Μεγάλη η νίκη της Ομάδας χτες.
Αναμενόμενη όμως μιας και οι παικτες βρισκονται με κλειστα μάτια.
Ειναι ετοιμη μονταρισμένη η ομάδα, σε αντιθεση με αλλους που ψάχνονται ακόμα.
Ειμαι σιγουρος πως ο ΠΑΟΚ θα γινει καλυτερος στην συνέχεια (οπως ειμαι σιγουρος οτι Καλλονή και Πανθαρακας θα μας χαιρετισουν φέτος Βιάζομαι ενταξει αλλά...
)
Σταθηκαμε και τυχεροι, ειχαμε και εναν σουπερ Βελλίδη, ολα τελεια.
Εκει στα επισημα που ειμαι
ηταν διπλα μας και ο Κολοβέτσιος, του ευχηθήκαμε προσωπικές επιτυχίες, (αφου χασουν βεβαια την παράλλη Κυριακή
)
Στο γήπεδο ο Αρνεσεν, (ο Βασίλης μονολογουσε, μετα τον Ζίκο ηρθε και αυτος εδω ρε φίλε!!! ) παρέα και κουβεντουλα με τον προεδρο. (Βλέπω να πουλαμε Τσαβες το καλοκαιρι)
Ο Ιλιτς εξακολουθει να κωλοβαράει, ενω τα προβλήματα στην Αμυνα μας στο πρωτο ημίχρονο, ηταν γιατι δεν μαρκαρε ο Τσάβες κι ο Ακόστα οσο επρεπε.
Με βιολετι φανέλα παιζουμε, 34 ευρω για τους διαρκειας (που εφτασαν τα 1100!!!) 40 για τους αλλους , ειπε ο Χρήστος που την φορουσε κιολας
.
Αν κερδισουμε την Κούλα θα παρω και γω μία
Φιορεντινα μας καταντησε ο προεδρος
Μαρεσε ο Φερφελής, ξερει μπάλα, εχει υψος, αρκει να παρει ευκαιρίες.
Εκει που δεν ειχαμε επιθετικους, εχουμε 4!!
Το 3-5-2 του Τουντορ μας πηγε γάντι, τεραστια κενά πίσω, καλος ομως ο Μπάοκ απο την μέση και μπροστα. Το 26 ηταν καλος απο δεξιά.
Πολυς κόσμος (και ξενιτεμένοι χτες), αλλά και νεος (και ωραίος
) κόσμος στο γήπεδο.
Πλάκα με τον Τζαβέλα στο τέλος, οταν τους εκανε καψόνι ο Τουντορ, σηκωθηκαν καμια δεκαρια και φώναζαν συνθήματα για τον Τζαβέλα και την Μπαρτσα.
Ειναι που εχει απαγόρευση μεταγραφών η Μπαρτσα, αλλιως ο παικτης ειχε σιγουρο συμβόλαιο.
Μια δόση απογοήτευσης την ειχα χτες, ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ρε γαμώτο, μας κατεστρεψες τα ονειρα ρε!!!
Συγκλονιστικό το συνθημα Που- Τσα, δόνησε το Ζωσιμάδες. Συγκλονιστικό!!
Μετα απο αυτο, τα Μπαοκια σιωπησαν, ουτε το γκόλ τους δεν ειχαν κουράγιο να πανηγυρισουν.
Ολα καλά, ειμαστε τρίτοι, πάμε για διπλό στην Κούλα,