Αποστολέας Θέμα: Εργοτέλης - ΠΑΣ Γιάννινα (ειδήσεις, σχόλια, απόψεις)  (Αναγνώστηκε 49100 φορές)

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Εργοτέλης - ΠΑΣ Γιάννινα (ειδήσεις, σχόλια, απόψεις)
« Απάντηση #100 στις: Δευ 12 Απρ 2010 16:38 »
ΣΟΥΠΕΡ … ΛΙΓΑ

1.   Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ
    Η 29η Αγωνιστική ήταν η Πανελλήνια Ημέρα Γιορτής της Μπάλας, που αναβίωσε θεαματικά ξεπερασμένες τακτικές και προβοκάτσιες, καθ’ ότι τα γήπεδα γέμισαν μπάλες, μπάλες, μπάλες. Μόνο τραμπάλες δεν είχε. Τρελλόμπαλες κυκλοφορούσαν παντού, στις κερκίδες, στους αγωνιστικούς χώρους, στους πάγκους, με αποτέλεσμα ποδοσφαιριστές κάτοχοι μιας μπάλας (π.χ. Ατρόμητου) να βρίσκονται με δυο μπάλες στα πόδια και να μη ξέρουν τελικά ποια μπάλα να παίξουν και αν τελικά επέλεγαν προορισμό πάσας διαπίστωναν ότι και ο συμπαίκτης τους αποδέκτης είχε ήδη μια μπάλα στα πόδια του κι άλλη μια ό αντίπαλος που θα έβγαινε στην αντεπίθεση.

2.   ΣΩΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΣΩΣΜΕΝΟΙ
   Είχαμε την τύχη να μη σωθούμε!
   Θα ήταν έσχατος εξευτελισμός να έχουμε σωθεί … από σωτήρες. Θα ήταν σαν να γυρίζαμε απ’ το πανηγύρι με τα πόδια κι ενώ είχαμε πάει καβάλα στο άλογο. 
   OXI ΤΕΤΟΙΟ ΣΩΣΙΜΟ, ΠΟΤΕ!
    Καλύτερα Πέσιμο παρά Χέσιμο.
    Γιατί πράγματι, υπάρχουν οι Πεσμένοι (ΠΑΣΑΓΙΑΞ και ΠΑΝΘΡΑΞ), οι Χεσμένοι (Καπνά, Μαζούτια, Μουστακοφερετζέδες, Τυριά, Πιεσόμετρα, Παστά, Χοιρινά, ) και Αλειμένοι (αυτοί που θα ανεβούν)

3.   Ο ΕΡΓΟΟΦΗ: «ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΘΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕ ΤΟ ΠΑΝΟ;»
    Η 29η Αγωνιστική ήταν η προσωποποίηση της βρωμιάς, η κορύφωση του θράσους και της εκποίησης της «λεβεντιάς» προσώπων του κρητικού γηπέδου και μόνον. Κι αυτή η λεβεντιά εκφράστηκε μέσα σε μια ατάκα, «ΑΝ ΚΕΡΔΙΖΕΣ ΘΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕ ΤΟ ΠΑΝΟ;» Αυτός λοιπόν ο λεβέντης ήταν του Εργοτέλη, δεν ήταν του ΟΦΗ, γιατί τον βόλευε. Αυτή η ατάκα λοιπόν είναι το επισφράγισμα και η επιβεβαίωση του ξεπεσμού των θεσμών και των ηθών της ποδοσφαιρικής κουλτούρας, των ηθικά ανερμάτιστων, των προσκυνημένων ανθρώπων της S.L., αυτή είναι η μυρωδιά των λερωμένων που ζέχνει σ’ όλα τα Πουροκαπνισμένα Γήπεδα.   
     Γιατί, ο ΕΡΓΟΟΦΗ, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα αν κέρδιζε και σ’ ό,ποιο γήπεδο κι ας του βρίζανε θεούς κι ανθρώπους ... αυτοί το είπαν, σηκώνοντας τη σουπερλιγκομουσούδα τους στον κ. Χριστοβασίλη που μόλις είχε αρχίσει να μεταστρέφεται από άκακη αρκούδα σε «ταύρο» (άντε και στα υαλοπωλεία).   Ναι!  Η περηφάνια, με ότι κοινά αποδεκτό περιέχει, είναι το παν! Τουλάχιστον κερδίσαμε εκεί την περηφάνια μας, την τιμή μας. Αυτήν μας την ικανοποίησε, στάθηκε επαρκώς «στο πόδι μας» ο κ. Χριστοβασίλης και είναι κατά κάποιο τρόπο ένα ισχυρό εχέγγυο περί σεβασμού της ιστορίας μας ποδοσφαιρικής και πολιτισμικής (δεν ξέρω τι θα έκαναν Άλλοι ή αν θα έλεγαν έστω μιΑ λέξη). Το θέμα όμως είχε ισχυρό αντίκτυπο στη φίλαθλη κοινή γνώμη περί ΠΑΣηφάνιας.

4.   ΠΑΤΟΑΘΛΗΜΑ: ΓΑΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΦΕΤΑ
   Η προσπάθεια του ΠΑΣ σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος ήταν ένας γάμος χωρίς κουφέτα. Ένας γάμος με πλήθος προσκεκλημένων (χιλιάδες φίλαθλοι) με ενθουσιασμό, με σεβασμό και πολύτιμα δώρα, αλλά κουφέτο και ψητό δε έφαγε κανένας. Οι γαμοοικοδεσπότες στην πένα και στο λουστρίνι, με τους συγγενείς να μη μιλιούνται μεταξύ τους (αποδυτήρια) με τους κουμπάρους (προπονητές) να εύχονται και να υπόσχονται, από παιχνίδι σε παιχνίδι ότι θα πετύχει ο γάμος. Η ορχήστρα (κοράκια)  να παίζει διαρκώς πένθιμα και οι συγγενείς περιχαρείς να χορεύουν τη καραγκούνα τη σβαρνιάρα σε μια αυλή γιομάτη λάσπη. Τα γκαρσόνια να σερβίρουν επιλεκτικά ή και καθόλου πλάγια γκολάκια, π.χ. γκολ Φωτάκη και αυτογκόλ), αλλού τρώγανε, πίνανε και καπνίζανε κι αλλού το δίνανε. Επίσης η ομάδα δεν είναι κανενός Αναστόπουλου και δεν επιτρέπεαται να κάνει δηλώσεις ποιος; Ο κΏΤΣΙΟς, θρασύσατα μετά από κάθε μάτς και μετά από αυτογκόλ.

5.   ΤΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ
    Τα προσκλητήρια δεν επιδίδονταν, έπρεπε να τα ζητήσεις, να αγχωθείς και να παρακαλέσεις, γιατί όχι; πάρτε μας στο γάμο που λένε. Για να μπεις στο «ναό» των Ζωσιμάδων έπρεπε να έχεις γνωριμίες με τους νεωκόρους, έπρεπε να τους πείσεις με χαρτιά ότι είσαι Ηπειρώτης, Γιαννιώτης, αναντάμ παπαντάμ κι εν πάσει περιπτώσει προσωπικά ούτε Ηπειρώτης είμαι, ούτε Γιαννιώτης, αλλά είμαι ΠΑΣ ΚΕΡΚΙΔΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ από τα δώδεκά μου (ΟΧΙ ΠΑΕ ΠΑΣ) θα μείνω απ’ έξω; Ο ΠΑΣ, είναι η κερκίδα του η «σκληρή στο νόμισμα», ούτε οι διαφημίσεις στα σώβρακα, ούτε τα «μωρά» με τα βεγγαλικά (βάζελοι, γαύροι στην πλειονότητα). Είναι Πανηπειρωτικός Α. Σ. κι οι ταυτότητες των Θεσπρωτών, των Πρεβεζιάνων, του Αρτινών, των Βορειοηπειρωτών, των Ξηρομερίτων και των Λευκάδιων δε γράφουν «Ιωάννινα»
    Όσοι επιλέξουν να κρατήσουν το τιμόνι του ΠΑΣ θα πρέπει να ‘χουν ψυχή, να ‘ναι «ΣΩΣΙΜΑΔΕΣ  ΟΧΙ ΔΩΣΕΜΑΔΕΣ» να σκέφτονται ως εν δυνάμει ευεργέτες, αν μιλάμε για ομάδα Απείρου δέος στα 2011 και στην Πύλη της Ευρώπης.

6.   ΤΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΚΑΙ Η ΛΑΝΤΖΑ
   Ο οικοδεσπότης ένοιωσε πίκρα και ντροπή γιατί με το που τελείωσε ο γάμος, τότε μόλις συνειδητοποίησε ότι όλα αυτά που συνέβηκαν δεν τιμούσαν την οικογένειά του. Γιατί αν είχε πάρει το κουμάντο απ’ την αρχή στα χέρια του θα ήταν όλοι ευχαριστημένοι. Τί δουλειά έχουν τα κέτερινγκ στους γάμους; Του εύχομαι και στα υπόλοιπα, γερός να ‘ναι  και είμαι σίγουρος ότι θα γλεντήσουμε καλά, γιατί το πάθημα ήταν μεγάλο και η εμπειρία θετική για το μέλλον. Εύχομαι να είναι «ο ταύρος στο υαλοπωλείο του ελληνικού ποδοσφαίρου», στο χέρι του είναι, αλλά οι αποδείξεις να κόβονται στην ώρα τους.
   Για το πώς θα φτιάξουμε ομάδα, με ποιους συμβούλους, παίχτες, τεχνικούς, βοηθούς, γήπεδα, κ.τ.λ. δεν είναι δική μου δουλειά. Ας το κάνουν! Και πρώτη φροντίδα τους θα είναι να πείσουν για το γάμο, απ’ τον αρραβώνα. Πάντως τα δώρα ήταν πολλά φέτος και πρέπει πιάσουν τόπο, να φανούν στο μπάτζετ.

7.   ROSTR  ΚΑΙ POSTER

Τελικά πόσοι παίχτες έπαιζαν φέτος για τον ΠΑΣ;
     Ποιοι απ’ το ROSTR πάτησαν χόρτο και ποιοι έμειναν στο POSTER;
     Γιατί οι Αφροευρωπαίοι παίχτες μας χτύπησαν το ματς με τον ΠΑΟΚ και στα άλλα ήταν διαρκώς ζαλισμένοι; Ο ΠΑΟΚιώτης ποιους έχει φίλους στην αλάνα, κανένας δεν τον παίζει; Ο ΕΛΕ κι ο ΜΕΝ πληρώθηκαν για τη δουλειά τους, πήραν τα επιδόματα άδειας και νοσηλείας αν ναι, τα χρήματα τι  τα έκαναν; Ο ΚΩ πήρε το πριμάκι  του γκολτζή ή πλακέτα MVP;
     Αυτά ας τα δουν Σοβαρά οι Σοβαροί και οι Ωραίοι, μόλις φύγουν οι ΟΛΟΙ οι Αρουραίοι.
     Περιμένω το πρώτο σοβαρό δείγμα.

8.   ΦΟΡΟΥΜ
   Τέλος εύχομαι το φόρουμ μας, να συμβάλει θετικά σ’ αυτή την κατεύθυνση με εποικοδομητικό διάλογο, με θετικά αλληλεπιδραστικές επικοινωνίες,  με απόψεις και κριτικές «καλής δημοσιογραφίας» που θα ενημερώνουν αντικειμενικά (όχι άκουσα … μου ‘πε)  και θα αξιώνουν το αυτονόητο, «ΤΟ ΔΥΝΑΜΩΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣ», ενός ΠΑΣ που σε καμία περίπτωση δε θα παίζει στη S.L. για να συμπληρώνει απλά τη 16άδα, χαροπαλεύοντας, με ανανήψεις από τη Β’ και ανακοπές στην Α’.

«ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ»

* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Δευ 12 Απρ 2010 16:50 »
Συμφωνω με τον tauri 7 πρεπει ο "βρικολκας" να ξεκουμπηστει απο τα γηπεδο, απο τον ΠΑΣ, απο την πολη, απο την Ελλδα, απο παντου.....

Αλλα μην του δωσουμε την χαρα να ειναι μονος του με τα....εξαπτερυγα του στο γηπεδο!! Αυτο θελει και δεν θα του περασει!!!!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Δευ 12 Απρ 2010 17:08 »
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 5000 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
ΑΛΛΑ 2000-2500

επιτελους θα ξαναγινουμε κερκιδαα!
στο καλο περαστικοι... τωρα με την εγνατια η βουλγαρια ειναι διπλα....

le poule που λεν και στο χωριο μου

ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ
ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ
(ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΤΕ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ)

Παράθεση
εγω ενα ξερω ΠΑΣ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ...!
[/size]
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 12 Απρ 2010 17:13 από pagourenko1966 »

Αποσυνδεδεμένος GEROKSEKOYTIS

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Δευ 12 Απρ 2010 17:11 »
α γειασου ρε ΛΑΜΙΑ FANS.......Αυτο εννοω κι εγω

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #105 στις: Δευ 12 Απρ 2010 17:20 »
Παράθεση
Οι δημόσιες σχέσεις πολύ φοβάμαι ότι μέτρησαν και στο «μπαράζ» του Εργοτέλη με τον ΠΑΣ. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι χωρίς αμφιβολία, όμως το πέναλτι-δώρο που τους έδωσε ο Σταθόπουλος είναι σκάνδαλο: ίσως το πιο μεγάλο στο φετινό πρωτάθλημα. Καταλαβαίνω ότι στην ΕΠΟ είναι υποχρεωμένοι στους ανθρώπους της ομάδας του Ηρακλείου για την καλή φιλοξενία της Εθνικής και ότι θέλουν η τοπική ΕΠΣ να είναι φιλική με τη διοίκηση της Ομοσπονδίας, αλλά αν αυτά μετράνε πιο πολύ από το ποδόσφαιρο (που βιάστηκε από τον Σταθόπουλο) ας έβγαζαν ανακοίνωση πριν από το ματς για να αποφύγουν οι άνθρωποι των Ιωαννίνων το ταξίδι στο Ηράκλειο. Για μία ακόμα χρονιά στο φινάλε μετράνε οι καλές φιλίες, οι συμπάθειες, τα «δανεικά»: χθες, ομολογώ, νοστάλγησα την εποχή της Παράγκας. Μπροστά σε αυτά που γίνανε χθες, εκείνα τα χρόνια ήταν αθώα.   

Καρπετ - sday
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος Thomas New York

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Δευ 12 Απρ 2010 17:27 »
Αιντε ρε μαγγες...συρτε εσεις στο γηπεδο να διωξετε τον Χριστοδουλο...
Κι αμα τον διωξετε, να μου το πειτε κι εμενα να μπορω να κοιμαμαι ησυχος...
Κι εσυ παγουρενκο τραβα να τα σκασεις στον χοντρο με τους αλλους υπερπασολεδες και...παμε σαν αλλοτε...
Τοσα χρονια τα ιδια και τα ιδια...
Αρχισαν τα οργανα νωρις φετος...
Πραγματικα οτναναι...
Μπε, μπε π λεει κι ο αδερφοσμ...
Ακουστε και λιγο τον ελτορο...πηξαμαν στη νομιμοφροσυνη και "ΠΑΣ και στα νταμαρια" εδω στα Γιαννενα...
Εγω, παντως, τον κωλο μου εξακολουθω να τον κραταω μονο για να χατζαρω...
Αρχιδια οπαδος μαλον θαναμαι κι εγω...
Δεν πειραζ ρε παιδια, δεν πειραζ...
"όμλου σ'πιλιξιάστι κου ζμπόρλου σι όχι κου ταπόρλου"
Βλάχικο γνωμικό,
"ο άνθρωπος διαμορφώνεται με τον λόγο και όχι με το τσεκούρι"

Αποσυνδεδεμένος deceiver

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Δευ 12 Απρ 2010 17:32 »
O Κάρπετ θα ήταν εξίσου λάβρος αν δεν είχαμε προπονητή το φιλαράκι του ή μπορεί και να μην το θυμόταν σήμερα το πέναλτι (που όντως ήταν ταφόπλακα στη γεμάτη δικά μας λάθη χρονιά) ??????
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

Αποσυνδεδεμένος spyros_porsche

• Hero Member
  • DjS
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Δευ 12 Απρ 2010 17:52 »
O Κάρπετ θα ήταν εξίσου λάβρος αν δεν είχαμε προπονητή το φιλαράκι του ή μπορεί και να μην το θυμόταν σήμερα το πέναλτι (που όντως ήταν ταφόπλακα στη γεμάτη δικά μας λάθη χρονιά) ??????

Deceiver εχεις δικιο αλλα ας ειναι και ετσι ο μονος δημοσιογραφος που κατα καιρους δεινει στον ΠΑΣ την δημοσιοτητα που πρεπει οταν πρεπει και πολλες φορες οπως πρεπει.
Και να δωσω και τα συνχαρητηρια μου στον διαιτητη που εχει οΣΚΑΙ.ΜΠΡΑΒΟ του δεν μασαει και φανηκε και ενημερωμενος και ξενερωμενος με τις σφαγες που φαγαμε.

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Δευ 12 Απρ 2010 18:28 »
Παράθεση
Παράθεση από: crimson glory στις Σήμερα στις 12:03:55 πμ
ΑΣΤΟ ΡΕ pantser,ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙΠΟΤΕ...ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ...

άσε μας ρε τυρί, λες και πρέπει να είσαι ο σέρλοκ χολμς για να καταλάβεις

άιντε κανε χαρές τώρα για το νέο σου γήπεδο που δεν υπήρχε περίπτωση να το εγκαινιάσεις στη β'.. με κανένα τρόπο. Τι ξέρεις εσύ ρε οπαδέ της χαράς. Ας μη σε έσωζε και εσένα ο Ποντιος στην πρώτη σου χρονιά στην Α και θα σε έβλεπά που θα σουνα τώρα. Άιντε κομπλεξάρα, που βγήκες σαν τα σαλιγκάρια μετα τη βροχή.. έτσι είναι όμως γιατί τον ΠΑΣ τον φοβάσαι βαθιά μέσα σου....

σα  να ήμουν εγώ χρόνια στην Α, να έφτιαχνα γήπεδο, να έπαιζα ευρώπες και πλει οφ, να έπαιρνα κύπελλο και την πρώτη χρονιά που θα ανέβαινες και θα έπεφτες να ασχολούμουν με εσένα γράφοντας στο φόρουμ σου και καλά ως "μπλε σαγανάκι"...

έτσι, εσείς θα μας κοιτάτε με φόβο μην έρθουμε για τα καλά και εμείς θα σας γράφουμε στα πελέ του ταύρου μας και εσάς και όλους τους τσάτσους

Συγνώμη ρε gouri-pagouri μήπως μπορείς να μου πεις σε ποιον ακριβώς απευθύνεσαι και τι ακριβώς θέλεις να πεις???

Αποσυνδεδεμένος mfbrinkmann

• Hero Member
  • ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Δευ 12 Απρ 2010 18:34 »
ΣΟΥΠΕΡ … ΛΙΓΑ

1.   Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ
    Η 29η Αγωνιστική ήταν η Πανελλήνια Ημέρα Γιορτής της Μπάλας, που αναβίωσε θεαματικά ξεπερασμένες τακτικές και προβοκάτσιες, καθ’ ότι τα γήπεδα γέμισαν μπάλες, μπάλες, μπάλες. Μόνο τραμπάλες δεν είχε. Τρελλόμπαλες κυκλοφορούσαν παντού, στις κερκίδες, στους αγωνιστικούς χώρους, στους πάγκους, με αποτέλεσμα ποδοσφαιριστές κάτοχοι μιας μπάλας (π.χ. Ατρόμητου) να βρίσκονται με δυο μπάλες στα πόδια και να μη ξέρουν τελικά ποια μπάλα να παίξουν και αν τελικά επέλεγαν προορισμό πάσας διαπίστωναν ότι και ο συμπαίκτης τους αποδέκτης είχε ήδη μια μπάλα στα πόδια του κι άλλη μια ό αντίπαλος που θα έβγαινε στην αντεπίθεση.

2.   ΣΩΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΣΩΣΜΕΝΟΙ
   Είχαμε την τύχη να μη σωθούμε!
   Θα ήταν έσχατος εξευτελισμός να έχουμε σωθεί … από σωτήρες. Θα ήταν σαν να γυρίζαμε απ’ το πανηγύρι με τα πόδια κι ενώ είχαμε πάει καβάλα στο άλογο. 
   OXI ΤΕΤΟΙΟ ΣΩΣΙΜΟ, ΠΟΤΕ!
    Καλύτερα Πέσιμο παρά Χέσιμο.
    Γιατί πράγματι, υπάρχουν οι Πεσμένοι (ΠΑΣΑΓΙΑΞ και ΠΑΝΘΡΑΞ), οι Χεσμένοι (Καπνά, Μαζούτια, Μουστακοφερετζέδες, Τυριά, Πιεσόμετρα, Παστά, Χοιρινά, ) και Αλειμένοι (αυτοί που θα ανεβούν)

3.   Ο ΕΡΓΟΟΦΗ: «ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΘΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕ ΤΟ ΠΑΝΟ;»
    Η 29η Αγωνιστική ήταν η προσωποποίηση της βρωμιάς, η κορύφωση του θράσους και της εκποίησης της «λεβεντιάς» προσώπων του κρητικού γηπέδου και μόνον. Κι αυτή η λεβεντιά εκφράστηκε μέσα σε μια ατάκα, «ΑΝ ΚΕΡΔΙΖΕΣ ΘΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕ ΤΟ ΠΑΝΟ;» Αυτός λοιπόν ο λεβέντης ήταν του Εργοτέλη, δεν ήταν του ΟΦΗ, γιατί τον βόλευε. Αυτή η ατάκα λοιπόν είναι το επισφράγισμα και η επιβεβαίωση του ξεπεσμού των θεσμών και των ηθών της ποδοσφαιρικής κουλτούρας, των ηθικά ανερμάτιστων, των προσκυνημένων ανθρώπων της S.L., αυτή είναι η μυρωδιά των λερωμένων που ζέχνει σ’ όλα τα Πουροκαπνισμένα Γήπεδα.   
     Γιατί, ο ΕΡΓΟΟΦΗ, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα αν κέρδιζε και σ’ ό,ποιο γήπεδο κι ας του βρίζανε θεούς κι ανθρώπους ... αυτοί το είπαν, σηκώνοντας τη σουπερλιγκομουσούδα τους στον κ. Χριστοβασίλη που μόλις είχε αρχίσει να μεταστρέφεται από άκακη αρκούδα σε «ταύρο» (άντε και στα υαλοπωλεία).   Ναι!  Η περηφάνια, με ότι κοινά αποδεκτό περιέχει, είναι το παν! Τουλάχιστον κερδίσαμε εκεί την περηφάνια μας, την τιμή μας. Αυτήν μας την ικανοποίησε, στάθηκε επαρκώς «στο πόδι μας» ο κ. Χριστοβασίλης και είναι κατά κάποιο τρόπο ένα ισχυρό εχέγγυο περί σεβασμού της ιστορίας μας ποδοσφαιρικής και πολιτισμικής (δεν ξέρω τι θα έκαναν Άλλοι ή αν θα έλεγαν έστω μιΑ λέξη). Το θέμα όμως είχε ισχυρό αντίκτυπο στη φίλαθλη κοινή γνώμη περί ΠΑΣηφάνιας.

4.   ΠΑΤΟΑΘΛΗΜΑ: ΓΑΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΦΕΤΑ
   Η προσπάθεια του ΠΑΣ σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος ήταν ένας γάμος χωρίς κουφέτα. Ένας γάμος με πλήθος προσκεκλημένων (χιλιάδες φίλαθλοι) με ενθουσιασμό, με σεβασμό και πολύτιμα δώρα, αλλά κουφέτο και ψητό δε έφαγε κανένας. Οι γαμοοικοδεσπότες στην πένα και στο λουστρίνι, με τους συγγενείς να μη μιλιούνται μεταξύ τους (αποδυτήρια) με τους κουμπάρους (προπονητές) να εύχονται και να υπόσχονται, από παιχνίδι σε παιχνίδι ότι θα πετύχει ο γάμος. Η ορχήστρα (κοράκια)  να παίζει διαρκώς πένθιμα και οι συγγενείς περιχαρείς να χορεύουν τη καραγκούνα τη σβαρνιάρα σε μια αυλή γιομάτη λάσπη. Τα γκαρσόνια να σερβίρουν επιλεκτικά ή και καθόλου πλάγια γκολάκια, π.χ. γκολ Φωτάκη και αυτογκόλ), αλλού τρώγανε, πίνανε και καπνίζανε κι αλλού το δίνανε. Επίσης η ομάδα δεν είναι κανενός Αναστόπουλου και δεν επιτρέπεαται να κάνει δηλώσεις ποιος; Ο κΏΤΣΙΟς, θρασύσατα μετά από κάθε μάτς και μετά από αυτογκόλ.

5.   ΤΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ
    Τα προσκλητήρια δεν επιδίδονταν, έπρεπε να τα ζητήσεις, να αγχωθείς και να παρακαλέσεις, γιατί όχι; πάρτε μας στο γάμο που λένε. Για να μπεις στο «ναό» των Ζωσιμάδων έπρεπε να έχεις γνωριμίες με τους νεωκόρους, έπρεπε να τους πείσεις με χαρτιά ότι είσαι Ηπειρώτης, Γιαννιώτης, αναντάμ παπαντάμ κι εν πάσει περιπτώσει προσωπικά ούτε Ηπειρώτης είμαι, ούτε Γιαννιώτης, αλλά είμαι ΠΑΣ ΚΕΡΚΙΔΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ από τα δώδεκά μου (ΟΧΙ ΠΑΕ ΠΑΣ) θα μείνω απ’ έξω; Ο ΠΑΣ, είναι η κερκίδα του η «σκληρή στο νόμισμα», ούτε οι διαφημίσεις στα σώβρακα, ούτε τα «μωρά» με τα βεγγαλικά (βάζελοι, γαύροι στην πλειονότητα). Είναι Πανηπειρωτικός Α. Σ. κι οι ταυτότητες των Θεσπρωτών, των Πρεβεζιάνων, του Αρτινών, των Βορειοηπειρωτών, των Ξηρομερίτων και των Λευκάδιων δε γράφουν «Ιωάννινα»
    Όσοι επιλέξουν να κρατήσουν το τιμόνι του ΠΑΣ θα πρέπει να ‘χουν ψυχή, να ‘ναι «ΣΩΣΙΜΑΔΕΣ  ΟΧΙ ΔΩΣΕΜΑΔΕΣ» να σκέφτονται ως εν δυνάμει ευεργέτες, αν μιλάμε για ομάδα Απείρου δέος στα 2011 και στην Πύλη της Ευρώπης.

6.   ΤΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΚΑΙ Η ΛΑΝΤΖΑ
   Ο οικοδεσπότης ένοιωσε πίκρα και ντροπή γιατί με το που τελείωσε ο γάμος, τότε μόλις συνειδητοποίησε ότι όλα αυτά που συνέβηκαν δεν τιμούσαν την οικογένειά του. Γιατί αν είχε πάρει το κουμάντο απ’ την αρχή στα χέρια του θα ήταν όλοι ευχαριστημένοι. Τί δουλειά έχουν τα κέτερινγκ στους γάμους; Του εύχομαι και στα υπόλοιπα, γερός να ‘ναι  και είμαι σίγουρος ότι θα γλεντήσουμε καλά, γιατί το πάθημα ήταν μεγάλο και η εμπειρία θετική για το μέλλον. Εύχομαι να είναι «ο ταύρος στο υαλοπωλείο του ελληνικού ποδοσφαίρου», στο χέρι του είναι, αλλά οι αποδείξεις να κόβονται στην ώρα τους.
   Για το πώς θα φτιάξουμε ομάδα, με ποιους συμβούλους, παίχτες, τεχνικούς, βοηθούς, γήπεδα, κ.τ.λ. δεν είναι δική μου δουλειά. Ας το κάνουν! Και πρώτη φροντίδα τους θα είναι να πείσουν για το γάμο, απ’ τον αρραβώνα. Πάντως τα δώρα ήταν πολλά φέτος και πρέπει πιάσουν τόπο, να φανούν στο μπάτζετ.

7.   ROSTR  ΚΑΙ POSTER

Τελικά πόσοι παίχτες έπαιζαν φέτος για τον ΠΑΣ;
     Ποιοι απ’ το ROSTR πάτησαν χόρτο και ποιοι έμειναν στο POSTER;
     Γιατί οι Αφροευρωπαίοι παίχτες μας χτύπησαν το ματς με τον ΠΑΟΚ και στα άλλα ήταν διαρκώς ζαλισμένοι; Ο ΠΑΟΚιώτης ποιους έχει φίλους στην αλάνα, κανένας δεν τον παίζει; Ο ΕΛΕ κι ο ΜΕΝ πληρώθηκαν για τη δουλειά τους, πήραν τα επιδόματα άδειας και νοσηλείας αν ναι, τα χρήματα τι  τα έκαναν; Ο ΚΩ πήρε το πριμάκι  του γκολτζή ή πλακέτα MVP;
     Αυτά ας τα δουν Σοβαρά οι Σοβαροί και οι Ωραίοι, μόλις φύγουν οι ΟΛΟΙ οι Αρουραίοι.
     Περιμένω το πρώτο σοβαρό δείγμα.

8.   ΦΟΡΟΥΜ
   Τέλος εύχομαι το φόρουμ μας, να συμβάλει θετικά σ’ αυτή την κατεύθυνση με εποικοδομητικό διάλογο, με θετικά αλληλεπιδραστικές επικοινωνίες,  με απόψεις και κριτικές «καλής δημοσιογραφίας» που θα ενημερώνουν αντικειμενικά (όχι άκουσα … μου ‘πε)  και θα αξιώνουν το αυτονόητο, «ΤΟ ΔΥΝΑΜΩΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣ», ενός ΠΑΣ που σε καμία περίπτωση δε θα παίζει στη S.L. για να συμπληρώνει απλά τη 16άδα, χαροπαλεύοντας, με ανανήψεις από τη Β’ και ανακοπές στην Α’.

«ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ»

Αν μη τι άλλο εμπνευσμένο... μπράβο!!!
Της Πίνδου το μεγαλείο - του Πύρρου η αθάνατη γή...

ΜΚΚΕΓ ΣΛΚ

Αποσυνδεδεμένος spyros_porsche

• Hero Member
  • DjS
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Δευ 12 Απρ 2010 18:43 »
Ρε τον μπουρπμο που παιζει και στη φοφη....
ασχετο αλλα μου την εδωσε

Αποσυνδεδεμένος alterergo

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #112 στις: Δευ 12 Απρ 2010 19:17 »
παιδια συγνωμη που παρεμβαινω στο θεμα σας,αλλα σαν ανεξαρτητος συνδεσμος του ΕΡΓΟΤΕΛΗ νιωσαμε την υποχρεωση να βγαλουμε μια ανακοινωση για το κοσμο μας που εφυγε πικραμενος απο το Παγκρητιο παρα τη νικη-παραμονη,αλλα και για να εκφρασουμε την αηδια μας για οσα συνεβησαν απο τη μερια των οργανωμενων οπαδων του φιδιου. σας τη παραθετω και τα συμπερασματα δικα σας...

http://www.alter-ergotelis.gr/node/40

Δύο από τους πολλούς λόγους για τους οποίους ,λίγο καιρό πριν,αποφασίσαμε να μετουσιώσουμε την αγάπη μας προς τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ σε μια συλλογικότητα,ήταν η μη ύπαρξη ενός φορέα υπεράσπισης της ιδέας που λέγεται ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ(συμπεριλαμβανομένου και του κόσμου πάντα) αλλά και η ανάγκη εξαγωγής μιας καθαρά οπαδικής,αγνής εργοτελίτικης άποψης.Αυτό που υποσχεθήκαμε τόσο στον εαυτό μας όσο και στους υπόλοιπους εργοτελίτες ήταν να μην καταπατήσουμε αυτές τις αρχές,να μην σιωπήσουμε για οποιοδήποτε λόγο,να έχουμε πάντα ως κριτήριο για τις θέσεις μας την περηφάνεια του καθένα που αγαπάει αυτήν την Ομάδα(προβλέπουμε ότι αυτό το κριτήριο θα είναι ο κύριος λόγος που κάποιοι δεν θα μας καταλάβουν).

Στο όνομα αυτών λοιπόν,εκφράζουμε την αποδοκιμασία μας σε όσα συνέβησαν μέσα και έξω από το γήπεδο από πλευράς μερίδας οπαδών συγκεκριμένης ομάδας(τονίζουμε ''μερίδας οπαδών''),τους οποίους έσπευσαν να ευχαριστήσουν θερμά νυν και πρώην παράγοντες του ΕΡΓΟΤΕΛΗ (ανάμεσά τους και ο πρωην μεγαλομέτοχος και τωρινός πρόεδρος όλων των ομάδων) όσο και παίχτες της ομάδας μας,με δήλωσεις τους μετά το ματς.

Για να δούμε λοιπόν εν συντομία τι έγινε χτές στο γήπεδο που έπαιξε ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ με προφανής ευθύνη τόσο της αστυνομίας όσο και της ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ(εκεί που στείλατε συστημένα πολλά μπλοκάκια,αναμενόμενο ήταν)

Έχουμε και λέμε λοιπόν:
α)Ρίψη δακρυγόνων έξω απο το στάδιο(θύρες 12,13),παρουσία πλήθους ανυποψίαστου κόσμου που ήρθε να δει το μάτς.
β)Ντού οπαδών στο γήπεδο φορώντας διακριτικά,όχι κιτρινόμαυρα,μην μπερδευόμαστε κιόλας.Εξήγηση:Ευκαιρία επίδειξης δύναμης,''να δείξουμε ποιος κάνει κουμάντο εδώ''.
γ)Ανέβασμα εμετικού-ρατσιστικού πανό,για την καταγωγή των Ηπειρωτών που εκτός των άλλων εξυψώνει και την Κρητική υπόληψη βεβαίως-βεβαίως,που έμεινε ανεβασμένο στην μεγαλύτερη διάρκεια του ματς και που έδειξαν σε στιγμιότυπα τα μεγαλύτερα Μ.Μ.Ε της χώρας.Όλα αυτα,για να μην ξεχνιόμαστε,σε αγώνα με γηπεδούχο τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ.
Και συνεχίζουμε.
δ)Αδιαφορία εώς και πάγωμα ολίγων δευτερολέπτων στη θύρα 12 κάθε φορά που η ομάδα μας σκόραρε.Εξάλλου,''δεν ήρθαμε να υποστηρίξουμε τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ αλλά να ρίξουμε τον ΠΑΣ''.
ε)Και στο τσακίρ κέφι;''Λέμε και συνθήματά της ομάδας μας μέσα στο γήπεδο σας μιας που σας κάναμε τη χάρη και ήρθαμε''

Εναλλακτικά,όλα τα παραπάνω μπορούν να ερμηνευτούν ως πράξεις αλληλεγγύης,στήριξης αλλά και σπρώξιμο της ομάδας μας προς τη νίκη.

Αν λοιπόν,αυτοί που πιστεύουν(είτε πρώην και νύν παράγοντες,είτε παίχτες της ομάδας μας,είτε οποιοσδήποτε άλλος) ότι όλα τα παραπάνω αδιαμφισβήτητα γεγονότα βοήθησαν την ομάδα σε αυτόν τον μεγάλο και κρίσιμο αγώνα για την παραμονή της,τότε τους πρoτρέπουμε να ρίξουν μια ματιά στις παρακάτω ερμηνείες δύο λέξεων(παρμένες από λεξικό) και να σκεφτούν ποια ταιριάζει σε ότι προείπαμε. .

Βοηθάω: προσφέρω βοήθεια σε κάποιον, συμβάλλω στην προσπάθειά του να καταφέρει κάτι, διευκολύνω μια ενέργειά του, του προσφέρω υποστήριξη.

Αποπροσανατολίζω-ομαι: στρέφω την προσοχή κάποιου με διάφορα μέσα προς κάτι διαφορετικό,παρεκκλίνω του σκοπού.

Τελειώνοντας,επαναλαμβάνουμε οτί τα παραπάνω αφορούν μια μικρή μερίδα φιλάθλων της θύρας 12.Με τους υπόλοιπους δίνουμε ραντεβού του χρόνου στους αγώνες της αγαπημένης μας ομάδας.

Alternatives-supporters of ergotelis
12-4-2010

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ!!

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Δευ 12 Απρ 2010 19:37 »
Πηγαινε ρε μεγαλε στο γεντι κουλε να ανταπωδωσεις την βοηθεια που σου προσφεραν τα φιδια και ασε τα μεγαλα λογια

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Δευ 12 Απρ 2010 19:51 »
κρητικοπουλο κατοπην εορτης κι εγω μπορω κα πω πολλα και να κατακρινω και να χωσω και να και να και να και να.....

εκει ησασταν τι κανατε?
γαργαρα?
τωρα σηκωσατε αναστημα?

αντε λοιπον οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω τραβα να πεις ευχαριστω στα κολοφιδα και μη μας ζαλιζεις τον ερωτα.

κοινως τον πουλο και αει σιαπερα.

ΜΑΛΑΚΑ
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος vagge-lakis-buffon

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://oi42.tinypic.com/x0scud.jpg
« Απάντηση #115 στις: Δευ 12 Απρ 2010 19:59 »
Αρχισαν τα οργανααααααααα

Παράθεση
Ο πρόεδρος του Λεβαδειακού, Γιάννης Κομπότης, καταγγέλλει ότι ο ΟΠΑΠ... έφραξε τον αγώνα με την ΑΕΚ για να δημιουργήσει ψευδείς εντυπώσεις και ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Χριστοβασίλης κάνει λόγο για... “παράγκα”!

Η ομάδα των Ιωαννίνων έχει ήδη πάρει την άγουσα για την Β' Εθνική Κατηγορία ακολουθώντας τον Πανθρακικό, ενώ ο Λεβαδειακός – μετά την ισοπαλία με την ΑΕΚ – βρίσκεται στην πιο δυσχερή θέση, για να παραμείνει στην Σουπερλίγκα χρειάζεται νίκη στο Αλκαζάρ επί της φορμαρισμένης Λάρισας (13 βαθμούς στα τελευταία 5 παιχνίδια) και παράλληλα ήττα ή ισοπαλία της Ξάνθης στο Καυταντζόγλειο κόντρα στον Ηρακλή. Το gazzetta.gr μίλησε με τους διοικητικούς ηγέτες των δύο ομάδων και κατέγραψε τις ενστάσεις τους. Ο Γιώργος Χριστοβασίλης του ΠΑΣ δεν διστάζει να μιλήσει για το παρασκήνιο που ορίζει τις τύχες του ελληνικού πρωταθλήματος , ενώ ο Γιάννης Κομπότης καταγγέλλει ευθέως τον ΟΠΑΠ, κατηγορεί εμμέσως την Ξάνθη και ειρωνεύεται τα πανηγυρισμούς στους οποίους ξέσπασαν οι παράγοντες της ΑΕΚ μετά την χθεσινή ισοπαλία στον αγώνα της Λιβαδειάς...

Γιάννης Κομπότης

- Τι παράπονα έχετε;

«Δυστυχώς, φέτος το πρωτάθλημα αλλοιώθηκε με παρέμβαση και του ΟΠΑΠ! Απ' ότι φάνηκε – εμείς βέβαια θα κινηθούμε νομικά εναντίον του – γιατί δεν μπορεί αρχικά να “φράζει” ένα παιχνίδι χωρίς καμία ένδειξη, πόσο μάλλον απόδειξη, ανάμεσα στον Λεβαδειακό και μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα όπως η ΑΕΚ και στη συνέχεια να το αποσύρει από το δελτίο του...»

- Τι υπονοείτε;

«Οι πληροφορίες μου αναφέρουν ότι στο συγκεκριμένο ματς, είχαν παιχτεί συνολικά 156.000 Ευρώ σε όλες τις πιθανές προβλέψεις... Αν είχαν παιχτεί 156 εκατομμύρια Ευρώ, να το καταλάβω... Αλλά με 156 χιλιάδες συνολικό τζίρο γύρω από την εν λόγω αναμέτρηση, δεν εξηγείται τέτοια απόφαση... Σε τελική ανάλυση, αν κάποιος ήθελε να “ποντάρει” όσο-όσο στον “άσο” επειδή έτσι γούσταρε, ο ΟΠΑΠ θα μπορούσε να “μειώσει” την απόδοση... Αλλά επειδή θεωρώ ότι αυτό συνέβη έντεχνα από τον Οργανισμό και με υποκίνηση που την άκρως ενδιαφερόμενη ομάδα, θα πάω στα δικαστήρια να βρω το δίκιο μου... Πως γίνεται δηλαδή να μην υπάρχουν καθόλου στο δελτίο τα παιχνίδια Ξάνθης-Ατρόμητου και Πανιωνίου-Λάρισας και ο δικός μας αγώνας να βρίσκεται κανονικά στο κουπόνι, στη συνέχεια να φράζεται και τελικά να αποσύρεται...»

- Έχετε παράπονα και από την ΑΕΚ;

«Προσέξτε, εμείς παίζαμε με την ΑΕΚ όχι με τα άσπρα χώματα... Γι' αυτό και περιμέναμε μία τελείως διαφορετική αντίδραση από την διοίκηση των αντιπάλων μας... Δηλαδή, η “Ένωση” που έχει εκατομμύρια φιλάθλων δεν θα έπρεπε να αντιδράσει; Αντιθέτως τήρησε μία παράξενη και ουδέτερη στάση και ουσιαστικά έκανε λόγο για φήμες... Μιλάμε για φοβερά πράγματα... Ο επίσημος κρατικός Οργανισμός Πρόγνωσης Αγώνων Ποδοσφαίρου που ζει από το ποδόσφαιρο και από τους αγώνες μας, προβαίνει σε μία τέτοια πράξη και αντί η ΑΕΚ να αντιδράσει, βγαίνει και τάζει πριμ στους παίκτες της για να διαφυλάξει την αξιοπιστία της...»

- Γι' αυτό είσαστε τόσο εκνευρισμένος χθες πριν, στη διάρκεια και μετά το χθεσινό ματς; Γράφτηκε ότι είχατε πολύ έντονη αντίδραση...

Αν η ΑΕΚ πήγαινε πουθενά αλλού και είχε αυτή τη συμπεριφορά, δεν ξέρω κι εγώ τι θα γινόταν... Προσωπικά θεωρώ ότι τους φέρθηκα άριστα! Δεν είναι δυνατόν μία μεγάλη ομάδα σαν την ΑΕΚ να κάνει αλλαγή σκοπιμότητας στο 96' για να ροκανίσει το χρόνο... Να τελειώνει το ματς 0-0 και να πανηγυρίζει ο πάγκος και η διοίκηση της ομάδας στο booth με αγκαλιές και φιλιά, λες και κατέκτησε κάποιον τίτλο... Δηλαδή, αυτό ήταν το όνειρο της “Ένωσης”, να έρθει στη Λιβαδειά, να πάρει ισοπαλία και μετά να στήσει party; Αν οι φίλαθλοι της ΑΕΚ θέλουν μία τέτοια ομάδα, χαλάλι τους...

- Πιστεύετε ότι ο Λεβαδειακός έχει ελπίδες να σωθεί;

«Η ομάδα έχει μπροστά της ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τη Λάρισα, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, παίζει πολύ καλή μπάλα και είναι το φαβορί... Κάποιοι άλλοι που είναι ανταγωνιστές μας, θεωρούν ότι έχουν ήδη κερδίσει το επόμενο παιχνίδι και έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους... Ρωτήστε αυτούς... Εμείς, όντως, έχουμε πολύ δύσκολο έργο, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, εξαντλώντας όλα τα περιθώρια που μας έχουν απομείνει...»

Γιώργος Χριστοβασίλης

- Που οφείλεται ο υποβιβασμός του ΠΑΣ;

«Οπωσδήποτε έγιναν πολλά λάθη από την διοίκηση, αλλά εμείς θεωρούμε ότι η ομάδα φέτος αδικήθηκε πολύ από τη διαιτησία, αφού οι αμφισβητούμενες φάσεις από τους περισσότερους αγώνες μας, μονοπωλούσαν τα σχόλια των “τηλεκριτικών” διαιτησίας σε όλες τις κυριακάτικες αθλητικές εκπομπές... Παρ' όλα αυτά, θεωρούμε ότι το μεγαλύτερο φταίξιμο είναι δικό μας και γι' αυτό θα προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε δυνατότεροι και σοφότεροι...»

- Θεωρείται δηλαδή ότι υπάρχει κατεστημένο στο ελληνικό ποδόσφαιρο ή αυτό που παλιότερα αποκαλούσαμε “παράγκα”;

«Οπωσδήποτε ακουγόταν και πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος και τουλάχιστον στη δική μας την περίπτωση επιβεβαιώθηκε στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου... Δεν είναι τυχαίο που κάποιοι παράγοντες ήξεραν ποιες ομάδες θα πέσουν από το ξεκίνημα της χρονιάς... Εμείς το ακούγαμε και δεν θέλαμε να το πιστέψουμε...»

- Το υλικό της ομάδας πάντως ήταν αρκετά καλό...

«Αυτό είναι αλήθεια, αλλά μετά το αρχικά πολύ ενθαρρυντικό ξεκίνημα, κάναμε μία κοιλιά όπως όλες οι ομάδες – απλά η δική μας είχε μεγαλύτερη διάρκεια – κι εκεί μας βρήκαν αδύναμους και μας αποτελείωσαν... Η διαιτησία έπαιξε σημαντικό ρόλο...»

- Θυμάστε κάποια συγκεκριμένα ματς στα οποία θεωρείτε αδικηθήκατε;

«Από που να αρχίσω και που να τελειώσω; Από τον αγώνα της πρεμιέρας στην Ξάνθη που δεν μας έδωσαν δύο πέναλτι, από το πως χάσαμε από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με το πρώτο γκολ να είναι επιθετικό φάουλ και να το δίνει ανάποδα, από το αμέσως επόμενο ματς της Νέας Σμύρνης, όπου τα δύο πρώτα γκολ ήταν οφσάϊντ; Να σημειώσω εδώ, ότι αυτά δεν τα λέμε εμείς αλλά τα είπαν οι “τηλεκριτικοί” διαιτησίας στις αθλητικές εκπομπές... Από 'κει και πέρα στον αγώνα του 2ου γύρου με την Ξάνθη και με τον Άρη, έγινε η μεγαλύτερη ζημιά σε βάρος της ομάδας μας... Από τα πιο πρόσφατα παιχνίδια ξεχωρίζω την διαιτητική αδικία που συντελέστηκε στο ματς με τον Ηρακλή και στο χθεσινό με τον Εργοτέλη...»

- Ακούγεστε πολύ πικραμένος...

«Δεν το κρύβω... Σίγουρα κάναμε λάθη, αλλά πάραυτα δικαιούμαστε να παραμείνουμε στην κατηγορία, αλλά οι διαιτητές ή αυτοί που τους κατευθύνουν είχαν άλλη άποψη...»

- Έχετε το κουράγιο να συνεχίσετε για να επανέλθει η ομάδα του χρόνου;

«Οπωσδήποτε... Εμείς θα δυναμώσουμε την ομάδα για να τα καταφέρουμε και αυτή άλλωστε είναι και η απαίτηση του κόσμου των Ιωαννίνων που τόσο πολύ έχει στηρίξει την ομάδα... Η Β'Εθνική, βέβαια είναι μία πολύ διαφορετική κατηγορία και πολύ πιο δύσκολη, αλλά εμείς υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να επιστρέψουμε στη Superleague...»

gazzeta.gr
Απογονοι των Σουλιωτων Γιαννιωτες λεονταρια, δειξτε και στο ποδοσφαιρο πως ειστε παλικαρια

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Δευ 12 Απρ 2010 20:12 »
ΑLTERERGO Αν ονειρο σας ηταν να γινετε ΤΣΑΤΣΟΙ του ΑΡΧΙΤΣΑΤΣΑΤΟΥ

ΣΥΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Δευ 12 Απρ 2010 20:26 »
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΑΔΟΙ,ΟΧΙ ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ!! ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΔΕ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΜΕ ΣΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ.ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ. ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΦΟΣΟΝ Η ΠΑΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ, ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΦΤΑΙΜΕ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΕ ΠΑΝΤΩΣ.

ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΜΙΣΕΙΤΕ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ,ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΜΙΣΟΥΜΕ 1000. ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΔΩ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΠΕΣΑΝ ΜΙΑ,ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΤΗ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ!!

ΔΕ ΓΙΝΑΜΕ ΤΣΑΤΣΟΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΠΟΤΕ! ΔΕ ΛΥΓΙΣΑΜΕ ΟΥΤΕ ΣΕ ΧΟΥΝΤΕΣ ΜΕ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ...ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΣΑΤΣΟΙ ΤΟΥ ΤΣΑΤΣΟΥ!!! ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΟΠΟ,ΤΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ!! ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΛΟ ΜΑΤΙ ΤΗ ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΜΑΛΛΟΝ. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΟ ΦΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Δευ 12 Απρ 2010 20:33 »
ολη την εβδομαδα καλουσε ο προεδρος σας τους πουστηδες στο γηπεδο σας.τοτε που ησασταν?

δε θελω να το συνεχισω.για μενα εισαστε απαραδεκτοι......
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Δευ 12 Απρ 2010 20:35 »
Χτες εγινε η πρωτη προβα αφομιωσης σας απο την οφη αν δεν το καταλαβες αδερφε.
Δυο ομαδες εμπορικα κτλ στην Α δεν χωραει για το μελλον  η Κρητη.
Σας εσβησαν.
Να θυμαστε την ημερομηνια.
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος Behos

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #120 στις: Δευ 12 Απρ 2010 20:39 »
Έλα ρε παιδιά, τι φταίνε οι οργανωμένοι του Εργοτέλη για τον ΟΦΗ και τον πρόεδρο της ομάδας τους; Είναι σαν αν λένε άλλοι ότι φταίγαμε εμείς για τον Κούγια παλιότερα ή για γνωστούς και μη εξαιρεταίους "γιαννιώτες" οπαδούς.
Προφανώς, ο Εργοτέλης είναι μια συμπαθής ομάδα με λίγο κόσμο, ειδικά αν σκεφτείς ότι εδρεύει σε μια πόλη όπου κυριαρχούν τα λαμόγια και η λέρα του ΟΦΗ. Μην τους χρεώνουμε τις καφρίλες άλλων...
Μακάρι ο Εργοτέλης να επιβιώσει και ο ΟΦΗ να ξεμείνει στη Β'!

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #121 στις: Δευ 12 Απρ 2010 20:47 »
αυτο που τωρα μας απασχολει εμας,ειναι αυτο που λες φιλε....η ενδεχομενη συννενωση!!! ζουμε με αυτο τον εφιαλτη! βλεπουμε συνεχως κακα σημαδια!!!γι αυτο σου λεω...ο καθενας εχει και ξερει τα δικα του! εσεις χασατε μια κατηγορια που ισως επανελθετε αμεσα,ομως εμεις ισως να χασουμε πολλα περισσοτερα στο μελλον!!!

Αποσυνδεδεμένος bulux

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Βούτυρο στο ψωμί σας
« Απάντηση #122 στις: Δευ 12 Απρ 2010 20:54 »
alterergo δυστυχώς υποστηρίζεις μια ομάδα που δεν υπάρχει. Αυτό που περιγράφεις και θέλεις να δεις σαν ομάδα δεν το θέλει το Ηράκλειο, ο ΟΦΗ, οι παίκτες σου, πολλοί απο τους διπλανούς σου στην κερκίδα και κυρίως οι ιδιοκτητες. Δυστυχώς φοβάμαι πως θα απογοητευτείς. Κάτσε μην γίνει καμια στραβή στα Playoff της Β και ο όφη δεν τα καταφέρει και τότε μπορεί οι χειροτεροι σου φοβοι θα γίνουν πραγματικοί.
'ΠΑΣ μην μας λυπασαι'... και κάποιοι το πήραν τοις μετρητοις και μας έχουν γονατίσει
ΠΑΣ και ξερό βατραχοπόδαρο

Αποσυνδεδεμένος mfbrinkmann

• Hero Member
  • ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #123 στις: Δευ 12 Απρ 2010 21:00 »
Παράθεση
κρητικοπουλο κατοπην εορτης κι εγω μπορω κα πω πολλα και να κατακρινω και να χωσω και να και να και να και να.....
εκει ησασταν τι κανατε?
γαργαρα?
τωρα σηκωσατε αναστημα?
Παράθεση
ολη την εβδομαδα καλουσε ο προεδρος σας τους πουστηδες στο γηπεδο σας.τοτε που ησασταν?
δε θελω να το συνεχισω.για μενα εισαστε απαραδεκτοι......
Παράθεση
Χτες εγινε η πρωτη προβα αφομιωσης σας απο την οφη αν δεν το καταλαβες αδερφε.
Δυο ομαδες εμπορικα κτλ στην Α δεν χωραει για το μελλον  η Κρητη.
Σας εσβησαν.
Να θυμαστε την ημερομηνια.
Παράθεση
alterergo δυστυχώς υποστηρίζεις μια ομάδα που δεν υπάρχει. Αυτό που περιγράφεις και θέλεις να δεις σαν ομάδα δεν το θέλει το Ηράκλειο, ο ΟΦΗ, οι παίκτες σου, πολλοί απο τους διπλανούς σου στην κερκίδα και κυρίως οι ιδιοκτητες. Δυστυχώς φοβάμαι πως θα απογοητευτείς. Κάτσε μην γίνει καμια στραβή στα Playoff της Β και ο όφη δεν τα καταφέρει και τότε μπορεί οι χειροτεροι σου φοβοι θα γίνουν πραγματικοί.

X 1966
Της Πίνδου το μεγαλείο - του Πύρρου η αθάνατη γή...

ΜΚΚΕΓ ΣΛΚ

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #124 στις: Δευ 12 Απρ 2010 21:02 »
80 ΧΡΟΝΙΑ ΖΟΥΜΕ ΕΤΣΙ...ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 68 ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΙΞΕ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΝΟΜΟ,ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΑΝ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ!! Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕΙΝΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΣΤΗ ΚΕΡΚΙΔΑ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΛΩΝΙΑ!

"Όμως ο Εργοτέλης δεν είναι απλά ένα σωματείο, αλλά μια ιδέα, που δεν υπάρχει τρόπος να την εμποδίσει κανείς να υπάρχει, να ακτινοβολεί, να εμπνέει και να νικά τον χρόνο" ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ...