Αποστολέας Θέμα: AEK - ΠΑΣ 3η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 28675 φορές)

Αποσυνδεδεμένος αντι-ΟΦΗ

• Hero Member
  • saludar al comandante Fidel Castro
    • Προφίλ
Απ: AEK - ΠΑΣ 3η αγωνιστική
« Απάντηση #125 στις: Δευ 14 Σεπ 2015 22:06 »
χωρίς να ξέρω και πολλά από τακτικές και συστήματα θηωρώ ότι το ματς το χάσαμε απ τα χαφ , είχαμε δύο παίχτες (Τζημόπουλο και Τσουκαλά) πολύ πιο αργούς απ τα κοντά της ΑΕΚ , όταν φτάνει ο Μπουονανότε φάτσα με το Μπέριο αντίο ζωή , το κόλπο είναι να μην φτάσει ποτέ ένας με έναν , υπάρχει ο Κοζορώνης και ο Λίλα που μπορούν να πλαισιώσουν τον Τσουκαλά που είναι η κολόνα μας στα χαφ ένας απ τους δύο πρέπει να παίζει . Έχω απεριόριστη εμπιστοσύνη στον κόουτς Π , θα τη βρει τη άκρη , το έγραψα και παραπάνω , μου αρέσει - με φτιάχνει που χάσαμε απ την ΑΕΚ σε γήπεδο 20 30 χιλιάδων και τρελαινόμαστε , μου αρέσει που αρχίζουμε να μην συμβιβαζόμαστε με την ήττα γιατί

ο δικός μας ΠΑΣ δεν χάνει ποτέ

ΥΓ και για να σας προλάβω οι οπαδοί είναι για να κάνουν μεγάλα όνειρα , οι φίλαθλοι για να μας προσγειώνουν - ξενερόνουν  και οι πρόεδροι προπονητές και παίχτες για να κερδίζουν τα παιχνίδια

ΣΑΚΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #126 στις: Τρι 15 Σεπ 2015 00:10 »
Κι όμως...

Το καλύτερο το άκσα στο γιαννάκη (κάποιος το έγραψε κάπου, εν ΠΑΣη περιπτώσει) και ήταν του στυλ: "Μπαίνοντας οι ομάδες στον αγωνιστικό χώρο, ο Θόδωρας πήγε να πιάσει απ' το χεράκι τον Καληνύχτα γιατί τον πέρασε για παιδάκι που συνοδεύει τους παίχτες".

:P
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος FanaticPaS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Τρι 15 Σεπ 2015 01:08 »
Αυτος ο μανταλος ειναι ο ποιο επικινδυνος και σαπιος διαιτητης της σουπερ λιγκ

Οντως ο καλυτερος παιχτης της αεκ. Ετρεχε να δωσει τα πεναλτυ σαν τον κεντερη
Μεγαλωσα δν εβαλα μυαλο

Αποσυνδεδεμένος Serpents on paradise

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Τρι 15 Σεπ 2015 13:43 »
Το ματς το γύρισε ο κοντός!Έκανε την πρώτη του εμφάνιση μπροστα στον κόσμο της ΑΕΚ
του πήγε το ματς,ειναι και γενικά λόγω τεχνικής και ύψους δύσκολος παίχτης για να μαρκάρεις
και εγινε ότι εγινε.

Παλαιότερα το ματς με το που πήγε στο 2-1 θα ειχε τελειώσει αλλά ο ΠΑΣ τα τελευταια
χρονια δεν καταλαβαίνει από τετοια.Εκεί λοιπόν έρχεται ο Μανταλος και σχολάει τον γάμο.
Ακόμα και όλες οι κάρτες να ναι σωστές εμείς σε αντίστοιχη περίπτωση δεν θα τις περνάμε.

Ο Μανταλος δεν έπρεπε γενικά να βιάζεται τόσο,νταξει θα το σφυραγε το πεναλτι,το καταλάβαμε.
Παρ όλα αυτά ξαναλέω οτι το ματς το έχασε ο ΠΑΣ,αν στα μαρκαρίσματα ήμασταν καλύτεροι
θα παίρναμε κάτι παραπάνω.

Η επιστροφή Λιλα και το γύρισμα του Τζημοπουλου στα μπακ θα μας βοηθήσει σε σχέση με αυτό
όπως το ίδιο θα γίνει και με την προσαρμογή του Κοζορωνη.Για Φερφελη - Σαπαλιδη δεν θέλω να πω
κάτι,τα σεντερ φορ πρέπει να κανουν τα γκολ που τους αναλογούν.Αν δεν τα κανουν όσα θετικά
στοιχεία κ αν έχουν στο παιχνίδι τους δεν αρκούν για να παίζουν στον  ΠΑΣ.

Υγειά να χουμε και η ομαδα θα πάει καλά.Πρόβλημα θα χουμε μόνο σε περίπτωση τραυματισμών
κάποιων ποδοσφαιριστών που ειναι κλειδιά γιατί ως γνωστόν το ροστερ ειναι μικρο και η διοίκηση
κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.

« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 15 Σεπ 2015 13:47 από Serpents on paradise »

Αποσυνδεδεμένος VAMOS PAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: Τρι 15 Σεπ 2015 16:24 »
Ολη η ομαδα αμυνεται, οχι μονο η τετραδα πισω. Συνολικα δεν πηγαμε καλα στην τακτικη. Η αμυνα μας που ειναι απ τα δυνατα στοιχεια μας, εχει δεχθει ηδη 5 γκολ.
 Ο Μπεριος ειναι αισθητα βελτιωμενος φετος. Κι εγω δεν τρελαινομαι με την παρτη του, αλλα μπορω να πω οτι στο ΟΑΚΑ ηταν σχετικα καλος και μου εκανε εντυπωση οτι μου το ειπαν και φιλαθλοι αλλων ομαδων, εκει που εβλεπα το ματς.