Αποστολέας Θέμα: Βαλάντης Κοζορώνης  (Αναγνώστηκε 17323 φορές)

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Βαλάντης Κοζορώνης
« Απάντηση #50 στις: Κυρ 03 Δεκ 2017 13:10 »
Βαλάντη Κοζορώνη σ'ευχαριστώ για την προσφορά σου στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και σου εύχομαι καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας σου.

Δεν θα μου λείψεις από το ρόστερ.

:mono:

Συνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Κυρ 03 Δεκ 2017 13:12 »
Πότε έβρισε; δεν πήρα πρέφα. Εκτός αν λές για τη φήμη. Πέρσι έπαιξε γύρω στα 40-45 παιχνίδια (βαριεμαι να το ψάξω), και βοήθησε αρκετά. Θυμάμαι μετά το Φεβρουάριο δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του μετά το 60 στα ματς, αλλά ο Πετράκης επέμενε. Μπορεί να έφταιγε και αυτό για τη φετική κακή απόδοση (κάηκε).

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
  • Η αρχή του τέλους ... ή ... το τέλος της αρχής;
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Κυρ 03 Δεκ 2017 13:26 »
Εκτός αν λές για τη φήμη.

Όχι και φήμη σύνταυρε.. μην τα ισοπεδώνουμε όλα... μην δικαιώνουμε αδίκως παίκτες και γυρνάμε την πλάτη στον διαχρονικό κόσμο του ΠΑΣ...

Στο καλό και να μη μας γράφει.  :mono:

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Κυρ 03 Δεκ 2017 13:33 »
Εγώ έχω βρει κόσμο και από τις δυο πλευρές και δεν είχαν κανέναν λόγο να μου πουν ψέματα.Άλλωστε πριβέ κουβέντα ήταν.
Το πιθανότερο είναι να έκανε καμιά κίνηση και να ερμηνεύτηκε τι και πως.
Ακόμα και αν γύρισε προς την κερκίδα δεν νομίζω να έγινε έτσι χωρίς λόγο.Γιατί έχουμε μάθει να ρίχνουμε μόνο μπινελίκι.

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Κυρ 03 Δεκ 2017 13:37 »
Συγχρονο,ευρωπαικο χαφ που τρεχει ,καλυπτει χωρους, βγαζει την ομαδα γρηγορα μπροστα ,ξερει μπαλαρα και εκεινο που τον κανει να ξεχωριζει ειναι οτι τα στημενα του ειναι ενα κραμα Κριστιανο και μπεκαμ.
Σε 3,5 χρονια εχει βαλει 1 γκολ.
Τωρα καποιοι θα συμφωνησουν ,καποιοι θα που τι λες ρε μεγαλε,αφαντος ηταν,με μεσον επαιζε.
Γι αυτο μου αρεσει η μπαλα,γιατι για το ιδιο πραγμα που βλεπουν ολοι,υπαρχουν διαφορετικες αποψεις.
Ευχομαι και στην Αγγλια η εστω και στη Γερμανια ο παιχτης!

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Κυρ 03 Δεκ 2017 17:16 »
προσωπικά ποτέ δεν εκτιμούσα τον Κοζορώνη ως μεγάλη αγωνιστική αξία.
Αυτό όμως δεν δικαιολογεί ούτε την εμμονή πχ του ayuto (του κόβουμε τώρα τον αποδιοπομπαίο τράγο) ούτε τον εκμηδενισμό της συμβολής του στο να υπάρχει μία δεμένη προπονημένη ομάδα πολύ σκληρή για να πεθάνει.
Από τους πλέον σταθερούς παίκτες που προτιμούν οι προπονητές καθώς μπορούν να μην περιμένουν πάνω από 5-6 απόδοση στα 10 αλλά και σχεδόν ποτέ πιο κάτω .
Μια χαρά ήταν για να συμπληρώνει 16δα. Μην ξεχνάμε ότι έπαιξε σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια μας πέρυσι.
Είναι εξαιρετικά ενοχλητικό να γίνεται απαράδεκτη παραπομπή και σχολιασμός σε videos από νυκτερινή εξόρμησή του στα μπουζούκια. Πέρα από το κακόγουστο των σκυλο-επιλογών του δεν είναι δυνατόν να κακολογούμε εκ των υστέρων παίκτη ο οποίος αν μη τι άλλο δεν είχε πρόβλημα φυσικής κατάστασης.  Έλεος η προσωπική ζωή του καθενός ΔΕΝ μας αφορά...  Πολύ περισσότερο αν - εξ όσων έχω δεί στα videos- αναφέρεται σε παρουσία του σε μπουζούκια μετά από άνοδο, πολλά χρόνια πριν, της τότε ομάδας του Εργοτέλη...
Δεν θα λείψει - μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού άλλωστε θα ήταν παίκτες που θα έλειπαν εμφανώς αν έφευγαν- στα σίγουρα όμως μειώνονται οι επιλογές του προπονητή. (ειδικά μάλιστα μιας και δεν προβλέπεται αντικατάστασή του τώρα ή/και το καλοκαίρι)
ΔΚ

Αποσυνδεδεμένος PASaris

• Global Moderator
  • Sr. Member
  • Elite Member
    • Προφίλ
    • PAS Forum
« Απάντηση #56 στις: Κυρ 03 Δεκ 2017 22:36 »
Ρωτάω όσους ελαφρά τη καρδία λένε "Στο καλό!" για τον Κοζορώνη:

Πόσο χειρότερος είναι απ' τα υπόλοιπα κεντρικά χαφ του ρόστερ;

Δηλαδή, σε μία υποτιθέμενη αξιολόγηση με Γιάκο, Λίλα, Γαρουφαλιά, Νικολιά, Μανθάτη, Τζημόπουλο, Χαλκιαδάκη(γράφω όσους έχουν παίξει έστω και 1' φέτος ως κεντρικό χαφ) και Ζαχαρό, που θα βρίσκονταν;

Η γνώμη μου είναι ότι προφανώς δεν χάσαμε τον Ντε Βινσέντι, αλλά έφυγε ένας παίχτης του ρόστερ ο οποίος σε ποιότητα ήταν αν μη τι άλλο, "εκεί κι εκεί" με τους υπόλοιπους. Μέτριος.

Κι αυτό λέει πολλά ΚΑΙ για τον Κοζορώνη τον ίδιο ΚΑΙ για τους υπόλοιπους χαφ ΚΑΙ για το ρόστερ της ομάδας.
Η στρατηγική χωρίς τακτική, είναι η πιο αργή πορεία προς τη νίκη,
η τακτική χωρίς στρατηγική, είναι ο θόρυβος πριν από την ήττα.
Σουν Τσου(Κινέζος Στρατηγός, 544 π.Χ. - 496 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Κυρ 03 Δεκ 2017 23:22 »
Παράθεση
Δηλαδή, σε μία υποτιθέμενη αξιολόγηση με Γιάκο, Λίλα, Γαρουφαλιά, Νικολιά, Μανθάτη, Τζημόπουλο, Χαλκιαδάκη(γράφω όσους έχουν παίξει έστω και 1' φέτος ως κεντρικό χαφ) και Ζαχαρό, που θα βρίσκονταν;

Ενδιαφερουσα ερωτηση
Χωρις να ειμαι ειδικος.. και χωρις να παιζουν ρολο τα χρονια παρουσιας στις εξεδρες (για να μη λεει παλι ο φον το παραδειγμα με το μυρτσο) :P :P :P

Νομιζω στα επιθετικα-δημιουργικα καθηκοντα θα τους εβαζα σε αυτη τη σειρα
Γιακος
Νικολιας
Χαλκιαδακης
Μανθατης
Κοζορωνης
Τζημοπουλος
Λιλα
Γαρουφαλιας

Στα ανασταλτικα καθηκοντα:
Λιλα
Γαρουφαλιας
Τζημοπουλος
Μανθατης
Κοζορωνης
Γιακος
νικολιας
Χαλκιαδακης

Τον Ζαχαρο δεν μπορω να τον κρινω ακομη

Αποσυνδεδεμένος PaRaDoX

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Δευ 04 Δεκ 2017 02:18 »
Αυτό όμως δεν δικαιολογεί ούτε την εμμονή πχ του ayuto (του κόβουμε τώρα τον αποδιοπομπαίο τράγο) ούτε τον εκμηδενισμό της συμβολής του στο να υπάρχει μία δεμένη προπονημένη ομάδα πολύ σκληρή για να πεθάνει.
Από τους πλέον σταθερούς παίκτες που προτιμούν οι προπονητές καθώς μπορούν να μην περιμένουν πάνω από 5-6 απόδοση στα 10 αλλά και σχεδόν ποτέ πιο κάτω .
Μια χαρά ήταν για να συμπληρώνει 16δα. Μην ξεχνάμε ότι έπαιξε σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια μας πέρυσι.
Είναι εξαιρετικά ενοχλητικό να γίνεται απαράδεκτη παραπομπή και σχολιασμός σε videos από νυκτερινή εξόρμησή του στα μπουζούκια. Πέρα από το κακόγουστο των σκυλο-επιλογών του δεν είναι δυνατόν να κακολογούμε εκ των υστέρων παίκτη ο οποίος αν μη τι άλλο δεν είχε πρόβλημα φυσικής κατάστασης.  Έλεος η προσωπική ζωή του καθενός ΔΕΝ μας αφορά...  Πολύ περισσότερο αν - εξ όσων έχω δεί στα videos- αναφέρεται σε παρουσία του σε μπουζούκια μετά από άνοδο, πολλά χρόνια πριν, της τότε ομάδας του Εργοτέλη...
Δεν θα λείψει - μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού άλλωστε θα ήταν παίκτες που θα έλειπαν εμφανώς αν έφευγαν- στα σίγουρα όμως μειώνονται οι επιλογές του προπονητή. (ειδικά μάλιστα μιας και δεν προβλέπεται αντικατάστασή του τώρα ή/και το καλοκαίρι)
ΔΚ

Όσον αφορά την αγωνιστική του αξία συμφωνώ μαζί σου.

Κατά την γνώμη μου η απόδοση του πολλές φορές ήταν και κάτω του 5-6, ειδικά φέτος...

Προτιμώ η ομάδα να έχει καλυτέρους παίχτες στην 16αδα. όταν στραβώνει κάτι να μπορούν να βοηθήσουν κλπ...

Έπαιξε σχεδόν όλα τα παιχνίδια λόγο έλλειψης εναλλακτικών λύσεων. Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος...

Δεν έγινε τουλάχιστον από μέρους μου καμιά νύξη για την προσωπική του ζωή.

Είδα την είδηση γραφώ το όνομα του στο Google να δω αν όντος έφυγε και βλέπω ότι το δεύτερο αποτέλεσμα ήταν αυτό το βίντεο.

Ο καθένας το ερμηνεύει όπως θέλει...

Για μένα για ποδοσφαιριστή το δεύτερο αποτέλεσμα να είναι αυτό...  ε κάτι λέει... από την άποψη ότι δεν έχει κάτι να δείξει ως ποδοσφαιριστής... μια συνέντευξη, μια μεταγραφή, μια είδηση, μια καλή απόδοση, ένας μεταγραφικός στόχος, μια τιμωρία...  κάτι σχετικό με το ποδόσφαιρο δηλαδή...

Συμφωνώ και στο ότι δεν θα λείψει...

Δεν παίρνει που δεν παίρνει παίχτες ο πρόεδρος, άμα δεν φύγουν και μερικοί (μετριο/κακοι)... τότε είναι που δεν παίζει να πάρει ποτέ...

:pas:  :pas:  :pas:

Αποσυνδεδεμένος ravpas

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Δευ 04 Δεκ 2017 08:56 »
Ρωτάω όσους ελαφρά τη καρδία λένε "Στο καλό!" για τον Κοζορώνη:

Πόσο χειρότερος είναι απ' τα υπόλοιπα κεντρικά χαφ του ρόστερ;

Η γνώμη μου είναι ότι προφανώς δεν χάσαμε τον Ντε Βινσέντι, αλλά έφυγε ένας παίχτης του ρόστερ ο οποίος σε ποιότητα ήταν αν μη τι άλλο, "εκεί κι εκεί" με τους υπόλοιπους. Μέτριος.

Κι αυτό λέει πολλά ΚΑΙ για τον Κοζορώνη τον ίδιο ΚΑΙ για τους υπόλοιπους χαφ ΚΑΙ για το ρόστερ της ομάδας.

Χειρότερο απ τη μετριότητα, είναι η αδιαφορία. Και εμένα φέτος ο συγκεκριμένος ακριβώς αυτό μου έδειχνε. Όταν έχεις επίσημα αναλάβει τα στημένα, δε γίνεται να κάνεις ασταμάτητα δώρα μπάλες στα μπαλκόνια που "βλέπουν" Ζωσιμάδες. Θα κατηγορούσα τον προπονητή αλλά ο προπονητής ΕΛΠΙΖΩ πως έχει αντίληψη. Αν στην προπόνηση φέρεις εις πέρας τον ρόλο που σου δίνεται, προφανώς τον έχεις και στον αγώνα. Όταν στον αγώνα νομίζεις ότι είσαι σε εξομοιωτή για να μετρηθεί πόσο δυνατά μπορεί να κλοτσήσει ένας άνθρωπος μπάλα ώστε να μετρηθεί ο χρόνος που χρειάζεται για να φτάσει στο φεγγάρι, εμένα μου φανερώνει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ αδιαφορία.

Εμένα δε θα μου λείψει καθόλου. Η αδιαφορία. Καθόλου.

Αποσυνδεδεμένος VAMOS PAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Δευ 04 Δεκ 2017 16:59 »
Πιστεύω πάρα πολύ τον Ζαχαρό. Μεγάλο ταλέντο.
 Καλύτερα που έφυγε, να βάλει τον πιτσιρικά πιο γρήγορα μέσα ο Πετράκης.

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Δευ 04 Δεκ 2017 17:32 »
Κοζορωνης?? Ποιος κοζορωνης??

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος vagge-lakis-buffon

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://oi42.tinypic.com/x0scud.jpg
« Απάντηση #62 στις: Τρι 05 Δεκ 2017 10:50 »
Παράθεση
Δεν τους εξέπληξε η προσφυγή του Κοζορώνη
Πώς σχολίαζαν κύκλοι του ΠΑΣ Γιάννινα την κίνηση του 25χρονου μέσου
Η πρώτη αποχώρηση εν όψει Ιανουαρίου έσκασε το Σάββατο (2/12) στον ΠΑΣ Γιάννινα. Αρχικά έγινε γνωστό πως ο Βαλάντης Κοζορώνης δεν βρίσκεται στην αποστολή για το ματς με την ΑΕΛ και λίγο μετά ότι θα αποτελέσει παρελθόν.
Ο ίδιος το επέλεξε το τελευταίο καταθέτοντας προσφυγή σε βάρος της ΠΑΕ και διεκδικώντας χρήματα που του οφείλονται και την ελευθερία του. Μία κίνηση που πριν λίγους μήνες είχαμε δει και από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.
Σε αντίθεση με την περίπτωση του τελευταίου, αυτό που έβγαινε από κύκλους των Ηπειρωτών αυτή τη φορά ήταν πως δεν προκάλεσε έκπληξη η κίνηση του Κοζορώνη. Όπως τονίζεται χαρακτηριστικά το κλίμα για εκείνον δεν ήταν το καλύτερο δυνατό.
Η αμφισβήτηση ήταν μεγάλη προς το μέρος του από μερίδα του κόσμου, ενώ από πέρυσι υπήρχαν τριβές με τους οργανωμένους. Τη σεζόν που μας πέρασε, βέβαια, ήταν από τους πιο βελτιωμένους παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά φέτος δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες του με αποτέλεσμα να παίξει ελάχιστα και να φτάσουν οι δύο πλευρές στο διαζύγιο έστω και με αυτό τον τρόπο. Λογικά, πάντως, θα γίνει προσπάθεια για εξωδικαστικό συμβιβασμό.

http://www.a-sports.gr/articles-168528/den-tou-ekseplhkse-h-prosfugh-tou-kozorwnh.htm

« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 05 Δεκ 2017 11:01 από fon7 »
Απογονοι των Σουλιωτων Γιαννιωτες λεονταρια, δειξτε και στο ποδοσφαιρο πως ειστε παλικαρια

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Τρι 05 Δεκ 2017 11:11 »
Και συνεχίζει ο πρόεδρος να δίνει ευκαιρίες για να κάνει ποδοσφαιριστής προσφυγή.
Κάπως έτσι χάσαμε το περιουσιακό στοιχείο που λέγεται Πασχαλάκης.
Να υποθέσω ότι δεν πληρώνει στην ώρα του και τους υπόλοιπους;

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Τρι 05 Δεκ 2017 11:58 »
Το πιστεψαμε!!!

Συνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Τρι 05 Δεκ 2017 12:21 »
Να υποθέσω οτι θα γίνει ο επίσημος τρόπος αποχώρησης από την ομάδα, κατόπιν συνεννόησης; δεν θα ξαναπαίξει πώληση/αποδέσμευση. Μόνο παντελόνι;
Είναι ο μόνος λόγος που με κάνει να πιστεύω οτι κάτι έχει γίνει με το ιδιοκτησιακό. Και κάποιος πληρώνεται με προσφυγές-αποδεσμεύσεις. Και προσφυγή που θα ανακοινωθεί, δεν είναι προσφυγή, αλλά συνεννόηση.

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Τρι 05 Δεκ 2017 14:10 »
Η ομάδα δεν πρέπει να δείξει όμως και κανένα έσοδο για να πάρει αδειοδότηση, ή φτάνει να πληρώνει παίκτες και φόρους?

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Τρι 05 Δεκ 2017 18:13 »
ΔΚ

Όσον αφορά την αγωνιστική του αξία συμφωνώ μαζί σου.

Κατά την γνώμη μου η απόδοση του πολλές φορές ήταν και κάτω του 5-6, ειδικά φέτος...

Προτιμώ η ομάδα να έχει καλυτέρους παίχτες στην 16αδα. όταν στραβώνει κάτι να μπορούν να βοηθήσουν κλπ...

Έπαιξε σχεδόν όλα τα παιχνίδια λόγο έλλειψης εναλλακτικών λύσεων. Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος...

Δεν έγινε τουλάχιστον από μέρους μου καμιά νύξη για την προσωπική του ζωή.

Είδα την είδηση γραφώ το όνομα του στο Google να δω αν όντος έφυγε και βλέπω ότι το δεύτερο αποτέλεσμα ήταν αυτό το βίντεο.

Ο καθένας το ερμηνεύει όπως θέλει...

Για μένα για ποδοσφαιριστή το δεύτερο αποτέλεσμα να είναι αυτό...  ε κάτι λέει... από την άποψη ότι δεν έχει κάτι να δείξει ως ποδοσφαιριστής... μια συνέντευξη, μια μεταγραφή, μια είδηση, μια καλή απόδοση, ένας μεταγραφικός στόχος, μια τιμωρία...  κάτι σχετικό με το ποδόσφαιρο δηλαδή...

Συμφωνώ και στο ότι δεν θα λείψει...

Δεν παίρνει που δεν παίρνει παίχτες ο πρόεδρος, άμα δεν φύγουν και μερικοί (μετριο/κακοι)... τότε είναι που δεν παίζει να πάρει ποτέ...

:pas:  :pas:  :pas:

ΔΚ

Πως γινεται να μην γραφω τιποτα και να φταιω απο πανω.....Πραγματικα ειναι πανω απο τις δυναμεις μου!!!

Αλλα ας γραψω και εγω,γιατι τσιγκλισες

Ποδοσφαιρικα τον Κοζορωνη κρινω,και ποτε δεν μου αρεσε!!!Τι σον και καλα να με τυπωσετε......Αγωνιστικα οχι μετριος ποδοσφαιριστης ειναι αλλα πολυ πιο κατω και επιπεδου τουλαχιστον Πλατανια

Πασα καλη δεν ειχε,ασιστ εως και περιπου μηδενικες,τρεξιματα τζονι γουοκερ,μονο στην αμυνα το παλευε και τιποτα παραπανω,800 φαουλ εκανε 1 εβαλε και τον καναμε και Πιρλο!!Αμ το αλλο,νισαφι το ειχα να δω την φανελα του μια φορα μεσα στην λασπουρα βρε αψεγαδιαστος στην τριχα εμπαινε στο γηπεδο στην τριχα εβγαινε

Τι στο καλο εβλεπες εσυ δηλαδη για να τον βγαλεις ως σημαντικο γραναζι της ομαδος δεν μπορω να καταλαβω.....Αλλα γνωμες ειναι αυτες......

Κατα τα αλλα δεν μου φταιει ο Κοζορωνης στην συγκεκριμενη περιπτωση αλλα μου φταιει που δεν σπασανε κανενα φραγκο να παρουνε καποιο χαφ με αγχιδια στυλ Τσουκαλα

Αλλα για να μην βαριεσαι τα ιδια γραφω και Γαρουφαλια

Δεν μπορουνε τα παλικαρια οπως ελεγε και ο Αγγελος

Στο μονο που συμφωνω ειναι προσωπικα δεν με απασχολει η προσωπικη ζωη του Κοζορωνη και του καθε Κοζορωνη...
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Τρι 05 Δεκ 2017 22:40 »
Φιλε εγραψες:
Κοζορωνης= δεν μπορει το παλικαρι! :P :P

Αποσυνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Τετ 06 Δεκ 2017 13:55 »
Τhank you for the memories Valantis !

Βασικά ότι και να λένε, είσαι με ανεξίτηλα χρυσά γράμματα μέρος της ιστορίας του ΠΑΣ, ως μέλος της θρυλικής ομάδας του τρελού καλοκαιριού του 2016 που απέκλεισε την Οντ κι έπαιξε στα ίσα την Αλκμάαρ.
Καλύτερος αγώνας σου το 2-0 με τη Βέροια μες στις λάσπες το Νοέμβρη του 16 όταν έγραψες το τελικό σκορ με σουτ-μπανάνα στο 90.

Βέβαια, επηρεάστηκες από μέρος της κερκίδας, αντί να τους γράψεις στα πελέ σου και να παίξεις τη μπαλίτσα σου όπως κάνουν άλλοι συναδελφοί σου, κι η αποδοσή σου έπεσε.

Σε κάθε περίπτωση προσέφερες πολλά ειδικά σε μια δύσκολη χρονιά που ο ΠΑΣ περνούσε από διαιτητική πριονοκορδέλα, οπότε σε ευχαριστούμε για όλα και καλή συνέχεια στην καριέρα σου !

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Τετ 06 Δεκ 2017 15:51 »
Παράθεση
Βέβαια, επηρεάστηκες από μέρος της κερκίδας, αντί να τους γράψεις στα πελέ σου και να παίξεις τη μπαλίτσα σου όπως κάνουν άλλοι συναδελφοί σου, κι η αποδοσή σου έπεσε.

Ετσι..
και για την αμπαλοσυνη του Κοζορωνη η κερκιδα φταιει...
Ολοι ειναι τελειοι, μονο ο κοσμος ειναι λαθος...

Ε ρε κατακαημενα Γιαννενα....

Αποσυνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Τετ 06 Δεκ 2017 15:58 »
Θα τον θυμάμαι σαν τον παίχτη που έσπασε μια κατάρα πολλών ετών ... γκολ με φάουλ ! Σε παιχνίδι με τον Ηρακλή στα Γιάννενα (2-2) , έκανε το 2-1 με απ ευθείας ελεύθερο χτύπημα κ έσβησε το όνομα του Τζάνη που κρατούσε τον τίτλο για πολλά χρόνια !

Μπα, είχε βάλει κι ο Γιάκος σε ένα νικητήριο 0-1 με τον Πλατανιά την προηγούμενη χρονιά αν ενθυμούμαι καλώς. Ο Γιάκος ο οποίος είναι ο καλύτερος και πιο σταθερός παίχτης του ΠΑΣ φέτος και πέρυσι, αλλά έχει τον κάθε άσχετο από μπάλα χωριάτη να επιμένει  να του τα χώνει. Ευτυχώς ο Ευρυπίδης έχει και φανατικούς υποστηρικτές ( όπως ο υποφαινόμενος ) που όταν πετύχει τον χι χωριάτη, είτε στο γήπεδο, είτε στην καφετέρια, να κάνει την καφρίλα του ενάντια σε βασικό και καλό παίκτη της ομάδας, τον βάνει στη θέση του. Ο Βαλάντης, ως και ξένο παιδί, δεν είχε καθώς φαίνεται τα ανάλογα ψυχικά αποθέματα. Σε κάθε περίπτωση φέτος αντί να βελτιωθεί έπεσε.

Ετσι..
και για την αμπαλοσυνη του Κοζορωνη η κερκιδα φταιει...
Ολοι ειναι τελειοι, μονο ο κοσμος ειναι λαθος...
Ε ρε κατακαημενα Γιαννενα....

Δε μπορεί να είναι τόσο άμπαλος και να τον βάζει ο προπονητής μέσα. Κάτι βλέπει προφανώς. Και στην τελική οι οπτικές μας δεν είναι όλες οι ίδιες, π.χ. ο Pasas, που σκάμπαζε από μπάλα, έσταζε μέλι για το συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.
Σίγουρα πάντως άλλοι παίχτες επηρεάζονται περισσότερο, άλλοι λιγότερο από την κερκίδα, το ιδανικό θα ήταν να μην επηρεάζονται καθόλου, αλλά δεν έχουν κι όλοι τον ίδιο χαρακτήρα.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Τετ 06 Δεκ 2017 16:06 »
Κατα την αποψη μου τον εβαζε μεσα γιατι δεν ειχε φροντισει να παρει κανεναν αλλο ή δεν του πηρε αλλο η διοικηση..
Συμφωνω σε αυτο που λες πως παιζει ρολο η οπτικη γωνια που κοιτας κατι..
υγ. Εγω που αν δεν συγκρατιομουν θα εσταζα χολη, για τις ποδοσφαιρικες του ικανοτητες, απο μπαλα δεν σκαμπαζω (μονο απο survivor και my style  rocks) οποτε δεν θα επιμεινω..

:)

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Τρι 12 Δεκ 2017 13:16 »
Παράθεση
Εν τω μεταξύ, ο ΠΑΣ Γιάννινα θέλει να κλείσει σύντομα και το θέμα Κοζορώνη, πιθανότατα πριν εκδικαστεί η προσφυγή του την άλλη εβδομάδα. Δεν πρόκειται για μεγάλο ποσό οφειλής και το θέμα αυτό δεν θα έχει καμία επίπτωση στην ομάδα και την αδειοδότησή της, όπως και το προηγούμενο του Τσάβες.
super-fm.gr
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 12 Δεκ 2017 13:58 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Τρι 19 Δεκ 2017 13:54 »
Παράθεση
Παρελθόν και ο Κοζορώνης από τον ΠΑΣ Γιάννινα
Μόνο η ανακοίνωση απομένει για το τέλος της συνεργασίας μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα και του Χρυσοβαλάντη Κοζορώνη με τις δύο πλευρές να φτάνουν σε οριστική συμφωνία για την λύση της συνεργασίας τους. Οδεύει σε ομάδα του εξωτερικού σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr.

Παρελθόν από τον ΠΑΣ Γιάννινα αποτελεί από την Τρίτη (19/12) ο Χρυσοβαλάντης Κοζορώνης. Ο κύκλος του 25χρονου άσου δστα Γιάννενα μετά από 3,5 χρόνια είχε κλείσει και οι δύο πλευρές τις τελευταίες ημέρες ήταν σε συζητήσεις για να λύσουν φιλικά την συνεργασία τους.

Η οριστική συμφωνία επήλθε την Τρίτη (19/12) και πλέον ο παίκτης είναι ελεύθερος να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, με τις πληροφορίες του gazzetta.gr να αναφέρουν ότι ήδη έχει βρεθεί ο επόμενος σταθμός της καριέρας του στο εξωτερικό.

gazzetta.gr