Αποστολέας Θέμα: Αξιολογηση του ροστερ 2009-2010  (Αναγνώστηκε 9979 φορές)

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Αξιολογηση του ροστερ 2009-2010
« στις: Σαβ 10 Απρ 2010 13:54 »
Ας δούμε λίγο το ρόστερ της ομάδας και να κάνουμε έναν μικρό απολογισμό του τι κάναμε φέτος και ποιους κρατάμε για του χρόνου με την λογική του ότι πεφτουμε.

Τερματοφύλακες

Ελευθερόπουλος
Έπαιξε λίγο στην αρχή, μετά φρόντισε για την μεταγραφή του στον Πανιώνιο. Οι δρόμοι μας ας χωρίσουν κι ας κλάψουν τα κοριτσόπουλα.
Ζαφειρόπουλος
Σταθερή αξία, όποτε του ζητήθηκε έπαιξε αρκετά ως πολύ καλά, αλλά 36 χρονών πλέον, με πολλούς τραυματισμούς. Αν συνεχίσει του χρόνου σαν δεύτερος έχει καλώς, αλλιώς πρέπει να ψάξουμε για δεύτερο.
Σικαλιάς.
Λογω ηλικίας αλλά και λογω Ελε δεν πήρε τα παιχνίδια που έπρεπε. Τρακαρισμένος στην αρχή (ΑΕΚ) καλύτερος μετά. Πρέπει να παίξει και στα επόμενα παιχνίδια. Τον κρατάμε και επενδύουμε πάνω του.

Αμυντικοί
Δεξιά μπάκ
Ντάσιος
Αρχηγός. Ο μόνος με πάθος. Νομίζω ότι πρέπει να φύγει, για να παίξει Α και του χρόνου, τιμής ένεκεν. (πιθανώς Κέρκυρα)
Στάθης
Κάλος για Α, πολύ καλός για Β. Μειονέκτημα οι σέντρες του όταν κατεβαίνει (κάτι σε Κατερίνης ένα πράγμα αλλά από την άλλη πλευρά!) Τώρα αν θέλει να επιστρέψει στον ΠΑΟ, είναι αλλουνου παπά ευαγγέλιο. Μυαλό για το τι είναι μεγάλη ομάδα δεν αλλάζουμε σε κανέναν.

Κεντρικά μπάκ
Κούσας 
Με ψυχή, αλλά αργός για Α. Καλός για β, μένει
Κώτσιος 
Μακριά κι αγαπημένοι
Μαϊστόροβιτς
Κάτι έδειξε τα χαφ αλλά σε καμιά περίπτωση για πρώτη λύση. Για αμυντικός όπως Κωτσιος  (μακριά κι αγαπημένοι).
Βαρτζιώτης
Ερωτηματικό
Βατσής
Επίσης
Μιχαήλ
Παρτενέρ του Κούσα για του χρόνου (για να τρέμει η ψυχούλα μας).

Αριστερά Μπάκ
Βάντερσον
Πολύ καλός για του χρόνου και φτηνός. Μοναδικό πρόβλημα ότι δεν ανεβαίνει πολύ.
Κανακούδης
 Επίσης καλός αλλά με ακριβό συμβόλαιο. Μάλλον φεύγει.

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Αξιολογηση του ροστερ 2009-2010
« Απάντηση #1 στις: Σαβ 10 Απρ 2010 13:58 »
Μέσοι
Ρόβας
Το αμυντικό χαφ που θέλαμε αλλά δυστυχώς είναι δανεικός. Δεν νομίζω να μείνει για Β
Βαγγελής
πέρασε κι αυτός ένα φεγγάρι από την ομάδα αλλά ποτέ δεν τον είδαμε πραγματικά. Μακριά κι αγαπημένοι
Ανδράλας
Καλός για Α (όχι τίποτα εξαιρετικό βέβαια) Αν μείνει καλός ως άριστος για Β
Σενόνε
Ερωτηματικό, δεν τον είδαμε ποτέ.
Μπουχάν
Μέτριος, αν έπαιρνε περισσότερες ευκαιρίες θα τον κρίναμε καλύτερα. Αλλά δυστυχώς θέλαμε ελληνική ομάδα. Καλύτερος στα στημένα από τον άμεσο ανταγωνιστή του Μενδρινό. Μαρκάρει και περισσότερο, έχει και μια κάθετη, είναι πιο γρήγορος στην πάσα. Για β εξαιρετικός για Α μέτριος
Καζναφέρης
Το χαμένο ταλέντο με την ντρίπλα παραπάνω. Αν απλοποιούσε τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα για όλους. Δεν ξέρω αν θέλει να μείνει μετά την συμπεριφορά της ομάδας απέναντι του. Μπορεί να πάει Ατρόμητο (τον έψαχνε ο Δωνης ένα φεγγάρι). Μικρό συμβόλαιο μέχρι τον Γενάρη έχει. Για β εξαιρετικός για Α μέτριος.
Τζάνης
Η φετεινή αποκάλυψη, MVP μέχρι στιγμής, ο πιο καλός από την ομάδα του μοντελοπνιχτη. Μάλλον θα τον ζητήσουν για την Α αρκετές ομάδες. Στο καλό γιατί το σσσσς που μας έκανε, δεν χωνεύεται εύκολα.
Μενδρινός
Ήρθε σαν σταρ, το έπαιξε σταρ και με την νοοτροπία του σταρ φεύγει. Αργός, ατομιστής, καλός μόνο για καθυστέρηση. Έκανε και τα αποδυτήρια μπουρδέλο. Το σσσσς που μας έκανε, δεν χωνεύεται καθόλου. Ας πάει στο καλό και να μας γράφει.
Σίσιτς
Εξαιρετικός. Νομίζω είναι μια κλάση πάνω από τους άλλους. Έλα όμως που εξασφάλισε την μεταγραφή του στον Κομποτιακό ή αν πέσει στην Κερκυρα. Δύσκολο να μείνει ακόμα κι αν μείνουμε.
Μιχαλόπουλος
Ο πιο πεσμένος φέτος, σε σχέση με πέρυσι. Πέρυσι έκανε εκπληκτική χρονιά, φέτος είναι στα γνωστά στάνταρ των τριών προηγούμενων χρόνων. Ο Πέντα του Πιερικού είναι πχ κλάσεις ανώτερος και παίζει στην Β. Άποψη μου ότι τον βαρεθήκαμε και μας βαρέθηκε.
Αράς
Καλος ακόμα και για Α. Δεν γνωριζουμε αν εχει τελικές μιας και δεν τον ειδαμε πολύ. Δύσκολο να μείνει ακόμα κι αν μείνουμε.

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Σαβ 10 Απρ 2010 14:04 »
Επιθετικοί

Μπακαγιόκο,
Ντιμπαλά,
Κοντογουλίδης,
Σαϊτιώτης,
Παππάς

Εκτος του μικρου Παππα  που δεν ειδαμε ποτε και του Βαγγέλη που ειναι καλος για Β, οι αλλοι πιστευω, νομιζω και ελπιζω να μας αδειασουν την γωνιά, και να παμε για αλλα

Ετσι μια πιθανη εντεκαδα για του χρόνου για β θα ειναι
                     Σικαλιας
Σταθης Κωτσιος Μιχαήλ Βαντερσον
           Ανδραλας Μπουχαν
Μεταγραφή                        Μεταγραφή
         Κοντογουλιδης Μεταγραφή.

Καταλαβαινετε τι αλλαζει και ποσο διαφοροποιειται η ομάδα.

Αποσυνδεδεμένος pagouras83

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://4.bp.blogspot.com/-1XCSOdv_LKg/UcNVHujz3sI/AAAAAAAAe-s/etdLVi6cSfk/s1600/pistepseto.net.gif
« Απάντηση #3 στις: Σαβ 10 Απρ 2010 14:19 »
Σε γενικές γραμμές συμφωνώ μαζί σου για την αξιολόγηση του υλικού εκτός του ΜΕΝΔΡΙΝΟΥ.Τα αποδυτήρια δεν τα έκανε αυτός πουτάνα , τα έκανε η γκαστρωμένη χελώνα.Ξέχασες τον ΣΙΑΛΜΑ που πιστεύω ότι για β καλός είναι , ειδικά για εκτός.Επίσης ο ΝΤΕ ΒΙΝΣΕΤΙ ακούγετε ότι παίζει καλά στην καλαμάτα, μάλιστα διάβασα ένα κολακευτικό αφιέρωμα για αυτόν.
'Οπως και αν έχει το άσχημο είναι ότι του χρόνου φτου και από την αρχή, πάλι διώξε 15 παίχτες πάλι πάρε 15 παίχτες έκτων οποίον οι 10 θα είναι για τον που καβάλα , του χρόνου αν ανέβεις πάλι τα ίδια και ξανά προσ την β τραβά τραβά τραβά!Οπότε το θέμα είναι να γίνουν 5-7 καλές , ποιοτικές μεταγραφές όπως έκανε ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ πέρυσι.
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - pagouras83

Αποσυνδεδεμένος Filosofos

• Sr. Member
  • ID Collector's Big Fan
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Σαβ 10 Απρ 2010 14:30 »
daveli αν είναι να μείνει ο Κώτσιος και να φύγει ο Ντάσιος όπως πιθανολογείς, καλύτερα να πα να πνιγούμε όλοι.
Πιστεύω ο προπονητής μας δε θα το επιτρέψει.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
  • Η αρχή του τέλους ... ή ... το τέλος της αρχής;
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Σαβ 10 Απρ 2010 15:03 »
εγω διαφωνω περι αποδοσμευμεσης σαιτα... Τι λετε ρε... Για β ειναι αριστος... απλα φετος καηκε το παιδι.

Αποσυνδεδεμένος Kradas

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Σαβ 10 Απρ 2010 15:29 »
Υπήρχε ήδη παρόμοιο θέμα, ίσως πρέπει να συγχωνευθούν.
Βάλτε στη φανέλα πιεσόμετρα για χορηγό!  :mono:

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Σαβ 10 Απρ 2010 19:03 »
Θα αποπειραθω να τους βαθμολογησω με αριστα το 10 και ενα μικρο σχολιο:

Ελευθεροπουλος 5 (και πολυ του ειναι)
Ζαφειροπουλος 7 (καλα τα πηγε για τα χρονια του)
Σικαλιας 6,5 (οχι για Α)

Ντασιος 7,5 (αδυναμια μου η αρχηγαρα, να παρει καμια μεταγραφη το παιδι για να σωθει)
Σταθης 6,5 (μετριος ποδοσφαιριστης)
Βαντερσον 7,5 (μου αρεσε, αν και στα τελευταια παιχνιδια)
Κανακουδης 6 (οχι αυτο που περιμενα)
Κωτσιος 2 (και αντε στην ...φοφουλα του χρονου βλακα, μας γαμησες στα αυτογκολ)
Μαϊστοροβιτς 6,5 (φιλοτιμος αλλα ως εκει)
Κουσας 7 (η δευτερη αδυναμια μου, ψυχαρα αλλα απο τοπι λιγα πραγματα, για την β΄πρεπει να μειναι με τα χιλια)

Ροβας 8 (καλος παιχτης και παλικαρι εντος και εκτος γηπεδου)
Ανδραλας 6 (ποτε δεν μου αρεσε αλλα φιλοτιμος)
Μπουχαν 6,5 (Ξερει μπαλιτσα αλλα επιπολαιος και επιρεπεις στους τραυματισμους)
Μενδρινος 2 (Αντε στο καλο, βλακα και εσυ)
Σισιτς 7,5 (Μπαλαδορος καλος αλλα σιγα μην μεινει στην β)
Αρας  7 (Επισης μπαλαδορος αλλα κανει καταχρησση της μπαλας πολλες φορες)
Καζναφερης 7 (τον εκτιμω ποδοσφαιρικα, καλος για την β)
Τζανης 7,5 (Ολοι τον βριζαμε αλλα αυτος φανηκε περισσοτερο απο ολους)
Μιχαλοπουλος (βαθμολογια κατω του μηδεν δεχεστε;;;; Να αλλαξει επαγγελμα!!!)

Μπακαγιοκο (Ο μονος που ξερει μπαλα απο αυτους που εχουμε μπροστα αλλα τραγωδια σκετη στην τελικη του προσπαθεια)
Ντιμπαλα 4 (Τι να πεις για τον Ντιμπαλα;)
Σαϊτιωτης 5 (καλος για β΄αλλα αυτον που σε εχει χειροκροτησει και στηριξει ...δεν του γυρνας την πλατη γιωργακη!!! Ας προσεχες!!)
Κοντογουλιδης 6 (δεν του δοθηκανε ευκαιριες σχεδον καθολου, αλλα νομιζω οτι εχει περισσοτερο το γκολ απο τους υπολοιπους, να μεινει στην β)

Τους υπολοιπους δεν μπορω να τους κρινω γιατι δεν τους ειδα!!
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 10 Απρ 2010 21:11 από GIWRGIS »
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος centervak

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Σαβ 10 Απρ 2010 20:00 »
θα συμφωνήσω απόλυτα κ στη βαθμολογία που έβαλες αλλά κ στην αιτιολογία κάθε βαθμού. Θα διαφωνήσω μόνο για τον Αράς όχι ότι δε το αξίζει το παιδι κ μάλιστα με το βιογραφικό που έχει αλλά επειδή δε πρόλαβα να τον δω όσο θα ήθελα,για όσα είδα δε νομίζω ότι αξίζει το 7 ,κ από την άλλη νομίζω ότι αδικείς λίγο το Ντιπαλά .Κατά την διαρκεια του πρωταθλήματος έκανε κ καλά παιχνίδια κ μου έδειξε ότι το έχει το τόπι αλλά κάπου χάθηκε κ δε μπορούσε να βρει τη θέση του, φυσικά κ δεν είναι γκολτσής αλλά ένα 5.5 πιστεύω το άξιζε. Στους υπόλοιπους συμφωνώ απόλυτα.....

Αποσυνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Σαβ 10 Απρ 2010 20:28 »
Ντασιος πολυ καλος αλλα μονο για τον ΠΑΣ.Ειναι πιστευω στυλ Κακου (που παιζει για τη φανελα) και που δεν θα μπορει να φανει σε αλλη ομαδα.Επισης θα μικρινουμε παρα πολυ αν λεμε σαν ΠΑΣ ''να φυγει ο ετσι και ο αλλος γιατι σε μας χαραμιζεται''.Αν ΔΕΝ θελει να μεινει.....στο καλο και αυτος,παρολο που τον συμπαθω.
Ο Σαιτας για Β αρκετα θετικος

Παντως ασχετα με το ποιος θα μεινει και θα φυγει πιστευω πως σημαντικοτερο ειναι το ποιος προπονητης θα ερθει για να αξιοποιησει το υλικο.Θα πρεπει να ειναι ξενος και να μεινει για χρονια,και να μην εχει κωληματα.Αν τον βρουμε μαγκια μεγαλη θα ειναι.....Αντιθετος αν στραφουμε παλι σε ιδια υλικα στυλ Αμανατιδη κλπ...καλη Γ τοτε.....

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Σαβ 10 Απρ 2010 21:06 »
Παράθεση
daveli αν είναι να μείνει ο Κώτσιος και να φύγει ο Ντάσιος όπως πιθανολογείς, καλύτερα να πα να πνιγούμε όλοι.
Πιστεύω ο προπονητής μας δε θα το επιτρέψει.

Μα για τον Κωτσιο εγραψα μακρυα κι αγαπημένοι!!!
Ο Ντασιος αξιζει μια ευκαιρια καριερας μακρυα απο εμας. Σκεφτειτε τον Σπυρόπουλο που παιζει εθνικη. Μαζι ηταν. Ο ενας εμεινε και βολοδερνε μεχρι τριτη εθνικη κι ο αλλος τα κονομησε και παιζει Εθνική Ελλαδος.

Αυριο θα γραψω αναλυτικά και για τους επιθετικους...
Επισης για τους δανεικους, μιας και σημερα ειδα και τον Ντε βιντσεντι...
Καλοβραδυ

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Σαβ 10 Απρ 2010 21:13 »
Συγνωμη για το λαθος στην συνθεση
Φυσικά και εννοω Κουσα αντι Κωτσιο.

Ετσι μια πιθανη εντεκαδα για του χρόνου για β θα ειναι
                     Σικαλιας
Σταθης Κουσας Μιχαήλ Βαντερσον
           Ανδραλας Μπουχαν
Μεταγραφή                        Μεταγραφή
         Κοντογουλιδης Μεταγραφή.

Αποσυνδεδεμένος Filosofos

• Sr. Member
  • ID Collector's Big Fan
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Δευ 12 Απρ 2010 04:17 »
Ας πω κι εγώ δυο λόγια για τους φετινούς πρωταγωνιστές...

Ελευθερόπουλος: Ξέρετε καμιά άλλη ομάδα να δίνει το ένα από τα τρια μεγαλύτερα συμβόλαιά της σε τερματοφύλακα;; Και μάλιστα σε τερματοφύλακα με πρόβλημα τραυματισμού τα τελευταία χρόνια χωρίς μεγάλο αριθμό συμετοχών; Τί να πεις...

Ζαφειρόπουλος: Ψιλοσακάτης, γερασμένος, κουμπάρος του Κούγια. Είναι όμως άντρας. Μακάρι να μείνει.

Σικαλιάς: Καλός τερματοφύλακας. Αρκετά φιλόδοξος. Θα συμβιβαστεί με τη Β' Εθνική, θα συμβιβαστούμε κι εμείς με το ότι μας βλέπει σαν σκαλοπάτι. Μπορεί να μας βοηθήσει κι ας μην υπάρχει μεγάλο δέσιμο.

Ντάσιος: Παίχτης σύμβολο για την ομάδα, λίγος όμως για αρχηγός. Κάτι βεντέτες τύπου Ελέ και κάτι ψωνισμένα ψευτομαγκάκια σα τον Μενδρινό δε θα έπρεπε να τα αφήσει να πάρουν τον αέρα που πήραν. Ο Ντάσιος όμως πρέπει να μείνει στον ΠΑΣ. Για πάντα.

Στάθης: Aμπαλος, αλλά με επίγνωση των δυνατοτήτων του και με ψυχή. Χρήσιμος.

Κούσας: Δίπλα στον Ρεπερνέ και στον Ντεκάμπς ήταν πολύ καλός. Δίπλα στα αποφάγια της Λάρισας και του Πανιωνίου ήταν χάλια. Θα είναι λάθος αν τον αφήσουμε να φύγει.

Κώτσιος: Σόρρυ daveli, είχα διάβασει πρώτα την ενδεκάδα σου.

Μαιστόροβιτς: O χαλύβδινος, ο χαλκέντερος... Που τους βρήκες ρε Αγγελή;

Kανακούδης: Μάλλον είναι καλύτερος από ότι έδειξε φέτος. Ας το αποδείξει στην επόμενη ομάδα του. Στο καλό.

Βάντερσον: Αφού όπως φαίνεται τον συγχώρεσε ο συλλέκτης για το κωλοδάχτυλο, ας τον συγχωρήσω κι εγώ. 

Μιχαήλ: Το αιώνιο ταλέντο. Ας ξαναπάει δανεικός στη Λαμία να δείξει τι αξίζει.

Τζάνης: Έχει μόνο ένα προσόν. Είναι χαφ που πατάει περιοχή. Το εκμεταλεύτηκε στο έπακρον και μαγκιά του.

Μιχαλόπουλος: Αν είναι να φτιάξουμε μια ομάδα σαν τη φετινή, καταδικασμένη να αποτύχει, τότε ο Μιχαλόπουλος θα μπορούσε να χρησιμεύσει σαν βαλβίδα εκτόνωσης της αγανάκτησης του κόσμου. Να βρίζουμε δηλαδή όλοι στο γήπεδο από συνήθεια τον Μιχαλόπουλο και να παίζουν χωρίς αγχος οι υπόλοιποι. Αν έχουμε όμως σκοπό να φτιάξουμε μια σοβαρή ομάδα, κάτι παιχτάκια σαν τον Μιχαλόπουλο δεν έχουν θέση.

Μενδρινός: Παίρνει 200τόσα χιλιάρικα το χρόνο για να βάζει το πρώτό του γκολ στο πρωτάθλημα στην 20ή (!!) αγωνιστική και να μας κάνει και σσσσςςςςς. Σιγά τη δικαίωση ρε Μενδρινέ. Βρε ούστ!!!

Καζναφέρης: Δύο είναι τα βασικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν κάθε ποδοσφαιριστή. Το ταλέντο και η προσωπικότητα. Επειδή δεν είμαστε η Μπαρτσελόνα, ακόμα και ένα από τα δύο αν διαθέτει σε ικανοποιητικό βαθμό κάποιος παίχτης, "μας κάνει". Ο Κάζνα διαθέτει αρκετό από το πρώτο, μάλλον ελάχιστο από το δεύτερο. Μας κάνει.

Μπουχάν: Πριν τον κάνω φίλο στο facebook, νόμιζα πως είναι κανάς πιτσιρικάς Αργετίνος που αφού δε τον βάζουν να παίξει, θα μας σιχτηρήσει αργά ή γρήγορα και θα πάει αλλού. Έκανα λάθος όμως. Είναι σχεδόν τριαντάρης, παντρεμένος με 2 παιδιά και του αρέσουν πολύ τα Γιάννενα. Καλός παίχτης είναι έτσι κι αλλιώς. Πιστεύω αν μείνει στη Β' θα είναι η χρονιά του.

Σισιτς: Βάζει σταθερά 2-3 γκολ το χρόνο και βγάζει και 2-3 ασίστς. Σε όλες τις ομάδες που έχει περάσει απέδειξε πως ξέρει μπάλα, αλλά σχεδόν από όλες έφυγε με το ερωτηματικό γιατί δε βοήθησε περισσότερο. Έχουμε τα δικά μας υπαρξιακά να λύσουμε, δε χρειαζόμαστε κι άλλα...

Αράς: Ποτέ δε κατάλαβα γιατί έπαιζε αριστερά τη μια ο Μιχαλόπουλος, την άλλη ο Ντιμπαλά, τη παραάλλη κανένας και δεν έπαιζε ο Αράς. Γιατί τον πήραμε τότε; Δεν έχω άποψη αν πρέπει να μείνει ή όχι.

Ανδράλας: Ξεχώρισε γιατί δεν ήταν αδιάφορος όπως οι περισσότεροι από τους καινούργιους. Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο όμως.

Ρόβας: Είναι ντροπή και πισωγύρισμα να σε στέλνουν δανεικό. Αν είσαι ο Μπαλάφας το βλέπεις έτσι. Αν είσαι ο Ρόβας το βλέπεις σαν ευκαιρία. Μεγάλο respect ρε Ρόβα. Καλή σου επιτυχία όπου ΠΑΣ.

Βαγγελής: Χρησιμοποιήθηκε ελάχιστα. Είχε και καλές στιγμές και κακές. Ερωτηματικό.

Κοντογουλίδης: Από τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που χρειάζονται ειδική μεταχείρηση. Δε γίνετε να παίζει 30 παιχνίδια το χρόνο και όπως αποδείχτηκε δε μπορεί να ακολουθήσει τους ρυθμούς ομάδας Superleague. Όταν όμως είναι στα καλά του κάνει τη διαφορά. Μακάρι να τον αξιοποιήσουμε καλύτερα.

Σαϊτιώτης: Κάτι στράβωσε πολύ με τον Σαιτιώτη στο τέλος. Δε ξέρω τί, αλλά ήταν απαράδεκτος. Κι αυτός ο δήθεν τραυματισμός τώρα δε ξέρω τι σημαίνει. Έδειξε ότι δε κάνει για Superleague. Στη Β' όμως βάζει 25 γκολ.

Μπακαγιόκο: Στην ερώτηση του Μεξικανού στη τηλεόραση γιατί δε πήραμε τον Βερπακόφσκις και τον Λεάλ που μας είχαν προταθεί, ο Αγγέλης απάντησε "γιατί θέλανε πολυετή συμβόλαια". Μάλλον κάπου εκεί κρίθηκε η χρονιά.

Ντιμπαλά: Ήταν ο πιο αδιάφορος από τους προκλητικά αδιάφορους. Είναι ο μόνος όμως που του το συγχωρώ γιατί έτσι κι αλλιώς δε τον είχα ποτέ σε εκτίμηση και κυρίως γιατί έβαλε το τέταρτο (το πιο γλυκό) στον ΠΑΟΚ.

Αναστόπουλος: Σχεδόν αλάνθαστος. Δεν έχει την παραμικρή ευθύνη για τον υποβιβασμό. Αναγέννησε την ομάδα και την έφτασε μια ανάσα από τον τελικό του κυπέλου. Δε κατάφερε να μας οδηγήσει στο θαύμα της παραμονής, αλλά χωρίς πίεση πλέον, έχει την ευκαιρία να χτίσει τον ΠΑΣ της επόμενης δεκαετίας.

Αγγέλης: Οι μεταγραφικές επιλογές του ήταν τραγικές. Η προστασία από τη διαιτησία για την οποία περηφανευόταν πέρσυ, φέτος γύρισε μπούμερανγκ. Ειδικά με το πέναλτυ που δε μας έδωσαν στο Καυτατζόγλειο και με αυτό που δώσανε στον Εργότελη χτές, θυμηθήκαμε εποχές παράγκας. Μάλλον αυτός ευθύνεται και για το ότι γίναμε ουρά του βάζελου. Αν σωνόμασταν θα είχε δικαιωθεί. Τώρα όμως είναι διπλά εκτεθημένος.

Χριστοβασίλης: Δίνει την εντύπωση ότι πριν έρθει στον ΠΑΣ δεν ήξερε αν η μπάλα έχει μέσα αέρα ή ήλιον. Γνώριζε προσωπικά 2 ανθρώπους του χώρου, τον Αγγελή και τον Τσιριμώκο. Τους εμπιστεύτηκε. Του είπαν πάρε τον Όγιος, δώσε λεφτά για δυο δυνατές μεταγραφές Λουτσιάνο - Ριμόλντι κι είσαι κομπλέ. Το έκανε κι ανέβηκε για πλάκα απ το Γενάρη. Μετά οι ίδιοι του είπανε διώξε τον Όγιος φέρε Παράσχο κλπ κλπ. Τους ξαναεμπιστεύτηκε και πήρε τα @@ του. Δε ξέρω τί θέλει να κάνει τώρα. Ένα ερώτημα είναι "έχει πράγματι σκοπό να ρίξει λεφτά για να κάνει πρωταθλητισμό στη Β'; αν ναι, γιατί δε τα έριχνε στις μεταγραφές τον Γενάρη να σωθεί;" Το μέλλον θα δείξει...

Χριστόδουλος: 'Επαιξε τα ρέστα του και βγήκε μάλλον κερδισμένος. Στην αρχή της χρονιάς κάνοντας επίδειξη δύναμης, εξασφάλισε φτηνά διαρκείας για την 9-10 και τη γέμισε. Κατάφερε να αδειάσει το πέταλο και να συρρικνώσει τον πυρήνα των, ιδιαίτερα ανερχόμενων μέχρι τότε, "εσωτερικών αντιπάλων" ΑΡ. Στις παράπλευρες απώλειες κάποιοι μάλλον ξενερωμένοι πλέον bv που ειχαν συνηθίσει να πηγαίνουν χαμηλά στη σκεπαστή και θυσιαστηκαν στον βωμό της "μεγάλης ιδέας". Στη συνέχεια πάντως έδειξε ένα πιο μετριοπαθές πρόσωπο και επέτρεψε στην ΠΑΕ να δίνει εισιτήρια για τα εκτός έδρας στους ΑΡ. Στα μείον του τα 2 γεμάτα πέταλα με αρειανούς που άκουγαν όλη τη βδομάδα στα τηλέφωνα "ελάτε" και ήρθαν. Ένα λάθος που τον έκανε πιο σοφό και είμαι σίγουρος ότι δε θα επαναληφθεί. Δεν ευθύνεται όμως μόνο αυτός για το αρρωστημένο κλίμα. Θυμηθήτε πόσοι περιμέναν μια αποτυχία για να του τα χώσουν επειδή "έφερε τον Αναστόπουλο". Αυτή είναι η νοοτροπία μας δυστυχώς...

Αποσυνδεδεμένος bouzbas

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Δευ 12 Απρ 2010 06:41 »
Συμφωνώ στα περισσότερα και προσθέτω κάποια σχόλια:

Αράς: δεν τον είδα και πολύ, αλλά στο μυαλό μου τον έχω ως "στους τυφλούς,ο μονόφθαλμος". γνώμη μου ότι πρέπει να μείνει, εκτός και αν βρεθεί(?) κάποιος καλύτερος

Αναστόπουλος:  δεν ξέρω αν ο ΝΕΟΣ ΠΑΣ πρέπει να ξεκινήσει με τον Αναστό στο "τιμόνι". καλός,χρυσός αλλά ως εκεί. ψάχνουμε για άτομο που θα κάνει την υπέρβαση, και δεν νομίζω πως αυτός είναι ο Αναστόπουλος

Χριστοβασίλης: τι γινόταν παλιά στις προεδρίες του ΠΑΣ μου είναι άγνωστο, αλλά ο Χριστοβασίλης μου φαίνεται μια χαρά. Αν κάνει κάτι και με τους συνεργάτες του που έχει δίπλα του και τον ακολουθούν-συμβουλεύουν-προτείνουν για θέματα ομάδας, νομίζω θα τα πάει αρκετά καλά!

και μια ερώτηση κλείνοντας, ξέρει κανείς ποιων παικτών λήγουν τα συμβόλαια?

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Δευ 12 Απρ 2010 10:17 »
Παράθεση
Αναστόπουλος: Σχεδόν αλάνθαστος. Δεν έχει την παραμικρή ευθύνη για τον υποβιβασμό. Αναγέννησε την ομάδα και την έφτασε μια ανάσα από τον τελικό του κυπέλου. Δε κατάφερε να μας οδηγήσει στο θαύμα της παραμονής, αλλά χωρίς πίεση πλέον, έχει την ευκαιρία να χτίσει τον ΠΑΣ της επόμενης δεκαετίας.
%-|

Παράθεση
Χριστοβασίλης: τι γινόταν παλιά στις προεδρίες του ΠΑΣ μου είναι άγνωστο, αλλά ο Χριστοβασίλης μου φαίνεται μια χαρά. Αν κάνει κάτι  και με τους συνεργάτες του που έχει δίπλα του και τον ακολουθούν-συμβουλεύουν-προτείνουν για θέματα ομάδας, νομίζω θα τα πάει αρκετά καλά!
%-|

Προσωρινά, αυτά τα 2 σχόλια έχω. Μόλις κάτσει η σκόνη θα γράψω κι εγώ για τα υπόλοιπα...
Στο ύφος του filosofos για τον Αναστόπουλο, να παραλληλίσω γράφοντας μόνο ότι κατά τη γνώμη μου ότι ο Καζναφέρης είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του πλανήτη και πρέπει να του βάλουμε ρήτρα 3 δις ευρώ!
 :P

Αποσυνδεδεμένος Ptolemeos

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Δευ 12 Απρ 2010 10:26 »
Καλα ολα αυτα που λετε ,  κατι διευκρινιστικο , ο Σπυροπουλος ειναι ενας απο τους πολλους παικτες του Παναθηναικου ενω ο Ντασιος ειναι ενας απο τους αρχηγους συμβολα της ομαδος και ολοι οι φιλαθλοι τον συμπαθουν και τον σεβονται και θα μεινει για παντα ετσι!

Αποσυνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Δευ 12 Απρ 2010 10:53 »
Παράθεση
Αναστόπουλος: Σχεδόν αλάνθαστος. Δεν έχει την παραμικρή ευθύνη για τον υποβιβασμό. Αναγέννησε την ομάδα και την έφτασε μια ανάσα από τον τελικό του κυπέλου. Δε κατάφερε να μας οδηγήσει στο θαύμα της παραμονής, αλλά χωρίς πίεση πλέον, έχει την ευκαιρία να χτίσει τον ΠΑΣ της επόμενης δεκαετίας

ΟΧΙ αλλο Αναστοπουλο.Ελεος.Η μονη φορα που ειδαμε λιγη μπαλα ηταν με προπονητη που εβγαλε εναν Μεσι.Δηλαδη τι αλλαξε ο Αναστοπουλος?Ο,τι γινοταν μεσα στο γηπεδο ,απο προσωπικες πρωτοβουλιες παιχτων γινοταν.Ο,τι ηθελε ο καθενας εκανε.Ασυνενοησια,τα στημενα για τον πεοντα,και σε καθε αντεπιθεση αντιπαλων μυριζε γκολ.Αντι να φτιαξει λιγο την αμυνα που ειναι και το φορτε του,την εκανε χειρωτερη
Ομως επειδη οι ομαδες χτιζονται στην προετοιμασια,δεν του καταλογιζω τον υποβιβασμο.Αλλα οχι να μας χτισει και την ομαδα.Η ομαδα χτιζεται με προπονητη που μαθαινει τα αυτονοητα στους παιχτες.........Οχι με στυλ συστηματων ''ορμα Γιουτσο....'' ;)

Αποσυνδεδεμένος mh_per_

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Δευ 12 Απρ 2010 10:59 »
Κατ'αρχην εχουν ανοιχθει 42 θεματα για να συζητηθει ακριβως το ιδιο πραγμα. Πολυ εκνευριστικο το να βλεπεις τα ιδια ακριβως ζητηματα να απασχολουν καμποσες διαφορετικες γωνιες του φορουμ. Ας ειμαστε λιγο πιο προσεκτικοι με το πώς διαχειριζομαστε το χωρο αυτο κ ας μην τον γεμιζουμε με τα ηλεκτρονικα σκουπιδια μας.

Στο θεμα μας τωρα, παντα ψοφουσα για ποδοσφαιροκουβεντα, απολογισμους, σχεδια για το μελλον, προτασεις κτλ. Οταν ομως βλεπεις οτι ο συρφετος που κανει κουμαντο ειναι παντελως ανικανος (ή απροθυμος) να σκεφτει κ να δρασει με ενα στοιχειωδες επιπεδο οργανωσης ειναι φυσικο να αρχιζεις να θεωρεις καθε λογικη προταση αταιριαστη με την πραγματικοτητα, ανεδαφικη, σχεδον επιστημονικη φαντασια. Κ μπορεις να περιμενεις με αγχος μονο το τι θα δουν τα ματακια σου.

Εκτος αυτου, η ομαδα εχει να λυσει κ αλλα ζητηματα περα απο το αγωνιστικο κ αρκετα ειναι σημαντικοτερα απο αυτο. Μεχρι να λυθουν εκεινα, το ποιοι θα φορανε τις φανελες του ΠΑΣ μεσα στις 4 γραμμες του βαλτου των Ζωσιμαδων δε θα εχει την παραμικρη σημασια.

Ετσι ομως, για το χαβαλε κ για να ξεχαστουμε λιγο ας κοιταξουμε το υλικο. Δε θα πολυασχοληθω με την αποδοση των φετινων μελων του ροστερ γιατι ειπαμε να ξεχαστουμε λιγο κ οχι να φορτωσουμε χειροτερα, αν κ εχω επαναλαβει οτι για τη φτωχη (το λιγοτερο) αποδοση αρκετων οι τελευταιοι που φταινε ειναι οι ιδιοι στα δικα μου ματια.

Τερματοφυλακες
Το διδυμο Σικαλια-Ζαφειροπουλου πλαισιωμενο με εναν εξελιξιμο μικρο ειναι υπεραρκετο για τις αναγκες της επομενης μερας. Ο ταλαντουχος Σικαλιας δεν εκανε φετος εμφανισεις που θα τραβηξαν τα βλεμματα σημαντικων ομαδων της μεγαλης κατηγοριας κ ετσι νομιζω μπορει να χωνεψει αλλη μια χρονια στη Β που θα τον ωριμασει κ θα τον προετοιμασει για κατι καλυτερο ειτε εδω ειτε αλλου. Ο γερο-Ζαφειροπουλος απεδειξε οτι μπορει να βοηθησει οποτε χρειαστει παρα τα προβληματα τραυματισμων, κ σε μια εποχη που οι τερματοφυλακες αποσυρονται ολο κ πιο κοντα στα 40 δεν υπαρχει λογος εμεις να τον τελειωσουμε απο τωρα.

Αμυνα-κεντρο
Απο τους υπαρχοντες (δεν ειναι κ πολλοι) μονο ο Κουσας μπορει να μεινει κ να βοηθησει. Δεν ειναι αξιοπιστη μοναδα Α κατηγοριας παρα το φιλοτιμο του (ισως με ενα συμπαικτη 2 κλασεις ανωτερο του διπλα του οπως ο Ρεπερν που ειπε ο Φιλοσοφος να στρωνει) αλλα για Β καθαριζει. Κατα τ'αλλα χρειαζομαστε 2 σεντερ-μπακ ακομα με δεδομενη την επιστροφη του Μιχαηλ προκειμενου να παρει μια τελευταια ευκαιρια, κ καλο θα ηταν οι νεοαποκτηθεντες να ειναι ετοιμοι για τη μεγαλη κατηγορια (τουλαχιστον ο 1 οπωσδηποτε κ για ηγετικο ρολο).

Αμυνα-ακρα
Συμφωνω απολυτα με Φιλοσοφο για Σταθη. Ο Ντασιος αν θελει να βαλει την αγαπη του για τον ΠΑΣ πανω απο την καριερα του ας μεινει αλλα εγω θα τον συμβουλευα να κανει το αντιθετο. Αν μεινει παντως εχουμε ενα διδυμο αρκετα καλο για Α κατηγορια.
Στα αριστερα, οπωσδηποτε παραμονη Βαντερσον. Ο Κανακουδης ουτε προκειται να μεινει, ουτε ειναι λογικο να του το ζητησουμε, οποτε επιστροφη Μαργαριτη κ αξιοποιηση του θα μπορουσαν να καλυψουν την πλευρα εκεινη.

Κεντρο
Ο Ανδραλας θα μπορουσε να δωσει λυσεις τη Β αλλα κρατωντας αυτο το στυλ παικτων (καλοι για Β αλλα οχι πολλα για παραπανω) καταληγεις να θες καινουργια ομαδα ανεβαινοντας (εαν κ οταν). Ο Ροβας θα ηταν θαυμασια λυση αλλα δεν ειναι ρεαλιστικο να περιμενουμε να μεινει. Μπουχαν κ Καζναφερης πρεπει να ειναι απο τα υπεραπαραιτητα μελη του επομενου ΠΑΣ. Μακαρι να εξαργυρωσουμε το σχετικο ντορο που εχιε δημιουργηθει γυρω απο τον Τζανη κ να βρουμε καναν αφελη να του τον φορτωσουμε.

Ακρα
Ηρθε η ωρα του Μιχαλοπουλου......να μας αφησει ησυχους. Μακαρι να μπορουσαμε να κρατησουμε τον Αρας αλλα δεν νομιζω οτι αυτο ειναι δυνατο, ενω για Σισιτς δεν τρελλαινομαι παρα το πλουσιο ταλεντο του (οχι οτι θα υπηρχε περιπτωση να μεινει βεβαια).

Επιθεση
Συμφωνω κ παλι με το Φιλοσοφο περι Κοντογουλιδη. Ο Σαιτιωτης ακομα κ αν ξεραμε εκ των προτερων οτι θα εβαζε οχι 25 αλλα 45 γκολ, εχει δημιουργησει προβληματα πανω απο 1 φορες κατα τη θητεια του εδω κ καλο θα ηταν να χωρισουν οι δρομοι μας.

Εχουμε κ λεμε λοιπον:

Τερματοφυλακες: Σικαλιας, Ζαφειροπουλος
Αμυνα: Κουσας, Μιχαηλ, Ντασιος (αν θελησει ο ιδιος), Σταθης, Βαντερσον, Μαργαριτης
Κεντρο: Μπουχαν, Καζναφερης
Επιθεση: Κοντογουλιδης

Εχουμε λοιπον μια μαγια 10-11 παικτων, συγκεντρωμενων κυριως στα μετοπισθεν, που πρεπει να ενισχυθουν με 14-15 ακομη νεους. Φυσικα δε χρειαζομαστε τοσες μετεγγραφες. Πρεπει να αξιοποιηθει στο επακρον η φουρνια των παικτων που αγωνιζονται στις μικροτερες ομαδες μας. Δεν ξερω ποιοι ειναι ετοιμοι να προσφερουν κ σε ποιες θεσεις αλλα θεωρω οτι τουλαχιστον 5-6 ικανοι πρεπει να υπαρχουν που να ανεβουν αμεσα στην 1η ομαδα κ να μπορουν να παρουν παιχνιδια στα ποδια τους αν περιβληθουν με εμπιστοσυνη απο την τεχνικη ηγεσια. Απο δανεικους, περα απο Μιχαηλ κ Μαργαριτη που αναφερθηκαν ηδη, ο Ντε Βινσεντι φαινεται να κανει καλο πρωταθλημα στην Καλαματα (σε ποια θεση αραγε?) κ η επιστροφη του πιθανοτατα καποια τρυπα μπορει να καλυψει κ καποιες ελπιδες για μια καλη εξελιξη του να δημιουργησει. Οι κατοχοι των υπολοιπων (περιπου 7) θεσεων που περισσευουν πρεπει να αναζητηθουν με πολλη προσοχη στην αγορα. Κ οσοι αποκτηθουν πρεπει να μπρουν να προσφερουν αμεσα. Μαλιστα περα απο τη δυνατοτητα αμεσης προσφορας πρεπει 1-2 παικτες σε καθε γραμμη να διαθετουν κ ηγετικα χαρακτηριστικα (τοσο αγωνιστικα οσο ως προσωπικοτητες-εμπειριες-παραστασεις).

Προπονητης
Ο ιδανικος κατοχος αυτης της θεσης θα ηταν νεος, φιλοδοξος, δουλευταρας κ δε θα ειχε ποτε δει την Ελλαδα εστω κ στο χαρτη, ενω θα μπορει να δουλεψει απερισπαστος με καθε επιθυμια του να πραγματοποιειται. Θα εχουμε τετοιον ανθρωπο στον παγκο μας? Ουτε στα πιο τρελλα μας ονειρα, οποτε ας ξεκινησουμε απο ενα μικρο βημα, να φυγει ο Αναστοπουλος.

υ.γ.Επαναλαμβανω για να μην ξεχνιομαστε: η ομαδα εχει να λυσει κ αλλα ζητηματα περα απο το αγωνιστικο κ αρκετα ειναι σημαντικοτερα απο αυτο. Μεχρι να λυθουν εκεινα, το ποιοι θα φορανε τις φανελες του ΠΑΣ μεσα στις 4 γραμμες του βαλτου των Ζωσιμαδων δε θα εχει την παραμικρη σημασια.
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 12 Απρ 2010 11:03 από mh_per_ »
When the going gets tough, the tough get going

Αποσυνδεδεμένος mfbrinkmann

• Hero Member
  • ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Δευ 12 Απρ 2010 11:52 »
Σικαλιάς: Νεαρός, ανερχόμενος, καλά προσόντα, να μείνει

Ζαφειρόπουλος: Μένει μέχρι να αποφασίσει να κρεμάσει τα γάντια του...  μετά τον κρατάς για προπονητηή τερματοφυλάκων

Ελευθερόπουλος: Κανόνισε για την μεταγραφή του στον αιώνιο από το μεταξύ μας μάτς στο Ζωσιμάδες, όλα τα άλλα είναι περιττά

Ντάσιος: Αρχηγέ σε ευχαριστώ για όλα, καλή τύχη στον επόμενο σταθμό σου γιατί το αξίζεις...

Κώτσιος: Φόρτωσε το BMW σου με τις Γιαννιώτικες πινακίδες και στο καλό...

Κούσας: Γιώργη, κάτω του αναμενώμενου φέτος, αλλά είχες να μπαλώσεις πολλές τρύπες από αυτούς που είχες δίπλα σου...  Για πρώτος αρχηγός της ομάδας μου κάνεις.

Βάντερσον: Μπορεί να προσφέρει, να μένει.

Στάθης: Ξέχνα το μικρέ ΔΕΝ ξαναγυρίζεις στην Παιανία, δεν τους κάνεις, κάτσε εδώ, στρώσε κώλο κάτω και δούλεψε...

Κανακούδης: Κατώτερος των προσδοκιών...

Μαϊστόροβιτς: Λίγος...

Βαρτζιώτης:  Ποιός...???  Δεν τον είδαμε, στα 28 του πλεόν δεν ξέρω εάν μπορεί να προσφέρει...

Βάτσης:  Στα 18 του, για να δούμε την εξέλιξή του...

Μιχαλόπουλος:  Όχι άλλο κάρβουνο......

Μενδρινός: Άσε ρε Κωστάκι τώρα... το κουβαδάκι σου και σε άλλη παραλία...

Ανδράλας: Για Β' καλός είναι.

Καζναφέρης: Μένει και ξεκινά βασικός

Μπουχάν: Το ίδιο με τον Κασναφέρη

Βαγγελής: Τον έφαγαν οι τραυματισμοί, ο Αναστόπουλος και η διοίκηση, φεύγει

Τζάνης: Όπως και ο Μιχαλόπουλος...

Σενόνε: Μένει και να τον δούμε επιτέλους

Σίσιτς: Θα ήθελα να μείνει, αλλά δεν το βλέπω...

Αράς: Το ίδιο, θέλω να μείνει αλλά μάλλον δεν...

Σαϊτιώτης: Για Β' Γιώργο καλός είσαι, για Α' πολύ λίγος και αρχίζεις να μοιάζεις του κωλοτούμπα του Καραγκούνη, όλο διαμαρτυρία και κακό...

Κοντογουλίδης: Πίστεψέ το Βαγγέλη και θα ξαναγίνεις το βαρύ μας πυροβολικό

Παππάς: Μικρός και εξελίξημος, μένει

Μπακαγιόκο: Για Α' πλέον δεν κάνει... για Β' ίσως, αλλά με τέτοιο συμβόλαιο δεν το νομίζω...

Ντιμπαλά: Η αδιαφορία του τον θέτει αυτομάτως εκτός ομάδας

Ντε Βισέντι: Πρέπει να επιστρέψει και να πάρει παιχνίδια πλέον

Ρόβας: Κρίμα που ήταν δανεικός, ο παίχτης που θέλει να βλέπει ο κόσμος, παθιασμένος και παντελωνάτος.

Αναστόπουλος: Σχέση αγάπης / μίσους με τον κόσμο...  έχεις όμως κάτι κολλήματα που χαντακώνουν την ομάδα αρκετές φορές...  Στο καλό και να μην ξαναγυρίσεις για 6η φορά...

Χριστοβασίλης: Πολλοί τον πιστέψανε μόλις ήρθε, την πρώτη χρονιά άπόλυτα επιτυχημένος μέχρι τον Απρίλιο... από τον Μάιο άρχισαν τα στραβά με την ανακοίνωση Παράσχου...
Από εκεί και ύστερα, υποτονικός, ευκολόπιστος, έρμαιο των συνεργστών του.  Στο τέλος που κατάλαβε τι γίνεται αντέδρασε σπασμοδικά και ερασιτεχνικά.

Αγγέλης: Όλα παχιά λόγια και τον νού του στον κουμπάρο και πελάτη του Σαλπιγγίδη.  Άντε στην καφετέρια που έχεις με τον Σαλπιγγίδη και τον Πάντο στην Αθήνα...

Βήττας: Τα διαρκείας το καλοκαίρι δώστα στους φίλους σου τους Αρηανούς που γεμίζουν και το Grand Sarai όποτε έρχονται Γιάννενα...

Ολάσογλου: Ποιός???  Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και τμήματος μάρκετινγκ της ΠΑΕ... Ουδέν σχόλιο...

Τσιρικώκος: Δεν περίμενα να παραδωθείς τόσο εύκολα...

Λοιποί της διοίκησης: Μεγάλο μερίδιο ευθύνης σε όλα...

Για τους παρετρεχάμενους, δημοσιογράφους, δικηγόρους, πρώην παραγοντες, επαγγελματίες οπαδούς με μέλη "yes sir"...  ΠΡΕΠΕΙ να απομακρυνθουν από την ομάδα, ΤΕΛΟΣ.
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 12 Απρ 2010 12:17 από mfbrinkmann »
Της Πίνδου το μεγαλείο - του Πύρρου η αθάνατη γή...

ΜΚΚΕΓ ΣΛΚ

Αποσυνδεδεμένος Ptolemeos

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Δευ 12 Απρ 2010 12:01 »
φιλε σε πολλα συμφωνω αλλα ο Σταθης αξιζει με χιλια να μεινει στην ομαδα τα δινει ολα και ειναι και καλος στο ποστο του

Αποσυνδεδεμένος mfbrinkmann

• Hero Member
  • ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Δευ 12 Απρ 2010 12:16 »
Mάλλον το έγραψα λάθος για τον Στάθη....  δεν εννοώ "ξέχνα το και ξαναγύρνα στην Παιανία", αλλά "Ξέχνα ότι θα ξαναγυρίσεις στην Παιανία, κάτσε εδώ, στρώσε κώλο, δούλεψε και θα παίξεις"

Θα το διορθώσω και πιο πάνω...
Της Πίνδου το μεγαλείο - του Πύρρου η αθάνατη γή...

ΜΚΚΕΓ ΣΛΚ

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Δευ 12 Απρ 2010 12:25 »
Θα διαφωνίσω μαζί σας μόνο στο θέμα Ντάσιου. Εντάξει, είναι πατριωτάκι, καλό παιδί και είναι ο μόνος που βάζει τον εγωισμό του κάτω από την ομάδα και μπράβο του!

Αλλά δεν έμεινα ικανοποιημένος από την απόδοσή του. Σε πάρα πολλά ματς έχανε τους αντιπάλους και η ομάδα θύμιζε χωνί από την πλευρά του. Για θυμηθείτε λίγο το μάτς με καβάλα εδώ που το πήραμε κατά τύχη. Και με άλλες μικρομεσαίες ομάδες τα ίδια. Καλά με τις μεγάλες ομάδες αφήστε το. Καρδιοχτύπια είχαμε όταν πιάναν τη μπάλα τα αριστερά εξτρέμ του αντιπάλου. Απλά πολλές φορές φαινότανε στα καλά επιθετικά 5λεπτα της ομάδας, όπου ανέβαινε, έδινε γρήγορα τη μπάλα, ή έβγαζε καμιά καλή (αλλά ανούσια) σέντρα.

Γενικά ο Ντάσιος μου θυμίζει πολύ κάθε επαγγελματία της πόλης μας που μεγάλωσε και ανδρώθηκε επαγγελματικά μόνο στα  Γιάννενα, χωρίς να δει τι γίνεται αλλού στο επάγγελμά του. Ξέρει την πόλη, την ομάδα, τους δημοσιογράφους, τους οπαδούς, είναι άριστος στη β εθνική, αλλά μέχρι εκεί. Όπως και πολλοί συμπολίτες μας στα άλλα επαγγέλματα.   

Κατά τα άλλα ωραία τα είπατε όλοι σας. Γενικά βλέπουμε τα ίδια πράγματα. Συμφωνώ στις βαθμολογίες με ΛΑΜΙΑ FANS και με όσα γράφει ο mfbrinkmann.

Περισσότερο όμως συμφωνώ με filosofos. Έχεις τρομερή κρίση φίλος. Τα ζυγίζεις πολύ ωραία τα πράγματα, χωρίς κανένα πάθος ή κόλλημα. Έβγαλες το ζουμί από κάθε περίπτωση. Άψογος σε ότι και να έγραψες. Μπράβο σου!

Αποσυνδεδεμένος tauri_7

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Δευ 12 Απρ 2010 12:35 »
.Η ομαδα χτιζεται με προπονητη που μαθαινει τα αυτονοητα στους παιχτες.........Οχι με στυλ συστηματων ''ορμα Γιουτσο....'' ;)

Θα συμφωνήσω εν μέρει, απλά θα ήθελα να συμπληρώσω πως οι παίχτες που αγωνίζονται σε ομάδες επιπέδου SL τα αυτονόητα τα γνωρίζουν και δεν περιμένουν να τους τα μάθει ο οποιοσδήποτε προπονητής στην προετοιμασία. Αλλιώς να πάνε στο ερασιτεχνικό αν θέλουν να μάθουν τα αυτονόητα. Δεν γίνεται να ξεκινάς την προετοιμασία και να προσπαθείς να μάθεις τον Τζάνη να ΜΗΝ κάνει κοντρόλ με το καλάμι ή τον Μιχαλόπουλο να μάθει να κάνει σέντρα και να σηκώνει το κεφάλι να δει γήπεδο όταν επελαύνει και να μη τρέχει σαν να θέλει να σπάσει το ρεκόρ στο κατοστάρι.

Αποσυνδεδεμένος spiros315

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Δευ 12 Απρ 2010 12:51 »
Δεν θέλω Αναστόπουλο στον πάγκο.Βαρέθηκα τα ίδια και τα ίδια θέλω αλλαγή.Φιλότιμος και παθιασμένος ο Αναστο τον ευχαριστώ για αυτά που έχει δώσει σε χαλεπούς καιρούς αλλά φτάνει.Κάτι καινούριο.Μιας και μιλάμε για το ρόστερ μας στην Β να σας υπενθυμίσω ότι σε αυτήν την κατηγορία δεν έχει τόση σημασία το ρόστερ αλλά οι διασυνδέσεις και τα λεφτά που είσαι διατεθειμένος να χαρίσεις σε άλλους προέδρους.Και μιας και η κατηγορία είναι τόσο στημένη και το 70% των παιχνιδιών είναι στημένα ακόμα και εγω να παίξω μέσα αν είναι να ανέβουμε θα ανέβουμε.Το θέμα είναι ότι πρέπει να έχεις έναν προπονητη και έναν κορμό 6-7 παικτών που να κάνουν και για την Α όπου το ποσοστό στημένων είναι μικρότερο και θα αναγκαστείς να παίξεις και μπάλλα.Οπότε καλή η συζήτηση για το ρόστερ αλλά δεν μετράει αυτό στην Β.

Αποσυνδεδεμένος GEROKSEKOYTIS

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Δευ 12 Απρ 2010 13:12 »
Συνταυροι

Συμφωνω στα περισσοτερα....

Απλα...

1)Ο Σταθης ,εχω την εντυπωση,οτι δεν ανηκει στον ΠΑΟ.Τον αγορασαμε.Αρα δεν υπαρχει λογος ανυσηχιας.Αν τον θελουμε τον κραταμε...

2)Ο Ντασιος που αναφερθηκαν καποιοι οτι ηταν κυνδυνος αμυντικα με Καβαλα(και οχι μονο),μη ξεχνατε οτι δεν ειχε κανεναν αξιομαχο συμπαιχτη να παιζει δεξια....Οταν ηρθε Σισιτς,βελτιωθηκε,αλλα ειχε κουραστει κιολας απτα συνεχομενα κατοσταρια για πολλες αγωνιστικες.Απτην αλλη,πιστευω οτι δεν πρεπει να φυγει.Σε κανα Εργοτελη η' Λιβαδεια θα παει.Σιγα την δοξα.Ας περιμενει αλλο ενα χρονο να δοξαστει με τον ΠΑΣ παλι στην Α (λεμε τωρα...)

Γενικα ,ολοι μας ειπαμε ποιοι πρεπει να μεινουν και ποιοι οχι,αναλογα με την αποδοση τους φετος

Πιστευω ειναι λαθος προσεγγιση

Πρεπει να σκεφτουμε πρωτα απ ολα τον κορμο που θελουμε να στηριχτει η ομαδα οταν ξαναανεβει (λεμε τωρα)

Θελουμε στον κορμο μας τον Μπουχαν?Μπορει?Θελουμε παλι τον Κουσα?Μπορει?Ο Κοντογουλιδης μπορει?Πρεπει να βρουμε παλι 5-6 παιχτες που θα στηριχτει η ομαδα οταν ξαναανεβει (ξαναλεμε τωρα....)

Και απο εκει και περα ας χωρεσουν και οι παλιες καραβανες να συμπληρωσουν την 18δα......

Ας χωρεσουν και τα ταλεντα μας Παππας κλπ.Ας δωθουν παιχνιδια.....

Σισιτς και Αρας τους ξερουμε......Ας τους κρατησουμε.Οσα δωσαμε περυσι σε Λουτσιανο-Ριμολντι ας τα δωσουμε σε αυτους που ειναι πολυτελεια για Β.Ετσι κι αλλιως δυο ξενους παιχταραδες θα πρεπει να τους παρουμε.Ας παρουμε αυτους που τους ξερουμε

Αλλα πανω απ ολα.......Οχι Αναστοπουλοι και ΣΙΑ

Ξερω,,,,αλλου πρεπει να γραφουμε για το τι ΠΡΕΠΕΙ να γινει απο εδω και περα,αλλα απανταω εδω γιατι οι περισσοτεροι που αξιολογησατε τους παιχτες προτεινατε να μεινουν τουλαχιστον 15 απο αυτους.Κι εγω ξανατονιζω οτι πρεπει να κοιταμε και λιγο το μελλον.Για να μη κανουμε παλι 20 μεταγραφες της πλακας αν ξαναανεβουμε (λεμε τωρα....)