Αποστολέας Θέμα: Πας Γιάννινα - ΑΕΠ Ηρακλής (1η αγωνιστική Κύπελλο Ελλάδος) 29/10 19:30  (Αναγνώστηκε 10958 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΠΑνουργοΣ

• Sr. Member
    • Προφίλ
 Ισχύουν οι κάρτες διαρκείας για τον αγώνα κυπέλλου,το εισιτήριο κοστίζει 10 ευρώ (γενική είσοδος).
 Κλήρωση 2 εισιτηρίων από χορηγό του  :pas: χωρίς αγορά προιόντων

« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 26 Οκτ 2015 19:20 από ΛΟΚΟ »
>Είμαι για σένα ο πιστός παγουράς,μες στη καρδιά μου είναι μόνο ο ΠΑΣ,κι όταν γεράσω πάλι θα με εδώ,πλάι σου δίπλα απ'τό πρώτο λεπτό.
>Πότε μου γάβρος δεν θα γίνω εγώ,ούτε χανούμι,ούτε βαζελός.Ούτε γριά,ούτε παοκτσής,ούτε σκουλήκι,ούτε οφητσής.
Μόνο ΠΑΣ θα είμαι εγώ,ποκίτη βάλτο στο μυαλό!

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
Βελλίδης

Μιχαήλ

Τζημόπουλος

Ναδάλες

Καρανίκας

Λίλα

Τσουκαλάς

Κοζορώνης

Φερφέλης

Μανιάς

ΠΑΣαλίδης

Δεν ξέρω για την κατάσταση των τραυματιών Μιχαήλ και Λίλα.

Ο κόουτς οφείλει να κάνει κουβέντα στο Στρούνα χωριστά οτι θα ξαναπάρει τη θέση του στο πρωτάθλημα (δεν καις τον παίχτη). Σε όλους, ότι πρέπει να δοκιμαστούν πρόσωπα και σχήματα (και τα συνεχόμενα ματς προσφέρονται) αλλά οτι το κύπελο είναι σαφής στόχος της Ομάδας. 

:mono:
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Αφου η χρονια ειναι που ειναι πεταμενη,καλο θα ειναι να δουμε κανεναν πιτσιρικα μεσα

Κρυφο χαρισμα προπονητικης ο mikkael

Τον Κοζωρωνη τον εχει βαλει πισω απο τον Φερφελη,μιας και σαν αμυντικο χαφ  εκτελει χρεη τροχονομου

Αν και εχω ενα παραπονο,του Σαμπαλιδη η θεση ειναι στον παγκο...Δεν μας βγαινουν οι ποδοσφαιριστες με τατου
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 26 Οκτ 2015 19:54 από ayuto1966 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Εγώ έχω απορία για τους 2 μικρούς που πρέπει να έχουμε στην 18αδα και αν θα δούμε κανέναν να παίζει.

Αποσυνδεδεμένος Serpents on paradise

• Hero Member
    • Προφίλ
Τι κρίμα που η αε ποντίων ξανάρχεται στα Γιάννενα σε ματς που πρέπει να δοκιμαστούν πράγματα.
Ακόμα και έτσι όμως δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να μην κερδισουμε αυτήν
την σκληροτράχηλη ομάδα β εθνικής.

Θυμίστε τον Κύριο Παπαδόπουλο που ήταν δυσαρεστημένος με το 2-2 μέσα στο Ζωσιμάδες
και ενώ η ομάδα του είχε κάνει 2 γκολ με μισή φάση ότι τα αφμ δεν είναι τραπουλόχαρτα
και το καινούργιο αφμ είναι της Αθλητικής ένωσης Ποντίων.

Αναστασίου,Παπαδόπουλος,Νικοπολιδης,Ελευθερόπουλος,τι σκατά παραμυθάκι
τρώμε στην Ελλάδα τα ζώα με τους με το ζόρι προπονητές.

Πάτε κάντε καμιά δουλειά ρε τεμπελχανάδες του κερατά.Πατώνει η καφετερία σας και πιάνετε τους
πάγκους και όποια καημένη ομάδα πάρει ο χάρος.Όξω πούστηδες.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Παράθεση
Ο Καραντώνης στο ΠΑΣ - Ηρακλής

Τον Δημήτριο Καραντώνη από το σύνδεσμο διαιτητών Ημαθίας όρισε η ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει την αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα - Ηρακλής για την 1η αγωνιστική των ομίλων του κυπέλλου Ελλάδος που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου στις 19:30 στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων "Οι Ζωσιμάδες".

Βοηθοί του Βεροιώτη ρέφερι θα είναι ο Ιωάννης Καραγκιζόπουλος επίσης του συνδέσμου Ημαθίας και ο Θεόδωρος Νταλούκας από το σύνδεσμο Τρικάλων, ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε να είναι ο Απόστολος Σημαιάκης από την Χαλκιδική.

Τέλος παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε να είναι ο Δημήτριος Γκρούτσης από την Κόρινθο.

από PASsports.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Νέα αντιπάλων...

Παράθεση
Xωρίς Περόνε-Μπαρτολίνι στα Γιάννινα

Ο Ηρακλής εκτός από τον τραυματία Κοστίν Λάζαρ, στο παιχνίδι κυπέλλου με τον ΠΑΣ, δεν θα έχει στη διάθεσή του και τους Σεμπαστιάν Μπαρτολίνι και Εμάνουελ Περόνε, οι οποίοι κουβαλούν κάρτες από τα περσινά παιχνίδια της συγκεκριμένης διοργάνωσης.

Τις υπηρεσίες των δύο Αργεντινών παικτών του θα στερηθεί ο Ηρακλής, στο παιχνίδι κυπέλλου με τον ΠΑΣ, αφού Περόνε και Μπαρτολίνι κουβαλούν τιμωρία από πέρυσι, όταν και είχαν συμπληρώσει κάρτες.

Ως εκ τούτου, οι αλλαγές τόσο στα πρόσωπα που θα απαρτίζουν την αποστολή, όσο και την βασική ενδεκάδα θα είναι πολλές, με τον Νίκο Παπαδοπουλο να δίνει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που μέχρι στιγμής δεν έχουν πάρει πολλές ευκαιρίες.

sdna
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
Με προβλήματα ο Ηρακλής στα Γιάννινα   8)

http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/me-problimata-o-iraklis-sta-giannina/3117899
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Παράθεση
Βελλίδης, Περιστερίδης, Κολιοφούκας, Στρούνα, Καρανίκας, Ναδάλες, Μπέριος, Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Ηλιάδης, Τσουκαλάς, Γαρουφαλιάς, Γιάκος, Ιωάννου, Τσάβες, Μασούρας, Σαπαλίδης, Φερφελής, Ίλιτς

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
Δεν εχουμε το βαθος για να προχωρησουμε στο κυπελλο. Κριμα γιατι ειναι ενας θεσμος που μας παει. Ας παιξουν οι πιτσιρικαδες ομως Μασουρας Γαρουφαλιας Καρανικας και επιτελους το κανονι ΦΕΡΦΕΛΗΣ στην κορυφη.
Stile di vita

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Παράθεση
Χουάντερσον, Γιαννίκογλου, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Ζιαμπάρης, Καρασαλίδης, Τσότρας, Καρλίτος, Ζαμπάζης, Ιντζόγλου, Ρομάνο, Κάσσος, Αμαραντίδης, Χαντί, Λουκίνας, Πασάς, Μακρής, Βέλλιος, Κυριακίδης, Τσιλιανίδης.

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Δεν εχουμε το βαθος για να προχωρησουμε στο κυπελλο. Κριμα γιατι ειναι ενας θεσμος που μας παει. Ας παιξουν οι πιτσιρικαδες ομως Μασουρας Γαρουφαλιας Καρανικας και επιτελους το κανονι ΦΕΡΦΕΛΗΣ στην κορυφη.
το ότι δεν έχουμε το βάθος είναι γνωστό ... αν αυτό σημαίνει αλλαγές στο βασικό σχήμα έχω τονίσει πολλές φορές την άποψή μου:
- το rotation γίνεται σταδιακά σε κάθε παιχνίδι και
- αν υποχρεωτικά δεν καταλαβαίνει η τεχνική ηγεσία και το κάνει σε μεμονωμένα παιχνίδια ομαδικά, αυτό πρέπει να είναι αποκλειστικά στον θεσμό του πρωταθλήματος. Ακόμα και αν χάνουμε βαθμούς πρέπει ΠΑΝΤΑ το κύπελλο να είναι ο κυριότερος στόχος της ομάδας...  Αυτό γίνεται ακόμα πιό προφανές  όταν οι στόχοι της διοίκησης είναι απλά να αποφεύγουμε υποβιβασμό και ευρώπη (και τα 2 εύκολα ή δύσκολα θα τα καταφέρουμε...)

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
  • Η αρχή του τέλους ... ή ... το τέλος της αρχής;
    • Προφίλ
Θέλω ενα 2-0 όπως και τότε με μια γκολάρα του Κασναφέρη. :mono:

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα

Κάτι τέτοιο δηλαδή ε;

Δηλώσεις Σαΐτα - Γκολ

Και μετά  :mono:

Πανηγύρια

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Βλέποντας την παραπάνω σύνθεση και ενώ θέλουμε 2 96ρηδες στην 18αδα τότε Μασούρας και Κολιοφούκας θα είναι οι 2.Ο Κολιοφούκας είναι έτοιμος;Μπορεί να αγωνιστεί μετά τον τραυματισμό του;

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
Βλέποντας την παραπάνω σύνθεση και ενώ θέλουμε 2 96ρηδες στην 18αδα τότε Μασούρας και Κολιοφούκας θα είναι οι 2.Ο Κολιοφούκας είναι έτοιμος;Μπορεί να αγωνιστεί μετά τον τραυματισμό του;
Oχι.Στην αποστολη υπαρχουν 3 τερματοφυλακες,ο Κολιοφουκας δηλωθηκε για να μην τιμωρηθει η ομαδα.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Για αυτό λέω;Ή θα πάμε με 3 τερματοφύλακες ή θα έχουμε 1 και 1 που δεν μπορεί να παίξει και ο θεός βοηθός.Λέω μήπως μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα ο Κολιοφούκας.Αν και έλεγαν για τρίμηνο.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Πάμε για μια νίκη με καθαρό σκορ.

Αυτή που άδικα δεν πήραμε στο Πρωτάθλημα.

Ευκαιρία και για τα παιδιά που δεν παίζουν να αποδείξουν την αξία τους.

Συνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
Βλεπεις τα παραπανω βιντεο και σε πιανουνε τα κλαματα απο τα νευρα με τα σημερινα

:pas: :joker: :pashat:

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ

Κάτι τέτοιο δηλαδή ε;

www.youtube.com/watch?v=M9gjpsLVfJo#

www.youtube.com/watch?v=LdfqPlDXrCk#

Σε αυτο το Ζωσιμαδες μεγαλωσαμε γαμωτι μου. Πως να μην γινεις ΠΑΣ οταν εμπαινες εκει μεσα?

ΑΜΕΣΑ γκρεμισμα της οροφης, τοποθετηση σκουριασμενου καγκελου 3 μετρων και αντικατασταση των φλωρικων γαλαζιων καθισματων με σκουρα ΜΠΛΕ και ΑΣΠΡΑ.
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
  • Η αρχή του τέλους ... ή ... το τέλος της αρχής;
    • Προφίλ

Κάτι τέτοιο δηλαδή ε;

Δηλώσεις Σαΐτα - Γκολ

Πανηγύρια

Μπράβο ρε ΛΟΚΟ και δεν το έβρισκα πουθενά!  :mono:  :mono:

Συνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
Θελω ανετη νικη με 2 γκολ διαφορα αλλα μου αρκει και η απλη δυσκολη νικη με 1-0 ή 2-1
Πιστευω οτι τα παιδια τους εχουνε ευκολα αν μπουνε δυνατα και σοβαρα
Αλλιως αυτοι θα το πιστεψουνε σιγα-σιγα οπως την αλλη φορα και δεν ξερω τι θα γινει
Και προς θεου οχι πολλες αλαγες στην ενδεκαδα,3-4 το μεγιστο

:pas: :joker: :pashat:

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Πολλά ρεκόρ* ψάχνετε τελευταία εδώ μέσα, ε, δεν κάνετε τον κόπο να ψάξετε κι ακόμη ένα;
Αν ξανακατέβηκε η ομάδα με 3 τερματοφύλακες σε αγώνα και για ποιό οικονομικό λόγο.

*ο προεδρούλης σίγουρα θα ήθελε να το πιστωθεί

50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
Υπάρχει λινκ! :) Όποιος ενδιαφέρεται p.m.
Blue to the hair...

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Παράθεση
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Καρανίκας, Στρούνα, Μπέριος, Σκόνδρας, Τσουκαλάς, Γαρουφαλιάς, Ηλιάδης, Σαπαλίδης, Γιάκος, Φερφελής.

Στον πάγκο της ομάδας της Ηπείρου κάθονται οι: Κολιοφούκας, Περιστερίδης, Ίλιτς, Τσάβες, Τζημόπουλος, Ναδάλες, Μασούρας.

Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Ταβάρες, Ζιάμπαρης, Καρασαλίδης, Ιντζόγλου, Ζαμπάζης, Ρομάνο, Χάντι, Κάσσος, Λουκίνας.

Στον πάγκο του Γηραιού βρίσκονται οι: Γιαννικόγλου, Τσότρας, Κυριακίδης, Μακρής, Τσιλιανίδης, Πασάς, Βέλλιος.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Δημήτρης Καραντώνη από το σύνδεσμο διαιτητών Ημαθίας με βοηθούς τους Καραγκιζόπουλο επίσης του συνδέσμου Ημαθίας και τον Νταλούκα από το σύνδεσμο Τρικάλων. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε να είναι ο Σημαιάκης από την Χαλκιδική.

από PASsports.gr

Καλή στιγμή στο 6 με τον Ηλιάδη.