Αποστολέας Θέμα: Διαφημιζόμενες εταιρίες στο Ζωσιμάδες  (Αναγνώστηκε 7884 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΠΑνουργοΣ

• Sr. Member
    • Προφίλ
 Σταθερές πινακίδες μπροστά από τη μικρή σκεπαστή,δωρότυπο-ιντερσαλόνικα-ΤΝΤ-ιπποκράτειο
 Τράπεζα Ηπείρου μετά τα κόρνερ διαγώνια.
 Εναλλασσόμενες,intersport-status bet-dole-sporting bet-μαλαματίνα-κοτόπουλα Άρτας-brothers in law-vista 
 bet-Tράπεζα Ηπείρου-stoiximan-benjamin moore-molinari.
 Σταθερές εστιών,morris-stoiximan-benjamin moore.
 Πάγκος novasports-nike.
 Σταθερές στη μεγάλη σκεπαστή,Μάντζιος (ζαχαροπλαστεία)-Έξαρχος (αρτογλυκίσματα)-Μπαράτσας (καύσιμα)-ικτεο Παπαδόπουλος-gyroland-aar hotel.

Δεν υπάρχει φέτος,χορηγός θύρας 9-10.Οι πινακίδες εστιών μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού :P δύσκολη   
 εποχή να βρείς χορηγούς.
>Είμαι για σένα ο πιστός παγουράς,μες στη καρδιά μου είναι μόνο ο ΠΑΣ,κι όταν γεράσω πάλι θα με εδώ,πλάι σου δίπλα απ'τό πρώτο λεπτό.
>Πότε μου γάβρος δεν θα γίνω εγώ,ούτε χανούμι,ούτε βαζελός.Ούτε γριά,ούτε παοκτσής,ούτε σκουλήκι,ούτε οφητσής.
Μόνο ΠΑΣ θα είμαι εγώ,ποκίτη βάλτο στο μυαλό!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Διαφημιζόμενες εταιρίες στο Ζωσιμάδες
« Απάντηση #1 στις: Σαβ 19 Σεπ 2015 20:23 »
Το θέμα τι έσοδα έχει η ΠΑΕ από τους χροηγούς και γιατί οι επιχειρηματίες της πόλης είναι αδιάφοροι.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Σαβ 19 Σεπ 2015 21:05 »
- Οι επιχειρηματίες σε μια επαρχιακή πόλη μετράνε και το τάληρο.

- Οι επιχειρηματίες σε μια επαρχιακή πόλη, ακόμα κι αν δεν έχουν ανάγκη να μετρήσουν το τάληρο, δεν μπορούν να καταλάβουν οτι όσο πιό κρίση, τόσο πιό χρειάζονται διαφήμιση και μάρκετινγκ εν γένει.

- Οι επιχειρηματίες σε μια επαρχιακή πόλη, αφουγκράζονται το κοινό αίσθημα και γυρίζουν την πλάτη εκεί που τη γυρίζουν και οι δυνάμει πελάτες τους.

- Μια ομάδα, αν θέλει να έχει έσοδα από χορηγίες, να χτυπήσει καλό "τηλεοπτικό" αποδεικνύοντας το ενδιαφέρον του κόσμου της να την παρακολουθεί όπου κι αν παίζει κ.λπ., πρέπει πρώτα απ' όλα να έχει το γήπεδό της γεμάτο. Η εμπορική αξία του ΠΑΣ ήταν άλλη το 1977, άλλη το '84, άλλη το '96, άλλη το '01 και άλλη το '15 (πήρα τυχαία κάποιες χρονιές - ορόσημα).

:mono: 
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Σαβ 19 Σεπ 2015 23:17 »
Επίσης ρόλο παίζουν και οι απαιτήσεις της ΠΑΕ προς τους ντόπιους επιχειρηματίες.

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Πεμ 24 Σεπ 2015 18:25 »
  επιπλέον, σταθερές πινακίδες μπρόστά από τη μικρή σκεπαστή, τζόκερ (βασικός χορηγός),epsilon net.
  Τζελάλης,στοίχημα μετά τα σημαιάκια διαγώνια.
  Σταθερές εστιών sym-τζόκερ.
  Eναλασσόμενες,ικτεο autovision-sym-nike.
  Σταθερή στη μεγάλη σκεπαστή,σεπ παπαδόπουλος (υπέρ αγορά ;) ή σ/μ)
  Μικροί πάγκοι,ικτεο autovision.

Γνωστό νερό της περιοχής,διαφημίζετε με πινακίδες σε Πανθρακικό,Ξάνθη,Πανιώνιο,ΑΕΠ Ηρακλής.
  Λυπηρό να μην έχει ούτε μία στο Ζωσιμάδες.
>Είμαι για σένα ο πιστός παγουράς,μες στη καρδιά μου είναι μόνο ο ΠΑΣ,κι όταν γεράσω πάλι θα με εδώ,πλάι σου δίπλα απ'τό πρώτο λεπτό.
>Πότε μου γάβρος δεν θα γίνω εγώ,ούτε χανούμι,ούτε βαζελός.Ούτε γριά,ούτε παοκτσής,ούτε σκουλήκι,ούτε οφητσής.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Παρ 25 Σεπ 2015 12:16 »
στο ημιχρονο χθες αυτο κοιταζα
πραγματικα ελαχιστες οι διαφημισεις.
ας ειναι και 15 αν εξαιρεσουμε ΟΠΑΠ και πολυεθνικες.

αλλο ενα ρεκορ

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Τετ 07 Οκτ 2015 15:50 »
Εύκολο είναι νομίζεις να βρεις, σε τέτοιες εποχές μάλιστα, πολλούς μλκες να πληρώνουν για να τς διαφημίζει Η κινητή δυσφήμιση στην πόλη Κιτσιομπίλης;
Οι επιχειρηματίες της πόλης δεν βάζουν διαφημίσεις γιατί κάνουν πόλεμο στον προεδρούλη. Επίσης γραφείο τύπου κι εμπορικό τμήμα δεν δουλεύουν καλά, να έρθουν πίσω οι πρώην.
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 07 Οκτ 2015 22:19 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Παρ 09 Οκτ 2015 23:53 »
Παράθεση
γραφείο τύπου κι εμπορικό τμήμα δεν δουλεύουν καλά, να έρθουν πίσω οι πρώην.
dreven o ΧΒ ξεμπέρδεψε με το παλιό   ;)

με αεπ,εναλασσόμενες avis-counterpain-hausbrandt
Σταθερές στη μεγάλη σκεπαστή,καμινάς(χαλιά κ.α.),δωρότυπο

Το γνωστό νεράκι διαφημίζετε και στη ΠΑΕ ΠΑΟΚ. >:(
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 10 Οκτ 2015 00:00 από ΠΑνουργοΣ »

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Δευ 26 Οκτ 2015 17:40 »
 Σταθερή πινακίδα εστιών "αφοί οικονόμου" (ζάντες,ελαστικά).
 Σταθερή πινακίδα στη μεγάλη σκεπαστή physio active.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Παρ 06 Νοέ 2015 21:57 »
Το νερο Ζαγορι δεν διαφημιζεται μεσω του ΠΑΣ φετος?
εχει ριξει ολα τα λεφτα στους νεους καλλιτεχνες  οπως αυτος παρακατω μαλλον :P :P :P :P

www.youtube.com/watch?v=WYHqsXrGztc

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Παρ 06 Νοέ 2015 23:37 »
Το νερο Ζαγορι δεν διαφημιζεται μεσω του ΠΑΣ φετος?
εχει ριξει ολα τα λεφτα στους νεους καλλιτεχνες  οπως αυτος παρακατω μαλλον :P :P :P :P

www.youtube.com/watch?v=WYHqsXrGztc

Δεν πιστεύω στα μάτια μου  %-| ... πώς έγινε έτσι ο LOCO από την μια στην άλλη?  :(
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 06 Νοέ 2015 23:41 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Τρι 01 Δεκ 2015 17:38 »
Παράθεση
Η «ΒΙΚΟΣ COLA» για δύο χρόνια στο πλευρό της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα!
• Μεγάλη χορηγική συμφωνία, διάρκειας δύο χρόνων, υπέγραψαν η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε. (ΒΙΚΟΣ Α.Ε.), η μεγαλύτερη Ελληνική εταιρεία εμφιαλώσεως του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «ΒΙΚΟΣ» και των Φυσικών Μεταλλικών Αναψυκτικών «Βίκος».
Η συμφωνία αφορά το καινοτόμο προϊόν Φυσικό Μεταλλικό Αναψυκτικό «Βίκος Cola» και από την Ηπειρωτική Βιομηχανία, γίνεται λόγος για «αφετηρία μιας ισχυρής και πρωτοποριακής συνεργασίας».  «Η εταιρεία -προσθέτει στην ανακοίνωση- θα στηρίξει τον κορυφαίο αθλητικό Σύλλογο της πόλης τόσο στους ποδοσφαιρικούς αγώνες όσο και σε εταιρικές δράσεις κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης που αναλαμβάνει η Π.Α.Ε».
Σε δήλωσή του ο κ. Κωνσταντίνος Σεπετάς, Sales & Marketing Director της Ηπειρωτικής Βιομηχανίας Εμφιαλώσεων Α.Ε. (ΒΙΚΟΣ Α.Ε.),  ανέφερε αμέσως μετά την επίτευξη της συμφωνίας: «Αποτελεί μεγάλη χαρά για εμάς που από φέτος θα στηρίζουμε χορηγικά την ιστορική Π.Α.Ε. του τόπου μας. Πιστεύουμε ότι η συνεργασία μας με την ομάδα του Π.Α.Σ. Γιάννινα μπορεί να αποτελέσει τη βάση για μια σειρά ενεργειών και δραστηριοτήτων που προάγουν τον αθλητισμό. Στο πλαίσιο αυτό, ενώνουμε από φέτος, και για τα επόμενα δύο χρόνια, τις δυνάμεις μας με τον Π.Α.Σ. Γιάννινα και βρισκόμαστε δίπλα του για μια επιτυχή πορεία στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος. Με όχημά μας τη «Βίκος Cola», στηρίζουμε τον Π.Α.Σ. Γιάννινα και δίνουμε ώθηση στους παίκτες για μια ποδοσφαιρική πορεία αντάξια της ιστορίας του Συλλόγου».
Την ικανοποίησή της για τη συμφωνία εξέφρασε και η Διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, τονίζοντας μεταξύ άλλων, τα εξής: «Η παρουσία μιας μεγάλης ηπειρώτικης βιομηχανίας στο πλευρό του Π.Α.Σ. είναι κάτι παραπάνω από σημαντική».
proinoslogos.gr

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Τρι 01 Δεκ 2015 20:58 »
Ειμαστε εμεις και αλλες  15 παε και καμια 10 καε που διαφημιζει τον  ''Βικο''...

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Τρι 01 Δεκ 2015 21:03 »
Ειμαστε εμεις και αλλες καμια 15 παε και καμια 10 καε.....

Αυτό δεν μειώνει την χορηγία ως κίνηση και πρόθεση... της οποίας το "μεγέθος" δεν γνωρίζουμε. Πόσο μάλλον το ενδιαφέρον των χορηγών... ως πρόοδο.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Πεμ 03 Δεκ 2015 22:41 »
Παράθεση
Μεγάλη χορηγική συνεργασία της «Βίκος Cola» με την Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε. (ΒΙΚΟΣ Α.Ε.), η μεγαλύτερη Ελληνική εταιρεία εμφιαλώσεως του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «ΒΙΚΟΣ» και των Φυσικών Μεταλλικών Αναψυκτικών «Βίκος», βρίσκεται από φέτος, και για τα επόμενα δύο χρόνια, στο πλευρό του ιστορικού Π.Α.Σ. Γιάννινα.

Η χορηγική υποστήριξη στο μεγάλο ποδοσφαιρικό σωματείο της Ηπείρου από ένα νέο  καινοτόμο προϊόν, όπως είναι το Φυσικό Μεταλλικό Αναψυκτικό «Βίκος Cola», σηματοδοτεί την αφετηρία μιας ισχυρής και πρωτοποριακής συνεργασίας.

Η καταξιωμένη Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε., εκφράζοντας τη διαρκή και έμπρακτη υποστήριξή της σε όλες τις αθλητικές, πολιτιστικές και κοινωνικές δράσεις στην πόλη των Ιωαννίνων, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου, έχει ισχυρή πεποίθηση ότι μέσα από αυτήν τη σύμπραξη, μπορούν να επιτευχθούν σημαντικά βήματα ανάπτυξης και ευημερίας για τον τόπο. Η εταιρεία θα στηρίξει τον κορυφαίο αθλητικό Σύλλογο της πόλης τόσο στους ποδοσφαιρικούς αγώνες όσο και σε εταιρικές δράσεις κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης που αναλαμβάνει η Π.Α.Ε.

Με αφορμή τη χορηγική συνεργασία, η Διοίκηση του Π.Α.Σ. Γιάννινα επεσήμανε σχετικά: «Σε μια καθοριστική στιγμή τόσο για την ομάδα μας, όσο και για τον τόπο μας, η «ένωση» μας με την εταιρία ΒΙΚΟΣ Α.Ε., μας δίνει τη δυνατότητα να ισχυροποιήσουμε τη θέση μας και να προσφέρουμε κι εμείς με τη σειρά μας όλο και περισσότερα στην τοπική κοινότητα. Η παρουσία μιας μεγάλης ηπειρώτικης βιομηχανίας στο πλευρό του Π.Α.Σ. είναι κάτι παραπάνω από σημαντική».

Από την πλευρά της ΒΙΚΟΣ Α.Ε., ο κ. Κωνσταντίνος Σεπετάς, Sales & Marketing Director της Ηπειρωτικής Βιομηχανίας Εμφιαλώσεων Α.Ε. (ΒΙΚΟΣ Α.Ε.), δήλωσε σχετικά: «Αποτελεί μεγάλη χαρά για εμάς που από φέτος θα στηρίζουμε χορηγικά την ιστορική Π.Α.Ε. του τόπου μας. Πιστεύουμε ότι η συνεργασία μας με την ομάδα του Π.Α.Σ. Γιάννινα μπορεί να αποτελέσει τη βάση για μια σειρά ενεργειών και δραστηριοτήτων που προάγουν τον αθλητισμό. Στο πλαίσιο αυτό, ενώνουμε από φέτος, και για τα επόμενα δύο χρόνια, τις δυνάμεις μας με τον Π.Α.Σ. Γιάννινα και βρισκόμαστε δίπλα του για μια επιτυχή πορεία στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος. Με όχημα μας τη «Βίκος Cola», στηρίζουμε τον Π.Α.Σ. Γιάννινα και δίνουμε ώθηση στους παίκτες για μια ποδοσφαιρική πορεία αντάξια της ιστορίας του Συλλόγου».

Αυτά... ΣΕΠΕ... TASCAS  ::)
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 03 Δεκ 2015 22:45 από New Pas. Pas »

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Παρ 04 Δεκ 2015 22:45 »
pH = 7,6
Αγωγιμότητα/ Conductivity = 488 μS/cm (25oC)
Σκληρότητα Ολική (Total Hardness) = 259 mg/l (ως CaCO3)
Στερεό Υπόλειμμα (Dry residue) (180oC) = 290 mg/l
ΚΑΤΙΟΝΤΑ / CATIONS (mg/l):
Ασβέστιο   Ca2+ = 102
Μαγνήσιο   Mg2+ = 1,1
Νάτριο   Na+ = 2,3
Κάλιο   K+ = 0,5
Αμμώνιο   NH4+ < 0,1
ΑΝΙΟΝΤΑ / ANIONS (mg/l):
Όξινα Ανθρακικά   HCO3- = 289
Χλώριο   Cl- = 7,9
Θειϊκά   SO42- = 8,7
Νιτρικά   NO3- = 7,9
Νιτρώδη   NO2 - < 0,05

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Δευ 18 Ιαν 2016 18:45 »
 Εναλλασσόμενες πινακίδες HELL (ενεργειακό ποτό), Ηλέκτρα (έπιπλα) 
 Βίκος cola στη μικρή σκεπαστή (χορηγός κερκίδας) κ σταθερές (μας κοκκίνησε το γήπεδο  ;) 8) :-? ::) :P :joker: :pashat: :mono: :mono: :mono: :mono:

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Σαβ 06 Φεβ 2016 23:59 »
Εναλλασσόμενες πινακίδες  expert-Nissan Καλλής
Σταθερή πινακίδα (εστίας)  f&u (smart tv)
Σταθερή πινακίδα (μικρή σκεπαστή) ιντερσαλόνικα

Σταθερή πινακίδα στη μεγάλη σκεπαστή physio activ (είχα προσθέσει e κατά λάθος,παλιότερα ) συνεργαζόμενου φυσιοθεραπευτή.

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Κυρ 21 Φεβ 2016 19:32 »
Εναλλασσόμενες πινακίδες geyer (ηλεκτρολογικό υλικό),eurobank (κάρτα επιστροφής)
Χορηγοί από την επίσημη σελίδα
Παράθεση
http://www.pasgiannina.gr/sponsor
Υπάρχει αρχείο που ανοίγει με pdf και αναφέρει τις χρεώσεις για διαφήμιση εταιρίων στο γήπεδο.Δεν μπόρεσα να το ανεβάσω,βλέπουμε ότι εναλλασσόμενη πινακίδα 2ης τηλεοπτικής ευθείας 100 μέτρων (20 εμφανίσεις 45 δευτερολέπτων) στοιχίζει 10.000 ευρώ,σταθερή πινακίδα 2ης τηλεοπτικής σειράς (9 μέτρα μήκος-1 μέτρο ύψος) 6.000 ευρώ,σταθερή πινακίδα 3ης τηλεοπτικής σειράς (12 μέτρα μήκος-1 μέτρο ύψος) 5.000 ευρώ.
Σταθερή πινακίδα μεγάλης κερκίδας (6 μέτρα μήκος-1 μέτρο ύψος) 1250 ευρώ (3 μέτρα μήκος-1 μέτρο ύψος) 875 ευρώ,διαφήμιση πάγκων 18.000 ευρώ.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Κυρ 21 Φεβ 2016 22:06 »
Πανούργε ανέπτυξε κάπως το θέμα.Μην μένεις μόνο στο θέμα διαφημίσεων.Υπολόγισε αν μπορείς τα οικονομικά κτλ.

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Παρ 26 Φεβ 2016 00:38 »
 Μέσα από την αναφορά των επιχειρήσεων κυρίως σκοπός είναι να ξέρουμε ποιες διαφημίζονται μέσω της ομάδας μας.
Παράθεση
Υπολόγισε αν μπορείς τα οικονομικά κτλ
Εξωαγωνιστικό θέμα,το οποίο αποφέρει έσοδα. ;)Με βάση τις τιμές που αναφέρει η παε,μπορούμε να εκτιμήσουμε κατά προσέγγιση τα προσδοκώμενα έσοδα.Με "συγκρατημένους" υπολογισμούς,τα εκτιμώ σε 250.000 ε.Το μεγαλύτερο μέρος προέρχεται από τις εναλλασσόμενες διαφημίσεις,οι οποίες θεωρώ πως στοιχίζουν ακριβά χωρίς να γνωρίζω τις αντίστοιχές τιμές άλλων ομάδων.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Παρ 26 Φεβ 2016 00:48 »
Αν μπορείς να βάλεις και το οικονομικό στοιχείο κατά προσέγγιση θα γίνει πιο ενδιαφέρον.Αν βρεις στοιχεία και από άλλες ομάδες σε θέματα μάρκετινγκ να συγκρίνουμε τότε ακόμα καλύτερα.Μπορεί το θέμα να γίνει καλύτερο.Η παράθεση μόνο επιχειρήσεων δεν είναι τόσο ουσιαστική.Τουλάχιστον έτσι το βλέπω.Επίσης παρουσίαση ενεργειών μάρκετινγκ από την ΠΑΕ εκτός από πινακίδες.Αν και δύσκολο αυτό.Ανάλυση δεδομένων κτλ.Πάντα με προσέγγιση.

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Σαβ 18 Ιούν 2016 16:37 »
 Βρήκα τις τιμές για τις διαφημιζόμενες εταιρίες στο Ζωσιμάδες για το 2016-17
http://www.pasgiannina.gr/xorigiko.pdf