(...)
p.s Ρε new Pas.Pas επειδη σε βλεπω γενικως φορτωμενο,ριλαξ τι τα παιρνεις της μετρητοις εδω μεσα(καλα το εγραψα?).....
Είμαι αχθοφόρος.
Και δεν μου λες... τι είναι εδώ μέσα ρε φίλε? ... μΠΑΣ και είναι δοσατζήδικο και δεν το κατάλαβα.
Υ.Γ.: Ξαναλέω ότι ο New δεν είναι ψεύτης, ούτε υβριστής... Γιατί αν σε έβριζα π.χ., εσένα ή άλλον, με την ίδια ευκολία όπως τον Χριστοβασίλη θα είχα υπερβεί τους κανόνες δεοντολογίας... γι΄αυτό κούλαρε στον forumκαναπέ σου και τα λέμε αύριο κατά τις 5...
Οπως κανεις και εσυ και εγω μπορω να το εκλαβω ως ειρωνια για το forumκαναπε και μπορω να σου απαντησω αλλα δεν θα ασχοληθω γιατι εχω εξηγησει πολυ καλα του λογους
Παρε παραδειγμα τωρα
Σου λεω μακαρι να ειναι ψεμα για τον Σπυροπουλο(εννοωντας να μην ισχυει απλα απο την διοικηση)
''Και εσυ λες οτι δεν ειμαι ψευτης'"
Δηλαδη ελεος ωρε New.Pas.Pas.....Βλεπεις φαντασματα μερικες φορες
Anyway και δεν ξανασχολουμε με το θεμα,γιατι ετσι και αλλιως δεν γουσταρω αντιπαραθεσεις ποσω μαλιστα εδω μεσα...
Ο Γιουρκας φιλε crimson ειχε ομως μια χαρακτηριστικη διαγωνια τριπλα και εκρηκτικοτητα στο παιχνιδι του................Για τον Σπυροπουλο αμα ερθει(για μενα μακαρι οχι) θα δειξουν τα αποτελεσματα στο χορταρι