Πω πω νίλα, πω ξεφτίλα...
Καμμία σχέση με το τσαγανό που έβγαζε η ομάς τα προηγούμενα χρόνια.
Και ΝΔ και λάιτ... το φιλαράκι από πάνω από την Πτολεμαίδα, το έχει δει σωστά.
Χαρίσης και Κοροβέσης, ειδικά ο Κοροβέσης λείπει πολύ. Έκανε λάθος μεταβιβάσεις, αλλά είχε πολλά τρεξίματα ρε παιδί μου και αμυντικά και επιθετικά...
έβαζε και κάποιο γκολάκι που και που! Ο New είχε βρει ένα στατιστικό στοιχείο για το Νικολάκη, που εξηγούσε πόσο σημαντικός ήταν στην ομάδα!
Ο Ακόστα είναι αόρατος, δεν ξέρω τι φταίει, μου φαίνεται και πολύ λιανός...φάε μερικά κοψίδια ρε παιδί μου, όχι μόνο παέγια.
Ο Μάρκος Σεφερλίδης, φέτος είναι για το Δελφινάριο... ρε συ Μάρκο φίλε...πολλά λάθη...και κοστίζουν όλα πολύ ακριβά. Είσαι και σοβαρό παιδί ρε συ...φταίει τίπτις άλλο;
Η άμυνα, τι να πω! Τα προηγούμενα χρόνια έπρεπε να έχεις κάνει αίτηση από το καλοκαίρι για να βάλεις γκολ και η έγκριση περνούσε από Αλέξη, Θεμ' και Μάρκο
και συνήθως απορρίπτονταν... φέτος όλες οι αιτήσεις γίνονται δεκτές μετ' ευχαριστιών...
Ούτε να βρίσω δεν είχα διάθεση, ξενέρα ρε gay...
Ο κόουτς φέτος είναι ο Άνθρωπος που βλέπει τις οπτασίες στο Φραγκοκάστελλο να περνούν... και κολλάει εκεί... κάνε κάτι ρε Ζάννη...
και στο κάτω-κάτω Ηπειρώτες μαχητές ήταν...με τον καπτάν Νταλιάνη...και οι δικοί σου μόνο μαχητές δεν είναι φέτο
Από την συνοφρυωμένη ΦΝ και το Σελέκτ, σας στέλνω μπισκοτάκια παρηγοριάς...