Κάποιοι εξακολουθείτε να μου βάζετε ταμπέλες, ξέροντας τι ψήφισα, τι στηριζω, τι πιστευω κλπ.
Χωρίς εγώ να έχω γράψει ακόμα κάτι για τις επερχόμενες εκλογές, και βολικά αγνοώντας ότι το ίδιο κράξιμο έριχνα και ρίχνω στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ.
Δεν με πειράζει.
Ίσα, ίσα...
Οταν ανεβάζω ενα βιντεο 4 λεπτων που εχει δηλωσεις Τσίπρα ΜΟΝΟ (χωρις παραποιηση, μονταζ ή σχολιασμό) κι εσεις προσβαλλετε αυτον που το εφτιαξε, ή εμενα που το ανεβασα, ή ανεβαζετε κατι ασχετο, μια παρανυχιδα σε σχεση με τα αισχη του Αλεξακη σας,
απλως δειχνετε την αμηχανια σας.
Ειπαμε,
ειναι πιο ευκολο να εξαπατησεις καποιον, παρα να τον πεισεις οτι εξαπατηθηκε.
Κι οταν τριβεις στη μουρη καποιου οτι τον επιασε κωτσο ενας αεργος 40αρης μπούλης, επειδη ειχε ωραιο χαμογελο,
ε, οπως και να το κανουμε, λογικο να αντιδραει ασχημα.
Ειναι αβολο.
Δεν ξερω ποσο γιατι ποτε δεν μ εχει κοροιδεψει πολιτικος που ψηφισα, αλλα και παλι, ισως επειδη ποτε δεν εκλεχθηκε.
Αλλα φανταζομαι, οτι θα ναι δυσκολο και θα ποναει ...
Αυτα, επι προσωπικού.
Γενικως, καποιοι εχουν την αισθηση οτι ανεβαζω βιντεο και αρθρα για να μου απαντησουν, να κανουμε διαλογο κλπ.
Δεν το κανω γι αυτο.
Οταν υπαρχει καποιο σχολιο επι της ουσιας και καλοπροαιρετο, απανταω.
Για μια ακομη φορά, παρακαλώ να αποφυγετε προσωπικες επιθεσεις και χαρακτηρισμους προς εμενα ή αλλα μελη.
Αν το συνεχισετε, δεν θα μενει αναπαντητο.
Μιλημενα, ξηγημενα.
Παραθέτεις διάφορα άρθρα από site αμφιβόλου ηθικής και αγνώστου για μένα πολιτικής προελεύσεως(δεν ξέρω καν αν προ συριζα έπερναν πληρωμένες διαφημήσεις από το κεελπνο). Τα νοσοκομεία της χώρας έχουν ερημώσει προ καιρού από γιατρούς και νοσηλευτές, δεν είναι τωρινό φαινόμενο. Μπορείς γι'αυτό να ρωτήσεις τους ίδιους τους εργαζόμενους σε αυτά. Εγώ τουλάχιστον μπορώ να γνωρίζω μόνο τα του κλάδου μου και γι'αυτά εκφέρω πολιτική γνώμη, χωρίς να έχω παρωπίδες.
Πάντως ο τρόπος που κατηγοριοποιείς ανθρώπους είναι φοβερός. Αν και τα έχω ξαναδιαβάσει αυτά.
Για τον Κοτζιά οι Κύπριοι μάλλον δεν ενστερνίζονται τη γνώμη σου. Αλλά είπαμε η Ντόρα ήταν καλύτερη...
Δεν γινεται ρε φιλος να κανω διαλογο που θεωρει ικανο τον Πολακη.
Ασ'το. Δεν βρισκομαστε πουθενα.
Μονο ΠΑΣ.
Δηλαδή αυτά τα προβλήματα ΔΕΝ υπήρχαν μέχρι πριν από 2 χρόνια...
Έχει, φυσικά και έχει ευθύνες η κυβέρνηση για την κατάσταση.
Αλλά είναι και μαλάκας ο Τσίπρας που κατήργησε το 25ευρω.
Ξέρεις τί έσοδα έχασε το κράτος από μία και μόνο ημέρα???
Ποιός το είχε επιβάλλει το χαράτσι ως Υπουργός Υγείας, για το ΔΙΚΑΙΩΜΑ στην υγεία?
Ο Άδωνις?
Έλάτε τώρα...
Ώρα να ξυπνήσουμε. Ώρα να βγούμε στους δρόμους.
Κάτι θα σώσουμε, δε μπορεί ρε πούστη μου!
Ή μήπως "ΒΑΣΤΑ ΣΟΙΜΠΛΕ!"??????
Ποιο 25ευρω;
Ποιο χαρατσι;