Αποστολέας Θέμα: Εργοτέλης - ΠΑΣ Γιάννινα (ειδήσεις, σχόλια, απόψεις)  (Αναγνώστηκε 49090 φορές)

Αποσυνδεδεμένος CPAS1

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Εργοτέλης - ΠΑΣ Γιάννινα (ειδήσεις, σχόλια, απόψεις)
« Απάντηση #175 στις: Τρι 20 Απρ 2010 18:14 »
Αμόλα γρόθε ποιητή, και κρύψου μες την τρύπα
και αμα μας έρθει η όρεξη καμε μας μια.............
Δική σας επική ποίηση είναι αυτή!!

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #176 στις: Τρι 20 Απρ 2010 19:13 »
zaxos4snakes

Μη τα ανακατώνεις τα σκατά ρε κοπέλι gavrozaxos4snakes, εμείς σε ρωτήσαμε τι ομάδα είσαι, όχι τι χρώμα βρακί φοράς.

http://4.bp.blogspot.com/_fbTJFkhkPJ4/S83QHE_gZvI/AAAAAAAAAYM/42E3UrZnSIU/s1600/iti.jpg[/img]]

Από
k.s.p. Pas et all

* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος bouzbas

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #178 στις: Τρι 20 Απρ 2010 20:22 »
Siatrovouni απαράδεκτος!! Προειδοποίησε ότι πρέπει να κλείσουμε τον ήχο μέχρι και το 2ο λεπτό!!
Πραγματικά, τι να πω.... "μέχρι εκεί μπορούν όποτε μέχρι εκεί φτάνουν" !!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #179 στις: Τρι 20 Απρ 2010 20:56 »
Να βγάλουμε και εμείς ένα τέτοιο ωραίο βίντεο ρε γμτ....Να λέμε και εμείς ιστορίες για την Ρόδο...Να λέμε ιστορίες για ευεργέτες γιατί ρωτάνε τα παιδιά και δεν ξέρουνε...Όσο για τα όπλα φοβηθήκαμε....Α και έχουμε πολλά άλλα εκτός του Αλή Πασά να δείξουμε άσχετα αν είναι ανιστόριτοι εκεί κάτω....

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #180 στις: Τρι 20 Απρ 2010 21:10 »
ζάχο
ο οφη πραγματικά δεν είναι ομάδα που αξίζει να πορωθείς πίστεψε με. όλη η ελλάδα γελάει μαζί σας. έλεος ρε ζάχο!
Από κει και πέρα το ζήτημα έχει εξελιχθεί κακώς σε διπλωματικό επεισόδιο με τοπικιστικό χαρακτήρα...

Όποιος έχει ζήσει αλλού, ή έστω έχει πάει στρατό, σίγουρα κάπου θα έχει πετύχει κρητικούς.
Το συμπέρασμα που προκύπτει είναι πως ή θα είναι και γαμώ τα παιδιά, ή θα είναι τελείως μουνόπανα. Πράγματι με όποιον και να έχω μιλήσει δεν έχει συαναντήσει μέση κατάσταση. Συνήθως υπερτερεί η πρώτη ιδιότητα, οτι δλδ οι κρητικοί έιναι ξηγημένοι, σε ελαφρώς μεγαλύτερο ποσοστό από τη δεύτερη.

Έχω πάει στην κρήτη 3 φορές (ακόμα και γαύδο και γαιδουρονήσι!) και μπορώ να πω ότι έχω γυρίσει και τους 4 νομούς , ειδικά στο νομό χανίων νομίζω έχω πάει παντού πλέον. Είμαστε τελείως οτι ναναι που βρίζουμε όλη την κρήτη. Είναι 2,5 φορές μεγαλύτερη από την ήπειρο, με μεγάλες κόντρες μεταξύ τους, και μεις κάνουμε λες και είναι κανα νησάκι από αυτά του αιγαίου με τα άσπρα σπιτάκια. Θα έπρεπε να επικεντρωθούμε περισσότερο στο ηράκλειο.
Το ηράκλειο χάλια πόλη, έχει όμως καλά μαγαζιά και είναι σχεδόν διπλάσιο από εμάς. Κουμάντο όμως κάνουν άλλοι οπαδοί εκεί και όχι οι οφητζήδες, έτσι δεν είναι ζάχο? για πάρε θέση πλίζ. Πάντως και οι κρητικοί είναι τελείως ότι να' ναι οι τζέδες, σαν εμάς τοπικιστές. Καλά αυτοί στο βίντεο στο τέλος κλασσικοί ντιπ χωριαταραίοι. 

Προσωπικά η ρακί μου αρέσει γιατί μου θυμίζει το δικό μας το τσίπουρο. Όχι όπως τα άλλα τα δήθεν τσίπουρα με την πουστιά μέσα που τη λένε γλυκάνισο.

Αυτό που δεν παλέυεται καθόλου είναι οι μαντινάδες, γι αυτό θα πω και γω μία:

"Της θάλασσας τα κύματα χτυπάνε βράχο βράχο..
τσι μαντινάδες σας εγώ στα @@ μου τσι γράφω..."
8) 8) ::)

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #181 στις: Τρι 20 Απρ 2010 21:13 »
το προηγουμενο μου διεγραψαν και ειναι κριμα γιατι εβαλα τα δυνατα μου να απαντησω σε υβρεις χωρις να βρισω.δεν πειραζει χαλαλι σας για τον κοπο που εκανα,γιατι σας συμπαθησα :joker:
πολλοι πουλοι ρε κοπελια,χαλαρωστε μια ολια :)
γαλατσιοτης εδω στο αφρικα δεν ειμαστε πολιτισμενοι σας εσας στο αλλαντα :P
οσο για το ζωοκλεφτες παρτε ρε αλανια μια μαντιναδα.σας την αφιερωνω...
τεσσερις μεσα στο κελι ο γης βαρυποινιτης
κι οι αλλοι για ζωοκλοπη το εθιμο τση Κρητης ;)
Πάρε κ συ μία "σουμπερίτη"...

απού καλά καθότανε
κ απού πολλά γυρεύει
ο διάολος του κώλου του
κουκιά του μαγειρεύει

Η "μετάφραση" για τους παγουράδες,άλλη ώρα τώρα βαριέμαι 8)
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος CPAS1

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #182 στις: Τρι 20 Απρ 2010 21:20 »
Θα πληρώσουν πάλι κάνα μπράβο Μυλοποταμίτη από τα κλαμπ στα Λινοπεράματα για να το παίξει οπαδός, όπως έκαναν και στη Ρόδο;
Ντροπή της Κρήτης, καραγκιόζηδες και μαγκες εξ αποστάσεως.
Έζησα χρόνια στο νησί σας και σας ξέρω σαν κάλπικες δεκάρες, ψευτόμαγκες που στηρίζετε τη μαγκιά σας πάνω στα όπλα σας και πουλάτε τσαμπουκαλίκι όπου σας παίρνει.
Δε σας φοβήθηκα ποτέ και σας έχω γραμμένους εκεί που σας αξίζει. Και για να σου θυμίσω (τι να σου θυμίσω δηλαδή αγέννητο ήσουν τότε) και ένα γεγονός:
Δείξατε το φίλαθλο πνεύμα σας  στον αγώνα με τη Λάρισα το 1989 (;) που μπήκατε μέσα και ξυλοφορτόσατε τους λαρισαίους ποδοσφαιριστές εκτός από τον παλίκαρο το σχωρεμένο το Μητσιμπόνα που σας πετσόκοψε σαν γκουσταρίτσες. Ημουν στο γήπεδο και το απύθμενο κόμπλεξ για τη Λάρισα ήταν κάτι το ανεπανάληπτο. Την ίδια ώρα ο ΠΑΣ Γιάννενα νικούσε το μπαμπά σας στη Λεωφόρο 0-1 με γκολ του Κεραμιδά. 
Όσο για τους ευεργέτες που κάνετε μια νύξη παραπάνω, να πατε να ρωτήσετε πόσο έχετε ωφεληθεί και σεις από αυτούς και να βρειτε και τους δρόμους που σε ένδειξη ευγνομωσύνης οι πρόγονοί σας που ήταν άντρες τους έχουν αφιερώσει.
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 20 Απρ 2010 21:48 από CPAS1 »

Αποσυνδεδεμένος bouzbas

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #183 στις: Τρι 20 Απρ 2010 21:27 »
Ρε παιδιά... δεν καταλαβαίνετε τι γίνεται...
Αυτό πρέπει να σταματήσει κάπου! Δεν λέω, έκαναν αυτοί το ένα, μετά εμείς το άλλο και συνεχίζει έτσι ... Αλλά πρέπει να μπει ένα STOP!
Οι βεντετισμοί και οι έχθρες με ομάδες που δεν ανήκουν στο ΠΟΚ και στις μεγάλες της Θεσσαλονίκης μόνο καλό δεν μας κάνουν!
Δεν λέω... ούτε εγώ συμπαθώ τόσο πού τους κρητικούς (με λίγες εξαιρέσεις) αλλά τι να κάνουμε! Δεν θα σκοτωθούμε κιόλας!
Η αναθέρμανση αυτών των αντιδράσεων-στάσεων και σχολίων δεν γίνεται για καλό...
Έχουμε φτάσει στο σημείο, ελπίζω όχι πολλοί αλλά ελάχιστοι, να μην είναι ΠΑΣ αλλά ΑΝΤΙ-ΟΦΗΤΖΗΔΕΣ!
Μπορεί να μην είναι από τις πιο συμπαθείς ομάδες στην Ελλάδα, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι...

Και "να παινέσουμε το σπίτι μας μην πέσει να μας πλακώσει"
Μερίδιο ευθύνης φυσικά δεν φέρουν μόνο οι μεν αλλά και οι δεν..!
Όταν βρισκόμαστε στο 2010 μ.Χ. και  υπάρχει το θέμα της βεντέτας κάτι δεν πάει καλά....Κάποιοι "με παρωπίδες" και "κλειστόμυαλοι" μας-τους παρακινούν για να υπάρχει αυτό το κλίμα!! Όταν οι δε, νομίζουν ότι στην Ελλάδα υπάρχουν 2 κατηγορίες, οι κρητικοί και αυτοί που θα 'θελαν να είναι, και οι μεν νομίζουν ότι τα καλύτερα χουλιγκάνια-οπαδοί είναι οι Γιαννιώτες, λες "ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ, ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ???"
Και ξαναλέω, με το να υπάρχει αυτή η (δεν θέλω να το πω έχθρα γιατί είναι πολύ βαρύ) "κόντρα" και να αναζοπυρώνεται και να περνάει από τους παλιούς στους νέους, λυπάμαι πολύ που το λέω αλλά στα επόμενα χρόνια δεν θα θρηνήσουμε μόνο τραυματίες αλλά μπορεί και θύματα!!

Οk, δεν μπορείς να ξεχάσεις τα όσα έγιναν στην Ρόδο, αλλά βρε αδερφέ, στην Ελλάδα είχαμε 2 πολέμους, το 1821 και το 1940 και σήμερα το "γιορτάζουμε"  μια φορά το χρόνο..
Αν γινόταν κάτι αντίστοιχο και στα παραπάνω παραδείγματα, θα έπρεπε να κάνουμε παρέλαση κάθε Κυριακή και να τραγουδάμε 365 μέρες το χρόνο το "Βάζει ο Ντούτσε την στολή του"....

ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ
 :mono:

υ.γ. για τυχόν απαντήσεις τα λέμε αργά το βράδυ...Καιρός να δούμε λίγη μπαλίτσα και μετά το πάσχα! BARCAAAAA!!

« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 20 Απρ 2010 21:32 από bouzbas »

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #184 στις: Τρι 20 Απρ 2010 22:00 »
H μάχη του Φραγκοκάστελλου

Χατζημιχάλης Νταλιάνης
Το αιώνιο ορόσημο Ελληνικής αλληλεγγύης και φιλίας
Ηπειρωτών και Κρητών
ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΛΙΚ ΕΔΩ:

http://www.proinoslogos.gr/pn/index.php?module=pagesetter&func=viewpub&tid=13&pid=1735

Σχόλιο:
   Οι σχέσεις που ανάπτυξαν οι φίλαθλοι του ΠΑΣ και του ΟΦΗ στο γήπεδο και έξω απ’ αυτό με προεκτάσεις με χύδην και διχά  ερμηνευτικές προσεγγίσεις στην μια και κοινή του έθνους μας ιστορία, καταγγέλλονται από την ίδια την ιστορία του έθνους μας και δεν ταιριάζουν στον Έλληνα. Ο σεβασμός στην ζωντανή μας ιστορία απ’ τους Πελασγούς ως τη Μινωική Κρήτη και αλλαχού, δεν είναι μόνο προαπαιτούμενο, αλλά στοιχείο βαθιάς  και αναγκαίας “αυτογνωσίας”».

Αυτό είναι που κάνει τη λεβεντιά κι όποιος την έχει λάμπει. Κι ας τελειώσει κάποτε αυτός ο «εμφύλιος». Οψόμεθα!

Από
k.s.p. Pas et al
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 20 Απρ 2010 22:04 από konsoulpas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος astralon

• Hero Member
  • Plavo srce
    • Προφίλ
« Απάντηση #185 στις: Τετ 21 Απρ 2010 00:01 »
2 ξεφτίλες οπαδούς έχω δεί μέχρι σήμερα...
-Τους Βεροιώτες στο Καλοχώρι (Λύκοι -ΠΑΣ 1-2)
και τους τσάτσους στο Παγκρήτιο (Εργοτέλης-ΠΑΣ 3-1)

Ερώτηση: -Aπο πότε έχουμε να δούμε τσάτσο στους Ζωσιμάδες???
Λίγη τσίπα ,τσάτσοι....

υγ: -AN κερδίζαμε τον Εργοτέλη....τι αποτέλεσμα έπρεπε να φέρει στην Τούμπα???

KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Αποσυνδεδεμένος FanaticPagouras

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #186 στις: Τετ 21 Απρ 2010 00:17 »

Ερώτηση: -Aπο πότε έχουμε να δούμε τσάτσο στους Ζωσιμάδες???
Λίγη τσίπα ,τσάτσοι....

υγ: -AN κερδίζαμε τον Εργοτέλη....τι αποτέλεσμα έπρεπε να φέρει στην Τούμπα???

Φιλε μου αν και δεν σχολιαζω συχνα με τα λιγα αυτα που εγραψες με καλυψες απολυτα...

+1966

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #187 στις: Τετ 21 Απρ 2010 11:04 »

Χατζημιχάλης Νταλιάνης
Το αιώνιο ορόσημο Ελληνικής αλληλεγγύης και φιλίας
Ηπειρωτών και Κρητών
[/center]

Αγαπητέ astralon

Τελικά δεν σε καταλαβαίνουμε, μπαίνεις καπάκι σε μας,  αλλά μάλλον συνομιλείς με τον εαυτό σου κι όσο θα συνομιλείς με τον εαυτό σου απαντήσεις δε θα παίρνεις.

Το ερώτημά σου: «Ερώτηση: - Από πότε έχουμε να δούμε τσάτσο στους Ζωσιμάδες???  … εντελώς ρητορική σπόντα.

Το «Λίγη τσίπα ,τσάτσοι....» κι αυτό κούφιο, σε ποιους απευθύνεσαι, ξεσκέπα τους!!!

Απλά για την ιστορία, μιας και ιστορείς γενικά τα πράματα, σου λέμε ότι στο παιχνίδι ΠΑΣ – ΑΡΗΣ είχαμε το χειρότερο βουβό και προβοκατόρικο έσω τσατσίλικι στο μεγαλείο του.
   Τώρα, για τα κουκιά του τέλη, ρώτα το ζαγοράκη

Φίλε μας δεν κάλυψες απόλυτα...

k.s.p. Pas et allllll

Αποσυνδεδεμένος astralon

• Hero Member
  • Plavo srce
    • Προφίλ
« Απάντηση #188 στις: Τετ 21 Απρ 2010 11:28 »
-Mπαίνω καπάκι σε σάς???
Τι είναι αυτά που γράφετε μωρέ...???

-Δεν κατάλαβα, απογορεύεται να ποστάρουμε μετά απο το ποστ του konsoulpas???

-Mήπως νιώθεις τσάτσος κ Οφητζής ,και θίχτηκες...??

-Διώξε την μύγα απο πάνω σου, γιατί μυγιάζεσαι πολύ εύκολα...
-ΔΕΝ απευθύνθηκα σε σένα...

-Αηντε πρωινιάτικα....

-Ορέξη δεν είχαμε, όρεξη βρήκαμε...

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #189 στις: Τετ 21 Απρ 2010 11:51 »
Φίλε astralon

Αυτά που μας απευθύνεις, αποτελούν για μας εξευτελιστικές ύβρεις έως εκεί που δεν πάει άλλο. Ασφαλώς και δε μας ξέρεις. Μάθε ότι δεν μας έχει προσβάλει τόσα χρόνια κανένας μέσα απ' την οικογένεια του ΠΑΣ κι ούτε άλλος σιέμος ή κοινός ντατσκανάρς καθώς επίσης ούτε οφιδοφασιστοειδές!

Ανακάλεσε πρώτα σαν άντρας και μετά σαν πας!

Από
k.s.p. Pas et allllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll lllllllllllllllllllllllllll

Δε μας λες ρε φίλε astralon στο μπαράζ στη Ρόδο ήσουν; Έφυγες μήπως με σπασμένο χέρι; Όχι βέβαια. Σεβασμός λοιπόν. Διθυράμβους ξέρουμε και μεις να γράφουμε, αλλά δεν προσβάλουμε!

Δεν διηγούμαστε ηρωισμούς, αλλά μας ανάγκασες.

Γι αυτό, Ανακάλεσε πρώτα σαν άντρας και μετά σαν πας!

Από
k.s.p. Pas et allllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllllllllllllllllllllllllllllllllllll[/b]

« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 21 Απρ 2010 12:07 από konsoulpas »

Αποσυνδεδεμένος gecks

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #190 στις: Τετ 21 Απρ 2010 12:11 »

Mην αγχώνεσαι, αν είχε κληρωθεί η Κρανούλα με τον όφη για το κύπελλο, πιθανότατα θα έβλεπες και τρίτους ξεφτίλες (όπως εσύ τους χαρακτηρίζεις) οπαδούς.

Επισης ksp αράχτε λίγο και οι 3. Κανείς δεν περιστρέφεται γύρω από τις πάρτες σας.

Αποσυνδεδεμένος Serpents on paradise

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #191 στις: Τετ 21 Απρ 2010 12:15 »
Ας ηρεμήσουμε όλοι γενικότερα.Φόρουμ είναι,όχι τσίρκο.

Αποσυνδεδεμένος astralon

• Hero Member
  • Plavo srce
    • Προφίλ
« Απάντηση #192 στις: Τετ 21 Απρ 2010 12:18 »
Έχεις(-τε) εκτεθεί ανεπανόρθωτα στο φόρουμ,
γιατί μου προσάπτεις, διάφορες φαντασιώσεις σου...

Βλέπεις,τα πόστ,στο νέο φόρουμ δεν γίνεται να σβήσουν..

Ασε λοιπόν ,τα περί΄''ανακαλέσεως'' κτλ ......εδώ αυτά δεν περνάνε

Ζήτα καλύτερα εσύ μια αξιοπρεπής συγνώμη, που με κατηγορείς αδίκως...

Εχεις(-τε) εκτεθεί.

Καλημέρα σας.

Αποσυνδεδεμένος zaxos4snakes

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #193 στις: Τετ 21 Απρ 2010 14:34 »
καταρχην τα περισσοτερα που γραφετε ειναι σωστα κατα την αποψη μου.η κοντρα πρεπει καπως να ληξει,αν και προσωπικα εχει χαβαλε αυτο με τα πανω και τα συνθηματα.
οσο για το αβαταρ μου που εβγαλε καποιος απο αλλο φορουμ ΟΦΗτζιδικο,ειναι πανο του γκει που τους το ειχαμε παρει μες στο γεντι.υπαρχει και σχετικο βιντεακι στο youtube.
ξεχασα να σας πω συγχαρητηρια για τα πανω σας στο ματς με το λαγο.εξυπνα και γελασα.και καπου ακουσα οτι δειρατε καποιους λαγους πριν.ετσι πρεπει.ξυλο στα μουνια τους γεννιτσαρους.
καποιος μου ειπε οτι δεν αξιζει να ειμαι πορωμενος με τον ΟΦΗ γιατι λεει γελαει ολη η ελλαδα μαζι μας.εχεις την εντυπωση φιλε μου οτι εγω δεν γελαω με την ελλαδα?και θα μου υποδειξεις εσυ με τι θα ειμαι πορωμενος?ειμαι απο 4 χρονων ΟΦΗ και παω γηπεδο απο το 1993.sorry αλλα θα ειμαι αρρωστος μεχρι τελους ;)
και καποιος που ρωτησε ποιος κανει κουμαντο στο Ηρακλειο.στην πολη εμεις.στο νησι γενικοτερα ανεκαθεν οι γκει.πιστευω να σε καλυψα.και αν δεν καναμε ουτε στην πολη θα στο ελεγα ευθεως.εξαλλου δεν ειμαι ΟΦΗ επειδη κανουμε κουμαντο στο Ηρακλειο.και μειοψηφια να ειμασταν,παλι ΟΦΗ θα ημουνα και περηφανος κιολας.
και θα γινω ακομα πιο πολυ αν υπογραφη επιτελους η κολομεταβιβαση και απαλλαγουμε επιτελους απο το μπαμπα λαγο που λετε και σεις.
ξαναλεω καλη επιτυχια του χρονου στον πας να ξανανεβει γρηγορα και να μεινει αλφα εθνικη γιατι κατα τη γνωμη μου,ΟΦΗ ΑΕΛ και ΠΑΣ εκει ανηκουν.
αυτα.βριστε τωρα ανοικτα :P

Αποσυνδεδεμένος drakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #194 στις: Τετ 21 Απρ 2010 15:11 »
Η μαλακία του να βρίζουμε ολόκληρη την Κρήτη εξαιτίας του ΟΦΗ πρέπει κάποτε να σταματήσει !Οσο και να μήν αρέσει  η οικογένεια και η πατρίδα,ειδικά η ιδιαίτερη, ειναι ιερά πράγματα και δεν πρέπει να τα πιάνουμε στο στόμα μας.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #195 στις: Τετ 21 Απρ 2010 15:27 »

Φίλε astralon δεν παίζεσαι!

Είμαστε όμως απόλυτα σίγουροι για τα παρακάτω και το αφήνουμε το θέμα στην κοινή λογική περί ΠΑΣαισθημάτων:

Ι.  Δε μας διαβάζεις, γιατί αν μας διάβαζες, αφ’ ενός μεν θα διαπίστωνες ότι τα γραφόμενά μας κινούνται σε τρεις ξεκάθαρες κατευθύνσεις και θα κατανοούσες τον τρόπο με τον οποίο τελικά … εκτιθέμεθα, για ό,τι γράφουμε:
α). στην ιδέα της καλλιέργειας και ανάπτυξης ενός υγιούς φίλαθλου αντοπάριστου οπαδικού κινήματος.  Είμαστε υπέρ των γηπέδων χωρίς κάγκελα και καγκελάριους. Είμαστε με το ποδόσφαιρο κι όχι με το παραποδόσφαιρο

β). στην εμφατικά μονόχρωμη προσήλωσή μας ως φίλαθλων με  δόγμα τον απόλυτο μονισμό μας περί ΠΑΣ και της αμοιβαίας φιλοξενίας και αλληλοσεβασμού μεταξύ φιλάθλων άλλων ομάδων. Δεν είμαστε μέτοχοι, δεν είμαστε έμμισθοι, δεν είμαστε φερέφωνα, δεν είμαστε νονοί, δεν είμαστε αλιείς, δεν είμαστε πρόβατα! Είμαστε φίλαθλοι!
γ). στην υπεύθυνα έγκυρη ενημέρωση και στον διαφανή διάλογο με συγκεκριμένους αποδέκτες με γνώμονα την κριτική, με χρήση του ευθύ και  καθαρού λόγου προς συγκεκριμένους αποδέκτες, χωρίς σπόντες, γρίφους, σλόγκαν και υπονοούμενα

ΙΙ. Προτιμάς τους «gayrovazelozaxous» που προφανώς εξιτάρουν κάποιους και τους επιβεβαιώνουν ως φίλαθλους, βέβαια αυτό σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ότι επιθυμείς να διαιωνίζεται το βίαιο και προβοκατόρικο κουγίστικο οπαδιλίκι. Εμείς λοιπόν τους «gayrovazelozaxous» που τους «ξεβρακώσαμε» και δεν τους καλέσαμε ποτέ για συνομιλία
ΙΙΙ. Το αν και το πότε θα εκτεθούμε στο forum μας θα το επιλέξουμε εμείς και όχι εσύ με τα γραφόμενά σου: «Mήπως νιώθεις τσάτσος κ Οφητζής ,και θίχτηκες...??»

IV. Αν τελικά εκτιθέμεθα στο forum γι τις ιδέες μας, που αυτός είναι ο σκοπός μας άλλωστε και δεν κάνουμε πίσω, ας γελάσει το forum μαζί μας … εσύ μας οφείλεις συγνώμη γι αυτό που μας προσάπτεις! «Mήπως νιώθεις τσάτσος κ Οφητζής ,και θίχτηκες...??»
V. Aν τελικά εσύ είσαι ο γνήσιος εκφραστής και το κάτοπτρο της κοινής  γνώμης κι αφεντικό του forum μας, καθώς λες «Ασε λοιπόν ,τα περί΄''ανακαλέσεως'' κτλ ......εδώ αυτά δεν περνάνε», τότε ας σκεφτεί το ίδιο το forum γι’ αυτά και για την ψιλοαπειλή που εμπεριέχεται στο ρηθέν σου.

Μάταια όμως μιλάμε μαζί σου, γιατί δεν θα πιστέψουμε ποτέ ότι η συκοφαντία και η σπίλωση μπορεί είναι τα στοιχεία αυτοπροσδιορισμού ενός μέλους ετούτου εδώ του forum!
   Επαναλαμβάνουμε επίσης, ότι είσαι ο τελευταίος που θα μας πει εμάς για τον Ροδοόφι, για τον Εργοόφη και για το αυγό του φιδιού.

Και ξαναρωτάμε:
-   Ήσουν στο μπαράζ στη Ρόδο;
-   Όχι …

Εμείς λοιπόν τώρα όπως και πολύ παλιότερα, πριν βγει το καρνεισιον, θα επιμένουμε γι όλα αυτά και μόνο, όσο αυτά … περνάνε εδώ στο forum μας, (δεν) όπως λες κι εσύ!

Από
k.s.p. Pas et al  με σεβασμό και λήθη!

Αποσυνδεδεμένος zaxos4snakes

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #196 στις: Τετ 21 Απρ 2010 15:33 »
χτυπατε στο αδυνατο μου σημειο.δεν με νοιαζει τιποτα αλλο.καλυτερα να με βρισεις παρα να με πεις γαβρο βαζελο ή χανουμι :(
αλλα λογικο.ειπαμε βριστε ανοιχτα.και εσεις το κανετε :)

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #197 στις: Τετ 21 Απρ 2010 15:43 »
 Η αληθεια να λεγεται... με το να βριζουμε ολοκληρη την κρητη ειναι γελοιο(δε βγαζω τον εαυτο μου απεξω)...λες και μας φταιει το κατα τα αλλα ομορφο νησι,με αρκετους καλους και φιλοξενους και ντομπρους ανθρωπους με μια μαζα(μπορει και μειοψηφια) καποιων ουγκανων οπαδων του ΟΦΗ που και εμεις εχουμε...και για την ολη παραιστορια της ομαδας του Ηρακλειου...ας μη γελιομαστε..και μενα με εκνευριζει οταν λενε γαμω τα Γιαννενα και αναφερονται σε σκηνικα που εχουν κανει ατομα που δε τα θεωρω οπαδους του ΠΑΣ και αλλα πολλα...

πιαστηκα και εγω πολλες φορες την Κυριακη να χαιρομε και να φωναζω δυνατα το συνθημα(δυστηχως μεσα στο σπιτι μου-πουτανα φοιτητοζωη) μεσα στην καυλα και στο αι σηχτηρ που πεφτουμε....

με πιο καθαρη ματια με κερδιζει το εξης:
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ-ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΛΑΤΕΣ-Ο ΠΑΣ ΣΤΙΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ

πληρης αναφορα σε αυτους που κατα μεγαλο ποσοστο μας εφεραν παλι στη Β'

Αποσυνδεδεμένος pantser

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #198 στις: Τετ 21 Απρ 2010 19:13 »

το πρωην ωραιο φορουμ καταντησε τσιρκο μεντρανο με τους επιστημονες και τους κριτο-φιλοσοφους
ΠΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
  • Η αρχή του τέλους ... ή ... το τέλος της αρχής;
    • Προφίλ
« Απάντηση #199 στις: Τετ 21 Απρ 2010 19:27 »
Ειμαι και γω απο αυτους που εχουν κατ' επαληψην βρισει κρητη και οφη... δεν μας φταει οντως η κρητη... οτι ειχε γινει με τον οφη τοτε σε βαρος μας ηταν μεγαλη μλκια... αλλα με το να συνεχιζουμε να καλλιεργουμε τετοιο κλιμα .... τι θα περιμενουμε να σπασουμε και μεις κανενα χερι τους ή μηπως να τους βγαλουμε καποιο ματι... Ειναι βεβαια αλλο να το βιωνεις και αλλο να τα λες οταν εισαι εξω απο τον χορο... Αλλα η βια γενναει βια.