Αποστολέας Θέμα: ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΑΣ 2: 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015  (Αναγνώστηκε 111867 φορές)

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
Απ: ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΑΣ 2: 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015
« Απάντηση #400 στις: Τρι 24 Μάι 2016 12:44 »
<<  ...του δινω πιστωση χρονου κι αν αφαιρεσει τον ΕΝΦΙΑ απ την πρωτη κατοικια ,ανακουφιζοντας καπως τα λαικα στρωματα θα τον (ξανα)ψηφισω και μαλιστα με τα 2 χερια...>>

Δυστυχως συντροφε προς το παρον τον ...αυξανει  :-?

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #401 στις: Τρι 24 Μάι 2016 13:20 »
Βλέπω το θέμα παίρνει διάσταση.

Πολλές ηθικολογίες βλέπω όμως (κλασσικοί Έλληνες, η επίδραση της ανατολικής Εκκλησίας φαίνεται έντονα εδώ) καμία όμως πρόταση. Λέτε όλοι τι πρέπει να γίνει δεν λέτε όμως πως θα γίνει.

Έτσι ξέρει και το Κ.Κ.Ε. (ωχ συγγνώμη Rasta  :mono:) και λέει επίδομα ανέργου 800 ευρώ, βασικός μισθός 1.000 ή κάτι παρόμοιο. Θέλετε να πω και εγώ 2.000 μισθό; Με κάνει αυτό φιλολαϊκό; Όχι. Τι με κάνει; Μαλάκα.

Το έκανε ο Τσίπρας αυτό πριν τις εκλογές του Γενάρη; Το έκανε εν μέρει με το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, που ήταν μια αρλούμπα. Όμως εκτός της λαφαζάνικης αρλούμπας του προγράμματος της Θεσσαλονίκης ο Τσίπρας έδωσε και άλλη μια υπόσχεση. Θα τερματίσει τη διαπραγμάτευση, θα το πάει στα άκρα, θα χρησιμοποιήσει ότι μέσο διαθέτει προκειμένου να πετύχει τους στόχους του: Διαγραφή χρέους, τέλος στη λιτότητα, αλλαγή πολιτικής πανευρωπαϊκά, τέλος στα λαμόγια και τη διαφθορά.

Το έκανε; Ναι αδέρφια το έκανε.
Νίκησε; Όχι αλλά δεν ηττήθηκε. Υποχώρησε. Έχασε αλλά οι σπόροι που έπεσαν ανθούν. Γι' αυτό όλοι μιλάνε πλέον για διαγραφή χρέους (ενώ Σαμαράς, παπαδήμιος, Παπανδρέου κτλ έλεγαν θα πληρώσουμε μέχρι τελευταίο σεντ), γι' αυτό και σε Ισπανία , Πορτογαλία θα έχουμε/ έχουμε αλλάγή του πολιτικού σκηνικού. Στην Πορτογαλία την έχουμε ήδη με το Κ.Κ.Π. να δίνει στήριξη στην Κυβέρνηση. Ακούτε εκεί στον Περισσό; Γι' αυτά τα λαμόγια, από τους καναλάρχες, το ΔΟΛ κτλ χτυπάνε αλύπητα την Κυβέρνηση.

Έχουμε πονέσει όλοι, πάρα πολύ. Φτωχύναμε, αλλάξαμε τις ζωές μας δεν έχουμε άλλη υπομονή.
Αλλά στην πολιτική όπως και στην μπάλα οι αλλαγές δεν έρχονται από τη μια μέρα στην άλλη. Θέλει πολύ αγώνα και κυρίως πειθαρχία και δουλειά, έξυπνες λύσεις και αποφάσεις από το νοικοκυριό μέχρι το Υπουργείο, τη βιοτεχνία, τη βιομηχανία και το χωράφι.

Καλά τα λες, θα πει η κυρία Σούλα από το Χαλάνδρι αλλά εμένα ο γιος μου έχει δύο μεταπτυχιακά και ένα διδακτορικό, πως θα τον διορίσει ο μπαμπάς του στο Πανεπιστήμιο;

Δεν θα τον διορίσει κυρία Σούλα μου. Αυτά μας φάγανε. Μεγάλωσε το γιο σου λέγοντάς του από μικρό ότι θα γίνει καθηγητής  πανεπιστημίου. Ε δεν μπορεί κυρά Σούλα μου το παιδί. Το σπρωξες, το σπωξες το παιδί, μην το ανεβάζεις πάνω στο κεφάλι μας, δεν αντέχουμε άλλο. Αστο κυρά Σούλα το παιδί να πάρει το δρόμο του...
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 24 Μάι 2016 13:27 από Mpakoulieros »
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #402 στις: Τρι 24 Μάι 2016 13:46 »

Παράθεση
Έχασε αλλά οι σπόροι που έπεσαν ανθούν.

και οταν ανθουν το παιρνουμε και φτιαχνουμε το μπαφο.....και νομιζουμε οτι ειμαστε στα λιβαδια....

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #403 στις: Τρι 24 Μάι 2016 13:57 »
Παράθεση
davelis,αρχηγοί κ "υποτακτικοί",εμφανίστηκαν μετά την ύπαρξη υπερπροιόντος.....

Αν το υπερπροιόν ήταν το λίγο παραπάνω φαΐ  (από την εποχή των σπηλαίων) ,  συμφωνώ

Και ερωτω (ισως και προβοκατόρικα)
Το ΚΚΕ ως οργάνωση εχει αρχηγό;
Εχει πατρικιους και πληβειους;
Μπορει εσυ πχ να διεκδικησεις θεση βουλευτή ή προηγουνται αλλοι;
Δεν ειναι αυτο ταξικός διαχωρισμός;

Καλησπέρα

« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 24 Μάι 2016 14:38 από davelis »

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #404 στις: Τρι 24 Μάι 2016 14:50 »
https://rproject.gr/article/proto-meros-tis-seiras-ellada-kai-hreos-dyo-aiones-anameixis-ton-pistoton-i-anexartiti

Αυτό το κράτος από όταν δημιουργήθηκε ήταν προτεκτοράτο.
Κι όλο πτωχευε
Και όλο οι ξένοι δάνειζαν (γιατι είχε κέρδος)
Κι όλο οι δικοί μας έκαναν πλιάτσικο στην εξουσία

Γιατί να ειναι εξαίρεση το τώρα;

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #405 στις: Τρι 24 Μάι 2016 15:13 »
Παράθεση
Δεν είναι αυτό ταξικός διαχωρισμός;

Όχι.
Ταξικός διαχωρισμός υπάρχει μεταξύ διαφορετικών τάξεων. Μεταξύ πατρικίων και πληβείων (άρα κι εδώ όχι είναι η απάντηση)
Προφανώς για να είσαι υποψήφιος με ένα κόμμα πρέπει να ταυτίζεσαι με τις θέσεις του και να έχεις κολλήσει κάμποσα ένσημα υποστηρίζοντάς τις.

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #406 στις: Τρι 24 Μάι 2016 15:26 »
Δυστυχως συντροφε προς το παρον τον ...αυξανει  :-?
εγω μιλαω για την πρωτη κατοικια ΚΑΙ ΜΟΝΟ..Οποιος εχει 10 σπιτια δεν τα χει σαν ειδος πρωτης αναγκης ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ και ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΕΙ..αν αυξηθηκε στην πρωτη κατοικια δεν το ξερω...δε μου ρθε το μπιλιετακι ακομα..αυτο που ξερω ειναι οτι οταν εισαι στα σχοινια και με την πλατη στον τοιχο βαζεις νερο στο κρασι σου για να ξεγλιστρησεις
  η κατασταση γενικα σνιβρωπ δεν ειναι καλη κι αυτο φαινεται απ τις ταραχες στη Γαλλια...
  απ οτι φαινεται σταματησαν το μπουλινγκ (προσωρινα?),μαλλον λογω δημοψηφισματος στν Αγγλια και βιαζονται για συμφωνια..
  αυτο αποτελει μια ευνοικη συγκυρια για μας ,επιτελους, και νομιζω οτι η κυβερνηση μολις πατησει λιγο πιο στερεα πρεπει να γινει πιο διεκδικητικη και γιατι οχι καποια στιγμη ν ανοιξει και το θεμα του κατοχικου δανειου και των πολεμικων επανορθωσεων...
εν γενει τιποτα δεν ειναι ευκολο και δεδομενο αλλα βλεπω οτι το παλευει μ εντιμοτητα..και σντελικη κοιτας τν εναλλακτικη και βλεπεις το χαος
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #407 στις: Τρι 24 Μάι 2016 15:31 »
Παράθεση
η κατασταση γενικα σνιβρωπ δεν ειναι καλη κι αυτο φαινεται απ τις ταραχες στη Γαλλια...

ποιες ταραχες??εγω δε γλεπω τιποτα.....ουτε η τσιμτσιλη εδειξε τιποτα...μια ωραια τυροπιτα ειχε προχτε

ρε χασαμε το mega ρε την πληρη ενημερωση ρε....που θα τα βλεπουμε τωρα αυτα που γινονται..εεε???

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #408 στις: Τετ 25 Μάι 2016 21:45 »
Παράθεση

ποιες ταραχες??εγω δε γλεπω τιποτα.....ουτε η τσιμτσιλη εδειξε τιποτα...μια ωραια τυροπιτα ειχε προχτε

ρε χασαμε το mega ρε την πληρη ενημερωση ρε....που θα τα βλεπουμε τωρα αυτα που γινονται..εεε???
δυσκολα θα δεις στο δεκτη της TιVης κατι αλλο εκτος απ τις τυροπιτες της Τσιμτσιλης και τους ζελεδες της Ελενης,,γι αυτο
......http://www.pronews.gr/portal/20160525/%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%B7%CF%83-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7/%CF%84%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%B1%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AF%CE%B1
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #409 στις: Πεμ 26 Μάι 2016 13:51 »

Ο Τσίπρας πήρε μια χώρα που έχει το δεύτερο μεγαλύτερο χρέος στον κόσμο και πήγε να σου πάρει άδεια με τη μια.

Εχω την εντυπωση οτι δεν ειμαστε ουτε στο τοπ10.
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #410 στις: Πεμ 26 Μάι 2016 16:11 »
Πρόβατα έφαγαν μαριχουάνα αξίας 5.000 ευρώ και μαστούρωσαν άσχημα

Το… χόρτο δεν ήταν αυτό που είχαν φανταστεί

http://www.star.gr/Pages/Diethni.aspx?art=248332&artTitle=provata_efagan_marichouana_axias_5_000_evro_kai_mastourosan_aschima

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #411 στις: Πεμ 26 Μάι 2016 16:23 »
Κατσικάκι με πατάτες στο φούρνο
Κική Τριανταφύλλη  | ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/03/2015 08:00 |

http://www.tanea.gr/todaysmenu/article/5223281/katsikaki-me-patates-sto-foyrno/
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #412 στις: Πεμ 26 Μάι 2016 18:31 »
Εμένα μου κάνει περισσότερο σε μπάμιες
(με καρδούλες)  :P :P :P
http://syntageskardias.blogspot.gr/2013/11/blog-post_20.html

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #413 στις: Πεμ 26 Μάι 2016 23:23 »
Capital controls και υπέρβαση... ορίου ανάληψης

http://www.sportdog.gr/hot-dog/showbiz/article/304713/ellinida-athlitria-pige-sto-atm-xoris-esoroyxo
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #414 στις: Παρ 27 Μάι 2016 17:30 »
Παράθεση
Βαγενά: Αντέξαμε 400 χρόνια τους Τούρκους, δεν μας τρομάζουν τα 99 του υπερταμείου 
https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/2252415/vagena-antexame-400-chronia-tous-tourkous-den-mas-tromazoun-ta-99-tou-ipertamiou&ved=0ahUKEwjDm7nNuvrMAhUkK8AKHRN8C8oQqUMIIzAD&usg=AFQjCNHQHYbE2rQCI-QOW71mB5--DanFrQ

Και στο καπάκι δηλώνεις ότι...έκανες χιούμορ...
Υπέρβαση ορίου κοροϊδίας στον Έλληνα πολίτη...
ΕΥΓΕ ΧΟΝΤΡΕΛΟ ΚΑΙ ΚΑΚΑΣΧΗΜΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ!!
Ούτε για αστείο δεν τα λες αυτά!
Άιντε, γέμισε ο ΣΥΡΙΖΑ με νούμερα...  >:(

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #415 στις: Παρ 27 Μάι 2016 17:43 »
Είσαι βλάκας και οφιτζής φαρμακερός.

(Βαγενά: Η δήλωση που έκανα απευθύνεται σε ευφυείς ανθρώπους και όχι σε φαρμακερά φίδια)

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #416 στις: Παρ 27 Μάι 2016 17:59 »
Είμαι, ΝΑΙ!
Γιατί τους ψήφισα!
Και σαν βλαμμένα και φαρμακερά φίδια που είμαστε,
είναι καιρός να αρχίσουμε να δαγκώνουμε!
Έτσι, για να νιώσουν το πώς είναι να τους ζώνουν τα φίδια!
Άι σιχτίρ!  >:(

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #417 στις: Παρ 27 Μάι 2016 19:15 »
192 χρόνια δανεισμοί και "όλοι" 1ο τραπέζι πίστα, κάποτε θα έρχονταν και ο εθνικός λογαριασμός σε καθαρό πιάτο.
Έτυχε να είναι γκαρσόνι ο Αλέξης…  κάποιος θα ήταν, αφού οι προηγούμενοι  πήγαν ταμείο ανεργίας.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #418 στις: Σαβ 28 Μάι 2016 14:22 »
Παράθεση
Επιμένει ο Κυρίτσης: Υπάρχουν τρόποι να βρεθεί ποιοι ψήφισαν ΝΑΙ

Παρά τον σάλο που έχει προκαλέσει το άρθρο του στην Αυγή ο Γ. Κυρίτσης επιμένει στην άποψη ότι πρέπει όσοι ψήφισαν «μένουμε  Ευρώπη» δηλαδή Ναι στο δημοψήφισμα πρέπει να πληρώσουν το μάρμαρο.

Σε νέες του δηλώσεις στο Mega το Σάββατο επέμεινε στη θέση του και μάλιστα υποστήριξε πως «υπάρχουν τρόποι να βρεθεί ποιοι ψήφισαν ΝΑΙ».!

Ερωτηθείς να σχολιάζει τη δήλωση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΙ είπε :«Φυσικά συμφωνώ με τη δήλωση της κ. Καρακώστα  ότι η πολιτική μας έχει ταξικό πρόσημο, κάποιος πρέπει ‘‘να πληρώσει τη νύφη’’, τα προηγούμενα χρόνια την πλήρωναν οι φτωχοί» πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στο επίμαχο άρθρο του στην Αυγή, εξήγησε ότι «δεν είναι διχαστικό το άρθρο μου... Θα έγραφα μερικές αράδες παραπάνω εξηγώντας την κατανομή της ψήφου ανά περιοχή και παραγωγή (...) Υπάρχουν τρόποι να βρεθεί ποιοι ψήφισαν ναι. Υπάρχει πάγια αντιπαράθεση στις κοινωνίες μεταξύ των φτωχών και των πλουσίων... Θα το εξηγούσα λίγο περισσότερο, αλλά θα έμενα ακριβώς στην ίδια στάση, ότι στόχος μας είναι να μετακυλίσουμε τα βάρη από τους φτωχούς στους πλούσιους».
Αμφισβήτησε και το τι κατάλαβαν κάποιοι που είτε ψήφισαν ναι είτε όχι.  «Πολλοί πλούσιοι ψηφίσαν όχι, και πολλοί φτωχοί ψηφίσαν ναι γιατί έτσι κατάλαβαν» είπε και  αρνήθηκε ότι η κυβέρνηση τελικά συντάχθηκε με τους «Μένουμε Ευρώπη» με τις συμφωνίες με τους εταίρους.

Ο Γ. Κυρίτσης ειρωνεύτηκε τον υφυπουργό Εξωτερικών Δημήτρη Μάρδα ο οποίος  μιλώντας στο ΣΚΑΙ πήρες σαφείς αποστάσεις από τις θέσεις.

«Τόσο κατάλαβε ο Μάρδας, τόσο είπε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κυρίτσης.

Μάρδας: Δεν υπάρχει κράτος να μπορεί να ακολουθήσει την πρόταση Κυρίτση

«Σαφώς και διαφοροποιούμαι» ξεκαθάρισε ο υφυπουργός, τονίζοντας ότι «δεν υπάρχει καμία τιμωρητική διάθεση από την πλευρά της κυβέρνησης και δεν υπάρχει διαφοροποίηση ανάμεσα στους πολίτες της χώρας».

«Δεν υπάρχει κράτος που να μπορεί να ακολουθήσει την πρόταση Κυρίτση» σημείωσε δε ο κ. Μάρδας.

Όπως ανέφερε, ό,τι είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ «ουσιαστικά προσφέρεται για ακαδημαϊκή συζήτηση».

Αδειάζει και ο Χρυσόγονος τον Κυρίτση

«Οι Ελληνες συνεισφέρουν στα βάρη ανάλογα με τις δυνάμεις τους και όχι με το τι ψήφισαν στο δημοψήφισμα ή στις εκλογές», τόνισε ο κ. Χρυσόγονος μιλώντας στο «Ε» και την Φαίη Μαυραγάνη, αναφερόμενος στο άρθρο του κ. Κυρίτση, στο οποίο ανέφερε ότι τα νέα μέτρα θα επιβαρύνουν όσους ψήφισαν «Ναι» στο δημοψήφισμα.

Δεν με εκφράζει λέει και ο Παπαχριστόπουλος των ΑΝ.ΕΛ

«Εγώ, προσωπικά, τους ανθρώπους που ψήφισαν «ναι» στο δημοψήφισμα τους σέβομαι», ανέφερε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ,Δ, Παπαχριστόπουλος και ερωτηθείς για το αν διχάζει τον κόσμο, ο βουλευτής απάντησε: «Αν είναι έτσι, όπως το λέτε, (σ.σ. η δήλωση του κ.Κυρίτση), ναι»

thetoc.gr

ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #419 στις: Κυρ 29 Μάι 2016 00:29 »
Αν το δημοψήφισμα του '74 είχε διεξαχθεί επί Συριζα θα είχαμε ακόμα κώτσο βασιλιά.

:stop:
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #420 στις: Τρι 31 Μάι 2016 16:19 »
Αρθρο του Προδρομου Νικολαιδη , το οποιο συνυπογραφω απολυτα :

<< Το παρόν άρθρο το γράφω σε κατάσταση ιδιαίτερης συναισθηματικής φόρτισης.
Μαθαίνοντας την απόφαση του Υπουργού Φίλη να καθιερώσει εξετάσεις για να νομιμοποιήσει τους δημοσίους υπαλλήλους που προσλήφθηκαν προσκομίζοντας πλαστά πτυχία, ομολογώ πως εξοργίστηκα. Εξοργίστηκα όσο λίγες φορές, γιατί η συγκεκριμένη απόφαση ήταν κυριολεκτικά η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής μου για αυτή την κυβέρνηση. Ήταν η απόφαση που με έπεισε επιτέλους πως η συγκεκριμένη κυβέρνηση διακρίνεται από όλες τις διαχρονικές παθογένειες της Aριστεράς, χωρίς ταυτοχρόνως να αναδεικνύει κανένα από τα πολλά προτερήματά της.

Είναι εύλογο, διαβάζοντας κανείς την πρώτη παράγραφο αυτού του άρθρου, να αναρωτηθεί γιατί τώρα. Γιατί με αυτή την απόφαση; Είναι γεγονός πως ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβερνών κόμμα ακολούθησε πολλά από τα παραδείγματα προς αποφυγήν που καθιέρωσαν ως κανόνα οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Γιατί λοιπόν να εναντιωθώ ανοιχτά τώρα σε αυτή την κυβέρνηση; Γιατί πολύ απλά, η κίνηση αυτή αποτελεί τη μεγαλύτερη προσβολή και υποτίμηση της νοημοσύνης όχι μόνο του ελληνικού λαού στο σύνολό του, αλλά κυρίως της γενιάς μου, της γενιάς των πτυχιούχων ανέργων ή σκλάβων στην νεοφιλελεύθερη αγορά εργασίας που οικοδομείται στην Ελλάδα τα τελευταία 6 χρόνια.

Ο Υπουργός Φίλης, με την ανοχή των συγκυβερνώντων Τσίπρα - Καμμένου αποφάσισε να ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με τη νοοτροπία που προωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβερνών κόμμα. Αποφάσισε να ενημερώσει τη γενιά μου πως όσα πτυχία και αν πάρει, όσο και αν μορφωθεί, όσο και αν μοχθήσει για να εγκαθιδρύσει τη θέση της στην ιστορία αυτής της χώρας, ο ΣΥΡΙΖΑ θα προτιμάει να στελεχώνει τον δημόσιο τομέα με πλαστούς πτυχιούχους, με απαίδευτους απατεώνες που τόσες δεκαετίες παρασίτησαν εις βάρος του ελληνικού λαού, πληρώθηκαν μισθούς που δεν τους άξιζαν και απέκτησαν προνόμια και δικαιώματα χωρίς να μοχθήσουν γι' αυτά.

Εγώ που σας γράφω αυτό το ίσως φορτισμένο και σίγουρα υποκειμενικό άρθρο, έχω αποκτήσει ένα πτυχίο, ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα και τώρα οδεύω προς το δεύτερο. Έχω ξενυχτήσει διαβάζοντας, έχω θυσιάσει την προσωπική μου ζωή χάρην της εκπαίδευσης μου, έχω συνηθίσει να μορφώνομαι από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου μέχρι σήμερα. Παρόλα αυτά, έχω εργαστεί σχεδόν σε κάθε άλλο τομέα πέραν του αντικειμένου μου, ενώ σαν και εμένα υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες Έλληνες ηλικιών μεταξύ 18-30 που είχαν την ατυχία να γεννηθούν σε αυτή τη χώρα, αυτή την περίοδο, με αυτές τις κυβερνήσεις να καθορίζουν το μέλλον τους. Ναι, η άποψη μου δεν είναι τίποτα άλλο πέρα από υποκειμενική. Σας παρακαλώ όμως, πείστε με αν μπορείτε, πως ο απατεών δημόσιος υπάλληλος που δεν χρειάστηκε να ανοίξει ποτέ βιβλίο αξίζει να δουλεύει σε δημόσιο αξίωμα περισσότερο από εμένα και τους συνομηλίκους μου.

Πείστε με πως αυτή η κυβέρνηση επιδιώκει το καλό της πατρίδας μου, φροντίζει για το μέλλον μου, με προστατεύει από τα δεινά που η ίδια και οι προκάτοχοι της προκάλεσαν. Πείστε με πως πρέπει να εμπιστευτώ αυτούς οι οποίοι δεν εμπιστεύονται εμένα, μετά από τόσο μόχθο παρά το νεαρό της ηλικίας μου, να δώσω ψυχή και σώμα για να παραδώσω στα παιδιά μου μια Ελλάδα καλύτερη από αυτή που παρέλαβα.

Δυστυχώς δε μπορείτε να με πείσετε, ούτε εγώ φυσικά θα μπορούσα να πείσω εσάς για κάτι τόσο κραυγαλέα εξοργιστικό. Πρέπει να γίνει ξεκάθαρο πως αυτό το άρθρο δε γράφεται λόγω της πικρίας μου που δεν διορίστηκα εγώ στο δημόσιο αντί κάποιου άλλου. Δυστυχώς ή ευτυχώς, οι φιλοδοξίες και τα όνειρα μου επεκτείνονται πέραν της θέσης του μισθωτού δημοσίου υπαλλήλου. Όμως ζητώ, επιδιώκω και απαιτώ αξιοκρατία σε αυτή τη χώρα. Αφού η κυβέρνηση δεν μπορεί να μου προσφέρει όραμα, ευκαιρίες, κίνητρα, της ζητώ επιτακτικά να μου εξασφαλίσει αξιοκρατία στις επιλογές της. Να απολύσει πάραυτα τους πλαστούς πτυχιούχους, να τους ζητήσει αναδρομικά όλα τα μισθώματα τους και να διασφαλίσει πως τέτοιου είδους Έλληνες δεν θα ξαναεργαστούν ποτέ στον δημόσιο τομέα, δεν θα πλουτίσουν ποτέ ξανά εις βάρος της υπόλοιπης κοινωνίας.

Αν δεν μπορέσει να πράξει ούτε αυτό, εγώ πρώτος θα σταθώ απέναντι της και θα της ζητήσω να αποχωρήσει από τη διακυβέρνηση της χώρας μου. Και αν δεν τα καταφέρω, θα φύγω από την Ελλάδα μου, χωρίς τη θέλησή μου, διωγμένος από μία κυβέρνηση που επέλεξε την Ελλάδα των Ραγιάδων αντί των Ελλήνων, το σκοτάδι αντί του φωτός, την απάτη αντί της παιδείας.

Θα αναγκαστώ να αφήσω την πατρίδα μου έρμαιο στα χέρια όλων αυτών που δε νοιάζονται για το κοινό καλό και προσπαθούν με νύχια και με δόντια να διατηρήσουν αυτό που πρέπει να πεθάνει, σκοτώνοντας αυτό που θα έπρεπε να ζει. Κατά τον Πίνδαρο οι ελπίδες είναι τα όνειρα όσων δεν κοιμούνται, και η δική μου γενιά οφείλει να ξυπνήσει, να αρχίσει να ελπίζει, να απαιτεί και να κερδίζει. Εύχομαι λοιπόν να κερδίσουμε, με τις ιδέες μας, τα όνειρά μας, μα πάνω από όλα με την παιδεία μας.
>> ...

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #421 στις: Πεμ 02 Ιούν 2016 23:53 »

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #422 στις: Τετ 15 Ιούν 2016 10:49 »
Πριν έρθει το GRexit, έφτασε το BRexit.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #423 στις: Τετ 15 Ιούν 2016 20:11 »
Ρε τους απολιτικ της συγκεντρωσης...... :P

https://youtu.be/NonzGhsYFAg

Περιμενω και το αφαν γκατε των διαδηλωτων με το κολωνατο κοκκινο κρασακι!!!

Αφου δεν το εχουνε με διαδηλωσεις και πορειες οι δεξιουληδες ιστορικα πως να το κανουμε,τοσο διαφημιση κανανε και παλι λιγα πραγματα
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #424 στις: Τετ 15 Ιούν 2016 20:32 »
Χάλια αδιόρθωτα.
Ρεζίλι γίναμε στους τουρίστες.Ο τουρισμός μας υποφέρει απο τις διαδηλώσεις.
Να φανταστείς πως το ισλαμικό κράτος εξέδωσε ταξιδιωτική οδηγία να αποφεύγουν τα μέλη του να επισκέπτονται την Ελλάδα γιατί κινδυνεύουν απο τους ''παραιτηθείτσες''και τις δυναμικές κινητοποιήσεις τους..

Η απολιτικ συγκεντρωση του Γουρλου εκδικητη καταφερε να συγκεντρωσει μονο τους Νεοδημοκρατες και αυτους με το ζορι...αχαχαχαχα
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS