Αποστολέας Θέμα: ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΑΣ 2: 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015  (Αναγνώστηκε 111981 φορές)

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
Απ: ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΑΣ 2: 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015
« Απάντηση #250 στις: Πεμ 03 Δεκ 2015 14:58 »
πέφτω απ' τα σύννεφα... 

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #251 στις: Πεμ 03 Δεκ 2015 15:10 »
Λείπεις ρε ΖΩΑΡΑ!
100 κιλά τα έχεις και τα σέρνεις, κι ας είσαι γυναίκα!

Συνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #252 στις: Πεμ 03 Δεκ 2015 16:36 »

Είναι μετακλητές και πολιτικού χαρακτήρα οι θέσεις που μπήκαν. Πράγμα που σημαίνει ότι δούλευαν αλλού και μετατέθηκαν.
   Άσχημο δεν λέω, δεν είναι η καλύτερη εικόνα, οι πολιτικές μεταθέσεις, αλλά δεν πρόκειται για νέους διορισμούς.
   Οπότε Crimson,πριν σικτιρίσεις αριστερά και δεξία πες όλο το στορυ, γιατί κάποιος που δεν μπαίνει να διαβάσει την έγκριτη
   κατά τα άλλα καραδεξία εφημερίδα "Παραπολιτικά", δεν καταλαβαίνει περί τίνος πρόκειται ακριβώς.

Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #253 στις: Πεμ 03 Δεκ 2015 17:11 »
Μπορείς ΠΟΛΥ ΑΝΕΤΑ να βρεις κι άλλα άρθρα που αφορούν τις συγκεκριμένες υποθέσεις και σε άλλα σάιτ, Mpakoulieros, όχι απαραίτητα δεξιά. Αρκεί να το googlάρεις και θα πέσεις σε δεκάδες άρθρα.
Το στόρυ όλο δεν το ήξερα αλλά φυσικά αυτό δεν αλλάζει σε τίποτε την ουσία, σωστά?
Ξέρεις τί λένε για την γυναίκα του Καίσαρα...

Τώρα, σποντούλες για δεξιές, αριστερές, κεντρώες εφημερίδες ή σάιτς αλλού. :stop:
Οι περισσότεροι ξέρουν τί στήριξα και τί φρονημάτων είμαι. Αυτό δεν αναιρεί το δικαίωμά μου να ασκώ κριτική, ενίοτε σκληρή, για κυβερνήσεις ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ που αποδεικνύουν μέρα με τη μέρα ότι δεν διαφέρουν σε τίποτε από τις προηγούμενες.
Αρκετό χρόνο και δικαιολογίες τους έδωσα.
Πήξαμε στην αριστερά με αυτούς...
Υποδείξεις δεν θα δεχτώ από κανέναν, ειδικά στην κριτική που θά κάνω γι' αυτούς που μου ρουφάνε το αίμα και φοράνε το μανδύα της αριστεράς.  :stop:
Σε λίγο θα μου πεις ότι κάνω και προπαγάνδα υπέρ του Βαγγέλα, της Φόφης, του χρυσού φιδιού και των υπολοίπων μνημονιακών δημοκρατικών ή μη δυνάμεων.  :stop:
Όχι σε εμένα τέτοιες χωριατοπονηριές, μεγάλε.  8)
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 03 Δεκ 2015 17:38 από Crimson Glory »

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #254 στις: Πεμ 03 Δεκ 2015 17:16 »
Λείπεις ρε ΖΩΑΡΑ!
100 κιλά τα έχεις και τα σέρνεις, κι ας είσαι γυναίκα!

Καθόλου δε λείπει.
100 κιλά τα είχε κάνει στους άλλους από το πρήξιμο.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #255 στις: Πεμ 03 Δεκ 2015 18:01 »
   Τέλος πάντων. Το χωριατοπονηριές το αφήνω ασχολίαστο %-|.

Τα Παραπολιτικά είναι αυτό που σου είπα. Μια ασόβαρη, καραδεξιά και θρησκόληπτη φυλλάδα. Δικαίωμά σου να κάνεις κριτική και να ποστάρεις ότι θέλεις. Δικαίωμά μας να κάνουμε και εμείς κριτική και αν επισημαίνουμε τι είναι το κάθε μέσο.

Για τις συγκεκριμένες μεταθέσεις ισχύει ότι σου είπα. Τώρα αν έχουν γίνει και πλάγιοι διορισμοί, γνώμη μου είναι ότι έχουν γίνει. Δεν θα έπρεπε. Αλλά για να δούμε λίγο συγκριτικά τα πράγματα. Μπροστά στις στρατιές των κομματικών φίλων του Καραμανλή, των νόμων Παυλόπουλου και των Πασόκων, των κάθε είδους συμβασιούχων που νομιμοποιούνταν παράνομα από τις προηγούμενες κυβερνήσεις, αυτά είναι παρονυχίδες.

Λάθος οποιοσδήποτε διορισμός εκτός ΑΣΕΠ, απλά να αναφέρουμε και τι γινόταν μέχρις εδώ.

Εύκολο να κατηγορούμε τον Τσιπράκο για όλα τα κακά. Αυτός κυβερνούσε άλλωστε 41 χρόνια. Η Αριστερά που εκπροσωπεί έκανε κουμάντο, αυτός είναι από τζάκι... :stop:.
Πείτε μας ποιος άλλος δρόμος υπάρχει, υπολογίστε το κόστος και πείτε το μας. Έτσι έλεγε και ο Τσίπρας αλλά μόλις του παρουσιάσανε τις συνέπειες του άλλου δρόμου, έκανε στροφή. Δεν νομίζω να μην υπολόγισε ψύχραιμα και ορθολογικά. Απλά ίσως τότε κατάλαβε το τεράστιο κόστος που έχει η έξοδος από τη γαμοζώνη του ευρώ. Λάθος του που ίπτατο όλο το προηγούμενο διάστημα και νόμιζε ότι θα νικήσει.
Το τερμάτισε.
Αλλά αν σκεφτείς πόσους ανήμπορους μικρομεσαίους έχει η μικρομεσαία χώρα μας τότε θα συνειδητοποιήσεις και τη πραγματική της δύναμη στα διεθνή fora.
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 03 Δεκ 2015 18:06 από Mpakoulieros »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #256 στις: Πεμ 03 Δεκ 2015 18:20 »
Παράθεση
Είναι μετακλητές και πολιτικού χαρακτήρα οι θέσεις που μπήκαν. Πράγμα που σημαίνει ότι δούλευαν αλλού και μετατέθηκαν.
   Άσχημο δεν λέω, δεν είναι η καλύτερη εικόνα, οι πολιτικές μεταθέσεις, αλλά δεν πρόκειται για νέους διορισμούς.
   Οπότε Crimson,πριν σικτιρίσεις αριστερά και δεξία πες όλο το στορυ, γιατί κάποιος που δεν μπαίνει να διαβάσει την έγκριτη
   κατά τα άλλα καραδεξία εφημερίδα "Παραπολιτικά", δεν καταλαβαίνει περί τίνος πρόκειται ακριβώς.
Οι δυο τελευταίες σειρές δεν χρειάζονται.Θα μπορούσες να ενημερώσεις για τα παραπάνω.Παρακαλώ ήρεμα.Δεν είναι ανάγκη να το πάμε επί προσωπικού.Δεν έχουμε να κερδίσουμε κάτι.Αν θέλετε να πείτε κάτι οκ πείτε.Όχι επί προσωπικού όμως.Και οι 2.

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #257 στις: Πεμ 03 Δεκ 2015 19:30 »

Τα Παραπολιτικά είναι αυτό που σου είπα. Μια ασόβαρη, καραδεξιά και θρησκόληπτη φυλλάδα. Δικαίωμά σου να κάνεις κριτική και να ποστάρεις ότι θέλεις. Δικαίωμά μας να κάνουμε και εμείς κριτική και αν επισημαίνουμε τι είναι το κάθε μέσο.

Για τις συγκεκριμένες μεταθέσεις ισχύει ότι σου είπα. Τώρα αν έχουν γίνει και πλάγιοι διορισμοί, γνώμη μου είναι ότι έχουν γίνει. Δεν θα έπρεπε. Αλλά για να δούμε λίγο συγκριτικά τα πράγματα. Μπροστά στις στρατιές των κομματικών φίλων του Καραμανλή, των νόμων Παυλόπουλου και των Πασόκων, των κάθε είδους συμβασιούχων που νομιμοποιούνταν παράνομα από τις προηγούμενες κυβερνήσεις, αυτά είναι παρονυχίδες.

Λάθος οποιοσδήποτε διορισμός εκτός ΑΣΕΠ, απλά να αναφέρουμε και τι γινόταν μέχρις εδώ.

Εύκολο να κατηγορούμε τον Τσιπράκο για όλα τα κακά. Αυτός κυβερνούσε άλλωστε 41 χρόνια. Η Αριστερά που εκπροσωπεί έκανε κουμάντο, αυτός είναι από τζάκι... :stop:.
Πείτε μας ποιος άλλος δρόμος υπάρχει, υπολογίστε το κόστος και πείτε το μας. Έτσι έλεγε και ο Τσίπρας αλλά μόλις του παρουσιάσανε τις συνέπειες του άλλου δρόμου, έκανε στροφή. Δεν νομίζω να μην υπολόγισε ψύχραιμα και ορθολογικά. Απλά ίσως τότε κατάλαβε το τεράστιο κόστος που έχει η έξοδος από τη γαμοζώνη του ευρώ. Λάθος του που ίπτατο όλο το προηγούμενο διάστημα και νόμιζε ότι θα νικήσει.
Το τερμάτισε.
Αλλά αν σκεφτείς πόσους ανήμπορους μικρομεσαίους έχει η μικρομεσαία χώρα μας τότε θα συνειδητοποιήσεις και τη πραγματική της δύναμη στα διεθνή fora.

ΔΑΚΡΥΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #258 στις: Πεμ 03 Δεκ 2015 19:33 »

Το τερμάτισε.

ΔΑΚΡΥΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Είτε δακρύσεις είτε όχι η αλήθεια αυτή είναι. Σχόλια βλέπω πολλά πρόταση καμία. Ευτυχώς που κανείς δεν λέει πλέον ότι θα διαπραγματευθεί καλύτερα. Το πράγμα ξεκαθάρισε.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #259 στις: Πεμ 03 Δεκ 2015 19:35 »
Μην τρελαίνεστε... η ΝΔ πάει για διάσΠΑΣη.
Τα υπόλοιπα είναι δρόμος...

:mono: :mono: :mono:
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #260 στις: Πεμ 03 Δεκ 2015 19:47 »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #261 στις: Πεμ 03 Δεκ 2015 19:52 »
Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει συγκεκριμένες ευθύνες.Το ότι έχει ευθύνες όμως δεν σημαίνει ότι δεν έχουν και όλοι οι υπόλοιποι.Ο καθένας έχει ευθύνες που του αναλογούν.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #262 στις: Πεμ 03 Δεκ 2015 19:53 »
Προσπάθησε ως το τέλος, ο Τσιπράκος γι΄αυτό αξίζει τη συμπάθειά μας.
Δεν είναι από τζάκι, ούτε διαφθερμένος. Γι' αυτό τα κανάλια και η διαπλοκή τον πολεμά λυσσαλέα. Άνοιξε καμιά τβ και καμιά εφημερίδα να δεις τι λένε.
Το ξέρω αυτό που έγινε απέχει παρα παρα πολύ από αυτά που έλεγε και πίστευε.
Θυμηθείτε όλοι όμως πως αν ρίξουν τον Τσίπρα, τότε ετοιμαστείτε για άγρια; πράγματα. Όλη η διαφθορά και η ρεμούλα τραπεζοχρεοκρατίας, λαμογιοεπειχειρηματιών, καναλαρχών και λοιπών λιστώνΛαγκάρντ, θα επανέλθουν δριμύτεροι, με κυβέρνηση μαύρου μετώπου, με τους φασίστες σε κρίσιμα πόστα.
Κάντε όση κριτική θέλετε. Σκεφτείτε όμως πολύ σοβαρά.
Και τότε δεν θα μας απασχολεί κανένα μνημόνιο...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #263 στις: Πεμ 03 Δεκ 2015 19:57 »
Ίσως πάμε σε κυβέρνηση εθνικής ενότητας/σωτηρίας.Θα δούμε βέβαια.Να είμαστε καλά και βλέπουμε τις εξελίξεις.

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #264 στις: Πεμ 03 Δεκ 2015 20:26 »
Είναι πολλοί εδώ μέσα, που αισθάνονται προδομένοι με την εξέλιξη που είχαν τα πράματα -τι έχουν και ψοφάνε τα έρμα- στο καφωδείον η ΕΛΛΑΣ...

Δικαίωμά τους και μάλιστα, αυτοί περισσότερο από κάθε άλλον, να ασκούν σκληρή κριτική στα δρώμενα.
Σήμερα βγαίνει η Ραχήλ και λέει ότι ο έρπης του Τσίπρα, ήταν μακιγιάζ και επικοινωνιακό παιχνίδι, για να τον λυπηθεί ο κόσμος...Τι άλλο θα ακούσουμε ακόμα;

Όχι χαζοκουβέντες λοιπόν σε συντροφάκια εδώ μέσα που στήριξαν, υπέμειναν και τώρα ρουφάν αγόγγυστα την πολιτική απαξία της ιδεολογίας τους!

Crimson φιλαράκι μου, έχει ο καιρός γυρίσματα...θα δούμε πολλά ακόμα! Η κυβέρνηση εθνικής ενότητας είναι η μεγαλύτερη χαζομάρα που έχει ειπωθεί...όχι από εσένα φίλε ΦΟΝ7... θα διαλυθεί πριν ακόμα συντεθεί! Ο Τσίπρας αν ήταν σοβαρός πολιτικός, έπρεπε να είχε παραιτηθεί την επομένη του Δημοψηφίσματος, αν ήθελε να κρατήσει ψηλά το γόητρο της Αριστεράς, Μπακουλιέρε. Αλλά η καρεκλίτσα έχει μέλι και θέλγητρα...άστα να πάνε! Θα προτιμούσα ένα μνημόνια δίχως ΤΣΙΠΡΑ μέσα...αν εσύ νομίζεις ότι επειδή έχει ΣΥΡΙΖΟχρυσόσκονη θα είναι πιο εύπεπτο, τι να σου πω;

Crimson μαζί σου φιλαράκι...ξέρω πώς νοιώθεις...! ;)
Blue to the hair...

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #265 στις: Πεμ 03 Δεκ 2015 21:06 »
Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας...
Για εμένα, σε αυτή τη φάση, σημαίνει "καλύπτουμε τα σκατά τα δικά σας, καλύψτε τα δικά μας"...
Ξορκισμένη την είχε ο σημερινός Πρωθυπουργός μία τέτοια πιθανότητα!

Υ.Γ.: Μα να παρακαλάνε τον... προφήτη (εδώ δακρύζω εγώ) της πολιτικής να τους στηρίξει???

Α ρε Αλέξη... :(

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #266 στις: Πεμ 03 Δεκ 2015 23:23 »
Καιρό τώρα, η γνώμη μου είναι...

Ας σταματήσουμε να εμπλέκουμε το "αριστερά", μ' αυτούς που βρίσκονται στη κυβέρνηση, είναι ιεροσυλία.

Επίσης (αν κι εδώ φέρνουν ευθύνη και τα ιστορικά του στελέχη) ας σταματήσουμε να λέμε ότι ο Συριζα είναι στη κυβέρνηση, είναι προσβολή για τους περισσότερους που στήριξαν όλο αυτό τον αγώνα. Ο Συριζα και όσα πρέσβευε, έχει αποχωρήσει μαζικά απ' αυτό το μόρφωμα που (κακώς) καπηλεύεται το όνομα.

Και τέλος, όχι ρε φίλε, δεν θα μου εκβιάσει αισθήματα συμπόνοιας ο εκβιασμένος. Ας παραιτείτο αναγνωρίζοντας αντρίκια και αριστερά, ότι δεν μπορεί (θα δεχόμουν και το δεν τον αφήνουν τότε) να κάνει τίποτα απ' όσα πήρε εντολή από το λαό να κάνει, για να τον συμπονέσω και να συμπάσχω μαζί του.
Τώρα πάσχω αλλά μόνον εγώ.

Φίλε Μπακουλιέρε, σε ποιούς, ή έστω σε ποιόν απ' όσους αναφέρεις σαν άγριους έβαλε χέρι κοντά ένα χρόνο τώρα;

Ευτυχώς που κανείς δεν λέει πλέον ότι θα διαπραγματευθεί καλύτερα. Το πράγμα ξεκαθάρισε.
Με το συμπάθειο, όμως αυτό μου θυμίζει, το "δεν υπάρχει αντιμνημονιακός στην ελλάδα, έχει ξεκαθαρίσει αυτό το θέμα" του μέγιστου αδώνιδος. Και στο λέω όχι για να σε παρομοιάσω μ' αυτόν αλλά επειδή ακριβώς αντίθετη άποψη έχω για σένα.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #267 στις: Παρ 04 Δεκ 2015 01:32 »

Φίλε Μπακουλιέρε, σε ποιούς, ή έστω σε ποιόν απ' όσους αναφέρεις σαν άγριους έβαλε χέρι κοντά ένα χρόνο τώρα;
Με το συμπάθειο, όμως αυτό μου θυμίζει, το "δεν υπάρχει αντιμνημονιακός στην ελλάδα, έχει ξεκαθαρίσει αυτό το θέμα" του μέγιστου αδώνιδος. Και στο λέω όχι για να σε παρομοιάσω μ' αυτόν αλλά επειδή ακριβώς αντίθετη άποψη έχω για σένα.

Την κατάσχεση 1.800.000 ευρώ από τον λογαριασμό πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ και άλλα 150.000 από λογαριασμό υπουργού της ΝΔ αποφάσισε το Ελεγκτικό Συνέδριο, καθώς τα δύο πολιτικά πρόσωπα δεν μπορούσαν να τα δικαιολογήσουν στα «πόθεν έσχες».

Ακόμη, η Επιτροπή έλαβε απόφαση στην συνεδρίαση της ερχόμενης εβδομάδας να ασχοληθεί με τα προβλήματα, που προέκυψαν από τον αναδρομικό έλεγχο των δηλώσεων «πόθεν έσχες» του πρώην υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη, του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Μητρόπουλου και του συνεργάτη του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, Σταύρου Παπασταύρου.

Όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι δύο πρώην υπουργοί, από τους λογαριασμούς των οποίων θα γίνουν οι κατασχέσεις, είναι ο Γιάννης Ανθόπουλος και ο Αριστείδης Τσιπλάκος.

Έχουν μαζευτεί αρκετά και από τις διάφορες λίστες παρά τις διαδικασίες και παρά τα προβλήματα που δημιουργούν τράπεζες αλλά και χώρες που είναι οι καταθέσεις (π.χ.Ελβετία).

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1500043682

Λοιπόν για να εξηγήσω τη στάση μου μιας και είδα ότι παρεξηγήθηκα.

Ναι ο Τσίπρας άλλα μας είπε ότι θα γινόταν άλλα έγιναν. Αλλά: Το προσπάθησε ως το τέλος; Του έκαναν πόλεμο μέχρις εσχάτων γι' αυτό, μέσα- έξω; Του έκλεισαν τις τράπεζες γι' αυτό;

Ναι έχασε. Ναι εφαρμόζει μνημόνια. Χίλια ναι. Το μόνο που λέω ως επιχείρημα είναι το εξής: Λίγο χρόνο ακόμα να δούμε ποιες θα είναι οι εξελίξεις σε Πορτογαλία, Ισπανία, λίγο χρόνο ακόμα να δούμε πως θα καταλήξουν οι συνομιλίες για το χρέος με το Δ.Ν.Τ. και τους Γερμανούς (Φεβρουάριος).

Η εγχώρια διαφθορά τον πολεμά λυσσαλέα. Γιατί άραγε; Το σκεφτήκατε; Τι έχουν να χάσουν ή τι έχασαν ήδη; Οι Γερμανοί παρά το γεγονός ότι πέτυχαν έναν συμβιβασμό σχετικά επωφελή γι' αυτούς, δεν τον γουστάρουν. Φοβούνται μήπως βγει και άλλη κυβέρνηση στο Νότο με τα ίδια επιχειρήματα.

Τώρα λοιπόν στην πιο κρίσιμη στιγμή να πέσει ο Τσίπρας; Τώρα λοιπόν που εξυφαίνονται σχέδια οικουμενικής που ενορχηστρώνονται από τη διαφθορά και τους Γερμανούς για να μη χάσουν τίποτα;

Το τέλος του Τσίπρα θα είναι να γίνει σε Οικουμενική Κυβέρνηση Πρωθυπουργός. Όσο αυτή η κυβέρνηση μένει όρθια είναι κοινωνικό μας συμφέρον να τη στηρίξουμε.

Το ξέρω ότι πολλοί θα διαφωνείτε, άλλοι θα με θεωρούν ακόμη και κομματικό. Να ξέρετε όμως ότι από κάτι που στράβωσε μπορεί να έρθει κάτι πολύ άσχημο, κάτι πολύ χειρότερο. Από την άλλη κάτι που στράβωσε μπορεί να γίνει καλύτερο.

« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 04 Δεκ 2015 12:27 από ΛΟΚΟ »

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #268 στις: Παρ 04 Δεκ 2015 10:43 »
Ας παραιτείτο αναγνωρίζοντας αντρίκια και αριστερά,

Δηλαδή αν ήταν αντρίκια και δεξιά δε σου κάνει;  :P

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #269 στις: Παρ 04 Δεκ 2015 10:56 »
Πρέσβευε ότι είναι αριστερός ο μνημονιακός πρωθυπουργός, δατς γουάι.

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #270 στις: Παρ 04 Δεκ 2015 11:09 »
Δεν ήθελα να παρέμβω αλλά νομίζω οτι παρεξηγείστε τζάμπα. Δεν είδα -σε προηγούμενα ποστ- να γράφει κανένας οτι θέλει να πέσει ο Τσίπρας. Απλώς αναφέρονται τα φαλτσοσφυρίγματά του. Εντελώς διαφορετικό πράγμα.

Αυτό που ξέρω είναι οτι ο Αλέξης πρέπει να είναι ο πρώτος Έλληνας πρωθυπουργός που δε μιλάει αγγλικά. Δε νομίζω να υπάρχει προηγούμενο. Κι όχι, δεν έχει καμία δικαιολογία. Πλουσιόπαιδο είναι και στην ηλικία του δύσκολα βρίσκεις Έλληνα που δε μιλάει... έστω αγγλικά. Έναν βρήκαμε και τον κάναμε πρωθυπουργό!

Βέβαια, θα πεις, αφού έγινε η Φώφη αρχηγός στο ΠΑΣοκ, όλα γίνονται. Μέχρι και να πάρουμε αυτό το γαμημένο το κύπελο.

Φλαμπουράρηδες και Σταθάκηδες είχαν κι οι προηγούμενοι σωρό. Όλους αυτούς τους άσχετους όμως, πού τους βρήκε;

Η χώρα φορτώθηκε μια αριστερά που δεν είναι... Αριστερά. Η ιστορία θα γράψει οτι η αριστερά ευθύνεται για σωρεία λανθασμένων επιλογών στην Ελλάδα και θα τη στείλει στα γνώριμα 3-4% ακόμα κι αν όλος ο υπόλοιπος κόσμος στραφεί προς αυτή.   

Η επόμενη δεξιά κυβέρνηση, θα είναι τόσο "δεξιά" που θα κάνει το σαμαρά, το βενιζέλο και τον καραμανλή να μοιάζουν με Τροτσκιστές. Ότι έπρεπε να είχαμε κάνει στα 80's δλδ για να επενδύσουμε τα χρήματα σωστά, να έχουμε υποδομές και κοινωνικό κράτος που θα μας κρατούσε στα δύσκολα.

Το μεγαλύτερο λάθος του άλεξ, τέλος, ήταν που επέμεινε για εκλογές το Γενάρη του '15. Έπρεπε να αφήσει το πράμα να τσουλήσει, να πάρει τις εκλογές του '16 με 70% και να στείλει στον αγύριστο όλο το παλαιοκομματικό και τους μηχανισμούς του, χωρίς δημοψηφίσματα, χωρίς κλειστές τράπεζες, χωρίς συνομωσίες και χαρισμένα γραμμάτια. 

Παράθεση
Όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι δύο πρώην υπουργοί, από τους λογαριασμούς των οποίων θα γίνουν οι κατασχέσεις, είναι ο Γιάννης Ανθόπουλος και ο Αριστείδης Τσιπλάκος.

Άψογα! Το σύνθημα που θα έπρεπε να δονεί την εποχή μας: "Φέρτε πίσω τα κλεμμένα". Με αυτούς όμως τι θα γίνει; Θα πάνε μέσα; Θα πιεστούν για να δώσουν και τους άλλους;

Υ.Γ. Σ' αυτό το μπουρδέλο δεν πρόκειται να μπει σειρά ποτέ. Είτε αριστερή είτε δεξιά η τσατσά, το μπουρδέλο είναι πάντα μπουρδέλο. Το μόνο που το σώζει είναι να αλλάξει δραστηριότητα (π.χ. ζαχαροπλαστείο - αμα θες φάε). 
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #271 στις: Παρ 04 Δεκ 2015 11:41 »
(...)Απλώς αναφέρονται τα φαλτσοσφυρίγματά του.(...)
Mikkael, δε μιλάμε για απλά ανθρώπινα φαλτσοσφυρίγματα, εδώ ο τζες ξεπέρασε ακόμη και τους θεούς Τερροβίτσα, Νίκου και άλλους της χρυσής εποχής!!  :P

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #272 στις: Παρ 04 Δεκ 2015 12:58 »
Μάλιστα κακός ο Τσίπρας γιατί δεν ξέρει Αγγλικά και πλουσιόπαιδο  %-|. Ο Γιώργος κακός για ήταν Αμερικάνος και μίλαγε American English με άψογη καλιφορνέζικη προφορά.

Τι θέλουμε άραγε; Πως θα κρίνουμε τον άλλο; Με βάση αυτά που έκανε και κάνει ή με βάση τι Αγγλικά μιλάει;

Το σημαντικότερο:
Τσακαλώτος στο Reuters: Αρχίζει η συζήτηση για το χρέος το Φεβρουάριο

Η συζήτηση για το χρέος αναμένεται να ξεκινήσει τον Φεβρουάριο, είπε στο Reuters ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος. Αναφερόμενος δε, στην πρόταση των δανειστών για ετήσια οροφή 15% του ΑΕΠ στις δαπάνες εξυπηρέτησης του χρέους είπε ότι: "αξίζει να εξεταστεί" εάν αυτή περιλαμβάνει τα έντοκα γραμμάτια.

http://left.gr/news/tsakalotos-sto-reuters-arhizei-i-syzitisi-gia-hreos-fevroyario
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 04 Δεκ 2015 13:02 από Mpakoulieros »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #273 στις: Παρ 04 Δεκ 2015 13:32 »
Σαν εικόνα είναι αρνητική να μην ξέρει αγγλικά.Βέβαια μακάρι να ήταν αυτό το πρόβλημα.
Αν καταφέρει να κάνει κάτι για το χρέος θα του πιστωθεί.Μέχρι τότε βλέπουμε.Όποια ενέργεια γίνεται πιστώνεται.Είτε θετικά είτε αρνητικά.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #274 στις: Παρ 04 Δεκ 2015 13:39 »
Παράθεση
Ανοιχτή Επιστολή του Μανώλη Γλέζου στους Έλληνες βουλευτές.
https://left.gr/news/anoihti-epistoli-toy-manoli-glezoy-stoys-ellines-voyleytes#sthash.V43rG87y.dpuf