Εγώ θα κάνω ένα ψυχογράφημα του Jimakou...
το ότι πονάς και πικραίνεσαι φαίνεται από χιλιόμετρα,
όταν έχεις ζήσει τόσα με αυτή την ομάδα δεν μπορείς να βάλεις στοπ στα συναισθήματα,
μόνο τον χρόνο που αφιέρωσες μετά τον αγώνα δείχνει να ψάχνεις μια αιτίαση για να καλμάρεις τον πόνο
δείχνει ότι κατά βάθος εσύ πονάς περισσότερο φίλε (και πολλοί σαν και σένα και μένα που ψάχνουν παυσίπονο στην άρνηση)
...γιατί ο ΠΑΣ δεν είναι στο dna μας...ο ΠΑΣ είναι το dna μας.
Υ.Γ. ΠΑΣΟΛΕΔΕΣ ΠΑΝΤΟΥ...ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!
Γιατρέ μου...Mike μου ήθελα να πω, τι σας οφείλω για το ψυχογράφημα; Ισχύουν πράγματι, μερικά από αυτά που λες, φίλε, αλλά πράγματι, έχω βγάλει από το dna μου τη λέξη πόνος, όταν μιλάω για τον ΠΑΣ της τελευταίας 3ετίας.
Έχουν μπει πολλές παράμετροι στη ζωή μου (μας) από το 2010 και μετά, και σαφώς έχουν μία προτεραιότητα σε σχέση με τα ποδοσφαιρικά.
Το ιδεολόγημα ΠΑΣ, έχει χαοτική απόσταση από αυτό το tabula rasa του μπουχέσα που έχει στα χέρια του τον ΠΑΣ αυτή τη στιγμή.
Οφείλω να διαχωρίσω το αισθητικό κομμάτι της ιδέας ΠΑΣ από το kitsch μόρφωμα, που βλέπουμε αυτά τα χρόνια και δημιουργεί αποκρουστικές και απωθητικές τάσεις.
Δυστυχώς η δεκαετία του 70-80 και κάποιες ακόμη σημαντικές αναλαμπές, μας κατατρέχουν και μας φορτώνουν απαιτήσεις. Συνεχίζοντας με τη λέξη
δυστυχώς, διαπιστώνουμε ότι ο ΠΑΣ, μετά το 1980 κυβερνάται από τυχάρπαστους και μικρόνοες ανθρωπάκους, που σκοπό έχουν να γίνουν γνωστοί και μέσω του "μαγαζιού" ΠΑΣ, να προωθήσουν ή να ξεπλύνουν επιχειρηματικές δραστηριότητες. Ποιος ήξερε αυτό το βδέλυγμα, ονόματι Χριστοβασίλης, π.Π. (προ ΠΑΣ);
Τέλος πάντων...έχει ο καιρός γυρίσματα. θα έρθουν και πάλι καλές μέρες...το πότε δεν ξέρω!
Με πρόλαβε ο maik71 αλλά και ο παπς πιό πάνω που μιλάει για "αντιπαραθέσεις"...
Εγώ θα πω μονο αυτό:
Το εαυτό σου τον έπεισες φιλλλλλλαράκ' ?
Εάν πεις "Ναι", εκεί να δεις γέλια!
Εμ, έτσι φεύγουν οι ανγκούσες!
Έχω κάνει κάτι γέλια φιλλλλλλλλλλαράκι...
, μόφκαν τα τσιούσα, που λένε και στο Κάστρο... και οι ανγκούσες ΣΤΟΠ!
Καλά να είστε και καλό σας βράδυ.
Το SELECT είναι ωραίο αυτή την ώρα και το καπουτσίνο του, από τα καλύτερα στην Αθήνα!
-3