Δυστυχώς έφτασε η τελευταία αγωνιστική για να φτάσει ακόμη και ο πιό ηλίθιος(εγώ είμαι αυτός)σε δυό πικρές διπιστώσεις,τις οποίες και παραθέτω.
Πρώτον,θέλω να καταγγείλω όλους αυτούς τους κακοπροαίρετους που χαρακτηρίζουν το ελληνικό πρωτάθλημα ως αναξιόπιστο!!!Δεν υπάρχει στον πλανήτη πιο <αξιόπιστο> πρωτάθλημα από το ελληνικό,το οποίο είναι το μοναδικό όπου,
-πριν ακόμη ξεκινήσει όλοι ξέρουν ποιός θα είναι ο πρωταθλητής,ποιές ομάδες θα βγούν Ευρώπη και ποιές θα υποβιβαστούν.
-Ο ΟΠΑΠ,<προφυλάσσει> τους πελάτες του από το να χάσουν χρήματα κλειδόνοντας τα παιχνίδια των οποίων γνωρίζει τα παοτελέσματα πριν καν αρχίσουν.
-προσφέρει υψηλού επιπέδου ψυχαγωγία,εφάμιλη του θεάτρου,του κινηματογράφου και των reality shows.
-κανένας από τους θεατές του δεν κυνδινεύει από εγκεφαλικά,καρδιοπάθειες και ανακοπές λόγω έντασης και απρόβλεπτης εξέλιξης.
-διοικείται από μεγαλοαπατεώνες(Κόκαλη,Πατέρα,Βγενόπουλο,Ψωμιάδη),απατεώνες(Πανόπουλο,Τσακίρη),μικροαπατεώνες(Κομπότη),καραγκιόζηδες(Πηλαδάκη),αδερφές(Ρέμος) και ΗΛΙΘΙΟΥΣ(Χριστοβασίλης,που αποτελεί και μια κατηγορία μόνος του),μεταξύ των οποίων κυριαρχεί ο πιό παλιός νόμος,αυτός που υπαγορεύει ότι ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΩΕΙ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ!!!!
-Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΑΡΑΦΩΝΕΙΑ σε όλο αυτό το σκηνικό είναι όχι η ομάδα,αλλά ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ!!Ένας κόσμος που κινείται πλέον στα όρια της ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ,είναι όμως ένας ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ που εμένα προσωπικά χθές με μάγεψε!!!
Η δεύτερη διαπίστωση έχει να κάνει με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια,και χωρίς ίχνος πια ειρωνίας και υπερβολής λέει ότι αγωνιστικά η ομάδα μου υποβιβάζεται ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΑΙΑ!!!!
Όταν σε ένα παιχνίδι αδιάφορο και σε ένα γήπεδο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΜΙΝΙ,με μια διατησία αδιάφορη,δε μπορείς να κερδίσεις τον Γκάμπριελ,τον Καρνέζη και τον Πετρόπουλο και να περισώσεις απλά το γοήτρό σου και να σταθείς στο ύψος των ΥΠΕΡΟΧΩΝ ΟΠΑΔΩΝ σου,αγωνιστικά δεν αξίζεις τίποτε!!!!
Ας πει κάποιος λοιπόν στην ανύπαρκτη δοίκηση και σε αυτόν που θέλει να λέγεται προπονητής να μην εκτίθονται περισσότερο στα κανάλια!!!
Προσωπικά,δε θέλω να ξαναδώ ποτέ τον ΠΑΣ στη ΣΚΟΥΠΡΟΛΙΓΚΑ!!!Δε θέλω να βλέπω την ιστορία της ομάδας μου να αλλοιώνεται κι άλλο!!!!Δε θέλω να βλέπω την παράδοση που μέχρι το 1985 ήταν συντριπτικά θετική υπέρ της ομάδας μου να βαραίνει με ήττες απ όλα αυτά τα καφενεία τύπου Βάζελου,Γαύρου και όχι μόνο.
Κλείνοντας,θέλω να ευχηθώ στην Εθνική Ελλάδος,στο προσεχές παγκόσμιο κύπελο να πάρει αυτό που της αξίζει,δηλαδή 0 ΒΑΘΜΟΥΣ με 0 ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ και 10 ΠΑΘΗΤΙΚΟ,ότι δηλαδή και στο παγκόσμιο κύπελο του 94.Το δώρο του θεού του 2004 όχι μόνο δεν το εκμεταλλευτήκαμε αλλά κάναμε άλματα αντί για μπρός προς τα πίσω και η τιμωρία θα πρέπει να είναι ΔΙΚΑΙΗ!!!