Σε απόλυτη ευθυγράμμιση με τον Jimako που προσπαθεί να μη στεναχωριέται, πείθοντάς μας (και τον εαυτό τ) με στόμφο κι επιχειρήματα...
Σε απόλυτη αντιπαράθεση με τον Κρίμσον...
Ο Σταύρος δεν ήταν στη μέρα του και φάνηκε από την αρχή. Δεν μιλάω για το γκολ, εκεί ήταν απλώς άτυχος,
Αλλά τόσες λάθος μπαλιές, τόσες προς τα πίσω (επίσης λάθος) μπαλιές δεν τον θυμάμαι να ξαναδίνει.
Νομίζω και οι πισωπεταλιές του Σκόνδρα, που αναφέρει ο λήσταρχος, από δική του πάσσα προέκυψαν.
Δεν ήταν στη μέρα του, ήταν κουρασμένος, είχε θέμα τραυματισμού, δεν ξέρω τι είχε αλλά είμαστε που είμαστε λειψοί εκεί, ήρθε κι εδεσε το γλυκό.
Στη φάση του δεύτερου, ο γέροΜαρκόφσκις, αφήνει δυό θκούς μας πίσω στο σπριντ. Και καλά ο ένας, συγκλίνοντας προς το κέντρο τον χάνει και τα παρατάει. Ο έτερος που μάλλον ο Καρανίκας είναι, πούναι και μκρό παιδί επιτρέπεται; Και να πεις ότι είναι από τους μπαϊλντισμένους από τα συνεχή παιχνίδια...
Ξεκινήσαμε εμπαιδώνοντας αυτό που ξέραμε και πριν το ματς. Η άμυνά τους είναι για πανηγύρια του κώλου (σε αντίθεση με τη φετινή θκιά μας που είναι για τα κανονικά τα πανηγύρια).
Κι αφού το διαπιστώσαμε, αρχίσαμε τα λαθη στο κέντρο και με τη σειρά τους είδαν πόσο εύκολο είναι να μας επισκέπτονται. Λίγο το άγχος τους, περισσότερο η ανικανότητά τους, αν δεν βοήθαγε η πτάνα η τύχη, ακόμη κι έτσι, με μηδέν θα φεύγαν για το ημίχρονο. Αλλά το 1-0 τα άλλαξε τα κόζια.
Βάλαν και το δεύτερο όπως το βάλαν ...κι εκεί ξαναπαίξαμε μπάλα και ξαναματαθυμηθήκαμαν τη σιθρου άμυνά τους.
Τώρα δεν ξέρω αν θα συνεχίζαμε να φτιάχνουμε ευκαιρίες κατά ριπάς, αν είχαμε μειώσει πιο γρήγορα και με την απορία θα μείνω.
Ούτε ξέρω τι θα γινότανε αν ο πλαϊνός δεν έκοβε με α ν ύ π α ρ κ τ ο οφσάιντ τον Ίλιτς (1-0 δεν ήτανε το σκορ;)...
Εκείνο που με ζεμάτισε είναι ότι δεν υπήρχε κανένα πάθος για τον αγώνα, ή λαθεύω; Με το σεις και με το σας τους παίζαμε, ή μάλλον έτσι είδα γω να τους παίζουμε.
Και στο φινάλε ε και που χάσαμε τι;
Γράφει ο φίλος θα μπορούσε να ήταν και 2-5, σωστά, θα μπορούσε να ήταν και 2-3 περισσότερα απ' αυτούς όμως. Τόσες ευκαιρίες σπάνια βλέπεις, ούτε σε φιλικά προετοιμασίας νάμασταν.
Αλλά όχι κόουτς, ο κόσμος (του ΠΑΣ) δεν το φχαριστήθηκε το παιχνίδι, είτε στην κερκίδα, είτε στην τηλεόραση, ούτε βλέπει με τη δουλειά να διορθώνεται το "δεύτερη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος", δυστυχώς.
Με το Λίλα που (αυτός ή κάποιος με ίδια χαρακτηριστικά) είναι απολύτως απαραίτητος στην ομάδα, πρέπει να τελειώνει το θέμα. Ή μένει, ή φεύγει. Το να κάθεται πάγκο και να μπαίνει (αμυντικό χαφ ων) αλλαγή για να κάνουμε τι, είναι πορδές π ΔΕΝ μπογιατίζουν κανένα αυγό. Βαγιείρτε τον, ή κρατάτε τον σαν ενεργό παίχτη. Δεν γίνεται να μην μπορεί να υπάρχει λύση στα κουπεπεταλουδίσματά του.
Φοβεροκαταπληκτική η μπαλιά του Ινδιάνου στο γκολ κι άψογο το τελείωμα.
Jimako προσπαθούν να μας μεταλλάξουν κι όλο πιο επιδερμικά να μας περνάν οι (καπν)ήττες.
Επειδή όμως δύσκολο να επεμβαίνεις στο dna, βάρδα μη κι επαναστατήσει (και γενικότερα βάρδα μην αντιδράσει ο Έλληνας που του κλέψαν το χαμόγελο).
Υ.Γ.
Αν και μ' αρέσει το χαρούμενο παιχνίδι, αν δεν συνδυάζεται με πάθος ...μπάστε σκύλοι αλέστε.
Υ.Γ.2
Κάτι πρέπει ν'αλλάξει στον τρόπο, ακόμη κι έτσι όπως κατάντησε το ρόστερ ο ήπιος. Μέχρι κάποια στιγμή δεν μας φοβότανε και τους χορεύαμε, τώρα δεν είναι έτσι. Κάνας νιόνιος μπορεί να το εκμεταλλευτεί και να σώσει τη χρονιά επειδή τον έχουν όλοι "του χεριού τους", εμεί όχι.
Υ.Γ.3
Όταν έχεις τη δεύτερη χειρότερη άμυνα δεν φταίνε οι 4-5 της άμυνας, φταίνει όλοι κι αυτοί π δεν παίζουν.
Υ.Γ.4
Λήσταρχε, για να σε ηρεμήσω
...Από τους διακριθέντες είπε ότι είναι ο Γιάκος και ως εκ τούτου πολύ ευχαριστημένος με την παρουσία του
Υ.Γ.5
Προς παίχτας: Γνωρίζουμε τι παίζει, αλλά αυτήν την "ανεσίλα", πετάχτε την από πάνω σας, οκ;
Υ.Γ.6
Δεν τα βάζω με τον Πετράκη, όταν αναφέρομαι σε δηλώσεις του. Θέλω όμως ν' αφήσει τα πασαλείματα και να μιλήσει στα ίσα και σαν άντρας για το τι φταίει κι όχι να μου λέει ότι φχαριστήθηκα θέμα. Για θέαμα πάω και κινηματόγραφο (που λέει ο λόγος, ας είν καλά τα τορεντάδικα).