για να κάνει μια ομάδα ανθρώπων μια <συντεταγμένη κίνηση> πρέπει να έχει δυό βασικές προυποθέσεις,
-ΟΜΟΦΩΝΙΑ
-ΗΘΙΚΟ ΑΚΜΑΙΟΝ
Εμείς για ΟΜΟΦΩΝΙΑ ας μην το συζητήσουμε καλύτερα!!!Αν είμαστε 5.000,οι διαφορετικές απόψεις μας ίσως να είναι και διπλάσιες κι από εμάς τους ίδιους.
(Δε βγάζω τον εαυτό μου απ έξω,κι εγώ πολύ πιθανόν να έχω λανθασμένη οπτική κάποιων πραγμάτων).
Όσο για ΗΘΙΚΟ,ας μην το συζητήσουμε καθόλου!!Τι ηθικό να έχουν εξάλλου οι οπαδοί μιας ομάδας που η φανέλα της έχει πλέον ποτιστεί από την ηττοπάθεια και την απάθεια διοίκησης,τεχνικής ηγεσίας και παικτών??Κάθομαι ώρες ώρες και σκέφτομαι πως είναι δυνατόν όταν ένας διαιτητής σου καταλογίζει εις βάρους σου ένα πέναλτυ σαν το προχθεσινό και είσαι ποδοσφαιριστής που υποτίθεται ότι παίζεις μια κατηγορία,να μην τον πάς καροτσάκι μέχρι την σέντρα από τις διαμαρτυρίες?????Έχετε δεί πως αντιδρούν οι παίκτες άλλων ομάδων για ψύλου πήδημα???Και τι τους κάνουν??Τους κλ....τ αρ......!!!!Αλλά για να αντιδράσεις πρέπει να έχεις ενδιαφέρον,πάθος και αγάπη γιαυτό που κάνεις,κι όχι να είσαι <δημόσιος υπάλληλος>.Για διοίκηση και τεχνική ηγεσία ας το αφήσουμε καλύτερα,είναι χιλιοειπομένα......