Αποστολέας Θέμα: ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΑΣ 2: 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015  (Αναγνώστηκε 111979 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΑΣ 2: 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015
« Απάντηση #225 στις: Κυρ 01 Νοέ 2015 11:14 »
Για εκπαίδευση και εκπαιδευτικούς ενώ τα σχολεία έχουν 10.000 κενά; Για αυτόν δεν έχει ξεκινήσει ακόμα η χρονιά, αφού δεν τα έχει καλύψει.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #226 στις: Τετ 11 Νοέ 2015 10:04 »
Γιάννενα: Δακρυγόνα και προσαγωγές οκτώ εργατών της «Γενικής Ανακύκλωσης» από τις δυνάμεις των ΜΑΤ (ΦΩΤΟ)

http://www.902.gr/eidisi/ergatiki-taxi/79409/giannena-dakrygona-kai-prosagoges-okto-ergaton-tis-genikis-anakyklosis#/0
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #227 στις: Τετ 11 Νοέ 2015 15:23 »
Τη «Γενική Ανακύκλωση» την έχει ιδιώτης?

Νόμιζα πως την έχει ο Λευτέρης Κακογιάννης.

Προχτές ραβδίζανε στη Χρυσοβίτσα και δεν έπεφταν τα καρύδια.
Τελικά ειδοποίησαν τα ΜΑΤ και τα ρίξανε σΠΑΣσμένα, έτοιμα για τον ζαχαροπλάστη.
Ο έμπορος που θα έβαζε χέρι στη σοδειά, έμεινε τα "καρύδια" του στο χέρι.

« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 11 Νοέ 2015 15:42 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #228 στις: Τετ 11 Νοέ 2015 21:43 »
Γενική Πανελλαδική Απεργία αύριο.

Να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος.

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 11 Νοέ 2015 22:09 από Crimson Glory »

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #230 στις: Τετ 11 Νοέ 2015 23:17 »
Tόπα αλλού, η βίαια μετάλλαξη προκαλεί σοβαρά προβλήματα, φοβού τους αμετάλλαχτους-αμετανόητους όμως.

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #231 στις: Πεμ 12 Νοέ 2015 00:15 »
Και εν τοιαύτη περιπτώσει γιατί ζητούσατε εκλογές... σύντροφε;

Αφού ότι έπραξαν πράξατε κι ότι ετοιμάζονταν να κάνουν κάνετε. Το μόνο που καταφέρατε ήταν να "χάσουμε" ένα χρόνο, μόνο και μόνο για ν' αλλάξουν κώλο οι καρέκλες. Λες και μας ένοιαζε.

Κλεφταράδες είχαμε δει πριν από σας και απείρως πιό ταλαντούχους. Τέτοιο συνονθύλευμα ανίκανων όμως, πρώτη φορά. Συγχαρητήρια.

ΟΥΣΤ κι εσείς.

"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #232 στις: Πεμ 12 Νοέ 2015 00:20 »
Mikkael, αυτοί ξεπέρασαν και τον πρόεδρα ρε!!  :P

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #233 στις: Πεμ 12 Νοέ 2015 10:07 »
https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.iefimerida.gr/news/235303/voyleytis-syriza-kai-na-min-ypirhe-mnimonio-tha-eprepe-na-eihame-efeyrei-vinteo&ved=0CB4QqQIwAmoVChMI8aXlkJaJyQIVxzoUCh0O3gyV&usg=AFQjCNE-klno1-tmsHf0LBGg7wAm1Vll4g

:P :P :P :P

Δεν αντέχω άλλο jimakooooo..........

Φίλε μου Κρίμσον, τι να πώ, που με ρωτάς πώς τα περνώ; https://www.youtube.com/watch?v=1bz79SqUets...που λέει και ο Κωστάκης ο Τουρνάς το γειτονάκι μου...

Σε παραπέμπω στο χθεσινοβραδινό μου πόστ με το πανό του ΤΣΙΠΡΑ... :P

Αν σε λένε και ...ΝΙΚΟ, ακόμα καλύτερα!!! ;)
Blue to the hair...

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #234 στις: Πεμ 12 Νοέ 2015 13:02 »
Thanx, jimako!
Μιας και είναι από τον ίδιο δίσκο ας βάλω κι αυτό:

ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΥΡΝΑΣ - Κυριες Και Κυριοι (Μερος Α & Β): http://youtu.be/Xtdh8bhj1XI

Σου θυμίζει κάτι, φίλε μου?
Επίκαιρο όσο ποτέ, 41 χρόνια πίσω...
Λες και πήρε χρονομηχανή το γειτονάκι σου.
"Δε σκάμε πολύ για την ώρα..."...αλλά η ώρα τους έρχεται, ελπίζω...
"Θύμωσε ο Θεός και η οργή του ματώνει τη μέρα"... 8)
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 12 Νοέ 2015 13:05 από Crimson Glory »

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #235 στις: Πεμ 12 Νοέ 2015 17:09 »
Τί μου θυμίζει αυτό το τσουλούφι, τί μου θυμίζει?...
Και αυτό το θεληματικό πηγούνι?...

Αμάν! Σε έπιασα κερατά:

« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 12 Νοέ 2015 17:25 από Crimson Glory »

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #236 στις: Πεμ 12 Νοέ 2015 17:59 »
Θυμίζει περισσότερο αυτό θα έλεγα:   :P

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #239 στις: Πεμ 19 Νοέ 2015 14:27 »
Παράθεση
Παρελθόν από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί από την Πέμπτη ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης. Ο κ. Σακελλαρίδης παραιτήθηκε από το βουλευτικό του αξίωμα, έπειτα από σχετικό αίτημα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, εν όψει της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα.

«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε, θα ήθελα με την επιστολή μου αυτή να σας ανακοινώσω την παραίτησή μου από το βουλευτικό αξίωμα και να σας ζητήσω να κινήσετε τις διαδικασίες αντικατάστασής μου» αναφέρει ο κ. Σακελλαρίδης στην επιστολή παραίτησής του προς τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση.

Επιπλέον, σε δήλωσή του που δημοσιεύει το left.gr, ο Γ.Σακελλαρίδης αναφέρει ότι αδυνατεί να συμβάλει στην υλοποίηση της κυβερνητικής πολιτικής και για το λόγο αυτό η παραίτησή του από την κοινοβουλευτική του έδρα, όπως και η απόσυρσή του από την κεντρική πολιτική σκηνή αποτελεί μονόδρομο.

«Πριν από λίγο γνωστοποίησα στον Πρόεδρο της Βουλής με επιστολή την παραίτησή μου από το βουλευτικό αξίωμα και αφού προηγουμένως είχα ενημερώσει τον Πρόεδρο και την γραμματέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. Ο λόγος γι' αυτή μου την κίνηση είναι ότι αδυνατώ να συμβάλω στην υλοποίηση της κυβερνητικής πολιτικής» δήλωσε ο κ. Σακελλαρίδης, σημειώνοντας:

«Η επιλογή της παραίτησης αλλά και της απόσυρσης από την κεντρική πολιτική σκηνή αποτελούν για εμένα μονόδρομο. Θέλω να ευχαριστήσω τους πολίτες της Α' Αθήνας για την εκλογή μου τον Γενάρη. Όσες και όσους συνεργαστήκαμε, από τότε μέχρι και σήμερα. Θέλω όμως να ευχαριστήσω και τον πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε αναθέτοντας μου μία κρίσιμη κυβερνητική θέση, αλλά και για την κατανόησή του, στη μετέπειτα αποστασιοποίησή μου. Προφανώς και αναλαμβάνω τις ευθύνες που μου αναλογούν από τη δεκάμηνη κοινοβουλευτική μου θητεία».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, ο Αλ.Τσίπρας ζήτησε από τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο να παραδώσει τη βουλευτική έδρα έπειτα από τις διαρροές στον Τύπο ότι δεν θα ψηφίσει το πακέτο συμπληρωματικών μέτρων -στα οποία περιλαμβάνονται και οι αλλαγές στο καθεστώς προστασίας της α' κατοικίας- για την εκταμίευση των 2+10 δισ. ευρώ.

«Τις τελευταίες ώρες υπήρχαν διαρροές στον Τύπο ότι ο κ. Γ. Σακελλαρίδης προτίθεται να μην παραστεί στη σημερινή ψηφοφορία. Σε τηλεφωνική επικοινωνία του Πρωθυπουργού με τον βουλευτή, ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε την παραίτηση του από το βουλευτικό αξίωμα» αναφέρει η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού.

Κυβερνητικές πηγές ανέφεραν, επίσης, ότι «το περιεχόμενο της συμφωνίας ήταν γνωστό σε όσους κατήλθαν υποψήφιοι στις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου και άρα η στάση αυτή δεν δικαιολογείται».

Την έδρα του στη Βουλή καταλαμβάνει ο πρώτος επιλαχών, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Διοικητικής Μεταρρύθμισης Χριστόφορος Βερναρδάκης.

...Απουσίες στα μητρώα σημειώνουμε, ένας-ένας το διαλάμε κι αραιώνουμε... :(

Blue to the hair...

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #240 στις: Πεμ 19 Νοέ 2015 15:31 »
Μπράβο στον μικρό!
Σκέτο αλέτρι τα έχει... κι ας έλεγαν άλλα οι "άντρακλες"...

Υ.Γ. Άντε, σε λίγο βάλε και τον Λεβέντη στην κυβέρνηση...

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #241 στις: Πεμ 19 Νοέ 2015 18:50 »
http://www.youtube.com/watch?v=JeHJ6Ll5UX0#t=330

Θ. ΠΑΦΙΛΗΣ ΣΤΟ Ν/Σ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #242 στις: Πεμ 19 Νοέ 2015 21:29 »
Γιάννενα: Δακρυγόνα και προσαγωγές οκτώ εργατών της «Γενικής Ανακύκλωσης» από τις δυνάμεις των ΜΑΤ (ΦΩΤΟ)

http://www.902.gr/eidisi/ergatiki-taxi/79409/giannena-dakrygona-kai-prosagoges-okto-ergaton-tis-genikis-anakyklosis#/0

Ο αγώνας τους δικαιώθηκε. Οι απολύσεις ανακλήθηκαν!
https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://epirusgate.blogspot.com/2015/11/apolyseis-ioannina.html&ved=0CCsQFjAFahUKEwjL74r9np3JAhULiRoKHYbJAJ4&usg=AFQjCNGLG0H8W92qcJiIPpmuhjHgZqLNgQ
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 19 Νοέ 2015 21:41 από Crimson Glory »

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #243 στις: Σαβ 21 Νοέ 2015 00:13 »
Παράθεση
Εξευτελιστικό ξεπούλημα των ελληνικών τραπεζών στα διεθνή funds –
Το μεγαλύτερο δωρεάν deal στην ιστορία, χαρίστηκαν 58 δισ

bankingnews.gr
Δεν έχει καμμία σημασία αυτό. Σημασία έχει που Μείναμε Ευρώπη   :pashat:
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #244 στις: Τετ 02 Δεκ 2015 15:54 »
Παράθεση
Το κράτος θα ζητήσει πίσω 320 εκατομμύρια από αγροτικές επιδοτήσεις

Θέματα που σχετίζονται με την ανάκτηση των αντισταθμιστικών εισφορών που κατέβαλε ο ΕΛΓΑ στους αγρότες τα έτη 2008 και 2009 και κρίθηκαν ως παράνομες κρατικές ενισχύσεις από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Γενικό Δικαστήριο της ΕΕ, ρυθμίζει τροπολογία που έχει κατατεθεί στο υπό συζήτηση στη Βουλή σχέδιο νόμου για τις βοσκήσιμες γαίες του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Οι ενισχύσεις που κρίθηκαν ως παράνομες ήταν ύψους 387.404.547 ευρώ το 2009 και 37.320.359 ευρώ το 2008, και η ανάκτηση τους αφορά 725.000 αγρότες. Ωστόσο, από την Επιτροπή και το Δικαστήριο έχει γίνει δεκτό ότι από το συνολικό ποσό των ενισχύσεων που κρίθηκαν ως παράνομες μπορεί να εξαιρεθούν οι ήσσονος σημασίας, και όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην τροπολογία το μεγαλύτερο ποσοστό των αγροτών έχουν λάβει ποσά που δεν υπερβαίνουν τα 100 ευρώ.

Με την τροπολογία ορίζεται ως αρμόδια υπηρεσία ανάκτησης η Αποκεντρωμένη Μονάδα Κρατικών Ενισχύσεων του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, ενώ προβλέπεται ότι είναι συμβατές με την εσωτερική αγορά και εξαιρούνται της ανάκτησης οι ενισχύσεις ήσσονος σημασίας που πληρούσαν τους όρους των σχετικών κανονισμών της ΕΕ.

Παράλληλα, προβλέπεται ότι με κοινή υπουργική απόφαση των Αγροτικής Ανάπτυξης και Οικονομικών θα καθοριστούν οι λεπτομέρειες της διαδικασίας ανάκτησης και ιδίως ο προσδιορισμός των υπόχρεων, το ύψος των προς επιστροφή ποσών, αλλά και οι λεπτομέρειες για ανάκτηση ποσών μέσω συμψηφισμού τους με τις απαιτήσεις των υπόχρεων που απορρέουν από τη συμμετοχή τους στο Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης και Ελέγχου (ΟΣΔΕ) του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Συνολικά θα ανακτηθούν 320 εκατ. ευρώ (290 εκατ. ευρώ καθαρό ποσό ανακτήσεων, συν 30 εκατ. ευρώ τόκοι). Ειδικότερα, υπολογίζεται η είσπραξη 45 εκατ. ευρώ κατ' έτος, αρχής γενομένης από το 2016.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #245 στις: Τετ 02 Δεκ 2015 16:19 »
Τα έχω ξαναπεί για τους αγρότες, αλλά κάποιοι ευνόητα διαφώνησαν. Είναι τα αγαπημένα και χαϊδεμένα παιδιά όλων των κυβερνήσεων.

Και στην συγκεκριμένη υπόθεση:

1. Να πληρώσει  ο Χατζηγάκης που υπέγραψε κάτι που ήξερε ότι ήταν παράνομο. Να του κατάσχουν όλη την οικογενειακή περιουσία του. Των παιδιών, των εγγονών του, μέχρι ευρώ.

2. Να αναζητηθούν ποών μεγαλοσυνδικαληστών ήταν η έμπνευση και να έχουν την ίδια αντιμετώπιση με τον Χατηζαγάκη. Γιατί αυτό που έγινε το 08 είναι απλό! Απείλησαν ότι θα βγουν να κλείσουν τους δρόμους, φθείροντας την κυβέρνηση με πρόσχημα κάποια δήθεν δίκαια αιτήματα και με πραγματικό τους σκοπό αυτό που τελικά έγινε. (Όπως την δεκαετία του 80 και του 90 που έκλειναν οι δρόμοι για να δίνονται οι επιδοτήσεις με βάση την έκταση και όχι με βάση την παραγωγή για να τα κονομάνε οι μεγαλοτσιφλικάδες ξεκούραστα). Το ίδιο κάνουν και τώρα απειλούν ότι θα κλείσουν τους δρόμους για να πάρουν και άλλα χαρτζιλίκια.

3. Και έρχεται και αυτός ο τυπάκος ο Αποστόλου και λέει ότι δεν θα πληρώσουν οι αγρότες την παρανομία και ας έλαβαν χρήματα τα οποία δεν δικαιούνταν και θα κοροϊδέψουμε την Κομισιόν που ζητάει να επιστράφουν τα χρήματα πίσω και ας φάμε ημερήσιο πρόστιμο και ας πάμε στα Ειδικά Δικαστήρια. Θα πληρώσει ο φορολογούμενος άνεργος, ιδιωτικός υπάλληλος των 300 ευρώ και  συνταξίουχος των 350. Λες και λίγα πληρώνει! Που θα τα βρει δεν μας είπε! Σύμφωνω ότι δεν χρεοκόπησε η Ελλάδα από αυτά και ότι δεν πρέπει να στρέφεται η μια κοινωνική ομάδα εναντίον της άλλης γιατί αυτός είναι ο στόχος τους. Αλλά επιστρέψτε μου: 1. Δεν είμαι κορόϊδο να πληρώσω τα γαμησιάτικα άλλων, 2. Δεν έχω τίποτα κοινό με τον Δήμαρχο Λοκ.... που δηλώνει αγρότης, παίρνει 200 χιλιάρικα επιδότηση το χρόνο και δεν έχει ούτε ένα στρέμμα, αλλά ούτε και με τον μικρό αγρότη των 10 στρεμμάτων που δήλωνε 40 τόνους βαμβάκι.

4. Για να προλάβω κάποιες αντιδράσεις: Φυσικά και οι μεγαγαιοκτήμονες είναι σε καλύτερη θέση από τους μικρόυς. Αλλά και οι δεύτεροι είναι σε πολύ πιο ευνοϊκή θέση από έναν μικρό ελ. επαγγελματία. Παράδειγμα: Στην τωρινή ιστορία αγρότης με 10 στρέμματα πήρε "μόνο 40 χιλιαρικάκια, ψίχουλα", όπως είπε! Φανταστείτε τι πήραν οι μεγάλοι.

5. Όλοι γνώριζαν τότε ότι αυτές οι επιχορηγήσεις είναι παράνομες. Φυσικά δεν την πήραν 750 χιλιάδες αλλά πολύ λιγότεροι.

Υ.Γ. Ο μικρός και φτωχός αγρότης δεν έχει τη δυνατότητα να κλέισει το δρόμο και να αφήσει το μεροκάματο γιατί το έχει ανάγκη. Θα τον κλείσει ο μεγάλος που έχει 10 Αλβανούς με 10 ευρώ μεροκάματο να δουλευούν και αυτοί να κάθονται. Γιατί; Για κάποιους από τους λόγους που προανέφερα και πολλούς άλλους και  επειδή όπως μου αποκάλυψε ένας μεγαλοαγρότης "Φυσικά και θα κλείσουμε τους δρόμους....για να πέσει ο Τσίπρας....7 μήνες θα αντέξουν". Οπότε όποιοι στηρίζετε αυτές τις κινητοποιήσεις, έχετε στο νου σας κάποια πράγματα.
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 02 Δεκ 2015 16:22 από ΛΑΜΙΑ FANS »

Συνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #246 στις: Τετ 02 Δεκ 2015 16:49 »
    Αγρότης στην Ελλάδα= το πιο σύντομο ανέκδοτο.

Εσείς εκεί στη Λαμία έχετε αγρότες εμείς εδώ κτηνοτρόφους. Η συντριπτική πλειοψηφία όλων αυτών είναι αρχιτεμπελχανάδες που έχουν τους μετανάστες για εργάτες στα χωράφια ή βοσκούς σε εμάς και τσακώνουν χιλιάδες ευρώ κατ' έτος από τις ρημαδοεπιδοτήσεις. Στα σκατά να πάνε.

Φυσικά δεν αναφέρομαι και δεν παίρνει η μπάλα τους αγρότες με μικρούς κλήρους ή τους μικροκτηνοτρόφους. Αλλά πόσοι είναι αυτοί; Το 10, το 20, το 30% των αγροτών / κτηνοτρόφων;

Ένας γνωστός μου στην Πελοπόννησο μένει Αθήνα και έχει κάτι ελιές Μεσσηνία. Ο πατέρας του παίρνει επιδότηση, ενώ είναι συνταξιούχος. Αν είναι δυνατόν. Πληρώνουμε τον κάθε βυσματιούχο που είχε Μπάρμπα στην Κορώνη και αυτό το απαράδεκτο σύστημα των επιδοτήσεων. Και δυστυχώς αντί να εκμεταλλευθούν αυτά τα λεφτά και να οργανώσουν με σύγχρονα μέσα την ύπαιθρο και την αγροτική παραγωγή, οι περισσότεροι απλά βλέπουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς να φουσκώνουν, μένοντας στις πόλεις...
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #247 στις: Τετ 02 Δεκ 2015 17:46 »
Λαμία θα έλεγα ότι και αυτός είναι ένας λόγος που φτάσαμε ως εδώ.Προφανώς δεν είναι ο μόνος.Αυτή η ήττα έχει πολλούς πατεράδες.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #248 στις: Τετ 02 Δεκ 2015 19:49 »
Tελευταιο παραδειγμα που φαγαμε μεγαλο προστιμο απο την ευρωπη και μαλιστα μνημονιουχοι

Ειναι οι επιχορηγησεις που δινανε στους ορνιθοπαραγωγους με σκοπο να φτιαξουν χωρους ωστε να μπορει μια κοτα να κουρνιαξει η να περπατησει που εχει ζωτικη σημασια για το πουλερικο,αντ'αυτου τα τζιμανια μας τα φαγανε στα κωλομπαρα

Καλα για τους λαδοπαραγωγους μην το ψαχνεις mpakouliere θα χασεις την μπαλα...Οι τυποι το εχουνε κανει επιστημη και αναφερομαι σε αυτους που εχουν ανω των 500 ριζων....

« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 02 Δεκ 2015 19:52 από ayuto1966 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #249 στις: Πεμ 03 Δεκ 2015 14:41 »
Παράθεση
Διορίστηκε στον Πρ. Παυλόπουλο η κόρη του Απ. Κακλαμάνη
https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://thepaper.gr/dioristike-ston-pr-pavlopoulo-i-kori-tou-ap-kaklamani-photo/&ved=0ahUKEwivnZ_a2b_JAhXBthoKHQXBCfEQFggkMAI&usg=AFQjCNFA-7x-0TZYXS1Wy599dPWL8creWA

Και να ήταν η μοναδική περίπτωση... >:(
Να κι άλλο ένα:
Παράθεση
Η υπουργός Σία Αναγνωστοπούλου διόρισε και τα δύο παιδιά της αδελφής της στο Δημόσιο
https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.parapolitika.gr/article/333034/i-ypoyrgos-sia-anagnostopoyloy-diorise-kai-ta-dyo-paidia-tis-adelfis-tis-sto-dimosio&ved=0ahUKEwjruZbn27_JAhXJhhoKHQA3C7QQqQIIGTAA&usg=AFQjCNG-ETOMTwDl_C61Pe3wafglBJtXMg

"Το διεφθαρμένο κράτος των υμετέρων", έλεγες Αλέξη...
Τώρα έγινε "ημετέρων"...
Στα σκατά, ρε σιχάματα...

Υ.Γ.: Α, και πού είσαι Αλέξη,
συνέχισε να παρακαλάς το αρχινούμερο για να μην πέσεις.  8)
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 03 Δεκ 2015 14:58 από Crimson Glory »