Ο Μητσοτάκης «τρώει» την Παπακώστα για το χατίρι του Άδωνι - Τι απαντά η βουλευτής
Η κριτική της Κατερίνας Παπακώστα προς τον Άδωνι Γεωργιάδη της κόστισε τη θέση της αναπληρώτριας Τομεάρχη Υγείας της ΝΔ.
Η κ. Παπακώστα ζήτησε από τον Άδωνι Γεωργιάδη να παραιτηθεί ως ότου κλείσει η εξεταστική για την Υγεία τις εργασίες της.
Δεν είναι η πρώτη φορά που η βουλευτής της ΝΔ βάλει κατά του αντιπροέδρου του κόμματος της, καθώς τον είχε παλιότερα κατηγορήσει ότι στήριξε το σεξιστικό οχετό Κασιμάτη κατά της Τασίας Χριστοδουλοπούλου.
Φυσικά, ο πρόεδρος της ΝΔ δε καθυστέρησε να πάρει θέση... Υπεραμυνόμενος του (ακροδεξιού) αντιπροέδρου, καθαίρεσε με συνοπτικές διαδικασίες την αναπληρώτρια Τομεάρχη Υγείας, ενώ τη θέση της πήρε ο Ιάσων Φωτήλας.
Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά:
«Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, αντικαθίσταται η αναπληρώτρια Τομεάρχης Υγείας, βουλευτής Β' Αθηνών, κυρία Κατερίνα Παπακώστα, από τον βουλευτή Αχαΐας, κ. Ιάσωνα Φωτήλα».
Πάντως, φαίνεται πως στη ΝΔ υπάρχει... εσωτερική αναταραχή για το πόρισμα της Εξεταστικής.
Η Κατερίνα Παπακώστα απάντησε μέσω ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό, ενώ νωρίτερα είχε τονίσει στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ότι η κριτική της προς τον Άδωνι Γεωργιάδη είναι προσωπική της άποψη και όχι δημόσια τοποθέτηση:
Παπακώστα "κρεμάει" κι ο Καραγκούνης - "Εξαιρετικό" χαρακτηρίζει τον Άδωνι
«Ο κ. Γεωργιάδης κάνει εξαιρετικά την αντιπολιτευτική του δουλειά και νομίζω ότι δεν έχει ανάγκη υποδείξεων ο πρόεδρος της ΝΔ για το τι θα κάνει για το κάθε και για το οποιοδήποτε στέλεχος. Η προσωπική μου ταπεινή μου άποψη είναι ότι ο κ. Γεωργιάδης κάνει εξαιρετικά τη δουλειά του, δεν ξέρω πώς το έχει γράψει και το έχει πει η κ. Παπακώστα», δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ.
Η ΝΔ ανακοίνωσε ότι στην εξεταστική επιτροπή για την υγεία θα συμμετάσχουν οι εξής βουλευτές του κόμματος: Γιώργος Βλάχος, Γιώργος Γεωργαντάς, Γιάννης Κεφαλογιάννης, Νότης Μηταράκης και Χρήστος Μπουκώρος.
http://www.documentonews.gr/article/o-mhtsotakhs-trwei-thn-papakwsta-gia-to-xatiri-toy-adwni-ti-apanta-h-boyleyths_________________________________________________
Στο ίδιο κόμμα με ένα Πρόεδρο από μεγάλο τζάκι και τις δύο φορές, με ένα στενό συνεργάτη όπως και τότε έτσι και τώρα να παίζει τον ρόλο της Σαλώμης. Και να δεχθώ ότι τον Άρη τον είχα για Σαλώμη, τον Μπουμπύκο δεν τον είχα. Καρατομήσεις με το έτσι θέλω και κατόπιν επιθυμίας ένος και μόνου άνθρώπου με δημοκρατικές διαδικασίες.
Ένας γόνος μεγάλης οικογένεις έχει γίνει υποχείριο ένος ακροδεξιού - χουντικού, αφού 'ανταλάξαν προβατάκια στη στάνη
- συγγνωμη εσωκομματικούς ψήφους με αντάλαγμα μια θεσούλα.
Η ΝΔ έχει γίνει ένα μέιγμα ακροδεξιών - κρατιστών και καρεκλοκένταυρων με ένα φιλελεύθερο προσωπείο προκειμένου να κερδίσει την έυνοια και την στήριξη των Ευρωπαίων μασόνων.
Η πλάκα είναι ότι αντικαθίσταται από τον Φωτήλα, τον ΠΑΣΟκογενή Φωτήλα. Ούτε τα προσχήματα δεν κρατιούνται πια. Τέτοια ομοιότης. Ο οποίος έκανε ένα πέρασμα από το Μπομπολοπόταμο του.... μεγάλου δημοσιογράφου (για πολλά χρόνια στην ΕΡΤ που τον πλήρωνε ο ελληνικός λαός) σε μια νύχτα έφτιαξε κόμμα και την άλλη έφτασε δημοσκοπικά στο 5%. Το Ποτάμι έκανε την δουλειά του, ξέπλυνε ότι είχε να ξεπλύνει (εκτός από τα στελέχη του που δεν ξεπλένονται με τίποτα) και έγινε ρυάκι. Ξέβρασε οτιδήποτε περιττό και άχρηστο προς όλες τις κατευθύνσεις, Αλλοί τραβήξαν για ΠΑΣΟΚ και άλλοι για ΝΔ.