Γράφω...σβήνω...γράφω...σβήνω.Δε ξέρω πόσο κουράγιο χρειάζεται για να κάνω λέξεις όσα σκέφτομαι για σενα, αλλα δεν το έχω.Μόνο κάποια λίγα θα σου πω....
Έφυγες και ίσως ήρθε το τέλος μιας εποχής...το μόνο σίγουρο είναι πως εκεί που πας θα ξεκινήσει μία νέα.Μια εποχή που θα τη βρούμε έτοιμη να μας αγκαλιάσει και να τη στηρίξουμε πάλι όταν θα ξανανταμώσουμε.
Το πέταλο μας και οι δρόμοι είναι φτωχότερα τώρα αλλά να ξέρεις πως έμεινε κόσμος πίσω που μπορεί να κλαίει άλλα έχει μάθει δίπλα σου να μη φοβάται και να μη προδίδει οσα πιστεύει......άξιοι συνεχιστές του έργου σου.
Δε θέλω να σου γράψω κάτι άλλο....εξάλλου ξέρεις πως ανέκαθεν,οτι σκεφτόμουν στο έλεγα.
Ξέρω πως τώρα είσαι ήδη αγκαλιά με το ΦΥΣΣΑ και λέτε ιστορίες,και πως κάπου πιο πέρα γελάνε,νοιώθοντας πλέον ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια ο ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ και ο ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ.......
Στο ταξίδι αυτό που πήγες δε θα είμαι δίπλα σου όπως σε όλα τα ταξίδια για την μεγάλη μας αγάπη ......τη ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ μας.Θα έρθω όμως να σε ανταμώσω κάποια στιγμή και να σταθώ δίπλα σου πάλι.Μέχρι τότε όμως θα φωνάζω δυνατά να με ακούσουν απο την άκρη του κόσμου μέχρι του κόσμου τη γωνιά πως.......
Σ' ΑΓΑΠΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΙΨΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.......ΚΟΛΛΗΤΕ ΜΟΥ.....ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ!!!!