Αποστολέας Θέμα: γαύρος - ΠΑΣ  (Αναγνώστηκε 35904 φορές)

Συνδεδεμένος Mpakoulieros

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.597
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
Απ: γαύρος - ΠΑΣ
« Απάντηση #125 στις: Κυρ 27 Σεπ 2015 15:14 »


   Νομίζω το θέμα Lila είναι off topic σε αυτό το ποστ. Καλύτερα να πάτε στο ποστ Αντι Λίλα να γράψετε ότι θέλετε.

   Το τελευταίο που γράφω εδώ για το Λίλα: Δεν ξέρω και δεν έχω εξακριβώσει γιατί αυτός ο πανηγυρισμός σημαίνει μεγάλη αλβανία. Πιο πολύ μου κάνει τη σημαία της Αλβανίας. Δεν ξέρω βέβαια αν κάνω λάθος, οπότε καλό θα ήταν στο ποστ του Λίλα να ξεκαθαριστεί και αυτό.
   Κατά τα άλλα δεν το σώζει το ΛίλΑ αυτό. Στο 5-1 και όταν όλοι υποφέρουμε αυτός πανηγυρίζει...

    Επειδή το κάνουν όλοι οι αλβανοί ποδοσφαιριστές αυτό μάλλον είναι συνεννοημένοι, έχει δίκιο ο Αγιούτο. Μικρές χώρες, μεγάλα κόμπλεξ...

    Κατά τα άλλα ας δωθεί τέλος σε αυτό το ποστ για τον πανηγυρισμό Λίλα και ας συζητήσουμε λίγο τα αγωνιστικά. Φάγαμε αμαχητι πεντάρα, μην το ξεχνάτε.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.558
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
Απ: γαύρος - ΠΑΣ
« Απάντηση #126 στις: Κυρ 27 Σεπ 2015 15:41 »
Ο ΠΑΣ ΕΝΩΝΕΙ.

Πάντα το πίστευα αυτό,διαχρονικά.
Σημειωτέον,
δεν αφορά μόνο τον καζανοκέφαλο ποδοσφαιριστή
της ομάδας μας αλλά και κάποιους δικούς μας,το ίδιο καζανοκέφαλους,
που για δικούς τους λόγους επιθυμούν τη διαίρεση του λαού του ΠΑΣ...
Και σ' αυτό δεν έχει ευθύνη κανένας πρόεδρος
και καμία διοίκηση της ομάδας.
Το "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" έχω χρόνια να το νιώσω,
σε ό,τι αφορά τον φίλαθλο και οπαδικό τομέα...
Τέλος πάντων, μεγάλη συζήτηση αυτή...και ίσως ουτοπική...
Αλλά δεν φταίω εγώ και αρκετοί άλλοι που έχουμε
τις ίδιες απόψεις και ιδέες, έτσι μεγαλώσαμε με τον ΠΑΣ,
ΕΝΩΜΕΝΟΙ!
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 27 Σεπ 2015 15:44 από Crimson Glory »

Αποσυνδεδεμένος chilly

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.780
    • Προφίλ
Απ: γαύρος - ΠΑΣ
« Απάντηση #127 στις: Κυρ 27 Σεπ 2015 16:08 »

Κατα τεταρτον το σημα οπως εγραψα πιο πανω και που δεν το εμαθα ουτε στο λυκειο ουτε στο πανεπιστημιο ειναι το σημα της μεγαλης  αλβανιας....μην αγχωνεσαι περισυ το εμαθα και γω και ας φωναζει ο τσιλης οτι δεν φωναζα τοτε που βγηκαμε ευρωπη....

Κατα πεμπτον ποδοσφαιριστης του ΠΑΣ δεν κατεβαζει το κεφαλι οταν κανει το 5 1   .....τραβαει τον πανηγυρισμο του και τρχει να παρει τη μπαλα να βαλει το επομενο.....αλλα το κεφαλι δεν το κατεβαζεις στο καστρο του αλλουνου

Κατα εκτον και τελευταιον λυπουμε που η ποδοσφαιρικη παρουσια του λιλα μας ανεβαζει ενα επιπεδο πιο πανω.....αλλα αυτος εχ αλλα στο κεφαλι τ

Τελευταία παρέμβαση πάνω στο θέμα. Θοδωρή μου δεν μιλάω προσωπικά για σένα. Δεν μπορώ να θυμάμαι ή να ανατρέχω σε παλιά ποστ για να δω ποιοί μιλάγαν εναντίον και υπερ του Λίλα τότε. Εγώ αυτό το σήμα το ξέρω λοιπόν από τότε που υπήρχε ο UCK στο Κόσοβο και όπου σκατά αλλού υπήρχε, κάναν αυτό το σήμα και φωνάζαν ''ου ου ου τσε κα''. Από τότε λοιπόν είχαμε κάποιους μαλάκες αλβανούς να μιλάνε για μεγάλη αλβανία και κάποιους μαλάκες έλληνες να μιλάνε για πόλεμο και πάμε να πάρουμε τα Τίρανα. Από τότε το ίδιο γραφικοί έχουν μείνει όλοι. Λες και ο αλβανός που έχει επιχείρηση στην Αθήνα ή στα Γιάννενα ή ο έλληνας επιχειρηματίας της Αλβανίας έχει τίποτα να χωρίσει με τον πελάτη του. Ένα από τα πιο σπαθιά παιδιά που υπάρχουν στην κερκίδα είναι Αλβανός και είμαι πολύ περήφανος που είμαι φίλος του. Και έχει τρέξει για την ομάδα, και όλα τα τμηματά της, απίστευτα και περισσότερο από ότι πολλοί ελληνάρες γιαννενάρες εδώ μέσα. Μαλακίες λέω γω...Πάμε παρακάτω.
Προσπαθούσα να υπερασπιστώ τον Λίλα τόσο καιρό όχι γιατί γουστάρω τις μαλακίες του ούτε γιατί είμαι επιλεκτικός αντιφασίστας. Απλά γιατί είναι από τα 6άρια που γουστάρω (να τρέχει, να δέρνει, να δαγκώνει, να μαρκάρει, να κόβει, να παίρνει την κεφαλιά, να δίνει μια σωστή πάσα στα 10 μέτρα και ενίοτε να βαράει κανά σουτ) αλλά και γιατί έδινε το 101% των δυνατοτήτων του για την φανέλα. Δυστυχώς ο ΧΒ αφήνει την ομάδα χωρίς αξιοπρεπείς παίχτες για να μπορούσα να πω '''αντε και γαμήσου ρε Άντι, μας τα έκανες τούμπανο''. Ως χτες όμως αυτό. Γιατί χτες (πρώτος έγραψα οτι με ενοχλεί ο πανηγυρισμός του σε σκορ 5-1. Όχι μόνο δικός του, όποιος και άλλος να ταν), απέδειξε οτι τον ενδιαφέρει ο εαυτός του και η προβολή του. Και αυτό είναι το πρώτο που με χαλάει. Πλέον το γυαλί ράγισε και για μένα (γι αυτό τον λόγο και όχι την πεταλούδα). Για τον υπόλοιπο κόσμο χτες ράγισε λόγω της πεταλούδας. Δεν πειράζει. Και καλό θα είναι και για την ΠΑΕ να του δώσει το ελευθέρας. Πήγα για τρέξιμο το πρωί μιλούσαν όλοι για τον Λίλα και την πεταλούδα, πάω στο γυναικείο μπασκετ μιλάνε όλοι για τον Λίλα και την πεταλούδα. Μόνο κακό θα κάνει στην ομάδα και στην σχέση της με τον κόσμο, η παρουσία του σε κάποιο άλλο αγώνα. Και δυστυχώς γιατί όπως προ-είπα τον έχω καψούρα αγωνιστικά.
Μεγάλε Γιώργο μόνο εσύ έμεινες να μας δείχνεις πως είναι τα αγαπημένα μας 6άρια.
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 27 Σεπ 2015 16:16 από chilly »
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος XARIS1966

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 477
    • Προφίλ
Απ: γαύρος - ΠΑΣ
« Απάντηση #128 στις: Κυρ 27 Σεπ 2015 17:25 »
Στα αγωνιστικα και με πολλα νευρα ακομα...ειναι απο τα ματς που στραβωνουν γιατι..ετσι !πολυ καλη παρουσια μεχρι το 30 οπου δεν πιεστηκαμε ιδιαιτερα,κατα διαστηματα παταγαμε τη μπαλα και ειχαμε και την κλασσικη με φονσι...μετα το ΧΑΟΣ! Παντως ολα το γκολ του γαβρου ειναι "οτι να ναι" και ας ακουγεται γραφικο αυτο μετα απο ηττα με σκορ 5-1...
Ατομικα για καθε παιχτη ξεχωριζουν αρνητικα κατ εμε Μιχαηλ και Τζιμο..καλος παιχτης ο Θεμης αλλα στα χαφ δεν υπαρχει...ειμαστε -1 εκει...παλι κακο ματς ο Μιχαηλ που δεν την πετυχαινει με τιποτα...λαθος για μενα η αλλαγη του Μπεριου λες και εφταιγε αυτος για τις ζεμπεκιες στην αμυνα...
το προβλημα φετος ειναι στον αξονα και φαινεται αυτο για δευτερο σερι εκτος...τζιμο μιχαηλ και μπεριος δε γινεται να συνυπαρχουν στην ενδεκαδα...δυο απο τους τρεις στα μπακ και κοζορωνης στα χαφ...(για τον αλβανο δεν το συζηταμε καν μετα τα χθεσινα)
Κατα τα αλλα ....να το θυμαστε καλα ρε κωλογαβροι που κυνηγατε εκτο και εβδομο γκολ...εχει και δευτερο γυρο

Αποσυνδεδεμένος vagge-lakis-buffon

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.090
    • Προφίλ
    • http://oi42.tinypic.com/x0scud.jpg
Απ: γαύρος - ΠΑΣ
« Απάντηση #129 στις: Κυρ 27 Σεπ 2015 18:55 »
Συμφωνώ με Χάρη

Αγωνιστικα ειχε ενα τρόπο παιχνιδιου η ομαδα στα 20-25 λεπτά. Αν και το κεντρο μας ηταν πολυ αργό στα μαρκαρισματα.

Η χρησιμοποιηση του Λιλα στα χαφ δν επιασε τοπο διοτι μεχρι τοτε ειχαμε πιεση πολυ. Να μου πεις ποιον να εβαζε ? Εχει πολλα παιδια που έχουν καβλες με τν γαυρο.

Τα στοπερ μας εκαναν το λαθος να προσπαθουν να παιζουν γρηγορα την μπαλα καθως και να μαρκαρουν μακρια απο τους επιθετικούς φοβουμενη την καρτα ή καποιο ανυπαρκτο πέναλτι.

Κ εφοσον τα χαφ προσπαθουσαν να βοηθήσουν το αργο κεντρο μας στα μαρκαρισματα, εμεναν εκτεθειμένα τα μπακ.

Τα γκολ το πρωτο ειναι τυχερο γτ εκει που βγαινει η μπαλα δν υπαρχει παιχτης μας και ηταν σαν να βαραει πέναλτι στον Βελλιδ.

Το δεύτερο φέρει ευθυνη ολοι η αμυντικη γραμμη γιατι γίνεται παράλληλη μπαλια και ενας δν τις ριχνει ενα σκαπετιμα να παει να γαμηθει η πτανα.
Ισα ισα ολοι αποφεύγουν ή παθαίνουν πατατρακ και 2-0
Στο 3-0 για μενα φταιει το στησιμο της ομαδας σε κορνερ κ ειδικα με ομαδες  Ολυμπιακό κτλ. Θα επρεπε να υπαρχει παιχτης και στο δεύτερο δοκάρι.
Αν κ ο Βελλιδης αν απλωνε χερι την εδιωχνε.

Στο δεύτερο μέρος παλι τα ιδια αλλα με Τζιμο και Τσουκαλα να παιζουν ακριβως μπροστα και κοντα στην αμυνα ωστε να δείνουν βοηθειες στην αμυνα. Ο γαυρος το καταλαβε νωρις κ ξεκινησε πλαγιοκοπιση τα χαφ στα ιδια με το πρωτο μερος. Οποτε τα μπακ γινοταν σακούλες.

Προσπαθησαμε να βγάλουμε επιθεσεις με 2 παιχτες. Ενας Τσαβες και εναλλάξ ή Ακοστα ή Μανια.

Αι ντε ο Τσαβες ειναι μαεστρος και θελει μαν του μαν επιθεσεις, οι αλλοι 2 επρεπε να καλύπτουν λιγο την μπαλα να ανεβουν στηρίγματα να βαλουν το σωμα τους να προσπαθησουν να κερδισουν ενα φαουλ να ανεβει κ η λοιπη ομαδα. Πράγμα που δν εγινε, ισα ισα ανοιχτό παιχνιδι απο γαυρο κ ορθανοιχτο απο εμας.

Το 1 θκο μας τερμα μπηκε οπως βαζουμε τερματ κλασικα σε αντεπίθεση κ εφοσον το ματς δν είχε άλλη ουσια.

Για εμενα φανηκε χτες το κενο του Ίλιτς γτ ειναι ενας επιθετικος που κρατάει την μπαλα με το σωμα και πλατη στον αντίπαλο ετσι βηθαει να ανεβει ο τσουκαλας ο τζημοπουλος, ή τα χαφ ή ο Τσαβες ωστε να σπάει η μπαλα σωστα.

Όσο για την κινηση του Λιλα στον πανηγυρισμο, οπως ειπε κ τσιλι και συμφωνω, ο τζες εχει εθνικιστικο καλο στον εγκεφαλο, χτες αν ηθελε να κανει κουπεπε θα εκανε απλα την πεταλουδα για ενα 1-2 αντε 3-4 δευτερόλεπτα και τελος. Τουτως εδω το γαμησε 2 λεπτα ολοκληρα χαρτ-αετο πετουσε... καθαρα προκλητικος οχι μονο για τους γαυρους αλλά κ το ολο πρωτάθλημα.

Η ομαδα φανηκε σκορποχωρι χτες. Τετοια σκορ σε ταρακουνανε και σε κανουν πιο προσεκτικο και πειθαρχημενο.
Θα πρέπει περαν απο συνεχεις αντεπιθέσεις, να ξερουμε να κραταμε την μπαλα κερδιζοντας φαουλ για ανασες ή να κάνουμε ετσι ενα πιο κοντινο φαουλ σαν ομαδα εκει που χανεται η μπαλα για ανασύνταξη της αμυνας.
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 27 Σεπ 2015 18:59 από vagge-lakis-buffon »
Απογονοι των Σουλιωτων Γιαννιωτες λεονταρια, δειξτε και στο ποδοσφαιρο πως ειστε παλικαρια

Αποσυνδεδεμένος xman strikes again

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 8
    • Προφίλ
Απ: γαύρος - ΠΑΣ
« Απάντηση #130 στις: Κυρ 27 Σεπ 2015 23:11 »
αντε και στην παρμα ξανα....... ;)

η καλυτερα εκει που πηγε κι ο αλλος ο μουσκαι.....

αντε γεια ρε....

Αποσυνδεδεμένος davelis

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.470
    • Προφίλ
Απ: γαύρος - ΠΑΣ
« Απάντηση #131 στις: Δευ 28 Σεπ 2015 08:45 »
Μερικά κι απο μένα, σημερα μιας και χτες χωνευα απο προχτες . :(
 Και δεν νομιζω να μου περάσει.  :(

Μπορουσαμε το 0-1 στο 20. Θα μιλαγαμε αλλιώς τότε.
Γενικά μετα το 31 (πουστικο νουμερο  :P) δεν υπήρξαμε στο γήπεδο.
Τα παρατήσαμε. Χαρακτηριστικό το "περαστε"  στην μπάλα, στο 3ο γκόλ απο τον Βελλίδη.
Ο κόρακας εδωσε ανυπαρκτο πεναλτι και χαριστηκε σε μια κόκκινη στο μαλακισμένο που βρηκε με τις ταπες τον Βελλίδη στο καλάμι. (ηταν αναμενόμενο)
Πιθανως να ειναι καλυτερα να παιζουμε με τα δευτερα στο τηγάνι, αποδιδουν καλυτερα.

Ο προεδρας μας ηταν στο εξωτερικό.
Περυσι φοβόταν μην φαει ξύλο. Φέτος εφυγε. Σημαδι  ;)

Ο Λιλα το εκανε επιτηδες. Εχει κοντρα με τον προεδρα θελει να φύγει. Καπως πρεπει να το πετύχει.

Συνεχίζουμε. Ως μη γενόμενο το ματς.
Οταν θελουμε να χασουμε το κανουμε εμφατικά ρε πστμ. :( :( :(


Αποσυνδεδεμένος PTOLEMEOS11

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 783
    • Προφίλ
Απ: γαύρος - ΠΑΣ
« Απάντηση #132 στις: Δευ 28 Σεπ 2015 08:54 »
Να γραψω και εγω την ταπεινη μου αποψη περι του αγωνος που ειδαμε .

Ο Προπονητης Πετρακης δεν κατεβασε το καταλληλο σχημα, φάνηκε η απουσία ενός  Ιλιτς καλου με σωστες σκέψεις και  όχι ο φετεινος η ο περσινος ο περιπατητης.
Είδες ότι η προηγουμενη ενδεκαδα έπιασε τόπο ,μην πειραματίζεσαι
βάλε παλι την ίδια με Σκονδρα που ήταν πολυ καλός στην θέση του πολύ κακού Μιχαήλ φέτος που μας έχει στοιχισει 3 βαθμους με ΑΕΚ με τα τσαφ του.
Πράγματι μας θυμίζει εως τώρα τον  Μιχαήλ των προηγούμενων ετών που τον βλέπαμε στην άμυνα και μας έπιανε τρέμουλο

Ο Λιλα τα εχουμε ξαναπει , μπάλα δεν γνωρίζει το παιδι , τεχνική σχεδον μηδεν με αποτελεσμα να κάνει μόνο για  αμυντικο χαφ και ειδικά στην αμυνα , εαν είναι δυνατον  να στηρίζεσαι την δημιουργια σου σε αυτον το παίκτη!!!
ο οποιος απο συμπαθής έχει γίνει αντιπαθής σε όλη την πόλη και στην Ηπειρο με τα ιμπεριαλιστικά και εθνικιστικα κτλ
Και το κερασακι είναι ότι έχει κότσια και πανυγηρίζει εξαλα με 5 γκολ στην πλάτη,τι ξεφτύλα!!!. αυτό σημαίνει ότι δεν τον ενδιαφέρει , ντροπη του! σε αυτην την περιπτωση κατεβαζεις το κεφάλι οχι και να πανυγιρίζεις κτλ

Αρα αδύναμος κρίκος η αμυνα μας - ο Μιχαηλ- και η χρησιμοποιηση του Λιλα. και μετα η εικόνα της ομάδος συνολικά δεν τράβηξε κανείς.
Το αποτέλεσμα είναι ντροπή για τον ΠΑΣ



« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 28 Σεπ 2015 09:19 από PTOLEMEOS11 »

Αποσυνδεδεμένος αντι-ΟΦΗ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 642
  • saludar al comandante Fidel Castro
    • Προφίλ
Απ: γαύρος - ΠΑΣ
« Απάντηση #133 στις: Δευ 28 Σεπ 2015 11:20 »
Μαύρη Δευτέρα , πίστευα ότι θα τα είχα χωνέψει μέχρι σήμερα αλλά 5 είναι πολλά . Για το παιχνίδι πιστεύω ότι κάναμε το ίδιο λάθος όπως με ΑΕΚ , τα χαφ μας (Τσουκαλάς Τζημόπουλος ) είναι παίχτες αργοί , ο συγκεκριμένος αντίπαλος έχει γρήγορους και ποιοτικούς παίχτες και έφτανε σχετικά εύκολα στη περιοχή μας , επίσης ο Λίλα δεν είναι σε καμία περίπτωση δεξί χαφ κι ας τον έχουμε δει αρκετές φορές στη συγκεκριμένη θέση ! Άλλο ένα που με πείραξε είναι ότι φάγαμε 5 γκολ με το γαύρο να παίζει ψιλομέτρια  , το πρώτο με κόντρα το δεύτερο με διακτινισμό της μπάλας , το τρίτο χωρίς να πηδάει κανένας δικός μας για κεφαλιά (μας έβαλε γκολ ο Μποτία) το τέταρτο αυτογκόλ και το πέμπτο με πέναλτι ανύπαρκτο ! Τώρα για το θέμα Λίλα είμαι κι εγώ απ αυτούς που τον υποστήριζα , μέχρι χθες (δεν με πείραξε ο αετός) με πείραξε  το σόου που έδωσε , βέβαια ο Λίλα είναι απ τους παίχτες που ότι και να γίνει θα μπει μέσα και θα σκιστεί κι ας τον βρίζει όλο το γήπεδο και για την ιστορία να αναφέρω ότι όταν σκόραρε στη τούμπα (0-1 play off) πάλι τον αετό έκανε αλλά κανένας δεν ασχολήθηκε μαζί του !

Ξεχνάμε γρήγορα την 5αρα  έρχονται δύσκολα παιχνίδια , Ατρόμητος Τρίπολη KAI παο είναι χειρότεροι από πέρυσι και όχι καλύτεροι από εμάς  , κοιτάμε ψηλά , πάντα ψηλά και ποτέ μα ποτέ πίσω ! 


ΣΑΚΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Νίκος Καρλόβασι

  • OtherFans
  • Full Member
  • *
  • Μηνύματα: 128
    • Προφίλ
Απ: γαύρος - ΠΑΣ
« Απάντηση #134 στις: Δευ 28 Σεπ 2015 12:05 »
o Πετράκης παίζει να είναι ο μεγαλύτερος χέστης, ηττοπαθής, μαλάκας προπονητής σε όλη τη λίγκα

τι είπε ο άνθρωπος ρε χθες βράδυ στη Nova που τον είχαν καλεσμένο στο πάνελ; του ανέφεραν το γεγονός ότι στα 3 τελευταία παιχνίδια ο ΠΑΣ ήταν αήττητος από τον Ολυμπιακό κι αυτός είπε πως δεν ήταν λογικό αυτό, το λογικό ήταν αυτό που συνέβη το Σάββατο, να χάσει δηλαδή ο ΠΑΣ για να συνειδητοποιήσουν οι παίκτες του την πραγματική διαφορά από τον Ολυμπιακό!!!!  :-? :-?

μιλάμε για διδάκτωρ ψυχολογίας ο τύπος

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.846
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
Απ: γαύρος - ΠΑΣ
« Απάντηση #135 στις: Δευ 28 Σεπ 2015 12:08 »
Παράθεση
Ο αρχηγός του ΠΑΣ Γιώργος Σιόντης παρουσιάστηκε ενώπιον του διοικητικού συμβουλίου και ανεκοίνωσε ότι οι παίκτες που ηγωνίσθησαν την Κυριακή εναντίον του Ηρακλέους αυτοτιμωρούνται με 5.000 δρχ. έκαστος πρόστιμο για την απόδοσί τους στο εν λόγω ματς. Ο Σιόντης είπε στο διοικητικό συμβούλιο ότι σαν αρχηγός της ομάδος μεταφέρει εκ μέρους των συμπαικτών του την ανωτέρω «αυτοτιμωρίαν». Οι παίκτες που ηγωνίσθηκαν και αυτοτιμωρούνται είναι: Λίσα, Χατζηαντωνίου, Τσουρλίδας, Σιόντης, Χατζηκαπετάνης, Κοντογιωργάκης, Μπρεντάνος, Χατζηκαπετάνης, Μοντέζ, Αλβαρέζ, Γκλασμάνης, Γραμμενιάτης, Μάντος. Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα Χριστόφορος Παπαδόπουλος δήλωσε ότι η ενέργεια αυτή των ποδοσφαιριστών τον συγκινεί ιδιαίτερα
Ψάχνοντας...

Άλλοι καιροί, άλλα ήθη ...καιροί με φιλότιμο.

Σημείωση:
Το παιχνίδι ήταν:
ΠΑΣ-Ηρακλής 0-0

Συνδεδεμένος Mpakoulieros

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.597
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
Απ: γαύρος - ΠΑΣ
« Απάντηση #136 στις: Δευ 28 Σεπ 2015 13:02 »
o Πετράκης παίζει να είναι ο μεγαλύτερος χέστης, ηττοπαθής, μαλάκας προπονητής σε όλη τη λίγκα

τι είπε ο άνθρωπος ρε χθες βράδυ στη Nova που τον είχαν καλεσμένο στο πάνελ; του ανέφεραν το γεγονός ότι στα 3 τελευταία παιχνίδια ο ΠΑΣ ήταν αήττητος από τον Ολυμπιακό κι αυτός είπε πως δεν ήταν λογικό αυτό, το λογικό ήταν αυτό που συνέβη το Σάββατο, να χάσει δηλαδή ο ΠΑΣ για να συνειδητοποιήσουν οι παίκτες του την πραγματική διαφορά από τον Ολυμπιακό!!!!  :-? :-?
μιλάμε για διδάκτωρ ψυχολογίας ο τύπος

   Αν το είπε αυτό και αν το είπε με αυτόν το τρόπο ο κόουτς μάλλον θα νομίζει ότι είναι σε κανά Εργοτελη ή Ο.Φ.Η. που καρπαζόνονταν από τα αφεντικά τους...

   Αλλά ποιος να του δείξει που είναι; Τα 2.000 άτομα που καταντήσαμε να πάμε γήπεδο;
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος Νίκος Καρλόβασι

  • OtherFans
  • Full Member
  • *
  • Μηνύματα: 128
    • Προφίλ
Απ: γαύρος - ΠΑΣ
« Απάντηση #137 στις: Δευ 28 Σεπ 2015 13:27 »

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 6.088
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Απ: γαύρος - ΠΑΣ
« Απάντηση #138 στις: Δευ 28 Σεπ 2015 13:30 »
Δεν εχει και αδικο εδω ο Παοκτζης....


Τι ειμαστε καμια Κρανουλα να πουμε!!!2 χρονια τα παμε καλα με ολες τις μεγαλες ομαδες,θυμηθηκε τωρα οτι δεν ειναι λογικο


Πολυ Τσιολοδημοσιοσχετικη απαντηση εδωσε που δεν μου αρεσε
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος Νίκος Καρλόβασι

  • OtherFans
  • Full Member
  • *
  • Μηνύματα: 128
    • Προφίλ
Απ: γαύρος - ΠΑΣ
« Απάντηση #139 στις: Δευ 28 Σεπ 2015 13:32 »
Δεν εχει και αδικο εδω ο Παοκτζης....


Τι ειμαστε καμια Κρανουλα να πουμε!!!2 χρονια τα παμε καλα με ολες τις μεγαλες ομαδες,θυμηθηκε τωρα οτι δεν ειναι λογικο


Πολυ Τσιολοδημοσιοσχετικη απαντηση εδωσε που δεν μου αρεσε

ποτέ δεν έχει άδικο ο ΠΑΟΚτσής!! χαχαχαχα

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: γαύρος - ΠΑΣ
« Απάντηση #140 στις: Δευ 28 Σεπ 2015 13:43 »
Χιουμοριστικός σχολιασμός στα γραφόμενα του κ. Νικολακόπουλου

Παράθεση
Βαλτοί οι παίκτες του ΠΑΣ για να βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ

Πληροφορούμαι, φίλοι μου, από έγκυρες ολυμπιακές πηγές (από έναν φίλο του Γαβαθιώτη που δούλευαν μαζί σε ένα άλλο σάιτ) ότι ο πρόεδρος των επιτυχιών, Ευάγγελος Μαρινάκης, θα αποδεχόταν την πρόταση Σαββίδη και θα πήγαινε στην Τούμπα να παρακολουθήσουν μαζί το ματς, αλλά δεν μπορεί λόγω αντικειμενικών δυσκολιών.

Την ίδια μέρα έχει προγραμματίσει να δώσει την περίφημη συνέντευξη Τύπου που ‘χει τάξει από πέρυσι, με συγκλονιστικές αποκαλύψεις για όλους και για όλα. Αν ολοκληρωθεί νωρίς και δεν πάει για κάνα μοχίτο μετά σαν τον Εσιέν, μπορεί και να περάσει.

Είναι και το άλλο που τον εμποδίζει βέβαια. Ο πρόεδρος ενοχλήθηκε πολύ όταν πληροφορήθηκε το ΠΑΟΚτζήδικο σχέδιο εξόντωσης του Ολυμπιακού. Ήταν τόσο καλά οργανωμένο που δεν το κατάλαβε κανείς εκτός από τον ντετέκτιβ Μονκ σε θέματα δολοπλοκιών, Κώστα Νικολακόπουλο.

Ο Κώστας με δυο πύρινα άρθρα στο sport-fm και στο Gazzetta, έβαλε τους κατεργάρηδες στον πάγκο τους: «Ένα παιχνίδι το χθεσινό, στο οποίο ο ΠΑΣ μπήκε μέσα και “μάσαγε σίδερα”». Να τα λέμε αυτά. Μάσαγε σίδερα και έφτυνε και τα κουκούτσια ο ΠΑΣ. Μην κοιτάτε που έφαγε πέντε στο τέλος. Αυτό ήταν μέρος του σχεδίου για να κοιμίσει τον Ολυμπιακό, να τον βρει μπόσικο και να τον εξολοθρεύσει. Φοβού τους ΠΑΣιανούς και πεντάρα φέροντας:

«Προσέξαμε, πάντως, μεταξύ άλλων, ότι ο Τζημόπουλος έκανε ένα άγριο τάκλιν μόλις στο 5’ πάνω στον Ντουρμάζ, χωρίς να πάρει την κίτρινη που 100% άξιζε. Ο Λίλα έπεσε όλως τυχαίως με τις δύο σκάρες του πάνω στο Μαζουάκου, μετά από φάουλ που του έκανε ο Μαζουάκου. Ο Στρούνα κτύπησε εκτός φάσης τον Ντουρμάζ, χωρίς καν να παρατηρηθεί, ενώ έπρεπε να αποβληθεί, από τον άπειρο διαιτητή, που προφανώς "μάσησε" από τα προ του αγώνα δημοσιεύματα, για τη διαιτησία του στο…φοβερού ενδιαφέροντος Φωστήρας - Ολυμπιακός για το...Κύπελλο». Ξεχνιέται τέτοιο παιχνίδι;

Είναι αυτό που ο Αλέξης Σπυρόπουλος είχε πει ότι ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι το οποίο δεν ήταν. Ενώ όλη η Ελλάδα είχε δει ότι ήταν πιο καθαρό και από εκείνο του Αλεξανδρή στην Καβάλα. Όλοι το είπαν. Και ο Σάββας και ο Ανδρέας ο Λοβέρδος και ο Δημήτρης ο Σιόβας (το αφιέρωσε και στον φανταστικό πρόεδρο). 

Ας επιστρέψουμε στο θέμα μας όμως. Γιατί μη νομίζετε ότι όλα αυτά τα δρεπάνια του ΠΑΣ τυχαία βάραγαν στην καρωτίδα. Ο Νικολακόπουλος αποκαλύπτει το σχέδιο τους:

«Ο Ακόστα πήγε κι αρπάχτηκε με τον Σαλίνο, με συνέπεια να πάρουν κι οι δύο κίτρινες. Πόσο εύκολο ήταν να τσιμπήσει κάποιος εκ των Ντουρμάζ, Μαζουάκου, Σαλίνο στις προκλητικές συμπεριφορές των Λίλα, Στρούνα κι Ακόστα, να έπαιρνε μία κόκκινη, με συνέπεια να χάσει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα; Ψιλά γράμματα, ε;». Ε όχι και ψιλά γράμματα! Ούτε οι δυνάμεις του ISIS δεν έχουν εκπονήσει τέτοιο σατανικό σχέδιο.

Έτρωγαν τα μπαλάκια σαν στραγάλια πίσω για να νομίζουν οι Ολυμπιακοί ότι είναι φίλοι τους και μόλις χαλάρωναν λίγο τους την έφερναν πισώπλατα. Βάραγαν στο ψαχνό για να τους προκαλέσουν, να ανταποδώσουν αυτοί για να βρει αφορμή να τους αποβάλει ο διαιτητής, που ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία (αυτή είναι η υπόθεση της νέας ταινίας του Κουέντιν Ταραντίνο).

Η εξόντωση των παικτών του Ολυμπιακού ήταν το πρώτο μέρος του σχεδίου. Το δεύτερο ήταν να περάσει χαλαρά ο ΠΑΟΚ από το Περιστέρι. Και αυτό το εντόπισε το άγρυπνο μάτι της Μόρντορ και του Κώστα Νικολακόπουλου:

«Και τον Ατρόμητο τον πήρε με δύο στημένα σε φοβερές ολιγωρίες της άμυνας, του Λαζαρίδη στον Μπερμπάτοφ δύο φορές, του (πολύ κοντού για να φυλάει αντίπαλο στόπερ) Κιβρακίδη στον Τζαβέλλα και στο 2-1 με τον Μακ ολομόναχο σε κόρνερ στο 90’!!!». Τυχαίες οι ολιγωρίες στην άμυνα μήπως; Ποιον νομίζουν ότι κοροϊδεύουν; Τέτοιες ασίστ δεν δίνει ούτε ο Μπέρτος.

Και δεν είναι μόνο οι περίεργες… ολιγωρίες των παικτών του Ατρόμητου. Είναι και η διαιτησία που τον πήγε σπρώχνοντας, όπως ο Γκουσγκούνης τις συμπρωταγωνίστριές του:

«Κι έχει και καλές διαιτησίες, τουλάχιστον από τους διεθνείς. Φαντάζομαι πως δεν έχει και… παράπονα ούτε από τον Σιδηρόπουλο την Τετάρτη, ούτε από τον Καλογερόπουλο απόψε. Απορώ απλά γιατί ο Αθηναίος δεν έδωσε το φάουλ υπέρ του Ατρόμητου κοντά στην περιοχή του ΠΑΟΚ στο 91’. Σα να φοβήθηκε μη του κάτσει καμία στραβή φάση και γίνει το 2-2». Έτσι ακριβώς.

Και ήταν και ένα πλάγιο άουτ σε καλή θέση που δεν έδωσε στο 89’ υπέρ της ομάδας του Περιστερίου ο προκλητικός διαιτητής (και ένα ψιλοπεναλτάκι στον ΠΑΟΚ στο 9’, αλλά αυτό δεν μετράει. Θα το έχανε ο Μακ). Θα έβγαινε να κάνει δηλώσεις και να τον ξεσκεπάσει ο Σάββας, αλλά δυστυχώς έπρεπε να τις κάνει το Σάββατο. Τότε είχε πρεμιέρα η Αννίτα με τα παρατράγουδά της στο «Ε».

http://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/118871/valtoi-oi-paiktes-toy-pas-gia-na-voithisoyn-ton-paok?print=1
 

Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος horizonz4

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 231
    • Προφίλ
Απ: γαύρος - ΠΑΣ
« Απάντηση #141 στις: Δευ 28 Σεπ 2015 16:02 »
ναι ναι και ο φινμπογκασον βαλτος απο το σαββιδη ειναι και πηγε με τις ταπες πανω στο βελλιδη για να παρει κοκκινη και να μη παιξει στην τουμπα.  %-|
Αλλα το σχεδιο δεν πετυχε γιατι τα κορακια ειναι κοκκινα στην ελλαδα..... που κοκκινη καρτα σε γαυρο;
Έτσι νικολακοπουλε;

Αποσυνδεδεμένος mike71

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.943
    • Προφίλ
Απ: γαύρος - ΠΑΣ
« Απάντηση #142 στις: Δευ 28 Σεπ 2015 16:22 »
o Πετράκης παίζει να είναι ο μεγαλύτερος χέστης, ηττοπαθής, μαλάκας προπονητής σε όλη τη λίγκα

τι είπε ο άνθρωπος ρε χθες βράδυ στη Nova που τον είχαν καλεσμένο στο πάνελ; του ανέφεραν το γεγονός ότι στα 3 τελευταία παιχνίδια ο ΠΑΣ ήταν αήττητος από τον Ολυμπιακό κι αυτός είπε πως δεν ήταν λογικό αυτό, το λογικό ήταν αυτό που συνέβη το Σάββατο, να χάσει δηλαδή ο ΠΑΣ για να συνειδητοποιήσουν οι παίκτες του την πραγματική διαφορά από τον Ολυμπιακό!!!!  :-? :-?

μιλάμε για διδάκτωρ ψυχολογίας ο τύπος

Αν δεν ξέρετε μη μιλάτε και  ο χαρακτηρισμός μαλάκας απαράδεκτος, κατάχρηση της φιλοξενίας κάνεις.

Ο Πετράκης είναι ο πιο σεμνός, χαμηλών τόνων και ανιδιοτελής άνθρωπος που έχω συναντήσει στη ζωή μου.
Χαρακτηριστικά που τον συνοδεύουν και ως προπονητή. Ποτέ δεν αυτοπροβλήθηκε και ποτέ δεν βγήκε να κάνει αλλαζονικές δηλώσεις,
ενώ με τόσες κηδείες που έκανε άνετα θα μπορούσε.

Αλλά για να δείς πόσο υποκειμενική άποψη εκφράζεις  δεν αναφέρεις το πως ξεκίνησε η κουβέντα, αλλά αυτό που σε βολεύει για να στάξεις χολή.
Το γεγονός πως όταν του ζητήθηκε να περιγράψει  το ανταγωνιστικό πρόσωπο που παρουσιάζει και φέτος ο ΠΑΣ παρά τους περιορισμούς
είπε ότι δεν θέλει να φανεί ότι προβάλλει τον εαυτό του και τη δουλειά του, αφού όλα αυτά προυποθέτουν μια μέθοδο και ένα πρόγραμμα
το οποίο εφαρμόζεται και αποδίδει κάτι που αποδεικνύει πόσο χαμηλών τόνων άνθρωπος είναι.
Και φυσικά γνωρίζω ότι αυτά δεν τα λέει μόνο στα παράθυρα και τις εκπομπές αλλά και στις κατ ιδίαν συζητήσεις.

Η δήλωση λοιπόν ερμηνεύεται λανθασμένα...δεν μπορείς να κερδίζεις αιωνίως μια ομάδα με  τα χαρακτηριστικά του ολυμπιακού
(χρήμα, μπατζετ, ρόστερ, διαιτησία κλπ) κάποια στιγμή θα έρθει και η ήττα που θα σε προσγειώσει...αυτό εννοούσε ο άνθρωπος
και στην τελική το έργο και η προσωπικότητα ενός προπονητή που έχει αποδείξει πολλά,
δεν μπορούν να χαρακτηρίζονται ελαφρά τη καρδία από μια δήλωση. :stop:

Για ηττοπαθείς και μαλάκες ψάξε αλλού...

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.036
    • Προφίλ
Απ: γαύρος - ΠΑΣ
« Απάντηση #143 στις: Δευ 28 Σεπ 2015 16:23 »
Δεν άντεξα μέχρι το τέλος.Ούτε καν την μέση.Βγαίνεις πιο ηλίθιος αν το διαβάσεις.Επιστήμονας ο άνθρωπος.Το άσπρο μαύρο και ανάποδα.Μπας και είναι παόκι;
Μην βάζετε έτσι τέτοια άρθρα.Ούτε για την τουαλέτα δεν κάνουν.

Αποσυνδεδεμένος Νίκος Καρλόβασι

  • OtherFans
  • Full Member
  • *
  • Μηνύματα: 128
    • Προφίλ
Απ: γαύρος - ΠΑΣ
« Απάντηση #144 στις: Δευ 28 Σεπ 2015 16:38 »
το ταβάνι και το πάτωμα το θέτεις εσύ αγαπητέ οπαδέ του ΠΑΣ. η δυναμική της ομάδας σου είναι δεδομένη, δεν είναι λάστιχο μια να πηγαίνεις για πρωτάθλημα και μια να τρως 5αρες και να λες "δε βαριέσαι καλύτερη ομάδα ο Ολυμπιακός"

προφανώς δεν έγινες ΠΑΣ από την εποχή που το μπάτζετ του ΠΑΣ ήταν μεγαλύτερο του Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και στην τελική στο Ελληνικό πρωτάθλημα της βρωμιάς πήγαινε εσύ με το σταυρό στο χέρι και την φιλοτιμία του προπονητή σου και θα φας καλά. δεν είναι φροντιστής ομάδας, προπονητής είναι, το καταλαβαίνεις; αυτός δίνει το πρόσταγμα της νίκης, αυτό πρέπει να αναλαμβάνει και τις ευθύνες της ήττας. αν ρίχνει συνειδητά τον πήχη για να μην αναλάβει την ευθύνη είναι δικαίωμα του, δικαίωμα και του κόσμου όμως να τον κρίνει κι εγώ τον κρίνω ως φίλαθλος. αν έκανε τέτοιες δηλώσεις προπονητής του ΠΑΟΚ θα ήταν συνειδησιακά τελειωμένος για μένα εκείνη τη στιγμή

όσο για το "κατάχρηση φιλοξενίας" είναι ότι πιο αδόκιμο έχω διαβάσει. προφανώς και δεν γράφω εδώ για να χαϊδεύω αφτιά με τα λεγόμενα μου, αν θέλεις τσάμπα μάγκες "φιλοξενούμενους" για να σου χαϊδεύουν τ αφτιά και να σου λένε πόσο ωραία κι όμορφα παίζει η ομάδα σου τότε θα μείνεις μια χρυσή μετριότητα και τίποτα παραπάνω, δεν θίγω κανένα μέλος προσωπικά όπως δεν έχω θίξει ποτέ μου. δεν κρίνω τον άνθρωπο Πετράκη και τώρα που μπορεί να είναι ο πιο σεμνός άνθρωπος του κόσμου. ως προπονητής είναι τουλάχιστον λίγος

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.036
    • Προφίλ
Απ: γαύρος - ΠΑΣ
« Απάντηση #145 στις: Δευ 28 Σεπ 2015 16:44 »
Δεν νομίζω να μίλησε για πρωταθλήματα ποτέ ο άνθρωπος.Γενικά δεν νομίζω να είπε ποτέ μεγάλα λόγια.Κάτι που είναι θετικό θα έλεγα.Τα αποτελέσματα που έχει φέρει είναι πολύ πιο πάνω από τα δεδομένα του ΠΑΣ αυτήν την στιγμή με τις υπάρχουσες δυσκολίες.Δεν σε κάνει μεγάλη ομάδα μια δήλωση ότι πηγαίνεις για πρωτάθλημα.Άλλωστε μια χαρά μπορεί έτσι να σου χαϊδεύει τα αυτιά.Ευτυχώς δεν είναι στον ΠΑΟΚ και είναι στον ΠΑΣ.Άλλωστε δεν είναι καλός για τα χαϊδεμένα αυτάκια της Τούμπας.

Αποσυνδεδεμένος Νίκος Καρλόβασι

  • OtherFans
  • Full Member
  • *
  • Μηνύματα: 128
    • Προφίλ
Απ: γαύρος - ΠΑΣ
« Απάντηση #146 στις: Δευ 28 Σεπ 2015 16:59 »
αγαπητέ fon7, έχεις μάλλον εσφαλμένη άποψη για τον κόσμο του ΠΑΟΚ. δεν ελέγχεται γιατί πολύ απλά λόγο όγκου είναι πολυσυλλεκτικός. δεν υπάρχει συμπολίτευση και αντιπολίτευση. γι αυτό και θα βρίσκεις μονίμως γκρινιάρηδες της κερκίδας που δεν ικανοποιούνται με τίποτα, γι αυτό και θα βρίσκεις μονίμως προσωπολατρεία, γι αυτό και θα βρίσκεις μονίμως 5-10 μπερδεμένα τυπάκια που θα πετάνε μπουκάλια στα κόρνερ και θα αμαυρώνουν την γενικότερη παρουσία του κόσμου

αν θες να επιστρέψεις το πρόβλημα στον ΠΑΟΚ είναι πολύ απλό. εγώ ανέφερα κάτι που δεν μου άρεσε, σαν δημόσια τοποθέτηση του υπεύθυνου του αγωνιστικού τμήματος της ομάδος σου. εάν δεν σ ενοχλεί εσένα άλλο τόσο δεν ενοχλεί κι εμένα, δεν θα κάτσω να μαλώσω με κανένα φίλο του ΠΑΣ γιατί ο προπονητής του αντιμετωπίζει τους αγώνες με τον τρόπο που τους αντιμετωπίζει

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.036
    • Προφίλ
Απ: γαύρος - ΠΑΣ
« Απάντηση #147 στις: Δευ 28 Σεπ 2015 17:08 »
Το να ασκείς κριτική σε κάποιον που δεν ξέρεις,ούτε παρακολουθείς είναι κάπως.Ειδικά όταν είναι λάθος.Βέβαια μένει να μας πεις ότι παρακολουθείς καθημερινά ΠΑΣ και τι γίνεται γύρω από αυτόν.Επίσης δεν θα τον κάνει μεγάλο προπονητή μια δήλωση ότι πάμε για πρωτάθλημα.Αν ήταν θα φέρναμε τον Αναστόπουλο (φτου φτου μακριά).
Στον ΠΑΟΚ μπορεί να υπάρχουν διάφορες ομάδες αλλά κάποιες είναι κάπως υπεράνω πχ θύρα 4.Κάτι Ζαγοράκηδες κτλ μια χαρά έπαιξαν το παιχνίδι.Χώρια για παίχτες,προπονητές κτλ.Χώρια τι γίνεται κάθε εβδομάδα μεταξύ παιχτών και δημοσιογράφων.

Αποσυνδεδεμένος jimakos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.675
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
Απ: γαύρος - ΠΑΣ
« Απάντηση #148 στις: Δευ 28 Σεπ 2015 17:30 »
Σωστός ο Μιχάλης πιο πάνω!

Μπορεί στα αυτιά ενός οπαδού να ακούγεται ηττοπαθές ότι ακούστηκε, αλλά...ΑΛΛΑ έχει μεγάλη σχέση με την πραγματικότητα.

Είναι "διαφορετικά" μεγέθη ο γαύρος και ο ΠΑΣ... και όσες φορές τον έχουμε δείρει, είναι λόγω του "μετάλλου" που μας διακατέχει και μας χαρακτηρίζει πολλές φορές ως ομάδα!

Ο κόουτς μας είναι ρεαλιστής και έξω από τις οπαδικές λογικές...είτε μας αρέσει είτε όχι.



Από την κεραυνόπληκτη Φ.Ν. τα σέβη μου  :P
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: γαύρος - ΠΑΣ
« Απάντηση #149 στις: Δευ 28 Σεπ 2015 17:37 »
Ναι... γουστάρω μεταλλειολογία και μεταλλειολόγους να μελετούν την σκληρότητα των μετάλλων Ταύρου και Γαύρου!  :P :P :P  %-|

Πράγματι, η υπεροχή, προσελκύει τον διαιτητή...
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς