Αποστολέας Θέμα: AEK - ΠΑΣ 3η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 28687 φορές)

Αποσυνδεδεμένος αντι-ΟΦΗ

• Hero Member
  • saludar al comandante Fidel Castro
    • Προφίλ
Απ: AEK - ΠΑΣ 3η αγωνιστική
« Απάντηση #100 στις: Δευ 14 Σεπ 2015 10:12 »
Είναι το τρίτο μέτριο έως κακό κατά διαστήματα παιχνίδι που κάνουμε στη σειρά , είναι καλό που απαιτούμε να κερδίσουμε την αεκ , είναι κακό να τα ρίχνουμε στη διαιτησία ! Το πρόβλημα που θα αντιμετωπίσουμε φέτος είναι γνωστό και δεν είναι άλλο απ το βάθος στο ρόστερ , ήδη τα προβλήματα ξεκίνησαν , με Ατρόμητο χάνουμε 2 11δατους παίχτες που με το υπάρχον υλικό είναι δύσκολο να τους αναπληρώσουμε !

Τώρα για τους παίχτες που γράψατε , ο Μπέριος Τζούμπα δεν θα γίνει ποτέ γιατί πολύ απλά δεν ξέρει τη μπάλα που ήξερε ο Τζούμπα , Pasari αντί για το Μπέριο υπάρχει μόνο ο Σκόνδρας? Γιατί δεν δοκιμάζει την παλιά αξιόπιστη συνταγή με Τζημόπουλο στόπερ και Κοζορώνη στα χαφ (3 γεμάτες χρονιές στη superleague έκανε πόσο κακός μπορεί να είναι) η Λίλα στα χαφ , πόσο ανέτοιμος μπορεί να είναι τη στιγμή που παίζει στην εθνική (εκτός κι αν υπάρχει κάτι άλλο).

ΥΓ οι επιθυμίες που έχω για φέτος (εκτός από Ευρώπη) είναι να πιάσουμε ένα πέναλτι (τελευταίος τέρμας που έπιασε ο Φεγκρούς) να βάλουμε ένα γκολ με φάουλ (τελευταίος που σκόραρε ο Τζάνης 2010-11) να βάλουμε ένα γκολ στη Βαζέλα στα Γιάννενα (τελευταίος σκορερ ο Ανδρέας Γιώτης 1990-91) και να κερδίσουμε τον Πανιώνιο ! 

ΥΓ το κακό με τον Ίλιτς έχει παραγίνει

ΥΓ Μπράβο στο Βελλίδη που κράτησε το σκορ χαμηλά
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 14 Σεπ 2015 10:19 από αντι-ΟΦΗ »

ΣΑΚΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Δευ 14 Σεπ 2015 10:12 »
Η προεδράρα έχει το δικό του...βασίλειο...
Άλλο το..."δούναι και λαβείν" και άλλο τα... πηδηματάκια
από άρμα σε άρμα.  ;)

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #102 στις: Δευ 14 Σεπ 2015 10:33 »
To πέναλτι ας μην το χρεώνουμε στον άγαρμπο Μπέριο. Έχω κι εγώ την εντύπωση ότι αν δεν έπαιρνε αμπάρζα τάπα και Θοδωρή μαζί, ο Μιχαήλ, τπτ δεν θα σφύριζε, γιατί τπτ δεν θα υπήρχε να σφυρίξει.
Ε και τον τάπα δεν βανς τον Φασούλα να τον φλάει κόουτς, τ φεύγει κάτω απ τα ποδάρια.

Εντυπωσιακό σε βαθμό ρεκόρ Γκίνες (όχι τς μπύρας) οι δυό κίτρινες παύλα κόκκινη σε παίχτη που έκανε σε ολόκληρο το παιχνίδι 2 (δύο!) φάουλ... ΔΥΟ
Νταξ του Μιχαήλ ήταν 4 τα φάουλ, αλλά τ συνονόματου ΔΥΟ ρε φίλε.

Η κούλα έχει καλή ομάδα για να κάνει πρωταθλητισμό (στη βου). Μέχρι εκεί. ΑΝ (γαμώ τα αν μου μέσα) λίγο παίζαμε δύσκολα να μας έπαιρνε το χού. Γιατί δεν παίξαμαν, δε γνωρίζω.

Τα προβλήματα του ελαχιστομικρού ρόστερ με τς δυό κόκκινες προβληματίζουν πριν καλά καλά ξεκινήσουμε γαμώτο.
Πρόεδρα, δε γίνεται για συνεχόμενες χρονιές να πουλάς, αγοράζοντας ιτς τίποτα, έτσι πληροφοριακά.

Χάθκε το ένα θέλω μου για φέτο (διπλό στα χανούμια)

οι επιθυμίες που έχω για φέτος (εκτός από Ευρώπη) είναι να πιάσουμε ένα πέναλτι (τελευταίος τέρμας που έπιασε ο Φεγκρούς) να βάλουμε ένα γκολ με φάουλ (τελευταίος που σκόραρε ο Τζάνης 2010-11) να βάλουμε ένα γκολ στη Βαζέλα στα Γιάννενα (τελευταίος σκορερ ο Ανδρέας Γιώτης 1990-91) και να κερδίσουμε τον Πανιώνιο !
Να κερδίσουμε επιτέλους τον κωλο(φαρδο)βάζελο.
Να κερδίσουμε ΕΝΤΟΣ επιτέλους τον κωλοαιώνιο.
Να πάρουμε διπλό στο Καυτατζόγλειο.
Να μη κάνουμε επαγγελματικές ήττες.

Υ.Γ.
Στρούνα ένα φάουλ ...μία κίτρινη.
Μπέριος ένα φάουλ ...μία κίτρινη.
Άμυνα ΠΑΣ εννιά φάουλ ...εξ κίτρινες.
Κούλα δέκα φάουλ ...καμία κίτρινη.
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 14 Σεπ 2015 10:40 από ΛΟΚΟ »

Αποσυνδεδεμένος vaggelis-pas

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Δευ 14 Σεπ 2015 11:24 »
Ακουσαμε λοιπον πως η χορηγια εφταιγε για την χθε σινη μας εμφανιση.Οπως ακουσαμε κ πριν δυο εβδομαδες πως ο Παοκ θα περασει αερα απο τους Ζωσιμαδες. Οπως τοσα που ακουγονται καθε φορα που παιζουμε με μεγαλους.

Σταματηστε επιτελους ολοι.Σεβαστειτε την προσπαθεια που κανουν αυτα τα παιδια κοντρα σε όλους κ σε ολα

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #104 στις: Δευ 14 Σεπ 2015 11:39 »
Βαγγέλη ο δικός ΜΑΣ ΠΑΣ δεν χάνει ποτές.
Κι όταν κατά λάθος αυτό συμβεί ...ψάχνουμε - ψαχνόμαστε.
Δεν χάνει αυτή η Ομάδα λέμε ούτε και με τα δεύτερα της Κ17 να κατεβεί να παίξει κόντρα στη Μπάρτσα.
Μην ανησυχείς λοιπόν, μέχρι την επόμενη νίκη θα ψάχνουμε - ψαχνόμαστε  ;)

Επανέρχομαι στον κόρακα.
Δεκτόν να είσαι αυστηρός.
Δεκτές όλες οι κίτρινές μας και πες και δίκαιες.
Ε δε γίνεται να είσαι μονόπαντα αυστηρός όμως.
Ή επιτρέπεις κάποια σκληρά και καλά φάουλ ή όχι ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ όμως.
E δε γίνεται ρε φίλε στο 35 να είσαι 0-4 κίτρινες και 0-6 overall
Αυτά.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Δευ 14 Σεπ 2015 11:40 »
Και όπως έγραψε ο New σε άλλο ποστ
"κρα κρα τέλος".

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Δευ 14 Σεπ 2015 12:09 »
Δεν χωνευεται το χτεσινό.
Με τίποτα.

Ερωτηξις:  Γιατι δεν μπηκαμε να παίξουμε οπως στο β ημιχρόνιο από την αρχή;
Γιατί κατσαμε πίσω?

Απλο βγηκε ο Ιλιτς και μπηκε ο Γιακος και πηρε τα πανω της η ομαδα.

Αποσυνδεδεμένος Serpents on paradise

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Δευ 14 Σεπ 2015 12:16 »
Πωπω μπήκα να διαβάσω λίγο κάνα καλό αστείο για τους δυο Μάνταλους και τις κόκκινες
και μου βγήκαν τα μάτια πάλι.Οι παίχτες του ΠΑΣ λέει ο άλλος,οι χειρότεροι τεχνικά παίχτες
στην κατηγορία.Αυτό δεν το λεει κανείς υποστηρικτής,καμιάς ομαδας στην Ελλάδα αυτήν την
στιγμη και το λεει Γιαννιώτης.

Ανίατη η ασθένεια του ΠΑΣ Γιάννινα τελικά.

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Δευ 14 Σεπ 2015 12:40 »
Να ρε ενα αστειο  :P :P :P

Παράθεση
Ότι και να πούμε παιδιά, μεγάλη παιχτούρα αυτός ο Μάνταλος
Τέτοιον εμείς δεν έχουμε

Για τον βασικό λέω, όχι αυτόν που  μπήκε αλλαγή  >:(

Για 2-2 το πηγαινε πάλι, αλλά δεν ... (Θυμιζω στον γαυρο περυσι ισοφαρισαμε στο 90 αρα δεν προλαβαινε. Μονο εκεινο το φαουλ στο 94 μπορεσε... )
Χασαμε και την προιστορία  :P :P :P :P   και το πενταευρο γμτ

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Δευ 14 Σεπ 2015 12:55 »
Πωπω μπήκα να διαβάσω λίγο κάνα καλό αστείο για τους δυο Μάνταλους και τις κόκκινες
και μου βγήκαν τα μάτια πάλι.Οι παίχτες του ΠΑΣ λέει ο άλλος,οι χειρότεροι τεχνικά παίχτες
στην κατηγορία.Αυτό δεν το λεει κανείς υποστηρικτής,καμιάς ομαδας στην Ελλάδα αυτήν την
στιγμη και το λεει Γιαννιώτης.

Ανίατη η ασθένεια του ΠΑΣ Γιάννινα τελικά.
Eσύ μίλα για διαιτησίες. Δεν μίλησε ο Πετράκης, δεν μίλησε ο Τζημόπουλος, μιλάει η λέσχη, μιλάνε οι γαυροφυλλάδες, εσύ και κανά 3 ακόμη εδώ μέσα. Εσύ πες οτι ο Μπέριος, ο Μανιάς και άλλοι είναι καλοί ΤΕΧΝΙΚΑ. Καθόλου παράξενο, γιατί δεν μπορείς να καταλάβεις οτι άλλο πράγμα η τεχνική και άλλο το ποδόσφαιρο. Δεν σημαίνει οτι αν έχεις καλή τεχνική θα παίζεις καλό ποδόσφαιρο. Μπορεί να είσαι άριστος τεχνικά, αλλά να είσαι τεμπέλης, μπορεί να μην έχεις καλή φυσική κατάσταση οπότε να είσαι ακατάλληλος για ποδόσφαιρο. Π.Χ. ο Ζαιρί ήταν άριστος τεχνικά αλλά δεν έκανε για ποδόσφαιρο. Αντίθετα ο Μανιάς δεν έχει καμιά φοβερή τεχνική αλλά είναι άριστος για ποδόσφαιρο. Το κατάλαβες τώρα?
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Δευ 14 Σεπ 2015 13:18 »
chilly  μην μας τρελαινεις ρε φιλος.....επειδη μιλαει η λεσχη για διαιτησια δεν θα μιλησουμε εμεις??

και βεβαια θα μιλησουμε....μιλαμε για τρελο χειρουργειο....δηλαδη τι αλλο επρεπε να κανει??βαλε τον αγωνα ξανα και κοιτα τι επιτρεπει στο παιχνιδι της κουλας και τι στο δικο μας.......

αν μιλαει ο τζημοπουλος για διαιτησια η ο πετρακης δεν με αφορα καθολου......οπως ειπα ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΗΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ......γιατι δεν ξερω........

οτι επρεπε να γινει...ενθεν και ενθεν για να χασουμε εγινε....βαλτα κατω για να δεις

μην τα βαζεται με το μπεριο....ο τζες ειναι 2 κλασεις ανωτερος στα τρια χρονια που ειν εδω....το οτι δεν κανει δεν φταιει αυτος.....ειναι κριμα να τα ακουν παιχτες στο γηπεδο γι αυτο το λογο......

τελος συμφωνω για new new οτι πρεπ να προσεχουμε τις εκφρασειις μας....ακου ραγιας...
στραβος ναι....να πω.... :P :P

επιμενω....η χθεσινη εμφανιση μου αφηνει πολλα ερωτηματικα....και δεν εχω προβλημα να παραδεχτω αν χασω ακομα και απ το δροσοχωρι......αλλα τετοια αγωνιστικη συμπεριφορα αυτης της ομαδας δεν εχω ξαναδει

αλλαγες........ιλιτς...μανιας....ακοστα......σωστ οτατα.....αλλα???

υ.γ......μεταξυ σοβαρου και αστειου......ρε...βαζεις γιακο μεσα????εισαι σιγουρος οτι καταλαβε ποιος πρεπ να κερδισει??την επαθες μια φορα στο τηγανι.... :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Δευ 14 Σεπ 2015 13:31 »
ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΡΙΟ. ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ. ΤΟΣΟ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ. (Εντάξει εγώ τα βάζω με τον Ιλιτς). ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΒΑΣΙΛΗ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΓΚΟ. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ?
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #112 στις: Δευ 14 Σεπ 2015 13:38 »
δεν καταλαβαινουμε γιατι μας βγαζεις τα ματια με τα κεφαλαια :P :P

και γιατι χρησιμοποιεις πληθυντικο??εκπροσωπεις και αλλους??παλι... :P :P

ακου να σπω chilly.....κατεβκα να παρω καφε....και ταχανουμια γελαγαν με το μανταλο.....αυτο σλεω μονο........και τα χανουμια γραφικοι.......???

τελος δεν μπορω να καταλαβω γιατι γενικευεται η αποδοση της ομαδας(τεχνικη ατεχνη....βαριουνται δε βαριουνται) ενω το παραπονο ειναι για ενα συγκεκριμενο αγωνα

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Δευ 14 Σεπ 2015 13:43 »
Έβαλα πληθυντικό γιατί έγραψες οτι τα βάζουμε με τον Μπέριο. Γι΄αυτό. Τα υπόλοιπα PM.
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Δευ 14 Σεπ 2015 14:06 »
ωρε οταν βαζουμε φατσουλα ... :P....εννοειτε οτι κανουμε πλακα

Αποσυνδεδεμένος Serpents on paradise

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Δευ 14 Σεπ 2015 14:28 »
Ο άνθρωπος ειναι σε σύγχυση,τα χει χαμένα.

Εγω και 3-4 άλλοι λέει λέμε για διαιτησία μόνο που εγώ δν έχω γράψει κανένα ποστ για το ματς
Ειπα μόνο οτι μπήκα να διαβάσω κάνα αστείο για τις κόκκινες.

Παράνοια.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Δευ 14 Σεπ 2015 14:40 »
Παράθεση
- Στο παιχνίδι ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα (3-1), σύμφωνα με τον κ. Ακρίδα, ο διαιτητής Μάνταλος φαίνεται πως σώθηκε από την δεύτερη σκέψη του καθώς αρχικά έδωσε πέναλτι σε ανατροπή εκτός περιοχής υπέρ της ΑΕΚ, ωστόσο με την δεύτερη σκέψη του ίδιου ή του βοηθού το πήρε πίσω και έτσι δεν εκτέθηκε περεταίρω.
Στο 35΄ το πέναλτι που κέρδισε η Ενωση σε ανατροπή του Μπουονανότε και έκανε το 1-1 ήταν σωστό. Δύο αμυντικοί του ΠΑΣ έβγαλαν εκτός πορείας και ανέτρεψαν τον αντίπαλό τους, ο ένας με το πόδι και ο άλλος με το χέρι του.
Η αποβολή του Μιχαήλ με δεύτερη κίτρινη ήταν λανθασμένη καθώς στην συγκεκριμένη φάση δεν υπάρχει φάουλ από τον παίκτη του ΠΑΣ που στέκεται ακίνητος και ο αντίπαλος πέφτει με κεκτημένη ταχύτητα πάνω του. Αντίθετα σωστή ήταν η πρώτη κάρτα που δέχτηκε.
Στο 77΄ παίκτης της ΑΕΚ βγήκε τετ α τετ με τον γκολκίπερ του ΠΑΣ και υπεδείχθη λανθασμένα σε θέση οφσάιντ. Πρέπει τέτοιες φάσεις να τις δείχνουν στα σεμινάρια διαιτησίας σαν παράδειγμα προς αποφυγή.
Σωστή η αποβολή του Τζημόπουλου με δεύτερη κίτρινη που άφησε τον ΠΑΣ με εννέα παίκτες στον αγωνιστικό χώρο.

http://www.soccerplus.gr/master-ref/57486-master-ref-okto-diaititikes-ofthalmapates-se-pente-gipeda

2015-16: Μ.Α.Μ. – Π.Ο.Κ.… στην μέση τον έχουνε... και μας δουλεύουνε. Είναι χοντρά τα φράγκα της Ευρώπης… και τα ναύλα.

Y.Γ.: Ποτέ δεν λοιδορώ παίκτες δηλ., δεν γίνομαι καυτατζογλίτης… κρίνω όμως και επικρίνω, επικροτώ και επιβραβεύω  την αγωνιστική τους επίδοση και συμπεριφορά… πιο απλά το πότε τραβάνε ή το πότε τους τραβάνε…  ούτε fan τους είμαι, ούτε γαμπρούς θα τους κάνω.

Υ.Γ.3: Του Δέλλα του έλειπε 1 Δίπλωμα προπονητικής και του το δώσαμε χτες… ενώ μπορούσαμε να το σχίσουμε σαν μνημόνιο…

Υ.Γ.5: Με την χθεσινή ήττα του ο ΠΑΣ, συνέβαλε άμεσα ώστε να συνειδητοποιήσει η Κούλα ότι αγωνίζεται στην S.L., με την “βαριά” φανέλα της να βάζει επιπλέον κιλά… στα ΜΜΕ.

Υ.Γ.2: Εκτός Κουπονιού η Κούλα και όλα ok! στα υπουργεία μας και στις επιτροπές μας… άρχοντας ο διοικητής.

Υ.Γ.6: Αυτό το χθεσινό προσφυγοκαπηλείκι που δεν είναι τίποτε άλλο από εκμαυλισμός … μου ανέβασε τη χολή στο στόμα.

Υ.Γ.4: Οι Έλληνες ζουν με δανεικά από την Ευρώπη και τα Χανούμια χειροκροτάνε τα φέσια του αιώνα που φόρεσε η ομαδούλα τους στο ελληνικό δημόσιο δηλ., στην κερκίδα.

Υ.Γ.1: Πέραν της αντικανονικότητας στις επίμαχες φάσεις που όποιος γνωρίζει από μπαλίτσα καταλαβαίνει... τα υπόλοιπα είναι χανουμογαυροβαζελιές από και για φορουμικούς κομήτες και αμφίθρησκους.
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 14 Σεπ 2015 15:19 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Δευ 14 Σεπ 2015 14:44 »
Δεν είδα το ματς δυστυχώς καθώς στρήμινγκ στο εξωτερικό δεν δούλεψε...
Είδα όμως τις φάσεις και θα πω για τη διαιτησία:
- Λάθος η κίτρινη στον Μπέριο
- Λάθος η κόκκινη στον Μιχαήλ καθώς για τέτοιο φράγμα (που ίσως να μην ήταν καθώς δεν είχε πρόθεση να σταματήσει τον παίκτη) δεν δίνεται κάρτα αφού δεν ήταν κιόλας καν ο τελευταίος παίκτης, χώρια που έγινε πριν το κέντρο...
- Σωστή η 2η κάρτα στον Τζημόπουλο, παρόλο που ίσως υπάρχει υποψία να βρίσκει λιγάκι και μπάλα (αν και αμφιβάλλω).
- Το πέναλτυ αυστηρό ενώ σε άλλες περιπτώσεις δεν δίνεται (και ξέρουμε καλά ποιές είναι οι άλλες περιπτώσεις) καθότι ο κοντός έχασε τη μπάλα από τον Μπέριο και ήταν διεκδικήσιμη. Πάντως ο κοντός θα πάρει πολλά πέναλτυ φέτος καθότι πολύ ελαφρύς θα εκτοξεύεται με ένα μικρό σκούντιγμα.

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Δευ 14 Σεπ 2015 15:13 »
Ο άνθρωπος ειναι σε σύγχυση,τα χει χαμένα.

Εγω και 3-4 άλλοι λέει λέμε για διαιτησία μόνο που εγώ δν έχω γράψει κανένα ποστ για το ματς
Ειπα μόνο οτι μπήκα να διαβάσω κάνα αστείο για τις κόκκινες.

Παράνοια.
Δεν υπάρχεις μόνο εσύ στον κόσμο ξέρεις. Υπάρχουν και άλλοι που διαφώνησαν μαζί μου. Καλά κάναν. Δεν απαντώ μόνο σε σένα.
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος pagourix37

• Jr. Member
  • **
  • hasta la victoria..
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Δευ 14 Σεπ 2015 18:01 »
Σπάστηκα άσχημα από την εξέλιξη του αγώνα και έφτιαξα αυτό:

https://www.youtube.com/watch?v=DYQPLMFKz6s

Σ οποίον αρέσει ...

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #120 στις: Δευ 14 Σεπ 2015 18:35 »
Παράθεση
ενώ μπορούσαμε να το σχίσουμε σαν μνημόνιο…

Με την τρεχουσα λογική αυτο καναμε  :P :P :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #121 στις: Δευ 14 Σεπ 2015 19:24 »
Ακομα και με ασχημο παιχνιδι απο μεριας,μπορουσαμε χτες να τσιμπησουμε τον βαθμο!!!Καλιστα μπορουσε να βαλει γκολ ο Φερφαλης στο 70 βαλε ποσο ηταν και σημερα να λεγαμε αλλα...Για θαυμασια παρουσια της ομαδας και τετοια!!Αλλα επειδη γνωριζουμε τον ΠΑΣ ο χθεσινος αγωνας κατα μεγαλο διαστημα του αγωνα ηταν τραγωδια

Αγωνιστικα

Μεχρι την στιγμη του πρωτου γκολ στο 25 αμα θυμαμαι καλα,ηταν ο ΠΑΣ που μας ειχε συνηθισει,Κλειστοι διαδρομοι στην αμυνα,ζωνη στους αντιπαλους επιθετικους,και με αξαφνες αντεπιθεσεις που ειμαστε καλοι!!!!Μετα το παρολιγον πεναλντι που εδωσε 12 παιχτης της ΑΕΚ ο κορακας,η ομαδα εχασε την συγκεντρωση της,αποτελεσμα αυτου ειναι το πρωτο γκολ με πεναλντι.....Εκει ηταν που χασαμε τα αυγα και τα πασχαλια και η αμυντικη λειτουργια της ομαδας ειχε παει περιπατο

Στο δευτερο ξεκινησαμε στο ιδιο μοτιβο αλλα με την ωρα η ομαδα πατουσε πιο καλα και με λιγο ρισκο απο τον προπονητη καναμε δυο τρεις καλες ευκαιριες(καλιστα μπορουσαμε και να το φαμε μεν) για να ισοφαρισουμε αλλα για κακη μας τυχη πανω που ειχαμε παρει τα ηνια του αγωνα ηρθε η αποβολη του Μιχαηλ και τελειωσε εκει το παιχνιδι

Τωρα το ερωτηματικο ειναι αλλο

Πως θα την βγαλουν την χρονια με 14 παιχτες με το στανιο,ενα θεος το ξερει

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #122 στις: Δευ 14 Σεπ 2015 20:00 »
Ο γνήσιος Πασολές δεν τσιμπάει... ξέρει τι συμβαίνει αλλά το περνάει "μοσχαρίσιο στομάχι" ... και προπάντων δεν μαλώνει με τα ρούχα του.

Δεν χάθηκε ο κόσμος με την Κούλα... β' γύρος και π.φ. έδρα...
Κλείνοντας και ευελπιστώντας ότι δεν χρειαστεί να επανέλθω... μου γνωστοποιώ ότι μπήκαμε στην 4η αγωνιστική εβδομάδα και κάθε αναφορά μου στα προηγούμενα θα είναι εκ του πονηρού...     

Με τη λήξη του ματς Παόκ είχαμε τζαμάτο ρόστερ, στο ΟΑΚΑ μας... ξέπεσε?
Το φτύσε - σκούπα βλάπτει σοβαρά την αξιοπιστία μας...

:mono:

Υ.Γ.: Ο Ατρόμητας... παίρνει 1-0 τον Λεβαδειακό... 1-2 στον Πλατανιά... την τρώει 0-1 από την Σκόντα, που είχε φέρει 0-0 την Κούλα... δεν μου αρέσει αυτή η συγΚυρία...  οι παίκτες μας πρέπει να αμείβονται και να ευθύνονται. 
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 14 Σεπ 2015 20:12 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #123 στις: Δευ 14 Σεπ 2015 20:14 »
Υποτιθεται οτι ξερεις που πας να παιξεις
Εκτος εδρας με φανελα αντιπαλου 300 κιλα και σιγουρα με καλυτερο ροστερ απο το δικο σου
Δηλαδη οπως ειπα και πριν το παιχνιδι 50-30-20 ειναι το 1-χ-2
Αρα εχεις αποφασισει απο πριν τι θα κανεις στην ευνοικοτατη περιπτωση που κανεις το 0-1 οπως και εγινε
Ταμπουρωνεσαι πισω και παιζεις σφιχτα με σκοπο να χτυπησεις το δευτερο γκολ στις αντεπιθεσεις
Αφου δεν εγινε αυτο ουτε καν μετα το 1-1 που βλεπεις με ποιον εχεις να κανεις, πως να κερδισεις ή να παρεις ισοπαλια?

:pas: :joker: :pashat:

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #124 στις: Δευ 14 Σεπ 2015 20:24 »
Δεν χάθηκε ο κόσμος με την Κούλα...

Σταθης ψαλτης KOYLAAAAAA:
http://youtu.be/f4IDEFLS2tY

:P :P :P :P