Οι κύριες διαπιστώσεις που έκανα αυτό το διάστημα της προεκλογικής περιόδου ειναι ότι οι άνθρωποι,
ο μέσος Ελληνας, αρνείται να αποδεχτεί ότι έκανε τραγικό λάθος.Αρνείται την πραγματικότητα, και του αρέσει να τον παραμυθιάζουν.
Δεν ειναι τυχαίο ότι όσοι του είπαν δυσάρεστες πραγματικότητες, ειναι σπίτι τους οι περισσότεροι.
Έλλειψη παιδείας; Μη κατανόηση της πραγματικότητας μετά από έξι χρόνια κρίσης;
Παρένθεση. Θα μου πείτε έκλεισαν οι τράπεζες, εχουμε capital Controls (δηλαδή μας έχουν κατάσχει τα λεφτά που είχε καθένας στον λογαριασμό του, αυτη ειναι η πραγματικότητα) και δεν άνοιξε ρουθούνι.
Ο Συριζα λοιπόν πολιτεύεται σαν να μην συνεβει τίποτα τους τελευταίους οκτώ μήνες. Σαν να μην υπέγραψε ένα νέο, χειρότερο memorandum (στα Αγγλικά
). Και ζητάει μια δεύτερη ευκαιρία.
Κι από ότι φαίνεται θα την πάρει.
Περι το31%Απέναντι του η ΝΔ. Με στελέχωση όχι από νέα και άφθαρτα πρόσωπα, αλλά από το οικογενειακό δέντρο 5-6 οικογενειών, που δεν καταλαβαινουν ότι πρέπει να πάνε σπίτι τους. Οτι τους έχει σιχαθεί ο κόσμος. Θα μου πείτε τους ψηφίζουν. Ε, με τόσους που έχουν υποχρεώσει όλο αυτό το διάστημα λογικό ειναι.
Περι το
29,5%Μετά οι μικρότεροι. Η συμμορία των δολοφόνων (
περι το 7% , να το κοιταξουμε αυτο αδέρφια 7% φασίστες ειναι πολλοι,
η Πασοκάρα του Λαλιώτη και της Φωφάρας (υπουργός παιδείας θα γίνει το κορίτσι από πληροφορίες μου στο νέο σχήμα,
(περι το 6%)
το ΚΚΕ που θα κάνει αποτιμηση του 20ου Συνεδρίου του ΚΚΣΕ λίγο μετα τις εκλογές (ή την εκαναν και δεν την έχουν δημοσιοποιήσει;
)
περι το 6% ,
ο Καμμένος (επαναστάτης της πορδής με τα λεφτά του Μπαμπά), πραγματικά Καμμένος ευτυχως θα παει σπίτι του
2,5% ,
Το Ποτάμι που θελει 10%
αλλά θα παρει
με το ζόρι 4% και θα διαλυθει οπως η ΔΗΜΑΡ,
και η ανεφάρμοσστη Αριστερά (ΛΑΕ) που ευτυχώς για να γλυτωσουμε απο τους σταρ θα κανει παρέα στον Καμμένο
2,9%.
Επίσης κι ο Λεβέντης θα παει σπιτι του
2,8%Ερχεται μαυρος χειμώνας και μεις παιζουμε δημοκρατία.
Καλό βόλι