Αποστολέας Θέμα: Καρανίκας Νικόλαος  (Αναγνώστηκε 9116 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
Καρανίκας Νικόλαος
« στις: Πεμ 11 Ιούν 2015 14:18 »

Ο Καρανίκας ας ελπίσουμε να συνοδεύεται από ...νίκας
23 είναιτος, αν είναι άξιος ας βγάλει αράχνες στη θέση, που έχει εξ άλλου παράδοση μακροημέρευσης.
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 06 Μάρ 2017 18:42 από ΛΟΚΟ »

Αποσυνδεδεμένος drakos

• Hero Member
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Καρανίκας Νικόλαος
« Απάντηση #2 στις: Τρι 23 Ιούν 2015 15:35 »
Καλώς ήρθες μικρέ! Λογικά πάει για δεύτερο δεξί μπακ μετά τον Στρούνα.

Οπότε Ντάσιος τέλος!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Τρι 23 Ιούν 2015 15:58 »
ειπαμε....παιχτη που θελει ο νιονιος τον παιρνεις με κλειστα ματια

99% επιτυχια

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Τρι 23 Ιούν 2015 16:29 »

Όνομα: Νικόλαος Καρανίκας
Ημερομηνία Γέννησης: 04/03/1992
Τόπος γέννησης: Λάρισα 
Τόπος καταγωγής: Σαμαρίνα - Αμπελάκια  Λάρισας -
Φίλαθλος:  ΑΕ Λάρισας
Ύψος: 1,76
Εθνικότητα: Ελλάδα
Θέση: Δεξί μπακ (αμυντικός μέσος)
Πόδι: Δεξί
Τρέχουσα ομάδα: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966
Ένταξη : 23/06/2015
Διάρκεια συμβολαίου: 30/06/2018

Προηγούμενες ομάδες:
2010-15: ΑΕ Λάρισα – (σύγχρονος Κολοβέτσιου με 89 συμμετοχές / 2 γκολ)
2006-10: AE Λάρισα U-21 (13 ετών)

Υ.Γ.: Πιστεύω πως ο Νίκος θα έδωσε τα 60 ευρώ για τη φανέλα στον Πλεξίδα…  τον οποίο ψάχνει ο Κούγιας και δεν τον βρίσκει…
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 23 Ιούν 2015 16:34 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Τρι 23 Ιούν 2015 22:43 »
Παράθεση
Φίλαθλος:  ΑΕ Λάρισας

Λάθος αυτό. Φίλαθλος κοβε

Υ.Γ. Καλώς ήρθες στα Γιάννενα. Υγεία και καλή πορεία...
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Δευ 27 Ιούν 2016 15:04 »
Υ.Γ.: Πιστεύω πως ο Νίκος θα έδωσε τα 60 ευρώ για τη φανέλα στον Πλεξίδα…  τον οποίο ψάχνει ο Κούγιας και δεν τον βρίσκει…

Ok Nikos "Wikinikas"

Από jp
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Σαβ 13 Αύγ 2016 10:44 »
Παράθεση
Εξετάζει Καρανίκα ο Παναθηναϊκός

Ο Νίκος Καρανίκας έχει βρεθεί στο μεταγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού με τους πράσινους να ψάχνουν δεξιό μπακ.

Ο24χρονος άσος του ΠΑΣ Γιάννινα εξετάζεται από τον Παναθηναϊκό, είτε για τώρα, είτε για τον Ιανουάριο με την περίπτωση του να έχει μέλλον.

Για να γίνει κάτι με Καρανίκα θα πρέπει οι πράσινοι να έχουν προκριθεί επί της Μπρόντμπι και να δουν αν ο Ρέις μπορεί να ανταποκριθεί ως μπακ απ του Μέστο.

Επίσης, οι σχέσεις ΠΑΣ και Παναθηναϊκού δεν είναι και οι καλύτερες μετά τη μη παραχώρηση της Λεωφόρου για το ματς με την Άλκμααρ.

Πάντως, οι πράσινοι θα παρακολουθούν στενά την εξέλιξη του Νίκου Καρανίκα.

από Sdna.gr

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Τρι 06 Σεπ 2016 17:11 »
Πολύ καλός ο μικρός στα Ευρωπαϊκά ματς! Ο ανταγωνισμός φέτος με τον Μπουκουβάλα μόνο σε καλό μπορεί να του βγει!

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #9 στις: Δευ 12 Σεπ 2016 10:46 »
Καρανίκας ο ένας, Καρανίκας ο άλλος, ΚαραΝίκας ο παράλλος!
Τι έγινε ρε παιδιά;

Παράθεση
Ας βάλει κάποιος ρε παιδιά ένα άμπερ αλέρτ για τον Μπάκα του Ατρόμητου

ΑΜΠΕΛΑΛΕΕΕΕΕ λέμεεεεεεεεεεεεεε

A και ...pH ρε χαμένο όχι Ph, ε pχαμένοοοο (ξες εσύ)

« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 12 Σεπ 2016 12:27 από ΛΟΚΟ »

Αποσυνδεδεμένος deceiver

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Δευ 12 Σεπ 2016 11:13 »
Όταν η ομάδα σου μένει Epiurus Palace αλλά εσύ έχεις κλείσει Παλλάδιο....
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Τετ 14 Σεπ 2016 17:27 »
(...)
Ο Καρανίκας, αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2015 ως back up του Στρούνα...
(...)
...αφού ερχόταν να αντικαταστήσει την σημαία του συλλόγου, Γιώργο Ντάσιο.
(...)

Superleague & ΠΑΣ Γιάννινα ΠΑΣ Γιάννινα Ποδόσφαιρο  http://www.gazzetta.gr/stili/to-mauro-kouti/article/979702/karanikas-next-big-thing-toy-pas-giannina-vid

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Παρ 03 Μάρ 2017 15:24 »
Παράθεση
  Έφεση είχε καταθέσει η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα μετά την πρωτόδικη τιμωρία του Νίκου Καρανίκα με 3 αγωνιστικές για την αγκωνιά στον Μπεργκ, επιδιώκοντας να μειωθεί έστω και κατά μία αγωνιστική η τιμωρία του.

Η Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε τελικά την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα κι έτσι ο Λαρισαίος μπακ θα επιστρέψει στην ενεργό δράση στις 19 Μαρτίου που ο ΠΑΣ Γιάννινα παίζει στην Τρίπολη με τον Αστέρα.   

http://super-fm.gr/17136/aporrifthike-i-efesi-gia-ton-karanika/

Συνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #13 στις: Παρ 03 Μάρ 2017 15:27 »
Παράθεση
  Έφεση είχε καταθέσει η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα μετά την πρωτόδικη τιμωρία του Νίκου Καρανίκα με 3 αγωνιστικές για την αγκωνιά στον Μπεργκ, επιδιώκοντας να μειωθεί έστω και κατά μία αγωνιστική η τιμωρία του.

Η Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε τελικά την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα κι έτσι ο Λαρισαίος μπακ θα επιστρέψει στην ενεργό δράση στις 19 Μαρτίου που ο ΠΑΣ Γιάννινα παίζει στην Τρίπολη με τον Αστέρα.   

http://super-fm.gr/17136/aporrifthike-i-efesi-gia-ton-karanika/

Πουτάνες βαζέλες. Πόσο μας μισείτε... Ζυγώνει η ώρα που θα σας συντρίψουμε. Και θα το θυμάστε για πάντα!
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Σαβ 04 Μάρ 2017 20:51 »
Ηappy birthday to you (3ς... αγωνιστικές) 

Ηappy birthday Καρα... Nίκος !!!

Elbow Berg... http://1.bp.blogspot.com/-0ZE9fqKCV4s/VW1hPomVgCI/AAAAAAAAXJ4/EFah8PRSSkI/s1600/lower-back-pain-when-you-breathe-in-males-53835.jpg

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Τετ 10 Μάι 2017 19:31 »

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Σαβ 10 Ιούν 2017 22:36 »
Ο Καρανίκας στο gTV!
Ο Νίκος Καρανίκας μιλά στο gTV και την Έλενα Οικονόμου για την περυσινή πορεία του ΠΑΣ, την εμπειρία της Ευρώπης, τους στόχους για την ερχόμενη σεζόν και το μεγάλο του ποδοσφαιρικό όνειρο!

Στο υψηλότερο ποδοσφαιρικό επίπεδο, οι λεπτομέρειες είναι εκείνες που κάνουν την διαφορά. Μπορεί η σεζόν να έχει ολοκληρωθεί και ο Ιούνιος να προσφέρεται για γέμισμα των... μπαταριών ενόψει της νέας χρονιάς, ωστόσο, ο Νίκος Καρανίκας του ΠΑΣ βρίσκεται στην Λάρισα και περνά αρκετό χρόνο στο γυμναστήριο για να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση.
Το gTV... εντόπισε τον νεαρό δεξιό μπακ της ομάδας των Ιωαννίνων και τον «ανέκρινε» για τα πάντα!

http://www.gazzetta.gr/football/article/1093930/o-karanikas-sto-gtv

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Δευ 17 Ιούλ 2017 13:22 »
Πρότειναν τον Καρανίκα στον Παναθηναϊκό

Ο δεξιός μπακ του ΠΑΣ Γιάννινα, Νίκος Καρανίκας, έχει προταθεί ξανά στον Παναθηναϊκό χωρίς όμως η περίπτωσή του να συγκεντρώνει πιθανότητες.

Ένας παίκτης που στο παρελθόν έχει ακουστεί για τον Παναθηναϊκό, ο Νίκος Καρανίκας του ΠΑΣ Γιάννινα, προτάθηκε ξανά στο «τριφύλλι». Ο Καρανίκας δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Ηπειρώτες, και θα πρέπει να δοθεί ένα ποσό.

Στον Παναθηναϊκό πάντως, έχουν άλλες προτεραιότητες αυτή την στιγμή και στόχος τους είναι να κλείσουν άλλες τρύπες όπως αυτή του επιθετικού και του εξτρέμ.

http://www.gazzetta.gr/football/article/1111327/proteinan-ton-karanika-ston-panathinaiko

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Δευ 17 Ιούλ 2017 13:56 »
Mε τι να πληρώσει ο βάζελος;Με bitcoins;

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Τετ 19 Ιούλ 2017 02:02 »
Mε τι να πληρώσει ο βάζελος;Με bitcoins;
γενικότερα απορώ πώς είναι δυνατόν να κάνει οποιαδήποτε μεταγραφή... Βέβαια οι νόμοι "εφαρμόζονται" κατά το δοκούν ... οπότε δεν θα έπρεπε να έχω καμία απορία...
άλλωστε υποθέτω ότι οποιοσδήποτε με στοιχειώδη γνώση οικονομικών θα έπρεπε να απορεί πώς αδειοδοτήθηκαν εταιρίες σαν τον γαυραιώνιο και το βάζελο... 

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Τετ 19 Ιούλ 2017 10:42 »
Παράθεση
Νίκος Καρανίκας: «Θέλω να αποδεικνύω πρώτα στον εαυτό μου και μετά στους άλλους»

Ο Νίκος Καρανίκας ήρθε στον ΠΑΣ Γιάννινα πριν από 2 χρόνια ως ένα ταλέντο με καλές προοπτικές και φυσικά δεν διέψευσε τους ανθρώπους που τον επέλεξαν να ενταχθεί στο «κυανόλευκο» ρόστερ. Παρά το δύσκολο συναγωνισμό που είχε με τον Στρούνα την πρώτη σεζόν και τον Μπουκουβάλα τη δεύτερη, κατάφερε να κάνει αρκετές συμμετοχές και να δείξει τις δυνατότητές του.

Το super-fm.gr συνάντησε τον αμυντικό του ΠΑΣ Γιάννινα στο Καρπενήσι και μίλησε στον Γιάννη Γιαννάκη για την προετοιμασία, τα φιλικά, τα συναγωνισμό μέσα στην ομάδα και τον πήχη των προσδοκιών για τη νέα σεζόν.

Νίκο κάνεις την τρίτη σου προετοιμασία με τον ΠΑΣ Γιάννινα, πως κυλούνε ως τώρα τα πράγματα;

Είναι η τρίτη μου σεζόν στον ΠΑΣ, εύχομαι καταρχάς υγεία από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο στην ομάδα, γιατί είναι το πιο σημαντικό για να ξεκινήσουμε. Οι πρώτες μου εντυπώσεις, όπως και τα προηγούμενα 2 χρόνια που είμαι εδώ, είναι πολύ θετικές, δουλεύουμε από την πρώτη μέρα σκληρά από τα εργομετρικά κιόλας, πολύ οργανωμένα και υπάρχει ο βασικός κορμός στην ομάδα που δεν έχει αλλάξει και αυτό βοηθάει όλα τα νέα παιδιά, αλλά και εμάς τους πιο παλιούς. Όπως είχα πει και πέρσι και θα το ξαναλέω η οργάνωση που έχει το προπονητικό τιμ είναι σπουδαία και μας βοηθάει να δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα, γιατί μόνο έτσι μπορείς να είσαι δυνατός μέσα στη χρονιά .

Σας βλέπουμε φέτος να φοράτει τα ειδικά γιλέκα της StatSports. Σε τι σας βοηθάνε και πόσο άλλαξαν την προπόνηση;

Σίγουρα παίζουν μεγάλο ρόλο και είναι εξοπλισμός που έχουν πολύ μεγάλα κλαμπ στον κόσμο που σημαίνει ότι δεν είναι μικρό πράγμα. Ίσως εμείς οι ποδοσφαιριστές να μην μπορούμε ακόμα να αντιληφθούμε πόσο μεγάλη είναι η βοήθεια που μας προσφέρει αυτή η νέα τεχνολογία, αλλά είμαστε σε επαφή με τον κ. Αλεξίου και μας δίνει καθημερινά τις ειδικές μετρήσεις και νομίζω ότι βοηθάει στον συναγωνισμό μεταξύ μας. Σίγουρα αυτή η τεχνολογία θα μας βοηθήσει αρκετά και μέσα στην χρονιά με μετρήσεις κόπωσης, για την προσέγγιση του παιχνιδιού από κάθε παίκτη ξεχωριστά και σίγουρα θα είναι ένα μεγάλο κέρδος για την ομάδα. Όσο αφορά τον γυμναστή τον κ.Αλεξίου είναι αυτός που μας «φτιάχνει» και πιστεύω είναι το «όπλο» της ομάδας.

Ποια τα πρώτα συμπεράσματα από το φιλικό με την Λάρισα;

Δεν νομίζω ότι βγαίνουν συμπεράσματα από αυτά τα πρώτα φιλικά, τα βλέπουμε σαν προπόνηση, αλλά νομίζω ότι με  την σκληρή δουλειά που κάνουμε με τον κ.Πετράκη δεν φοβόμαστε τίποτα και μέσω της καθημερινής δουλειάς έρχονται και τα θεμιτά αποτελέσματα.

Τα τελευταία χρόνια είχες μπροστά σου τον Στρούνα και τον Μπουκουβάλα, παρόλα αυτά έχεις αρκετές συμμετοχές. Είσαι ικανοποιημένος ;

Σίγουρα, όταν ήρθα από μία ομάδα Β’ Εθνικής, αλλά μεγάλης δυναμικής(Λάρισα) σε μία άλλη εξίσου μεγάλης δυναμικής (ΠΑΣ Γιάννινα), με μια μετάβαση απο την Β’ Εθνική στην Α’  έπρεπε να αποδείξω πρώτα στον εαυτό μου και μετά στους άλλους ότι έχω προσωπικότητα και είμαι ένας παίκτης που μπορώ να σταθώ σε αυτό το επίπεδο. Ήθελα να «κερδίσω» τον προπονητή μου τον κ.Πετράκη και αυτό έκανα από την πρώτη μέρα με σκληρή δουλειά. Έκανα αρκετές συμμέτοχες από την πρώτη μου χρονιά στην ομάδα παρότι είχα έναν παίκτη μπροστά μου που έπαιζε και παίζει στην Εθνική Σλοβενίας και νομίζω ότι ήμουνα θετικός. Την επόμενη χρονιά δούλεψα και πάλι σκληρά και πλέον με αργά και σταθερά βήματα στην καριέρα μου και με πολύ δουλειά δεν με ενδιαφέρει ποιον έχω δίπλα μου, αλλά τι κάνω εγώ,. Έτσι δεν έχεις να φοβάσαι κανέναν.

Ποιό θεωρείς ότι είναι το μεγάλο σου προσόν;

Πιστεύω ότι το μεγαλύτερο προσόν σε έναν ώριμο ποδοσφαιριστή είναι να ξέρει μέσα απο τον τρόπο του παιχνιδιού του να κρύβει τα μειονεκτήματά του. Όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουμε τα θετικά και τα αρνητικά μας, εμένα η θέση μου είναι πολυσύνθετη, βοηθάω στην άμυνα και στην δημιουργία επιθέσεων και αυτό μου αρέσει.

Το στυλ παιχνιδιού σου ταιριάζει στο 3-5-2 ή στο 4-4-2 που δοκιμάζει ο προπονητής ;   

Ανάλογα και με τις συνθήκες προσαρμόζουμε αυτά τα δυο συστήματα αλλά εμένα μου αρέσει πολύ το 3-5-2, γιατί από την θέση μου μπορώ να δώσω πιο πολλά επιθετικά στοιχεία στην ομάδα.

Έχετε τοποθετήσει την πήχη των προσδοκιών ή είναι νωρίς ;

Είναι μια ερώτηση που γίνεται κάθε χρόνο σε όλους μας, εγώ το λέω και θα το ξαναλέω, ότι δεν νομίζω ότι όταν μια ομάδα ξεκινάει βάζει κάποιους στόχους, για παράδειγμα πέρσι που παίξαμε Ευρώπη δεν είπαμε πάμε να παίξουμε Ευρώπη. Ξεκινάμε με υγεία, οργάνωση και σκληρή δουλειά και όταν ξεκινάνε τα παιχνίδια τα βλέπεις το κάθε ένα ξεχωριστά. Πέρσι μέχρι τον Δεκέμβριο ήμασταν στην δεύτερη θέση και έλεγαν ότι πάμε για πρωτάθλημα . Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πάμε για να κερδίσουμε. Θα παίζουμε για να κερδίζουμε και όπου φτάσουμε

Βοήθησαν οι Ευρωπαϊκές συμμετοχές στην ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση των παικτών ; 

Σίγουρα. Νιώθω τυχερός που έβαλα και εγώ ένα λιθαράκι και βοήθησα την ομάδα να συμμετάσχει σε αυτούς τους αγώνες και είμαι ακόμη πιο τυχερός που συμμετείχα όλα τα λεπτά σε όλους αυτούς τους αγώνες. Ό,τι γράφεται στην ιστορία δεν ξεγράφεται. Η εμπειρία ήταν τεράστια, κάποιοι ποδοσφαιριστές τελειώνουν την καριέρα τους και δεν έχουν την ευκαιρία να παίξουν σε τέτοια παιχνίδια. Εγώ τα έζησα και δόξα τω Θεώ σε καλή ηλικία, ήταν κάτι ξεχωριστό και πάνω απ’ όλα βοήθησαν την ομάδα να αλλάξει επίπεδο και οι αντίπαλοι πλέον αντιμετωπίζουν τον ΠΑΣ Γιάννινα διαφορετικά

Υπάρχουν σκέψεις για πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου σου ;

Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για κάτι τέτοιο, είναι η τελευταία μου χρονιά στο συμβόλαιο, θέλω να είμαι υγιής και να παίξω αν είναι δυνατόν όσα περισσότερα παιχνίδια, να βοηθήσω την ομάδα με όλες μου τις δυνάμεις να πετύχει τους στόχους της και εδώ θα είμαστε, να έχουμε υγείακαι και θα δείξει το μέλλον.

super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Τετ 06 Δεκ 2017 12:57 »
Παράθεση
Με 3 αγωνιστικές τιμωρήθηκε ο Καρανίκας -Πρόστιμο στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα
Ο Νίκος Καρανίκας θα «πληρώσει» πολύ ακριβά την παρατραβηγμένη κόκκινη κάρτα που του έδειξε ο Αρετόπουλος στο παιχνίδι με τον Άρη, καθώς η πειθαρχική της ΕΠΟ τον τιμώρησε με 3 αγωνιστικές και 200 ευρώ πρόστιμο. Θυμίζουμε ότι ήταν απευθείας κόκκινη για απώθηση αντιπάλου και διαμαρτυρία και ως εκ τούτου αυτή είναι η τιμωρία που επιβάλλεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ο νεαρός δεξιός μπακ έλειψε ήδη από το παιχνίδι με την ΑΕΛ και θα απουσιάσει και στα δύο επόμενα παιχνίδια με Λαμία και Ολυμπιακό. Έτσι, για το ματς με τον Ολυμπιακό οι απόντες του ΠΑΣ Γιάννινα φτάνουν τους 4, αφού έχουν δηλωθεί επίσης οι Γαρουφαλιάς, Σολτάνι και Τζημόπουλος!

Τις κίτρινες, όμως, που μοίραζε με το… κιλό ο Αρετόπουλος στους παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα θα τις πληρώσει ακριβά και η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Σε εφαρμογή του άρθρου 16 παρ.1 περ. α,γ i, του Πειθαρχικού Κώδικα, που προβλέπει πρόστιμο για ομάδες που τιμωρούνται με κίτρινες ή κόκκινες από 5 παίκτες και άνω, επιβάλλεται χρηματική ποινή 2000€. Ο ΠΑΣ είχε εκείνη την ημέρα 7 παίκτες που παρατηρήθηκαν με κάρτες (6 κίτρινες και 1 κόκκινη).
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Πεμ 12 Απρ 2018 14:59 »
ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΑΝΤΙ-ΒΛΑΧΟΣ

-- Την καλημέρα μας! Ξεκινάμε με Sportime και "Agent Greek". Ο Βαλεντίνος Βλάχος δεν τα έχει βρει ακόμα για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Πανιώνιο και σύμφωνα με την εφημερίδα ο Νίκος Καρανίκας μάλλον θα τον αντικαταστήσει. Αποχωρεί οριστικά από τον ΠΑΣ και μπορεί να καλύψει άνετα το δεξί άκρο της άμυνας. Άλλος ένας... φευγάτος από την ομάδα των Ιωαννίνων.

http://www.contra.gr/paraskinio/h-mpartselona-ton-prwto-logo-gia-manwla.5157614.html

Συνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Πεμ 12 Απρ 2018 15:03 »
Εντάξει, καλός είναι ο Βλάχος για ανταλλαγή!

Τι γίνεται ωρέ, εκποίηση;

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Πεμ 12 Απρ 2018 16:24 »
Το πλάνο προχωράει τέλεια.Φεύγουν καμιά 10αριά άτομα και παίρνουμε παίκτες των 10 χιλιάδων(το πολύ)ευρώ.Μία εκπληκτική σεζόν έρχεται για τον χοντρό και τους 300 κλακαδόρους του που θα πηγαίνουν στο γήπεδο.