προσωπικά ποτέ δεν εκτιμούσα τον Κοζορώνη ως μεγάλη αγωνιστική αξία.
Αυτό όμως δεν δικαιολογεί ούτε την εμμονή πχ του ayuto (του κόβουμε τώρα τον αποδιοπομπαίο τράγο) ούτε τον εκμηδενισμό της συμβολής του στο να υπάρχει μία δεμένη προπονημένη ομάδα πολύ σκληρή για να πεθάνει.
Από τους πλέον σταθερούς παίκτες που προτιμούν οι προπονητές καθώς μπορούν να μην περιμένουν πάνω από 5-6 απόδοση στα 10 αλλά και σχεδόν ποτέ πιο κάτω .
Μια χαρά ήταν για να συμπληρώνει 16δα. Μην ξεχνάμε ότι έπαιξε σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια μας πέρυσι.
Είναι εξαιρετικά ενοχλητικό να γίνεται απαράδεκτη παραπομπή και σχολιασμός σε videos από νυκτερινή εξόρμησή του στα μπουζούκια. Πέρα από το κακόγουστο των σκυλο-επιλογών του δεν είναι δυνατόν να κακολογούμε εκ των υστέρων παίκτη ο οποίος αν μη τι άλλο δεν είχε πρόβλημα φυσικής κατάστασης. Έλεος η προσωπική ζωή του καθενός ΔΕΝ μας αφορά... Πολύ περισσότερο αν - εξ όσων έχω δεί στα videos- αναφέρεται σε παρουσία του σε μπουζούκια μετά από άνοδο, πολλά χρόνια πριν, της τότε ομάδας του Εργοτέλη...
Δεν θα λείψει - μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού άλλωστε θα ήταν παίκτες που θα έλειπαν εμφανώς αν έφευγαν- στα σίγουρα όμως μειώνονται οι επιλογές του προπονητή. (ειδικά μάλιστα μιας και δεν προβλέπεται αντικατάστασή του τώρα ή/και το καλοκαίρι)
ΔΚ
Όσον αφορά την αγωνιστική του αξία συμφωνώ μαζί σου.
Κατά την γνώμη μου η απόδοση του πολλές φορές ήταν και κάτω του 5-6, ειδικά φέτος...
Προτιμώ η ομάδα να έχει καλυτέρους παίχτες στην 16αδα. όταν στραβώνει κάτι να μπορούν να βοηθήσουν κλπ...
Έπαιξε σχεδόν όλα τα παιχνίδια λόγο έλλειψης εναλλακτικών λύσεων. Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος...
Δεν έγινε τουλάχιστον από μέρους μου καμιά νύξη για την προσωπική του ζωή.
Είδα την είδηση γραφώ το όνομα του στο Google να δω αν όντος έφυγε και βλέπω ότι το δεύτερο αποτέλεσμα ήταν αυτό το βίντεο.
Ο καθένας το ερμηνεύει όπως θέλει...
Για μένα για ποδοσφαιριστή το δεύτερο αποτέλεσμα να είναι αυτό... ε κάτι λέει... από την άποψη ότι δεν έχει κάτι να δείξει ως ποδοσφαιριστής... μια συνέντευξη, μια μεταγραφή, μια είδηση, μια καλή απόδοση, ένας μεταγραφικός στόχος, μια τιμωρία... κάτι σχετικό με το ποδόσφαιρο δηλαδή...
Συμφωνώ και στο ότι δεν θα λείψει...
Δεν παίρνει που δεν παίρνει παίχτες ο πρόεδρος, άμα δεν φύγουν και μερικοί (μετριο/κακοι)... τότε είναι που δεν παίζει να πάρει ποτέ...