Λοιπόν μιας κ το ματς το ειδα με Γρια μαζι στο σπίτι του ( τσιπουρα μεζεδες παιδια ιστοριες).
Ευχαριστηθηκαμε ποδόσφαιρο. Χαρουμενοι κ οι 2.
Στα του ματς. Ο Βελλίδης πρεπει να συνέλθει μετα απο την πενταρα. Ξέρω οτι ποναει αλλά η ζωη συνεχίζεται κ οταν μια ομαδα βλεπει τον τερμα τους να κατεβαζει ρολα τοτε πιστεύει σε κατι παραπάνω.
Αμυντικα Μιχαηλ καλύτερα αποτελεσματικος. Μπεριος τραγικος οταν βλεπω να μου κανει επέλαση μέχρι την επίθεση την μπαλα κ ενω υπάρχουν συμπαίκτες του γυρω. Σαν να σου λεει εγω αφηνω το πόστο μου κ παω γι άλλα.
Τσουκαλάς τα επαιξε μετα το 2-2 πολλα χιλιόμετρα
Κοζωρονης παιχταρας κ σπεσιαλιστ στα φάουλ. Απορω πως κ δν τον έβαζε εστω σαν αλλαγή ως τωρα να παρει λεπτα ή να βαλει κανα παστελι
Χαφ κ μπακ καλοι αλλά επιπόλαιοι σε σεντρες
Τσαβες ειπαμε να κανει ντριπλες να κανει θεαμα αλλα το γαμησε... αφηνε παικτες εκτεθιμενους ενω θα μπορούσε να δωσει πασα διπλα τπυς ωστε να κανουν την τελικη.
Ακοστα κρυφτηκε μονος του.
Μανιας τον κρεμασε ο Τσαβες
Ιλιτς καλος κλασικος Ιλιτς οσο παιρνει μπαλα στα ποδια ξερει να την καλύπτει καλα κ να παιζει τα 1-2.
Λιλα απορω εχει 4 χρονια παιζει αμυντικο εξτρεμ κ ηταν αριστος γιατι τν βαζει στα χαφ .... Ροναλντο δν εισαι τεχνικη δν εχεις μην μας κουραζεις.
Φερφελης καλος στις εναλλαγες του κεντρου κ βοηθρια στην αμυνα.
Γενικες γραμμες μου αρεσε ο παγκος μας κ ο ρυθμος.
Τα γκολ ολα και τα 4 γκολαρες.
Θα πρεπει να βρεθει ενας κρυφος κυνηγος ανυποψιαστος γτ σημερα ο Ακοστα κρυφτηκε μονος του.
Αμυντικα πρεπει η αμυνα να ειναι σκληροτραχηλη δεχόμαστε γκολ πολλα κ μετα τημ πενταρα κ το σημερινο εχουμε την χειροτερη αμυνα μετα τν Πανθραξ.
Θετικο το αήττητο στον ναο