απ το 2011 που η ομάδα ξανάπαιξε Α Εθνική,απ τη μέση κ πάνω της βαθμολογίας είμαστε,2 φορές στη πρώτη 6άδα.....φαίνεται όμως πως ο καιρός που γεννάνε κ τα κοκόρια του προέδρου(άλλος τόχε γράψει πρώτος εδώ μέσα,κ τόκλεψα),έφτασε στο τέλος του...τι κονόμησε κ τι χρέη αμαρτωλά θα μας αφήκει,θα το δούμε αργότερα....μέσα στο χορτάρι όοι είναι,τόσο μπορούν τόσο παίζουν(κ κάνα δυο χρόνια τα κατάφεραν πολύ καλά πέρα από κάθε προσδοκία),στις εξέδρες οι απόντες πολλοί (άμα ξαναδούμε πάνω από 3500 κόσμο στους ζωσιμάδες σε ντέρμπι ή όχι ,να μου το πείτε να χαρώ).....ούτε μια επετειακή φανέλα της προκοπής δε βγάλαμε (δε νοιάζετε για κέρδη η ΠΑΕ,ανικανότητα,τυχαίο το αποτέλεσμα,δε ξέρω,σηκώνει πολύ κουβέντα)....επειδή κ όλοι οι άλλοι για τα σκλιά είναι,της επαρχίας ή της αθήνας οι ομάδες,στόχος τούτη τη χρονιά είναι η άνετη σωτηρία,κ τίποτα παραπάνω ....πανιώνιος δε γίναμε ακόμα (να σώνομαι με τις πλάτες των άλλων,κ ας είμαι για το πούτσο καβάλα) ,αλλά σε αυτό το βρώμικο πρωτάθλημα του "γαύρου" κ των ζαβών,έτσι όπως ήρθαν τα πράματα,τη διαφορά ΔΕΝ μπορούμε να τη κάνουμε ......Η επόμενη μέρα?αν μπορούμε μέχρι το τέλος να κάνουμε 2-3 καλά αποτελέσματα με τσ "μεγάλους",κ η μπάλα που θα παίξουμε να είναι τουλάχιστον υποφερτή,καλά θά ναι ,αν όχι.....
υγ...τοχω ξαναπεί,ανεξάρτητα από την επερχόμενη αδειοδότηση ή όχι,ο πρόεδρος μάλλον τη κάνει σιγά σιγά,κ σύντομα θα ξεκινήσει η κουβέντα για τον επόμενο επενδυτή του ΠΑΣ....κ αν δειλά δειλά εμφανιστούν τίποτα βαμπίρ που θα αναπολούν το Κούγια,τότε απλά θάχουμε πιάσει πάτο.....