τους σε εμένα. Θέλω και πιστεύω ότι η επόμενη χρονιά για τον ΠΑΣ θα είναι καλή και εμείς σαν ομάδα θα φροντίσουμε να κάνουμε το χρέος μας απέναντι στον κόσμο.»

https://pasgiannina.gr/transfer/peristeridis-2020/
Ανανεωσε και ο Περιστεριδης
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 11 Μάι 2018 14:24 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Παρ 11 Μάι 2018 14:18 »
Μπράβο στην ΠΑΕ, καλή τύχη και υγεία στον παίκτη μας

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Πεμ 09 Αύγ 2018 18:49 »
Τι άτυχο αυτό το παδι;

Περαστικά Κωστάρα!

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Πεμ 09 Αύγ 2018 20:16 »
Περαστικά
Ενας τρομερά ατυχος παίκτης :'(...

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Πεμ 09 Αύγ 2018 22:56 »
Ότι και να πούμε, είναι λίγο. Κουράγιο στον παίκτη μας

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Πεμ 09 Αύγ 2018 22:59 »
Μας *άμησαν οι τραυματισμοί φέτος...
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Κυρ 12 Αύγ 2018 21:46 »
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επέμβαση στο γόνατο του Κώστα Περιστερίδη από τον Ιατρό της ομάδας μας κ.Ριστάνη.
Του ευχόμαστε καλή ανάρρωση και να επιστρέψει πιο δυνατός.

#pas #pasgiannina #pasgianninafc #pasfamily

PAS Giannina FC
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 16 Αύγ 2018 16:47 από pagourenko1966 »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Δευ 13 Αύγ 2018 13:28 »
Ευχαρίστησε τους γιατρούς και έδωσε υπόσχεση ο Περιστερίδης
Ο Κώστας Περιστερίδης συγκινεί με την ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Λίγες ώρες μετά την επιτυχημένη επέμβαση στο νοσοκομείο Metropolitan, όχι μόνο ευχαρίστησε τους γιατρούς του, Ριστάνη και Τόκη, αλλά βρήκε το κουράγιο να δηλώσει πιο έτοιμος από ποτέ να επιστρέψει σύντομα δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους.

Είναι βέβαιο ότι η ομάδα θα τον περιμένει για μία ακόμα φορά, αφού έχει να δώσει πράγματα στο μέλλον.

Η ανάρτηση του Περιστερίδη:

Ένα μεγάλο ευχαριστώ ίσως δεν φτάνει για τους ανθρώπους που με βοήθησαν τον τελευταίο χρόνο να πιστέψω ξανά στον εαυτό μου και με έκαναν να καταλάβω την προσωπική υπομονή και επιμονή για να κάνω πράγματα που αγαπάω!Ο θεός επιλέγει να δώσει σκληρές δοκιμασίες σε άτομα που μπορούν να ανταπεξέλθουν και τα καταφέρνουν!Να είστε σίγουροι ότι και αυτήν την δοκιμασία θα την ξεπεράσω και θα γυρίσω πιο δυνατός από ποτέ ,το υπόσχομαι! Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει στους γιατρούς μου Κ.Ριστάνη και Κ.Τόκη που χωρίς αυτούς δεν θα ξανά σηκωνόμουν και θα πατούσα στα πόδια μου!#pasgianninafc#12#hosoccer🙏💪⚽⚪
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Τρι 15 Ιαν 2019 18:34 »
Τι γίνεται αυτή η ψυχή;

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Τρι 11 Ιούν 2019 21:16 »
Που βρίσκεται ο Περιστερίδης; Είναι ΟΚ με τον τραυματισμό του;

Προπονείται;

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Κυρ 19 Ιούλ 2020 15:27 »
Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές, Σκόνδρα Απόστολο, Μπουκουβάλα Μιχαήλ, Αποστολόπουλο Αλέξανδρο, Περιστερίδη Κωνσταντίνο και Shergelashvili Lasha.

Ευχαριστούμε τους ποδοσφαιριστές για την προσφορά τους στην ομάδα, τις στιγμές που ζήσαμε στους αγωνιστικούς χώρους και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του, πάντα με υγεία.
pasgiannina.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Σαβ 25 Ιούλ 2020 20:56 »
O Κώστας Περιστερίδης στο Sportsioannina.gr
Μέσω του Sportsioannina.gr , ο Κώστας Περιστερίδης "αποχαιρετά" την πόλη των Ιωαννίνων και τους φιλάθλους του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο τέως τερμαυτοφύλακας του ΠΑΣ , μιλάει για το παρελθόν , το παρόν και το μέλλον του...

Συνέντευξη: Ακης Λιούτας

- Κώστα ένα μεγάλο κεφάλαιο , 5 ετών , κλείνει...

Μεγάλο και σημαντικό κεφάλαιο...

- Τι αφήνεις πίσω...;

Σίγουρα αφήνω παρα πολλά και καλά πράγματα. Ωρίμασα ποδοσφαιρικά και έκανα παρα πολλούς φίλους στην πόλη. Πεντε χρόνια στην ομάδα έζησα σχεδόν τα πάντα και καλες και ατυχές στιγμές που θα τις κρατήσω όλες. Γιατί αυτές οι στιγμές είναι εμπειρίες ζωής.

- Υπήρξαν επαφές για την ανανέωση συμβολαίου ;

Μια πρώτη κουβέντα έγινε τον Ιανουάριο, όταν και υπήρχε όχι μόνο ενδιαφέρον από ομάδες αλλά και πρόταση. Τότε ο πρόεδρος μου είπε να καθίσω στην ομάδα και θα ανανεώσω το συμβόλαιο μου,όταν τελείωσε η φετινή δύσκολη χρόνια για όλους μας. Κάναμε μια κουβέντα χωρίς να αναφερθεί η ανανέωση του συμβολαίου. Όποτε ένα μεγάλο κεφάλαιο για μένα έκλεισε και κοιτάω πλέον μπροστά

- Τι θα θυμάσαι από την 5ετη διαδρομή;

Έχω πάρα πολλές αναμνήσεις και καλες και ατυχές στιγμές. θα κρατήσω μόνο τις καλες. Η έξοδος στην Ευρώπη με την ομάδα είναι αξέχαστη στιγμή για όλη την πόλη και τον φίλαθλο κόσμο. Οι τραυματισμοί μου επίσης μέσα σε αυτήν την 5ετια είναι κάτι που με στιγμάτισε,αλλα πιο πολύ με ενόχλησε που δεν μπόρεσα αυτό το διάστημα που ήμουν τραυματίας να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου. Βγήκα ομως πιο δυνατός μέσα από ολα αυτά που πέρασα και πλέον πατάω στα πόδια μου πιο καλά από ποτέ.

- Θεωρείς ότι σου χρωστάει... η ποδοσφαιρική μοίρα λόγω των αλλεπάλληλων τραυματισμών ;

Θεωρώ ότι δεν πρέπει κανείς να χάνει την πίστη του για ότι και αν κανει.Προσωπικα έχω μάθει να βλέπω τα θετικά από ότι και αν γίνεται στην ζωή μου.Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους Γιατρους Σταύρο Ριστανη και τον Αναστάσιο Τοκη για την εξαιρετική τους δουλειά και στα δυο χειρουργεία μου και φυσικά τον φυσιοθεραπευτή Φίλιππο Σκόρδο και όλο το PhysioActiv για την αποθεραπεία που κάναμε και την ψυχολογική στήριξη που είχα από αυτούς. Το αύριο το χτίζει ο καθένας με τις βάσεις του σήμερα όποτε ειμαι έτοιμος για ότι μου επιφυλάσσει η μοίρα

- Τι περιλαμβάνει η επόμενη ημέρα ;

Η απραξία μου λόγω των τραυματισμών αποτελεί μια αντικειμενική δυσκολία. Νιωθω και είμαι καλά. Θα κοιτάξω προσεκτικά το επόμενο βήμα στην καριέρα μου και με την βοήθεια του θεού όπου και αν πάω θέλω να βοηθήσω την ομάδα και μεσα από αυτήν την διαδικασία φωνάξω παρόν αγωνιστικά. Ευελπιστώ να παω σε μια ομάδα που θα με πιστέψει και θα υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για την καλύτερη δουλειά ώστε να εκπληρώσουμε τους στόχους που θα τεθούν.

- Πώς θες να σε θυμάται ο κόσμος του ΠΑΣ;

Στην αρχή,ερχόμενος στην ομάδα,ίσως να μην με ήξεραν οι περισσότεροι αλλά πιστεύω με τον καιρό κατάλαβαν για τον χαρακτήρα μου και ότι ειμαι ένα παιδί που μέσα από την δουλειά και χωρίς «χαρες» θέλει να βοηθήσει τα μέγιστα! Ανέπτυξα ιδιαίτερες σχέσεις με τα περισσότερα άτομα που γνώρισα στην ομάδα και αναμφίβολα η επαφή μας θα διατηρηθεί. Ο ΠΑΣ είναι μεγάλη ομάδα την οποία αξίζει κανείς να αγαπήσει χωρίς όρους, ανεξάρτητως καταστάσεων και προσώπων. Είμαι ευγνώμων που υπήρξα μέλος αυτής της οικογένειας την οποία θα κρατήσω για πάντα στην καρδιά μου. Εις το επανιδείν...
sportsioannina.gr

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Κυρ 26 Ιούλ 2020 15:26 »
Καλή συνέχεια στον ποδοσφαιριστή.
Συγχαρητήρια στον πρόεδρο (και τον κ. Πετράκη) για το πώς συμπεριφέρθηκαν στην ατυχία που χτύπησε απανωτά τον παίκτη. Είναι από τις λίγες περιπτώσεις που το συναίσθημα επιτρέπεται να υπερτερεί στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Μακάρι ο παίκτης να βρει για τη συνέχεια μια πρόταση που να τον ικανοποιεί και ο πρόεδρος να δείχνει πια τον μεγάλο του συναισθηματισμο μόνο σε τέτοιες περιπτώσεις (οι αποδεσμεύσεις που μέχρι στιγμής έγιναν είναι καλό σημάδι ότι ο υπέρμετρος ρομαντισμός του προέδρου θα τιθασευτεί).

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Τετ 28 Ιούλ 2021 23:37 »
Δικηγόρος Περιστερίδη: «Πλαστογράφησε έγγραφο ο ΠΑΣ Γιάννινα»

Στην εκδίκαση της έφεσης του ΠΑΣ Γιάννινα κατά της απόφασης της Α' ΕΕΟΔ για τον Κώστα Περιστερίδη ο δικηγόρος του δεύτερου υποστήριξε ότι οι «κυανόλευκοι»... κατασκεύασαν έγγραφο από το TAXIS.
Ο πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα, Κώστας Περιστερίδης δικαιώθηκε από την Α' ΕΕΟΔ στην προσφυγή του κατά του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» κατέθεσε έφεση και εκεί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του SDNA, έγινε λόγος για... πλαστογράφηση εγγράφου του TAXIS! Σημειώνεται ότι ο 30χρονος μαζί με τους Βελλίδη, Σκόνδρα ήταν οι τρεις ποδοσφαιριστές που δεν είχαν αποδεχτεί μείωση των αποδοχών τους λόγω κορονοϊού.

Στην εκδίκαση της έφεσης της ΠΑΕ τη Δευτέρα (26/07) την οποία παρακολούθησε το SDNA, η δικηγόρος Χρύσα Σεβαστοπούλου αναφέρθηκε στις έκτακτες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία και στην έντονη οικονομική ζημιά (158 χιλιάδες και 240 χιλιάδες από τα τηλεοπτικά). Για τα μισθώματα, μάλιστα, ανέφερε: «Η εκμισθώτρια τα ζητά και από εμάς και από τον ποδοσφαιριστή. Δεν θα πληρώσουμε δύο φορές». Σημειώνεται ότι στην Α' ΕΕΟΔ, συνέβη το εξής εντυπωσιακό. Τόσο η πλευρά της ΠΑΕ, όσο και του ποδοσφαιριστή εμφάνισαν έγγραφα του TAXIS για τα μισθώματα!

Ο δικηγόρος του Περιστερίδη, Μανώλης Αλαφραγκής είπε μεταξύ άλλων:

«Αν δεν τιμωρηθεί η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, τότε δεν θα τιμωρηθεί κανείς. Στην πρωτοβάθμια εμφανίσαμε και οι δύο πλευρές έγγραφο από το TAXIS για τα εκμισθώματα του ποδοσφαιριστή. Ζήτησα από την εκμισθώτρια να μου τυπώσει τα Ε2 και Ε3. Δεν υπάρχει κανένα μισθωτήριο με την ΠΑΕ. Το έγγραφο ήταν «κατασκευασμένο» και είχε ημερομηνία 1/3/2021 εν όψει της εκδίκασης στις 8/3/2021. Πατάνε σε πλαστό έγγραφο για να κάνουν έφεση. Πρόκειται για κατάφωρη παραβίαση του καθήκοντος της αληθείας».

Ο Αλαφραγκής χαρακτήρισε παράλληλα εκπρόθεσμη την έφεση της ΠΑΕ. Όπως είπε, η απόφαση κοινοποιήθηκε στις 6/7 και η έφεση εστάλη πέντε ημέρες μετά. Η Σεβαστοπούλου από την πλευρά της υποστήριξε ότι υπήρχε μισθωτήριο, η ΠΑΕ το εκτύπωσε από το TAXIS και ζήτησε προθεσμία να καταθέσει σχετική βεβαίωση από την εφορία.
sdna.gr

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Πεμ 29 Ιούλ 2021 00:21 »
Δεν ξέρω αν ο Περιστερίδης έπραξε καλά, ηθικώς δηλαδή, γιατί νομικώς έχει κάθε δικαίωμα. Βέβαια πλαστογράφηση από taxisnet μου φαίνεται απίθανο να είναι αληθινό...
Ο πρόεδρος τον στήριξε τόσα χρόνια ενώ τουλάχιστον δυο φορές τραυματίστηκε σοβαρά, και αυτό είναι το ευχαριστώ του;

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Πεμ 29 Ιούλ 2021 00:57 »
Τα δούλεψε τα λεφτά.Συμμετείχε στην ομάδα.Δεν έχουν λύσει το οικονομικό τους πρόβλημα όλοι οι ποδοσφαιριστές.Μερικά χιλιάρικα είναι σημαντικά όπως για τους περισσότερους.

Συνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Πεμ 29 Ιούλ 2021 01:09 »
Για τι τιμωρια μιλαμε , σε περιπτωση που το εγγραφο ητσν οντως πλαστο ;