Ετυχε να παω στο γηπεδο μετα απο πολυ καιρο (εννοειται χωρις να σκασω ουτε ευρω σε αυτο το τυπακι εκει περα)
Συμπερασματα
Η εικονα των κερκιδων μιση ωρα πριν τη σεντρα ειναι αποκαρδιωτικη,μετα καπως συμμαζευτηκε και σε συνδυασμο με τον κοσμο του ηρακλη η ατμοσφαιρα ητανε καλη
Αυτη τη μαλακια να εκφωνει καποιος τα μικρα ονοματα και να ακολουθουμε εμεις με τα επιθετα ποιος συνεχιζει να την εφαρμοζει?
Αναθεμα και αν ακουστηκαν πανω απο 2-3 ονοματα ξεφτιλα τελειως
Στα αγωνιστικα
Μην ακουω ανοησιες του στυλ δεν υπαρχει ομαδα ηρακλης γιατι μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι
Και πιο παθιασμενος ητανε και ηξερε τι ηθελε μεσα στο γηπεδο και βαρυτερη φανελα απο τη δικια μας εχει
Ασχετα αν εμεινε 2 φορες πισω στο σκορ και καταφερνε στο διλεπτο να απαντησει( κατι δειχνει και αυτο)
Και ειχε και κατι σεντερμπακ που κανανε τον μανια και τον φερφελη να φαινονται παιδια γυμνασιου
Η εικονα της δικιας μας ομαδας ητανε εντελως για κλαματα αυτο εχω να πω εγω
Και το λεω επειδη αλλα περιμενα να δω απο κοντα
Απορω πραγματικα αν μπορει αυτη η ομαδα να κανει κατι περισσοτερο με καλυτερους αντιπαλους
Και η πλακα ειναι οτι χτες μπορουσαμε να κερδισουμε εστω και τοσο χαλια, αλλα τελικα λεω παλι καλα που δεν χασαμε
Αυτοματισμοι μηδεν, παθος μηδεν,ταχυτητα μηδεν ,κεντρο χαμενο κατα κρατος απο τον ηρακλη
Ο ακοστα επαιζε αριστερο εξτρεμ και φυσικα δεν μπορουσε να κανει τιποτα εκει,μπηκε ο λιλα και συνεχισε εκει στα αριστερα
Εξτρεμ μια λεξη αγνωστη στο ελληνικο ποδοσφαιρο που φερνει γκολ, αποτελεσματα και θεαμα στα γηπεδα των αλλων χωρων
Ο στρουνα οτι σεντρα εκανε πηγαινε αουτ αν ειναι δυνατον
Ο ιλιτς βγηκε αιφνιδιασμο με αλλους 2 και δεν την εδωσε αριστερα στον λιλα να βγει τετ-α-τετ για το γκολ
Οτι καλο πηγαινε να γινει το εκανε ο τσαβες(κερδισμενο φαουλ στο γκολ και κιτρινη στον αντιπαλο) ο οποιος ητανε και ο μονος που πηγαινε να ντριμπλαρει αντιπαλο
Αν δεν επιχειρησεις ντριμπλα στο αθλημα που λεγεται ποδοσφαιρο δεν γινεται τιποτα, θα δινεις πασες συνεχεια χωρις να κανεις τιποτα
Εκτος και αν εισαι η μπαγερν και η ρεαλ που χανεται το τοπι με τους αυτοματισμους
Μεσα στο σπιτι σου παιζεις, αν δεν πιεσεις τον αντιπαλο να τον φορτωσεις με καρτες και φαουλ να του αυξησεις την πιεση δεν εχεις τυχη
Που να παμε να κερδισουμε στη λεωφορο πλακα θα κανουνε μερικοι που το λενε
Που να βγουμε 5οι αλλο ανεκδοτο αυτο για μικρα παιδια
Ο τζιμοπουλος στην κερκιδα τραυματιας?