Αποστολέας Θέμα: Καλό ταξίδι Μήτσο  (Αναγνώστηκε 20204 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Καλό ταξίδι Μήτσο
« Απάντηση #25 στις: Πεμ 06 Αύγ 2015 23:36 »
Παράθεση
Καλό ταξίδι ρε μπαγάσα

Το Σάββατο είχα ρεπό. Ήρθα και σε βρήκα για να πιω καμιά μπύρα και να τα πούμε. Σε κάθε ρεπό μου ερχόμουν και σε έβρισκα πάση θυσία. Άλλοτε για 5 λεπτά άλλοτε για 5 ώρες, με όποια παρέα κι αν ήμουν, παντά θα πέρναγα από το "13" για να σε βρω.

Την Τρίτη πέρασα από την Καλλαρη, έψαξα να σε βρω στο μαγαζί. Δεν ήσουν. Ρώτησα "που 'ναι ο Μήτσος;", μου απάντησαν "λείπει σήμερα".

Θα μου λείψεις ρε μπαγάσα Μήτσο, θα μου λείψουν τα μπινελίκια και οι πλάκες. Θα μου λείψουν τα μεσημέρια στο μαγειριό στον Πλάτανο. Θα μου λείψουν οι ατέλειωτες κουβέντες για τον ΠΑΣ στην είσοδο της πολυκατοικίας.

Θα μου λείψεις ρε γείτονα γιατί ήσουν καλό παιδί και αυθεντικός χαρακτήρας. Από αυτά που δεν υπάρχουν πια. Στις πράξεις κι όχι στα λόγια.

Κωδικός "Βηλαρά 78", ξέρεις εσύ...Καλή αντάμωση Μητσάρα μου...

Θ.Μυριούνης

από PASsports.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ElCapitan

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Παρ 07 Αύγ 2015 00:48 »
Καλό ταξίδι φιλε!

Δεν μπορώ να το χωνέψω...

Να είναι ελαφρή το χώμα που σε σκεπάζει

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Παρ 07 Αύγ 2015 18:39 »
Γράφω...σβήνω...γράφω...σβήνω.Δε ξέρω πόσο κουράγιο χρειάζεται για να κάνω λέξεις όσα σκέφτομαι για σενα, αλλα δεν το έχω.Μόνο κάποια λίγα θα σου πω....

Έφυγες και ίσως ήρθε το τέλος μιας εποχής...το μόνο σίγουρο είναι πως εκεί που πας θα ξεκινήσει μία νέα.Μια εποχή που θα τη βρούμε έτοιμη να μας αγκαλιάσει και να τη στηρίξουμε πάλι  όταν θα ξανανταμώσουμε.

Το πέταλο μας και οι δρόμοι είναι φτωχότερα τώρα αλλά να ξέρεις πως έμεινε κόσμος πίσω που μπορεί να κλαίει άλλα έχει μάθει δίπλα σου να μη φοβάται και να μη προδίδει οσα πιστεύει......άξιοι συνεχιστές του έργου σου.

Δε θέλω να σου γράψω κάτι άλλο....εξάλλου ξέρεις πως ανέκαθεν,οτι σκεφτόμουν στο έλεγα.

Ξέρω πως τώρα είσαι ήδη αγκαλιά με το ΦΥΣΣΑ και λέτε ιστορίες,και πως κάπου πιο πέρα γελάνε,νοιώθοντας πλέον ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια ο ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ και ο ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ.......

Στο ταξίδι αυτό που πήγες δε θα είμαι δίπλα σου όπως σε όλα τα ταξίδια για την μεγάλη μας αγάπη ......τη ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ μας.Θα έρθω όμως να σε ανταμώσω κάποια στιγμή και να σταθώ δίπλα σου πάλι.Μέχρι τότε όμως θα φωνάζω δυνατά να με ακούσουν απο την άκρη του κόσμου μέχρι του κόσμου τη γωνιά πως.......

Σ' ΑΓΑΠΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΙΨΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.......ΚΟΛΛΗΤΕ ΜΟΥ.....ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ!!!!
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος Σ.Φ. ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Παρ 07 Αύγ 2015 19:23 »
http://www.fentagin.gr/%CE%B1%CE%BDa%CE%BAo%CE%B9%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7

Παράθεση
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΠΑΔΩΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ "FENTAGIN" ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΥ.ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ!!

Παράθεση
Η ζωή συνεχίζεται και αυτό θα το ήθελε και ο Μήτσος. Για αυτό, Μήτσο, καλό ταξίδι στην τελευταία σου εκδρομή εκτός έδρας και εκεί ψηλά φτιάξτε όλοι οι οπαδοί ένα ωραίο πεταλάκι μακριά από τις εγκόσμιες αηδίες. ( HUMBA )

Παράθεση
Ο Μήτσος μας άφησε κι αυτός για να κάνει μια ακόμα εκτός έδρας εκδρομή. Δυστυχώς, θα είναι η τελευταία του. Ευχόμαστε, ωστόσο, καλή δύναμη στους συγγενείς, τους φίλους και τους συνοπαδούς του που ξέρουν πως ο Μήτσος θα είναι σίγουρα δίπλα τους στο πέταλο όλο το ενενηντάλεπτο. Άλλωστε, ακόμα και από εκεί ψηλά, τα χιλιόμετρα είναι λίγα... ( RADICAL FANS UNITED)

Παράθεση
Το βράδυ της 4ης Αυγούστου ένας οπαδός του Πας, ένας συνδεσμίτης των Aπει Ρωτάν, ένα μέλος του Curvagreek(copACABana), άφησε τη ζωή του στην άσφαλτο σε ηλικία 35 ετών. Δεν υπάρχουν λόγια. Είχα μιλήσει μαζί του πριν 1, 1.5 χρόνο για να κανονίσει να βρει σημείο πώλησης για το περιοδικό. Μιλήσαμε κανά 15 λεπτο γιατί ήταν απ αυτούς που σ έκανε να θες να συζητάς χωρίς να βαριέσαι. Χαβαλές και ωραίος.
Ότι και να πούμε είναι λίγο.
Ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει φίλε από μένα και απ᾽ όλα τα παιδιά του φόρουμ. (CURVA GREEK)

Παράθεση
Η μπάλα είναι για τους οπαδούς τους πραγματικούς.Κι απο χθες είμαστε μείον ένας...Μητσάρα καλή αντάμωση να χουμε κι ας είναι κι από απέναντι πέταλο.Αρκεί που θασαι εκεί...
Καλό ταξίδι φίλε
Υ.Γ Ο Μήτσος ήταν αδερφός,γείτονας,αγωνιστής και άρρωστος πας γιάννενα (IOANNINA CLUB PAOK)

Παράθεση
Καλό Ταξίδι Μητσάρα!
Τα λόγια ειναι περιττά... (ΠΑΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ)

Παράθεση
Το Σάββατο είχα ρεπό. Ήρθα και σε βρήκα για να πιω καμιά μπύρα και να τα πούμε. Σε κάθε ρεπό μου ερχόμουν και σε έβρισκα πάση θυσία. Άλλοτε για 5 λεπτά άλλοτε για 5 ώρες, με όποια παρέα κι αν ήμουν, παντά θα πέρναγα από το "13" για να σε βρω.
Την Τρίτη πέρασα από την Καλλαρη, έψαξα να σε βρω στο μαγαζί. Δεν ήσουν. Ρώτησα "που 'ναι ο Μήτσος;", μου απάντησαν "λείπει σήμερα".
Θα μου λείψεις ρε μπαγάσα Μήτσο, θα μου λείψουν τα μπινελίκια και οι πλάκες. Θα μου λείψουν τα μεσημέρια στο μαγειριό στον Πλάτανο. Θα μου λείψουν οι ατέλειωτες κουβέντες για τον ΠΑΣ στην είσοδο της πολυκατοικίας.
Θα μου λείψεις ρε γείτονα γιατί ήσουν καλό παιδί και αυθεντικός χαρακτήρας. Από αυτά που δεν υπάρχουν πια. Στις πράξεις κι όχι στα λόγια.
Κωδικός "Βηλαρά 78", ξέρεις εσύ...Καλή αντάμωση Μητσάρα μου...
Θ.Μυριούνης (PASSPORTS.GR)
SING LOUD STAND PROUD

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Σαβ 08 Αύγ 2015 09:25 »
Καλο ταξιδι φιλε..........

Για εμας που ειμαστε σχετικα κοντα χρονολογικα με τον Μητσο,ειναι αβασταχτος  καημος γιατι ουσιαστικα σκεφτεσαι πως μαζι ξεκινησαμε την καψουρα μας για τον ΠΑΣ ΜΑΣ ,και πηγαιναμε σαν τα μπανταλα σε ολα τα πεταλα των γηπεδων της χωρας και τωρα αναλογιζεσαι πλεον πως αυτη η ψυχη δεν θα βρισκεται αναμεσα μας...Ειτε τον γνωριζαν ειτε δεν το γνωριζαν ολοι θα το θυμοντουσαν στις κερκιδες και ειναι δυσαναπληρωτο το τεραστιο κενο του............

Καλο κουραγιο στους οικειους του

Κριμα......................
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Σαβ 08 Αύγ 2015 11:22 »
Ως εξωτερικός παρατηρητής δηλαδή μη ανήκων σε σύνδεσμο, δημιουργεί θετικές εντυπώσεις να βλέπω ανακοινώσεις από συνδέσμους άλλων ομάδων και ταυτόχρονα αρνητικές εντυπώσεις με την έλλειψη αντίστοιχης ανακοίνωσης από άλλον σύνδεσμο του ΠΑΣ.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Σαβ 08 Αύγ 2015 14:29 »
Ως εξωτερικός παρατηρητής δηλαδή μη ανήκων σε σύνδεσμο, δημιουργεί θετικές εντυπώσεις να βλέπω ανακοινώσεις από συνδέσμους άλλων ομάδων και ταυτόχρονα αρνητικές εντυπώσεις με την έλλειψη αντίστοιχης ανακοίνωσης από άλλον σύνδεσμο του ΠΑΣ.

Ο έτερος Σύνδεσμος του ΠΑΣ οι A.F. έχουν βγάλει ανακοίνωση εδώ και ημέρες.

Παράθεση
Ο Σ.Φ. "Azzurra Familia" εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Δημήτρη που τόσο άδικα έφυγε από κοντά μας. Αδερφέ μας καλό σου ταξίδι, συνέχισε από εκεί ψηλά να φωνάζεις για τον Π.Α.Σ. και να μας κράζεις όταν δεν θα είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών σου. Σου υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για ένα οπαδικό κίνημα έτσι όπως το ονειρευόσουν.Καλή αντάμωση.

https://www.facebook.com/pages/Azzurra-Familia/154764088026274

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Σαβ 08 Αύγ 2015 14:37 »
Το παιδί δεν το ήξερα αλλά και πάλι σε κάτι τέτοια τι να πεις;
Κουράγιο στους δικούς του και σε όσους τον γνώριζαν.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Σαβ 08 Αύγ 2015 17:18 »

Ο έτερος Σύνδεσμος του ΠΑΣ οι A.F. έχουν βγάλει ανακοίνωση εδώ και ημέρες.

Σκεφτόμουν τον άλλον, αλλά ξέχασα ότι μιλάμε για λέσχη.

Αποσυνδεδεμένος vagge-lakis-buffon

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://oi42.tinypic.com/x0scud.jpg
« Απάντηση #35 στις: Κυρ 09 Αύγ 2015 21:22 »
Απογονοι των Σουλιωτων Γιαννιωτες λεονταρια, δειξτε και στο ποδοσφαιρο πως ειστε παλικαρια

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Πεμ 13 Αύγ 2015 11:05 »
Συναυλία VIC, Βίτσα 11/8/2015
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος papari7

• Sr. Member
  • -Και από τις μεγάλες; -Μόνο ΠΑΣ ρε φλώροι
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Κυρ 16 Αύγ 2015 17:24 »
Ένας χαιρετισμός και από Λάρισα | Μαρίνος Αντύπας:

"Δεν μας μέτρησες καλά κουφάλα, είδες τρία απ' τα περίεργα παιδιά μα έρχονται κι άλλα"

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Δευ 31 Αύγ 2015 14:34 »
Παράθεση
Τίμησαν τον Μήτσο οπαδοί και παίκτες (video)

Τη μνήμη του ΠΑΣολέ Δημήτρη Τσιώλη που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στις αρχές Αυγούστου τίμησαν οι οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννινα και του ΠΑΟΚ αλλά και οι ποδοσφαιριστές του "Άγιαξ" της Ηπείρου πριν την έναρξη της χτεσινή αναμέτρησης των δυο ομάδων στο "Ζωσιμάδες".

Αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών της θύρας 4 βρέθηκε στο σημείο που βρίσκεται το πανό με τη φωτογραφία στο αδικοχαμένο παλικάρι και άφησε λουλούδια. Το ίδιο έκαναν και οι ποδοσφαιριστές της γιαννιώτικης ομάδας με επικεφαλής τον αρχηγό Αλέξη Μιχαήλ.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα άφησαν λουλούδια και στο κέντρο της θύρας 9, όπου και βρίσκεται το πανό των Blue Vayeros για το μέλος τους Παναγιώτη Γκέγκα που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Οκτώβριο.

Υπενθυμίζεται ότι εδώ και αρκετά χρόνια παραδοσιακά οι οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννινα στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς δεν αναρτούν πανό της ομάδας παρα μόνο όσα αφορούν οπαδούς του "Άγιαξ" της Ηπείρου που έχουν φύγει από τη ζωή.

ΦΩΤΟ: ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΠΑ

ΚΑΜΕΡΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΛΥΒΑΣ

από PASsports.gr

https://www.youtube.com/watch?v=7jssaXwXRWk

Αποσυνδεδεμένος papari7

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Δευ 07 Σεπ 2015 12:34 »
φιλικό ματσάκι: Νησί - Απείθαρχος 21.08.15

"Δεν μας μέτρησες καλά κουφάλα, είδες τρία απ' τα περίεργα παιδιά μα έρχονται κι άλλα"

Αποσυνδεδεμένος papari7

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Δευ 07 Σεπ 2015 12:40 »

ΠΑΣ - ΠΑΟΚ 30.08.15 | 3-1

Αποσυνδεδεμένος papari7

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Δευ 07 Σεπ 2015 12:45 »
+

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Δευ 14 Σεπ 2015 16:32 »
https://apeitharxos1312.wordpress.com/2015/09/14/%CE%B5%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%BF-%CE%B5%CF%85%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%89/

Παράθεση
Ευχαριστούμε όλους όσους βρέθηκαν το προηγούμενο Σάββατο στο Βελισσάριο για να παραβρεθούν στον φιλικό αγώνα της ομάδας με οπαδούς του ΠΑΣ, για να τιμήσουμε έναν απείθαρχο πασολέ που έφυγε από κοντά μας. Σκορ δεν κράτησε κανείς, εξάλλου δεν είχε σημασία. Για την ιστορία μόνο μπήκαν αρκετά γκολ. Ελπίζουμε λοιπόν, να το καθιερώσουμε και ένα σ/κ πριν έναρξη του πρωταθλήματος να παίζουμε αυτό το ματς.

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Τρι 22 Σεπ 2015 11:23 »
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος deceiver

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Δευ 20 Ιούν 2016 16:58 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

Αποσυνδεδεμένος deceiver

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

Αποσυνδεδεμένος timpanistis toreros

• Sr. Member
  • έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε!
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Τετ 27 Ιούλ 2016 14:13 »
ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΦΙΛΙΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΛΗΘΗ...
ένας χρόνος χωρίς το Μήτσο...

Το Σάββατο 30/07/2016 και ώρα 08:30 στο κοιμητήριο του Αγίου Νικολάου η οικογένεια του Μήτσου θα πραγματοποιήσει μια μικρή τελετή στη μνήμη του. Όλες και όλοι που συν-πορευτήκαμε, συν-κινηθήκαμε και συν-ονειρευτήκαμε με το Μήτσο ας είμαστε εκεί...

έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε!

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Παρ 29 Ιούλ 2016 15:56 »
AZ67 vs Pas Giannina_1:0_ Alkmaar/Netherlands_28/07/2016

Μητσάρα...corner group ρε Μητσάρα!

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Παρ 29 Ιούλ 2016 17:05 »

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Παρ 12 Αύγ 2016 15:05 »

Ένας χρόνος χωρίς εσένα και τίποτα δεν είναι το ίδιο....ούτε μία μέρα.Να ξέρεις πως σε αγάπησα ΜΗΤΣΑΡΑ ΜΟΥ.

ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ

DON'T LEAVE ME AGAIN !!!!!!!