Αποστολέας Θέμα: ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΑΣ 2: 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015  (Αναγνώστηκε 111920 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
Απ: ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΑΣ 2: 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015
« Απάντηση #750 στις: Πεμ 30 Μάρ 2017 21:00 »
Κι εγώ αυτό θα ευχόμουν.
Πολλούς Τσίπρες για να καταρρίψουν εντελώς όλους τους μύθους της αριστεράς στην Ελλάδα ακόμα πιο γρήγορα.
Να ακούνε αριστερά οι νέοι της χώρας και να τρέχουν.
Η ενόχληση (Τσίπρας) είναι προσωρινή, το έργο μόνιμο  ;)
Αιώνια ευγνωμοσύνη σ'αυτόν τον αμόρφωτο, αγράμματο γυμνοσάλιαγκα που πίστεψαν κάποιοι ότι θα έφερνε την ελπίδα. 
Γνήσιος απόφοιτος του σχολείου της ΚΝΕ.

Το εκκρεμές της μεταπολίτευσης θα τερματίσει στην άλλη άκρη του πολιτικού φάσματος από όπου ξεκίνησε και θα επικρατεί το σύνθημα:
Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει αριστερά.
Σπυρί κακό στον τάχα η Αριστερά, GIWRGIS, συμφωνώ μαζί σου.
Ξέρεις, οι κοινωνικοί αγώνες κερδήθηκαν κυρίως από την Αριστερά,
από κάποιους "σαλεμένους" με την κοινωνική δικαιοσύνη.
Αυτό, φίλε, είναι κάτι το οποίο δεν μπορεί να αλλάξει,
όσο και να σκούζουν οι διάφοροι ακροδεξιοί  "Αδώνιδες".  ;)

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #751 στις: Πεμ 30 Μάρ 2017 22:29 »
Ε, ναι γνωστά αυτά.
Όπου εφαρμόστηκε η αριστερά οι άνθρωποι ήταν ευτυχισμένοι και τρέχαν στα λιβάδια.
Όλοι το ξέρουν αυτό.  :P

Σας έχω ξαναγράψει να μην μπλέκουμε σε θρησκευτικού περιεχομένου κουβέντες γιατί δεν έχουμε καλά ξεμπερδέματα.  ;)
Γιατί δεν μένουμε στην επικαιρότητα που πονάει και την τσέπη μας και κυρίως τις προοπτικές όλων μας στο κάτω κάτω;

Πείτε για το Μάκη το Μπαλαούρα και το ηθικό του πλεονέκτημα, ας πούμε.
Πείτε μου για το 24% ΦΠΑ, την περικοπή και της 11ης σύνταξης, το αφορολόγητο στα 5900 ευρώ το χρόνο.
Γιατί δεν μου τα λέτε αυτά τα αριστερούλικα, να δούμε πώς θα απαλλαγούμε μια ώρα αρχίτερα;

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #752 στις: Πεμ 30 Μάρ 2017 22:31 »
Περιμένουμε αναλύσεις για την νεοφιλελεύθερη πολιτική πρώτα και πως θα φτιάξει τον νότο στην Ευρώπη.

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #753 στις: Πεμ 30 Μάρ 2017 23:05 »
Ε, ναι γνωστά αυτά.
Όπου εφαρμόστηκε η αριστερά οι άνθρωποι ήταν ευτυχισμένοι και τρέχαν στα λιβάδια.

Σας έχω ξαναγράψει να μην μπλέκουμε σε θρησκευτικού περιεχομένου κουβέντες γιατί δεν έχουμε καλά ξεμπερδέματα.  ;)
Γιατί δεν μένουμε στην επικαιρότητα που πονάει και την τσέπη μας και κυρίως τις προοπτικές όλων μας στο κάτω κάτω;

Πείτε μου για το 24% ΦΠΑ, την περικοπή και της 11ης σύνταξης, το αφορολόγητο στα 5900 ευρώ το χρόνο.
Γιατί δεν μου τα λέτε αυτά τα αριστερούλικα, να δούμε πώς θα απαλλαγούμε μια ώρα αρχίτερα;
GIWRGIS Αυτά που αναφέρεις εγώ τα λέω δεξιά νεοφι/ρη πολιτική,(έχουν αντίθετη γνώμη οι συριζέοι φίλοι αλλά..)κ η άποψή μου πατάει στο ότι δεν αμφισβητούν τις καπιταλιστικές σχέσεις παραγωγής ,είναι ντιρεκτίβες που έρχονται από του διεθνής οργανισμούς στους οποίους είτε συμμετέχουμε σαν χώρα ,είτε μας επιτηρούν κ αποφασίζουν ....(Ε.Ε.,ΔΝΤ,ΕΚΤ κλπ) εσύ (οπαδικά,κ είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνεις τι εννοώ)  επιμένεις να επιτίθεσαι στην Αριστερά (σαν έννοια) ,αφενός χωρίς να λες τίποτα για τα αίτια της οικονομικής κρίσης  (αν επιμένεις ότι είναι τοπικό φαινόμενο κ όχι συστήματος,λυπάμαι αλλά εθελοτυφλείς) ,κ κυρίως υπερασπιζόμενος την "εναλλακτική Νεοφιλελεύθερη λύση",που από τη λήξη του εμφυλίου σε αυτό το τόπο,τον ξεπουλάει κ τον σέρνει δέσμιο στις αυλές των μεγάλων αφεντικών ("φάγαμε με χρυσά κουτάλια" από την Ε.Ε.,μας πουλάγανε παραμύθι για τον εξ ανατολών κίνδυνο τόσα χρόνια κ τελικά η "σύμμαχος τουρκία" έκανε ντου στη Κύπρο κλπ κλπ)..κ στη τελική,ο κάθε μπαλαούρας που τσιμπάει τη 13η σύνταξη,από που τα 'μαθε τα κόλπα,αν όχι απ το Κωνσταντίνο Μητσοτάκη με τις 4 συντάξεις,κ το σινάφι του?   ξεπουλιέται η ΔΕΗ,κ ξεχνάς ότι το εμπορικό ισοζύγιο αυτής της χώρας γίνηκε αρνητικό από τότε που ο "εθνάρχης" (συνεργάτης των Γερμανών καταχτητών στα νιάτα του) μας έβαλε στη λυκοσυμμαχία της ΕΟΚ ? αλήθεια,ο εθνάρχης δεν ήξερε εκείνο τον όρο της πολιτικής οικονομίας,"ανισομερή ανάπτυξη στον καπιταλισμό" ?  ;)
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #754 στις: Παρ 31 Μάρ 2017 00:45 »
Ε, ναι γνωστά αυτά.

Το οτι ξεχνας ηθηλημενα  τις 14 φορες που εκοψε την συνταξη ο γκαβος σου το προσπερνας και δεν μιλας
Το οτι το ΦΠΑ που ηταν στο 13 % μεσα σε μια πενταετια πηγε στο στο 22% το προσπερνας και δεν μιλας
Το οτι με τον Μπαλαουρα εγινε γραφειοκρατικο λαθος που εκανε και δηλωση ο συγκεκριμενος μαλιστα και ειναι υπερ του(και πολυσωστα βγηκε στο αερα αυτο το σκηνικο που παραμονευαν τα καναλια της ΝΔ)τον κρατας και μιλαμε για ενα ποσο 300ευρω,τα σκανσαλα ομως της ζιμενς,υποβρυχια γερμενα,νοβαρτις,βγαινοπουλος  και χιλλια αλλα δυο που κοστιζαν στο κρατος 10 προυπολογισμους του κρατους τα προσπερνας και δεν μιλας
Το οτι μας εφερε στα μνημονια το ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ το προσπερνας και δεν μιλας

Το οτι οταν σε στριμωχνουνε με επιχειρηματα και ιστορικες αναφορες σε δικες σου χιλλιεςδυο αναληθειες που γραφεις ,και παλι τα προσπερνας και δεν μιλας

Συνεχισε το εργο σου......Δυστυχως εδω δεν ειναι το Πρωτο Ψεμα
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 31 Μάρ 2017 00:48 από ayuto1966 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #755 στις: Παρ 31 Μάρ 2017 07:04 »
Ένας, ένας, με τη σειρά.
Όλοι θα πάρετε.

fon7, δεν ξέρω ποιοι περιμένετε, αλλά θα περιμένετε πολύ και αμφιβάλλω αν θα βρείτε κάνα νεοφιλελεύθερο γενικώς. Πόσω μάλλον να σας πει αυτά που περιμένετε.
Αλλά αυτά για το ποιος θα φτιάξει το νότο στην Ευρώπη, τα λεγε κι ένα αγράμματο ζαβό που πήγαν και ψήφισαν 2.3 εκ Έλληνες για να φέρει την ελπίδα.
Κι έτσι όπως σε κόβω, ακόμα το στηρίζεις.
Και δικαίωμά σου...
Αλλά πλακίτσα κι ειρωνία από Τσιπρίστας, όχι σε μένα.
Βρες κάνα άλλο πολιτικό βρέφος που το πιασε κώτσο ο Αλέξης ο φούητ να συνεννοηθείτε.

RASTA, ο οικονομικός αναλφαβητισμός των περισσοτέρων Ελλήνων, έχει ως ένα από τα αποτελέσματά του να θεωρείται (νεο)φιλελεύθερο μέτρο η αύξηση των φόρων!
Πουθενά αλλού αυτά.

Σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο,
(κεντρο)αριστερά=μεγαλύτερο κράτος=υψηλότεροι φόροι.
(κέντρο)δεξιά=μικρό κράτος χωρίς σπατάλες=μικρότεροι φόροι.

Εδώ στην Ελλάδα,
κάτι ότι στα σχολεία δεν έχουμε οικονομική αγωγή,
κάτι η θρησκευτική, φανατική αριστερίλα,
κάτι ότι δεν τα πάμε καλά με τους αριθμούς,
επιτρέπει σε ανθρώπους που τρώνε ή θέλουν να φάνε κρατικό χρήμα,
να χρησιμοποιούν τη λέξη-μπαμπούλα "νεοφιλελεύθερος"
και οι ημιαγράμματοι δημοσιογράφοι των πάνελ να μην μπαίνουν καν στον κόπο να ανοίξουν μια ρημάδα ιστοσελίδα να δουν τι στο διάλο είναι αυτός ο νεοφιλελευθερισμός τρόπος διαχείρισης της οικονομίας.
Πού εφαρμόστηκε και πότε; Τι αποτελέσματα είχε; Ποιος τον εκφράζει στην Ελλάδα; κλπ

Όσο για το αν το φαινόμενο είναι τοπικό, ή υπερεθνικό, να συμφωνήσουμε στο εξής:
Ναι ο καπιταλισμός έχει αυτό που εσύ λες στα ΚΚΕδίστικα (που δεν τα ξέρω καλά) ανισομερή ανάπτυξη.
Όσοι εργάζονται, παράγουν, δημιουργούν και προκόβουν, απολαμβάνουν τα καλά του καπιταλισμού περισσότερο σε σχέση με κάποιους που δεν το κάνουν. Αυτή είναι μια αλήθεια.
Και είναι δίκαιο να συμβαίνει κατά τη γνώμη μου.
Επίσης, με τη συνολική προκοπή επωφελούνται και αυτοί που έχουν δυσκολίες, ατυχίες ή απλώς βαριούνται, μέσω επιδομάτων, συνολικών καλύτερων συνθηκών διαβίωσης κλπ.
Γι'αυτό και η ανθρωπότητα είναι αυτή τη στιγμή στο καλύτερο σημείο της. 
Όταν κάποιος προκόβει, δεν το κάνει εις βάρος κάποιου που είναι στο καφενείο και βαριέται να εργαστεί.

Τώρα, για την Ελλάδα των μνημονίων, εννοείται πως είναι καθαρά τοπικό το φαινόμενο.
Απόδειξη η Κύπρος, η Πορτογαλία και η Ιρλανδία που βρέθηκαν σε παρόμοια θέση και τώρα προοδεύουν, βγαίνοντας από το τέλμα.
Απόδειξη όλες οι άλλες χώρες, όπως Εσθονία, Βουλγαρία, Ρουμανία που αναπτύσσονται με γοργούς ρυθμούς και μειώνουν τάχιστα τα ποσοστά ανθρώπων που ζούσαν στα όρια της φτώχιας.
Σε πολλές χώρες της Ευρώπης επικρατεί το Λαϊκό Κόμμα (κεντροδεξιά) και τουλάχιστον αυτή την εποχή αφήνουμε πίσω μας τις πολιτικές της σοσιαλδημοκρατίας που επικράτησε τις περασμένες δεκαετίες, με τους Ευρωπαίους φιλελεύθερους (κόμματα του ALDE) να παίζουν τον ρόλο του εξισορροπιστή.
Το επικίνδυνο είναι πως την πολιτική ατζέντα προς τα δεξιά τραβούν και τα ακροδεξιά κόμματα που ενισχύθηκαν τα τελευταία χρόνια, αλλά δεν ανησυχώ, διότι δεν έχουν πλατύ κοινωνικό έρεισμα.

Ayuto, ξύπνησα κεφάτος σήμερα για να πάω ορεξάτος να παράξω πλούτο για να πληρώσω τους κηφήνες του Ελληνικού κράτους που εξέθρεψε το ΠΑΣΟΚ, καλοτάισε η ΝΔ και συνεχίζει να εκτρέφει φτιάχνοντας καινούρια "Γαλάζια παιδιά" ο ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ.
Παρότι με εθνικοσοσιαληστές σαν κι εσένα, δυσκολεύομαι να επικοινωνήσω, θα μπω στον κόπο να απαντήσω επί μέρους,
παρότι ξέρω ότι είναι σα να προσπαθώ να εξηγήσω σε έναν βάζελο ότι ο ΠΑΣ δεν είναι παράρτημα του ΟΣΦΠ.
Από πού να αρχίσεις και πού να τελειώσεις, δηλαδή...
"14 φορές έκοψε τη σύνταξη ο γκαβός" , δεν ξέρω ποιος είναι ο γκαβός, αλλά τις συντάξεις τις έκοψε με το πρώτο μνημόνιο, η κυβέρνηση ΓΑΠ. ΠΑΣΟΚ δηλαδή.
2009, 44%, 3 εκ ψηφοφόροι. Θυμάσαι;
Το ΦΠΑ στην εστίαση, ήταν 23% το 2012 και το 2013 η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ (3 εκ ψήφοι επίσης) το κατέβασε στο 13%.
Η εθνικοσοσιαληστρική κυβέρνηση που υποστηρίζεις, το ανέβασε στο 24% όχι μόνο στην εστίαση αλλά και σχεδόν σε όλα τα τρόφιμα.
Εσύ το έκανες αυτό. Εσύ φταις. Όχι η ΝΔ. Όχι το ΠΑΣΟΚ. Εσύ.

Τα ονόματα που αραδιάζεις σαν παπαγαλάκι του Μαξίμου, είναι πομφόλυγες.
Το "10 κρατικούς προϋπολογισμούς" που γράφεις, σημαίνει περίπου €1.2 τρισεκατομμύρια!
4 φορές το Εθνικό χρέος!
Τα εξήγησα προηγουμένως περί οικονομικού αναλφαβητισμού.
Επίσης, ξέχασες τον Παπασταύρου! Σε θέλω πιο δυνατό. Θα το γράφεις ολόκληρο το παραμυθάκι.

Πες μου για Καλογρίτσα, Τράπεζα Αττικής, Φλαμπουράρη, Σταθάκη, Γεροβασίλη, Κωτσακά, Novartis, ΚΕΛΠΝΟ κλπ.
Με λίγα λόγια, ποιος την έχει μεγαλύτερη, τη διαπλοκή.
Εσύ είσαι ο άξιος συνεχιστής του έργου του Τσοχατζόπουλου και των Καραμανλικών διαπλεκόμενων, με τους οποίους συγκυβερνάς και εγκαλείς εμένα που δεν έχω στηρίξει ποτέ κυβερνητικό κόμμα
(2 φορές απ τις 9, ψήφισα κόμμα που μπήκε στη Βουλή, να καταλάβεις...).
Πες, πες κάτι θα μείνει... Γνωστή η τακτική.

Όσο για τα περί ιστορικών γεγονότων εμφυλίου, κατοχής κλπ, κατ'εσέ όποιος δεν ήταν στο ΚΚΕ, ήταν γερμανοτσολιάς, ταγματασφαλίτης και ναζί ξερωγώ.
Οπότε τι να συζητήσω μαζί σου; Δεν υπάρχει κοινό πεδίο.
Τι να σου απαντήσω;
Είναι σαν το γνωστό,
Εξω απ'την πόρτα σου περνώ, και τηγανίζεις ψάρια,
μου πετάς έναν κεφτέ,
ΖΗΤΩ Η ΚΥΠΡΟΣ.

:mono:

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #756 στις: Παρ 31 Μάρ 2017 08:13 »
GIWRGIS,νεοφιλελευθερισμός,είναι ένας όρος που είδαμε να παίζει τη δεκαετία του 80,με κύριο εμπνευστή (εδώ ) τον Ανδριανόπουλο,που διαφωνούσε υποτίθεται με τη τότε ηγεσία της ΝΔ......  :P
πάμε παρακάτω...στον καπιταλισμό,όποιος δουλεύει,απλά παράγει Υπεραξία για να προκόβει αυτός που τη καρπώνεται,εκτός κ αν μπορείς να μου εξηγήσεις ,πως χώρες που δεν έχουν μνημόνιο ,παίρνουν τα ίδια ακριβώς μέτρα με μας ,οι μισθοί παραμένουν καθηλωμένοι κ η κοινωνική πολιτική φθήνει χρόνο με το χρόνο (Βρετανία,Γερμανία,Σκανδιναβικές χώρες κλπ)....το ακομα χειρότερο,ότι φαινόμενα όπως η ανεργία ,οι άστεγοι,κ η ανέχεια,αντιμερωπίζονται ως φυσιολογικά ,κάτι σαν το σεισμό ή τη βροχή.....πάμε μια βόλτα κ στους φόρους..αλήθεια πόσες φοροαπαλλαγές έχς εσύ κ πόσες ο κάθε πλοιοκτήτης (του οποίου οι εργαζόμενοι στα όποια "σαπάκια",δεν τρώνε με χρυσά κουτάλια),πως πλερώνεις εσύ τη ΔΕΗ κ πως ο όμιλος Μυτιληναίου ,πως ο αγρότης το πετρέλαιο κ πως ο βιομήχανος.....τελικά το "μάρμαρο" ποιος το πλερωνει,κ με ποιες κοινωνικές απολαβές?....πως γίνεται ο ορυκτός πλούτος αυτού του τόπου να ξεπουλιέται για κομμάτι ψωμί στο ιδιωτικό κεφάλαιο (ντόπιο κ ξένο,αν κ το ντόπιο ποτέ δεν απέκτησε αυτονομία),κ μήπως κάπου εκεί βρίσκεται η ανισομερής ανάπτυξη,δίπλα στις ποσοστώσεις της Ε.Ε. για τη παραγωγή βοδινού κρέατος κ γάλακτος? ;)

Υπόγραψε «δήλωση» για να μην απολυθείς! - Απαράδεκτες δηλώσεις αποκήρυξης των συνδικαλιστικών τους δικαιωμάτων μοίρασε στους εργαζόμενους εργοδότης στη Σάμο
http://e-oikodomos.blogspot.gr/2017/03/blog-post_92.html?spref=fb
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #757 στις: Παρ 31 Μάρ 2017 08:55 »
Σου έγραψα και νωρίτερα.
Τα ΚΚΕδίστικα δεν τα μιλάω καλά.

Εγώ εργάζομαι ως υπάλληλος σε μια εταιρεία, πλουτίζω, βελτιώνω τη ζωή μου, προκόβω.
Εσύ λες ότι "καρπώνεται την υπεραξία" ο εργοδότης μου.
Εγώ λέω ότι και οι δυο κερδίζουμε.
Κι αν θέλω, έχω την επιλογή να γίνω εγώ εργοδότης στην ελεύθερη αγορά.
Μπορώ να γίνω κι εγώ πλοιοκτήτης ή Μυτιληναίος και να έχω φοροαπαλλαγές και λοιπά.
Μαγκιά τους και μπράβο τους. Και να'ναι καλά οι άνθρωποι να προσφέρουν εργασία σε χιλιάδες ανθρώπους.
Ειδικά οι Έλληνες επιχειρηματίες είναι ήρωες που ανταπεξέρχονται σε τέτοιο εχθρικό περιβάλλον για αυτούς.
Δεν έχω φθόνο γι'αυτούς τους ανθρώπους επειδή είναι επιτυχημένοι.
Ο φθόνος για την επιτυχία του άλλου είναι ένα βασικό συστατικό της κομουνιστικής προσέγγισης.
Επειδή ο Χ δεν μπορεί να πάρει ρίσκα, να δουλεύει 20 ώρες τη μέρα, να διαχειρίζεται στρες και να ναι εντάξει, να είναι και ο Ψ φτωχός, να μαστε όλοι ίσα κι όμοια. Ε, δεν συμφωνώ, ρε φίλος.
Σόρι.
Συνεπώς, δεν είναι εφικτή η επίτευξη συνεννόησης. Δεν μιλάμε την ίδια γλώσσα.
Άσε που σε 5 σειρές έχεις βγάλει ένα χυλό από μπλέντερ που δεν έχει γεύση.
Μιξάρεις φοροαπαλλαγές, επιδόματα, ΚΑΠ, άστεγους κλπ.
Δεν μπορώ να σε ακολουθήσω, δυσκολεύομαι.
Πέρα από το ότι η εναλλακτική που προτείνεις είναι αποδεδειγμένα πολύ χειρότερη για όλους, δεν αποδέχομαι και αυτές τις γενικολογίες που περιγράφεις για τις χώρες της Ευρώπης, ή του Δυτικού Κόσμου, γενικότερα.

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #758 στις: Παρ 31 Μάρ 2017 10:14 »
δεν σου αναφέρω γενικολογίες,αλλά όρους πολιτικής οικονομίας με ότι αυτό συνεπάγεται...υγ..ΔΕΝ μπορείς να γίνεις Μυτιληναίος,από εργαζόμενος,ξέχνα το...μόνο το κεφάλαιο αναπαράγει τον εαυτό του,έτσι απλά......

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #759 στις: Παρ 31 Μάρ 2017 10:31 »
fon7, δεν ξέρω ποιοι περιμένετε, αλλά θα περιμένετε πολύ και αμφιβάλλω αν θα βρείτε κάνα νεοφιλελεύθερο γενικώς. Πόσω μάλλον να σας πει αυτά που περιμένετε.
Αλλά αυτά για το ποιος θα φτιάξει το νότο στην Ευρώπη, τα λεγε κι ένα αγράμματο ζαβό που πήγαν και ψήφισαν 2.3 εκ Έλληνες για να φέρει την ελπίδα.
Κι έτσι όπως σε κόβω, ακόμα το στηρίζεις.
Και δικαίωμά σου...
Αλλά πλακίτσα κι ειρωνία από Τσιπρίστας, όχι σε μένα.
Βρες κάνα άλλο πολιτικό βρέφος που το πιασε κώτσο ο Αλέξης ο φούητ να συνεννοηθείτε.
Πρώτον δεν ανέφερα κάτι για Τσίπρα.Οπότε πως εσύ ψυχανεμίστηκες τι και πως δεν ξέρω.Κατά τα άλλα πλούσιος βορράς,φτωχός νότος.Αυτό γίνεται.Κυρίως αυτός που κερδίζει είναι η Γερμανία εις βάρος των άλλων.Για αυτό η ΕΕ πάει κατά διαόλου και είναι έτοιμη να βαρέσει διάλυση.Για αυτό βλέπουμε ακροδεξιά κόμματα να είναι στον αφρό.Από κάτι πολιτικές που φέρνουν μνημόνια και κόψιμο χρημάτων.Ακόμα και όταν βγεις βέβαια από τα μνημόνια σου λένε ξέρεις στοπ γιατί θα ξαναμπείς.Τι σου λένε δηλαδή;Δεν θα ανέβουν αυτοί που είναι στον πάτο αλλά θα πας και εσύ στον πάτο.Όπως παραμένει η κατάσταση ποιος κερδίζει εις βάρος των υπολοίπων;Α ναι η Γερμανία.

Επειδή παρακάτω αναφέρεις μερικά πράγματα
Παράθεση
Γι'αυτό και η ανθρωπότητα είναι αυτή τη στιγμή στο καλύτερο σημείο της.
Όταν κάποιος προκόβει, δεν το κάνει εις βάρος κάποιου που είναι στο καφενείο και βαριέται να εργαστεί.
Από που προκύπτουν αυτά;

Παράθεση
Τώρα, για την Ελλάδα των μνημονίων, εννοείται πως είναι καθαρά τοπικό το φαινόμενο.
Απόδειξη η Κύπρος, η Πορτογαλία και η Ιρλανδία που βρέθηκαν σε παρόμοια θέση και τώρα προοδεύουν, βγαίνοντας από το τέλμα.
Απόδειξη όλες οι άλλες χώρες, όπως Εσθονία, Βουλγαρία, Ρουμανία που αναπτύσσονται με γοργούς ρυθμούς και μειώνουν τάχιστα τα ποσοστά ανθρώπων που ζούσαν στα όρια της φτώχιας.
Σε πολλές χώρες της Ευρώπης επικρατεί το Λαϊκό Κόμμα (κεντροδεξιά) και τουλάχιστον αυτή την εποχή αφήνουμε πίσω μας τις πολιτικές της σοσιαλδημοκρατίας που επικράτησε τις περασμένες δεκαετίες, με τους Ευρωπαίους φιλελεύθερους (κόμματα του ALDE) να παίζουν τον ρόλο του εξισορροπιστή.
Το επικίνδυνο είναι πως την πολιτική ατζέντα προς τα δεξιά τραβούν και τα ακροδεξιά κόμματα που ενισχύθηκαν τα τελευταία χρόνια, αλλά δεν ανησυχώ, διότι δεν έχουν πλατύ κοινωνικό έρεισμα.
Για πες μας λίγο για αυτές τις χώρες;Ειδικά για αυτές τις βαλτικές χώρες;Οι οποίες σκούζουν ότι οι έλληνες είναι πλούσιοι και εμείς οι φτωχοί.Να τους κόψετε τα πάντα.Για εξήγησε μας πως η ακροδεξιά βγήκε στον αφρό;Ακόμα και στην Ολλανδία;Στην Ολλανδία;Μάλλον θα είναι από την καλοπέραση.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #760 στις: Παρ 31 Μάρ 2017 17:00 »
Απο 13% μεσα σε μια πενταετια το πηγανε 23% τα αστερια της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ,αλλα επειδη ειναι μαγκες το ξανακατεβασαν στο 13%  για δυο μηνες πριν τις εκλογες...

Ρε συ πες μας για το wifi

https://youtu.be/b2wrJqstndA

Αμ το αλλο

Διαστροφικο μυαλο ο Βαξεβανης εβγαλε την υποθεση novartis για να γκρεμισει το Συριζα,καλα μην πιασουμε για Καρανικα, τι να φτουρισει σε αυτα ο Παπασταυρος

Εχω ζαλη ζαλη στο κεφαλι..........

« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 31 Μάρ 2017 17:05 από ayuto1966 »

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #761 στις: Παρ 31 Μάρ 2017 22:20 »
Παράθεση
Η Ντόρα έδωσε σε ΜΚΟ $2,5 εκατ. για την… κλιματική αλλαγή στην Καραϊβική!

Διαβάστε σχετικά για Καραϊβική, Κλιματική Αλλαγή, ΜΚΟ, Νίκος Κοτζιάς, Ντόρα Μπακογιάννη, Υπουργείο Εξωτερικών,
Το ποσό των 2,5 εκατ. δολαρίων επιστρέφει στο ελληνικό δημόσιο το υπουργείο Εξωτερικών, ενώ έχει ζητήσει την επιστροφή ακόμη 10 εκατομμυρίων δολαρίων.

Όπως αναφέρει το ΥΠΕΞ, τα 2,5 εκατ. δολάρια είχαν χορηγηθεί το 2008, επί υπουργίας Ντόρας Μπακογιάννη, από την Υπηρεσία Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας του ΥΠΕΞ στο «Κέντρο Κλιματικής Αλλαγής της Κοινότητας της Καραϊβικής», στο όνομα της υλοποίησης προγραμμάτων.

Όπως διαπιστώθηκε, τα προγράμματα αυτά ουδέποτε υλοποιήθηκαν, ανεφέρε το υπουργείο, με συνέπεια να βρεθεί το εν λόγω ποσό ως επένδυση σε έντοκο ομόλογο δημοσίου, χώρας της Λατινικής Αμερικής, με μηνιαία απόδοση 5%.

Ακόμα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, έχει ήδη εντοπίσει και έχει ζητήσει την επιστροφή άλλων 10 εκατομμυρίων δολαρίων που είχαν δοθεί, επίσης, κατά την περίοδο 2008-2009, χωρίς τις απαραίτητες διασφαλίσεις, σε διαφόρους οργανισμούς και φορείς του εξωτερικού.

Το υπουργείο Εξωτερικών επισημαίνει ότι θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να αποδοθούν οι διαπιστούμενες ευθύνες.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση

Στο πλαίσιο της συλλογής ασκόπως σπαταληθέντων χρημάτων, κρυφών λογαριασμών και πάταξης της διαφθοράς, κατόπιν εντολής του Υπουργού Εξωτερικών, κ. Ν. Κοτζιά και ενεργειών των αρμοδίων Υπηρεσιών του Υπουργείου Εξωτερικών, υπό τον Πρέσβυ, κ. Ν. Βαμβουνάκη, εντοπίστηκε -μετά από μακρά και επίπονη έρευνα- και επεστράφη στις 24 Μαρτίου 2017, στην Τράπεζα της Ελλάδος, το ποσό των 2,5 εκατ. Δολ. ΗΠΑ που είχε χορηγηθεί το 2008 –επί Υπουργίας κας Ντόρας Μπακογιάννη- από την Υπηρεσία Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας (ΥΔΑΣ) του ΥΠΕΞ στο «Κέντρο Κλιματικής Αλλαγής της Κοινότητας της Καραϊβικής» (ΚΚΑΚΚ), στο όνομα της υλοποίησης προγραμμάτων.

Όπως διαπιστώθηκε, τα προγράμματα αυτά ουδέποτε υλοποιήθηκαν, καθότι η ελληνική πλευρά δεν είχε μεριμνήσει τότε, για τη σύνταξη και υπογραφή του απαιτούμενου Μνημονίου Κατανόησης, στο οποίο θα προβλέπονταν υποχρεώσεις και μηχανισμοί για την παρακολούθηση και τον έλεγχο εφαρμογής της Συμφωνίας.

Η συνέπεια των «παραλείψεων» ήταν να βρεθεί το εν λόγω ποσό, χωρίς να μας είναι γνωστό με τίνος την απόφαση, ως επένδυση σε έντοκο ομόλογο δημοσίου, χώρας της Λατινικής Αμερικής, με μηνιαία απόδοση 5%.

Πέραν του ποσού αυτού, το Υπουργείο Εξωτερικών έχει ήδη εντοπίσει -επίσης μετά από μακρά και κοπιαστική έρευνα- και ζητήσει την επιστροφή άλλων 10 εκατομμυρίων δολαρίων που είχαν δοθεί, επίσης, κατά την περίοδο 2008-2009, χωρίς τις απαραίτητες διασφαλίσεις, σε διαφόρους οργανισμούς και φορείς του εξωτερικού. Τα ποσά αυτά παραμένουν έως σήμερα αναξιοποίητα.

Υπό τη σκιά των ανωτέρω, εξυπακούεται ότι το Υπουργείο Εξωτερικών θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να αποδοθούν οι διαπιστούμενες ευθύνες.

http://www.tribune.gr/politics/news/article/344680/ntora-edose-se-mko-25-ekat-gia-tin-klimatiki-allagi-stin-karaiviki.html
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #762 στις: Παρ 31 Μάρ 2017 23:10 »
Αμα προσθεσεις ολα τα σκανδαλα των Μητσοτακεων πρεπει στανταρ να αγγιζουνε τριψηφιο νουμερο

Και ομως υπαρχουνε ανθρωποι που στηριζουνε ακομα αυτη την οικογενεια που εχει φαει τον αμπακα απο το κρατος

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #763 στις: Παρ 31 Μάρ 2017 23:37 »
Παράθεση
Η Ντόρα έδωσε σε ΜΚΟ $2,5 εκατ. για την… κλιματική αλλαγή στην Καραϊβική!

Διαβάστε σχετικά για Καραϊβική, Κλιματική Αλλαγή, ΜΚΟ, Νίκος Κοτζιάς, Ντόρα Μπακογιάννη, Υπουργείο Εξωτερικών,
Το ποσό των 2,5 εκατ. δολαρίων επιστρέφει στο ελληνικό δημόσιο το υπουργείο Εξωτερικών, ενώ έχει ζητήσει την επιστροφή ακόμη 10 εκατομμυρίων δολαρίων.

Όπως αναφέρει το ΥΠΕΞ, τα 2,5 εκατ. δολάρια είχαν χορηγηθεί το 2008, επί υπουργίας Ντόρας Μπακογιάννη, από την Υπηρεσία Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας του ΥΠΕΞ στο «Κέντρο Κλιματικής Αλλαγής της Κοινότητας της Καραϊβικής», στο όνομα της υλοποίησης προγραμμάτων.

Όπως διαπιστώθηκε, τα προγράμματα αυτά ουδέποτε υλοποιήθηκαν, ανεφέρε το υπουργείο, με συνέπεια να βρεθεί το εν λόγω ποσό ως επένδυση σε έντοκο ομόλογο δημοσίου, χώρας της Λατινικής Αμερικής, με μηνιαία απόδοση 5%.

Ακόμα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, έχει ήδη εντοπίσει και έχει ζητήσει την επιστροφή άλλων 10 εκατομμυρίων δολαρίων που είχαν δοθεί, επίσης, κατά την περίοδο 2008-2009, χωρίς τις απαραίτητες διασφαλίσεις, σε διαφόρους οργανισμούς και φορείς του εξωτερικού.

Το υπουργείο Εξωτερικών επισημαίνει ότι θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να αποδοθούν οι διαπιστούμενες ευθύνες.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση

Στο πλαίσιο της συλλογής ασκόπως σπαταληθέντων χρημάτων, κρυφών λογαριασμών και πάταξης της διαφθοράς, κατόπιν εντολής του Υπουργού Εξωτερικών, κ. Ν. Κοτζιά και ενεργειών των αρμοδίων Υπηρεσιών του Υπουργείου Εξωτερικών, υπό τον Πρέσβυ, κ. Ν. Βαμβουνάκη, εντοπίστηκε -μετά από μακρά και επίπονη έρευνα- και επεστράφη στις 24 Μαρτίου 2017, στην Τράπεζα της Ελλάδος, το ποσό των 2,5 εκατ. Δολ. ΗΠΑ που είχε χορηγηθεί το 2008 –επί Υπουργίας κας Ντόρας Μπακογιάννη- από την Υπηρεσία Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας (ΥΔΑΣ) του ΥΠΕΞ στο «Κέντρο Κλιματικής Αλλαγής της Κοινότητας της Καραϊβικής» (ΚΚΑΚΚ), στο όνομα της υλοποίησης προγραμμάτων.

Όπως διαπιστώθηκε, τα προγράμματα αυτά ουδέποτε υλοποιήθηκαν, καθότι η ελληνική πλευρά δεν είχε μεριμνήσει τότε, για τη σύνταξη και υπογραφή του απαιτούμενου Μνημονίου Κατανόησης, στο οποίο θα προβλέπονταν υποχρεώσεις και μηχανισμοί για την παρακολούθηση και τον έλεγχο εφαρμογής της Συμφωνίας.

Η συνέπεια των «παραλείψεων» ήταν να βρεθεί το εν λόγω ποσό, χωρίς να μας είναι γνωστό με τίνος την απόφαση, ως επένδυση σε έντοκο ομόλογο δημοσίου, χώρας της Λατινικής Αμερικής, με μηνιαία απόδοση 5%.

Πέραν του ποσού αυτού, το Υπουργείο Εξωτερικών έχει ήδη εντοπίσει -επίσης μετά από μακρά και κοπιαστική έρευνα- και ζητήσει την επιστροφή άλλων 10 εκατομμυρίων δολαρίων που είχαν δοθεί, επίσης, κατά την περίοδο 2008-2009, χωρίς τις απαραίτητες διασφαλίσεις, σε διαφόρους οργανισμούς και φορείς του εξωτερικού. Τα ποσά αυτά παραμένουν έως σήμερα αναξιοποίητα.

Υπό τη σκιά των ανωτέρω, εξυπακούεται ότι το Υπουργείο Εξωτερικών θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να αποδοθούν οι διαπιστούμενες ευθύνες.

http://www.tribune.gr/politics/news/article/344680/ntora-edose-se-mko-25-ekat-gia-tin-klimatiki-allagi-stin-karaiviki.html
Πως να το κάνουμε; Οι άλλοι είναι καλύτεροι.
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #764 στις: Παρ 31 Μάρ 2017 23:59 »
Και ΆΡΙΣΤΟΙ!

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #765 στις: Σαβ 01 Απρ 2017 03:11 »
Θα τη λάβετε την απάντηση σας Τσιπράκια.....απλά σήμερα ήταν φορτημένες οι γραμμές στα γραφεία στη Συγγρού!

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #766 στις: Δευ 03 Απρ 2017 15:50 »

"Έλα μωρέ τώρα, τι ασχολείσαι, όλοι ίδιοι είναι..."

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #767 στις: Δευ 03 Απρ 2017 16:00 »
Ολοι ιδιοι ειναι

Με τις ψήφους των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Νέας Δημοκρατίας, Ποταμιού και ΠΑΣΟΚ, το νέο, σκληρό, τρίτο μνημόνιο εγκρίθηκε από τη Βουλή. Συνολικά 222 βουλευτές ψήφισαν υπέρ, 64 κατά και 11 παρών.

Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/voylh/story/615425/diaskepsi-proedron-h-psifisi-toy-mnimonioy-tha-ginei-ta-ximeromata-tis-paraskeyis#ixzz4dBttZkcl

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #768 στις: Δευ 03 Απρ 2017 16:16 »
Σαν τις γκόμενες που λένε
"Όλοι οι άντρες είναι γουρούνια"
και τους τύπους που λένε
"Όλες οι γυναίκες είναι πουτάνες".

PAStakis, φτηνιάρικο το επιχείρημα για τον πλούτο των γνώσεών σου.
Σε περιμένω πιο δυνατό  ;)

Αλλά αν επιμένεις, νταξ.
Δικαίωμά σου κι έτς.

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #769 στις: Δευ 03 Απρ 2017 16:21 »
Eγω φταιω που αυτοι οι 222 ειναι ολοι αναλφαβητοι και δεν μπορουν να διαβασουν τι υπογραφουν;

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #770 στις: Δευ 03 Απρ 2017 16:31 »
Εννοείται.
Ποιος φταίει; Εγώ;
Ξέρεις, όταν πνίγεσαι και σου πετάνε ένα σωσίβιο δεν κάθεσαι να δεις αν είναι το ιδανικότερο. Το αρπάζεις κι ό,τι γίνει.

Εγώ το διάβασα το καλοκαιρινό MoU.
4 σελίδες ήταν.
Δεν είχε πουθενά αριθμούς και συγκεκριμένο μείγμα πολιτικής.
Αυτό θα έπρεπε να διαμορφωθεί μέχρι τον Οκτώβριο του 2015. 
Ξεκίνησε να διαμορφώνεται μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου και ουσιαστικά είναι υπό διαμόρφωση.
Διαμορφώνεται από ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ που κυβερνούν.
Όπως τα προηγούμενα, διαμορφώνοταν από το ΠΑΣΟΚ (1ο) και ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔηΜαρ (2ο).
Η συμφωνία προέβλεπε ότι η 2η αξιολόγηση θα κλείσει 6 μήνες μετά. 20 μήνες μετά, ακόμα δεν έχουν κάνει αυτά που δεσμεύτηκαν ότι θα έκαναν.
Τώρα κανονικά θα έπρεπε να κλείνει η 4η αξιολόγηση.

Λάθος της αντιπολίτευσης που έδωσε σωσίβιο στον Τσίπρα το 2015, νομίζοντας ότι έδινε σωσίβιο στη χώρα.
Έπρεπε να απέχουν σύσσωμοι από την ψηφοφορία κι ας έβγαζε το φίδι απ'την τρύπα μόνος του με τους "συντρόφους" του, τους αντιμνημονιακούς (ΛΑΕ κλπ).
Λίγες μέρες μετά, αυτή τη χείρα βοηθείας, τη δάγκωσε, λέγοντας
"Τους τελειώνουμε, ή μας τελειώνουν"
"Ή αυτοί, ή εμείς" και άλλα φαιδρά.
Εκείνη την περίοδο τραβήχτηκαν και οι διαχωριστικές γραμμές.
Ναι μεν αλλά, δεν χωράνε εδώ.

Τώρα, τα όλοι ίδιοι είναι κλπ,
διαψεύδεται από το ίδιο το γράφημα που ανέβασα.

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #771 στις: Δευ 03 Απρ 2017 17:29 »
Παράθεση
Eγω φταιω που αυτοι οι 222 ειναι ολοι αναλφαβητοι και δεν μπορουν να διαβασουν τι υπογραφουν;
Τι εγκάθετος που είσαι!

Μπορεί να μην είναι αναλφάβητοι όλοι, όπως μπορεί και να το ψήφισαν εκ παραδρομής, σιγά δηλαδή και τι έγινε, μπερδεύκαν*.
Είναι κι αυτοί οι δανειστές που βιάζονται να μας τον φορέσουν και πιέζουν (τώρα πιέζουν λέει να μας ρημάξουν τις έδρες από τις έδρες τους).

*Όπως προσφάτως ξαναμπερδεύκαν μερικοί και ψήφισαν άλλ' αντ' άλλων για την απόδοση ιθαγένειας σε απόγονους Ελλήνων Εβραίων του Ολοκαυτώματος.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #772 στις: Δευ 03 Απρ 2017 17:58 »
Ας έκλεινε ο Σαμαράς την αξιολόγηση να έβγαινε στις αγορές να κέρδιζε τις εκλογές.

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #773 στις: Δευ 03 Απρ 2017 18:04 »
Ας έκλεινε ο Σαμαράς την αξιολόγηση να έβγαινε στις αγορές να κέρδιζε τις εκλογές.

Ο ποιός; Να σαι καλά ρε φον που μας το θύμισες.

Αυτός που είχε υπογράψει για 4,5% πρωτογενές πλεόνασμα, ενώ ήδη τώρα το όριο είναι στο 2% με προοπτική να πάει στο 1,5%;

Εσείς που λέτε ότι δεν επέτυχε τίποτις η διαπραγμάτευση και η τακτική της Κυβέρνησής το έχετε αυτό υπόψιν;

Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν υπάρχει δεξιά. Και λέω δυστυχώς γιατί αν υπήρχε εκτός από προδοσίες, βασανισμούς, βιασμούς, σκοτωμούς κτλ. θα είχε στο ενεργητικό της και κάποια ορθολογικά και σωστά πράγματα. Έτσι αντί του συντηρητικού ορθολογισμού έχουμε Άδωνη και αγκαλιά με το παπαδαριάτο.

Αντί ριζοσπαστών φιλελεύθερων έχουμε τον εθνικό (ιστικό) φιλελευθερισμό του τέως φασιστοειδούς Βορίδη και τις πελατειακές σχέσεις της οικογένειας Μητσοτάκη που προβάλλονται ως αριστεία στους ανοήτους.

Φέρτε μου έναν σοβαρό δεξιό και μπορεί να αλλάξω τοποθέτηση :stop: B-) :-?.

Και εδώ μέσα στο φόρουμ κοιτάχτε μόνο τι πρεσβεύουν οι θιασώτες της Νέας δέξιας. Από το ακραίο φιλοφασισμό έως τον αντικοινωνικό φιλελευθερισμό της αγοράς αλά Πρώτο Θέμα της ρεμούλας. Στο στυλ έλα μωρέ όλοι μπορούμε να γίνουμε επιχειρηματίες...

Μετά ρε πασλάτε ποιος θα είναι εργάτης;

« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 03 Απρ 2017 18:08 από Mpakoulieros »
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #774 στις: Δευ 03 Απρ 2017 21:35 »
Όσοι βλέπουμε αντικειμενικά τα πράγματα και χωρίς παρωίδες γνωρίζουμε ότι ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ. Οι δικκοματιστές ας διαφωνούν.