Νομιζω πως εισαι αδικος chilly ως προς το χθεσινο παιχνιδι
Να μου ελεγες για προηγουμενα παιχνιδια που ειναι αρνητικος να το δεχτω και μαζι σου,αλλα στο χθεσινο ο μοναδικος που ετρεχε και εδωσε τρεις τεσσερις καλες πασες ηταν ο Ιλιτς!!!!
Οχι οτι εκανε παιχνιδαρα αλλα ηταν απο μοναδικους που δεν ηταν μειον στο χθεσινο ματς
Και ετσι για να σε τσιγκλησω και λιγακι
Ο Τσαβεζ στο χθεσινο παιχνιδι ηταν απο τους χειροτερους!!!Παιζει να μην εκανε ουτε μια καλη ενεργεια χτες,εμμονες με τις τριπλες οπου παντα τις εχανε,υπερβολικο κρατημα της μπαλας,και στο δευτερο ημιχρονο εξαφανισμενος απο προσωπου γης
Και μου εκανε εντυπωση κιολας που τσιμπησε δυο ψηφους κιολας!!!!!!Αλλα μερικοι οπως λες και σωστα το λες για τον Ιλιτς το κανουν θεο με ενα γκολ που θα πετυχει, ετσι παρομοια λενε και για τον Τσαβεζ, στα καλα του θα λενε παιχταρα μου και τετοια αλλα στα παιχνιδια οπου δεν παιζει και ειναι εξαφανισμενος παλι ακουγονται φοβερα σχολια υπερ του!!!!!
Κανονικα το βραβειο του mvp εδω και 4-5 αγωνιστικες πρεπει να δινεται στον Τσουκαλα και χωρις ψηφοφορια
Τελος παντων για εμενα χτες καλοι ηταν
Τσουκαλας
Ιλιτς(Οσο παραξενο και αν ακουγεται)
Στο αντιποδα
Στρουνα(καλα οτι επιθετικα ηταν κακος τον γνωριζουμε ολοι,αλλα και αμυνα!!!!!!!!!!!!!)
Τσαβεζ(Εξηγησα τους λογους)
Μιχαηλ(Καλη του αναρρωση να πουμε)
Κοζωρωνης(Απορω μερικες φορες με το παλικαρι)
Ακοστα(Ο αορατος ποδοσφαιριστης για αλλη μια φορα)
Και ολοι οι υπολοιποι απο μετριοι εως προς το χαλια