Πολύ πεσμένο το ενδιαφέρον για τις εκλογές και στο PAS.GR
Και πως να είναι αλλιώς...
Τη στιγμή που το τουλάχιστον 62% καταγεγραμένο εκλογικά, αντιμνημονιακό σώμα καλείται να διαλέξει κόματα που κατά το 80% είναι μνημονιακά,πόσο και σε τι να ελπίζει ο ψηφοφόρος;
Το μόνο ενδιαφέρον για μένα είναι το ποσοστό της αποχής και ποιός (και αν) θα εισπράξει την απογοήτευση του κόσμου.
Κατ΄ αρχάς να πω ότι ο ελληνικός κόσμος ως εκλογικό σώμα δίνει πάντα την 2η ευκαιρία (καλώς - κακώς)... η αποχή πολύ πιθανόν να καταγράψει το πιο χαμηλό ποσοστό που είχε ποτέ, προκειμένου να κλείσει το θέμα κυβέρνηση και βάθος 4/ετίας... ο κόσμος έχει καταλάβει πάρα πολλά και διαπιστώνει ακόμα πολύ περισσότερα, κατά συνέπεια θα είναι αποφασιστικός στα μπροστά... και οι αναποφάσιστοι οι οποίοι ξεπερνούν το 23% (δεν μιλάω για τις εν Ελλάδι "δημοσκοπήσεις") το 62% πηγαίνει στο διαφαινόμενο ρεύμα.
Σε όσα αφορούν στο "Πολύ πεσμένο το ενδιαφέρον για τις εκλογές
και στο PAS.GR"... οι πολιτικές συζητήσεις και στο βαθμό που αυτές μπορούσαν να λέγονται πολιτικές στα θέματα και στις περιστάσεις που εγώ προσωπικά είχα συμμετοχή, θεωρώ ότι στην καλύτερη ήταν ψάρεμα με πεταλούδα και καμάκι... και στην χειρότερη bullying με προσβολές και ύβρεις... και όλα κάτω από την ομπρέλα του PAS.GR.
Ε, τέτοιες πολιτικές συζητήσεις να τις κάνουν εκείνοι που αποδεδειγμένα έχουν τις διαπιστεύσεις και την κάλυψη.
Προσωπικά έχω μετανοιώσει, όχι για πολιτικά μου γραφόμενα, γιατί στο κάτω - κάτω θεωρώ πλέον ότι στον ιστοχώρο αυτόν δεν μπορεί να γίνει πολιτική συζήτηση με απολίτικους και τυχάρπαστους, όπως αντίστοιχα και ποδοσφαιρική σε κάποιες περιπτώσεις όπου ο μεϊμερακισμός με την έννοια του διαλεκτισμού πάει
... αλλά έχω μετανιώσει για γραφόμενά μου αθλητικά, ποδοσφαιρικά, διαιτησίας, κοινωνικά, ιστορικά, στατιστικά και το λουρί της μάνας... για το ψάρεμα και το bullying.
Για ποιόν να αφιερώσω χρόνο και φαιά ?
Άσε που ότι χτυπάω στον google μου εμφανίζεται στις μπάρες... αυτό τι φασούλι είναι πάλι.
Έλα Χριστοβασίλη και Πανάγο
Γιορτάζει και ο Μάνταλος... και η ΠΑΕ ούτε μια ευχετήρια ανακοίνωση.
Όλοι... διοικήσεις, σύνδεσμοι, οπαδοπατέρες, φόρα... κάποιος επιτέλους.
Ναι με αυτήν την έννοια το ενδιαφέρον είναι ψυχασθενικά πεσμένο... ενδεχόμενα να νόσησε από μένα.
Part 1
Υ.Γ.: Ο Πασολές δεν είναι κουτσαβάκης και χαζοπόνηρος... μιλάει στα ίσια και με τζαμάτο αντρίκειο λόγο χωρίς σπόντες και σλογκανάκια σαν τις πουτανίτσες... για άλλους πρόκειται.