Ηρεμία ρε.
Τη προηγούμενη βδομάδα αποθεώναμε την ομοιογένεια και τους αυτοματισμούς της ομάδας και τώρα η επιλογή συστήματος -που το παίζουμε σχεδόν απ' τα μισά της περσινής σεζόν, χωρίς αλλαγή- ήταν λανθασμένη(!) και οι παίχτες μας είναι οι χειρότεροι της κατηγορίας σαν μονάδες;
Στη προσπάθειά σας ορισμένοι να αντικρούσετε ισχνά επιχειρήματα, φτάνετε στο άλλο άκρο το οποίο είναι εξίσου λάθος.
Δηλαδή, η εντύπωσή σας απ' το ματς του ΟΑΚΑ είναι ότι ο Μπέριος πρέπει να πάει στη κερκίδα; Που στο πρώτο γκολ βγάζει πάσα στον Ακόστα, έχοντας αδειάσει 2 παίχτες της ΑΕΚ, περνώντας τους τη μπάλα πάνω απ'τα κεφάλια; Και ποιος να παίξει; Ο Σκόνδρας;
Αντί να πούμε ένα μπράβο στον άνθρωπο που φέτος δεν ξαπλώνεται στα χορτάρια μόλις βλέπει αντίπαλο και δεν σκαπετάει στα χαμένα μόλις του έρχεται η μπάλα; Έχετε δει πόσο βελτιωμένος είναι ο Μπέριος σε σχέση με πέρσι; Δε λέω ότι έγινε κανένας σούπερ παίχτης, αλλά στη Σούπερ Λιγκ του Αναστασιάδη, του Κούσα και του Σαρακατσάνου ζούμε.
Να τα δεχθώ όλα. Αυτό, όμως, δεν το δέχομαι:
Ατομικά και τεχνικά, οι παίχτες μας είναι οι χειρότεροι της κατηγορίας
Επέτρεψέ μου, φίλε chilly, αλλά αυτό το σχόλιο αγγίζει τα όρια της γραφικότητας.
Υποτιμάμε παίχτες όπως το Βελλίδη, τον Ναδάλες, τον Τσουκαλά, τον Ακόστα και τον Μανιά. Υποτιμάμε τους εαυτούς μας.
Έβλεπα πριν το πρώτο ημίχρονο του Πανιωνίου. Ζηλεύουμε κάποιον απ' αυτούς, ας πούμε; Ποιος υπερέχει ατομικά και τεχνικά από κάποιον δικό μας; Μη τρελαθούμε.
Σήμερα χάσαμε από μια ομάδα που είχε στον πάγκο Βάργκας, Ανάκογλου, Μάνταλο και Αραβίδη και εκτός αποστολής Τζιμπούρ. Ούτε απ' τον αδερφό της Νατάσσας Θεοδωρίδου χάσαμε, ούτε απ' τον Οτσαλάν.
Εμένα μου άρεσε η ΑΕΚ. Βέβαια, εξαρτάται και πως το βλέπει ο καθένας. Αν πιστεύεις, ας πούμε, ότι γίνεται μια ομαδα να έρθει απ' τη Β' Εθνική και να πάρει το πρωτάθλημα, τότε, όχι, δεν είναι καλή ομάδα. Αλλά, κατά τη γνώμη μου, για μια ομάδα που θα παλέψει για την έξοδο στην Ευρώπη είναι ένα αξιοπρεπέστατο σύνολο, με αρκετούς ποιοτικούς παίχτες. Η άμυνά της θέλει λίγο δουλειά, αλλά μόνο και μόνο που είναι νεαρά παιδιά αξίζει να στηριχτούν και στις κακές τους μέρες.
Συμφωνώ μέχρι κεραίας με τον Πετράκη. Παίζουν και οι άλλοι όχι μόνο εμείς.
+1 πόντο επίσης, που δεν μπήκε το τρυπάκι της διαιτησίας.
Υ.Γ. Τώρα, με δεδομένες τις δύο απουσίες, εγώ θα έβαζα στόπερ Λίλα-Μπέριο και στον άξονα Κοζορώνη-Τσουκαλά. Ενώ στην ιδανική περίπτωση που είχαμε όλους τους παίχτες διαθέσιμους, ο Λίλα θα έπαιζε δεξιά στους τέσσερις της μεσαίας γραμμής, με τον Τσάβες να περνάει δεύτερος επιθετικός, στο πλάι του Μανιά.