Είναι μια άποψη το... "Βρήκαν 1 μαλάκα και τον σφάζουνε"... και οι απόψεις είναι για να λέγονται.
Τέλος πάντων... ας ερωτηθεί και ας απαντήσει η ΚΕΔ, αν έχει στοχοποιήσει τον ΧΒ... τον ΠΑΣ δια του Καλογερόπουλου.
Τις φάσεις τις παίξανε όλα τα ράδια και όλες οι λατέρνες... ακόμη και αντίπαλα στρατόπεδα "τηλεοπτικής διαιτησίας" συμφώνησαν σε 3 πράματα:
1.
2 μπαίναλτυ καθαρά από 1 εκάστη ομάδα
2. 1-
2 ofsside
3. Καλογερόπουλος αφεντικό είναι ό,τι θέλει κάνει
Τι να λέει... το ΦΑ έγραψε...
Εκείνο που διακρίνω εγώ (ως χομπίστας) είναι ότι... να πει κάποιος στον Καλογερόπουλο (ο Κοντονής καλύτερα να του πει) ότι φιλαράκο η δουλειά σου δεν είναι να αντισταθμίζεις τα αποτελέσματα που σφύριξες στό παρελθόν και με βάση αυτά να σφυρίξεις τον νικητή... αλλά να παίξεις 1 παιχνίδι στο παρόν κανονικό και άνευ προηγούμενου.
Ο καλογερό τα ζύγισε και τα πήγε στην Τρίπολη.
Ποιος είπε ότι η οι διαιτησίες ψάρωσαν και συμμορφώθηκαν???
Εγώ νομίζω το είχα είπα...
Υ.Γ.: Εξευρέθησαν ή εξοικονομήθησαν "ισοδύναμα" για το Γηπεδομαυσωλείο της Κούλας? ... εμένα θα μου το πάρετε το σπίτι ή μόνο την οικία μου??
Το ματς ηταν για ισοπαλια για ειμαστε δικαιοι
Το ματς με τον Στάικο ήταν για ισοπαλία...
Όσο για ταΠΟΚοδίαιτα πετρελαιοκίνητα δημοσιογραφάκια της Αθήνας που ζούνε με πίπες και είπαν το 1-0 δωράκι... ρε καθίκια και τα λάθη με τη μπάλα, μεσα στη μπάλα είναι ρε νούμερα. Αντί να πούνε τι μαλακία έκανε ο τέρμας, υποβαθμίσανε την ετοιμότητα του Μανιά... ΟΥΣΤ ΡΕ
Και εν ΠΑΣει περιπτώσει το ματς 1-2... δεν είναι πεδίο διένεξης γαυροβάζελων... άλλη φάση είναι.
Υ.Γ.
ν: Κάποιος φίλος είπε κάπου για 2012-13... τι έγινε το 2012-13? Υπήρξαμε Μπάρτσα?? Που φέραμε Χ μέσα έξω με τον Βάζελο 1-1 / 0-0 ???
Γιατί?? Επειδή είχε υπαρξιακά ο Βάζελος ή επειδή ο Καλαματιανός και το tem του ήταν Τριφυλλοτραφής? Δυσκολεύομαι τα να διακρίνω... αυτό που είναι ευκρινές είναι ότι άλλοι βρίσκονται στο 2008-09, άλλοι στο 2012-13 και άλλοι στο 2016-17. Καλή αντάμωση!!!
Κάποιος άλλος μου λέει... "Τι γράφεις και γράφεις. Καν1ας δεν τα διαβάζει."... Σκοτούρα μου του λέω. Αν τα διαβάζανε δεν τα έγραφα. Λοιπόν θέλω να πω ότι
... το ξέχασα. Άσε καλά είναι έτσι...
Ο ΠΑΣ θα υπάρχει για πείσμα όλων... όπως τόσα χρόνια, είτε πέτρινα είτε διαμαντένια